Imorgon söndag anordnas åter demonstration i Gamla stan i Stockholm. Det är Journalisten Katerina Janouch som tillsammans med vänner fortsätter sin kampanj i Stockholm mot ”makteliten som förstör Sverige”.

För den tredje helgen i följd fortsätter protesterna mot vad man anser vara en ansvarslös migrationspolitik och mot undertecknandet av FN:s migrationsramverk.

Nu meddelar arrangörerna att nästa demonstration äger rum imorgon söndag den 16/12 klockan 15.15-17.15 vid Mynttorget i Stockholm. Protesterna anordnas av journalisten Katerina Janouch tillsammans med vänner.

– Det är jag som arrangerar den, med stöd av vänner och eldsjälar. Den är mot ansvarslös migrationspolitik, FN:s Global Pact on Migration och den arroganta elitens misskötsel av Sverige, säger Janouch.

I ett blogginlägg skriver Janouch att folket måste bli mer eniga mot dem som förstör landet Sverige. Hon beskriver hur folkvalda politiker fått ett förtroende men i slutändan endast vänder ryggen till.

”Vi behöver mer enighet mot dem som förstör landet Sverige. Mot folkvalda politiker vi litat på men som sviker och som vänder oss ryggen. Mot handlingsförlamande makthavare som inte kan enas för landets bästa utan som käbblar likt barn i en sandlåda. Vi behöver hålla ihop, förena oss, lägga petitesser och falsarier åt sidan. Vi behöver strunta i politiska partier och olika bokstäver som stoppar in oss i olika fack. Så länge vårt käbbel är värre än de politiska maktmissbrukarnas, kommer vi aldrig lyckas åstadkomma en förändring.”

Opolitisk rörelse
Janouch är tydlig med att förklara att protesterna inte arrangeras av någon politisk gruppering. De här arrangemanget ska handla om folkets gemensamma röst mot makteliten.

– Vi är en opolitisk rörelse som maktens hejdukar gör allt för att splittra. För vi är folkets röst, den våldtagna flickans, den svältande pensionärens, den cancersjukes som inte får vård i tid, den som avskedats och frysts ut för att ha haft “fel” värdegrund. Alla vi som står mot den dysfunktionella makt som självsvådligt förstör vårt land, säger Janouch.

I sitt blogginlägg uttrycker Janouch en förhoppning om att fler ska samlas och våga uttrycka sin åsikt för ett funktionellt Sverige där människor är trygga och inte far illa.

”För ett Sverige som tar hand om sina medborgare, som fördelar skattepengar rättvist, som ser till att de laglydiga skyddas från de kriminella. Vi som inte svepts med i den vänsterextrema masspsykosen borde verkligen veta bättre än att börja förgöra våra vänner”.