Jean-Claude Juncker i ny bisarr uppvisning vid EU-toppmöte

Delningar

Då gästerna anlände till fredagens EU-toppmöte i Bryssel var EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker på sitt sedvanliga festliga humör.

Junckers stundtals bisarra beteende har tidigare förklarats med att han lider av ischias vilket kan påverka kroppens rörelser alternativt att en medicin han tar för smärta i benet ligger bakom det ostadiga beteendet.

LÄS MER: Jean-Claude Juncker fick avbryta pressträff – hade en svart och en brun sko
LÄS MER: EU:s ordförande misstänks vara stenfull på NATO-mötet – kunde inte stå själv
LÄS MER: Kan bli näste ordförande för EU-kommissionen – lovar krossa konservativa partier och förena Europa med Afrika

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

403 KOMMENTARER

 1. …om en annan är full på jobbet är risken stor att man får sparken . Vissa får vara sig ”själv” utan att det gör ngt – fifaan säger jag bara åt vissa EU politruker.

 2. Jag har också ryggproblem men inte fanken rufsar jag runt i kvinnors hår för det, detta är inget annat än en stor jäkla skandal att inte fyllskallen tas in på behandling och därefter pensioneras.

  Och var är alla överkänsliga metookärringar nu.?

 3. Ischias finns bättre medicin än sprit. Eller är han bara en fyllskalle som är perfekt för ogliarkerna att styra EU

  • Har haft ischias i 25 år och har fortfarande inte hittat nån medicin som funkar, tramadol eller sprit hjälper för stunden kanske men värken blir bara än värre efteråt.

   Sängliggande med benen i höjt läge är det enda som gäller i alla fall för mig.

   • O fy fan din stackare. Lider med dig har själv haft reumatism sen 25 års åldern förstört magen med inflammationsdämpande. Ändå har jag varit försiktig en nyexaminerad läkare på Södertälje sjukhus vi stod o bara skrek på varandra jag skulle peta i mig hur mycket medicin som helst. Jag var trettio då. Jag bara skrek på henne jag vill ha ett liv vid sextio. Det skulle inte jag bry mig om det tar vi sen skrek hon tillbaka. Nu är jag där är 62 tog förtidspension jobbar när jag känner för det. Har fått drömlivet kroppen mår bättre. Försök hitta din grej och må bra så bra som du kan må.

 4. tanken slår mig, OM det var Trump som gjort dettta, hur många tror att detta då hade varit en toppnyhetet med krigsrubriker och varit överst upp i nyhetsflödet i en hel vecka.

 5. Det här kan fulmedia ta upp på första sidan,om dom nu står upp för kvinnorna i världen.Bara och maila på till deras redaktioner och höra vilken värdegrund dom har egentligen mot kvinnor som förlöjligas.

  • Nej det är fullt normalt att rufsa runt i kvinnors hår på det viset….or not.

   Sånt gör man ju inte ens på nära och kära om man har alla hästar hemma.

  • Det kan bero på att en av kvinnorna såg sur ut och kanske gav honom en avhyvling så som det såg ut på filmen. Den mörkhyade vakten i bakgrunden garvade så han höll på att svimma.

  • ischiasnerven löper ända till slutet av ryggraden och sedan vidare till G-punktens mest känsliga del på vissa personer där den påverkar signalerna till hjärnan. Oftast blir de lyckligare än genomsnittet och känner inte till att belöningscentret i hjärnan påverkas så de längtar efter lite alkohol droger och sexterapi.

 6. Hur väljs EU-kommissionens ordförande? Hur går det till, när någon blir föreslagen till posten?
  Urvalsprocessen kanske inte är, vad den borde vara!

 7. Tabletter mot värken säger de. Då är det nog Viagra han går omkring och knaprar på för på filmen såg det ut som om han hade ont i tredje benet. Den som kallas för svinfoten ibland.

 8. Om Junker beter sig så framför kamerorna hur beter han sig då när kamerorna inte är på?
  Vad säger feministerna om Junkers sexistiska beteende?
  #metoo kanske?

 9. I Sverige som har visat sig vara notoriskt rättsosäker mot män som anklagas för sexism och påstådda sexövergrepp mot kvinnor hade Juncker fått ett intensivt mediadrev med krav på hans avgång och en rättsprocess mot sig. Det finns i alla fall filmbevis.

 10. Herre Jesus – snacka inte skit! Allas lika värde! Tita bara på filmen där alla baroner och baronessor anländer, titta bara hu lika vi är.
  De välter sig i lyx betalade av mig och dig . -helt oförskämt – och för vad? Vad har de gjort alla dessa uppblåsta nollor?
  Rättat till gurkorna?

 11. EU är ett projekt som skapat enorma klyftor i samhället. Ekonomiskt och socialt. Att liberaler och centern vill ha en ökad lönespridning så att vi får en fattig arbetarklass man kan dirigera och tjäna pengar på. Erkänner de ju öppet. Jämlikhet är inte deras mål. Därför älskar de EU. Titta på länder som varit med längre än Sverige. Alla har de en stor fattig arbetslös befolkning. Det är resultatet av EUprojektet. Nu krackelerar hela skiten. Fransmännen har fått nog.

 12. Haha… så uppenbart en berusad. Jag kan fyllon .han är så långt inne i alkoholism att han rör sig NÄSTAN nyktert… men det lyser igenom.

 13. Den här är EU´s Boris Jeltsin. Bara det att Jeltsin faktiskt kunde vara rolig.
  Jag antar att det var hans ”Ischias” som fick honom att vispa till henne i håret.

  • När de lämnar festen är säkert deras kläder solkiga. Så rena vete fan. Ner spottade och stinker brännvin lång väg skulle man tro.

 14. En fullständigt komisk tragedi som pågår tack vare att vi finansierar detta spektakel med vårt arbete och våra insatser för ett värdigt och tryggt samhälle. Dessa ditresta komiker skulle få reda på vad vi egentligen tycker om detta taskenspeleri. Lägg ner detta skadliga projekt snarast. SD har rätt.

   • Javisst ! Löfvens humor är ju välkänd och världsberömd trots att han själv är omedveten om det. Här hemma klassas han ju som Pajas och drar ju många skratt senast nu med ” Servettskissen ” som han kallade den budget som gick igenom i riksdagen. Han är ju en riktig ståuppkomiker bara han öppnar trynet och drar skrattarna med sig i alla sammanhang.

    • Precis. Världen har numera berikats även av roliga politiker. Snart får de nog ge sig så man inte skrattar på sig själv.

 15. Om en så hög herre bevisligen är den dansande apan , vem är det som är positivhalaren ?

  Den ständigt (?) Berusade junker får förtroende år efter år betyder att han som person är oviktig , han är bara ett offentligt ansikte utåt . . . Men vem och vilka är det som verkligen styr är svårt att veta , EU och dess korruption gör att det mest liknar en maffiakartell än något annat !

 16. Man ser ju ofta Löfven stå och flina tillsammans med denna fyllbult, kanske har de något som för dem tillsammans i denna fiiina värld av otroligt korpulenta typer.

 17. Han har snubblat runt som Jeltsin var & varann jävla gång han framträder offentligt. Han gjorde en fejk-honnör och kallade Orban för Herr Diktator, han gav Löfven en örfil, rufsar till håret på en kvinna – och det skulle inte förvåna mig om han pissade i punschbålen, snöt sig i gardinen, och ströp katten också.

  Hela jävla EU är som en enda stor Monty Python-sketch…

 18. Han har rätta vääääärdegrunden för att fortsätta sitt svineri.
  Åt helvetet med eu och dess kommunistiska elit.
  Drömde att en meteor utplånade eu och fn huset 🤣

  • Ord som värdegrund, mänskliga rättigheter och mörka och svartas rätt till allt är politiska påfund.
   Dem använder man när man inte klarar debatten på ett normalt sätt. För många och för mig personligen är det innehållslösa floskler utan substans.
   I klartext: ett hjälpmedel att trycka ner de vita och lyfta de svarta till oanade höjder, utan att de förtjänar det.

 19. Här har du din förebild i det globala EU, Jan Björklund. Du är ju beredd att lämna över allt bestämmande i länderna till herr Juncker.

 20. Den konstiga gångstilen kanske beror på att han lyckats få på sej två vänsterskor.
  Det övriga beteendet är något för #metoo.

 21. Sossarna har övergett arbetarklassen och bugar mot centerns ultraliberala marknadskrafter som vill sänka svenska arbetares löner. Detta gör Löfven för makten skull och har förrädarna i fackföreningarna med sig. Anders Lindberg som är avlönad av LO är deras överstepräst i trollgrottan.

 22. Sådant här uppträdande säger inte så mycket om Herr Junker, men desto mer om EU.
  Hade det varit lite stake i EU hade han varit avstängd efter 2:a fyllegrejen och fråntaget ALLA sina förmåner som EU-skattebetalarna står för.
  Junker är inte min ordförande.

 23. Det är nåt patologiskt över honom. Vem har förresten fått vara med och rösta fram honom till de röda mattornas värld?

 24. Inte konstigt att det går dåligt för EU med såna ministrar , för dessa är varje dag en fest när dom lyckas trycka ner EU befolkning med dåliga beslut och avtal som folket får inte rösta

 25. Kvinnorna verkar inte så jätteimponerade av Junkers hälsningscermonier. Det är en uppvisning av det mest arroganta elitbeteendet jag någonsin sett. Dessutom är det ju uppenbart att han är packad på jobbet. Piller och sprit är ingen bra kombination.

 26. Det ryktas att panik börjar sprida sig hos våra ansvariga politiker; I panik gör man irrationella saker; Man riggar val.

  • men men, det beror på hur många ggr man har gjort dumheter i fyllan eller å andra sidan rökt på eller kanske blandat preparat

 27. Det är ju detta Coola gör att Löfven med anhang tycker det är bra med att vara med i EU för då framstår Löfven med anhang som intelligentare i förhållande det vassaste EU har att erbjuda i form av ledarskap.

 28. Vad säger feministerna? Oj, oj, oj….

  Kul om Juncker gjorde så där på Trump som ju har flyttat håret från nacken där han är helt kal!

 29. Människan har väl varit till sitt hemland på en snabbvisit och rökt på, Luxenburg legaliserade marijuana här om veckan, han verkar ju glad och lite i sin egen värld, så vem vet.

  • Marijuanabruk kan ursäktas med att det är smärtstillande, och de ursäkterna missbrukas till max. Odlingar expanderar starkt med politikers hjälp.

   • Så är det speciellt i Canada, Men vi måste komma i håg att det kommer mycket gott ur marijuana som tex. CDB oljan som är en mycket bra smärtstillare utan biverkningar och som hjälper många att komma i från opiater, i USA tex. har dödstalen sjunkit drastiskt på grund av cdb.
    Det kommer snart att vara legalt över hela världen, dock inte marijuana med thc den så kallade rekreations marijuanan som endast är legal i ett antal stater i usa, canada,uruguay och snart mexico. Och fler länder står på tur att legalisera.

 30. Man är inte förvånad att europa ser ut som det gör med en sån galning i toppen, och värre är väl att hans efterträdare är av samma kaliber.

  Så vem är det som vågar vara karl och sätta stopp för denna idioti som nu eu är… Skall vi leva i ett europa som ett gäng senila fyllehundar styr?

  Så vem kommer att bli den som styr upp skeppet från avgrunden, ja vem som slutligen tar död på EU och låter länderna återgå till sitt ursprung.

 31. I Sverige hade detta fyllot fått löpa gatlopp i gammelmedia som manschauvinist och fyllo och det hade varit följetonger om allt vad han gjort. Men som högste EU-pamp är alla tysta inför detta faktum. Även svenska politiker inför EU:s högste företrädare som dessutom framträtt apfull inför nykteristerna Putin och Trump.
  Det är betydligt mer än pinsamt. Det raserar all eventuell respekt för EU.

 32. Precis som om vi fritänkande inte begripit att det är fel i huvudet på denna vidriga Junker !

  Nu fick media än en gång bildbevis på hans mentala tillstånd.
  Verkar mer som början på senilitet…

 33. Man blir fan illamående, totalt spyfärding utav att se detta..
  Och menar jag inte enbart Parkbänks-Juncker’s beteende utan hela jävla grejen.
  Röda mattan etc, Beter sig som ett gäng bortskämda filmstjärnor.

  En annan konstig sak är att hans pappa sägs ha stridit för tyskarna under andra världskriget. Men dom är väl Judar hela släkten (Juncker) ? Någon som vet hur detta går ihop?

  https://www.thesun.co.uk/archives/news/879172/juncker-familys-link-to-nazi-regime/

  • Så länge man tjänar pengar mycket pengar ställer de flesta upp på det mesta. När grynen e slut anmäler man till metoo för att mjölka ut de sista slantarna

 34. Med en sådan suput, pajas och lealös marionett som Jean-Claude Juncker som Europeiska kommissionens ordförande kan det bara gå utför med Europa.

  • EU kommer att förinta sig själva inom 10-15 År…
   Romarriket föll det med på ett liknande sätt.
   Hoppas bara att vi i Sverige hunnit lämna ”skeppet” i god tid.

 35. Värdegrundsbullshitsnacket är bara för att de skall kunna gapa rasism, rasister,
  bete sig som pigs själva, alltså=ett vapen mot oliktänkare

 36. Det är ju allvarliga störningar hos vänstermaffians folk m sina följare, politiker, media, globala och hela landet och världen är up and down, dvs fel är rätt idag,
  illegalt är legalt, slå ihjäl folk är ok etc, lagarna har fallit utanför ramarna
  vänstervindarna blåser hat, hot, elände, islam etc

 37. Har själv p.g.a dålig rygg o nacke starka värktabletter detta för att kunna ta ansvar och fortsätta göra jobbet så att säga inte för att lalla runt bland folk och bete mig som en idiot. Att andra går in och skyller detta beteende på ischias och tabletter är bara löjligt men så gör folk som inte har eller tar ett riktigt ansvar för jobb och omgivning.

 38. Bög och fyllkaja och han är inte ensam!!! Dessa ynkliga figurer med hjälp av sina kolaboratorer typ Bildt
  Reinfeldt Löfven etc etc styr Europas
  Länder ner i fördärvet!

 39. Kvinnan på bilden går leende därifrån för att hon är en eu byråkrat som lever gott på detta eu spektakel. En normal människa hade dragit på fyllot en smäll på käften som han förtjänar.

 40. Jag blir mörkrädd av att se dessa människor, och dessa ska bestämna över vår framtid, våra liv. Har inte makteliten äntligen bevisat att de skiter fullständigt i folket som arbetar sliter och försöker få ihop sina liv och dessutom betalar för spektaklet. Nej bort med dessa individer och lås in dem. Låt den fria människan i framtiden få beskåda dessa förrädare och inse… aldrig mer.

 41. Det sägs att en organisation aldrig är starkare än dess svagaste länk.
  I EU finns den svagaste länken redan i toppen. Resten är inte mycket bättre.
  Ut ur detta skräp, tack.

 42. Detta är alltså EU-kommissionens ordförande. Högsta hönset i hönsgården.
  Finns det någon som fortfarande tror att EU är en stabil och pålitlig organisation där förnuftet råder och kloka tankar segrar? En organisation man kan lita på?

  • 8 års sen jag tittade på Svensk TV,men Parlamentet på 4:an minns jag.
   Var nog före sin tid.
   Stämmer bra in på EU Parlamentet tycker jag!

   • Bara 8 år sedan. Har bara hört talas om att de har fått reklam-TV sist av alla på jordklotet. Titta på svensk TV vore nog det sista jag skulle göra.

  • Tänk om Jimmie Åkesson uppträdde så där. Satan vad röster han skulle få av de andra partierna. Annie Lööf skulle nog smöra för honom, för egentligen är hon nog kär i honom istället. Nu är det bara lite kärleksgnabb. Ingenting annat.

 43. Gubben är väl full som vanligt.
  Socialister är kända för att dricka mycket alkohol. Det är enda sättet för dem att få logiken att fungera i deras korkade idéer.

 44. Marionetten Juncker kan göra vad han vill. Bara en nickedocka som sålt sin själ till djävulen. Och det var länge sedan han gjorde det. Super nog ihjäl sig.

  • Förfäderna sålde sina själar till Nazisterna,
   samarbetet tjänade ihop en förmögenhet…

   Kan det vara ett dåligt samvete,
   som ständigt behöver dövas?

 45. Det ser ju ut som om Jean-Claude Juncker har mer än förnamnet gemensamt med Jean-Kladd Arnauld… Eller är det bara lite frankofon esprit?

 46. Om Frans Timmermans blir nästa ordförande inom EU-kommissionen blir det katastrof.Enligt några bekanta från Holland
  som har kännedom om Timmermans galna idéer,som är flera gånger värre än vad Juncker uppvisat,är det dags att lämna EU för gott.

 47. Tack och lov administrerar han ett utgående kommission som kommer att ta mycket få initiativ. Enklast är att låta honom pensioneras i lugn och ro där han kan medicinera efter behag.

  Det är nog snarast bra om posten kommissionens ordförande undergrävs lite. Vi behöver inte mer EU. Låt honom hållas.

 48. Enligt utsago från svenska UD så har ”Kluncker” drabbats av ”plötslig ischias”, hoppla samtliga idioter på UD!

 49. Ytterst kompetent denna man. Klart vi ska unna honom några stadiga groggar innan toppmötet och det syns att kvinnorna älskar hans närmanden.

 50. Gubben Jean-Claude Juncker börjar visa tecken på senildemens och fågan är om han inte leker och kladdar med sin egen avföring på lediga stunder.

 51. Vem tror han att han är denna unkna diktaturälskande gubbe. Någon slags europeisk variant av Anders Lindberg eller Stefan Löfven? Han visar inte respekt för någonting annat än sig själv i sin uppblåsta självgodhet.

 52. Hur kunde bara så många (51%) luras in i den här cirkusen vid EU-valet? Utan att svära, förskräckligt!

  Apropå: när såg någon en EU-flagga på en svensk privat flaggstång senast

   • delar inte uppfattningen om korkade, men möjligen vilseledda vid denna omröstning.

    Livet är aningen mer komplext än att sitta och göra matematiktal och se om de är rätt eller fel genom att kolla i facit.

    Facit är idag efter alla år att EU är helt fel, jag bär fortfarande pass för det är enklare att bevisa sin identitet, vilket även krävs av viss eu länder. EU är bara en förening för välbetalda politiker och stora aktieägare. För en normal eu medborgare är EU inget av betydelser utan endast en begränsning i yttrandefrihet.

 53. Det passar väl bra vi har en alkoholist som ledare för EU.
  Sovjet hade ju samma problem och vi blir ju alltmer likt det väldet…

 54. Att MSM inte belyser händelser som denna och Joe Bidens övergrepp helt publikt bevisar att MSM är en propagandaapparat. Enbart motståndarna till globalism kritiseras och då med den lägsta formen av härskartekniker, karaktärsmord och skyldig via sammankoppling.

 55. Dessa politiker berusade eller ej genererar allt fler diagnoser som folket förväntas lida av. Klimatångest, brexitångest och nu får vi svenska medborgare ett nytt begrepp/diagnos, SDångest lanserat av Fridolin idag, kännetecknas bl.a av ”klumpar i magen” mm. Undrar om dessa diagnoser godkänns av FK som orsak till sjukskrivning? Så vitt jag förstår drabbar SDångesten mest andra politiker i takt med SDs ökande siffror…..Arbetsmarknaden för diverse terapeuter ser lysande ut….

  • Ja han ser inte full ut MEN han kanske ska tänka på att de allra flesta inte har hans typ av humor? Vara liiiite statsman………men han tänker väl -”Har jag varit dyngfull i officiella sammanhang och sitter kvar så är det bara att köra”?

 56. Min far problem med ryggen.
  Han har haft smärtor osv, men han beter sig inte sådär.
  Tror inte någon beter sig sådär som äter mediciner.
  Detta är nog bara ett försvar.
  Tror att han sitter tom 2019 om jag läste rätt.
  Han lär få gå sen.

 57. Kvinnan som blir tafsad på borde ge fyllekajan en örfil och skälla ut Juncker inför hela pressuppbådet.

  Jävla krypande för en man som uppenbart är olämplig för sitt uppdrag.

 58. HELA EU det är bara👺👺👺⏩⏩⚫⚫⚫
  Alla där ser det som vi men tiger som muren, liknar ” to me” rörelse, där ingen vågar sätta foten när det händer.

 59. Ischias är en oberäknelig sjukdom. Oftast går ju problemet ner i benen men i Bryssel går det upp i hjärnan.
  Undrar hur det blir om Timmermans blir ny ordförande? Han är ju fån Holland så då kanske man får byta ut medicinen från cognac till jenever.

 60. Jag lider av ishias och inte f*n beter jag mig sådär. Några mediciner som finns som hjälp mot detta är Gabapentin, Amitritylin (Saroten) och Lyrica, varav den sistnämnda kan vara lite berusande, men man får först en låg dos och höjer sakta så att man inte går omkring och är direkt påverkad. När man sedan är van vid den så ska det inte vara någon fara och absolut inte på det sättet som Juncker beter sig. Det kan jag säkerhet säga att det inte är av den anledningen som de påstår.

  • Tar alldeles för lång tid. Väntar, och väntar…

   Samma sak med George Soros. Hur länge kan medicinsk forskning hålla den nazi-zombien vid liv egentligen?
   Har man tillräckligt med pengar kan man tydligen leva på övertid hur länge som helst…

   • Ofta får jag höra,att pengar är inte allt! Tänk om du blir sjuk! Ja,men jag är hellre sjuk och rik,än sjuk och fattig,brukar jag svara! Se hur Soros kan klamra sig fast

 61. Han lider av ischias i huvudet en åkomma han delar med S V MP L C , de har den tydligaste symtomen. M går nog bota SD KD är däremot fullt friska.

 62. Jean-Claude Drunker!

  Känns tryggt att en ”medicin-missbrukande senil fylletratt” styr över oss och vår suveränitet genom EU’s antidemokratiska ordning samtidigt som han uppbär en sjukt hög lön som vi tvingas betala med skattepengar… Enbart på grund av att vår alldeles egna självutnämnda antidemokratiska sosse-elit siktar på egen socialistisk diktatur genom att sälja alla våra rättigheter.

 63. Att patrask som detta kan inneha makten att bestämma att hela den europeiska civilisation ska underkastas extremeistisk islamism är ett brott mot gud och naturen.

 64. Ha ha ho ho vilken clown och vilken hår fräschör han gjorde hå hå hå. Han raglade fram och kvinnorna kom springandes från alla håll för att pussa honom på kinden. Me too front generalerna är som bortblåsta och äckel media alias folkets fiende är som vanligt tysta och undvikande. Vem kan sympatisera med denna vänsterliberala dubbelmoralen? Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Macron och Merkel, ja dessa ledare saknar ju folkets förtroende och är en samling bisarra figurer som leder europa mot söndring och inbördeskrig.

 65. Metoo har spridits över världen, men i EU parlamentet har det inte dykt upp. Om detta inte är trakasserier av kvinnor så vet inte jag vad som är?

 66. Inte klokt makten har förflyttats ifrån svenska folket till Bryssel och sådana här gubbsjuka gubbar sitter på höga poster. Satan är lös

 67. Det märkliga med sådana här personer är att de saknar vett, etikett, gränser, regler, ansvars och omdömesförmåga och de skäms inte över sina handlingar vare sig de är på lyset, kissar på mattan etc

 68. Hur länge ska denne hovnarr får hålla på?
  Finns det inga regler inom EU?
  Han är ju en parodi på sig själv.
  Vad är det för kvinnor som låter honom hållas?
  En rak höger på fyllenobban och en spark i skrevet skulle han ha
  gubbj_veln.

 69. Verkar finnas många Jean-Claude som har lite svårt att hålla fingrarna i styr. Själv har jag ischias, men känner inte igen några av Junckers symptom på sjukdomen.

 70. Om man är påverkad av droger o kör bil kan man köra ihjäl ett par människor. Men om man är politiker och är påverkad samtidigt som man fattar felaktiga beslut kan man DÖDA en hel befolkning.

LÄMNA ETT SVAR