lamotte almedalen
Inrikes

Journalisten Lamotte: Samhällsutvecklingen är etablerade partiers fel

Publicerad 7/4/2018
Annons

Även frilansjournalisten Joakim Lamotte är i Visby och delger i en ny video sina tankar och funderingar kring både Almedalsveckan och den senaste samhällsutvecklingen.

”Det här är helt galet”, säger Lamotte om de senaste skjutningarna och konstaterar att det är de etablerade partiernas eget fel som misskött landet under så lång tid.

Istället för att försöka hitta en lösning på de massiva problem Sverige idag tampas med är de besatta av Sverigedemokraterna och hur partiet ska kunna frysas ute även fortsättningsvis.

Man ödslar också tid och energi på att försöka förmedla en bild om att Sverige går som tåget, att allt är under kontroll samt att omvärlden skulle avundas den svenska feminismen.

”Det är så jävla högfärdigt”, säger Lamotte.

Vidare kallar Lamotte Almedalsbacken för ”ett jäkla reservat” där den välmående journalist- och politikerkåren frotterar sig med likasinnade, dricker gratis sprit och har det gott medan man ”skiter fullständigt i vad som händer i våra förorter”.

Avslutningsvis slår Lamotte fast att problemet med journalister och politiker i Sverige i dag är att de vägrar ge sig ut i verkligheten och inte vill lyssna på vanligt folk.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
859”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons