Hatets Sverige

Delningar

➤ KRÖNIKA  Förljugenheten frodas i Sverige. Kampen mellan de ”godvilliga” och de ”illvilliga” närmar sig verkligt krig. Oförsonligheten når nya bottenrekord. Sverige delas av två folkgrupper. Låt oss förenklat kalla dem globalister och nationalister.

Striden mellan grupperna är skoningslös och ovärdig vuxna, tänkande människor. Landets gemensamma väl offras för respektive gruppers pyrrussegrar i debatten. Jag vet inte vad som är värst. Vitmaktrörelsen med sina okunniga blindstyren och deras försök att återuppväcka den nazistiska galenskapen. Eller den unga, historielösa vänstermobben med sina fanatiskt vrålande tjejer med hatet lysande ur ögonen. Okunniga om kommunismens fasor, men välinformerade om de nazistiska.

Det tidigare homogena, sammanhållna Sverige har ersatts av en delad nation. Familjer, släkter och vänner splittras av politiska skäl. Globalisterna har ett massivt informationsövertag. Men trots detta växer motståndet. Angreppen på SD-väljare tycks ha motsatt effekt mot avsikten.

Hatet göds av etablissemanget. Av Gudrun Schymans hat mot vita svenska män, som leder till mansfria festivaler och politiska möten reserverade för rasifierade deltagare. Rader av kändisar spär på hatet. Historieförfalskaren Henrik Arnstad med stöd av statsministern och Aftonbladets Anders Lindberg. Av skådespelare som Kjell Bergqvist som tycks nära ett hat mot Jimmie Åkesson. Av Benny Andersson som skänker miljoner till hatfeminismen. Filip & Fredrik i Breaking News som aldrig missar en chans att flamsigt förolämpa och hata SD-väljare. Av hatkolportören Täppas Fågelberg. Av den allvetande, skojande Henrik Schyffert som hatar SD och förnedrar både sig själv, publiken och SD-väljare med dåliga skämt. Av kriminologen Jerzy Sarnecki som i årtionden sökt bortförklara den ökande otrygghet som gör att alltfler svenskar försätts i mental krigsberedskap. Listan över välbärgade kändisar som rider på PK-ismen kan göras mycket lång.

Tillsammans med media och merparten av politikerna legitimerar de det politiska hatet. Det som förr var någorlunda respektfyllda meningsskiljaktigheter inom ramen för Sveriges bästa har blivit en respektlös kamp på liv och död. Där finns inga vinnare, bara en förlorare – svenska folket. Media underbygger hatet. DN:s Peter Wolodarski och Aftonbladets Anders Lindberg gör vad de kan för att vidga hatklyftorna mellan svenskarna – framförallt mellan lättpåverkade ungdomar på olika sidor av det politiskt korrekta.

Fyra dagar före valet hade DN minst 12 stort uppslagna artiklar med utfall mot SD. Public Service-media är värst. Genom att hävda att de är opolitiska och företrädare för de ”godvilliga” kan de med tusentals knep och till synes demokratiska finesser lura tittare och lyssnare att ge dem högt förtroende. Men både statlig radio och television befolkas av regeringstroget vänsterfolk – främst av miljöpartister. Dem kan vi inte välja eller avsätta trots att de förmodligen har mer makt än de folkvalda. Man vinklar nyheter så att de passar den egna uppfattningen. Går inte det är man tyst. Ska man få en uppfattning om dagens Sverige måste man läsa utländsk press.

Publik i debattprogram i tv presenteras som opartiska privatpersoner, men visar sig vara aktiva i politiska organisationer. Debattledarna avbryter obekväma röster och avslöjar sin uppfattning genom kroppsspråk och ansiktsuttryck. Radions program 3 startade en intervju med Jimmie Åkesson med ett inslag där man bortom all anständighet tog heder och ära av hans person. Ett av de grövsta påhopp jag hört.

När alternativa medier (Ledarsidorna) avslöjar Pierre Schoris stöd till rysk invasion i Polen svarar public media med att istället anklaga Carl Bildt för att ha informerat amerikanarna om ubåtsintrången. När Göran Persson varnar för 300 000 invandrare de närmaste åren och förordar samarbete M och SD tigs det ihjäl i PK-media. Alla nationalister beskylls för nazism – ingen av motståndarna avfärdas som kommunist. SD angrips för nazistiska rötter – ingen reagerar mot att S, MP och C är öppen hemvist för islamister. Media anklagar högern för judehat. Men ingen ifrågasätter att UD med Margot Wallström internationellt står för en rent antisemitisk politik.

Svenskar är ett tålmodigt folk. Under de senaste åren har 100 000-tals människor drabbats av våldtäkter, skjutningar, bränder, överfall, rån, stölder, hot och drogrelaterad brottslighet. För varje offer finns en familj och en släkt. Sammantaget är alltså miljoner svenskar berörda av det ökande våldet. Förr eller senare har de fått nog.

Oförsonligheten och hatet mellan grupperna liknar alltmer det som orsakat våldet i Nordirland. Än så länge stör man möten med vrål, äggkastning och upplopp. Men frågan är hur länge polisen klarar av att stå mellan parterna. Nu vandaliserar man valstugor och hotar valarbetare. Nyligen mordhotades Jimmie Åkesson och hans son. Om hotet skulle verkställas kan man undra om alla dessa obetänksamma hatpredikanter i riksdag, pressen, radion och TV skulle vara nöjda.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

439 KOMMENTARER

 1. Mycket bra text. Tack för det.

  De närmsta åren kommer inte att bli roliga. När lågkonjunkturen väl kickar in och ladorna står tomma så kommer många lida.

  Det tragiska är att de skyldiga aldrig någonsin kommer att behöva göra rätt för sig. De kommer att pensionera sig som miljonärer, när alla vi andra lider.

  Inte bra.

  • Enorma summor måste lånas samtidigt som räntan kommer att stiga kraftigt. 800000 nya människor i landet sedan senaste lågkonjunkturen varav många av dem inte har något arbete. Sedan höga bostadspriser på det som kan leda till en krasch då extremt högt belånade svenskar måste sälja då priserna sjunker under belåningsvärdet. Som gör att svenskar måste sälja då de inte har någon buffert.

   Härlig cocktail det här:)

 2. Svenska folket kan inte förlora den här striden, eftersom det inte finns.
  Det finns bara människor, och gränser är ett kapitalismens påfund, som försvaras av medelålders män av europeiskt ursprung som röstar borgeligt.

  • Skämtar du? Jag förstår i så fall inte poängen.
   Att det ”bara finns människor” låter som om alla hade allting gemensamt men människor mördar och krigar mot varandra för att de är kommunister mot kapitalister, nationalister mot globalister, katoliker mot protestanter, islamister mot västerlänningar, shiamuslimer mot sunnimuslimer, palestinier mot israeler osv osv.

   Gränser är heller inte kapitalismens påfund. Ända sedan stenåldeen har det funnits osynliga gränser dvs revir, amerikas indianer hade inga fysiska gränser men de hade sina revir som de försvarade mot andra indianstammar. I Asien, Afrika, Mellanöstern och hela den Amerikanska kontinenten har det funnits gränser sedan urminnes tider. Var t.ex. Kina ett kapitalistiskt samhälle när kinesiska muren byggdes?
   Din sista mening är den löjligaste! Slå upp en atlas så ska du kunna se att det finns nationsgränser i hela världen som givetvis försvaras av svarta i afrikanska länder, gula i asiatiska länder av araber i den muslimska världen osv. Har du t.ex. hört talas om att något afrikanskt land överväger att radera ut sin nationsgräns?

 3. Så rätt du har Rolf. Sitter här på Kreta o slöläser Södertälje maffians uppgång o fall. Konstaterar efter halva boken att utanförskapsområden är ett måste för att få ekonomin att fungera i invandrarnas värld lilla Bagdad som Södertälje kallas. Invandrarna i dom här områdena kommer aldrig att släppa på det här. Socioekonomiska faktorer glöm det dom har en egen ekonomi. Ska man köpa hus så lånar man igenom kyrkan. Kan man inte betala en månad så sätter man en lapp på en tavla i kyrkan och någon tar över skulden och betalar till kyrkan. Så driver han in pengarna som tog skulden. Vad hjälper det att ta bort ränteavdragen för svenskar. Nu köper svenska riksdagspartier sina röster i dom här områdena. Dom är inte ens ekomiskt fattiga dom har en egen ekonomi. Kriget kommer med kampen vems är Sverige.

  • Vissa illvilliga vill Sveriges (åtminstone det gamla Sveriges) bästa, och likt Centerpartiet har vi velat länge. Tyvärr så vill relativt få svenskar rädda detta land och få tillbaka det folk vi en gång hade, även om det kanske var fler än vad valresultatet påstod (S-effekten får ju inte, någonsin, glömmas).

   Det är Sverige, så vi kan nog glömma både omval pga fusk och extra val pga att det inte går att bilda en stark regering. Fyra år till med en patetiskt svag minoritetsregering bestående av förrädare är troligen vår framtid. Inte ens de värsta av förrädarna, sådana som Fredrik Reinfeldt, kan påstå att de ”vann”. Inte ens inkräktarna vann, då den kommande nationella vita flykten kommer att innebära att de inte kan få bidrag längre.

   Sverige – här finns enbart förlorare! (men vi har en jättefin värdegrund)

 4. Alltid lika ”fascinerande”… Alltid lika tröttande. Alla har en idé, en lösning på ”problemen”, men ingen vill lyssna – egentligen.

  Vi har 7 partiledare som galer samma visa ”vi samarbetar inte med SD! För SD har ”bruna rötter””… Trots att det är bevisat att i många fall har de en ännu vidrigare historia – som DE inte gjort upp med. SD har gjort upp med sin historia, vilket annat parti kan säga det?

  Sen har vi en stor grupp ”kändisar”, som känner att de är på fallrepet. De är inte intressanta. De lockar ingen större publik. Så de måste skapa en hysteri, genom att mobba en ensam grupp – SD. De påstår sig vara så goda, de ”kämpar” emot ”hatet”, som de själva uppviglar. Och så då alla de som egentligen inte vet, men tror de vet, vad SD står för. Varenda gång de påstår något om SD, något om hat, frågar jag var de har läst det. Kan de peka ut var det står i programmet. Alltid samma svar, de har ”hört” det… Men kan aldrig specifiera sin källa.

  Och jämt undrar jag, varför ska alla dessa gala som de gör? Kackla som de höns de är, aldrig någon som sätter sig ner och lyssnar på vad de andra har att säga, utan ska bara ”kuckla” ut sitt hat.

  I ungefär ett års tid har jag hört 7 partier som mer pratar om SD, än vad de själva vill göra för Sverige. De pratar OM detta parti, men aldrig MED. För de är rädda att de ska förlora något… Vad? Sina fördomar? För väljarna vill se ett samarbete.

  Ta Moderaterna exempelvis, som vill ha mer poliser, bättre bevakning, hårdare straff. Varifrån har de fått de idéerna? Från SD. Vilket annat parti än SD vill samarbeta med dem om detta? Inget. Alltså blir det i förlängningen en bortkastad röst att rösta på Moderaterna, när/om deras aldrig så goda idéer inte blir av, för att de vägrar samarbeta med ett parti som skulle kunna se till att detta blir av.

  Är det snart inte dags att släppa spannen och spaden, och växa upp? Släpp sargen, kom in i spelet. Vi kommer ALDRIG att få någon ordning på vårt land, om vi ska hålla på och käbbla, istället för att samarbeta. Vi skjuter bara problemet framför oss, medan de kriminella utvecklar sin verksamhet. De är de enda som vinner på detta bråk, inte vi.

  • Jag delar din uppfattning och tror att det första och kanske det viktigaste vi har att ta oss an i närtid är att sätta stopp för PK-media och deras fäbless för etablissamanget. Det är dom som slår an tonen och manipulerar svenskarna med sin agendajournalistik.

 5. I Sverige finns en massa människor, vilka anser att det finns företrädare som representerar deras intressen och de vet med andra ord bäst. Uppenbarligen är detta en världsbild som präglat folket sedan stenåldern: Oden gav ”oss” via rötter och grenar som slutligen hamnade i våra hjärnor, sedan var det bibeln följt av sossarna.

 6. Jo, Rolf, många har fått nog, men dom saknar förmåga att rösta rätt, typ 80% av befolkningen.
  Någon förändring i form av fysiskt motstånd, eller ens fredliga demonstrationer finns inte i sikte. Vi nöjer oss med att skriva av oss, här till exempel.

 7. Nazismen bör motverkas, men däremot behövs en mer potent nationalistisk höger., och en libertariansk rörelse värd namnet. Den svenska politiken är ju helt lam.

 8. Det politiska o mediala etablissemanget mörklägger allt, som inte faller inom ramen för den politiskt korrekta ideologin.

  Det svenska samhället är inlåst i en box, av maktgalna ideologer o globalister, som hyllar ideologin islam o vägrar se, hur denna farsot sprider sig med deras ideologiska vansinne över hela landet.

  Jimmie talar klarspråk o sju partier kan inte ens ta en saklig debatt om tillståndet i det svenska samhället.

  Det som pågår är helt fruktansvärt o det kommer att bli än värre, när muslimerna blivit så många, att dom kan bilda ett eget parti ( ETT ) o slå sönder, det som generationer av svenska folket byggt upp, för att trygga kommande generationers liv o säkerhet.

 9. Jag skriver detta igen och hoppas att samhällsnytt har överseende för det för jag tycker det är viktigt att få fram var värmen i dagens Sverige finns.
  Jag ska berätta vad som nu händer i min stad där jag bor, här fick SD ungefär 25% av rösterna, och vad som nu händer är att det sprids en värme som inte funnits tidigare, nu pratar människor om att äntligen kanske våra gamla får den hjälp de är förtjänta av, äntligen kanske våra barn får den hjälp de behöver, äntligen kanske våra sjuka och våra handikappade får den hjälp de förtjänar, som sagt jag har aldrig någonsin hört så många samtal med sådan värme och medmänsklighet som jag nu hör tack vare att Sverigedemokraterna har vuxit så underbart mycket, jag hoppas att även övriga Sverige får ta del av medmänsklighetens värme precis som nu min stad får.

 10. Rolf, jag tror inte att det finns någon trevlig väg till en positiv förändring.

  Det svenska skattefinansierade etablissemanget har skapat två sidor – emot eller för, ond eller god, Allamänniskorslikavärde eller främlingsfientlig, pk eller nazist, liberal demokrati (totalitär värdegrunds-demokratur) eller Hitler, ”öppna fria gränser” eller instängt inavel, radikalfeminism eller kvinnohatare, vi och dem och de jävlar som inte tar avstånd mot allt och alla som står utanför den totalitära värdegrunden ska spikas på medias skampåle.

  Detta krig har nu pågått så länge att många har svårt att byta sida trots att de nu förstått. De har gått så långt i sitt krigande att deras person skulle gå under om de bytte sida. Deras försvar blir att kriga hårdare.

  Det gör ont att se vårt lands- och folks förfall.

  Det finns som jag ser det två vägar att gå och det är att gå i fullständigt krig emot kaosblattarna-, etablissemanget- och de svenskar som gör allt för att förgöra vårt land – eller att låta dessa grupper slå sönder vårt land och hoppas på att de flesta flyr vårt land när välfärden- och pengarna är slut för att sedan återbygga vårt vackra land.

  Valet 2018 bevisar att en fredlig lösning då folket vaknar inte existerar. Svensken vaknar först när svensk ekonomi kraschat, när en tillräckligt stor andel svenskarna får känna på riktig fattigdom.

  • Rätt så!
   Vi är 1,1 miljoner människor som har vaknat och lagt våra röster på SD i årets riksdagsval. Om vi 1,1 miljoner börjar ruska litet på oss för att påvisa vår existens, bör det i rimlighetens namn ge vissa konsekvenser.

   Frågan är: Hur ruskar vi på oss, för att på bästa sätt visa vår samsyn på samhällsutvecklingen?

   • 35% för SD hade inte heller hjälpt. Frågan är om verkligen etablissemanget skulle låtit SD få 35%? Påverkans kampanjerna utförs av det svenska skattefinansierade etablissemanget och inte Putin.

 11. Tack Rolf! Hatet mellan svenskar är lika gammalt som massinvandringen. Ett av islams grundteser är att utså splittring mellan de ”otrogna hundarna”. Det är minst 10 år sedan jag observerat och kommenterat detta självmordsbeteende i vår befolkning. Om inte detta upphör ligger inbördeskriget här framför oss – utan tvekan.
  Men det kommer jag inte att få uppleva – cancern går som en farsot genom landet.

 12. Snabb reflektion innan jag läst kommentarerna:

  Konfliktläget i Sverige står inför ett vägval. Antingen går vi den amerikanska vägen där massmedia och etablissemang fortsätter egga på stämningarna. Den besvikelse många kände när Hillary förlorade liknar till viss del oss sverigevänners känslor efter valnatten. Fusk! Påverkan! Åt helvete!

  Vi måste andas och ta det lugnt. Sannolikt kommer problem med den extrema migrations- och värderingspolitiken i Sverige eskalera de kommande åren. Vi får inte tappa förståndet. Låt oss visa att SD och dess sympatisörer inte är lika galna som CNN och övriga konflikthetsare. Tänk långsiktigt och släpp personlig prestige. Var den kraft som kan läka de sår sjuklövern har åsamkat.

  Det går att hålla ihop Sverige utan att hänfalla till radkalism. Jag är övertygad att Jimmie och övriga Sverigedemokrater inser detta.

 13. Tack Rolf,som vanligt är du klockren i din samhällsbeskrivning. För oss sverigevänner är det väl bara att ta sikte på 2022. Vem som än röstas fram bland de sju barnen i sandlådan så är det INTE min statsminister. De sa just nu på rapport att SD väljare är de som är mest trogna sitt parti. Där får jag ge indoktrineringsmedia rätt. Jag lovar på heder och samvete att rösta på SD så länge jag trampar runt på jorden.

  • Förr var det detta val som var slutpunkten, nu nästa val.

   Bara att inse att Svenskarna kommer aldrig vakna, de gillar att någon annan bestämmer över dem.

   Bra att Systembolaget finns så att vuxna inte köper för mycket alkohol av misstag. Skönt att polisen tar fast de som kör 85 km/h på en 80 väg som tidigare hade 110 som gräns.

   Skönt att det finns parkeringsvakter som mäter avståndet till övergångsstället med laser ifall fall någon parkerat 10 cm för nära.

   Ett land fullt med kuvade och hjärntvättade människor. Det är bara att inse, svensson kommer aldrig vakna förrän det är för sent och andra tagit över.

 14. En riktig hård lågkonjuktur där bidragen sänks med 50%, mammaledigheten tappar ett par månader, flera karensdagar då finns chansen att vi vaknar men jag lovar inget.

 15. ’Svenskar är ett tålmodigt folk’ men ack så dumma! Senast i valet då man röstade för icke-förändring. Fortsatt full fart mot avgrunden. De gamla skitpartierna får fortsätta med sin katastrofpolitik.

  • Det här kommer att straffa sig. Sår man vind får man skörda storm. Man utnämner inte 1,1 miljoner svenskar till nazister och oanständiga, inte utan att det får konsekvenser. Sossarna har full frihet att samarbeta med vem de vill. Men, de fula orden och förolämpningarna mot oss som betalar skatt och bygger detta land, de kommer de att få äta upp.

 16. Om Jimmy och hans son skulle halshuggas kommer etablissemanget att fördöma det men samtidigt förklara att gärningen är förståelig och Åkesson provocerat fram den.

 17. folket har ju röstat för detta även om jag tror detta val är ett valfusk tror att afs kanske hade kommit in och SD s siffror är ju mycket nedsatta 10% gissar jag på nu fick inte detta hända när de såg vad som var på väg därav allt fusk ddr fusk ingen litar väl på dessa bluff siffror men jag kanske har fel svensken är korkad många lättlurade

 18. Ett enat folk i ett enat land, det får vi när vi som älskar vårt svenska Sverige fördrivet PK-patrask och alla störda globalister. Att slaget om Sverige kommer att börja om en inte alltför avlägsen tid, råder det inte längre något tvivel om.

 19. jag er så førbannat. hvad fan er det som er fel med svenskar? Har ni ett ønskan att henga er sjelv? Hur sjukt kan det bli??
  AArrghhhhgggfgfhffkkffllffl…

 20. Samhällsnytt behöver gräva mer i vad som kan ha gått fel i valet. Andra alternativmediesajter ligger steget före, även om det är väldigt tyst även från exempelvis Fria Tider. Hatet mellan grupper är skapat av eliten som eldar på genom orättvis lagstiftning och orättvisa förmåner, denna elit vill nu provocera högern med ännu mer tillmälen för att radikalisera båda sidor. Valfusket måste undersökas och därefter skulle båda sidor behöva informeras om regimens försök till söndra och härska och att det faktiskt finns alternativ. Alla alternativ är bättre så länge de går att rösta bort.

  • Vist kan det vara så? Men inte i den utsträckningen som du tror. Skulle gissa att SD igentligen skulle fått ca 20% men mer tror jag inte. Detta visar på att svenska folket vill ha all denna skit. Skall sitera en god vän som röstade borgligt som från början var inställd på SD: men vi märker inget av invandringen här ute på landet: slut sitat! Folk bryr sig [email protected]€+×@# skulle jag vilja säga!!

 21. Ett mycket välformulerad inlägg Rolf, om hatets grogrund mot de som vill rädda Sverige. Där hela etablissemanget inklusive SV(s)Tasi står bakom hatet mot SD och dess väljare. Ett parti bildas inte ur tomma intet, utan därför att det finns ett behov av det. I detta fallet är SD det partiet som behövs för att täppa till dammluckorna så att inte folkutbytet sker inom en generation. Skadan är redan stor, men om svenskarna vaknar upp ur likgiltigheten för Sveriges väl och ve, så kan en förändring ske efter denna mandatperiod och förhoppningsvis ett ännu starkare mandat för SDs politik.

 22. sverige er kneblat av en gjeng soptipp førsrkrikna småflickor med iq på skostørrelsesnivå. dom styr sverige och inga har ballor at stå up..???

 23. Jag har upplevt hatets Sverige jag lovar. Till 90% kvinnor som tycker jag är nazist för att jag vill utvisa våldtäktsmän som inte ska befinna sig i Sverige. Ja ja skit i dom men jag känner av hatet överallt men lärt mig hantera det och lärt mig att inte bry mig. Att bli kallad nazist är det nya Sverige som är normalt. Eller så kan vi ställa oss rakryggade och skrika DET ÄR NOG NU!

 24. Det behövs bara en rejäl lågkonjunktur för att allt detta om krig skall bli sann och tro mig den kommer förr eller senare efter som USA börjat att täppa till sina dammluckor efter alla sina globalister!

 25. Jag har känt hatet hela mitt liv men visst har det intensifierats under senare år helt klart. Jag blir genuint förvånad om inte krig blir slutresultatet för dialogen och det låsta politiska läget bäddar för det.

  • Jag känner och har känt hatet inte bara från de invällande, utan även från min närmaste familj, det är hårt och gör ont , dock tiden läker alla sår, nu är jag redo igen !

   • Har förlorat en del vänner eller kontakter föredrar jag att kalla de för få eller inga har riktiga vänner vilket många inser efter en tid.

 26. Jag känner också att tålamodet börjar att tryta. Jag är grymt besviken över det usla valresultatet, över valfusk och över hur SD behandlas.
  Jag har en känsla av att det kommer att bli alltmer våldsamt framöver.

   • Exakt. För det är som ett spel. Det där med revolution osv är förlegad. Det gäller för alla Sverigevänner att sätta agendan. Överallt. Från släkten till riksdagen. Låt SD varenda dag synas i media när de röstar för eller emot ett förslag. Ur kaoset ska SD blir ledare för kaoset. Så att man börjar få kontroll, sätter agendan! Då finns snart inget annat alternativ än nyval och ett stort SD.

    Fortsätter SD dock med att luta sig tillbaka, avvakta allt, rensa ut fler medlemmar pga obekväma åsikter och MSM skvallerpressens skop, så är SD snart ett parti runt 4%. Dags för partiledningen att välja riktning.

  • Det är bara en ’träning’ i oreda inför framtiden. Nästa val blir kanske av men sedan får vi inse att val är historia. Det blir lite stökigt men sedan lägger
   det sig och naturen tar över.

 27. Uppdrag granskning visade att våldtäkterna ökat och att invandrare ligger bakom ökningen. Att man då väljer att rösta hit fler utav dessa män är verkligen sorgligt. Speciellt för alla flickor.

  • Men de flesta begår inte våldtäkter får man ofta höra. Vart går gränsen, ponera att 49% av de inkommande var våldtäktsmän. De flesta är fortfarande inte våldtäktsmän, skulle man då fortfarande fortsätta att importera våldtäkter?

   • Spelar ingen roll. Självklart begår de flesta inte dessa brott. Men att riskera våra flickor för en invandring är ju det som är grejen.
    Risken är ju grejen.
    Som att säga att de flesta bilar krockar inte, så använd inte bilbälte.

 28. Med tanke på de spänningar som finns ute i samhället tror jag att det lågintensiva inbördeskriget kommer att eskalera, och kan komma att sluta hur som helst.

 29. Hatarna är nöjda över att de har islamister och terrorister, alltså den barbariska islamismen på sin sida. Vilket ju ej konstigt är då hatarna äro ju islam-vurmare, och hejarklack till rasistisk trakasseri och hatbrottslighet mot svenskar.

 30. Tror diskussionen mellan bägge sidorna måste börja i vuxenrummet. Det går inte att samtidigt ha flera grupper, ”oerfarna vilsna ungdomar” som inte ens fått ordning på sitt egna liv eller ”känslofolk” som endast tar sig fram på bidrag, inte heller dom som valt att leva i utkanten av samhället eller inte bor här.
  Man börjar med gruppen som försörjer Sverige och mappa ned vad som behöver göras, vad klarar vi av !
  Efter det kan man ta in dom andra grupperna och förklara hur läget ser ut.
  I en fungerande familj så är det inte barnen som styr föräldrarna.

  • Instämmer. Sveriges politiker har för länge lyssnat till folk som inte lever i verkligheten. De har istället följt känslor och ideologiska nycker.

 31. ”Striden mellan grupperna är skoningslös och ovärdig vuxna, tänkande människor”

  Vid utbrott av ett verkligt krig ska man strida eller dö. Att vid en sån stund förklara striden ovärdig är inget annat än uppmaning till självmord.

 32. Tittar på Trafikpoliserna på femman,behövs nog inte en utredning där heller vilka som står för dom flesta trafikbrotten.

 33. – Ja, du Rolf Malm. Det är många som upplever just det du skriver och den sanningen är mycket svår att först. Vilka är drivkrafterna som ligger bakom, vilka är målen och vad vill man uppnå? Hur skulle det Sverige egentligen se ut om gaphalsarna och miljömupparna lyckades få sin vilja igenom, skulle det leda till ett samhälle som fungerade?

  Den tyngsta frågan är dock vad behövs i konkreta ordalag för att samhället ska ändra kurs?

  • En bra fråga där. Och jag har det självklara svaret. Sparka alla anställda på Sveriges TV och Radio. Inkvotera folk enligt politisk representation som överensstämmer med demokratin.

 34. När det saknas poliser behövs medborgargarden. I nästa steg, när kaoset tilltar, organiseras frikårer. Historien har en tendens att upprepas.

  • 👍
   Så låt oss organisera oss medans tid finns.
   Fienden har redan beväpnat sig.
   Finns att läsa varje dag i MSM.
   Man får se skjutningarna som stridsträning

 35. Jag har vistats ovanligt länge i Sverige denna sommar, ……….svenskar ni är inte lojala till er egen folkgrupp inte ens till er egen familj ( till allt som säger det ni vill höra ………Ja-)———-vad kommer att följa ur det ?
  BEDRÖVLIGT !

 36. Eftersom Sverige är genomkorrumperat på alla nivåer ”där det gäller” av Globalisterna så blir det här effekten.
  Vi som är redpillade har liksom fått ställa oss på sidan av det övriga samhället. Allt känns gradvis mer och mer främmande – och jag kan förstå att väldigt många inte vill utsätta sig och kanske sin familj för det. Det är ett uppvaknande – och väldigt många främst från USA berättar på Youtube om sin resa och vilka svårigheter det är. Man kanske kan jämföra det med homosexualitet – till slut går det bara inte att gömma sig i garderoben längre. Man har vaknat upp och inser att världen till största delen inte alls fungerar som vi fått lära oss. Vad var det som Redpillade mig?Det skedde gradvis för ungefär 15 år sen nu. Det var hälsa , kost och den till stora delar dysfunktionella läkarvetenskapen som jag inte fick ihop längre. Och sen ledde det ena till det andra..och nu är den gamla världsbilden krossad. I alla fall för mig. Och jag antar att det är många som börjar råka ut för ungefär samma sak.

 37. Landet Narnia, häxor och trollens rike. Vem är häxan på 1000 kr – nivå?
  Tips: röd men inte partiröd, högt tonläge.

 38. Vänsterns idioti är alltid lätt att definiera. Men vad är det för idioti med att vita får styra sin egna länder? Det var ju precis den situation vi hade i Sverige förr… det var helt naturligt.. och som skapade det trygga samhälle som vi hade förr..
  Kan du definiera för mig vad som är fel i detta? Vad är det som är galet? Vari består galenskapen som tydligen enligt dig är nästan lika illa som vänsterns?? Ingen har nämligen lyckats förklara detta för mig än… mer än att kasta diverse floskler ur sig likt väntern gör med rasistkortet..
  För mig är det som räknas som ”vit makt” nämligen helt självklara saker som är grunden till att vi överhuvudtaget existerar som folk… o har lyckats skapat ett samhälle som tydligen halva världen vill komma till..

 39. Här ute i landet där SD är ungefär lika stora som s och f! & mp
  inte existerar är konflikterna mindre.
  Möter människor varje dag och man blir behandlad och behandlar
  varandra med vänlighet och respekt kanske mer än tidigare.
  Viss meningsskiljaktighet finns givetvis men de flesta är rörande
  överens om landets fundamentala misskötsel, och att det kommer
  att drabba oss alla.
  Det är skönt att inte behöva konfronteras med genuscertifierade
  eller flumvänster i sin vardag.

 40. Polisen har redan valt sida.
  De accepterar våldet från vänstern som beror på det tysta medgivandet från politikerna.
  Såg att ett gäng nassar dömts för stök mot pride 2017. Har någon hört talas om att vänsteryngel, som stör allt de inte gillar, blivit dömda för det?

  • Ja, det är bara o se hur de behandlar NMR jfr vänsterpacket. Skulle ett gäng nazister stå o gapa o bete sig som vänstern och invandrare gjorde mot AfS på flera av deras torgmöten.. så skulle hela nationalgardet kommenderats dit. Det skulle komma polishelikoptrar o hundpatruller.. o mer. Eftersom det är vad som kommit bara de delat ut flygblad tidigare. O det skulle användas batonger. O media hade tjatat om det i flera dagar. Polisen som organisation är ett rent skämt o står inte på folkets sida i dagsläget tyvärr.

 41. Lågkonjunkturen med stigande räntor ,höjda skatter samt välfärdshaveri kommer bli en oförglömlig upplevelse för dom flesta svenskar. 8-}

  • Sverige kommer att ha öppet inbördeskrig på gatorna mycket snart. Alla varningssignaler som funnits i andra länder som slutat på detta sätt är redan ett faktum.

   • Då gäller det att vi har fler och större vapen.
    Tyvärr liggervi nog på efterkälken där.
    Invällarna har samlat i ladorna under de senaste 20 åren.

    • Vi har faktiskt 620 000 svenska legala vapeninnehavare, och de flesta har flera vapen som de kan beväpna sina anhöriga med. Vid ett inbördeskrig kommer svenskarna att vinna. Sverige har stått för svåra tider tidigare.

     • Sant. Men betänk att det väldigt ofta är militära vapen pensionsberikarna springer runt med.
      Visserligen är jag övertygad om att de svenska jägarna är bättre skyttar, och jag vet min egen kapacitet på vanliga stridsavstånd i olika terräng.
      Dock hade jag sovit bättre med en automatkarbin under sängen.

     • Vid ett inbördeskrig får man väl anta att polis och militär också står på svenskarnas sida. Då har vi ju både stridsvagnar och artilleri mm.

  • Eller om Riksbanken fortsätter hålla nollräntan, så faller kronan så att alla importpriser skenar. Bensin för 50 kr litern snart.

   Ekonomin är den fråga som kommer att vinna nästa val. Inget parti bedriver någon ekonomisk politik överhuvudtaget. Jag har aldrig hört en svensk politiker säga någonting om penningpolitik. Typiskt att ekonomi inte alls förekom som ämne i denna valrörelse, nu inför vår historiska finanskollaps.

 42. Bara en liten notis, vänsterskrikarna är INTE pålästa om nationalsocialism.
  De är inlärda på några få ramsor om nazism, med källa: De som vann kriget.

  • Exakt. Undrar hur lång tid det ska ta för folk… innan de fattar att nej, man litar inte på folk som sagt att invandringen minsann är jättebra och lönsam för er.. annars är ni rasister. Men helt plötsligt när samma lögnare börjar prata om ”nazism”, då plötsligt tror man igen på precis allt de säger.. Bör inte folk som fungerar normalt iaf bli lite misstänksamma?

  • Det är en hollywoodiansk version av den. Andra världskriget är inte så svart vitt som den tillrättalagda historieskrivningen gör gällande.

 43. Rolf, du har helt rätt i att dagens ungdomar är historielösa. De har inte en aning om hur Sverige var förut.
  Själv är jag född i slutet av 50-talet och uppväxt på 60- och 70-talet. Visst fanns det brottslighet då också, men i jämförelse med nu kan man nog säja att det var en ren idyll.
  I mitt bostadsområde i en medelstor stad fanns det två mörkhyade barn, båda adopterade. Det fanns säkert fler invandrare, men inget man märkte av. Nu behöver man bara titta ut genom fönstret så ser man invandrare.
  Ingen var rädd att gå hem från krogen nattetid, möjligtvis lite vaksam mot ”fula gubbar” som hörde till sällsyntheten.
  Man fick tidigt lära sej att om man ville ha pengar fick man ta ett jobb på kvällar/helger/lov från skolan.
  Man fick också lära sej att ärlighet varar längst, men i dagens samhälle verkar det vara tvärtom.
  Den som brukade våld mot en tjej/kvinna ansågs som vedervärdig och ansågs som svag.
  Som sagt, det var faktiskt bättre förr anser jag.

  • Nackdelen förr var att sossarna hade en ännu starkare fäbless att lägga sin näsa i blöt i folks angelägenheter samt styra deras tankar med en statlig television. Min farfar fick exempelvis betala skatt om han fick äpplen på sin äppelträd. Med det sagt föredrar jag hellre sossarnas DDR framför sjuklöverns failed state.

   • Idag ser vi konsekvenserna av Tage Erlanders politik. Han skapade PK-staten, PK-media och 68-rörelsen och inledde massinvandringen (tog in över en halv miljon utlänningar, när han tog makten fanns det bara några hundra utlänningar i Sverige, alla andra hade ättlingar här sedan flera tusen år.)

     • Men Palme tyckte ju bar om att glänsa retoriskt och synas i internationella sammanhang. Palme uträttade ju ingenting inrikespolitiskt! Kan någon nämna något? Löntagarfonderna var det facket som drev (och ”kanslihushögern” som motarbetade under Kjell-Olof Feldt) och Palmes inställning var:
      ”-Jjaha, hmhm, gör vad ni vill, jag skiter i ekonomisk politik.”

  • Jag är uppvuxen på Järvafältet under 70-, 80- och 90-talet.
   Har på nära håll sett hur det gått åt helvete.
   Stora delar av Stockholm var där resten av landet är nu redan på 00-talet.
   Staden är nu så nedsmittad med invällare och inflyttade PK-luder att den inte går att räddas på demokratisk väg.

    • Bara titta på % andelen invällande bidragstagare av befolkningen.
     Lägg sen till alla PK-tomtar som flyttar in till ”internationella och exotiska” Stockholm för att de inte känner sig hemma på landsbygden och mindre städer (där invällarna tagit över senare).
     Stockholm var redan överkört innan landet började vakna.
     Finns inte tillräckligt många riktiga Stockholmare (knappt svenskar) i huvudstaden för att kunna ge SD vettiga % i valet.

 44. De två superkraftidioterna Filip å Fredrik vill gräva bort Skåne ifrån Sverige. Alla Skåningar jublar och vi andra tycker att de kan gräva ner varandra 10 famnar under jord där de kan fortsätta med sitt obegripliga skitjoller. Alternativt att de flyttar in på något Hospitals stormavdelning och ekiperas med tvångströjor.

  • Vi skåningar är snart beredda att öppna för snapphanekriget igen och återvända till fäderneslandet. Vi hade 800 årav danskt styre innan idioten kom smygandes över isen. Gott öl, smörrebröd o fria tankar hägrar.

   • De två ” fubickarna ” får aldrig inresetillstånd till vårt fina land Skåne.
    De kan hålla till i fäbodarna och jojka sin goja.

   • Trots att jag har lite svårt att alla gånger förstå er dialekt så framstår ni som mycket sundare än övriga Sverige. Kanske det är närheten till Danmark som jag också tycker har en mer vettig inställning. Jag har en del vänner i Danmark och gillar dom mer än svenskar.

  • Filip Hammar har redan varit där åtskilliga gånger !
   Han är ett känt psykfall sedan många år. Han har själv erkänt det!

 45. Vi får ha respekt för att vänstern skrämt upp halva sverige med att varenda sverigedemokrat är nazist och rasist. Väldigt få har läst SDs partiprogram. Ändå lyckades de samla över 25% manliga arbetare i LOsektorn som väljare.
  Nu lovar jag att facket och socialdemokraterna har tankekollaps. Men som en vanlig arbetare inom LOsektorn. Kan jag bespara deras tankemöda.
  LO och näringslivet sätter löneökningarna utifrån riksbankens estimerade inflation. Det brukar kalla det ”utrymmet” eller ”märket”. Alla LOmedlemmar har i realiteten fått lägre lön i den senaste mandatperioden. Då inflationen varit högre än löneökningarna. Sen när kronkursen har sjunkit. Så kommer varor att öka i pris. Vilket ytterligare försämrar ekonomin för en LOansluten arbetare.
  Det här är ingen slump. Det har skett i alla EUländer. Vilket är en agenda. Multinationella företags vinster går före den nationella arbetskraftens löner. Det är inget konstigt. Då EU är en organisation för handel. Där företag vill optimera sina vinster.
  Alla arbetare i sverige. Speciellt inom kommunal sektor. Har fått känna på ett stålbad. Arbetsmiljö, stress, och hårdare styrning i arbetsvillkor. Gör att folk går i väggen.
  Socialdemokratern och LO har totalt svikit arbetarna. Nu hotar de med högre skatter också.
  LOkollektivet får betala.

 46. Det var en bra krönika!

  Men det är kanske dags att inse
  att det vi står inför nu inte på något sätt handlar om vare sig
  nazism eller kommunism. Vi står inför ett helt nytt läge och det går inte
  att hitta svar på vad vi ska göra i historien. (Okej, kanske om man bortser
  från Bonaparte och Egypten. Napoleon insåg att hans motståndare bara
  förstod våld och dominans, men det vill vi i nutiden kanske undvika?)

  Det är sorgligt att de unga inte har någon identitet eller självmedvetenhet
  De har inte fått lära sig historia. De förstår inte ens västvärldens ideal
  och referenser och just detta bäddar för (mycket) stora problem.

  Men om vi som skandinaver (eller tillhörande västvärlden) har lust
  att digga oss själva, så kan man läsa dagens artikel av Lars Eklund (Samtiden)
  som handlar konungastyrelsen, skrifter från mitten av 1300-talet där värderingar
  (ganska aktuellt) fastslås och som i vår benmärg antagligen (förhoppningsvis)
  fortfarande är gällande. Dessa är tro, hopp och kärlek och även klokhet, rättvisa,
  mod och måttfullhet. För att styra allmogen skulle de styrande vara hederliga,
  omdömesgilla och sakkunniga. Man talar om karaktärsdaning och om ansvar.
  Allt detta är egenskaper som makten ansågs ha och som man förstod var en
  förutsättning för att samhället i sig skulle kunna fungera.

  Jämför man detta med hur någon från exempelvis Afghanistan tänker,
  så är skillnaderna minst sagt astronomiska. Ty den snubben tillhör INTE
  västvärlden och kan omöjligen ha just dessa referensramar. Stort problem.
  Allt den killen har är sig själv och en religion som är baserad på vansinne.

  Det är vad vi står inför.

  Man skulle kunna säga att det är dags att diskutera ämnet ifråga. Eller?

 47. Det är illa ställt med svensk demokrati när man utesluter representanter för landets tredje största väljargrupp.

  • Ja, särskilt när dessa säkert består till 80% av de väljare som de byggde sina framgångsrika partier med bara för ett par år sen , idag är de inget värda och kan offras på våra gator……fy faan för maktkåta politiker.

 48. Rolf, en utmärkt summering av den bistra verkligheten i Sverige.
  Som du skriver, det är i utländsk press som man kan få veta hur situationen
  i den svenska röran ser ut. Svensk demokrati? Jag börjar ställa mig frågor om den.

  • Senaste valresultatet visar vilket litet stöd dessa skränpartier har.
   Fi och AfS hade ungefär samma röstantal.
   Knappt mätbart.

    • Tyvärr ligger AfS många steg före dom som nyss bytt från S eller M till SD…deras hjärnor har precis kunnat greppa SD, AfS är överkurs…än så länge.
     Tyvärr funkar det så.

   • Det kan du ju tycka, men det var inte vad jag skrev om.
    Sen kan man väl ifrågasätta om storleken på opinionen är en bra indikator på om partiet är bra. I sådanafall är ju sossarna bäst och du kan sluta besöka denna sidan.

  • tja ..vi har skrivit till varan… o inget nytt.. jag håller med dig.. o vad säger du om alla svenskar som hatar sverige då??
   ps— ngn gng kanske vi kan sitta o ta en öl över en grillad fläsklägg o prata … det skulle var kul o underbart!!!! ta hand om dig…1!!

 49. ryssland vill gärna ta polen .. den saken är helt 100% säker .. putin vill gärna ockupera polen om han kunde göra det smärtfirt!!! det gamla sovjet karatan inkluderar alla länder till paris i europa.. men men .. att nato r i pl.. gör juinte saken lätt. så vi får se vad som händer1!!

 50. Man kallar SD:s riksdagsmän och sympatisörer för Nazister och rasister, De påsmetas invektiv som :” Ett livsfarligt parti med svängdörrar för nazister ut och in i riksdagen” ett annat: ”, otäcka rasister, fascister och brunskjortor som utgör en fara för Sverige och som måste stoppas till VARJE pris”. m.m. Utan tvivel har nu 7:an passerat gränserna för all anständighet i politiken och valarbete och åstadkommit så att stenkastning, spottloskor. mordbränder,misshandel av motståndare och stöld av kampanjmaterial nu har fått en plats i den Svenska politiken. Politikerna som använder sig av dessa giftiga injektioner in i den Svenska valmanskåren är 7:ans politiker vilka nu mycket tydligt har passerat en politiskt anständig gräns och rör sig i stället nu med lätthet i UPPVIGLINGENS utmarker.

  • Det värsta är att det är riksdagsledamöter och andra högt värderade medborgare som får säga vad som helst utan åtgärd, varför vill ingen anmäla dessa för förtal, vill ingen advokat lysa lite i mörkret längre eller är dom oxå kuvade av maktens lakejer.

 51. Bra Rolf! ”En röst ropar i öknen” Inbördeskriget är ofrånkomligt i längden säger de visa. Massinvandringens konsekvenser i ett välfärdssamhälle är självklart ohållbart.
  Tilliten mellan människor och samhällskontraktet vittrar sönder.
  Media och politiker är köpta av storfinansen.
  Strutsmentaliteten är värst i de stora städerna där folk gömmer sig i sina holkar och nynnar på ”man vänjer sig”. På landet börjar jag se att man börjar organisera sig. Man vill ha kvar sin disel i tankarna, sina traktorer (ja även sådana stjäl ligorna nuförtiden) och sitt lösöre.
  2018 och man känner inte igen sitt land längre. Ingenting är heligt och det nakna våldet ökar.

 52. Med facit i hand kunde inte heller några skräniga ungdomar med förvisso ett gott syfte att påverka. Jag tänker på AfS som faktiskt kunde ha givit SD nån enstaka mandat till.
  Vi var många som påpekade det orimliga i att deras politik inte är genomförbar, åtminstone inte nu.

   • Javisst. Och rätt är ju det parti som har störst möjlighet att förändra.
    Självklart visste du att AfS inte kan eller kunde göra ett skit.
    Du kastade bort din röst på en utopi.

    • Skitprat. Man skall rösta på det parti som motsvarar ens preferenser. Oavsett om de kommer in i riksdagen eller ej. Man måste tänka långsiktigt.

    • En utopi…precis den orsaken jag kommer att stödja Kasselstrand och Company i framtiden.
     Aldrig har det talats sannare ord på Sveriges torg !
     Och du skall fullkomligt skita i vad andra lägger sin röst 😉

     • Du har fullkomligt rätt. Jag skiter i vad du röstat på. Men kan du beskriva hur just din röst påverkat Sverige i en bättre riktning än både du och jag önskar?

     • Du är en gammal sosse, ett flockdjur märker jag…väx upp.
      Jag röstar för vad JAG anser är rätt, och jag vet att AfS är den rätta och enda vägen.

     • Haha.. för helvette.. hur har din röst påverkat nåt? Hade SD fått färre mandat om du inte hade röstat?

     • Jo.. pga ett fel. O sånt har du ingen som helst aning om i förväg. Det enda du kan göra är o rösta rätt. O hoppas att så många andra som möjligt också gjort det.. o inte resonerat fel.

    • Nu får jag inte rösta i Riskdagen men hade röstat på AfS alla ggr. Även i efterhand. Man ska rösta på det som är rätt. Allt annat kommer slå tillbaka i slutändan. På ett eller annat sätt. Nästa gång är det tvärt om istället. O det har du ingen aning om när det sker. Du kan lika gärna säga att du kastat bort din röst på SD eftersom de inte heller kommer kunna göra nåt åt situationen i Sverige. AfS hade haft en större chans. Långt större effekt per röst.

     • Nej, jag är dansk. Vilket jag inte på nåt sätt skäms över i dagsläget.. 🙂 Dock uppvuxen i Sverige. Så jag försöker hjälpa dem som faktiskt får rösta att välja rätt parti 🙂

  • Vad har SD gjort med de hundratals miljoner skattekronor som de har tagit under dessa fyra år? Förutom att åka taxi. SD toppat ut nu och kommer ingen vart. SD har noll inflytande och bedriver noll opinionsbildning. Vad gick de till val på? Annat än att de ska göra ”det där som de andra vill”?

   AfS har med minimala resurser på kort tid gjort folk medvetna om återvandringen, den enda möjliga lösningen på Sveriges problem. Med SDs politik blir Sverige snabbt en islamistisk stenålderstyranni, även om SD skulle kunna genomföra sin politik vilket de aldrig klarar av.

    • Ta mandat i EU, som Sveriges ENDA anti-EU-parti. Kasselstrand kommer att bli en ny Nigel Farage som kommer att bilda opinion för tiotals miljoner européer. Vad har SD:arna uträttat i EU-parlamentet de senaste 10 åren där? Vad heter de ens? Varför säger de ingenting? Har de fått munkavel av sin partiledning? Hur många miljoner skattekronor har de stoppat i egna fickor?

 53. Tänker ganska friskt på pensionschocken: pengar räcker inte till levernet, men god är man ändå in i kaklet. Iom höjningen på pensionsålder så kommer allt fler att bokstavligen jobba ihjäl sig. Tankar på dom som sitter arbetslösa i feta bilar och trendiga barnvagnar bidrar till allsköns swexit – suicide, flytt, ickeförökning … Man ger upp skiten och går vidare (nomader 2.0).

 54. Alla VALLÖFTEN som Folket gått till VAL på Bryts nu ett efter ett för att få ihop en Förljugen Regering som vägrar släppa Makten trots att Folket markerat sitt ställningstagande till samtliga..!

  Nu skall innehållet i KÖTTSOPPAN sorteras bort för att få en ny smak på den och Bara de som tidigare sörplat skall få fortsätta sörpla och idissla i sej den, inga Nya demokratiskt Valda Gäster tack….!

  Dessa idisslande Ryggdunkande Bröder och Systrar är än värre än KLAN Medlemmarna i deras Skapade NoGoZoner av Nyinvandrade Kompisar/Väljare som Är deras enda Framtidshopp…plus Allha…!!

  Tack GG att du lyser över oss andra!

 55. Det senaste på värdegrundsfronten är hat mot Skåne och skåningar, eftersom det gick bra för SD där. Landet håller verkligen på att brytas sönder och samman.

 56. Alliansen består av fyra missnöjespartier. De representerar miljontals missnöjda svenska medborgare. Missnöjet gäller nästan allt som S,MP+V gjort och inte gjort i regeringsställning under de senaste fyra åren. T ex påtaglig vanskötsel av vård, skola, omsorg, polis, bostäder, försvar, immigration och integrering.

  En annat ’block’ av missnöjda svenskar kallar sig Sverigedemokraterna (SD). En tydlig majoritet av valmanskåren underkänner Löfven & Co. Hans parti (S) backar dessutom rejält. Och MP backar mest.

  Ständigt partiska och hatmånglande massmedier gör nu allt för att dölja svenskarnas tydliga missnöje med RÖTT. I program efter program talas bara om den otydliga utgången av valet och behovet av BLOCKÖVERSKRIDANDE politik. D v s ett godkännande av fortsatt vanstyre och svenskfientlighet.

  Alliansen ska naturligtvis bilda regering. Jag slipper då åka el-cykel till vårdcentral och mataffär — flera mil i regn och rusk. SD lär knappast rösta emot och därmed begå självmord i ett nyval.

 57. Oj kära svenskar, ni är illa ute nu,,,kan ni gissa varför ……….?
  Tänk nu så att skallen spricker….idioter det blir inte bättre än så har ………det går åt helvete !

 58. Väl talat, Rolf Malm! Nu är dags att visa vilka det egentligen är som står för hatet. Inte vi som älskar vårt land och folk (även om vi emellanåt kan känna hat mot dem som hatar oss) utan de som hatar vårt folk och vår nation, de som hyser ett oförsonligt hat mot SD.

 59. Det de som SD måste göra nu är att visa på statistik på ett pedagogiskt sätt så att alla förstår att det svenska folket blir i minoritet inom en snar framtid.

    • Bildar inte opinion, nä. SD lever på de som av sig själva (och tack vare de av SD bojkottade alternativa media) inser att invandring är åt helvete. SD gör ingenting alls för att vinna nya väljare. SD-ledningen är uppenbara sabotörer som ser till att absorbera nationalister i sitt helt passiva, tysta och maktlösa parti. SD gick till val på ”Det där som de andra vill” och hyllade KD och M som hatar och mobbar dem i gengäld. SD är ett helt meningslöst och verkningslöst parti.

  • Jag önskar att SD gör det, men jag tror det dessvärre inte. De vill inte ens erkänna att det finns ett svenskt folk, utan det är öppen svenskhet de talar om. Då blir det svårt att börja visa diagram och kurvor över svenskarnas öde…

   Det var mycket därför jag kände att AfS behövde röstas in, för att utgöra ett komplement till SD. AfS kunde säga de obekväma sanningarna och SD kunde varit det lite mjukare alternativet för de personer som ännu inte riktigt förstått att färdriktningen för Sverige mycket väl kan vara ett inbördeskrig.

 60. Intressant hur du delar upp folket i två grupper vilka du benämner globalisterna och nationalisterna. Nationalisterna är enligt dig vitmakt-rörelsen och globalisterna vänstern. Ligger SD under vitmakt-rörelsen, eller tillhör de en hemlig tredje grupp? Jag ser mig som nationalist men känner inte igen mig i din beskrivning.
  Hatet och våldet kommer enbart från ett håll, och det är inte från det nationalistiska.

   • Jag har läst. Du kanske borde läsa vad jag skrev en gång till? Han skrev att folket är uppdelat i två läger, varav vitmaktrörelsen hittas under ett av dem. Jag undrade under vilket av dem SD hamnar. Det framgår inte.

    • Det kommer att sluta där hursomhelst. I ett inbördeskrig är det vi eller dom. Det här retuscherade valresultatet är egentligen bara ett kvitto att problemen kommer inte att kunna lösas på fredlig väg. Det gick ju bra sist, eller? Man ritade 17% till SD, sopade AfS under mattan trots det massiva stödet hos båda partier tillsammans. Medan S – överlägset störst trots fullkomligt haveri under mandatperioden.

     • Som de flesta inbördeskrig så finns en ansenlig utländsk inblandning. Det börjar alltid med informationen/propagandan. Jag hävdar att Sverige inte har haft en svensk nyhetsrapportering på årtionden. Sakta men säkert har den kommunistiska agendan smygits in överallt.

 61. I det mångkulturella Sverige är många invandrargrupper hatiska mot varandra men framför allt mot svenskarna. Många svenskar är hatiska mot invandrarna men framför allt mot varandra beroende på vilken grupp de tillhör, den globalistiska eller den nationalistiska. Bilderberggruppen och dess globalistiska lakejer i Sjuklövern har i sanning blandat ihop en explosiv häxbrygd som hotar att spränga Sverige i bitar.

  ”Varning för inbördeskrig i Sverige”
  TLarsson64SE
  Publicerades den 31 jan. 2018
  Den brittiske politikern Paul Weston beskriver Europas, spec. Sveriges, rysliga framtid.”
  https://m.youtube.com/watch?v=WBty-OMMhIE

 62. ”Våra” politiker tycks hata Sverige. I Stockholm har man rivit Klarakvarteren. I Helsingborg har man rivit järnvägsstationen med tillhörande bangård. I resten av Sverige har man lagt ned järnvägar och rivit upp rälsen. En hel kultur är utrotad – eftersom den ansågs inte tjäna bankkapitalet och olönsam på den tiden då dieselavgaserna betraktades som närmast hälsosamma – OBS INTE ohälsosamma..
  Politikerna påstår sig ta ansvar. Efter att ha lagt ned hundratals mil järnväg värda dåtidens tusentals miljoner, vill man nu bygga ut järnvägsnätet för tusentals miljarder. Om vi haft verkligt ansvarstagande politiker så skulle hela järnvägsnätet funnits kvar och underhållits med bättre miljö i Sverige som följd.
  De miljöproblem vi har idag är en direkt följd av politiska beslut. Kvar från den tiden då miljöfientliga beslut fattades finns S, V (Kommunisterna), L (Folkpartiet), C (Bondeförbundet) och M (Högerpartiet). Nu käbblar de om vem som tar störst miljöansvar. Ingen av dem har tagit ansvar. De har uteslutande sett till sin egen välfärd på miljöns och svenska folkets bekostnad.
  Sveriges politiker är lögnhalsar och ingen av dem har rent mjöl i påsen – bortsett från MP och SD eftersom de inte var med på den tiden då rent miljökatastrofala beslut togs.
  Nu sitter de på sina höga hästar och pekar finger åt partier med påstått skamligt förflutet, utan minsta tanke på att de själva har än värre skamligheter i bagaget.
  Sverige förtjänar bättre politiker!

  • ”Sverige förtjänar bättre politiker”. Den meningen håller jag inte med om. Ett land har den regering den förtjänar. Förövrigt håller jag definitivt med dig. Från sjuttiotalet har allt blivit gradvis sämre och denna era var Palme tongivande till. Erlander och Hansson var definitivt nazister, men hade inte kommit igång med att förstöra alltför mycket än. 50- och 60-talet var definitivt Sveriges bästa tid för den enskilde medborgaren.

 63. Aldrig trodde man väl att vårt land skulle hamna i ett läge där folk hatar varandra pga Somaliers, syriers m fl väl och ve i vårt land.

  • Visst är det härligt när Bilderbergare styr landet och globala intressen och ngo´s får styra utvecklingen.

   S står och klappar som sälar – ökningen av SD med ungefär 300-400´ väljare kompenseras lätt bort med de TREHUNDRATUSEN nya invandrar rösterna som har tillkommit sedan 2014.

   Det är bara att skänka från Svenskar och främst fattiga Svenskar till invandrare så kommer S , V samt MP att fortsätta öka.

   Det är en mattematisk omöjlighet att få bort skiten genom demokrati.

 64. Svea Rike 2018 – demografi och utveckling samt politik och anledning till
  Socialdemokraternas oväntade ökning.

  Status just nu:
  – 10.000.000 invånare inom 5 år kan vi kalla det medborgare i stort.
  – Antalet ursvenskar har backat sedan 1970-talets början.
  – 1970 var ursvenskarna ungefär 7.500.000 sedan dess har vi dött
  ut med i snitt 10.000 per år – totalt tills idag ungefär 400.000-500.000.
  (https://sv.wikipedia.org/wiki/Sveriges_demografi)
  – Sedan 1970 har vi fyllt på med ungefär 3.000.000 invandrare av olika slag. Notera att de vi fyller på med är i rösträttsålder direktimporterat valboskap.
  – Speciellt sedan Reinfeldt och Kristersson öppnade portarna tillsammans med
  Bilderbergaren Löfvén från 2010.
  – Anledningen sades vara enligt Bo Lundgren – Fredrik och Krister ville förstöra
  Sverige till varje pris. https://www.youtube.com/watch?v=dJIJdRlScto
  …………………………………………………………………..

  Summering och status 2018

  Idag är vi ungefär 7.000.000 ursvenskar med en nativitet på runt 1.5 bland ursvenskarna det vill säga vi fortsätter dö ut vi har en åldrande befolkning med majoritet pensionärer.. Det är ungefär 2.000.000 invandrare i Sverige som har medborgarskap och ökningen går i en rasande takt för utlandsfödda.

  Det är väldigt svårt att få en översikt över medborgarskapet – sannolikt är det medvetet för att undgå granskning kring valboskapet.

  Genom importen av cirka 700.000 nya medborgare på 15 år så har S i princip fått 10% extra av röststocken. Lägg därtill tidigare utanförskap bland invandrare som ger flera hundra tusen till så sammantaget är det ungefär 20% av röststocken som i princip är garanterade röster för S och V samt MP.

  Alltså 20% av röststocken / valboskapet går till S V och MP genom deras riktade insatser för invandrarnas bästa. Det är anledningen till varför Löfvén inte gjort ett enda piss för att begränsa anhöriginvandring, nya medborgarskap , samt dessutom satsat på flerbarnsfamiljer – det är ju hans väljarkrets !!!!

  Det kan tyckas inte vara så farligt men är i praktiken som att tävla i längdskidåkning med doping. SD kan inte på vanlig väg vinna över det här övertaget omöjligt speciellt som att för var månad som går så är det 10.000 extra doping medborgare som får rätt att stödja S.

  Demografin gör att SD omöjligt någonsin kan påverka.

  Till valet 2022 är läget än värre. Och de som hoppas på SD 50% ni är komplett efterblivna och saknar grundläggande mattematiska kunskaper.

  Det enda som återstår rent demografiskt är att någon inom rödgröna fattar att det är fel och kräver revokering av medborgarskap pga av fusket.

  Invandringen är ett bedrägeri , en scam , en heist och the biggest heister is Stefan Löfvén och ni svenskar kommer att sitta och titta på let´s dance tills Aschmed står och knackar på dörren och vill ha erat hus.

 65. Man funderar mycket över Sverige varför. Här på Kreta stiger man på bussen en konduktör tar betalt. (Med pengar) när vi skulle åka tillbaka till där vi bor. Så frågade vi killen i uniform om bussen gick till vår ort. Ett jätteglatt svar javisst kliv på den går om fem minuter jag kommer o tar betalt. Tror tekniken har gjort Sverige kallt o hårt. Bort med pengar alltså bort med människorna med biljett automater. Byt pengar för attgöradet svårare. Stod en stackars pensionär framför mig på apoteket i Södertälje. Öppna plånboken och ta det du behöver jag ser inte skillnad längre på pengarna. Gråtfärdig. Dessa förbannade politiker utan folkvett och ett hat mot sin egen befolkning och kommunister från höger till vänster. Ett skitland har Sverige blivit. Tac politiker. Som Nykvarns moderatledare sa åt mig på en hundpromenad. Människor vänjer sig. Det var sista hundpromenader med han. Det är nedvärderande mot folket. Översittare är vad han är. Nu är gubbjäveln senil och känner inte igen en. Skadeglädje.

  • Helt korrekt. Drömmer tillbaka till varma länder som tycks fungera väl fortfarande.

   Mångkulturella regniga svea rike ger mig huvudvärk.

   • Inte bara mångkulturen men den är nog orsaken. Var på utbildning i Stockholm. Och skulle hemminte ofta jag åker tåg. Skulle kliva på snabbtåget mot Eskilstuna. Stanna i luckan o frågade trodde jag klev på rätt tåg men det var mot Katrineholm. Vid Flemmingsberg kommer konduktören. Jag får en (jävla) utskällning inte vatten värd. Kunde hon så hade hon kastat av mig i farten. Jag sa jag kliver av i Södertälje o byter tåg frågade vänligt om tågnummer hon blir ännu surare. Men jag vet ju inte om det var arbetsförmedlingen som hade tvingat på henne det jobbet. Finns ju inget människovärde hos arbetsförmedlingen bara effektivitet o makt och lagar. Jag tror ett SD på 30% hade kunnat börja en mjuk förändring sen AFS 2022. Men som Sverige är nu kommer det att sluta i krig o olycka.

    • Arbetsförmedlingen tvingat på henne jobbet? Hur menar du där? Att arbetsförmedlingen tvingat SJ att anställa henne eller? Så fungerar det inte direkt…

     • Är du korkad. När jag drog in väggen så var det ett fruntimmer. När jag skulle ha rehabiliterings samtal. Första hon sa åt mig att du ska inte tro att du ska bli förtidspensionär. Utan vi hittar alltid ett jobb åt dig. Lönen skiter dom så fint i då. För en 25 år sedan så skulle jag omskolas läsa det fick jag inte utan dom placerade mig hos en hyrbilsfirma. Jag skulle flytta hyrbilar Renault 5 jag var så stel i Ryggen så jag slog huvet i taket varje gång jag skulle in i dom. Sen blev det samtal. Dom tyckte jobbet passade mig och jag skulle ha det. Far åt helvete sa jag åt dom och gick tillbaka och började köra lastbil dom hade åtminstone dörröppning så jag slapp slå i huvet. Men sen halka jag in som drifttekniker på ett bananskal. Det var min räddning.

   • En mycket tankvärd film. Aaron Russo ger anledningen till varför Alex Jones frihet måste stödjas till varje pris.

    Tystandet av Alex Jones är bara en i en lång rad av liknande incidenter. Tyvärr tror jag att han nämnde det förbjudna ordet som börjar J i ett program tidigare i år och det är nog anledningen.

   • Statarsamhället 2.0 nu är det inte godsherren nu är det ogliarkerna som tar hand om hela världen på samma sätt. Hade SD fått 30+% så hade bromsen varit indragen för då hade svenska folket sagt ifrån ordentligt. Nu blev det för lite. Vilket gör att jag inte litar på valmyndigheten. Något är fel. Men på svenskt vis ligger inte bevisbördan hos dom att dom har gjort rätt. Och hur mycket röster har köpts av kyrkor o moskéer. Sjukt är bara förnamnet.

    • Du får betänka att 30% av svenskarna röstade SD men totalt med invandrarna inräknat blev det under 20%.

     Att SD nådde 30% trots all häxjakt på nationalister och demonisering i media är en bravur.

     Om SD nått 30% som du säger skulle det innebära att nära varannan svensk skulle ha röstat SD.

     SD går inte hem ö.h hos invandrare annat än hos Europeiska som snart är en försvinnande skara.

 66. Tyvärr tror jag inte längre på en fredlig lösning för sverige. Klöver 7 fortsätter att göra allt de kan för att splittra samhället. Det hade varit så enkelt att stoppa den här splittringen, allt M & S behöver göra är att börja samtala med SD, S&M säger redan att de står för en liknade migrationspolitik som SD. Politikerna beter sig så ansvarslöst, bryr sig inte om att de sliter itu sverige. Hade de varit ansvarsfulla så skulle de bilda regeringen S+M+SD för sveriges bästa, för att stoppa splittringen och skapa ordning igen.

  • Så här va:

   SD har ökat med 300-400 tusen Svenskar primärt sedan förra valet – bra.

   MEN

   S har kompenserat sitt tapp genom 300-400 tusen nya valboskap importerade från högteknologiländer.

   Så kommer det att fortsätta och se än värre ut till 2022.

   S har alltså noll incitament till att stoppa utvecklingen.

   Så vad återstår då för alla som älskar Sverige och svenskarna?

    • Nej precis den gamla hederliga generationen av svenskar med sunt förnuft och kunskaper håller på att dö ut.

     500.000 -600.000 har dött ut sedan 1970 och utdöden av Svenskar accelerar just nu.

 67. OT. Ledsen men detta ar viktigt.
  Nu skall 5G experimentet borja i Sverige med Umea.
  https://newsvoice.se/2018/09/umea-blir-forsta-5g-experimentstaden-halsoriskerna-fornekas/
  Och ”Regeringen har påstått att man gjort en riskbedömning men kan inte lämna ut en riskbedömning.” Ar det MSB som gjort den?
  Det ar val Strålsäkerhetsmyndigheten som ar den enda myndigheten som har kunskap att utreda detta.
  Samtidigt rapporteras senaste om 5G utvecklingen i California/US.

  Bay Area City Halts 5G Development Over Health Concerns.
  5G Technocrats who blatantly ignored early health warnings are now embroiled in conflict with cities who are blocking installation over those same concerns. As the news cycle spreads these development, other cities are further encouraged to throw up stop signs. It’s going to be a tectonic battle.
  https://www.technocracy.news/bay-area-city-halts-5g-development-over-health-concerns/

 68. Lite förvirrad text, 2 grupper, nationalister och globalister men var kom nazisterna in? De som hetsar till hat är väl globalisterna som får betäknas som liberalvänstern med extrema inslag såsom islamism och kommunism. Sen har vi ”nationalisterna” de som försöker föra en logisk dialog och som endast vill bibehålla det som varit. De tar även avstånd från nazism till skillnad från globalisterna som låter sina extremgrupper härja fritt.

  • Ja blir så jvla trist när grågubben Rolf stämmer in i globalisternas sång mot nationalister som NMR. Var glad för att det finns alla former av motstånd mot globalismen istället.

   Har 100 gånger hellre heilande NMRare i mitt kvarter än globalistfjantar.

   Gör om gör rätt Rolf vi vet att du känner dig tvingad men se till och ha lite mer balanserad syn på händelser som skedde för 80 år sedan och används i politiskt syfte för att tysta nationalister.

 69. Filip & Fredrik i Breaking News. En gång i tiden så var de udda och roliga men….
  nu får de än mer att tänka på:
  Beavis och Butt-Head är tillbaka!

 70. …och Blåndingnälla som ifrån sitt nyinköpta 30-miljonersslott ute på Elfvik på Lidingö, lånade ut sitt Instagramkonto till Centerledaren Annie Stendööf, så att Stendööfskan kunde kampanja, exponeras och interagera med Blåndingnällas följare.

  Eller Bongo i gruppen U2 som Hitlervinkade till publiken och gjorde kopplingen uttrycklig, genom att nämna Jimmie Åkesson.

  Eller Rebläcka och Fiaskona som klädde ut sig med kommunisttröjor på scen.

 71. Ju mindre språkkunskaper som krävs på nya medborgare desto bättre för Socialdemokraterna.

  Det torde stå väldigt klart för alla svenskar nu.

  Det torde också stå klart att valet är gjort det går inte pga demografin att rösta bort invandringshelvettet.

  300-400 tusen nya röster på SD från Svenskar
  300-400 tusen nya röster på S från invandrare.

  2022 kommer siffran var än värre.

 72. Lyssna på Jeff Ahl, en klok, nationalistisk AfS-politiker som har klart för sig vad som pågår, nämligen att globalisterna vill krossa homogena och väl fungerande nationalstater genom splittrande massinvandring och mångkultur!

  ”Alternative For Sweden’s Jeff Ahl – Islam Is A Divide And Conquer Tool Of The Globalists
  Jerry Eldred”:
  https://m.youtube.com/watch?v=o1dsYJWk4HE

 73. Såg att muslimer trodde att Socialdemokraterna och Socialen
  var samma så de röstade på Socialen, där man får pengar.

  • Jepp därav kommer det aldrig att bli språkkrav på medborgarskap.

   Det är valboskap som används mot Svenskarna.

   Ökningen av SD från Svenskar kompenseras lätt med importen av valboskap till S , Mp , V

 74. Kanske svenskarna skall vara mer som irländana som agerade hårt. Bono klagade på SD trots att Irlands terror var värre än att stödja nazism med ord.

  Svenska politiker under 30-40 tal stödde ju de riktiga nazisterna med handling och materiel medan övriga Europa tog upp kampen mot dem.

 75. I går kväll hörde vi Annie Lööf stöddigt stå och säga att ”om 2 veckor röstar vi bort Löfvén”.
  Man frågar sig hur det skall gå till, utan SD.
  Löfvéns immigrationspolitik förefaller ju trots allt inte sämre än Annies, så SD kommer inte att bidra till denna bortröstning.
  Det sorgliga är ju att ALL ANNAN politik, som inte minst C och L föreslår, är mycket bättre än Löfvéns, men de är villiga att pis-a bort sina chanser att genomföra den, bara för att de inte vill erkänna att de haft fel i immigrationsfrågan.
  Sorgligt så det förslår!

  • Alla vill ju stödja invandrarna – de förstår att de kommer avgöra valet 2022.

   Så något stopp på flödet av pengar från fattiga svenskar till immigranter från tredje världen kommer det inte att bli.

   • Ja desto viktigare att få stopp på inflödet nu, och skicka ut alla som inte har lagliga skäl att vara här. Och framför allt, vara ytterst restriktiv med medborgarskap.

     • Om han lyckats få ut så många,så har det inte skett utan besvär och till höga kostnader för skattebetalarna!

     • Så är det. Ett par resor i privatjet fram och tillbaka innan det går att lämna av dem.
      Men kostnaden för deporteringen ska väl ställas mot de kostnader Sverige slipper pga att de är borta härifrån, och då kan man stå ut med en hel del.

  • Skånemoderaterna har ju rätt, de säger klart och tydligt nu att M måste prata med SD för det viktigaste som finns är att få bort Löfven och få en högerregering, hur stor chansen är att de verkligen gör det vet vi inte såklart men då har vi åtminstone en del moderater just nu som vågar säga det som alla tycker är rätt att göra.

  • Man kan fråga sig hur C och L överhuvudtaget vågar öppna munnen med ca 5-7% stöd av folket. Samtidigt som deras enda argument i debatten är ”vi ska INTE samarbeta med SD”. Herregud…

 76. Kan detta spegla bilden av ett Sverige??
  Här röstade fyra av tio på SD: ”Jag höll på att svimma”
  Läs detta. Folk vågar öppna munnen. AB.

 77. Hoppet står till att alliansen får makten så vi slipper en mandatperiod till med en statsminister som har nazistiska rötter!!

 78. Med tanke på Rolfs sista ord om att möten störs med vrål, äggkastning etc. måste man där tydliggöra att detta beteende endast kommer från den ena sidan, den kommunistiska ”goda”. Den som hyllas och skyddas av MSM-media. Vi andra ”vanliga” svenskar beter oss inte så även om man med ljus och lykta försöker att hitta något motsvarande från oss. Man kan titta på Jimmie Åkesson hur balanserat han agerar trots att han får tillmälen slängda i ansiktet som, om de hade kastats mot någon rasifierad eller vänsteranhängare, skulle leda till upplopp bland vänstermobben, och rättsväsendet skulle mobilisera för snabb ”rättsskipning”.
  Ja så det har blivit i vårt land.

 79. Det bästa med allt är att PK-Juntan har fåt ett motstånd värt namnet, detta kommer att växa till sig all starkare. För att inte snacka om Journalistiken inom Alternativa medier som blir vassare och vassare, såsom det var förr i tiden innan korruptionen från storkapitalen infiltrerade genom EU. Granskningen av platta floskler från Makten behövs som aldrig förr.

 80. En rejäl lågkonjuktur är vad vi behöver, ett rejält uppvaknande ökad social oro.
  Detta är det ända som kan får dom lobotomerade 82%arna att ta näven ur Tacosskålen

  • Den kommer;-) Prognosen är 2019 eller senast 2020. Det som har hållt högkonjunkturen uppe så onaturligt länge är centralbankernas sedeltryckerier. Världen är idag så skuldsatt att nästa lågkonjunktur kan bli som ett tredje världskrig.

 81. Att Vänstern anses stå för välvilja och humanism är störande. Det är bara att titta på kommunismens historia. Vad har de hittat i den som de tycker är positivt? Mord på politiska motståndare, förtryck och diktatur är allt de lyckats åstadkomma. Det kommer inte bli annorlunda nu. Kommunism borde vara lika omöjlig att propagera för som nazism. Skulle de lyckas med nåt annat i Sverige blir det ett historiskt undantag, men det kommer inte ske. I skolan ”vaccineras” eleverna mot nazism men inte mot kommunism på samma sätt. Det borde in i läroplanen.

 82. Bra krönika Rolf! McCarthyism under 40-50 talet och hatet mot Trump ter sig som en västanfläkt i jämfört mot det som idag sker mot SD.
  Diskriminering sker också i alla fackförbund där SD-sympatisörer utestängs från alla typer av förtroendeuppdrag. Märkligt nog har ingen, eller få sagt att det strider mot vår grundlag. Nu sitter M på sina höga hästar tillsammans med Kd, L och givetvis C att vi skall vara öppna för alla förslag? Det finns ett undantag – SD som skall hållas utanför och någon närmare motivering saknas, eller behövs – som alltid?

  • Att de inte kan samarbeta med SD har blivit ett mantra. Media borde varje gång be dem förklara varför. De har bara ihåliga floskelargument.

 83. PK-etablissemanget och globalisterna vet att de ljuger för folket. De har dock makten över informationsflödet. Jerzy Sarnecki har inte gjort egna ”tolkningar” av brottsstatistik, anmälningsbenägenhet och orsaker. Han har medvetet ljugit. Det har även politiker, journalister och opinionsbildare gjort. Att mångkulturen splittrar sönder alla samhällen, råder inga tvivel om.

  Vad vi sett med egna ögon de senaste decennierna, är att det faktiskt går tämligen lätt att indoktrinera människor mot all logik och förnuft. Hela den unga generationen svenska hatfeminister är ett tydligt exempel. Den typen av åsikter existerade inte i skolan på 80-talet. PK-männikornas och vänsterns självmotsägelse att ”gilla-olika” samtidigt som de faktiskt inte gillar olika är en bekräftelse på hur dum människan kan bli.

 84. ’Om hotet skulle verkställas kan man undra om alla dessa obetänksamma hatpredikanter i riksdag, pressen, radion och TV skulle vara nöjda.’

  Tyvarr Rolf. Det fungerar inte saa. Da skulle de bara kanna sig annu starkare och vaaga ga annu langre.

 85. Tyvärr skulle de bli mycket nöjda! De skulle inte dra sig för att hurra i medierna! 99% av svenskarna har ännu inte förstått vad de är i stånd till.

 86. Denne eländige kjell bergqvist. – Har någon tänkt på att han kommer ut med en ny film i dagarna? Och att han har fixat sig mycket bra reklam för den nu med sin fina lista.
  Tror han iallafall.
  Fast muslimerna går ju inte på bio för att se svenska filmer.

 87. Det finns fyra grupper, globalister(storkapitalet), nationalister, marxister och en ny grupp, västerlänningar som insett att västvärlden är hotad av globalisterna och marxisterna.

  Nationalister och oroade västerlänningar är inte samma människor. Nationalisterna vill ensa sina länder etniskt. Oroade västerlänningar vill skydda västvärlden mot invasionen av antivästliga element men ser inte migration mellan västländer som problematiskt.

  En stor auktoritet hos gruppen oroade västerlänningar är Jordan Peterson vars popularitet är enorm på nätet men som inte får komma fram i debatten i (Sverige i alla fall).

  Än så länge klumpas gruppen nationalister ihop med gruppen oroade västerlänningar men det kommer att förändras. Vi ser redan tendensen i och med att Sverigedemokraterna sprack i två delar där nationalisterna bröt sig ut och bildade AfS.

  Övriga partier driver på för fortsatt massinvandring av dysfunktionella människor och kulturer till Sverige. Det kommer inte att bli populärt.
  Om Sverigedemokraterna inser att gruppen oroade västerlänningar är den grupp som kommer att växa mest framöver så är det lätt att med mindre ändringar i programmet fånga upp den gruppen.

 88. Med hjälp av invandringen skapar politikerna detta hat. Planen är att splittra samhället för att kunna kontrollera invånarna. De muslimer som vill oss illa klappar händerna i förtjusning då det skapar utrymme för deras samhällsmodell. Parralella samhälls strukturer finns redan i stor mängd runt om i landet. För att skynda på konflikten görs polisen obrukbar och våra gränser har minimal kontroll. Vapen narkotika flödar in i landet och ger de religiösa och kriminella grupperna verktyg för att ta över. Vi får se när befolkningen vaknar upp. Valresultatet kommer att befästa det rådande läget och det kommer att bli värre, det är min tro.

  • Svensken vaknar inte upp förrän det är uppenbart att det går åt helvete för dom själva. Så länge andra drabbas kan man fortsätta med all sin oändliga godhet och att inhösta godhetspoäng.

 89. Som svar på Rolfs fråga. Jo jag tror faktiskt att deras hat är så stort att dom faktiskt skulle jubla — i alla fall inombords. Utåt skulle dom spela sörjande och förskräckta.

 90. ”Vitmakt”? Varför använda detta antivita epitet? Är det ”Vitmakt” att värna om sitt egna folk? Var folk har rätten till självbestämmande och levnadsvillkor som främjar folkets välmående och överlevnad, inte förgör det. När antivita skriar om ”Vitmakt” handlar det om vita människor som står upp för sin rätt. Idag har påtvingade levnadsvillkor i alla vita länder som kommer leda till att alla vita folk utrotas, detta är planerat och uttalat från fienden. Men Rolf använder fiendens språkbruk, ynkligt och kontraproduktivt.

 91. När vi tyckte det var som värst, var det många som menade att det skulle komma att bli ännu värre. De hade rätt! 🙁 Tack för krönikan, Rolf Malm!

 92. Det är skenheligheten i den där självutnämnda godheten som jag har så fruktansvärt svårt för. Någon slags moralisk häxjakt. Och folk bara följer efter och bräker som får.

 93. Utmärkt skrivet! Väldigt välfunnet och förklarande. Alla svenskar borde läsa denna artikel och stämmas till eftertanke. Att det får fortgå utan att något händer?
  Dessvärre lever vi i en tid där samhällets institutioner kidnappats av vänsterextremister och deras nyttiga idioter; ärlighet och moral är en bristvara hos dessa individer där också anständighet helt försvunnit. En farlig utveckling som kommer att få oöverstigliga konsekvenser.

 94. En utmärkt sammanfattning av läget i Sverige. En av anledningarna är att svensken av tradition är konflikträdd och vill vara alla till lags och den som inte rättar in sig i ledet (SD) mobbas och tigs ihjäl. Det är det sämsta sättet att lösa meningsskiljaktigheter och är inte värdigt ett demokratisk civiliserat land.

 95. Jag HATAR! Hatar en statsministern som ljuger om det mesta och sått split mellan mig och mina barn
  Gjort dem rädda för SD. Förvridet sanningen. Utnyttjat media
  Hatet räcker och blir över till i artikeln namngivna personer. Hatar er för detta plus att jag kommer hinna dö innan landet kommer rätt igen..Hoppas att mina efterlevande när de kommer till sans, med garn vänder sig emot er och. ger er den uppskattning ni förtjänar, levande eller avlidna. Till mina anhöriga: ta det försiktigt! Undvik fängelse! Tänk att pappa/morfar/farfar till slut skulle få rätt!

 96. Hatet riktas mot de som svikit sitt folk – ett helt legitimt hat – vad det kommer att få för konsekvenser börjar vi ana.

 97. Tack Rolf, älskar dina krönikor. Du skriver precis som man tänker och känner. Jag blir riktigt förbannad varje gång som jag nämner att jag röstar på SD bli kallad nazist eller rasist. Är det någon som skall kallas för något så är de V(PK). När har de gjort upp med sin kommunistiska historia? Det var inte så länge sedan Lars Ohly gick ut öppet med att vara kommunist. Och innan dess var ju partiledarna öppet marxist-leninister eller hårdnackade kommunister som frotterade sig öppet med ledarna i kommunistiska länder. Mitt förtroende för MSM har varit lågt men nu skrattar man bara åt det.

 98. Har nästan alltid röstat S. Slut med det. Sedan 2010 är det uteslutande SD!!! DET HÅLLER PÅ ATT GÅ ÅT HELVETE MED SVERIGE!!!

  • Jag föreslår att du bryr dig om dessa 20% som öppnat åtminstone ena ögat. Går resten åt fanders så gör det mig detsamma. Man får inte vara hur dum som helst.

 99. Sveriges hittills fulaste och mest manipulerade val någonsin.

  Vi SD väljare skall nog undvika hat som är löfvens favorit humör.

  Men vi kan hela tiden sakligt lyfta fram det negativa sossarna gör för oss Svenskar enbart för att vinna valet.

  Sossarnas strategi för att vinna valet på bekostnad av Svenskars lidande.

  Varför tror ni domstolarna släppt ut kriminella asylanter direkt och undvikit att ge dem straff.
  Varför har de flesta bilbrännarna inte ens förhörts.
  Varför har 9000 tänkbara våldtäktsmän från afganistan fått stanna när de är här illegalt.
  Varför har gruppvåldtäktsmän inte fått fängelsestraff och fått hjälp att manipulera ner sin ålder för att bara få bullvagn en framkörd och kramar.
  Varför har de asylanter som fyllt 18 fått rätt till egen bostad, något inte Svenska ungdomar får.
  Varför har asylantiska socialdemokrater varit anställda som opartiska av städer som borås för att höja valdeltagandet, men resulterat i att 69-70% röstar S.

 100. SD har ingen tilknytning til ’nazismen’.

  De har tilknytning til nasjonalister, og det er noe ganske annet, universelt og bra.

  Nazis’ var/er et amerikansk skjellsord for spesifikt den tyske nasjonalsosialismen under Adolf Hitler.

  Fanatiske venstreekstremister tror fullt og fast på globalismen, enten det er kommunismen eller Islam. Men det er først når et enhetlig globalt system er på plass at man virkelig får se masseterror i enorm skala. Se nettopp på kommunismens og Islams vanvittige herjinger i sin syke globale streben.

  • Precis Demos! Det var just denna mening i en annars utmärkt krönika som fick mig att avstå från att rekommendera. ”Vitmaktrörelsen med sina okunniga blindstyren och deras försök att återuppväcka den nazistiska galenskapen.”

   • Stämmer ju ganska bra att extremism förekommer på båda sidor. Vit maktarna är lika vansinniga åt sitt håll som V o FiMp mfl absurd grupper på vänstersidan

  • Du har lite fel Demos Last. Nazi var det skällsord som ryssarna använde när de tågade in och erövrade Östeuropa, efter Hitlers fall.
   Nationalsocialist, förkortat till Nazi var ju något ynkligt och dåligt. Nej, hela världen skulle man erövra och inte bara det egna landet, som Hitler höll på med (nåja han hade vissa anspråk därutöver).
   Men fruktansvärt nog ansågs internationalsocialisterna (analogt förkortat till I-nazisterna) vara på den vinnande sidan i ww2. De lade en stor del av världen under sig. Östeuropa, en stor del av Afrika och en stor del av Sydamerika.
   Ingvar Våxmo i Norrköping

 101. Jøder har orkestrert Sveriges ødeleggelse tålmodig og over lang tid. Hele Bonnier-konsernet, Hjörne, det i Sverige jødeledede Schibsted-konsernet, Aschberg, Sarnecki, Spectre, og særlig 15-20 andre hyperaktive ’påvirkere’.

  Disse har alle styrt svenske ledere i politikk, media og kultur nesten bare ved å se strengt på dem, som om de som jøder skulle besitte en slags moralsk autoritet(!). Deres redskaper er løgner, propaganda og konstante trusler om motarbeidelse mot dem som ikke er lydige. Og nettopp svensker er verdens lydigste og mest underdanige folk.

  En lett jødisk oppgave var det å tilintetgjøre Sverige på 2-3 generasjoner.

   • Lol, du kortslutter ynkelig.
    Tenk deg heller litt om og se det åpenbare, det som man lett har kunnet observere hele veien.

     • Ditt snakk om ’nassar’ viser jo bare at du intet har forstått og lever fullt i svenske medias nitidig konstruerte propagandsboble.

     • Nej, du vet inte ett skit uppenbarligen för du vägrar o ta in det. Jag har gått igenom detta med dig flera ggr. Men du vill inte ta in det. Du vill inte ens sätta dig in i frågan. Men då får du ju också hålla dig utanför dessa diskussioner tills du eventuellt ändrar dig o studerar frågan…

     • Korkade skrönor och konspirationsteorier som du försöker mässa är inga fakta och är lika fria fantasier som diverse andra ideo/teologiska fjanterier. Håll sånt på Nordfjant och andra forum för likasinnade, inte på seriösare ställen som här

     • Bevisligen inte.
      https://youtu.be/4SrKLX0DNsI?t=18s

      Varför skriver du massa svammel när du inte har satt dig in i frågan? Om jag inte vet nånting om hur kärnkraft fungerar så är jag inte så jävla efterbliven att jag ger mig in i en
      massa kärnkraftsdiskussioner o stör de som diskuterar frågan på riktigt.. innan jag tagit reda på hur kärnkraft fungerar…

     • Nu är det så att dessa personer som driver och har drivit på detta själva har skrivit om det.. så att du själv kan läsa om det. Det är således bevisligen inget dravel. Antingen har du psykologiska problem med dig själv.. eller så är du extremt korkad.

 102. Globalisternas förändring är oåterkallelig medan nationalisternas ideal är bräckligt. Som att hälla ärtsoppa i hallonsylten. Globalism i ett år med extrem invandring kan fördärva landet med öppna gränser vilket 100 års nationalism inte kan åtgärda. Vad gör vi nu?

 103. När jag läser Rolf Malms krönika är det ett gammalt uttryck som dyker upp för mitt inre: att måla fan på väggen. Det är min fasta övertygelse att om svensson i gemen haft liknande tankar skulle valresultatet blivit annorlunda. När jag träffade några släktingar strax före valet slog det mig hur de nästan helt svalt det vi kallar pk- floskler. Det är helt enkelt bara att till sig att människor tycker olika och att andra människors tyckanden har lika stor relevans som den egna fataburen

 104. Det er helt ufattelig for meg som er fra Norge og se på hvilket intenst hat disse menneskene har for sitt eget land. Vi har PK politikere her også, men til og med de kaller situasjonen i Sverige for Svenske Tilstander. Jeg er redd for at voldelig konfrontasjoner vil bære mer preg av brutalitet i tiden som kommer.

LÄMNA ETT SVAR