bazoom
Partner

Hitta de bästa rabatterna under Black Friday

Publicerad 8/18/2023
Annons

Den här artikeln innehåller sponsrat innehåll.

Black Friday har blivit en av årets mest efterlängtade shoppinghändelser i både Sverige och resten av världen. Det är dagen då du får chansen att göra fantastiska fynd och spara pengar på en rad olika produkter. Att hitta de bästa rabatterna kan vara en konst i sig och i den här guiden kommer vi att utforska de produktkategorier som är bäst att inhandla under Black Friday-rean.

Uppgradera vardagsrummet med en ny tv

Under Black Friday är tv-apparater en av de mest populära produktkategorierna med många lockande erbjudanden och rabatter. För att hitta den bästa rabatten är det viktigt att först definiera dina behov.

Vill du ha den senaste tv-modellen eller är du nöjd med en äldre modell som har färre funktioner? Jämför olika märken och modeller för att hitta den perfekta balansen mellan pris och prestanda. Ett smart tips är att läsa recensioner om de olika modellerna för att försäkra dig om att du faktiskt får en bra tv för priset du betalar.

Du kan även se prishistoriken på de olika modellerna genom att använda prisjämförelsehemsidor som spårar priser över tid. Tänk på att olika butikskedjor kan ha exakt samma modell men med ett unikt namn, för att de ska kunna säga att just den modellen är billigast hos dem och för att kunder inte ska kunna jämföra priser mellan butikerna lika enkelt. När du hittar en tv du vill ha kan du kika på modeller med exakt samma specifikationer hos butikens konkurrent och kan snabbt se vem som är billigast på detta sätt.

Nya vitvaror till kök och badrum

Om du funderar på att förnya ditt kök eller badrum med nya vitvaror är det ofta klokt att vänta på Black Friday-rean. Kylskåp, diskmaskiner, ugnar och tvättmaskiner går att köpa extra billigt under detta internationella shoppingevent.

Du som är ute efter exklusiva vitvaror har mer att tjäna under rean än de som vill ha den billigaste möjliga modellen. Under Black Friday är vinkylar ofta mycket billigare och det gäller att passa på för att få den bästa möjliga dealen. Tänk på att vinkylar ofta är beställningsvaror och att butikerna endast har ett fåtal ex på lager, så räkna med att vänta ett par veckor på leverans.

Bygg gaminghörnan du drömt om under Black Friday

För gamingentusiaster är Black Friday en otroligt lönsam period, med gott om rabatter på både hårdvara och mjukvara. Grafikkort, speldatorer och konsoler är ofta på rea eller kommer med speciella erbjudanden där du kan få exempelvis spelkoder eller extra handkontroller på köpet. Kom bara ihåg att jämföra Black Friday-priserna mellan de många olika butikerna innan du köper din dyra gamingdator eller spelkonsol.

Butiker som specialiserar sig på datorkomponenter som grafikkort och SSD-hårddiskar har ofta också rabatter på lite äldre modeller. Om du inte behöver ha det senaste svindyra grafikkortet och nöjer dig med förra årets modell kan du spara flera tusenlappar genom att köpa dina komponenter under Black Friday.

Inred med nya möbler och dekoration

Om du vill fräscha upp ditt hem är Black Friday en välkommen shoppinghelg. Du som ska köpa soffa, matbord eller säng kan få bättre och mer exklusiva möbler till samma pris som budget-varianterna under Black Friday. Tänk på att inte välja möbler endast baserat på hur mycket rabatt du får, dina nya möbler måste ju matcha med din befintliga inredning.

Det är också viktigt att aldrig tumma på kvaliteten när du köper möbler. Att köpa en billig fåtölj som går sönder efter ett par år är inte ett bättre val än att betala lite mer för en kvalitetsmöbel som håller länge. Detta är extra viktigt om du har barn hemma som hoppar i möblerna och springer mycket hemma.

Handla de senaste smartphone modellerna med rabatt

Om du letar efter en ny smartphone kan du under Black Friday få den senaste tekniken till ett mer förmånligt pris än vanligt. Jämför olika modeller och se till att de har de funktionerna du vill ha i din smartphone.

Läs också recensioner och användaromdömen för att säkerställa att du köper en högkvalitets-telefon. Eftersom telefoner är en av de vanligaste sakerna som går sönder i vår vardag kan det vara värt att investera i en försäkring när du köper en dyr iPhone eller Galaxy-mobil.

Bättre ljud till ett lägre pris med nya hörlurar

Hörlurar är en annan av de produktkategorier som ofta har stora rabatter under Black Friday-helgen. Kom även ihåg att många elektronikbutiker även har extra rabatter under Cyber Monday, som är måndagen efter Black Friday-helgen.

Om de hörlurar du vill ha inte är rabatterade under helgen kan du vänta på måndagen och hoppas att någon butik har sänkt priset på dem under Cyber Monday. Allt från trådlösa in-ear lurar till gamingheadset går ofta att köpa med lägre pris under Black Friday.

Externt Material
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons