Sverige kan mycket väl vara en tredjedel muslimskt 2050

Delningar

➤ KRÖNIKA  I en ny rapport från Pew Research Center görs prognoser över hur Europas muslimska befolkning kommer att förändras fram till 2050. Man målar upp tre olika scenarion: Under första scenariot utgår man ifrån att all muslimsk invandring stoppas idag, i det andra att ”normal” invandring fortsätter, och i det tredje att invandringen fortsätter på samma nivåer som 2014-2016. Under det tredje ”mardrömsscenariot” skulle Sveriges muslimska befolkning utgöra hela 30,5 % år 2050!

Nu skyndar sig många, särskilt de som röstar på Sjuklövern, att hävda att detta är just ett extremscenario: Det är inte realistiskt att de invandringsströmmar vi hade för några år sedan blir permanenta. De flesta partier är ju överens om att detta var en katastrof, så att en tredjedel av befolkningen i Sverige skulle vara muslimer 2050 är således bara skrämselpropaganda från ljusskygga sajter. Eller?

I det andra scenariot – ”normalscenariot” – skulle Sveriges muslimska befolkning växa till 20,5 % år 2050. Notera att ”normalscenariot” utgår ifrån att all asylinvandring stoppas. Icke-asylinvandring av muslimer fortsätter, men inte en enda muslim till kommer att beviljas asyl i detta scenario. Är det någon som på allvar tror att Sjuklövern kommer att stoppa all asylinvandring? Visst, det blir nog inte så galet som det var 2015, men detta scenario – där Sveriges enda muslimska invandring består av icke-asylinvandring – känns väldigt optimistiskt!

Jag tog mig dessutom tid att läsa igenom Pews metodik, och upptäckte snabbt ett antal problem:

 • Pew utgår ifrån att alla som får avslag på sin asylansökan åker hem, och att samma andel kommer att få avslag i framtiden som idag. När Ygeman lovade att deportera 80 000 flyktingar, så utgick Pew Research Center alltså från att han talade sanning! I praktiken är det långt ifrån alla som får avslag som faktiskt deporteras, och det kommer sannolikt att bli färre i takt med att den muslimska minoriteten växer då tidigare muslimska invandrare ofta gömmer nya muslimska invandrare.
  .
 • Relaterat till detta är att baslinjen för analysen är att det i Europa år 2016 finns 25,8 miljoner muslimer; Pew erkänner att siffran egentligen är 26,8 miljoner men att 1 miljon är här illegalt. Man räknar inte med dessa eftersom man utgår ifrån att de kommer att återvända hem, men man erkänner samtidigt att om de inte gör det så får det en dominoeffekt på prognoserna för hur många som är här 2050.
  .
 • Pew utgår också från att muslimernas födelsetal kommer att konvergera, alltså minska tills dess att muslimer inte föder fler barn än andra. Detta utgår man från kommer att ske över en 100-årsperiod; år 2110 kommer födelsetalen vara lika. Man motiverar detta med att födelsetal bland grupper som lever i samma områden historiskt sett tenderar att jämnas ut. Detta stämmer visserligen, men Sveriges muslimer lever inte i samma områden som resten av svenskarna. Visst, alla muslimer bor inte i förorter som Rinkeby, men även de som inte gör det är oftast väldigt bra på att undvika assimilering och hålla sig till muslimska miljöer. Det finns alltså ingen anledning att tro att någon konvergering att tala om kommer att ske.
  .
 • Angående födelsetal så bör det sägas att muslimer ofta har en religiös motivering bakom varför de föder så många barn, och att andra generationen inte sällan är mer religiös och fientligt inställd mot västvärlden än den första. Det finns alltså snarare skäl att tro att födelsetalen kan komma att öka. Detta gör att historiska exempel där invandrade grupper anpassar sin familjestorlek till genomsnittet inte går att tillämpa här.
  .
 • I rapporten utgår man ifrån att hela 47 % av de asylsökande inte är muslimer utan huvudsakligen kristna. Visserligen finns det icke-muslimska asylsökande, men en stor andel av dessa 47 % är sannolikt människor som låtsas vara något annat än muslimer för att lättare kunna få asyl genom att hävda att de utsätts för religiös förföljelse i sina hemländer.
  .
 • Pew tar inte hänsyn till att i takt med att den muslimska minoriteten ökar, så kommer politiken sannolikt att bli mer anpassad efter islam, vilket i sin tur leder till att Sverige blir mer attraktivt för muslimer att flytta till, vilket leder till en ytterligare politisk anpassning till islam osv.
  .
 • Inte heller tar man hänsyn till att Mellanösterns ekonomi på det stora hela är ett korthus beroende av oljeindustrin. Oljan lär visserligen inte ta slut helt på länge, men det räcker att oljeproduktionen sjunker bara lite grann för att länder med sammanlagt hundratals miljoner invånare ska hamna i ekonomisk kris, vilket kommer att få många av invånarna att packa väskorna och flytta in hos släkten i Europa. Exakt när detta sker vet vi såklart inte, men utan tvekan i god tid före 2050!

Med detta i åtanke är det högst sannolikt att muslimer år 2050 kommer att utgöra en tredjedel (eller mer) av Sveriges befolkning, även om asylinvandringen i framtiden blir lägre än den var 2014-2016. När vi dessutom lägger till att Sverige även har icke-muslimska invandrare, så är det inte alls osannolikt att svenskar med ursprung i Sverige år 2050 kommer att utgöra en minoritet i sitt eget land.

Pews studie är alltså inte perfekt och underskattar troligen antalet muslimer i Europa 2050. Men Pew bör ändå ha en eloge för att de vågar analysera och prognostisera i ett så här känsligt område. Jag rekommenderar alla att studera kartan över hur många muslimer som kommer finnas i varje land år 2050. Jag tror att denna karta i mångt och mycket är en karta över vilka europeiska länder som har en god framtid och vilka som inte har det. Vad tror ni?

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

252 KOMMENTARER

 1. År 2017 är 1/4 muslimer.
  År 2027 är 1/2 muslimer.
  År 2050 är svenskarna utrotade.

  Detta har svenskarna själva röstat för.

 2. 30% muslimer, 35% afrikaner, 10% övriga, 25% svenskar
  Men det löses genom att kalla alla svenskar
  I Vällingby ska de förstöra ett radhusområde i Kälvesta genom att bygga 350 hyresrätter. På bilden från stadsbyggnadskontoret visas nästan uteslutande afrikaner och kvinna i slöja som den tänkta målgruppen. Själv har jag slutat tänka på Sverige som en nation med gemensamma värderingar och kultur.

 3. Den enklaste sättet att få fler invandrare är:
  1 bort med alla bidrag..
  2 bort med alla bidrag..
  3 bort med alla bidrag..

 4. Och så vill majoriteten av svenskarna ha det!? Liksom VARFÖR? VAD har ngn att tjäna på detta bland kreti och pleti? Att det på hög politisk nivå kan smidas olika ränker är en annan sak.

 5. Ja SD har massvis med ammunition inför kommande valdebatter. Vi får innerligt hoppas att Jimmie äntligen laddar bössan. Det vi sett från honom detta året duger inte om vi ska rädda landet.

 6. Det är ju rimligt med tanke på födelsetal och befolkningsutvecklingen hos mussar vs svenskar.

  Men det finns ett problem med de förutsägelserna, motsättningarna och de samhällsstrukturer som vid det laget uppstått kommer för länge sedan ha slitit landet så rejält itu att inbördeskrig av det blodigaste slaget förändrat bilden. Till vad återstår att se, men det ser inte så ljust ut för de feministiska och veka svenskarna.

 7. 1/3 låter försiktigt, men även betydligt mindre än 1/3 kommer att innebära att muslimerna är starka nog för att, som i Burma, Thailand, Filippinerna, Kina etc., med våld och terror genomtvinga autonomi för stora områden av territorium. Det har redan börjat med de sk. No-Go zonerna.

 8. Förutsättningen är väl att Sverige fortsätter sin ekonomiska tillväxt i såna fall, annars faller ju hela resonemanget. Man väljer ju inte Sverige för religionens skull. Sverige var väldigt religiöst under senare hälften av 1800-talet, men trots detta emigrerade miljontals svenskar. Allt handlar om försörjning och när ekonomin dalar och samhället inte längre ens kan bära sina egna kostnader så faller det samman.

  • Många emigrerade på grund av kyrkogångsplikten. Att sitta i en svensk protestantisk kyrka under högmässa med litania är fasansfullt deprimerande och meningslöst. De flesta hade säkert behov av att utnyttja sin fritid till bättre saker.

   • Nej, nej. Det var ekonomi som låg bakom. De som flyttade var hur kristna som helst och satt snart i nästan identiska kyrkor i USA.

   • Så kan man måhända tycka idag. Då glömmer vi lätt att folk i forna tider inte bara uppsökte kyrkan för predikans skull, utan också för att åhöra kungörelser (den tidens motsvarighet till massmedier) och för att helt enkelt träffa folk.

    Sant är att folk emigrarade av religiösa skäl, men det var inte tvånget att gå i kyrkan som drev folk ur landet, utan förbudet mot att hålla egna religiösa sammankomster. Ända fram till 1858 gällde det så kallade konventikelplakatet …

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Konventikelplakatet

    ”Många vägrade att finna sig i lagen, och föredrog att utvandra – de
    flesta till Nordamerika. Den första stora emigrationsvågen på 1840- och
    1850-talen berodde till en del på konventikelplakatet. Från nästan alla
    landsändar inkom petitioner om förordningens avskaffande.”

    Mest känd av dessa sekter som lämnade religionsförtrycket i Sverige var Erikjansarna.
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Erik-jansarna
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Erik_Jansson_(predikant)

 9. ”svenskar med ursprung i Sverige”?
  Vad är meningen med en sådan ramsa? Alla svenskar har ju sitt ursprung i Sverige. Även Finlandssvenskar och Estlandssvenskar från första början i forntiden. Övriga som bebor vårt land kan vara utlänningar med svenskt medborgarskap. Som inte är vad vi brukar mena vara svenskar?

 10. Det kommer förmodligen att gå för Sverige som för Libanon.

  Libanon var ett av Mellanösterns stabilaste och rikaste länder på 1950-talet. Men under de stora flyktingströmmarna från Palestina på 1960- och 1970-talen ökade andelen muslimer snabbt. Andelen muslimer i Libanon ökade då med 24 procentenheter vilket väl är ungefär vad man kan förvänta sig för Sveriges del också.

  Mellan 1975-1990, skakades Libanon av ett långvarigt och blodigt inbördeskrig, vilket berodde på de ökande spänningarna mellan muslimerna och de övriga grupperna i landet. Men få har velat sätta händelserna i dess rätta historiska kontext. Man har hela tiden framställt det som att det var muslimerna som var de förtryckta och det var deras rättigheter som skulle tillgodoses.

  Propagandamaskinen har varit väldigt effektiv i att hålla hela sanningen undan från oss västerlänningar. Libanon var före Islams intåg faktiskt ett kristet land. Man försökte då föra en dialog och kompromissa med muslimerna. Genom att tilldela dem viss makt, så trodde man att man kunde blidka dom. Detta är dock inget som muslimer kan acceptera. Det är alltid all makt som gäller. Annars så kommer man anse sig vara förtryckta, och har då full rätt, enligt islamisk doktrin att ta till väpnad kamp.

  Här berättar Brigitte Gabriel om sina hemska upplevelser och flykten från Libanon. En framtid som Sverige nu alltså med rekordfart är på väg mot

  https://www.youtube.com/watch?v=T6sYvMsCCrQ

  • förstår inte vart videon med paul geera tog vägen jag hann se den ett par gånger innan den fösvann den belyste verkligen hur det kan komma att se ut här om 20-30 år kan förstå att den blev för sanningsenlig därför togs den bort kanske finns den kvar någonstans?

 11. Jag har själv kunnat konstatera hur lite medelsvensson bryr sig om det pågående folkutbytet. Och det värsta är att folk i allmänhet har insett att en muslimsk majoritet faktiskt medför problem, men eftersom det tar 50 år så gör det inget…

  Helt sjukt!

  Vad spelar det för roll om ett land som existerat i tusentals år faller sönder på 10, 20 eller 50 år? Hur kan man vara så dum, så kortsiktig och så oengagerad? Helt obegripligt! Om läkarna misstagit sig och en cancerpatient har två år kvar istället för två månader, så är allt ok?

  Dagens sjuklövervenskar kommer lämna över en soptipp till barn och barnbarn. Ett oförlåtligt svek.

  • De fattar då inte att deras egna liv är helt meningslösa. Att de just nu lever helt förgäves.
   Om islam tar över så kommer de att förinta all svensk kultur och döda eller våldta deras barn-barn.
   En svensk är just nu en levande död som helt saknar insikt om att han är död.

 12. Påtar mig rollen som spåkärring.
  2018 så kommer det lite mindre flyktingar , 7 klövern väntar in valet.
  SD skräller med 33,8 procent blir utfrusna av samtliga partier, Löfven eller Lööf
  hävdar sin givna rätt att ( rädda landet).
  Genom att styra landet i en samlingsregering så kommer spänningarna öka nästa 4 år så kommer dörrarna öppnas på vid gavel.
  Cirka 2020 ge och ta något år, så kraschar den svenska välfärden totalt.
  Polisen ger upp på det som inte får kallas No-Go zoner. Dessa kommer styras av Imaner och klanledare.
  Dom områden som klarat sig rätt hyggligt köper in privata vaktbolag. Skyddsvakter som är beväpnade kommer sköta säkerheten, Shoot to kill är den tysta överenskommelsen.
  Resten av landet då? Du och jag ?
  Jobben kommer minska ekonomin med, till det så sjukvårdens resurser kommer bara räcka till bemedlade och akuthjälp typ skottlossningar.
  Efter ett par års ständigt stigande spiral av våld, eskalerande av våldtäkter drive by shooting . Så tröttnar Svensson. Medborgargardet är fött.
  Cirka 2024 så börjar stridigheterna på ena sidan alla trötta utnötta skattebetalare.
  På andra Invandrare och vissa ur vänsterrörelsen.
  Polisen har fullt upp med att skydda politrukerna som svär sig fria med orden vi har varit naiva.
  2026 slutar Sverige vara ett land och delas upp i enklaver.
  Oddsen är stora för detta förlopp.
  ÄR DU REDO ??

  • Stridigheter är inte det samma som strider.
   Stridigheter förekommer på kontor och i regeringar.
   Strider däremot genomförs med vapen i hand.

    • Du får ursäkta mig för mina språkpolisfasoner.
     De är inte riktade mot dig egentligen.
     Jag hör sånt här i radio och tv, och till slut så brister tålamodet.

     • Lugnt alla är trötta på dårskapen, det viktiga o mitt budskap är att förbereda sig
      för att inte bli den som drabbas så hårt .

  • Tror inte på så snabbt förlopp OCH jag VÄGRAR tro att svenska folket är en bröt idioter. Sverige är ett för litet land för att kunna bli uppdelat som ett mini-USA.

   • ,Datumen är gissningar, men förloppet är mycket sannolikt
    Svensken är för konflikträdd i nuläget o det kommer straffa sig .
    Mvh

    • Men än så länge är det bara Sveriges allra svagaste grupper som drabbas! INGEN har någonsin känt empati för en svensk på socialbidrag!?. DEN DAG folk med pengar och inflytande drabbas så är det slut på tramset.

     • Dom med pengar drabbas aldrig,
      Men tror att denna gång så gör dom det o fort går det.
      Stabila länder har drabbats förr i historien.

     • Pensionärer kan bli en sådan grupp- många har det riktigt jobbigt redan idag. Bl.a egna småföretagare m.fl. som inte lyckats få ihop det i tid.

     • Ja många pensionärer har det svårt MEN man ska inte glömma bort att det finns STORA GRUPPER pensionärer som har det riktigt bra ställt.

     • Jag är själv en ”fattigpensionär” och har inga problem att leva på min pension. VARFÖR? Jo för jag har inga usla krediter. Förr i tiden så skuldsatte sig inte gamla människor men idag kan en 63-åring ta ett SMS-lån utan att blinka.

     • Jag tycker vi måste gå utanför vår egen situation. Uppenbarligen har många problem att få ekonomin att
      gå ihop. Vi har ett pensionssystem som är bra för staten men inte räcker till för alla pensionärer. Kanske vi borde åtgärda detta innan vi tar hand om resten av världen.

     • Men vi kan ju kanske inte begära att pensionerna ska vara så stora så att de kan svälja SMS-lån och usla krediter? Var hamnar vi då? MEN absolut så ska vi inte vara världssamvete. Helt absurt.

     • Helt riktigt Ann- kan man inte hantera sin ekonomi finns ingen anledning för samhället att ställa upp- vi får hänvisa dessa till lyxfällan för vidareutbildning.

   • Du har delvis rätt, men om utvecklingen får fortsätta så är steget inte långt till väpnade konflikter, viket snabbt kan utvecklas till inbördeskrig.
    Om man bara ser på den kriminella utvecklingen, så vem trodde för 15 år sedan att det skulle ”skjutas på stan” så gott som varje dag, eller att det skulle kastas handgranater på poliser!??
    Jämför gärna med utvecklingen som blev i Libanon!
    Att importera muslimska och nordafrikanska muslimer är definitivt inget ”vinnande koncept”!!!!

  • Sättet våra politiker sköter sitt uppdrag på idag tyder på att du har rätt. Man verkar sakna ambitioner att vidmakthålla det goda samhället på nationell nivå.
   När ”trötta skattebetalare” tar till våld är det för sent att vakna.

  • Det här är inga övernaturliga förutsägelser. Det är bara att läsa historia. Det som har hänt tidigare har ibland en tendens att återupprepa sig.

   • Ja historia och odds är det byggt på.
    Datumen är osäkra men tror mer på en nära framtid än längre fram.
    Spå övernaturligt gör jag bara i Whiskey o det är det lite för tidigt på morgonen för, i alla fall idag 🙂

  • Inte omöjligt scenario. Men strid för svenskar? Vad har du ätit för svampar? Vi är det mest feminima landet på jorden och glöm våld. Svenskar kommer att vika sig totalt för Islam, betydligt hårdare länder har vikit sig för islam. Men tja kanske. En tanke som jag har är ett separatistiskt Sverige i Norrland med 1 miljon människor. Med gruvor, vattenkraft och skog klarar man sig, men de flesta kommer vilja bo med muslimerna. Man talar redan om det öppet i Frankrike. Inbördeskrig, delning eller ha separata system inom landet. Vem kunde ha trott det för 15 år sedan?

   • Svampar bra tips.
    Visst sitter det långt inne med att svensken ska ta näven ur fickan.
    Men själv sett hur hungriga människor ändrar sig efter några dagars lidande.
    När fredagsmyset ersätts av annat fredagsmys, så kommer även dom mest tröga vakna hoppas jag.

   • Problemet är att det dära kan inte fungera annat än i en övergångsperiod. Man kan inte ge den växande muslimska folkgruppen en del av landet och behålla andra halvan själv. Dom kommer vilja ha allt. Alltid vill dom ha allt. Det är deras guds vilja att dom ska ha allt och vi otrogna ingenting. Vi kommer bli tvungna att kämpa för det som är vårt, förr eller senare.

  • Ett annat problem är att många svenskar rimligtvis kommer emigrera. När du slutligen insett att ditt land håller förvandlas till soptipp och att dina barn saknar framtid om ni stannar, så blir det ganska lätt att ta beslutet att packa väskorna.

   Tyvärr (för de som blir kvar) så är det de mest driftiga och välutbildade som sticker, ty saknar man tillgångar och kompetens så sitter man fast. Och det vakuum i form av förlorade skatteintäkter och kompetens som skapas när samhällsbärarna lämnar skutan kommer skapa en ond cirkel.

   Jag ser framför mig kraftigt sinande skatteintäkter och en industri som packar och drar. Vem skall de anställa, när de kunniga flyttat? Regimen kommer tvingas dra åt tumskruvarna ytterligare på de som är kvar, dels för att få dem att betala mer, dels för att förhindra dem att lämna landet. Vi kan förvänta oss beslagtagna tillgångar. Som i afrikanska diktaturer så kommer det troligtvis bli förbjudet att föra valuta ut ur landet. Den som har sitt sparande i svenska fastigheter och i kronor är därmed rökt…

   Scenariot med inbördeskrig tror jag inte på. Svensken är för fredsskadad för det och den svenska kulturen och sammanhållningen för svag. De som kan lämnar skeppet. De som blir kvar kommer efterhand assimileras in i kaossamhället. För de svenskar som föds från och med 2020 så kommer kaossamhället te sig fullständigt normalt.

   • Intressant tolkning,
    Lever vi så får vi se.
    Själv så har jag valt två vägar äger mitt hus utan lån kan odla har jaktmarker o borrad brunn behöver ingen el även om det är en skön lyx.
    O har tillräckligt med kapital för att kunna dra.
    MEN dom flesta även rika är låsta av systemet.
    Mvh

    • Mitt råd är att alltid placera tillgångar i banker utanför Sverige och till varje pris undvika svenska kronor.

     Det är inte olagligt (ännu) och det kostar inget att vara försiktig. Sannolikheten för att staten, någonstans längs vägen, låser alla tillgångar är hög och då blir allt sparande inom Sverige nästan värdelöst.

     Kontakta en internationell bank idag och flytta dina tillgångar. Det är mitt råd.

     • Har gjort samma analys, inget av värde ska tillfalla förrädarstaten. Sådeledes är mina blygsamma besparningingar utom räckhåll fär

   • Folk vet fortfarande inte vad kultur innebär och har därför varken motivation eller kunskap nog till att försvara den. Vi ser redan nu hur vi i praktiken har infört dubbla lagsystem inom vissa områden och hur folkviljan även den befinner sig i plural. Trots detta talas det fortfarande om mångkultur som om den endast involverar en mångfald av ursprung, traditioner, mat och kläder.

    För att väcka folket kanske det är dags vi ber politikerna att sluta diskriminera andra kulturer genom att tvinga dem att efterleva vår kulturs lagar samt politiska system, då lagen och folkviljan utgör grunden i de allra flesta kulturer och bör således respekteras. Först då kanske folk tar de antropologiska effekterna av en mångkultur på allvar och förstår bättre varför vårt land nu är så segregerat som det är.

 13. Oljebehovet i väst kommer inte att minska. Av de problem som förknippas med fossila bränslen (svavel, koldioxid och partiklar) är svavel redan hanterat, koldioxiden inte relevant men partiklarna kvar. Men det finns teknik framme för att lösa det problemet också, det är bara en kostnadsfråga.

 14. Tänk vilka plötsliga förändringar som drabbat sjukvården. I en debattartikel på SvD Debatt anser en barnläkare vid Örebro Universitetssjukhus att en avgift bör införas för barnbesök på akutmottagningen. -”Mer än hälften av de barn jag träffat under 2016 och 2017 borde inte ha sökt till akutmottagningen, utan i första hand vänt sig till primärvården”.

  • Man kan fråga sig varför huvuddelen av de vårdsökande på vårdcentraler verkar vara ”asylsökande” ????
   I min kommun var det 12 asylsökande och 5 svenskar i väntrummet på vårdcentralen, när jag var där senast!!!
   Hör till saken att vi har c:a 8000 invånare och c:a 250 asylsökande i kommunen och då börjar man fundera på vilka det är som belastar sjukvården, både personellt och ekonomiskt!????

    • De s.k ”nya svenskarna” går först!!!
     Se bara hur det är tandvården, våra svenska pensionärer får dra ut tänderna, då de inte har råd att laga, medan de ”importerade” pensionärerna få tandvård för 50 kr /besöket eller helt gratis i vissa fall.
     Min mor fick betala 6800:- får tandvård som en invandrad ”pensionär” fick gratis!!!!
     Man börjar ta mej fan bli trött på detta samhälle som skapats av naiva idioter!!!

 15. I undersökningen tar man inte hänsyn till att etniska svenskar med stor sannolikhet kommer skaffa färre barn än nu då många inte vill se sina barn växa upp i ett land där kriminaliteten blir allt värre,man tar heller inte hänsyn till att allt fler svenskar kommer flytta utomlands.

 16. Muslimerna låter inte brevbärare sköta sitt jobb, dom vill förstöra infrastrukturen. Dom ger sig på bussar, poliser, brandmän, ambulansen. Har kriget redan startat ?

  • Vilka tror du vinner i sverige när infrastrukturen är förstörd? Vi svenskar eller sydlänningarna? Muslimerna värnar de fjorton orden, krypto!

   • Man får hoppas att ALLA Sveriges högutbildade, penningstarka individer inte sitter som offer! Sverige består gudskelov inte endast av socialfall och ”offer”

    • Hitintills har högutbildade svenskar utmärkt sig främst genom sin feghet och sin illojalitet och sin närighet. I decennier har de skrattat i mjugg när de sett hur svensk knegarklass malts ner i den mångkulturella köttkvarnen. Och fördömt mycket hårt när ansatta svenskar försökt protestera med medelklassens vanliga mässande av ”rasist! nazist! usch! fy!”. Ord kan ej uttrycka det förakt jag känner för ”högutbildade”.

     • Alla ser väl om sitt hus främst? Så länge det är socialfall och uteliggare som slåss om platser på härbärget mot tiggare och ”papperslösa” så är det ingen ko på isen.

     • Senaste två generationer är de sämsta under vår femtusenåriga historia. De ärvde ett av de bästa länderna på jorden och se vad de lämnar över? Och av dessa ärkesvin är de högutbildade de allra sämsta. De har högre status därför att de skall ta mer ansvar för folkets väl. Men de har gjort precis tvärtom. Horor är vad de är.

  • Ja kanske ”kriget” i våra ”no go zoner”? Vi som bor i civiliserade områden märker absolut ingenting. Hit kommer brevbäraren trevlig och punktlig. Kanhända blir det krig i no go zonerna men då kan man sätta upp staket och låta dem slåss ifred.

 17. Frågan är hur många tredjevärldsmänniskor som europeerna klarar av att försörja.
  Om folket tröttnar på det onödiga påhänget, så måste inkräktarna flytta till regioner där livet är billigare.
  Dvs de får flytta tillbaka.

  • När det ”skattebetalande” folket kommit till insikt (tröttnat på att betala) då är det förmodligen försent och då kommer ”kravmaskinerna” tillse att det blir inbördeskrig om de ej får vad de blivit vana vid, därför är det viktigt att säga stopp NU!!!!

 18. Ja, om inte ännu tidigare.
  Vanliga svenskar kommer att fly landet. Kommunister i regeringsposition kommer att öka islam-importen ännu mer.
  Sverige var en vacker dröm.
  Ingen tycks vara villig att kämpa och dö för Sverige. Sverige är dött.

 19. Det värsta är att de flesta svenskarna tydligen vill ha ett mycket stort inslag av islam i samhället!!!
  Fortsätter utvecklingen i nuvarande takt, så kommer våra barnbarn att få uppleva en muslimsk majoritet Sverige!!!
  Det finns bara ett riksdagsparti som med ”verklig” politik vill ändra på denna utveckling och det är SD!!!
  Visserligen pratar moderaterna om förändringar, men i verkligheten lägger de ner sina röster, eller röstar emot när det kommer till omröstning om dessa frågor i riksdagen.
  Om man inte vill ha Sverige som nordens första muslimska land så bör man nog lägga sin röst på SD!!!!

 20. Hela sifferexcersisen bygger på antagandet att systemet ser ut i stort som idag. På 30 år hinner mycket förändras. Att de muslimer som kommer idag skulle tillförskanska sig en utbildningsnivå och ett kollektivt förtroende för varandras förmåga och vilja att göra rätt för sig förefaller något naivt. Sedan kan man med viss sannolikhet räkna med inte bara en inhemsk ekonomisk krasch utan en global sådan som kommer påverka Sverige mycket negativt. En stor anledning till invandringen är just det generösa bidragsregnet vilket med tiden kommer falla under sin egen tyngd. En stor del som inte längre kommer få bidrag har inget annat val än att lämna landet för att söka försörjning någon annanstans. Förutom de ekonomiska aspekterna kan man nog anta att acceptansen för muslimers vilja att skapa autonoma enklaver med sharialagar drastiskt minskar ju längre tiden går. Vad får det för effekt på inhemsk säkerhetspolitik? Alla länder med hög muslimsk befolkningsandel riskerar nog väpnade konflikter i viss mån. Den nyliberala politik som lett till hög muslimsk invandring och dess följdproblem kommer säkert att kastas på soptippen snart då fler och fler väljare vänder den ryggen. Vad tror du John, är inte beräkningarna ”tunna” i den bemärkelsen att de inte tar hänsyn till följdproblem av en bidragsberoende invandring utan prospekt till självförsörjning?

   • Spekulera kan vi nog göra men då måste man nog måla upp ett antal mer eller mindre troliga scenarion där omständigheter påverkar beräkningarna och antagandena om människors beslutsunderlag.

  • Med snitt-IQ bland MENA på 85 så funkar det inte. För svarta (t ex Somalia och Eritrea) 70. För att gå i svensk särskola ska man ha IQ 50-70 så för svarta är det ca 50% och för MENA ca 30%. För jobb i Sverige just nu krävs IQ 85 + godkänt gymnasium (förutom ca 200 000 sk enkla som redan är tillsatta). Även om de skulle försöka utbilda sig osv så funkar det inte. Med stor sannolikhet så är kraven i framtiden högre för att jobba i Sverige och många enkla (och svåra) jobb kommer att försvinna. Enligt forskare kommer 50% av alla jobb vi har idag att vara borta om 20 år. Av dagens 5 miljoner jobb så försvinner 2,5 miljoner. Hur många som tillkommer är ännu osäkrare, men inte är det 2,5 miljoner jobb.

 21. Förre statsministern Fredrik Reinfeldt sa att ”det är som om Sverigedemokraterna tror att Sverige tillhör svenskarna”.

 22. Jag tror inte det kommer hända för om man som jag tror att dom kommer hit för vårt generösa välfärds system. Och den generositeten kommer ta slut i en nära framtid,kanske redan i är kanske nästa år vid valet. För min gissning är att valet 2018 kommer att ha samma betydelse som valet 1968 hade för vänstern. Nämligen nästan egen majoritet i Riksdagen för högern. Eller att ekonomin sätter stopp för generösa välfärds system som dom kan använda. Om fastighets marknaderna fortsätter neråt och skatte kraften får sig en knäck. Se MP på Södermalm gått från 12,7 till 3,7%på liten tid.Och när välfärden är knäckt gissar jag att några kommer åka hem och betydligt färre kommer vara intresserade att komma hit och några kommer försöka ta sig till länder med mer pengar i systemen Tyskland,Norge.Men det kommer för alltid finnas en muslimsk minoritet för alltid typ Romer ,Samer i Sverige.

  • titta på filmer hd 2017
   Jag föreslår bara för dig om du vill se filmen den bästa kvaliteten här
   ||| ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.????????????????????????????????.???????? |||
   njut av filmen

  • Inga svenskar tror på Sverige. Inga svenskar är beredd att dö för Sverige.
   Inom islam är man beredd att dö för sin tro.
   Redan nu så tar utländska rånarligor allt de kommer över i Sverige samtidigt som svensk polis står med händerna i fickorna. Snart kommer dessa ligor att kidnappa svenskar vid svenska skolor och föra dem ut ur landet som slavar.

  • Och om vi avskaffar våra välfärdssystem – även om det är för att vi är tvungna – så får vi ett inbördeskrig på händerna. Dessutom tar sig många muslimer till Europa just för att de har en vision om ett muslimskt Europa som de vill bidra till

 23. Snarare 2/3 muslimt Sverige 2050, till 2050 har den muslimska världen utanför Sverige och Europa ökat med 4 miljarder människor.

 24. Sverjestan är nära nu, men det verkar inte den imbecille och obildade svetsar lärlingen Stefan Röven förstå. Det är lätt att själv fatta att socialister inte är de skarpaste knivarna i lådan, men när socialisterna skickar fram den absolut slöaste kniven de kunde hitta är det väldigt lätt att inse att allt går åt skogen och att helvetet (islams övertagande) är nära.

  För övrigt anser jag att kommunism skall förbjudas i lag.

 25. Det finns egentligen bara 2 vägar att gå i Sverige om 20 år ca Om man är realist. Antingen får du minst 1 parti med muslimsk innriktning i Sveriges riksdag eller så förbjuds de och Sverige blir en polisstat eftersom detta förmodligen kommer att mötas med kraftigt våld. Nu talar jag i första läget om ett på ytan humant muslimskt parti som kanske får 5-10 % röster men sen ja då är bollen i rullning..

 26. Tack till herr Gustavsson för att ha gått igenom rapporten från Pew och för att han pekar ut många mycket osannolika antaganden. ”Pew utgår ifrån att alla som får avslag på sin asylansökan åker hem”. Jag tycker att det räcker så för att begripa att med nuvarande politiska inriktning så är Sverige ett muslimskt land, med allt vad det innebär, inom en mycket snar framtid eftersom de kommer att utgöra den största minoriteten i ett land av olika minoriteter.

 27. De egentliga brytpunkterna är när svenskarna inte utgör en majoritet av de födda. Och där är vi nog redan. Och när svenskarna inte utgör en majoritet av de under fyrtio. Och det är nära i antågande.
  Absolut majoritet är helt ointressant.

 28. Det lär inte dröja till 2050 John utan det går betydligt snabbare. Feministiska regeringen o övriga tokvänstern kallar islamiseringen av sverige för integration o integration har prio 1

 29. PEW räknar fel enligt det som skrivs ovan, men det finns fler fel.

  1. Rapporten räknar inte de i limbo. I snittal under 2016 fanns ca 150 000
  2. Oavsett scenario så vet vi på goda grunder hur många som kommer 2017-2021. Enligt snittprognosen av Migrationsverket så kommer 700 000 och av dessa är upp mot 600 000 muslimer. Detta kan man med stor sannolikhet inträffa. Redan under 2017 så kom det hit totalt sett ca 150 000 människor varav minst 120 000 muslimer (alltså ca +1% muslimer)
  3. Andelen muslimer i invandringen t ex 2010-2017 till Sverige är ca 75%
  4. Siffrorna är 11 månader gamla. Sedan dess har det dött ca 100 000 människor och de är nästan utan undantag 75-95 år och svenskar (alltså dog 1% svenskar)
  5. Nativitet för svenskar är ca 1,65 just nu men totalt i landet ca 1,85. Muslimer i Sverige föder ca 2,9. Jag tror inte PEW räknar med detta.
  6. Framtida nativitet är definitionsmässigt svårt att veta, men mycket talar för att vi kommer att få dålig ekonomi i alla fall de kommande 10 åren och då sjunker nativitet bland svenskar och troligen ökar eller är oförändrad bland muslimer. En annan sak som kommer att påverka svensk nativitet är att unga svenskar inte kommer få hyreslägenheter och kunna bilda familjer om några år. Invandrare helt oavsett ålder får alltid lägenheter (och om ca 2 år så kommer alla kommuner att köpa bostadsrätter till 100% eftersom hyreslägenheter då är helt slut).
  7. När islam känner att de är ”på väg att ta över” så ökar alltid muslimsk nativitet ännu mer såsom det gjort i land efter land. De känner att de har en chans och då ökar trycker från imamer etc.
  8. Utvisade vet vi sedan 30 år att de ytterst sällan åker hem gällande Sverige (de får ju fortsatta bidrag, skola, sjukvård i många stora kommuner trots att det numera är olagligt).
  9. Utvandring vet jag inte hur PEW räknar med. Svårt att beräkna men jag har kommit fram till att det endast är ca 5 000 netto av riktiga svenskar som utvandrar. Jag tror att den procenten kommer att öka dramatiskt efter låt säga 2027.
  10. PEW räknar med att muslimer är 7 år yngre. Totalt fel för Sverige. Min gissning är att muslimerna i snitt är 30 år och svenskar är 45 år (men jag har inte kollat utan gissar). De är till mycket stor andel i barnafödande ålder.
  11. Muslimer är alltså yngre och föder fler men de föder dessutom TIDIGARE i livet. Vet inte om PEW räknat med detta.
  12. Numera tolererar Sverige månggifte så länge det sker i annat land än Sverige. Det är ny rättstillämpning så vitt jag förstår. Min gissning är att polygami nu kommer att bli vanligt eftersom det är tillåtet och blivit mer vanligt i Sverige. Samma sak hände i UK.
  13. Vår lilla församling judar kommer till stor del flytta, men det har ingen statistisk betydelse.
  14. Utöver MENA så kommer vi få hit Sub-Saharier och då inte bara Somalier och Eritrea. Alltså helt svarta människor med snitt-IQ 70 vilket är ännu värre än MENA som har 85. Det kommer att försöka komma många från västafrika och även resten av Afrika (de har mobiler, youtube etc numer att visa för vänner). Enligt FN ska Afrikas befolkning öka från dagens 1,2 miljarder till 4,5 miljarder till år 2100. Tanzania t ex från dagens 50 miljoner till 300 miljoner, Nigeria 186 miljoner till 400 miljoner. Redan år 2050 tror man att Afrika har dubblerats från 1,2 till 2,4 miljarder. En mycket stor andel afrikaner är muslimer.
  15. Just nu finns i MENA 7 miljoner människor som väntar på att åka till Europa (de är i Turkiet, Egypten och Libyen främst). Om vi antar att några miljoner bara av dessa tvingar in sig i Europa så…. Jag är för våld. Döda några hundra så slutar de åka båt till Europa, men då krävs det vilja och det har inte Europa.

  Det absolut mest svåra att beräkna är antalet muslimer som flyttar hit. Kollar man 2007-2017 och tänker sig ett medel för denna tid så tror jag (inte kollat exakt) att det var ca 25 000 ickemuslimer och ca 95 000 muslimer. Jag har svårt att tänka mig att antalet blir lägre i framtiden då islam får mer makt och inflytande i Sverige.

  Procent muslimer är egentligen ointressant. Skulle de samtliga vara +42 år så skulle de dö ut på 50 år. Nu är det så att de kommande 35 åren så kommer det att dö ca 4 miljoner svenskar och nästan inga muslimer alls. Ålder är oerhört viktigt. Det intressanta är procent muslimer i olika åldrar. Det slår mig inte folk tänker på detta. Min gissning är (efter korrigeringar enligt ovan) att vi redan 2022 har 16% muslimer och att muslimska födslar då är minst 25%. Dödstalen kommer att vara ganska höga på 20-talet. Med fortsatt politik så vid 2030 kanske 27% muslimer och 40% av födslar muslimer. Tro mig, PEW har räknat alldeles för lågt. PEW räknar inte ärligt utan medvetet räknar för lågt. Jag har läst tidigare rapporter och de gör alltid samma felräkning åt det hållet. Själv blir det Tjeckien för min del från sommaren.

 30. Med 7-klöverns politik får vi räkna med att antalet muslimer i Sverige är en tredjedel av Sveriges befolkning betydligt tidigare än 2050. 7-klöverns politiker och deras väljare har redan gett bort Sverige.

  Råga på allt elände är det skattebetalarna som betalar mångmiljardkostnaden för Sveriges förintelse. Helt obegripligt har Sverige redan nu blivit ett uppochner land och värre blir det med 7-klöverns politik.

  • Kungen konverterar till Islam. Tre Kronor byts till Tre halvmånar. Arabiska blir jämställt språk med svenska….

 31. Nu kommer Löfven och hans medhjälpare skrika ut till folket att det måste byggas fler moskéer!
  De ska finansieras med före detta Svenska arbetares slit och skatter före de dör…

 32. When the Muslim population remains under 2% in a country, they will be seen primarily as a peace-loving minority and not as a threat to other citizens.

  As the Muslim population reaches 2% to 5%, they begin to recruit from ethnic minorities and disaffected groups, within prisons and street gangs.

  From 5% on, they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population,” Dr. Hammond notes. “For example, they will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food” and increase pressure on supermarket chains to feature such food on their shelves — along with threats for failure to comply.

  When Muslims approach 10% of the population, they tend to increase lawlessness as a means of complaint about their conditions,” Dr. Hammond notes. “In Paris, we are already seeing car-burnings. Any non-Muslim action offends Islam, and results in uprisings and threats, such as in Amsterdam, with opposition to Mohammed cartoons and films about Islam.” These tensions are seen on a regular basis in:

  The violence increases when the Muslim population reaches 20%. “After reaching 20%, nations can expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings, and the burnings of Christian churches and Jewish synagogues.

  At 40%, nations experience widespread massacres, chronic terror attacks, and ongoing militia warfare,” such as in:

  Bosnia — Muslim 40%

  Chad — Muslim 53.1%

  Lebanon — Muslim 59.7%

 33. Tack för varningen, fast personligen jag behöver inte nån prognos för att fatta det,
  d v s att Sverige kommer att förvandlas till en muslimsk stat.På en mental plan är det redan NU.Så scenariot sträcker sig till År 2050 vilket är ganska meningslöst att påpeka med dagens utveckling.

 34. Den islamiska befolkningsdelen i Sverige kan uppskattas till ca 10 % nu. PEW har något lägre siffra. Det betyder lite. Applicerar vi befolkningsökningen i Irak, Syrien, Afghanistan, Somalia med siffror i området 2.5 till 3 %, där fördubblas befolkningen på 30 år och om samma födelsetal fortplantas till Sverige inom den islamiska befolkningsandelen har vi en islamisk befolkningsandel på 20 % år 2050. Adderar vi 30 år till är siffran 40 %, i scenariot att de etniska svenskarnas födelsetal är precis tillräckligt för att hålla svensk gruppen konstant, vilket har varit fallet de senaste decennierna. I slutet av detta århundrade kan vi ha islamisk majoritet i Sverige. Jag är så lycklig att jag att jag om några decennier bör vara i graven.

 35. När den muslimska befolkningen ökar så ökar också muslimättlingar. Alltså att etniska svenskar blandar sig med muslimer. Så du har ett stort antal muslimättlingar som med den ena halvan av familjens påtryckningar kommer väga över mot muslimska värderingar. Oftast är det mannen i blandfamiljen som är muslim och kvinnan fogar sig villigt. Folkutbytet går alltså fortare än vad som beskrivs.

  • Vanligtvis är det kvinnor i kuvade länder som ger upp och parar sig med muslimer. Kvinnor är biologiskt och evolutionistiskt trogna sina barn och parar sig gärna med den nya härskarklassen. Svenska män kommer INTE att gifta sig med muslimer.

   • Inte? :)) jag känner till ett par.Hon är från Irak,han är svensk.Sen en till.
    Svenska män är för mesiga och gifter sig om det löner sig.Så är det.

 36. Det är väldigt svårt att göra statistiska beräkningar när underlag saknas. I landet Sverige för inte SCB statistik utifrån religiös synvinkel och det finns regeringsbeslut bakom detta. Det är flera länder som har en liknande policy som t.ex. Frankrike.

  Andelen muslimer i Sverige härrör från antalet medlemmar i registrerade församlingar och ligger efter sådana runt 600 000 – 700 000. Andelen med islamsk bakgrund torde snarare ligga närmare 1,5 miljoner. Inom den gruppen har vi också de med blandad bakgrund, ej aktivt religiösa och tredje generationen. Tullberg skrev en artikel i detta oärliga sätt att beräkna antalet muslimer.

  Om vi säger att vi har 1,5 miljoner muslimer i Sverige 2018. Då torde en enkel beräkningsmetod vara att gå fram 32 år i tiden, samtidigt som vi går tillbaka 32 år i tiden. Hur många muslimer hade vi då 1986? Låt oss säga 300 000 (antagligen mindre). Om vi sedan ökar andelen muslimer med 5 ggr, då kommer vi till 7,5 miljon. Utgår vi från att resten av befolkningen är konstant d,v.s. 8,5 miljon, kommer vi till ca: 47%. Med en mer exakt analys så skulle antagligen ha en muslimsk majoritet runt 2050. Jag utgick i dessa beräkningar från rätt låga tal 1986 och att invandringen är konstant. Nu har vi snarare haft en accelererande invandring av muslimer i form av flyktingar, anhöriga och äktenskap i sina hemländer. Det finns inget som tyder på att detta skall minska.

  Jag såg på ett irakiskt nyhets reportage för snart 10 år sedan där de tog upp andelen irakier i Sverige. Enligt det inslaget var de 300 000 med irakisk bakgrund. Sveriges officiella siffror var 90 000 vid tidpunkten. Visst finns det många kristna i Irak. Enligt syrianska rön var de då 120 000 syrianer i landet (antagligen inklusive assyrier men knappast kaldéer). Enligt svenska källor var de 70 000. Syrianer/assyrier kommer förutom Irak ifrån Turkiet, Syrien, Libanon och även några från Iran.

 37. Vad tror ni – jag tror att en sådan instabilitet kommer att leda till interna oroligheter, kanske tom inbördeskrig. Liknande röda och vita i Finland.

 38. Förmodligen kommer det att gå snabbare, eftersom att det kommer bli en ökad utflyttning (till andra länder) av etniska svenskar.

 39. En sak är ju säker och det ÄR, Valet 2022 kommer ett Muslimskt Parti stå som ett av de större Partierna i SVEA rike…!
  Då som först kommer Sossarna se sina år av Bidragspolitik till dessa Muslimer gå i graven…av Egen Kraft.

  M a o man lurade skjortan av det Sv Folket och Grävde sin Egen Grav..!

  SD o Moderaterna kommer få Ta Kampen att mota Olle i Grind eftersom båda Partierna kommer fyllas med Den sista Svansen av etniskt Svenskar som fortfarande TROR att på sikt Tar Vi Sverige tillbaka, NOT..!!

  Skall det Ske måste det Ske NU vid Valet 2018 om man förstått innehållet i ovan beskrivning…!

 40. En stor artikel om detta finns i vänsterliberala (!!) och ytterst vlrennomerade ”The Guardian” men har ICKE synts till i stora svenska media. Endast i s.k ”alternativa” media

  En MYCKET skrämmande framtid med ett Sverige med Europas största andel muslimska befolkning 30,6% utanför traditionellt ”muslimska” länder .. 😮

  Något som KRAFTIGT och OÅTERKALLELIGT kommer att påverka Sverige !!

  https://www.theguardian.com/world/2017/nov/29/muslim-population-in-europe-could-more-than-double?CMP=share_btn_fb

 41. Sverige är förlorat för svenskarna oasätt valutgång. Det bästa svensken kan göra är att planera en utflyttning långt härifrån. Dags att packa väskorna om du inte vill bli en skatteslav åt muslimerna.

  • Skatteslavar åt alla invällare och muslimer är vi redan sedan länge. Svenskarna skall däremot svältas ihjäl och då speciellt pensionärer och de med sjukdomar och handikapp. För dem finns inget att hämta. Fråga bara Makt-alenan Anderssonskan för hon kan hon, den hemska kärringen.

  • Ja, 30% muslimer kommer att innebära mer än 50% i de större städerna. Pursvenskarna finns kvar i Norrland och övrig landsbygd.

   London är väl ett bra exempel på varåt det lutar.

 42. Det märkliga är, att om man studerar de länder som är dominerade och styrda av islam / muslimska seder och traditioner, kan man kallt notera:

  förfall, kriminalitet,kaos,våld,noll begrepp om heder,destruktion,inkapabla att bygga ett samhälle eller en mindre förening, oförmåga att leda eller stimulera växt.

  Listan kan göras lång.

  Och just mot detta sneglar svensken ( 85% ) med fuktiga o drömmande ögon.

  Förstå det, den som kan.

 43. Muslimer som har blivit europeer kommer också kunna flytta inom Europa, genom det kan dom utnyttja landets resurser och knäcka ett land i taget, där ligger Sverige illa till med sin frikostighet, och då går det mycket snabbare än 2050.

 44. Detta är ju precis det som Absurdistans statsminister Stefan Löfven har försatt sig, att göra om forna Sverige till en mellanösternstat och byta ut Svenskarna till Menafolk. Han ser redan resultatet av sin viktigaste reform och har gott stöd av delar av alliansen. Det enda parti som ”menar ” något annorlunda har på sistone fasat in sig i den politiska korrektheten för att anse sig själv rumsrena. Vem har Sverigevännerna kvar ? Vårt land är numera en krigszon utan försvar för nationens självständighet. Vi går under som Svensk nation.

  • Varför skulle Löfven vilja det? Du har för höga tankar om honom. Sanningen är nog snarare att han inte förstår vad han gör: Han räknar bara de falska hejarop han får internationellt!

 45. Frågan är vad som händer med länderna när en majoritet av befolkningen är muslimsk, och när vi hamnar i ett läge där den utvecklingen är oundviklig. Eller är vi redan där, dvs kan vi nu bara sitta och vänta på att Europas folk blir i minoritet i land efter land?

 46. Den stora frågan är till ”syvende och sist”, vilken folkmängd Sverige kan försörja på en någorlunda hygglig materiell nivå.

  Vi vet att frågan är fundamental. Den dag medlen och möjligheterna tryter kommer såväl svenskar, som invandrare, att beklaga att ”de valde” Sverige,
  Då väntar det stora ”stålbadet”. Då kommer det att avgöras vem landet skall tillhöra i fortsättningen. Då kommer många att beklaga att de över huvud taget blivit födda !

  • Sverige kan försörja många om alla gör rätt för sig. Men med nuvarande välfärd finns det ingen anledning för en normal muslisk familj att arbeta, de får mer i bidrag. Det är också anledningen till att det svenska välfärdssystemen kommer att kollapa inom en snar framtid.

 47. Om 7-klövern sitter kvar efter valet går det fortare.
  Landsfärrädarna tycks öka ansträngningen för att islam skall ta över.
  De finns redan i domstolarna.
  Porslinsdockan vill ha en toyal fri invandring
  vilket strider mot både sunt förnuft och lagbalk.

 48. Varför skulle det här området vara så känsligt att väga och mäta?
  Såna här studier har ju alltid gjorts på längden , tvären , bredden och djupet av alla möjliga och omöjliga grupper av människor i säkert uppemot hundra år.
  Vad är det som är så känsligt bara för att det rör sig om Muslimer.
  Det är bara att säga som det är – punkt slut. Eller har jag missat nåt?

   • Jag tror vi pratar om varann – min fråga är.
    Varför är det så känsligt att veta/mäta hur många muslimer som finns i en viss given folkmängd/befolkning/land/kontinent/världsdel vid en viss given tidpunkt?

    Jag citerar det du skriver:
    ”Men Pew bör ändå ha en eloge för att de vågar analysera och prognostisera i ett så här känsligt område.”

    Vad är det som är så känsligt? – undrar jag.

 49. Jo men Tack John. De där oppe bäddar det inte snält för oss. De där som vill visa att de är goda. Jag är själv så jävla trött på lögn och skitsnack. Rövskallarna har tur att deras fotsoldater slipper bevittna nedergång efter nedergång i debatt. Det var så jävla värdelöst med deras rasistkort. Jag trängde ned korten tillbaks i deras strupe, alla de gångerna där debatten fick fortgå Djäkla vad jag är förbannad på ormens politik. Djävla ormar och fega löss.

 50. Var är de ”mooodiga” som tilldelas priser. Var är de? All möjlighet finns här att öppet komma och vara modiga. Var finns modet hos de modiga. Sälsynt med krigaer hos PK-fronten.

  Klonen är en krigare i alla väder. Och om jag får vara arbetare för en Kapten så gör jag allt för min kapten.

 51. 2050 är om ungefär 32 år! Min uppfattning är att jordens befolkning redan minskat
  p g a krig, svält, naturkatastrofer och att Sveriges klimat har ändras till en verklig
  mini-istid, med våtare kallare vårar och kortare somrar. Stor risk för missväxt. Något
  välfärdssystem existerar inte längre och Sverige som attraktion har minskat av-
  görande, att Sverige inte längre är något invandrarland. Folk som eventuellt flyr
  kommer att attraheras av varmare klimatzoner än vad norra Europa kan erbjuda.
  Idagsläget står vi inför krigssenarier exempelvis hotar Nordkorea med krig mot
  USA, vilka hinner slå till först blir avgörande hur livet kommer te sig för väldigt
  många människor.

  Vad jag menar är kommer ett tredje världskrig med största sannorlikhet inträffa
  före 2050! Samhällsutvecklingen mot fler muslimer kan också drastiskt ändras.
  Idag finns attraktiva zoner och länder i Sydamerika, där det verkar vara få inci-
  denter med krig och allmänt bra tillväxt.

 52. Hemska tanke !!! Att vårat land skulle kunna bli så infekterat av en hederskultur , får mig att känna rysningar , och obehag i hela kroppen !!! Muslimer är inget annat än ett stort hot mot hela västvärlden , deras förtryckarreligion har som uppgift att eleminera kristna !!! Att våra politiska ledare totalt struntar i dom varningssignaler , som redan har uppdagats , är att strunta i landets säkerhet , moskéer är illgärningars boenden , mullor och andra fanatiker är dom värsta vapen vi kan tänka oss , dagen politiska ledare tror att detta är en lek , dom måste stoppas innan helvetet kommer löst !!! Gud välsigne oss !!!

 53. Bra gräv, Johan. Jag tänkte väl att det var något mystiskt med denna rapport.

  En aspekt som man bör beakta är att det bör finnas en ekvation som styr när det är möjligt för den onde profetens följare att helt enkelt ta över, om man skulle vilja det. Variabler i en sådan ekvation bör vara antal muslimer, andel djupt religiösa, inbördes splittring bland svenskar och européer samt tryck från utlandet.

  • Det är otroligt svårt att säga – jag tror inte att de skulle ta över via demokrati utan via inbördeskrig som stegvis tvingar svenskar till allt större kompromisser, tills vi i praktiken blivit en andra klassens medborgare (dhimmi).

 54. År 2050 har jag lämnat jordelivet för länge sedan. Med det sagt skulle jag kunna luta mig tillbaka och strunta i vad som händer. Men vore inte det egoism och stort svek mot mina barnbarn?Jo, och det är dom jag kämpar för i det lilla jag kan göra!

  Det finns de som hävdar att även om vi stängde gränserna idag skulle muslimerna ändå bli fler än oss, och det behöver vi inte vänta tills 2050 för.

  I Malmö är svensken redan i minoritet sedan ett antal år tillbaka. Göteborg och Stockholm står på tur. Med öppna gränser för Mellanöstern och Afrika är det inte så svårt att räkna ut hur Sverige och Europa kommer att se ut. En miljon muslimer som föder tre till sex-sju barn. Lägg därtill anhöriginvandringen och illegala.

  Tro inte att muslimer avlar barn av samma anledning som västerlänningar. Deras barn är än försäkring att bli fler för att ta över.Den troende muslimens intresse för sina kvinnor sträcker sig inte längre än till vad livmodern kan ge dem och en bit lägre ner något att förlusta sig när det trycker på. De ”modiga männen” utnyttjar dessutom sina barn på det mest avskyvärda sett, försäljning, barnäktenskap, incest,våldtäkter, självmordsbombare etc. Varför inte. Det är bara att tillverka nya som inbringar mer bidrag de använder till allt utom sina barn och kvinnor.

  Jag har aldrig litat på en muslim och kommer aldrig att göra. Oj, var jag rasist nu? Ok, det bjuder jag på!

 55. Visegradländerna, Rumänien, Baltstaterna blir utvecklas till Europas nya välfärdsländer. Resten av Europa lär utvecklas till kopior av dagens M.Ö.. Bl a lär lokala inbördeskrig (inom resp land) vara vanliga, när islam ständigt kommer att kräva ”bara lite mer land, så blir det fred”.
  Få minns att en av islams kärnor är att ”fred” enbart är ett tillfälligt vapenstillestånd för att samla (militär/politisk) styrka för att kunna fortsätta så snart motståndaren det minsta försvagas.
  Det är därför bl a som Palestina/Israel-konflikten ALDRIG kommer att leda till bestående fred – bara till något som för tillfället utåt ger sken av fred på sin höjd.

 56. Det är förskräckligt att Annie Lööf behöver inte ens anstränga sig. Hennes scenario är en profetia som uppfyller sig själv. Sverige måste starta repatriering ,repatriering och mera repatriering.

 57. Eftersom Reinfelds och Kristerssons plan att krascha de sociala skyddsnäten snart slår till är ingen av dessa prognoser giltiga. De flesta som kommit hit har gjort det av ekonomiska skäl så de kommer ge sig av av samma skäl. Staten kan dessutom skynda på detta genom att ge incentive till de som flyttar tillbaka. Detta är riktig bistånd då vi utbildat många av dessa som kommer bidra till sina länders utveckling.

 58. Så, är det. Vilket kommer innebära stora politiska förändringar. Våra nordiska grannländer kommer inte ha samma problem. Så svenskar för väl söka asyl där. Sedan kommer det nog bli ett nordiskt krig. För så stora skillnader som den islamska kulturen för med sig jämfört med den nordiska. Går inte att överbrygga. Våra politiker som skapat detta. Kommer bli hatade lång tid framåt. Som de största förrädarna mot ett öppet demokratiskt samhälle som någonsin existerat.

  • Fast intressant nog så kommer den muslimska befolkningen öka kraftigt där också, med undantag för island. Inte lika mycket som här men tillräckligt för att de kommer få problem.

   • Fast de verkar ha lite klokare politiker än våra. En sak är ganska oroväckande. Nu när Trump erkänt Jerusalem som huvudstad för Israel. Är att om det blir oroligheter. Vilket det med all säkerhet kommer. Som kan eskalera till ett storskaligt krig mellan Israel, dess allierade och islamisterna. Vilken sida kommer Wallström att ta? Regeringen kommer sitta i en rävsax de själv konstruerat mellan islamister som håller på palestina och svenskar som antingen skiter i mellanöstern eller håller på israel. Svenska judar kommer ligga risigt till då regeringen tydligt har en propalestinsk agenda. Kommer nato skydda oss från inhemska konflikter pga religionskrig? Knappast.
    Vi lever i en väldigt oviss tid. Där vad som helst kan hända. Tack vare våra politiker. De är inte intresserade av svensk säkerhet. Det har ju Eliasson visat med sina dataregister på vift. Undrar hur det kommer gå för svenska barn. Ska de dö på östersjön på väg till finland i en eka?

 59. Det var optimistiskt resonerat John, snarare 50% muslimer år 2050. Fast jag kommer ju inte få svaret då jag lämnat det arma jordelivet vid denna tidpunkt.
  Kan vara lika bra att slippa se eländet.

 60. Och med dagens asyl- o invandringspolitik så kommer drygt 50 procent av Sveriges befolkning vara muslimer år 2060. Sen blir det sharialagar…

  /CC

 61. Läser man rapporten och tittar på hur Sverige ser ut rent demografiskt och också hur befolkningsutvecklingen sett ut de senaste 10 åren så framgår ganska klart att de tidigare prognoserna över antalet muslimer i Sverige varit rejält i underkant. T.ex. PEW förutspådde i en liknande rapport att det skulle finnas totalt 993,000 muslimer i Sverige 2030. Verkligheten ger vid handen att det är 810,000 muslimer i Sverige redan 2016 – alltså 14 år tidigare än tidigare prognoser.

  Tittar men sedan på hur dessa prognoser ser ut inser man ganska omgående att demografin i kombination med invandring och ökad svensk medelålder (med minskat barnafödande som resultat) gör att ökningen är exponentiell; orsakad av att muslimerna är unga och skaffar barn samtidigt som svenskarna blir äldre och inte skaffar barn.

  Om PEWs prognoser denna gång stämmer (sannolikt är att de är i underkant) så kommer den exponentiella ökningen att börja göra sig märkbar runt 2025 när andelen muslimer börjar rusa ordentligt i förhållande till den ’svenska’ befolkningen.

  Om ökningen fortsätter enligt samma mönster som de senaste 10-15 åren skulle Sverige kunna ha en muslimsk befolkning på ca. 6 miljoner är 2050.

  Jag lägger ingen värdering i detta eller hävdar att det är så här det KOMMER att se ut, men om vi fortsätter som vi gjort de senaste 15 åren är det troligt att det är där vi hamnar.

  Jag har postat ett diagram på detta på twitter:
  https://twitter.com/OPappan/status/938750434247872514

 62. Jag skulle tro att går det upp till 10-15% muslimer i ett område så flyttar svenskarna. Antingen till ett område som kanske bara har 2-3 %, när man sedan är uppe i 10-15% så går flyttkarusellen vidare, och så vidare. Några flyttar utomlands direkt. Men ökad segregering och flyttning utomlands (som kommer att sänka andelen etniska svenskar)

  • Så är det nog. Utflyttning av etniska svenskar är en faktor. En annan viktig faktor är vilka som dör de närmaste åren. En övervägande del etniska svenskar. Jag tror också att PEWs prognos är i underkant.

  • Så är det nog. Utflyttning av etniska svenskar är en faktor. En annan viktig faktor är vilka som dör de närmaste åren. En övervägande del etniska svenskar. Jag tror också att PEWs prognos är i underkant.

  • Så är det nog. Utflyttning av etniska svenskar är en faktor. En annan viktig faktor är vilka som dör de närmaste åren. En övervägande del etniska svenskar. Jag tror också att PEWs prognos är i underkant.

 63. Det måste vara ett stort fel på landet som attraherar så mycket eller rättare att säga, undantagsvis(!) bara muslimer/folkmängder från Afrika och Mellanöstern…

  • Tar vi bort alla bidrag och förmåner .. så upphör nästan all invandring till vårt land. Och då sparar vi minst flera 100 miljarder kr per år… (varje år). Pengar som vi då kan använda till ökad bättre pensioner och bättre sjukvård och till välfärd för oss…
   /CC

   • Ja, det är svårt att förstå – men det är en för-annad IDEOLOGI som ligger bakom, och som nomenklaturan inte får avvika ifrån, om man vill vara med vid grytorna…

  • Felet med Sverige är Europas generösaste socialprogram. Allt fritt. Gratis är gott och t o m överträffar vårt usla klimat vilket de invällande inte är skapade för.

 64. Finns bara ett sätt att stoppa denna utveckling. Rösta rätt 2018 eller bidra till islamiseringen av Sverige och hög hastighet mot avgrunden.

  • Nästa år är avgörande för Sverige.Men jag är pessimistisk.
   För det första :p g a svenskarna som inte ”vaknat till”.Detta folk har gjort mig besviken för länge sen (Fredrik R hade helt rätt om ”det sovande folket”).
   För det andra: globalisterna kommer att sätta ett oerhört press på Sverige.
   SD kommer att bli smutskastad mer än någonsin.MSM kommer att bli total hysteriska,sanna mina ord.Det kan förekomma hot,t o m politiska mord (i värsta fall).

   • Du har helt rätt. MSM kommer att i samverkan med 7-klöverns politiker göra allt de kan för att smutskasta SD. Pk medierna kommer att fyllas med lögner på lögner på lögner för att försöka smutskasta SD.. Det som nu sker i Sverige är oerhört hemskt och beklämmande odemokratiskt.
    /CC

   • Expect the worse, hope for the best. Media har ju redan bestämt sig att detta kommer bli den smutsigaste valkampanjen ever. Det säger väl allt vi behöver veta. SD ska sitta lugnt i båten, resonera utifrån fakta, verkligheten och sakförhållandena. Det räcker, verkligheten och fakta är nog problematiska för övriga 7 att snacka bort.

   • Exakt. Har börjat notera hur en del personer i bekantskapskretsen ondgöra sig över dagens politik. Tex FKs hårdare regler, LSS indragningarna osv. Jag svarar bra, sett till att rösta rätt 2018 till skillnad från dina tidigare val, eller så håller du käft om politiken.

 65. F.ö borde fler personer försöka engagera sig i de ondsinta makthavarnas baktanke med att förinta Europas befolkning och utbyta dess inhemska folk, kultur och upplösa nationsgränserna. Bildberggruppen, globalisterna, Kalergiplanen och Barcelonaavtalet ger en tydlig fingervisning om vad som egentligen styr politikernas beslutsfattande och vurm för massinvandring till Europa av 3e världens dysfunktionella människor, från världens mest misogyna kulturer.

 66. Den västerländska kulturen är i alla avseenden överlägsen islams kulturer som stannade i utveckling för mer än tusen år sedan. Dessutom är västerlänningens IQ i genomsnitt 20 poäng högre än Menaiternas. Vad gäller somalier är skillnaden ännu större. De flesta genetiker anser att denna skillnad beror på arv, men oavsett vilket är den ett faktum. Ingen kan alltså förneka att det är denna skillnad som man brukar få vid mätningar. Skillnaden tillhör verkligheten, även om de politiskt korrekta inte har lyckats få med den på sina PK-kartor över verkligheten.

  Nu frågar jag vad som är sannolikast:
  1) Att Europas intellektuellt och kulturellt överlägsna folk på sikt skall låta sig förslavas av underbegåvade och vidskepliga Menaiter, eller
  2) Att det inom kort sker ett paradigmskifte, där allt som i dag är politiskt korrekt kommer att bli i högsta grad politiskt inkorrekt och det som i dag är det politiskt inkorrekta kommer att bli det nya politiskt korrekta.
  Liten ledtråd till gissningen: Det första fallet har aldrig inträffat tidigare i historien, men paradigmskiften är relativt vanliga. Ett paradigmskifte kommer också ge nya lösningar på problem som i dag ter sig olösliga. ????

  Början är helt enkelt inte ändan lik. Risken är dock stor att några av våra nuvarande PK-politiker kan komma att ställas inför rätta. Det förvånar mig att ingen av dem (varken Reinfeldt eller Löfven) tycks ha insett detta. Det totala paradigmskiftet är inte längre bort än högst tio år. Och det gäller inte bara Sverige utan hela Evropa.

  • Låt mig vara trubbig här men det ni skriver är skitsnack och klassar det nästan som ett försök till Taqiya – en lögn för att enklare sprida Islam.
   Nu tror jag inte att Ni medvetet skriver detta eller jag tolkar det helt fel men Ni försöker invagga folk i en falsk trygghet med att det räcker för dem att de ingår i en kultur som är överlägsen så kommer allting ordna sig.

   Att där inte skulle finnas några exempel på att en överlägsen kultur inte har förlorat mot en ’underlägsen’ är komplett felaktigt och har ingen som helst kontakt med historien.
   Hela historien kryllar av exempel på att just detta sker, Mongolernas erövring, ’Barbarerna’ vs Rom, Turkiet (som var etniskt ’vitt’), Egyptien, USA självständighetskrig mot England. Ett av de modernaste exemplen är Sydafrika som förlorade mot en ’lägre’ stående kultur.

   Det är ett extremt allvarlig misstag att tro att lägre IQ och en objektivt mindre utvecklad kultur inte kan utgöra ett hot. Detta är berömda sista ord.
   Darwin sa aldrig att det var den intelligenta genen som kommer överleva, hans hypotes var att det vad den mest adaptiva genen som kommer överleva.

   Sen hur ska där kunna ske ett paradigmskifte i en demokrati ? Försök mata det röda pillret till folk att demokrati är någon dåligt, jag har försökt i 20 år nu och når inte fram.

   • Det är intelligensen som är det avgörande. Inom odlingsområdet finns inga större avvikelser i öst-västlig riktning; skillnaderna går nord-syd. Att européer skulle låta sig förslavas av folk med mellan 20 och 30 IQ-poäng lägre än genomsnittet i Europa är enligt min mening mindre sannolikt än att européerna kommer att fördriva dem. De exempel du ger är inte exempel på att folk med lägre IQ har stått som segrare. (Utvecklingen i Rhodesia och Sydafrika är speciell och det var knappast afrikanerna själva som åstadkom den förändringen.) Vi står alltså inför en utveckling som kan komma att bli mycket blodig, och det kan gå mycket snabbt om våra politiker framhärdar i sin dumhet. Som sagt, risken är stor att en del av dem kommer att få skaka galler. Nej, jag tror inte på en fredlig utveckling. Men vi kommer att återta den här världsdelen.

    • Det är de som sitter på politiska och mediala makten som bestämmer vad som är sanning. Och de som har makten vinner alltid. Och dagens makhavare förmedlar en bild som abolut inte är sann. Idag är allt som förmedlas av 7-klöverns poltiker och pk medierna förljuget eller direkt falskt. Idag förs det en orättvis och diskriminerande politik där vita vanliga svenskar systematiskt diskrimineras och där hitresta eller s.k. nysvneskar kvoteras och favorisersas systematiskt. Denna politk är förödande orättvis och leder till omfördelning av penga och välfärd. Idag är drygt 800 000 äldre svenskar fattiga eller nästan fattiga. Varje år dör cirka 15 000 äldre svenskar i förtid p.g.a. svält och undernäring. Idag dör 1000-tals cancersjuka svenskar p.g.a. att det fattas personal och pengar inom sjukvården. Men pengar till att bekosta en helt galen och extremt kostsam asyl- och invandringspoltiik finns det… Detta är 7-klöverns politik. Och denna politik (7-klövens) har blivit allt mer orättvis med åren. Den utgör grogrund för alternativa politiska folkliga rörelser. Därför finns SD idag. Och när opinionsinstituen medvetet och systematiskt manipulerar sina undersökningar för att förminska resultaten för SD…ja, då får SD ännu mer stöd av volket. Jag tror att SD kan bli Svetiges näst största eller största parti efter nästa val. Frågan är bara om valet 2018 kommer att går rätt till eller kommer vi att få vara med om omfattande valfusk. Vi vet att valfusk har förekommit via alla tidigare val. Valfusk där man i vallokaler har gömt undana och rivit SD:s valsedlar. Och även fusk i samband med rösträkningen. Så det är en farlig tid vi lever i. Och mer våld och ett större krig tycks vara oundvikligt .. orättvisorna är idag så omfattande att det leder tilll ökade konflikter. Infödda vanliga svenskar måste någon gång börja att gynnas… istället för att sytematiskt diskrimineras och tryckas ner… 7-klöverns politik är farlig. Mycket farlig.

     • Jag tror att du har rätt. Beträffande påståendet det är de som har den politiska och den mediala makten som bestämmer vad som är sanning, vill jag göra det tillägget att det på lång sikt är ”verkligheten” som bestämmer. Det är när diskrepansen blir för stor mellan ”officiell sanning” och ”verklighet” som paradigmskiften sker.

 67. Jag kommer ihåg en diskussion med en SD:are i början av 90-talet (På den tiden de var mer öppet nazistiska),som gick ut på att den ”svenska rasen” snart skulle förintas p.g.a. invandringen. När jag kollar lilltjejens klasslista ser jag att 6 elever av 19 är födda med 2 svenska föräldrar. Så Hasse-nasse och hans polare fick faktiskt rätt. Det var otippat!

  • Nej, det var inte otippat, utan borde ha stått klart för var och en som kunde observera sin omvärld och se de långsiktiga trenderna.

   Dessutom fanns det gott om kloka personer som förutsåg detta och varnade oss andra.

 68. Har lyssnat en del på MILO på YouTube idag.
  Han har den enda rätta synen på religion och invandringsproblematiken så som jag ser det.

  Invandrare som vägra inrätta sig/integrera sig efter ”västerländska värderingar” har inte här att göra.Punkt slut. Han kan sin Islam utan och innan – enligt honom är rättroende Muslimer och det Västerländska samhället oförenliga.
  Frågan är varför vi i väst frivilligt vill översvämma hela Europa,alltså oss själva, med folk som har ett religiöst synsätt som aldrig kan överensstämma med våra västerländska värderingar och livssätt. Varför?

  • För att vi har kristna värderingar, man hjälper andra, vänder andra kinden till o.s.v. Vår framtid ser vi i kristendom i MENA-länderna, d.v.s. utrotning i varierande grad/takt. Snällhet fungerar inget vidare i krig tyvärr.

 69. Muslimerna utgör idag sannolikt runt 15% (inräknat runt 500.000 oregistrerade). Med dagens öppna gränser blir de i majoritet under 2030-talet, med stängda gränser (vilket aldrig kommer hända) majoritet under 2040-talet endast med hjälp av deras födelsetal. Redan vid 20% (d.v.s. troligen inom en 5-årsperiod) kommer svenskutrotningen att börja i lightform
  (Se denna enligt mig seriösa beskrivning https://sv.gatestoneinstitute.org/8156/sverige-islam-demokrati
  ). Vid 60-80% börjar den riktiga svenska förintelsen. Redan idag lämnar en del svenskar landet och takten kommer öka snabbare och snabbare ju mer landet kollapsar. 2050 har för längesedan Sverige blivit en Islamisk Stat, troligen kommer även de få som konverterat att ha avrättats p.g.a. muslimernas innebonde hat mot västvärlden.

  • Så blir det även om majoriteten med IQ<70 inte reagerar på islams inneboende ondska och muslimernas nativitet. Vi önskar våra barn lycka till att åtminstone överleva som slavar åt muslimska herrefolket… Har ni inte hört att det ALLAH som ger sina bekännare rätten att förslava de otrogna?

 70. John, jag undrar vad du menar med ”svenskar med ursprung i Sverige” och hur stor andel av de som bor i Sverige i dag är ”svenskar med ursprung i Sverige”.

 71. Redan på 2040-talet kommer Sverige att ha en muslimsk majoritet
  Idag uppehåller sig drygt 1 miljon muslimer inom Sveriges gränser.Och muslimerna producerar mer än dubbelt så många barn som genuina svenskar. Eftersom etnicitet eller religion inte får registreras i Sverige sedan Olof Palmes tid finns ingen officiell statistik på detta.Endast ursprungsland får registreras.Men Migrationsverket rapporterade våren 2017 att invandrade mödrar med PUT under åren 2015+2016 alstrat inte mindre är 11000 barn!! Här har vi orsaken till kaoset på våra BB avdelningar .Har kontaktat över 10 svenska journalister om detta men ingen vågar ta upp ämnet!
  Efetersom jag i min ungdom varit kaninfarmare(JUF belönad!) vet jag hur fort sådant kan gå!!

 72. Kartan, kanske ändras ännu mer. Tänk på alla flyttningar som kanske sker om det blir för mycket muslimer?

 73. Återigen…den enda trösten..vad skall parasiterna leva av när de dödat värden? Om Sverige blir ett MENA-land..lika fattigt och vanskött som alla andra MENA-länder men med den nackdelen att vi har ett för muslimer förfärligt klimat…så sitter de här i kylan utan pengar och med samma problem som gjorde att de kom hit från början..:P

 74. Vad i helvete menas med ”muslimks befolkning”? Sitter religionen i generna? Det gör det i alla fall inte på svenskar eftersom vi på mindre än ett sekel blivit dett mest sekulariserade landet i världen (somliga säger i alla fall så). Dessutom brukar den här sortens siffror bygga på hypotesen att invandrare tar med sig sina nativitetssiffror från hemlandet vilket inte stämmer med empirisk demografi. Svensk befolkning har inte heller tagit med sig hög nativitet (särskilt inte arbetarklassen) från historien. Min mamma hade åtta syskon. Redan i nästa generation hade antalet barn reducerats till ungefär två. – Hur väl Pew är citerad i den här krönikan har jag ingen aning om – det brukar sliras en hel del på statistik och sanning i såna här högerradikala sammanhang.

  • Muslimer har i princip en uppgift!
   Att göra fler Muslimer…

   För att glädja Allah!

   MAN behöver ingen ekonomi,
   bara att jobba på!

   Vi betalar!

  • ”Sitter religionen i generna?”

   – Förenklat svar ja, det sitter i generna. Faktum är så sitter även vilket parti du röstar för i dina gener (parti i detta fallet = ideologisk inriktning).
   Se där, nu lärde du dig något nytt även idag.

   Sen verkar det som du glömmer bort en viktig sak (och det är Ni inte ensam om) – denna viktiga sak är att denna prognos från PEW saknar betydelse för där ska inte finnas några muslimer i Europa. Där ska finnas noll muslimer i Europa.

   …och vänligen sluta använd begreppet ’högerradikal’ du lurar ingen med det, inget radikalt med att säkra sin egna etniska grupps överlevnad.

   • Det vore både roiiligt och välgörande med lite konkreta statistiska och genetiuska bevis för att ideologier och relgioner går i arv. Mej veterligt är det där en brav missuppfattning av vetenskapliga ståndpunker. Och jag brukar ofta se såna här uppfattningar samvariera med ”högerradikalism” – andra termer är också tänkbara förstås. Vi befinner oss i ett ideologiskt fält där sunt tänkande och etabloerade fakta inte harr så stor vikt.

    • Kommer inte ihåg vilken studie det var men de har gjort hyffsat avancerade tester och studier med magnetröntgen scanning på människor med olika ideologiska trosuppfattningar samtidigt som de utsatt dem för stimuli. Där kan man tydligt se att tex den ’Liberala hjärnan’ aktiveras på andra ställen än andra kontrollgrupper. Det blev så illa att de till och med börjat prata om att Liberalismen skulle kunna klassas som en sjukdom.

     Det har observerats under lång tid att barnen till föräldrar tenderar att få samma ideologiska värdsuppfattning som föräldrarna och nu med modern tekni kan man alltså studera detta närmre – så är gjort – och de hypoteserna som säger att ideologisk (och då inklusive religös övertygelse) är partiellt genetiskt och ärftligt.

     I min förenklade modell där jag menar att där finns genetiska komponenter till religös övertygelse så vilar jag det mer indirekt och då genom en mindre utvecklad/lägre IQ hjärna. Dessa är ärftliga och baserade delvis på gener.
     Lägre IQ/svagare utvecklad hjärna –> Svag förmåga till självförverkligande –> beroende på externa krafter för att överleva/bli lycklig –> starkare tendens att tro på religion respektivsocialism/kommunism.

     Jag tror inte på att där finns någon gen som direkt kopplas till religös övertygelse, det blir mer indirekt men oavsett är det ärftligt.

     Sen för att reptera mig själv så har jag för 10 år sedan börjat tröttna på försöken att negativt ettiketera alla åsikter som inte håller med om ”Allt åt alla. Mångkultur är en styrka. Fri invandring” att detta är = höger-radikala.
     Det är paradoxalt men ifall man själv innehar en extrem position för någonting medföljer det att man, i sin egen världsbild, upplever alla andra positioner avvikande som extrema.

     • I den verkliga världe3n, alltså inte bara i nätets snackelisnackvärld, ska man med noggranna källhänvisningar kunna belägga sina påståenden. Det kan du inte. Alltså bör du läsa på. Leta upp den där studien! Resonera kring varför den är trovärdig! Övertyga mig sedfan med goda argument om att jag bör lita på den! Du har en tung uppgift framför dig, jag vet och jag har ett visst medlidande. Jag tänkte bara påmi9nna om att denna tunga uppgift är det som intellektuella sysslar med till vardags och därtill uppfattar som alldeles normalt för att inte säga livsnödvändigt.

     • Gör en sökning på följande sträng ”political ideology genetics” så får du flera träffar. Orkar inte läsa genom en massa forskningsrapporter, inte för jag skulle förstå mycket heller då jag knappast någon expert.
      Vad som står klart efter skummat genom slutsatserna är att – i korta drag – vilken politisk ideologi du har är påverkat av gen-sammansättningen av individen.
      I övrigt kunde jag inte skita mer i vad du tror eller inte. Jag har stött på många som dig, medvetet trög för att trötta ut folk sen kräver absurd bevisbörda som ingen kan matcha och skulle man nu kunna matcha den kommer du bara flytta målet. Oavsett så med den sökningen får du en hel hög med studier som är gjorda på området och där finns en förklaring till varför de nu idag börjar prata om att vänstern och liberlism mycket väl kan vara en störning i hjärnan.

      Nu var det förvisso muslimer som var ämnet och det är här jag gör följande hypotes, Muslimer är blåsta i huvudet (svepande generalisering). I stort sätt alla muslimer – drygt 1,5 G – är korkade. Deras låga IQ medföljande 1400 år av inavel har medfört att de har relativt låg IQ.
      Korkade människor tror på sagor och blir JÄTTEARGA ifall man sårar deras känsliga känslor och patetiska hederskomplex vilket får dem att bomba ihjäl lite civila och köra över dem med en lastbil för det är så produktivt att mörda folk – det verkligen visar på deras långsiktiga tänkande och konsekvens analys.
      Låg IQ är genetiskt därmed kan kopllingen göras Muslim = Tror på Islam = låg IQ = genetiskt = Muslim.

    • Det vore väldigt märkligt om inte barn ärver en stor del av sina föräldrars uppfattning om världen.

     Det förutsätter förstås inte ”arv” i mening ” överföring av åsikter via fysiologiska processer”. Om det VORE så skulle man kunna påvisa åsikter som har ärvts i de fall man kan studera barn som har uppfostrats av icke-föräldrar. Det vore verkligen intressant, men framför allt osannolikt.

     Barn impregneras i någon mån med föräldrarnas tankar, uttalanden, åsikter, liksomde impregneras med föräldrarnas gester, språk, ordförråd osv.

  • Islamisk befolkningsökning är mycket hög i varje hörn från Mellersta Östern till Asien. I asiatiska buddhistiska länder med islam minoritet växer den islamiska gruppen kraftigt. Ett exempel är Thailand där den islamiska gruppen i södra Thailand har mycket högre nativitet än övriga Thailand. Islam lever inte i harmoni med övriga Thailand. Jag har bott 15 år i Thailand. Mina söner är födda där och min äldste son anmälde sig för mönstring för att kunna behålla sitt thai medborgarskap. En av tre kallas in för två års värnplikt, då kan fallet vara att man blir stationerad i södra Thailand för att hålla ordning på islamfolket, några tusen döda i fientligheterna de sista 20 åren. Buddhistiska tempel, myndighetsbyggnader, skolor skyddas av armén, så vi kan få en svensk med erfarenhet att hantera islam. De flesta av islamfolket är fredliga människor, men religionen har en enorm mängd av extremister och Sverige har ju valt att ta in folk utan skilja ut de som absolut inte har ett enda skäl att befinna sig i landet Sverige. Det har ju varit en konsensus politik inom 7 klövern. Jag har ett års erfarenhet av Iran. Islam i praktisk utövning som i Iran är en avskyvärd fascistisk religionsideologi, som borde stoppas med alla tillgängliga medel, exakt samma medel som stoppade Nazi Tyskland.

  • Islam av idag påminner lite av det man kan läsa om kristendomens beteende under tiden 1300 – 1600.

   Så EN av slutsatserna är att religion i sig kan vara farligt.

 75. Men trösten är att 2050 de som har förstört den svenska kulturen är döda! Reinfeldt, Löfven, Salin alla dessa kändisar, komiker..de flesta dumma pensionärer som röstar för sossarna.

  Under tiden ni som skriver dag efter dag här , hinner indoktrinera era barn – barnbarn att sluta vara fega och naiva och att prioritering nummer 1 är att återerövra den kristna Sverige som alltid varit tills nu… och slutligen den enda lösningen inbördeskriget börjar amen!

 76. En spådom som knappast drabbar mig – 2050 har jag varit död i femton år. Mina kondoleanser framför jag nu medan jag i princip lever. Jag hoppas givetvis på att damerna som idag talar ut på #metoo förstår vilket helvete de har att se fram emot.

LÄMNA ETT SVAR