nassim abdi
Utrikes

Imam till attack mot urinoarer: ”Allah straffar den som får stänk på skorna”

Publicerad 2/5/2019
Annons

Nassim Abdi från den ultrakonservativa organisationen Ahlus Sunnah Wal Jammah Association gjorde under en predikan i en moské i Sydney klart för åhörarna att de som inte rengör sig själva ordentligt efter att ha besökt en urinoar kommer att straffas ”i graven”.

Abdi anklagar muslimska män för att imitera otrogna, även kallade kafir, då de exponerar sig vid urinoarer på offentliga toaletter.

– En person som använder dem urinerar fullt synligt för vem som helst som kommer och går utan skam i all sin orenlighet.

Att använda en urinoar innebär enligt imamen att man kombinerar två förbjudna gärningar i en och det är lätt att det skvätter tillbaka på byxor och skor.

Imamens uttalande kommer två år efter att en kollega från samma organisation i hårda ordalag fördömt offentliga toaletter ”där de står upp som djur och urinerar framför varandra”.

Nassim Abdi har tidigare gjort klart att det utgör en synd för en muslim att önska en kristen god jul. Han har även fördömt muslimer som låter sina barn lyssna på musik i bilen liksom muslimska kvinnor som visar sina öron offentligt.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
782Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons