Är du ett fan av casinospel och slots? Då kommer du aldrig behöva vara uttråkad. Det kommer ständigt nya spännande slots. Vi har listat fyra härliga nyheter, vill du ha fler så besök JohnSlot Sverige.

Jammin Jars 2

Push Gaming lanserar uppföljaren till den populära sloten Jammin’Jars.

Sloten spelas på åtta hjul, åtta rader och har en RTP på 96,40 %. Minsta insatsen du kan göra är 1 krona och den högsta är 1 000 kronor. Maxvinsten ligger på x50 000 din insats.

Du befinner dig på ett riktigt disco med DJ The Giga Jar som bjuder på skön musik.

Du vinner om du får minst 5 symboler i ett kluster.

Här hittar du symboler som blåbär, persikor, hallon, vattenmelon och den högst betalande symbolen, ett granatäpple. Både spelets Wild och scatter är samma symbol och det är en burk fylld med massa olika härliga färger. Det finns även guldvinyl symbol och samlar du in tillräckligt av dessa kan de bjuda på olika festliga funktioner.

Infectious 5 Xways

Nolimit City bjuder på en uppföljare till East coast VS West coast men har bytt tema till superhjältar. Du spelar på fem hjul, med fyra till åtta rader och ett RTP på 96,02%. Minsta insats är 2 kronor och högsta 500 kronor. Maximal vinst ligger på x55 555 din spelade insats.

Spelet har Wilds men xWays symbolerna kan omvandlas till 2-3 matchande symboler och expanderar över spelplanen. Får du båda typerna av symbolerna på ett och samma hjul, kommer resterande symboler på detta hjul att omvandlas till att bli matchande symboler.

Störst chans till maxvinst får du genom att få minimum tre scatter, då vinner du freespins bonusen och du får två val. Ett val är Toxic Hazard vilket innebär att du får 1 till 5 wilds vid varje snurr som görs. Nästa alternativ som du kan välja är Lock N Load. Denna funktion innebär att alla wilds som du får stannar kvar i spelet tills alla dina freespins är slut.

Lyckas du få fem scatters behöver du dock inte välja utan då får du båda funktionerna i en kombination.

Beef Lightning Megaways

Det är Big Time Gaming som står bakom denna slot som du spelar på sex hjul, två till sju rader och med ett RTP på 96,43%. Minsta insats är 1 krona och högsta insats är 100 kronor. Maxvinsten ligger på x56 000 din insats.

Du befinner dig på en bondgård och tjuren är symbolen med högsta värdet. Matcha tre symboler från vänster till höger för att vinna, men det räcker med endast två tjurar.

För att komma till freespins-läget behöver du minst tre scatters. Dessa visar sig som bokstäver och du behöver bilda ordet MOO. I freespins-läget befinner du dig på en boskapsauktion där du ska samla på dig mynt som bidrar till att buden i aktionen höjs. Samla på dig kor och sälj dem så dyrt som möjligt.

Codex of Fortune

Det är NetEnt som är spelutvecklaren till Codex of Fortune. Sloten spelas på fem hjul, fyra rader och med 40 vinstlinjer. RTP ligger på mellan 90,2%-98%, beroende på olika val. Minsta insatsen är 2 kronor och högsta 1 000 kronor. Du kan maximalt vinna x10 000 din insats.

Extra spins kan du få om du får två scatters och då stannar endast de vinnande symbolerna kvar på spelplanen så länge du lyckas få nycklar eller så länge du förbättrar din vinst. Lyckas du med detta kommer extra spins att fortsätta.

När det avslutas kan du välja mellan att lösa in nycklarna till pengar eller spara dem. Sparar du dem klättrar du i Win-tabellen. Detta är en pengatabell och desto högre du befinner dig i den innan du växlar in desto högre belopp kan du få.

Får du tre scatters vinner du freespins. Har du sparat nycklarna innebär det att du startar högre upp i tabeller och under freespins-rundan ökar denna tabellmätare snabbare än vad den gör i själva grundspelet. När freespins-spelet är klart inkasserar du allt du fått från dina freespins samt vinsten från extra spinn.