FN, EU och Mastercard ger migranter förladdade betalkort för att finansiera resan till och genom Europa

Delningar

Ledtrådar som besvarar frågor kring hur många illegala migranter klarar sig ekonomiskt under sina långa resor från hemländerna till och genom Europa har lagts i dagen av den slovenska sajten Nova24. En förklaring är enligt sajten att FN:s flyktingorgan UNHCR och EU i samarbete med Mastercard frikostigt delar ut betalkort till migranterna förladdade med pengar.

Korten är försedda med både EU:s och UNHCR:s logotyper. Inga identitetshandlingar krävs för att få eller använda korten – i stället för namn på kortinnehavaren är ”UNHCR” och ett nummer präglat på kortet.

Uppgifterna kommer enligt Nova24 från en källa inom den kroatiska polisen. Många migranter utrustade med sådana kort uppges uppehålla sig där och i intilliggande Bosnien och Herzegovina där de förbereder sig för resan vidare upp genom Europa till det land de sett ut som slutdestination, ofta Tyskland eller Sverige.

Enligt poliskällan är dessa migranter välutrustade med nyinköpta rejäla kängor och vandringskläder, smarttelefoner och även vapen. Under mellanlandningen i de östeuropeiska länderna tar de ut pengar ur bankomater för att bunkra förnödenheter.

Poliskällan uppger att inte alla migranter har dessa kort. De som inte har det är ofta fattigare och sämre utrustade för resan.

Mastercard aviserade 2016 att man utfärdade förladdade betalkort för att som man formulerade det “ge flyktingar rörlighet, flexibilitet och värdighet”. I ett pressmeddelande förra året tillkännagav Mastercard också att man inlett ett samarbete med George Soros kallat “Humanity Ventures” med målsättning att “katalysera och accelerera ekonomisk och social utveckling för utsatta grupper i världen, i synnerhet flyktingar och migranter”.

I pressmeddelandet angavs vidare att “George Soros meddelat att han öronmärkt upp till 500 miljoner dollar för privata investeringar som kommer att öka kapaciteten för att möta de utmaningar som migranter, inklusive flyktingar, och deras värdsamhällen ställs inför världen över. Humanity Ventures är en del av det initiativet”.

Mastercard deklarerar också att man ”levererar innovativa betalnings-, data- och identitetslösningar för underprivilegierade i världen, verktyg som förbättrar tillvaron för flyktingar och migranter genom att knyta bättre ekonomiska och sociala band med lokalbefolkningarna”.

TV-redaktören Ninoslav Vucetic delade på Twitter nyligen en bild på ett Mastercard-kort med EU:s och UNHCR:s logotyper. Tweeten var riktad till myndigheterna i Montenegro.

I tweeten ställer Vucetic bland annat frågan vem eller vilka det är som delar ut dessa namnlösa bankkort till migranter. Det är oklart om de pengar som laddas på dessa kort kommer från Mastercard och Soros eller om de belastar UNHCR:s biståndsbudget.

Samma bild som delas av Vucetic förekommer också i olika rapporter från UNHCR där organet redogör för hur man ger stöd till de migranter som anlänt till Grekland för vidare resa norrut.

De ungerska myndigheterna har varnat för att runt 70 000 migranter har samlats på Balkan och förbereder sig för att forcera sin väg in i Västeuropa via vad man kallar “The Soros Express”.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

288 KOMMENTARER

 1. FN och EU har förklarat krig mot den vita rasen. Detta är folkmord och inget mindre. Nej Kalergiplanen är ingen konspirationsteori.

 2. Borde inte Soros ge dem korten för att stanna vart de är istället? Idag sprang jag in i en UNHCR månadsgivarrekryterare och det är första gången jag ser dem så på gatorna. Vill ni donera till dem så de kan ladda dessa kort åt nyadeln?

  • Globalisterna äger allt. Samtliga kort är sammanslutna av American Card Association, som strävar efter att kontrollera allt och införa digital kredit och den ultimata kontrollen över människan. Passar du inte deras smak kan dom låsa din samexistens i samhället med en enkel knapptryckning. Kennedy sade strax innan han blev mördad att han skulle stoppa denna korrumption som sammansvärjde i att förslava alla människor. Den enda sanna ekonomiska tryggheten är därmed fysiskt innehavd Guld.

   • Ungefär lika med tidigare statsminister Olof Palme som sade gällande EU: jag kommer aldrig att överlämna svensk demokrati till en ovald elit i Bryssel”. Palme mördades. För de visste att hans ord skulle kullkasta deras planer i och med att Olof Palme var så känd och politiskt mäktig. Kraftfulla vapen, tog död på både Kennedy och Palme. Det var därmed frågan om rena avrättningar.

 3. Perfekt för att återvända till stenåldern, så fort man ser någon med ett sådant kort klubbar man ned personen och tar kortet, det går ju knappast att hävda stöld om kortet inte är länkat till någon person.
  Hade jag stått i affär och någon velat handla med ett sådant kort hade jag behållit kortet och varit redo med telefonen för att ringa till det lokala våldsmonopolet.

 4. Ledarna har blivit galna. Deras agenda: en ny världsordning, en världsregering och total kontroll av världens alla medborgare.

 5. Soros bör ställas på bar backe utan att öre på fickan. Han använder pengar som ett vapen för att rasera länder och samhällen. Det är ett vapen och han bör avväpnas!

  Mastercard använder jag inte och kommer aldrig att använda det kortet i framtiden efter detta.

 6. Man börjar att förstå mera med vilka ”kort” som våra politiska företrädare har. Förinbetalda Mastercard som åtnjuter dem stora belopp. Och de behöver aldrig vara rädd för upptäckt eftersom Mastercard hanterar det hela fullständigt anonymt.

  Inte är det därmed underligt att de så innerligt och konsekvent motarabetar Sverigedemokraterna, politikernas rädsla för att SD skall komma in och få tillgång till regeringsmakten skulle med all säkerhet avslöja både Mastercard och Soros inblandning och makt i regeringen.

  Det är väl även därför som regeringen Rödgröna+C+L+VPK tänker frånta svenska folket deras fria kraft med att som medborgare äga pengar i valörer av sedlar och mynt för att i stället Mastercard och Soros. Mastercard, den vänsterliberala. Soros besläktad med Lenin och Trotskijs kommunism.

  Lyckas de tvinga av svenska folket deras sedlar och mynt, så har svenska folket sålt sig till fan själv.

 7. Decemberöverenskommelsen (DÖ) 2014, och nu i december 2018 gällande med nästa försök med massinvasion ”Soros och Mastercard överenskommelsen”.

 8. Man måste förstå att man når världs ände, när det gäller att skapa enkla jobb. Vilket är det som gäller när det gäller migranter. Om vi tar USA t ex som haft enorm invandring så har det nått slutstation. Åker du omkring i USA så hittar du knappt en fimp på gatan. Allt är välstädat o gräsmattor o andra ytor trimmade. Alla enkla jobb är redan tillsatta. Så förstår Trump som inte vill ha in fler. Dessutom får all migranttillskott nackdelen med skyhöga priser. En frukost för tre går lätt på 400 spänn i USA. En öl i t ex Wahlgreens livsmedelsaffär på 5-7 dollar. Skinkpaket som kostar 30spänn i Sverige går på 50-70kr i USA. Det kommer m a o bli en enorm inflation i Sverige inom 5 år. Men majoriteten vill ha det så …

  • Men i Usa betalar du ju skatt på det som du själv vill ha och förbruka, i Sverige får du betala sjukt höga skatter på sådant som du själv inte har valt eller kan nyttja.

  • Och du bor i USA? 40 kronor för en öl på ett varuhus?? Är du redigt blåst? Sist jag var där var det en femma typ!

  • Sist jag var i USA kostade en frukost för två, runt 100 svenska kronor. Så var du får dina siffror ifrån har jag ingen aning om. Men om du bor där rekommenderar jag dig att flytta tillbaka. Här i Sverige kostar en frukost ungefär samma.

   • Köpt nyligen en panerad fisk med pommes o en dito med friterad räka. 2 cola o 1 vatten 40 dollar. Enkel restaurang. Billigaste vinet på livsmedelsaffär runt 9 dollar. Smaka inget vidare. Normalpris baguette i affär med typ tonfisk eller skinka/ost fyllning minst 6 dollar å då är den liten. På hyggligt hotell vi bodde på, 3 stjärniga kosta 3 små pannkakor m lönnsirap 8 dollar, 3 dollar till så fick du 3-4 stekta baconskivor. Kaffe 3 dollar. Jordgubbar vägda i liten bägare motsvarande en halv förpackning i Sverige 5 dollar. Nu är jag lite osäker på dollarkursen men kostsamt. Dessutom dricks..

   • Åt du i driven på Taco Bell då?
    Och frukosten i Sverige, är det något veggotjafs med andra miljöpartister på ett aspirerande haschkaffe i SoFo?

   • Ska man flytta till Sverige bara för en billigare frukost?:))) Vilka ”kloka” råd kan man få av vissa här!!:)
    Jag har aldrig varit i USA men jag antar detta land klarar sig mycket bättre än Sverige idag.

 9. Bistånd, insamlingar och tiggeri är samma skit, min uppmaning är att aldrig skänka pengar till detta haveri.

 10. Förundras över hur man kan bli så blåst av ”fake news” Finns det överhuvudtaget någon faktakontroll på Samhällsnytt? Läser något i Sydamerika och allt är helt under kontroll? Snälla redaktionen! Ta en titt till och läs lite mer. ALLT är inte sanning som skrivs på Samhällsnytt heller!

 11. Jag har mycket länge både på Avpixlat och Samhällsnytt varnat för globalistmaffian och globalistmaffians båda ondskefulla skapelser FN och EU. FN och EU är globalistmaffians redskap för att krossa nationerna och utrota den vita europeiska rasen från jordens yta. George Soros tillhör globalistmaffian. Han är Rothschilds lakej. Globalistmaffian är ren ondska.

 12. Här träffar en underdånig Anders Borg Europeiska rådets ordförande Herman Van Rompuy i Bryssel. Året är 2010. Ljudet är intressant nog borttaget. Jag har sett det här videoklippet förut för länge sedan. Då med ljud.

  ”With the Minister of Finance of Sweden, Anders Borg”:
  https://m.youtube.com/watch?v=ghEjvWA6D-4

  • Har alltid undrat vat du är för en människa. Du sitter dygnet runt och och kommenterar på sådant du inte har en aning om. Precis som dårarna som kommenterar nyheter de inte läst. I mina ögon är du en sur kärring ( eller man) som lusläser allting som hittar till ditt flöde. Jag tror inte ett dugg på att du är en tant från Södermalm. Du vet ju inget om Södermalm för det första. Hornsgatan 82 har du ingen aning om var det ligger och Ringgatan 23 vet du inte heller. Du vet inte vad som ligger på Vollmar Yxkull. Ge mig bevis på att du bor på Södermalm.

 13. delvis OT.
  Förslag på enkla jobb:
  x) Vara häst på hästspårvagn (klimatneutralt).
  x) Bärplockare åt onkel Kånkels journalistmaffia på Södermalm.
  x) Tömma papperskorgar på SVT.
  x) Lärarvikarie på Södertörns HS.
  x) Trampa stigar åt ’flykting’-strömmen.
  x) Jobba i statsrådsberedningen (finns inga statsråd f n)
  x) Boka fotbollsresor åt ministrar (när de är tillbaka).
  x) Slå dank.
  x) Sitta på cafe (locka gäster).
  x) Bygga hus på Gotland.
  x) Gästa morgonsoffor.
  x) Stämma oanständiga.
  Vi grejar det!

 14. Ja man kan redan innan ”flykten” göra välfärdsstatens rika för när man väl är framme i friheten då blir man rik ändå. Rik menar jag då jämfört med våra pensionärer o lågavlönade anställda.

 15. Fy fan. Dags att göra sig av med mastcard. Dom tar ju procent varje gång vi handlar. Så vi finansierar vår egen undergång.

 16. Hemsk, förfärligt, allt är mycket värre än någon trott. Stormaktstiden är snart över och bara hugg, slag och fattigdom kommer bestå.

 17. Tror jag ska börja internethandla lite med det där kortnumret… Borde funka.
  Eller donera en rejäl summa till SD.
  Eller NMR, det skulle väl reta UNHCR ännu mer…

 18. detta land har inte varit med nåt riktigt krig under sista 200 år.Ett av väldigt få länderna i världen som undvek det.Men som nuförtiden deltar väldigt aktivt i globaliseringen och världspolitiken.Som har tagit på sig en av huvudrollerna i det spelet.Då borde man väl inte häpna sig och gnälla att det kommer fakturor i brevlådan då och då.

 19. Vi beskattas för att betala vår egen undergång. Fint gjort Stefan Röven och alla ni andra sinnessjuka vänsterextrema i SJUKlövern.

 20. Målet ligger Bilderbergergruppen bakom, som vill göra världens befolkning till sina slavar! FN och EU är just Bbg organisationer!
  Vi måste förstå att vår värld ska bli ett nytt romarrike som har givit varje land chansen att bli världsledarna! Just nu är Bbg våra världsledare, vi i Sverige har minst sju partier som går Bilderbergergruppens ärenden!

 21. Är detta sant är det en katastrof!!!
  Lika bra att svenska folket inriktar sig på ren bytes handel nu när socialisterna fördärvat förtroendet för pengar och pengars värde!

  • Pengar är socialisternas bästa sätt att råna vanligt folk på mer pengar. Lite som en extra skatt som inte syns eftersom det enda som kan avslöja det hela är effekterna av devalueringen. Dessa effekter kan dock enkelt avfärdas som att ”de onda företagen smyghöjer priserna”, vilket i sin tur berättigar ytterligare skattehöjningar.

 22. Dags för polisen i respektive länder att beslagta dessa Mastercard kort från dessa papperslösa individer.
  Dessa kort kommer att leda till en härdsmälta för Europa!

 23. Nu känns det plötsligt jobbigt att ha ett Mastercard. Aldrig funderat på saken tidigare men kan inte nyttja en tjänst från något med en sån värdegrund… >.>
  Får kika alternativa möjligheter..

 24. Ja ska Europa överleva så får man konfiskera Mastercard korten, men dom får gärna betala för utlänningarna i Sverige undra om Soros är sugen på det också.

 25. Nu är jag glad att jag plockat bort MasterCard som tjänsteleverantör.
  Det skulle vara intressant att veta var man får tag på dessa kort. Åka dit och plocka ut några lådor och sedan dela ut dem till svenskar som har det svårt och som ignoreras av myndigheterna i det mångkulturella Sverige.

 26. I ett sunt land är detta en seriös orsak till att ställa in ersättningen till FN och ta hem representanten och lämna EU. Men om politikerskrået uppfylls av självberikande idioter, så händer givetvis inget…men det går faktiskt att få bort dem. När ska folk lära sig? Varför måste allt gå fullständigt ur styr innan något händer. Lite proaktivitet skulle vara på sin plats.

 27. ÅR DETTA SANNING ?
  Då är det bara att inse vi har förlorat , invasionen går INTE att stoppa. Sverige m.fl.västländer kommer att bli nya u-länder.
  Islam kommer att ha makten i EUROPA fortare än någon kunnat förutspå.
  Tyvärr så har våra politiker med säkerhet vetat om detta och hjälpt till med haveriet för vårt land.

 28. nu förstår jag varför EU+FN+USA grundade den muslimska gangsterstaten bosnien-herzegovina 1995.
  syftet var att skapa en passage in i europa för den invasion som nu pågår.

 29. Skall man överhuvudtaget ge pengar eller annat av värde till så kallade ”HUMANITÄRA ORGANISATIONER” när vi vet att socialisterna/politiker/tjänstemän missbrukar våra utplundrade skatter?

 30. Asyllagar som utnyttjas på detta vis måste förändras.
  Med nuvarande system så är 14 miljoner på väg mot EU.
  Befolkningsexplosionen i Afrika lär inte minska denna siffra.

  Mastercard har väl andra kunder som kan ha synpunkter på detta?
  FN får vi dras med.

 31. Synd bara att pengarna på de förladdade Soros-Mastercarden tar slut och att skattebetalarna i respektive länder får ladda upp korten med nya pengar. Det kommer att bli en reaktion på det här! En reaktion som inte kommer att gillas av förrädare som Soros…

 32. Finns det någon som fortfarande tvivlar på de onda globalisterna och avfärdar NWO som konspirationsteori kan man nog sluta nu. Det kan inte bli mycket tydligare än så här. Soros är mycket gammal nu och jag hoppas ”naturen tar ut sin rätt” snarast. FN har blivit helt omöjligt och är nu ett diktatoriskt språkorgan och måste skrotas i sin nuvarande form.

   • Det är muzzarna i Dar Es Salam som styr utefter kusten. In i landet
    vågar dom sig inte och det vågar numera inte det internationella
    politiker- och journalistpacket heller. Men snart får muzzarna lite
    lämplig utrustning varefter 40 miljoner, mer än halva befolkningen,
    får dra sig norr ut till det som var Europa.
    SIDA, med det skumma sido-intresset Forum Syd (SIDA’s alldeles egna Hells Angels) är fortfarande aktiva i ’förändringen’.
    Svenska skattebetalare står för finansieringen. Så viktigt för hen
    jämtin. Den tanten vet inte hur svenska pensionärer har det – det
    är liksom inte i hennes intresse!

    • Tack för informationen, är själv inte så välinformerad men är inte förvånad , då jag ser folkförflyttningar i alla former dagligen.
     Går bara i en riktning från syd till nord, finns inte mycket glädje och framtidshopp för våra efterlevande, så sorgligt.

 33. Detta är den riktiga maffian. Dessa är de riktiga kriminella, EU, FN och mastercard.
  Bakom medborgarnas rygg finansieras med medborgarnas pengar förstörelsen av medborgarnas land, kontinent.
  …men småbrott kan vi jag, medan de stor gangsters agerar fritt med ledningen av Soros.

 34. Det här måste myndigheter i olika EU-länder gå till botten med. Om nu Soros ligger bakom detta, då hoppas jag att han bli åtalad. Ett kännbart fängelsestraff i sitt forna hemland Ungern, det vore något.

  • Har sagt det förut han är endast spjutspetsen, som får klä skott, för andra
   som verkar utan att synas. Och det är bankoligarkerna.

 35. Finns det någon som fortfarande tvivlar på den övergripande agendan
  och det enorma samarbetet som behövs (inkl. svenska politiker och myndigheter)
  för att få det att fungera så smidigt som det gör?

  • Men varför och var i världen ska i framtiden Löfven, Reinfeldt och Lööf och alla andra köpta bo? Deras ev barn och barnbarn osv—- Det år inte ihop.

   • Vet inte, även om det idag finns otroligt vackra, säkra platser enbart för multimiljonärer och miljardärer.
    Tror att de blir lovade belöning på den nivå de blir nöjda med. För svenska politiker räcker det kanske bara med ”lite pengar”. Pengar nog att flytta och leva var de vill. Antagligen står de lägst i hierarkin utan att veta det. Hursomhelst är de säkra på att vara långt över pöbeln, oss.

   • De kommer bo i skyddade gatet communities som de rika redan gör i mångkulturella länder; i USA, Brasilien, Sydafrika, t.o.m. Somalia.

 36. Vilka/vem är det som vill sänka världen. Alla snackar om miljöhotet och att vi i väst lever över våra tillgångar, ”det skulle behövas 4 jordklot” o.s.v. Men de har inga problem med att fylla dessa energislukande länder med fler medborgare. Vilken jävla parodi. Är det för mycket begärt att folkvalda ska använda deras hjärnor, eller det är bara känslor som är avgörande för beslut.

  • det är ren parodi.”Folkvalda” är inte folkvalda alls , om du förstår det.
   De är bara marionetter för de onda, riktiga jävlar som sägs att inte ens människor (på riktigt!) , som ”vill sänka världen” och de får en stor glädje av det. Finns så mycket information om det på internet ,på olika språk.Satan plan.
   Men många tror inte sina egna ögon.När de väl tror det, när de upptäcker det till slut, då kan det bli alldeles för sent för dem…

 37. Om detta är sant så är det ett steg i rätt riktning. Vi på jorden behöver skrota det ekonomiska systemet som bara gagnar 10% av jordens befolkning och sedan våldtar 90% av jorden befolkning. Det är inte hållbart att 3% av jordens befolkning har fri sjukvård och tillgång till så mycket pengar att vi kan köpa 13par jeans i månaden medans 97% av jordens befolkning måste jobba 16timmar per dygn för att sedan Inte ha råd med mediciner till sina barn när de blir sjuka. Vi är ett folk (homosapiens) och vi bor på samma ställe (jorden) och för att utveckla eran skeva världsbild era jävla äckel som hänger på sånna här ställen så kan jag berätta att hela jordens befolkning skulle få plats i Japan. Alla hade då ungefär fått en fotbollsplan var att stå på. Och om världens befolkning skulle stå på Ölands skulle de få 30x30cm var. Det trodde ni inte va era obildade egoistiska tankevurpor. Ni trodde säkert att jorden var full av islamister så snart får vi inte plats. Äckel. Men jag tror på er annars hade jag aldrig skrivit här

  • Oj Oj OJ Har du kortslutning? Ett välment tips är att du söker hjälp för din realism är allt annat än realistisk.

   • Ha ha ha, han har ätit mycket konstig svamp där till frukost. Denne man är beviset på att folk i gemen har det för bra och för lite och göra.

  • Lyft blicken och börja tänka. Lyft den uppåt! Vem/vilka är det som råkör länder i botten. Vem utnyttjar fattiga länder och stjäl deras råvaror?
   Det är inte folken, det är inte den välfungerande medelklassen, det är inte svarta, vita män eller kvinnor. Vem vinner på att de hatar varandra så att manipulationen av länder får verka ostört?
   Vem vinner på att manipulera så att dessa grupper och fler, tror att de är fiender? Vem vinner på att hålla krigen i länderna vid liv?
   Vem vinner på att hålla länders befolkningar fattiga, utmattade och hungriga?

   Skärp dig, väx upp och sluta hata. Börja researcha och inse att du är byte för hjärntvätt.
   Dessutom, läs lite historia så ser du vad som behövs för framgångsrika samhällen att fungera, vad som får dom att kollapsa och vem som vinner på att samhällen kollapsar.

  • Vilken svensk har fri/gratis sjukvård? Vi betalar för den. Gratis sjukvård har de horder av snyltare som har kommit hit och utnyttjar den vårdapparat som svenskarna har byggt upp.

  • Det skriver är till stor del rätt. Tyvärr tar din agressivitet udden av det vettiga i det du kommer med. Lösningen ligger inte i att göra som Soros och Globalisterna gör.

  • Detta är en av anledningarna till att utomeropeisk invandring är en dålig ide: Sverige har ett genomsnittligt IQ på 99, Somalien har ett genomsnittligt IQ på 69. Eftersom migrationen endast går åt det ena hållet kommer i slutändan Sverige att ha en befolkning med lägre IQ som presterar sämre på alla plan, medan somalierna kommer att vara lika korkade som de alltid har varit.

   https://new-iq-test.com/iq-by-country/

    • Det finns hundratals andra studier med liknande resultat. Det finns en orsak till att det mesta av Afrika består av ”shithole countries” och det beror inte på att de haft otur med vädret de senaste tiotusen åren.

     • Du är på riktigt dum i huvudet. Vita människor tål inte ens solen. De får cancer. Svagt folkslag. Titta på dig själv. Inavlad hjärna. Neandertalus blandning. Far åt helvete.

     • Och svarta folkslag tål kyla sämre (bevisat vid NATO övningar i Nord Norge) samt får vitaminbrist , utvecklar rakitis , p.g.a få soltimmar utan D-vitamintillskott = Varje folkslag ska stanna på den hemmaplan som moder natur har anpassat dom till . . . :o) .

     • Du har en bra poäng där med solen. Detta beror ju som bekant på att vi nordbor har utvecklats i det kalla Norden, vårat urhem i världen, och somalierna har utvecklats i Afrika, deras urhem i världen. Låt mig fråga dig detta; om nu svenskarna är så hemska och dumma som du skriver, varför emigrerar afrikaner och araber i miljontals för att komma och bo hos oss? De tar sig från medelhavet genom hela Europa för att komma och bo med oss hemska svenskar. Jag måste säga att jag tycker det låter lite långsökt.

     • Om du inte hyfsar ditt språk och håller god ton när du kommenterar här, blir du avstängd. Detta är en varning!

 38. Soros är en ond man.Han njuter oerhört av det kaotiska läget i Europa,han använder det omvända som skedde under Nazitiden när folk flydde från Europa.

  • Soros var ju huvudmannen bakom valutakrisen i Europa i början på 90-talet.
   Han verkar inte bry sig inte om människor, utan det är bara pengar som gäller?! Nu sägs det att han tjänar pengar på att låna ut pengar till flyktingar som de sen får betala tillbaka med hög ”ränta/skuld”. Mannen kommer att gå till historien som en av de värsta girigburkarna genom alla tider.

 39. Den enda som kan rädda oss nu och världen är Jesus och jag hoppas han kommer nu, innan det brakar åt hell och då ryker alla, det är rättvist om något.
  Im saved by Christ!

  • All religion är bara ett maktvapen – inget annat, därför kan inga påhittade
   religiösa auktoriteter vare sig påverka eller hjälpa oss.

 40. Kan ni på redaktionen gräva vidare, tror att många här vill veta om detta verkligen är sant, sätt gärna Egor på grävjobbet.

 41. jaha…..dags att byta från mastercard till nått annat.
  kom på, att EU står för Europeiska U-länder,

  för varje dag så växer min önskan om att vi kommer i krig- ju förr desto bättre.

 42. Soros mål är alltså att ödelägga nationer på löpande band. I rättvisans namn borde han få göra valet att återfödas i någon av dessa nationer som han så utstuderat valt att ödelägga och skapa kaos i.

 43. Minns när den framlidne FN-hövdingen Kofi Annan var med i ett TV-inslag. Han satt i blomsterprakten i bersån på en skärgårdsö i Blekinge, läppjade på sitt kaffe, smakade på äppellakan och kritiserade Sverige för att vi inte tog emot nog med sk flyktingar.

  Sådana är de FN-topparna. Belevade till det yttre. Obehagliga typer under ytan.

 44. Vill här hylla alla politiska ledarna för länder som står upp för sitt ETNISKA folk. Ungern, Polen, Österrike, Kroatien, Tjeckien och USA så här långt genom att inte skriva på FN:s ramverk för migration (d.v.s. slutet för Europas civilisation) den 10 december. Självklart kommer Sverige skriva på, som alltid haft ett sjukligt hävdelsebehov och som alltid varit den nation i Europa som haft högst benägenhet att offra sin egen ETNISKA befolkning. Med största förhoppning att folkförrädarna
  i Sverige och andra folkförrädare för andra länder som kommer skriva på undergångsavtalet får mycket hårda straff av oss med friska hjärnor när helvetet är över.

 45. ——————————En kristen flyktingpolitik.—————————————-
  Ansvaret är större för den egna familjen än för familjer i allmänhet och för fäderneslandet snarare än nationer i allmänhet. Kristendomen ger moralisk vägledning om vem man ska hjälpa, och den är inte gränslös.

  Skriver Lars F Eklund 29 oktober, 2018.
  Rurik 2018-11-02

 46. Detta och MSB-rapporten! Globalisterna har tappat alla hämningar och skall genomföra sin a planer till varje pris. De som protesterar ska tystas med totalitära metoder. Att västerlandet är i stor fara är närmast att betrakta som ett understatement. Detta är genuin ondska ”in action”.

 47. Va smidigt,få ett Mastercard laddat med pengar…bara så där,undrar om Karl-Oskar & Kristina & de övriga utvandrarna också fick en slant innan avfärd av mottagarlandet.

 48. Och så fort de kommer hit får de ett Ica-kort. Grattis ni 99% som röstade för att skänka bort våra pengar och vårt land!

 49. Kan ingen sätta en kula i huvet på gubbfan ? (geroge soros) I södra Spaniens solkust är det så mkr svart som antastar folk att turisterna åker hem igen. Riktigt jävla jobbigt är det där nu !

 50. Jag har utan framgång sökt i ”Open Society Foundations” hemsida om vision, men det jag hittar är enbart en mission – om vad de ska göra, men inget om resultatet – om hur det ska bli. Ingen konsekvensanalys. Skulle det inte vara bättre för hela världen om dysfunktionella länder lär sig av fungerande länder?
  Tänkte inte på det eller?

 51. Tredje världskriget tar sig alltmer groteska uttryck. Här i form av invasionsstyrkornas infiltrering och styrning via en s k hjälporganisation!
  Skulle vara intressant att se en djupare vetenskaplig jämförelse och analys av Soros och Reinfeldts hjärnor och då specifikt området där ondskan har sitt epicentrum.

 52. Som om det inte vore tillräckligt illa innan , är dom på köpet utrustade med vapen så är det ju verkligen ännu mer frågan om rena militära styrkor i form av typ sabotage/infiltrations & kommandoräd förband . . . X( .

 53. Det är skandal om betalkorten belastar UNHCR:s biståndsbudget, eftersom pengarna inte ens räcker till det mest basala som behövs i flyktinglägren.

 54. Inte konstigt alls !

  Både VISA och Master Card (MC) ägs av amerikanska banksyndikat !

  Heller INTE konstigt att det är just naiva dumma godtrogna lilla landet Sverige som just dessa betalningsmedel – ämnade att öka konsumtionen och skuldsättningen – fått det största inflytnade och genomslaget…
  Dessutom kan dina köp och indirekt dig själv och dina tillgångar kontrolleras och styras över..

  Ute i Europa är det HELT ANNORLUNDA och kan du inte där betala med KONTANTER – både sedlar och mynt – ses du som om du inte hade några pengar alls! ”Plastpengar” tas oftast inte alls emot.

  Arbetar själv (tyvärr) just med elektroniska betalningssystem

 55. Vad är det man vill uppnå? Är det att alla i hela världen ska vara beroende av bidrag ifrån staten. Och att det bara ska finnas en viss elit som frotterar sig i lyx.

  • Divide et Impera.
   Filip II av Makedonien ca. 340 f. Kr.
   1984, diktaturen, polis-staten…
   Det, eller balkanisering, uppror, krig, och sönderfall.
   Mångkulturens 2 möjliga utfall. Dom enda. Och det här tillskyndas av globalist-oligarkin och ”eliterna”.
   Vad tror du är på gång?

   • Att man vill söndra västerländska välfärdsstater, och låta dess befolkning få betala med höjda skatter och social krasch.

 56. Huh, så man har ändå lyckades fixa MEDBORGARLÖN…fast för medborgare i Afrika, Asien. I Sverige har nu svårt för vanliga svenskar i nöd att få en ansökan beviljad men man delar ut medborgarlön till migranter. Vi lever i Bizarroland!

 57. Vore det inte bättre att ladda korten ordentligt med pengar istället, så kan de stanna i sina hemländer och leva gott?!

  Soros har ju en del miljarder dollars som borde räcker en bra bit!

  Men Soros är väl mera intresserad av att skapa ostabilitet i Europa, så han kan tjäna pengar på detta på börsen!

  • Precis! Börsoro samt överhettning av bostadsmarknaden är vad Soros håller på med. En del tror att han är en filantrop men detta handlar bara om pengar och makt.

   • Var Soros som spekulerade i kronen på 90-talet så räntan chockhöjdes. Har för mig att både företag och privatpersoner konkade pga av detta!

    • Även Soros tid är utmätt. Även han går snart till andra jaktmarker. Kolla hans ansikte på senaste fotona … Eller media kör med hans tidigare porträtt. Å andra sidan har han medlöpare som tar över.

     • Tyvärr håller han på att lära upp sina barn som ska ta över när han lämnar in! Så det fortsätter nog ett tag till!!

 58. Kolonialism – är staters eller gruppers
  erövring och behärskande av, för dem, mer eller mindre främmande
  territorier. Det kan även involvera exploatering samt införande av den
  egna kulturen eller civilisationen.

 59. De stackare som kommer hit till Sverige får ”bara” ICA-kort laddade med 10000 kr vardera. Detta har jag sett med egna ögon så jag pratar inte skit.

 60. Mastercard är mig veterligen ett kreditkort.

  Vill man verkligen ge det till ”underprivilegierade” eller är det egentligen frågan om debet kort like Maestro?
  Hur mycket pengar pumpar man in i det här?
  500 miljoner dollar är piss i Nilen i de här sammanhangen.

 61. Sjukt! Hur kan man ge dessa orcher pengar bara för att dom skall komma till Europa och förstöra det som man har byggt upp i generation.

 62. Soros vill uppenbarligen destabilisera Europa genom massinvandring. Och dumsvenne är hjärntvättad att tycka rätt.

 63. Hade varit intressant att veta summan som sätts in varje månad eller som engångssumma. Har man ett större belopp så borde man ju använda detta först innan bidrag delas ut av den svenska staten.

  Så får ju vi alla andra göra som har tillgångar om vi skulle söka hjälp av socialen

 64. Soros för tusan, jag behöver också lite cash.
  20 miljoner SEK räcker.
  Så kan jag lära dig att göra riktiga bomber i gengäld.

 65. VILKET J**KLA HYCKLERI !
  Varför hjälper inte FN och UNHCR barnen som svälter ihjäl i Jemen och deras anhöriga?!
  https://static-cdn.sr.se/sida/images/83/183826ee-a33d-4236-b3ee-8f28c04d91e2.jpg?preset=768×432

  Varför är inte ’Läkare utan gränser’, övriga NGO och EU-smugglare i Jemen med sina räddningsbåtar? Är det mer lukrativt i Medelhavet?!
  Är det inte LÖNSAMT att rädda de lidande där, har de inga Mastercard att betala ’biljetten’ med?!?!
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7082085

 66. Man borde åka en större grupp, plocka upp så många kort som det bara går, för att sedan dela ut dem till fattiga pensionärer och hemlösa här hemma i Sverige. Så gör de åtminstone någon genuin nytta.

 67. Europa blir dränkt av folk från inkompetenta kaosländer med hjälp från FN, EU och Mastercard, jag tror Sverige är dödsdömt som en nordeuropeisk kultur.

 68. Skulle vara intressant att få veta hur mycket pengar dessa kort är ”förladdade” med.

  Och hur många kort som har getts ut.

 69. Dessa globetrotters måste få ett körkortslöfte innan avresan också.

  Annars är det inte humant.

  Mvh / Annie

 70. Gotlänningarna har röstat för politik att öppna Sverige.

  Kör alla migranter till EU, till Gotland.

  Där finns infrastruktur, plats och myndigheter.

  Lätt att angöra med båt och flyg att omfördela och hålla alla faktorer isolerade.

  Om rikssnittet på invandring i Svenska kommuner ligger på 25%, så har Gotland endast 5%… det fattas minst 10 000 i dagsläget.

  Gotländska politiker har ännu inte krävt någon enorm ökning av mottagande, trots att de röstar för EU och massinvandring?

 71. Vi lever i en rutten värld. Det ligger en dold agenda bakom allt. Målet är att förstöra Europa från grunden. EU såldes till de Europeiska folken med löften om att det skulle underlätta för handel och resande, men allt var lögn! Idag kränks suveräniteten av de enskilda medlemsländerna…

  man tvingar länder att hjälpa kriminella invandrare, analfabeter, fanatiker, terrorister allt under ett falskt mantra.. ”Allas lika värde”. Men denna enkla klyscha har godhetssyndromen som i den röd-gröna världen kallas ”den gemensamma värdegrunden” styrt den svenska (flock-) tänkande i åratal.

  Förstörelsen av Europa finansieras med våra skattepengar, Bildberggruppen, Soros organisationer (som t ex. pröjsar mastercard ). De använder sig av marionetter lik Macron, Löfven, Merkel.. de vill utrota nationalismen, och implementera massinvandringen. Framtiden byggs för Islam och ett omfattande inbördeskrig.

  Vi ser problemet men gör ingenting åt det. Vi måste agera nu, snabbt, innan det är för sent. Europas död kommer med största säkerhet att bli våldsam och smärtsam…just nu ingen verkar vara villig att stoppa den.

  Våra barn och barnbarn kommer att skämmas över oss..fega medborgare med lågt civilkurage..land -svikare som nöjer oss med att vara ”nationalister” bakom en skärm.

  • Målet för globalister är billig arbetskraft genom sönderslagna välfärdsystem och svaga stater som måste tjäna kapitalet med billig invandrad arbetskraft… Som svensk arbetare/tjänsteman ska du spelas ut mot invandrad billigare importerad arbetskraft, som alltid är beredd att jobba billigare.. Därför har Västeuropa massinvandring,

   Sossar och moderater köpte hela paketet, med lobbyism…

 72. Sveriges bistånds pengar, indirekt svenska folkets skatte pengar, går rakt ner i fickorna på olagliga migranter. FN,EU,UNHCR= globalister

 73. Såå, Mastercard, FN med flera är alltså kriminella organisationer som smugglar flyktingar?? Weird!

  Kanske även pengasmuggling och vem vet vilka svarta pengar som tvättas??
  Dags för en internationell efterlysning och Europeisk arresteringsorder gällande dom ansvariga samt husrannsakan hos Mastercards kontor och servrar..

LÄMNA ETT SVAR