migranter-leende
Utrikes

Här tar sig illegala migranter och deras smugglare in i Storbritannien med ett hånleende

Publicerad 8/14/2020
Annons

Den före detta UKIP-ledaren Nigel Farage fortsätter sitt grävande och avslöjanden kring den fortsatta illegala invandringen till Storbritannien det nyliga EU-utträdet till trots. På fredagen väcker ett videoklipp på hur en grupp migranter enkelt tar sig in i landet och hånler mot kameran upprörda känslor.

Farage har åter igen varit i Dover där skytteltrafiken fortsätter som vanligt. I klippet ser man hur migranterna ackompanjerade av sin smugglare glatt tar sig in i Storbritannien utan några som helst bekymmer.

I sin tweet skriver Farage att mannen i grön tröja är de illegala migranternas smugglare som tog emot pengar efter båtfärden och försvann innan polisen dök upp. Den uppenbart välmående migranten som ler in i kameran är samtidigt i ett telefonsamtal.

”Det här är en invasion”, twittrar Farage.

Nyligen skrev Samhällsnytt om hur Farage avslöjade illegala migranters lyxtillvaro i Storbritannien på fyrstjärniga hotell och med speciella guidade rundturer andra bara kan drömma om. Innan dess rapporterade vi även om att allt fler tunisier nu utgör de som ankommer till Italien och mer liknar välgödda turister än flyktingar.

LÄS ÄVEN: Storbritannien kallar in militär för att hindra invasion av illegala migranter

authorimage

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
739Man ihjälskjuten vid idrottsplats – ”Man vill flytta från Stockholm”
Annons