frihetsrorelsen-feat
Debatt

Frihetsrörelsen arrangerar den största manifestationen hittills – över 15 000 anmälda

Publicerad 1/16/2022
Annons

DEBATT Frihetsrörelsen fortsätter att växa. Från Stockholm till Göteborg till Malmö har flera manifestationer anordnats. Med sin plattform som stöd för oberoende aktörer har Frihetsrörelsen vuxit så mycket att även mainstreammedia nu skriver om den. Nu planeras den största manifestationen hittills. Över 15 000 anmälda och de flesta har inte ens sett hemsidan, utan har hört om manifestationen på andra håll.

Som oberoende arrangör av manifestationer, med hjälp av Frihetsrörelsen, har jag fått se ljuset i vakna människor som samlas. Jag har deltagit i alla manifestationer, och har själv arrangerat en manifestation i Göteborg. Över 2000 människor deltog. I Malmö anordnade två unga tjejer en manifestation. Även denna fick mellan 1 500-2 000 deltagare. Tusentals människor från hela landet, från alla politiska håll och kanter, så väl svenskar som invandrare, enas nu för att värna om sin mest fundamentala grundläggande rättighet; frihet.

Våra grundläggande mänskliga rättigheter hotas nu av regeringens alltmer intoleranta covid-policy och restriktioner, med apartheid som följd. “Antivaxxers” ska jagas och kartläggas. Elitens häxjakt mot fritt tänkande människor som gör egna val i frågor om vaccinering fortsätter. Demagogi och hetsande retorik normaliseras. Oroväckande är att det nu diskuteras högre skatt och straffavgifter för de som inte tvångsvaccinerar sig. Denna typ av totalitära tendenser hör inte hemma i Sverige eller någon annanstans för den delen. All vaccinering är och förblir frivillig, fri från statliga repressalier.

Den 22 januari klockan 14.00 på Norrmalmstorg i Stockholm samlar vi oss igen. Jag, Petrit Latifi, en stolt frihetskämpe med albanskt ursprung, kommer att deltaga på denna manifestation. Jag kommer att stå upp för mänskliga fri- och rättigheter. Kom du också, och värna om din frihet.

Vi ses där! https://nejtillvaccinpass.nu/

Petrit Latifi

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
516Svenska fotbollförbundet pausar samarbete med Marabou efter Zelenskijs svartlistning
Annons