hasse-insandartopp

Foto: Youtube/EU

Opinion

Hasse Johansson, 77: Ge Stefan Löfvens lön till vårdpersonalen

Publicerad 5/11/2021
Annons

Den 77-årige Hasse Johansson, tillika Sheriffen från Angered, är känd till Samnytts läsare framförallt genom historien om ett Säpo-besök till honom – då han blivit fråntagen sin plastpistol. Säpo menade att han ska ha hotat försvarsministern med plastpistolen. Kort efter besöket insjuknade Hasse i Covid-19 och hamnade på IVA. I denna insändare delar Hasse av med sig sina tankar om corona, vårdpersonal – och om Stefan Löfven.

Det här med corona, det är en hemsk sjukdom. Fy fan vad hemsk den är!

Jag trodde inte på det här med corona. Tidigare var jag väldigt kaxig och stor i käften. Jag har gått ut på min Youtubekanal och berättat att corona bara är ett sätt för regeringen att hålla folk i schack. Att det är en vanlig influensa, ingenting annat. Men som sagt har jag fått göra avbön och erkänna att jag hade fel. Och det är väldigt skönt att få göra det.

Jag vill också berätta att jag hade det väldigt bra på sjukhuset. Jag ska säga att det är gudar som jobbar där. Det är änglar. Vilket tålamod och vilken omtänksamhet. Jag kan inte nog sätta ord på vilka fina människor det är som jobbar där. Jag har sagt till många att de skulle ha Stefan Löfvens lön, varenda en av dem, oavsett vad de sysslar med inom sjukvården. Det är de värda faktiskt!

Och vilken god mat. Herregud vilken härlig mat man fick på sjukhuset. Den som klagar på den ska inte ha någon mat.

Hasse Johansson
Sheriffen från Angered

LÄS ÄVEN: Hasse Johansson, 77, skällde ut försvarsministern Hultqvist i video – då kom Säpo

LÄS ÄVEN: Polisen bekräftar: Vi tog Hasses leksakspistol – och förstörde den

LÄS ÄVEN: AVSLÖJAR: Hasse, 77, hamnade på IVA efter razzia från coronasjuk polis

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
624Samnytt under hård attack med nya stämningar – varför alla Sverigevänner bör stötta
Annons