Alex Jones Hillary Clinton

Faksimil: Twitter

Utrikes

Infowars-profilen Alex Jones dök upp på Hillary Clintons boksammankomst – i stridsvagn

Publicerad 11/4/2019
Annons

På söndagen höll Hillary Clinton, tillsammans med sin dotter Chelsea, en sammankomst för sina supporters. De skulle göra reklam för boken ”The Book of Gutsy Women” som de skrivit tillsammans. Hillary-kritikern och alternativmedia-personligheten Alex Jones lyckades dock stjäla föreställningen genom att göra entré i en pansarvagn.

När evenemanget skulle ta sin början rullade den amerikanske journalisten Alex Jones, känd för sina spektakulära utspel, in på platsen i en stridsvagn. Med en megafon i handen ropade InfoWars-pörofilen bland annat ”Epstein begick inte självmord” och ”Hillary Clintons politiska karriär är död. President Trump är president, Amerika återuppstår från de döda”.

Jeffrey Epstein var en finansman som fängslades efter misstankar om barnsexhandel. Det rapporterades senare att han avlidit i fängelset till följd av självmord. Förra veckan trädde en läkare fram i amerikansk tv och menade att Epstein blev mördad i sin cell.

– Er Gud Hillary är en krigsförbrytare och är involverad i barnsexhandel, skanderade Jones också. Det senare med hänvisning till rykten som florerar kring paret Clinton men som ännu inte bekräftats.

En av Clintons supporters svarade genom att ropa ”lås in honom!”.

Samtidigt blev en annan demonstrant bortförd av säkerhetspersonalen efter att ha skrikit något mot Clinton.

Enligt Summit News diskuteras om Hillary Clinton kommer att göra ett tredje försök att bli president i USA. En färsk undersökning visar att hon bland Demokratiska väljare hamnar som nummer två, strax efter Joe Biden, i popularitet. Huruvida det är siffror som räcker för att ha en chans att slå Trump i presidentvalet nästa år är osäkert.

Mira Aksoy
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
582Samnytt under hård attack med nya stämningar – varför alla Sverigevänner bör stötta
Annons