logan-weaver-dQMG1BsJCuA-unsplash
Partner

Ishockey VM är nästan en kulturfest i Sverige

Publicerad 2/14/2022
Annons

Ishockey är en av de stora favoritsporterna i Sverige och när det nu börjar närma sig ett så stort event som Ishockey VM, så hoppar det i mångas kroppar. Många som räknar ner dagarna tills det startar och som kollar så att deras arbetsschema passar för att kunna se de första matcherna.

Det är tradition i många svenska hem att följa Ishockey VM. Att samla vänner i hemmet inför olika matcher eller att ses nere på sportbaren för att samlas med flera andra. Även många av de som åker iväg på en resa eller som bor utomlands, ser till att kolla upp var de kan följa matcherna.

Var bättre förberedd genom att ha bra koll på ett spelschema för Hockey-VM. Det hade ju varit väldigt irriterande om man missar en match man anser vara extra viktig, för att man inte hade koll på dagarna. Även om det sällan händer en inbiten hockey fan, så kan det ju hända.

Hur tittar du på matcherna?

Hur förbereder du dig inför Ishockey VM? Tillhör du den skara som vill se så många matcher som möjligt eller väljer du ut dina favoriter? Kanske rättar du dig efter ditt arbetsschema eller försöker du ta ledigt inför vissa matcher. Tja, vi är ju alla olika och det finns ju flera sätt att se på matcherna. Idag blir det allt mer vanligt att streama ner en match, vilket även kan vara möjligt om man just då befinner sig utomlands.

På många spelsajter där det finns odds för Ishockey VM, kan du även streama matchen direkt från sidan. Ibland är det gratis, men det kan förekomma krav om att man ska ha ett spelkonto på spelsajten eller att man har bettat på någon match i eventet. Oavsett vad som gäller, så kommer det vara utsatt tydligt för dig.

Mindre än 3 månader kvar

Tiden bara springer iväg och det är mindre än tre månader kvar tills det startar. Hack i häl med Melodifestivalen. Men visst är det skoj att vi har så nära tillgång till underhållning? Både Melodifestivalen och Ishockey VM är en form av kultur för många svenskar och det firas på olika sätt.

Vissa matcher tar man med lite mer ro och tittar mest på för att ha koll på formen i olika lag. Medan andra känns lite viktigare och då är det full fokus, och säkerligen en mindre fest omkring det hela. Oavsett hur du kommer göra, så se till att ha koll på schemat och gör dig redo.

Externt Material
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1059Ökad russofobi i spåren av Ukrainakriget – ortodoxa kristna nekas handla
Annons