Foto: SCBY.

Google storsatsar på att göra Youtube mer politiskt korrekt

Delningar

➤ Även på Facebook pågår en liknande utrensning.

Google trappar nu upp kriget mot det man menar är olämpligt innehåll på videosajten Youtube, där man sedan en tid tillbaka gått hårt fram mot i synnerhet röster på den konservativa/högra sidan och antingen tagit bort möjligheten att spela reklam innan klippen – och på så vis ta bort möjligheten för upphovsmakaren att tjäna pengar på klippet ifråga, eller stänga ned både videoklipp och hela kanaler.

Tröskeln för vad som anses vara olämpligt har också successivt sänkts.

Nu utökar internetjätten personalstyrkan med 10 000 personer som manuellt ska gå igenom innehållet på Youtube. Man ska även stärka den tekniska övervakningen på sajten.

”Mänskliga värderingar är avgörande för att kunna fatta kontextuella beslut kring innehåll”, skriver Youtubes vd Susan Wojcicki i ett inlägg på företagets hemsida.

Wojcicki beskrivs som feminist och är impopulär bland Youtubes användare. Då hon laddade upp en egen video med syftet att lyssna av vad användarna själva tycker är bra och dåligt med sajten, fick den över 100 000 negativa reaktioner (tumme ned) jämfört med bara 12 000 positiva.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

170 KOMMENTARER

 1. Repet dras åt om halsen på de som anser att yttrandefrihet betyder frihet att yttra åsikter även om de inte passar de politiskt korrekta…

 2. Youtube skapades som ett litet projekt som sen växte. Vad vi behöver, är ett nytt, alternativt Youtube. Precis som vi behöver ett nytt FB.

 3. Där åker väl en massa alternativa nyhetskanaler som jag brukar titta på. Sorgligt att de måste censurera precis som här i Sverige.

 4. Säkert Tyskarna som har ett finger med i spelet. Sociala medier får jätteböter i Tyskland om dom inte ”korrigerar ” ( dvs censurerar ) olämpligt innehåll. Dvs ” hat ”. Bara att konstatera att EU håller på att bli alldeles galet.

 5. Det finns säkert väldigt mycket skit på youtube som borde raderas, jag är dock ganska osäker på vad det är för något, jag har inte kommit i kontakt med något sånt alls för min egen del.

  • Om det något, som är fint med Youtube, så är det all ”skit” som finns där.
   Fantasilösa människor förstår inte den saken.
   Överheten förstår, och känner sig hotad.
   Den engagerar nu överlöpare för sin sak.

 6. Vad nytt ? Vi är många vilka påpekat det länge. 2 ”försvunna konton” samt 4 bannade . Så jag överlåter F B till middagsbilder,katter o annat . Det kommer säkert alternativ där censur och absolut övervakning är befriat . Kommenterar numera sällan i EU:s muslimska stat , annat än här. Utomlands är det friare .

 7. ”Mänskliga värderingar”???
  Alltså värderingar som människor har, eller?
  Om alla dessutom är lika värda, ja då innebär det väl att alla mänskliga värderingar och idéer är lika värda, eller skär det sig där någonstans?
  Så här snurrigt blir det då de som ska definiera detta enkla med rätt och fel är livrädda för sina egna tankar.
  Sjuka samhällen kräver censur om sjukan skall bevaras, de som ser och vågar tala skall ovillkorligen tystas, friska samhällen däremot är lyhörda, för att det friska skall bevaras så krävs det lyhördhet, det friska kom inte i ett färdigt paket, det skedde genom förändring från dem som talade och de som lyssnade.

   • om alla är lika mycket värda måste jag ha en förmögenhet att inkassera då jag aldrig fått lika hög lön som våra politikers. Det måste jag ju kunna hämta ut retroaktivt. Kan Somalier komma hit och hämta ut barnbidrag retroaktivt som aldrig ens har arbetat här kan väl vi. eller är alla inte lika mycket värda i denna värld av allas lika värde?

   • Du menar säkert fel översättning ”värdighet- dignity”

    Och om alla människor har ett exakt lika likriktad konformt kommunist lika värde så blir då människan per automatik värdelös, eftersom alla människor har olika personligheter och är oersättliga, och ovärderliga, och ingen människa är den andra lik.

 8. Susan Wojcicki leder alltså en anti yttrandefrihets kampanj… Hon råkar också vara en judinna, inte alls förvånad!

 9. En anledningen till att feminister visar ett så blygsamt intresse för flickor och unga kvinnor som utsätts för extremt grova sexuella övergrepp, är att det inte bara är offret utan även förövarna som är fel.

  Hur mycket myndigheter och PK-medier än försöker hålla locket på börjar det nu framträda en mycket tydlig bild av att de som begår brutala gängvåldtäkter i överväldigande grad är unga muslimska män som kommit till vårt land som asylsökande. Att brännmärka dessa skäggiga ”barn” som råa våldtäktsmän, och att kräva straff som står i proportion till brottet, borde varit naturligt – om feminism hade handlat om alla kvinnors lika rätt till kvinnofrid.

  Men i feministernas värld har inte alla kvinnor lika rätt.

  https://detgodasamhallet.com/2017/12/05/det-feministiska-hyckleriet/

 10. Jag är på Youtube och visar en bil…Blir jag suddade nu för jag inte tänker politisk korrekt, eller hur långt ska dessa gå…?

  • 99% av alla artiklar är bara svammel. Ja, var är undersökningen då? Nähe, fanns ingen. Det var några experter som sade nåt. Eller några forskare som visste allt om allt. Eller en person med insyn i ärendet…eller höga insatta personer i ärendet…

   • Om du syftar på artikeln i Samhällsnytt så bygger ju den på en artikel i en engelsk tidning med info om Youtubes policy och rekrytering av granskare.

    Det jag är intresserad av är hur detta fungerar i praktiken, alltså vad som tas bort. Hur mycket PK?

    Fakta behövs.

 11. Det här börjar bli riktigt kusligt. Människor skall tas ifrån sin medborgarrättsliga åsiktsfrihet och tystas för att nomenklaturan vill ha så lite motstånd som möjligt inför den stundande nya världsordningen, där Soros är en av de pådrivande. Snart väntar det Orwellska samhället där människan blott är en kugge i skatteslaveriet; allt för att globalisterna, multiföretagen och bankerna skall ha fritt spelrum. Folkomflyttningen från MENA är en del i detta, orkestrerad av globalistmaffian, Bilderberggruppen, Trilaterala Kommissionen m.fl. för att skapa kaos i våra samhällen, sprida sjukdomar etc. för att få oss på knä. Kalla mig gärna för foliehatt men det här står jag för.

    • För eliten får de ner jordens befolkning och deras bolag tar hand om jordens resurser då alla tryckts in i städerna när el, bensin och dieselpriserna skjutit i höjden. När folket sitter där i sina 20 kvadrat så har de fått sina AI, Internet of Things där de övervakas på sin energi/koldioxidförbrukning 24/7.

    • Priset är ”vår riktiga frihet.”
     Vänstern är i full färd med att ersätta den med ”upplevd frihet.”

     Det är det många inte förstår, varför de frivilligt ger upp sina riktiga friheter. Exempelvis rätten är tycka vad man vill.

    • Stefan stod ju på Global Citizen-galan (globala medborgargalan) och utropade värdens första feministiska regering. Icke att förglömma Ingvar Carlsson som var med och skrev ”Our Global Neighborhood”. Vårt globala samhälle. Nationalstaten ska dö enligt dessa politiker. Inte undra på att alla är ”nazister” som undrar vad de håller på med…

  • Problemet är tystnaden från alla som inte drabbas när man fingrar på de demokratiska principerna. Ingen står upp för andras yttrandefrihet, bara sin egen. Ingen verkar begripa att yttrandefriheten är till just för dem som har åsikter som strider mot den härskande sanningen.

 12. Om nu vänstern ska kontrollera vad som får tyckas och sägas på nätet måste högern skapa alternativ till YouTube, Google, fb etc och förhoppningsvis få alla sunt tänkande människor att bojkotta förtrycket.

 13. Jag tycker absolut att de ska göra det. Det är första steget till ha en Google, Facebook och YouTube fri värld. Denna amerikanska smörja som lurat in folk att vräka ur sig sina personliga och inte sällan intima detaljer med vänner och arbetsuppgifter som kan missbrukas, är riktigt sjukt.

 14. Nya världsordningen står med ryggen mot väggen och går all in. Man är berädda att låta de stora tv stationerna , tidningarna, Google och facebook gå under. Trump dränerar träsket och snart kommer massarresteringar. Konsentrationslägrerna (Fema camps) kommer att fyllas av de som byggde dem. What goes around comes around. Bara tanken får mig att att känna eufori.

 15. Vi, hela världen, är på väg in i en diktatur. Den fria världen som vi känner den, är på väg att urholkas.

 16. Ett mycket verksamt verktyg att se om en person är emotionellt låg(vänster) är den emotionella skalan. Higgs skala är en av de bättre, men dessa skalor är en spegel av naturen så de skiljer sig marginellt. En gradering av emotioner (känslor) visar också på ett medföljande handlingsmönster, som det näst intill inte går att dölja för den som kan skalan. Ovärderligt verktyg i politiken och i livet i stort.
  http://www.discoveringpeace.com/the-abraham-hicks-emotional-guidance-scale.html
  Vänster ligger på nivå ca 20 på skalan, alltså nästan ”utslagen”.
  Många handlingsmönster är lätta att se såsom sorg, ilska och glädje, men alla mellanliggande kan kanske endast höras på talets innehåll.

 17. Det verkar som att vi behöver ett helt parallellt samhällssystem och världssystem med alternativa tidningar, Radio- och TV-kanaler, ett alternativt YouTube, alternativt Facebook, alternativt twitter och snart också alternativa hotell, livsmedelsbutiker, apotek och systembolag. Så kommer det säkert också att bli eftersom ingen sida någonsin viker sig. PK-maffian kommer med alla medel alltid att försvara sin åsiktskorridor och fortsätta bedriva sin lömska form av folkmord på européer. Och de politiskt inkorrekta kommer alltid att vägra delta i självvald censur och i det kollektiva självmordet.

 18. Det borde gå att skapa en konkurrent till google youtube och facebook där demokrati och åsiktsfrihet är en självklarhet.
  På samma sätt som Samnytt är en ventil som avslöjar statsmakternas och pk-industrins övergrepp.

    • Några exempel:

     BitChute.com – From the FAQ:
     “Here we believe people should be able to express their opinions and
     choose their topics. If existing services cannot allow that, then let’s
     make some that will. The question is, how to disrupt a platform as well
     established as YouTube? It cannot be on their terms; we think we might
     have an answer, decentralization by torrents and tailored matchups for
     monetization.”

     Dtube.video – From the introduction post
     on Steemit: “DTube is an application fully written in javascript, that
     runs in the browser, that allows you to upload and watch videos on top
     of the IPFS Network. Moreover, it uses STEEM as a database and enables
     earning rewards from your uploads.”

     Minds.com – From the About
     page: “Minds (Minds, Inc.) is a free and open source social networking
     platform that rewards you for your activity online with revenue, digital
     currency and more views on your content. We are built on a foundation
     of freedom, privacy and democratization.”

     vid.me – From the About
     page: “We’re a team of twelve humans and six dogs located in Downtown
     LA who are on a mission to build the world’s most creator-friendly video
     community. Over 25 million people use Vidme every month to upload and
     watch videos, and we’re just getting started.”

   • Problemet är lite att konkurrenterna inte uppnått vad man brukar kalla för ”kritisk massa” ännu.
    Det vill säga… så pass många användare, och brett omfång av användare att det känns meningsfullt att publicera enbart hos dessa samt sluta använda Youtube.

     • Tack för den kommentaren… Blir påmind om att understryka något som är uppenbart om man är hyffsat påläst i historia. Framförallt under 2:a världkriget.

      För de som inte vet…
      Globalisterna och bankägare satsar alltid på båda sidor eller spelar alltid för båda lagen. Så har dem alltid gjort.

      Ingen får någonsin tro att stora företag censurerar eller ”fogar” sig för att de har goda intentioner.
      Allt de gör handlar om pengar. Mycket vill ha mer, och företag existerar enbart för att tjäna pengar, inte att vara något moraliskt exempel.

 19. Youtube har ju censurerat rätt länge nu, men det blir nog betydligt värre ”på alla fronter” framöver.

  Vänsteraktivisterna låter högst, och de har intränad erfarenhet i mobbning och förtryck av oliktänkande. Därför vinner de just nu.
  De har inga som helst problem att tvinga företag till censur, om inte företaget ”redan är” infekterat av globalister/marxister/vänsteraktivister såsom Youtube.

  Som exempel kan #Metoo och all annan aktivism i grunden ha god avsikt, men sensationsvärdet utnyttjas av vänstern och extremfeminister som kör smutskastningskampanjer för att förstöra människors liv och anseende.
  Detta för att skrämma oss andra till att falla in i ledet och bli mer mottagliga för alla sorters absurditeter och masskontroll.

  Om vänstern skulle angripa fel sak, som slår mot genomsnitts innevånaren så skulle bakslaget bli av astronomiska proportioner… och detta är vänstern fullt medveten om.

  Tänk om de plötlsligt förbjuder all ”nätporr” på internet, eller förbjuder ”kaffe” på arbetsplatserna?

  För fan! ni som röstar på sossarna eller vänstern… vakna upp!
  Ni måste förstå vad riktig frihet är, att den är ömtålig och att den måste användas med omdöme.
  Och det gäller även vänsterns rätt att kritisera… med inte deras antidemokratiska censurering.

 20. Globalisterna kan endast bemötas med minskad användning av Antisociala medier, vilket de har blivit, eftersom de har ersatt personliga möten.

 21. Snart är väll det fri Internet borta. Storbolagen vill begränsa åsikterna på deras siter. Trump pratar om att ta bort nätneutraliteten. Jag tror dessvärre att detta bara är början.

   • Haha, tänker på första gången jag såg internet. 1995. Läraren visade oss Aftonbladet tror jag det va. Lägger jag till din kommentar här vid det årtalet: ”saker och ting kan vända över en natt”. 🙂

 22. Youtube och Google har spelat ut sin roll, de är etablissemangets lakejer. Vi behöver något nytt, utan censur.

 23. Gissar att man förstör sin egen affärsidè i sin iver att kontrollera
  och styra, rätt som det är dyker det upp en konkurrent där man
  struntar i åsiktscensuren, kanske slutar på tex .ru

  • Om det är .ru är det absolut censur, bara andra saker som censureras och inte en bit bättre. Något företag i den fria världen som inte på eget initiativ censurerar är absolut att föredra

   • Verkar svårt att finna ett sådant icke-censurerande företag. Ingen nämner t ex att Poroshenko försöker gripa sin fd. kompis Saakhasvili, som nu tydligen är rysk agent. Borde väl finnas nyhetsvärde i det?

  • Dessa lågemotionella individer har ingen etisk kompass så de kan inte skilja på vän från fiende så de slår för eller senare åt alla håll. Sovjet var ett skolexempel på utrensningar bara för någon egen tanke.

  • He he de får äta varandra i jakt på läsare samt försöka peka ut andra PK-blaskor som värre kvinnohatare än de själva. Personligen ser jag gärna att båda försvinner tillsammans med resten av PK-media synd att de svek plikten att informera allmänheten och valde att mörka, vitpixla, dölja ibland rent ut ljuga men vad som är gjort är gjort.

 24. Så Wojcicki blir då till ett ytterligare psykfall som vill omkullkasta världen.
  Ta väck den bara, städa toaletter eller vad f-n som hellst.

 25. Samtidigt kommer det inom kort nya alternativ till globalistkontrollerade Youtube, Google och Twitter.
  Dessa är byggda med blockkedjeteknik och ska vara utan censur.
  Detta är en global strid som folket måste vinna.

  • Det har alltid funnits alternativ med räckvidden hos dem är inte någonstans i närheten av jättarnas. I mångt och mycket handlar det om vilken bekvämlighet och räckvidd användarna vill offra.

 26. Ännu tror jag inte att Youtube censurerar annat än barnporr och liknade.

  Någon som har konkreta exempel på politiskt korrekt motiverad censur?

  • Det finns inte mycket i den artikel i The Guardian som länkas som indikerar att måltavlan skulle vara politiska åsikter utan istället våld, sex, opassande nakenhet etc plus att man pratar om det växande problemet med hotfulla konspirationsteoretiker.

   Sedan kan förstås den agendan tas som förevändning för att censurera även annat. Det har hänt förr. Men man kanske ska avvakta konkreta exempel på att det sker innan man ropar vargen kommer.

  • Se min kommentar ovan om pedofiler som samlas kring filmer på små barn och som har miljoner tittare. Filmer som gränsar till barnporr får passera medan en kommentar som inte är PK censureras. Att ge exempel på detta går inte då de är raderade eller kontot spärrat.
   Jag har följt en kille som heter Jake Morphonios som har kanalen End Times News report på Youtube. Han har följt upp pedofiler på Youtube (inkl Bill Clinton som knarkat ner 14-åringar för sex), håller på med att kartlägga The New World Order med George Soros och Rothchild, har gjort noggranna undersökningar om skjutningen i Las Vegas där ingenting stämmer i de officiella uppgifterna. Han har haft stora svårigheter med Youtube för att han gräver i icke-PK ämnen.
   Första steget är att de tar bort reklamen så de inte får några pengar. Andra steget är att man tar bort alla prenumerationer och gömmer filmerna så de inte kommer fram vid sökningar. Tredje steget är att radera filmen och till sist att kontot tas bort.

  • Den är redan censurerad från tyska ip-adresser eftersom Tyskland har lagar mot spridning av antisemitism. Här på Samhällsnytt är det dock helt i sin ordning. Det har demonstrerats många gånger.

 27. Haha LOL. Hur ska de få pengar till att betala för 10,000 anställda när JewTube – förlåt YouTube – visat röda siffror sedan Google köpte den ?
  10,000 anställda är många även för superstora multinationella företag.

 28. Som jag ser det så blir den enda lösningen på detta problemet att tjänsterna som Google och Facebook ’erbjuder’ klassas juridiskt som en ’utility’ och kanske till och med börja bryta upp de monopol-ställningarna de har idag.
  Det är dags att börja granska vad som ska ingå under det paraplyet ’utility’ – kommer inte på något bra Svenskt ord för detta…
  Detta är inget konstigt utan blir bara en variant av när man bröt upp IBM, något oljebolag och ett förtag inom elektricitet ifall jag minns korrekt.

 29. De kontrollerar inte bara finansvärlden och media, nu styr de även vad vi får göra på internet. Och minsta man knystar något om detta blir man kallad antisemit. Vi såg ju bara vilket liv det blev när gamla Avpixlat fick känna på trycket pga en krönika.

 30. Att anställa en feminist som VD skulle kunna sänka vilket företag som helst.
  Är tanken att användarna ska lära sig att tänka rätt?

 31. Det stämmer ! Hade delat er artikel om Reinfeldts uttalande om invandringen och kommenterat / argumenterat emot hans argument och 2 dagar efter var mitt konto låst av fb juntan. Fb skrev till mig att j-jag skulle legitimera mig!
  Skrev också om äldre kvinnan som s tömdes i rätten för att hon skrev skäggiga ”barn” i sin kommentar och om tandhygienisten som blivit av med sitt jobb när han anmälde att nyanlända ”barn” hade fullt utvecklade visdomständer. Riktiga Stasi metoder! Otäcka d saker håller på och hända i Sverige!

 32. Det första jag gör är att slå på reklamfiltret för t.ex. fulmedia, när jag riktigt tröttnar så skummar jag bara över rubriker och söker nyheten på alternativ media eller på Flashback. Det har blivit så att jag inte tittar så ofta ens på deras rubriker då det mest står något om stackars 45 åriga barn eller nån tiggare som inte har råd att bygga en ny villa i hemlandet.
  Lika så blir det med youtube och faceboken, ju mer de vill styra en och samla in uppgifter desto mer drar jag mig därifrån, finns säkert trevligare alternativ ställen att besöka.

 33. Jag vill hävda att de flesta av oss faktiskt vill ha ett visst mått av nätcensur.
  Vi vill inte överösas av (barn)pornografi, propaganda från våldsamma extremister, Fake news och liknande.
  De stora frågorna är var gränserna ska dras och VEM som ska dra dem.

  • Alla vill nog kunna välja var man kan hitta olika saker i alla fall. Så långt ligger det något i pk.

   Men webben som helhet när det gäller stora ”communities” som Youtube eller Facebook var ändå från början dödsdömd. Utan social kontroll och gemensamma värdesystem fungerar det inte. Inte i verkliga livet och inte på webben heller. Det är en variant på allmänningens tragedi fast med andra världen än monetära inblandade.

  • Nätet måste likställas med vägnätet och inte specifika byggnader längs vägen (webbsidor). Censur kan få utövas på webbsidor i olika grad givetvis men nätet måste förbli öppet och tillgängligt för alla. Tänk om staten började blockera vägarna eller ta ut avgifter på vissa vägar för att hindra åtkomst till vissa verksamheter längs vägen.

  • Tyvärr är det så att Youtube raderar åsikter som går till höger (som inte är PK) men släpper igenom MASSOR av filmer på små barn där pedofiler samlas för att utbyta varandras adresser. DÄR städas det inte då det drar in massor av pengar. Nu har företag som Mars, Nike och någon till uppmärksammat detta efter att folk på Youtube har anmält dessa filmer i åratal och företagen har stoppat sin reklam på Youtube.

 34. Google, Youtube och facebook samt alla appar ni laddar ner. Vet var ni handlar, surfar och befinner er. Vilka intressen ni har och hur ni ser ut. De vet vilka era vänner är och om ni har husdjur. Tänk på det.

 35. Det kvittar vad enskilda privata sidor har för regler, bara en koll av vem som äger de ger oss all information vi behöver.
  Livet är fullt av olika val.

 36. Lite som försöken att förbjuda porr och vi vet ju hur det gick. Världens idag största industri alla kategorier.

  • Porr är troligtvis en av de största orsakerna till svenskarnas låga nativitet. Kanske feminism och grälsjuka jämställdhetsivrare är en orsak också.

 37. Det finns nu stora möjligheter för den som önskar bryta in på den marknad som YouTube och Google haft eftersom det tidigare har fungerat bra, men nu börjar det lysa igenom att etablissemanget börjar att lägga en våt filt över allt som har med samhällsupplysningen att göra.

  Det finns nu stora möjligheter med att aktörer tar och startar något som är nytt och inte politiskt korrekt så folket slipper censurering likt det kommunistiska politiska systemet.

  • Jodå! Inbrytningarna är på gång. Mängder med sociala media har startats inte minst i USA. Emellertid har de stora sociala media, MSM resp Public Service gemensamt försökt undanhålla alternativen, kanske för att makten då har större/enklare kontroll över ”pöbeln”. Tyvärr är allt för många av de nya media också amerikanska eller baserade i USA, varvid de förr eller senare ”kapas” av någon av de 17 amerikanska underrättelsetjänsterna, vilket även blir fallet med basering inom EU.
   Inte för att Ryssar eller kineser lägger fingrarna emellan direkt vad gäller övervakning, men skall alternativa sociala media användas, så tar jag hellre risken att välj ett som inte har med USA eller EU att göra.

  • Ja det gäller att hittat och uppmuntra andra som vill ha demokrati att läsa andra media och sprida till alla man känner och lite till..

 38. Jag tänker/tänkte söka jobb på IKEA och gick in på deras sida för jobbapplikationer. Det är patetiskt och skrämmande att läsa allt som står där om mångfald och hbtq. Räcker det inte med att säga att de vill ha arbetsvilliga, alerta personer? Måste allting göras till politik och ”värdegrunds”-smörja?

 39. Låt Google , Facebook och youtube gräva sin egen grav. Gör som jag, skaffa konto på VK (ryska facebook). Där sker ingen PK-censur. adress: vk.com

 40. Bilderbergergruppens stödorganisation Google, har i åratal ur svensk synvinkel, endast tillåtit massmedia på Google nyheterna.
  All annan info om sanningen förvägras!

  • Soros är en ren och skär ond person, han vill med sina miljarder skapa en ny form av diktatur, där eliten och pengarnas diktatur, där han styr..

   Fängelse borde han få för sin inblandning i andra länders politik och försök att störta folkvalda regeringar.

 41. De är amerikanska bolag. Trump borde uppmanas att med senatens/representanthusets stöd ta dessa bolag i öronen och beordra dem att använda den amerikanska konstitutionens regler i tillämpliga delar även utomlands. Bl a beträffande yttrande- resp åsiktsfriheter.

  USA påstår sig vara en demokrati, men skall USA då medverka till att diktatur införs i andra länder?

  Självklart skall inte PK-aktivister rekryteras som ”åsiktspoliser” inom sociala medier.

 42. Ja Vänstern och diktaturen går hand i hand, de hyllar sina massmördare Stalin och Mao, vänsterns ideologi är att mörda och förtrycka de som inte tycker om diktatur och åsiktsförtryck. Vi ser det i Sverige där vänstern vill införa åsiktsdiktatur och förbjuda obekväma åsikter!!!!

  Vi måste kämpa för demokrati och vår frihet, det innebär att kämpa mot Vänstern mot AFA, mot IS, mot alla som stoppa vår demokrati.

  Vi måste stoppa vänsterns mediadiktatur och deras försök att stoppa ett fritt internet, det är nämligen internet som har gett människor över hela världen möjlighet att slippa diktatorer och propaganda från vänstern.

  Kort sagt kampen går vidare för att skydda demokratin.

 43. utökar internetjätten personalstyrkan med 10 000 personer som manuellt ska gå igenom innehållet på Youtube /…/
  Mänskliga värderingar är avgörande för att kunna fatta kontextuella beslut kring innehåll”, skriver Youtubes vd Susan Wojcicki”

  Så mycket för AI ”revolutionen” som ska ersätta mänsklig arbetskraft överallt.

LÄMNA ETT SVAR