Frans Timmermans.

Kan bli näste ordförande för EU-kommissionen – lovar krossa konservativa partier och förena Europa med Afrika

Delningar

Vänsterliberale politikern Frans Timmermans från Nederländerna är nominerad till att bli nästa ordförande för EU-kommissionen. Om han blir vald lovar han att krossa alla konservativa regeringar i EU och göra Europa och Afrika till en gemensam kontinent.

Timmermans är idag EU-kommissionens förste vice ordförande och har goda chanser att ta över den ordinarie ordförandeposten efter Jean-Claude Juncker. Timmermans har ett förflutet som socialdemokratisk politiker och minister i hemlandet Holland.

Han menar att ”det är ödesbestämt” att Afrika införlivas med Europa och blir som en enda stor kontinent beträffande fri rörlighet. I tidigare uttalanden har Timmermans slagit fast att Europa inte kan fortsätta vara en plats med fred och frihet såvida inte mångfald genom massinvandring drivs igenom utmed hela kontinenten, även i dess mest avlägsna delar.

Junckers högra hand
Han har på senare tid fungerat som Jean-Claude Junckers högra hand i arbetet med att tvinga de östeuropeiska EU-medlemsländerna att öppna sina gränser för tredje världens migranter. Med referenser till Nazityskland klargjorde Timmermans vid sitt tal på PES-kongressen nyligen att EU-kommissionen under hans ledarskap kommer att ha nolltolerans för länder som motsätter sig någon del av hans globalistiskt progressiva agenda, i synnerhet invandring från tredje världen.

Lovar kasta ut Polens och Ungerns regeringar
Demokrati, menade Timmermans, handlar först och främst om respekt för minoriteter. Han lovade att ge utlandsfinansierade och migrationsvänliga NGO-organisationer obegränsat tillträde till EU och i gengäld kasta ut Polens och Ungerns regeringar.

För detta trodde sig Timmermans få stöd från de två ländernas befolkningar som han är övertygad om inget hellre vill än att bli européer under EU-flaggan som står för värden de tror på. Det ungerska folket ansåg Timmermans genomlider hårda tider under Viktor Orbán men snart kommer en överväldigande majoritet av ungrarna att unisont ropa ”Vi tillhör EU och den unionens värderingar”.

Representanter för den polska regeringen replikerade på Timmermans kritik och menar att han borde bekymra sig mer som de stora problem som Europa tampas med – ökande sociala klyftor, svag ekonomisk tillväxt och illegal invandring –  i stället för att försöka avleda uppmärksamheten från dessa genom att fokusera på Polens inre angelägenheter.

Hundratals miljoner nya afrikanska migranter
Beträffande Afrika slog Timmermans fast att det är ödesbestämt att EU:s skattebetalare antingen öppnar plånboken ytterligare för att lyfta kontinenten ur våld och fattigdom eller välkomnar hundratals miljoner nya afrikanska migranter.

Afrika och Europa sitter i samma båt, slog Timmermans fast och konstaterade att de två kontinenternas öden är sammanlänkade som ett block. Ansvaret för den afrikanska befolkningen som förväntas växa till mer än det dubbla (2,2 miljarder) till 2050 vilar enligt Timmermans lika mycket på oss i Europa som på afrikanerna själva.

”Nationalister drivs av hat”
Timmermans konstaterade också att det bara finns en ras – den mänskliga rasen – och gick därefter till skarpt angrepp mot nationalister som han menade hatar andra länder och bara kan existera om de får utpeka andra som fiender.

”Hatet är det bränsle som driver nationalister”, slog Timmermans fast och lade ut texten om att dessa ständigt letar efter fiender utanför gränsen men även innanför. Enligt Timmermans beror den ökande antisemitismen i Europa på nationalism, inte på den omfattande invandringen från muslimska länder med antisemitisk kultur.

Att så många som en tredjedel av Europas judar inte längre känner sig säkra förklarade Timmmermans beror på den ungerske premiärministern Viktor Orbáns kritik mot George Soros. Den teorin motsägs dock av att Ungern är ett av de få EU-länder där judar vittnar om att antisemitismen har minskat sedan förra mätningen för sex år sedan.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

766 KOMMENTARER

 1. Hahaha… Wünderbar!
  Ju snabbare fascistsekten EU dör, dess bättre., och dö snabbare kommer den att göra med sådana här utvecklingsstörda vid rodret.

 2. Ska vi vara lite seriøsa och ta med vad Timmermanns faktiskt sa:

  ”“So, whose fate is going to be dealt with by whom: Europe’s fate by Africans, Africa’s fate by Europeans. We are in this together. Our destinies are linked,” he said, pledging to ensure developing the third world continent is “high on the agenda” because its population — which is set to more than double to 2.2 billion by 2050 — “is a common responsibility” for the entire bloc.”

  Det ær væl inte det samma som att Europa och Afrika ær en kontinent?

  • Först förklarar han att EU och Afrika hänger i hop och att befolkningen- ökningen är ett gemensamt ansvar för blocket. Det enda han inte säjer något om att dom skall bo här eller immigrera hit . Så översätter jag det

 3. OJ! En riktigt skrämmande karl. Juncker gillar alkohol, men jag undrar vad denne karl går på för droger.

  Ordet ”demokrati” existerar uppenbarligen inte i hans vokabulär. Han ska köra över alla som inte tycker som han. Och hans anspråk på Afrika, det är väl mer de mneraler och naturtillgångar det handlar om, än befolkningens väl och ve. Kolonialisering version 2.0, och nu ska Afrika sugas ut på riktigt. Så att de globalistiska herrarna blir nöjda över vinsten.

  Det enda positiva, som jag kan se, är att EU:s förfall påskyndas. För EU är inte den mellanstatliga organisation det en gång var, för att förhindra krig. Det är en överstatlig, diktatorisk organisation som går ut på att ställa människa mot människa. Vi ska ha olika samhällsskick och klasser, där de som har tillräckligt med pengar kan göra vad de vill, och vi andra måste åtlyda.

  En fruktansvärd organisation, en som får maffian och liknande kriminella organisationer att se ut som lekskola. Och det värsta är, det är alldeles för få som märker det. Det är som den kokta grodan.

  • Absolut max. Det är en överstatlig diktaturisk förtryckarorganisation som lyckats ta herraväldet över Europa. Jag ger mig sjutton på att han kommer till makten där, han passar för deras uppdrag. Men det säkrar i så fall det europeiska inbördeskriget. Det står alltmer i konflikt med folkets frihet och vilja.det kommer inte bli vackert detta. Tänk när afrikanerna väller in med en kraft som ingen tidigare skådat. Tror de att folket sitter på röven hur länge som helst? Ja svenskarna kanske, men övriga Europa har varit med om förtryck innan. Sverige har bara duckat allt och I viss mån till och med varit delaktig i förtrycket.

   • Vi har redan börjat se uppror. Inte minst i Frankrike. Får de bara väck den där Macron, och får in Marine LePen, kan vi nog snart börja se ”Frexit”. Och om Theresa May kan ordna med Brexit, och sen börja tuffa till tonen mot EU, bör väl snart EU falla. Särskilt om denne galning gör slag i saken och sparkar ut alla konservativa länder.

    • Ja. Lite många ”om” visserligen.
     De kommer inte stå stilla och se på när vi bär bort dem med våra röstlappar.

     Rädd att den demokratiska vägen redan har omöjliggjorts av dem.

  • Junker (klunker) är som alla alkisar en snäll och känslig person. Frans Timmermans är en annan femma.

   Det är svårt att se att detta skall sluta väl. Frans Timmermans verkar omge sig med ”ja-sägare”. Hans uttalanden verkar helt lotsrykta från vad vi andra vet. En bunker-mentalitet som alltid straffar sig i längden.

   Vi såg samma fenomen inom den Moderata partiledningen vilket senare ledde till en kollaps av opinionssiffrorna.

 4. Snacka om att planeten kommer bli överhettad. Överbefolkningen i världen borde vara EUs största prioritet. Inte att få hit fler guldkedjor, rastaflätor och Nikeskor som drar runt!

 5. Läste jag rätt, att demokrati främst handlar om att visa respekt för minoriteter?!?

  Är det inte precis tvärtom?

  Att nationalism innebär att hata sina grannar är nog den värsta vanföreställningen jag har tagit del av. Denna mannen begriper ingenting om någonting, förutom om hur man gör politiskt karriär.

  Läskigt att de som är mest korkade har mest makt. Det borde vara precis tvärtom.

  Dags att dra sig ur EU!

 6. “And you know why I am confident that we are going to win?”

  “Because the Polish people want to be Europeans,” contended Timmermans, adding: “Young Poles going in the streets with that beautiful blue flag with yellow stars do that because that flag stands for values they believe in. Because that flag is who they are.”

  Hur är detta annorlunda från att vara nationalistisk till det man redan har? Han vill ju bara att alla ska bli EU-nationalister. De som inte vill vara EU-nationalister ska däremot krossas. Hör de här idioterna ens sig själva? De är ju nazister, vet de inte ens om det själva?

 7. Europa kommer inte att införliva Afrika…Afrika kommer att införliva Europa.
  Befolkningsmängden i Afrika överstiger helt enkelt mängden Euopäer!

 8. Timmermans har gissningsvis stora investeringar i vapenindustrin, personskydd, segregerade boenden eller annat som kommer att få stor efterfrågan när inbördeskrig och kaos utbryter.

 9. Till Timmermans: Ungern och Polen tackar för uppmärksamheten och lovar att öka flyktingmottagandet. Varje flykting skall medföra minst 250000 € och lova att klara språklig grundexamen inom ett år.

 10. EU herregud först ett fyllo som inte ens kan sko sig själv och efter
  den en komplett galning,de jobbar hårt på att trigga igång ett krig i Europa,om de tar hit hela Afrika så får de väl som de vill.Hur kan såna där idioter få gå lösa?

 11. Kasta ut Polen och de övriga V4 länderna, mycket bra. Då vet vi vart vi ska fly för att slippa EU’s ”multi-kulti-helvete”. Om nu V4 tar emot oss …

 12. Jag anser det finns mycket sanning i denna låten.
  https://youtu.be/hrwUsJt1CA8

  ”To imagine it has all come down to this
  Apathy and suicidal bliss
  It’s all over except for the cryin’
  With a whimper instead of the roar of a lion

  The greatest race to ever walk the earth, walk the earth
  Dying a slow death with insane mirth
  The tomb has been prepared, our race betrayed, our race betrayed
  White man, fight the flight towards the grave. ”

 13. Det var bättre på medeltiden, då flagellanterna bara slog sig själva på ryggen.

  Globalisterna har trimmat dem att känna skuld för våra framgångar, och det de gör drabbar nu oss alla och ödelägger vår framtid. Istället för att då bara piska sig själva… 🙁

 14. EU är en grotesk styggelse. De försökte likt en farsot sprida sig österut. De stötte på patrull i form av en nationalist och hatpropagandan ville aldrig ebba ut. Nästa försök, söderut.

 15. ”Demokrati, menade Timmermans, handlar först och främst om respekt för minoriteter.”

  Nej, det är diktatur.

  Demokrati är att respektera MAJORITETEN. Idiotjävel.

  • Vänstern förstår överhuvudtaget inte vad demokrati är eller vad det skall vara bra till. För dem är det bara ett propagandord som man kan ge vilken betydelse som helst.

  • Majoriteten, som i det svenska folket, där 82½% förespråkar fortsatt folkmord och folkutbyte?

   Dock värt att notera att jag i tur inte på något sätt förespråkar demokrati.

   • Jo, sen att majoriteten är totala idioter är ett annat problem. Men denna falska definition på demokrati att minoriteter går först är sjuk. Jag står inte bakom nuvarande form av rösträtt alls, vill hellre se ett poängsystem eller ett striktare system där icke-insatta och folk som ej bidrar/ej har bidragit inte får rösta.

 16. Nu er det efterhånden helt officielt. EU vil ødelægge Europa og dets oprindelige befolkning, samt ophæve grænserne.

  Enhver kritik og modstand skal knuses ifølge disse globalist ekstremister.

 17. Varifrån kommer alla dessa inskränkta idéer som plötsligt blivit högsta mode? Är det den internationella socialismen som ligger bakom all denna dumhet? Hur ska t ex finansieringen läggas upp?

 18. Talmannens beslut i frågan
  STOCKHOLM Sverigedemokraterna begärde i slutet av förra veckan en särskild debatt om FN-avtalet om migration. Men begäran avslogs av talmannen efter samråd med samtliga partiers gruppledare. – Jag tycker det är mycket beklagligt. Frågan rör migrationspolitik som det svenska folket enligt många olika mätningar betraktar som en av de allra viktigaste, säger Mattias Karlsson, SD:s gruppledare.

 19. Jag önskar Frans Timmermans lycka till. Även om jag ser en lyktstolpe i hans framtid så tror jag att det är sådana som honom som Europa behöver nu. Uppenbarligen krävs det mer för att få Västeuropas patetiska folk att vakna, och kanske Timmermans är räddningen?

 20. Tycker att vi skall kasta ut sådana såsom Frans Timmerman
  Dessa jefla vänsterblivna som aldrig gjort ett ärligt handtag i sina liv utan enkom levt på oss skattebetalare..Stora i truten är de och det alldeles för mycket.
  Ska njuta då någon täpper till dessa stor trutar inom förhoppningsvis snar framtid !

 21. Narrativet är alltid: ”de tycker inte som jag, de är hatfulla och onda människor”.
  Nationalister drivs väl snarare av kärlek till sina egna, eller?
  I vilket fall som helst handlar det om rent sunt förnuft och självbevarelsedrift att hålla islam borta.

  Hade det varit danskar, tyskar eller japaner som velat till Sverige tror jag att många varit öppna för det. Men islam är något helt annat.

 22. ”Hatet är det bränsle som driver nationalister”

  timmermans har fantasi.. hat o nationalism.. vad vet han om detta.. ??
  titta på sovjet .. hur mkt hat hade inte kommunister mot alla andra???

  det är tvärt om timmermans…. det är kommunister som hatar alla!!! som tänker olika!!! nationalister accepterar kommunister.. men kommunister hatar nationalister.. där är skillnaden..

  o denna tok ska vara eu chef??? jag tar mig för pannan!!!

 23. Det handlar om en one-way street från MENA till Europa. Inte mångkultur och solidaritet. Timmerman och hans åsiktsgelikar borde flytta till Afrika istället.

 24. Låter inte detta lovande ?
  Vad fan kämpade alla länder under 2:a Världskriget för ? Mina släktingar med miljoner andra i de KÄMPANDE länderna värnade om demokrati, Nationalism och suveränitet.
  Det är en farlig dåre vilken skulle passa EU-packet som en handske ! Men även kosta medlemsländer !

  Missnöjet och den allt mer föraktande befolkningen blir bara fler o fler.
  Detta jävla vansinne om alla FOLKVANDRINGAR är destruktivt o dyrt på alla vis.
  Nu har vi åter TBC i landet ! Blir det Böldpest härnäst ?

  Ja , ja. Dinosaurerna hade hjärnan i röven. Verkar som om evolutionen inte nått alla grupper…

 25. En psykopat som drivs av en helt annan agenda än den som EU är till för. Han har anammat ett tonläge som bedragarna i FN stoltserar med.

 26. Timmermans låter ännu värre än alkoholisten Juncker! Var kläcks alla dessa totalitära socialister, sociala ingenjörer? Han blir ett stort steg till EU´s sönderfall. Det är nästan komiskt, att minoriteter ska bestämma allt i en demokrati – i en demokratisk omröstning vinner ju majoriteten! Han har en sjuk hjärna och borde placeras på en institution!

 27. Han måste först genomgå diverse tester. Om han kan sätta på sig skorna själv och gå upp och ned för talarstolar utan att ragla är han inte rätt hen för jobbet. Dessutom måste levern vara tålig, det är ett tufft jobb i EU.

 28. bra jobbat timmermans.. forsätt snacka skit om polen.. det får polacker att mer o mer bli nationalistiska!!! därmed är chansen minimal att dom gör som du säger…
  omvänt psykologi!!! det kan du inte va?? hahaha vet inte vad du vill åstadkomma?? men effekten blir nog inte som du har tänkt dig… hahahaha o kanske det gör att sverigte vaknar till…??? om du forsätter snacka smörja så får sd mer %

 29. Kan han kasta ut Sverige också? Det blir billigare, då slipper vi svexit.
  Men det verkar kunna bli krig i EU, men jag förstår inte var EU armen får sina soldater ifrån om våra reguljära arméer tar parti för folket.

 30. Klart det finns olika raser vilken idiot.
  Dom kommer att sätta ekonomisk press på dessa länder för att skapa elände i länderna, precis som USA gör med sina ekonomiska sanktioner.
  Hoppas folket står pall.
  Vita människor måste ena sig och tänka på de 14orden.
  Vi är minoritet i världen.

 31. ”Hatet är det bränsle som driver nationalister”

  Jag tror han missuppfattat det hela. Men jag hjälper så gärna till och rättar.

  Kärlek är det bränsle som driver nationalister”.

  • De vänsterblivna tror att hat är en egenskap hos oss, en egenskap som ligger och pyr konstant.
   De kan inte tänka sig att eventuellt hat beror på deras göranden och låtanden.
   ”Det började med att han slog tillbaka”.

  • Hatet och girigheten driver globalister och även alla andra kommunister. Medan nationalistiska patrioter drivs av kärleken till fosterlandet.

 32. nu får ni lugna ner!!!! kan ngn hjälpa mig . jag är förvirrad…

  vem har sagt att timmermans är han.. definitivt inte en hon… men enlig detta…

  Tysklands parlament ger grönt ljus till möjligheten att varken benämnas
  som man eller kvinna i officiella dokument, utan i stället som ett
  tredje kön.

  så finns det 3 kön…. ???? ehhhe han kanske är hemafrodit??? eller??

  en kvinna
  en man
  en fråga

 33. Det mest skrämmande med EU är att sådana som Timmerman kan klättra så högt inom organisationen som är så demokratisk och har de rätta värderingarna enligt de oinsatta ja-sägarna.

 34. Vilken stjärna Timmerman är. Hur i helv tror han att skattebetalarna i Europa ska skänka pengar till bidragsturisterna. Ska Afrikanerna komma hit och leva på våra skattepengar. Vem fan vill jobba då?

 35. Det enda vi kan göra är att informera oss och tala ur skägget i sociala situationer. Informera de som ännu inte vet att de är lurade big time.

  • Lycka till. Trots att Sverige är på gränsen till att implodera, stödjer över 80% av folket 7-klövern (8?)

    • Jag var säker redan i början på 90-talet vad som komma skulle. Men oj vad folk garvade eller frågade om man var rasist.
     Jag vet inte vilken dimension folk lever i som inte ser hur illa det är idag. Måste vara någon form av utvecklingsstörning.

    • Hur gammal är du? Jag såg folkmordet glasklart för runt 30 år sedan, så jag har lite svårt att förstå hur det inte var uppenbart för övriga.

     • Jag är 60 talist och jag har aldrig kunnat tro att systemet drivs av ondska. Jag litade på allt politiker och media informerade om.

     • Huh. Vi är två väldigt olika människor. Intressant att vi till stor del kan komma till samma slutsats (även om det tog dig lite längre tid då). Du kanske har rätt, och det finns hopp för detta folk. Jag är långt ifrån övertygad, men hopp kan vara bra.

     • Jag tror dock att när tillräckligt många vaknat kommer det att vara för sent. Detta vet Globalisterna och det är därför de ökar takten nu när folken börjar vakna…

     • Jag tror inte att tillräckligt många kommer att vakna, och per definition så kommer det aldrig vara för sent om tillräckligt många vaknar (i.e. betydelsen av ordet ”tillräckligt”). Men även om Sverige och den genusneutrala hönsflocken är körd, så betyder det inte att det ser lika illa ut för andra länder, inklusive våra grannar.

 36. Jag vill tacka Frans Timmermans för att ge ett slutligt bevis på att EU som projekt var ett av de värsta misstagen i kontinentens historia. Det vore bra om denna satansdyrkarnas allians försökte sparka ut Polen och Ungern. Flera länder skulle följa och dessa länder har redan räknat med scenariot. Isåfall har man planer på att bygga ett alternativ som går ut på frihandel såsom EFTA en gång i tiden (alltså FETA). Det blir då slutet på allt försök till att bygga en federalstat på vår kontinent.

  Så, ”bring it on”, Timmermans!

  • Han vill inte sparka ut Ungern och Polen, han vill göra sig av med deras misshagliga regeringar och ersätta dem med sina egna marionetter.

 37. Makten centraliseras ett steg i taget. I slutändan blir det FN som kontrollerar rubbet. Det svenska folkets inflytande över sitt eget öde blir NOLL. Vi blir fattiga slavar under en liten klick oligarker som håller i trådarna.

 38. Ett sådant uttalande i sig gränsar till att utgöra ett folkrättsbrott.

  Att placera en sådan person på en position där han kan förverkliga hotet och brottet är att betrakta som en krigsförklaring mot ett folk.

  Förstår de verkligen inte själva vad de framtvingar? Är de så obildade att de inte har ens den mest rudimentära kunskap om europeisk historia?

  • Jag hänger på. Tillsammans och utan ursprungsbefolkningen är jag övertygad om att den vita rasen kan få bra styr på Afrika.

   • Italienarna lyckades göra Somalia (!) till ett utvecklat och fungerande samhälle. Seriöst, italienarna, de som knappt kan hålla sitt eget land gående. Sen gav de tyvärr över landet till somalierna, som raserade landet på kort tid (inte direkt unikt fall såklart).

    Vita hade kunnat göra Afrika till den ledande kontinenten i världen (baserat på både ekonomi och vetenskaplig utveckling) på mindre än 50 år, så länge vi hade sluppit afrikaner och araber. Perfekt klimat på södra delarna för jordbruk, olja i överflöd, metaller och dylikt, bra natur för resor etc, och en enorm öken för solceller. De enda som kan misslyckas med den kontinenten är…just ja…afrikaner och araber.

 39. Jag har svårt att se hur de europeiska säkerhetstjänsterna kan tvinga sig att tillåta något sådant att bli verklighet.

  Hur kan man som politiker öppet deklarera att man ska krossa halva europas folk?

 40. Vem ska ta vara på Afrikas tillgångar. Dom sitter ju på enorma värden.
  Är det förenligt med staters ekonomi att försörja dom som vill försörjas? Ska vi bygga gratis bostäder till Afrikas folk ?
  EU. Hahaaaaa

  • Afrika rymmer ca 12 miljarder människor, dubbla planetens befolkning nästan. Varför skall vi suga ut Afrika på alla dessa ingenjörer, läkare och reketforskare?

  • Precis som med Rinkeby så är allt bra med Afrika, från geografin till resurserna. Förutom en sak då: klientelet. Allt som är dåligt med Afrika beror på att afrikaner är vad de är. Det samma gäller såklart även Mellanöstern.

   Två saker kan förstöra ett land: 1) en dålig befolkning eller 2) kommunism. Det tar lång tid att hämta sig efter kommunism, men med ett bra folk så går det (bevis: Mongoliet, Kina och Östeuropa). Med ett uselt folk så fungerar det i långa loppet inte ens om ett bra folk bygger upp allt åt dem (bevis: Zimbabwe, Somalia och Sydafrika).

 41. Kan bli! Hoppas inte!!!
  Denna tok-Frans är inte fullt normal!
  Men bättre att ta det säkra före det osäkra och göra en Swexit.
  Då kanske vi kan hålla emot dessa förväntade strömmar av mörk materia (anti materia) -med en vettig regering -SD.

  • vill inte vara petig,men… forskare anser att ca 95% av ”verkligheten” utgörs av mörk energi. Kan problemet med ”Tok-Franz” vara att han helt enkelt är för overklig?

   • Jo det stämmer, men nu var det ju inte mörk energi jag skrev utan mörk materia som är något annat, alltså det är skillnad på mörk energi o mörk materia, ja ja, men nu var det bara en parafras för svarta, men det förstod du nog.
    Men jag håller helt med dig om att det är troligen TokFrans som inte verkar leva I verkligheten eller är verklig.
    Trevlig kväll…

 42. karln är ju fullständigt retarderad, EU kommer att falla ihop som ett korthus med honom som ordförande, vilket i och för sig är tacknämligt.

 43. Timmermans debatterar gärna om demokrati rättväsende i Ungern och Polen , men när han blir tillfrågad om polisbrutaliteten övergreppen på demonstranter i Paris och runt om Frankrike, Timmermans vet ej att det ägde rum några demonsrationer i Paris förra helgen och helgen innan.

 44. Vilken jäkla nolla till gubbe,fattar han inte att EU kommer kollapsa ekonomiskt till slut om han bedriver saker utanför EU.Vi ska inte göda kulturer som inte gör ett skit själva till att bygga upp sina länder för sitt folk,ställ för fan krav på dessa länder eller dra in biståndet.

  • De vet det, när kaoset kommer i full fart så kommer eu armen med sin polisstyrka. skapar problem för att sedan påtvinga en lösning.

 45. Två små frågor:
  1, Ursäkta herr Idiot, men ska vi inte rösta först? Kanske? Bara lite, på låtsas. Jag vet att det är ingen demokrati inom EU, men för synens skull – bara en liten röstning. Please….
  2, Det står klarare för varje dag att Sveriges enda räddning är en Swexit. Ska vi – folket – rädda Sverige? När ska vi börja, hur ska vi börja. En elektronisk namninsamling för en folkomröstning.

  Ps: det är nästan bra att Herr Idiot deklarerar redan nu klart vilka sinnessjuka idéer han vill förverkliga, för då förstå till och med den sömnigaste svensk att rösta NEJ till den här mentalpatienten.
  Ps2: Har herr Idioten frågat Afrika om de vill bli ett med Europa eller bara våra pengar som är intressant.

 46. Röstar inte europeiska rådet på denna post efter EU parlamentsvalet? Vad jag förstod var Manfred Weber den mest sannolika kandidaten att vinna.

 47. ”I tidigare uttalanden har Timmermans slagit fast att Europa inte kan fortsätta vara en plats med fred och frihet såvida inte mångfald genom massinvandring drivs igenom…”

  Snarare tvärtom, med massinvandring kan Europa inte fortsätta vara en plats med fred och frihet!

  • Det är helt rätt som du säger.
   Ett IQ över 90 krävs för att demokrati skall fungera.

   Generaliserar man så har en genomsnittlig Afrikan väsentligt lägre IQ än
   en genomsnittlig Europé.
   Så får man dock inte formulera sig.

 48. Hehe idioten kommer nog att få svar på tal av Viktor Orban och Matteo Salvini, ett sånt här vidrigt uttalande kommer inte att ses med blida ögon.

 49. snarare nationalism är kärlek för sitt land och dess välmående.
  kommunismen borde ha stampats ut hårdare än gamla nassarna, vi lever i en diktatur.

  • De vet va de gör, vi är påväg att falla tillbaka i utvecklingen för att bana vägen för islam. Mångkultur handlar bara om islam och inget annat. En bra religion att tukta andra.

 50. Allt gick snett när migration blev en Politisk fråga, hur blev det så?
  Är det girighet eller ren skär rasism som driver liberalerna som älskar att se en svart man klippa deras gräsmatta eller bära hem deras matkassar.

  • Deras våta dröm att skapa oreda i väst.Funkar så länge innan vi slänger ut vänstermupparna till deras länder,där dom kan tjafsa om allas lika värde och annat flum.

 51. Vad gjorde Herr Frans Timmermans under Andra världskriget ? Var han Nazist ? Han verkar köra med strategin ”överkompensation”.Spelar skenhelig medans han har fullt med lik i garderoben.”Kapten klänning” är ett annat exempel.Denna Frans är en katastrof.Värre än Eliasson .

 52. Godegud. Är det inte nog med en alkis till ordförande. Har kommissionen en mentalsjuk vice ordförande också. Detta visar hur otroligt viktigt EU-valet nästa år är. Kan vara sista chansen att stoppa galenskapen.

 53. Skönt att kunna inse att det inte bara är i Sverige idiotin har fått fotfäste. Det finns bara en vettig lösning och det är swexit.

 54. Vad är det för fel på honom? Hatar han sig själv? Hatar han sig själv så mycket så han hatar sina förfäder? Hatar han sina barn? Vad är det för fel på honom?

 55. Hade en gympalärare som hette just Timmerman.
  Nej han var inte riktigt klok. En femma fick man för att dyka från fönstret högst upp i gympasalen. Gjorde det o skolkade resten av tiden. Enkelt sätt att få toppbetyg.

 56. Timmermans är exakt vad Europa behöver, en dåre som sätter igång det igen. Efter det kan afrika te sig som ett paradis dit många vill fly .

 57. Försöker se lite in i framtiden, gated Communitys, mera segregation, robocop, elysium.
  De som skapade det var inte vi som knegar mellan 7-4. Det är våra beslutsfattare.

 58. EU är en byråkratisk diktatur, vars mål är ,att slå sönder nationalstaterna. .

  En överstatlig organisation, som inte går att förena med det demokratiska systemet.

 59. Ska vara helt ärlig. Längtar efter kriget som befriar oss alla, detta stålbad där män skall prövas och härdas. Min önskan är att vi alla fria män tar med oss dessa ansvariga för det vi lever i, till helvetet när vi slåss för friheten!

 60. timmermans anklagar polen.. …

  men har han glömt vilka räddade sverige o andra länder undan brand i år???
  minnet är ju kort hos den pajasen…
  o svenska politiker ska inte kasta skit på polen …. om dom gör det.. då ska svenskar stå upp!!! om ni inte gör det..
  så hoppas att sv. brinner nästa år o polen bara säger .. nääää vi har ingen lust att komma igen.. ni får fixa det själva så duktiga som ni är…..

  dessutom vill timmermans slänga ut polen ur eu… ja du…

  det finns ingen konsekvens analys där va?? mer imigranter som gillar att sätta fyr på saker o ingen eller obefintlig brandförsvar….

  sedan bara vänta.. tills ngn sv. politiker kastar skit på polen.. så får vi se vad som händer…….

     • tillräckligt många för att polen skulle försvinna i 123 år o för hitler skulle anfalla polen..
      o för att sv. skulle driva med polacker.. osv….. så nu är ni yrvakna.. men bara för några år sedan.. hur gick snacket på stan då???…

      och ja jag är polack

     • Tyskland och Polen på 30-talet är ingen saga om de onda och de goda.
      Men nog har Polen råkat illa ut i historien och även gjort illa. Som de flesta länder.

     • Vet inte om man skall skylla det på Polen, men Brombergmassakern tilldrog sig i alla fall på Polskt territorium tror jag.

     • Vill bara tillågga att jag är ett stort fan av Polen oavsett Brombergmassakern eller annat som eventuellt kan skyllas på Polen. Alla nationer har nog något man inte bör vara helt stolt över. Tror inte någon är helt igenom god eller helt igenom ond. Polen har i alla fall idag en ideologisk styrsel som är ovanligt i Europa idag. Själv är jag övertygad om att det beror på att de erkänner Jesus som sin kung.

     • när polen lämnar eu.. o ngt land brinner.. så kommer polen ställa upp men skicka en myyyyyykt saftig faktura!!! oj oj.. det skulle polen tjäna på..

     • Då får vi uppmärksamma det igen och om igen. Utropa 12 september som en europeisk befrielsedag och hylla den polska kungen Johan III Sobieskis.

  • Bry dig inte om vad Timmermans yrar om. Kom istället ihåg vad Polsk regering sa när polska brandförsvaret i konvoj åkte genom Sverige och tacksamma svenskar stod utefter vägarna och välkomnade de polska brandmännen – Vi gör det inte för svensk regering, vi är i Sverige för det svenska folket skull, sa en minister i polsk regering – medan polskt brandförsvar släckte bränder i svenska skogar. Det är värt att minnas för svenskar som plågas av svenska politikers vanstyre…

   • tja dom flesta som stod o tackade vid vägen var polacker o polska föreningen i sverige.. .. dom flesta svenskarna tittade på fotboll eller på mellis.. o sket i vad som händer.. så länge det inte drabbar dom så röstar dom som lövfren vill dvs 80% sket i det…

    föutom dom som roade sig på pride.. o hade kul!!! däribland sv. försvaret, poliskåren, brandförsvaret… sket blankt i elden..

   • Det som jag tror var insats ledaren som sade när något höns på msb
    var ”orolig” för att de inte hade ”rätt” utbildning var klockren .
    Han sa ”det må vara att vi inte är genusutbildad men vi kan släcka,
    bränder” hade det varit sagt.

  • Polen har tagit emot omkring 1miljon flyktingar från Ukraina konflikten!
   Men det räknas inte! De måste vara från Mordor!

 61. Vilken jävla mega-blådåre! Hat , hat och hat snackas det alltid om i såna här idiot-hjärntvättade PK-kretsar. När vanligt sunt bondförnuft likställs med hat vet vi att vi är mycket illa ute.

 62. I stället för att införliva Afrika med Europa så kan väl Timmerman och alla andra som gillar hans idéer införliva sig själva med Afrika.

  • Där håller jag fullständigt med, men dessa tokar har tyvärr ingen självinsikt… utan som vanligt lever makteliten i en bubbla som redan passerat månen i omfång vid det här laget. Men alla bubblor spricker förr eller senare.

  • Ja, han kan köpa ett hus i Sydafrika och när det sedan kommer en mobb svarta sydafrikaner och exproprierar hans hus kan han bjuda dem på champagne och fira.

 63. Undrar vad tusan som händer i Europa? Fattar inte dessa politiker att dom själva skapar en större risk att få fram den verkliga extremhögern genom sitt agerande? Kommer att sluta i katastrof detta om ingen sätter stopp nu!

 64. Hur i hela helvete kan gubbar som dessa få makt tilldelad till sig, så att de kan få ta
  dessa avskyvärda beslut?! De ska ju bara bort…

  • Precis, och om man som jag är konservativ och tror på svensk egen suveränitet, ja då får jag skit för att jag är främlingsfientlig och rasist. Hur har så många svenskar kunnat bli så hjärntvättade ? Några förslag?

   • nåja det är inget konservatism … bara normalt… klart att du ska tänka så… det är helt ok.. o sluta lägga den saken i fack.. för det är så typiskt sv. allt ska fackas in o stämplas… så sjukt rigid o low minded
    bor man i sv. så tänker man ju på sv.. enkelt?

 65. Det slutliga målet är EN överstatlig o diktatorisk FN organisation, som styrs av en utopisk globalistisk ideologi.

  • Vilket ju Sverige gladeligen underkastade sig i måndags/tisdags i Marrakesh. JAG UNDRAR VILKA SOM SKICKADES?
   Såg just i tv Löfvens dallrande nuna i Bryssel. Jag kräks: Snacka om fel man på fel plats.

 66. Så om man är nationalist då går man omkring och hatar folk till höger och vänster. Nä, det är mer så att man älskar andra människor och vill att andra människor ska få leva i frid och fred. Bästa sättet att leva i frid och fred är att leka med lika barn.

  Men nu ska vi inte tro att Frans Timmermans har en åsikt att EU och Afrika behöver sammanföras för att få frid och fred. Nej, han har en agenda att förstöra frid och fred och göra européer fattiga. En folkförrädare, kort sagt.

 67. Filmtips: Kl. 22.00 visar TV6 filmen ”Iron Sky”, som handlar om att de genomonda nazisterna efter WW2 etablerade en hemlig rymdbas på månens baksida. Från denna bas planerar de att så småningom ta över jorden. Med andra ord en film lika verklighetsförankrad som mycket annan propaganda som folk matats med i decennier. Betrakta den som vilken dokumentär som helst.

 68. Nu snart lite julledighet och vila en stund. Nästa år blir det revolution mot överheten och jag ska vara en av alla ledare, och det behovs fler. Fundera över julen om vi bara ska sitta här och spy galla, eller ta den knytna näven ur byxfickan och vissa att vi värnar vårt fosterland. Fundera gärna över er egen kampvilja.

 69. Nej Timmermans, demokrati handlar först och främst om respekt för majoriteten. En synonym är ’majoritetsstyre’. Du vet, efter ett (normalt) val till en riksdag så vinner det parti som fått FLEST röster.

 70. Han är ju värsta sortens rasist som påstår att Afrika behöver oss för att klara sig? Det är ju att påstå att de inte klarar av något själv. Afrika kan ha en fantastisk framtid framför sig, de behöver kanske bara att någon tror på dem? Det värsta man kan göra med en människa är att göra den beroende av andra. Det är inhumant och att beskära frihet att utveckla sig själva. Det samma gäller för länder.

  https://www.youtube.com/watch?v=FFGtGfLUP4o&t

  Ett exempel jag såg på youtube, som medier i EU inte skulle visa, afrikas nya ansikte.

 71. Frågat mig själv om jag skulle vara beredd att dra på mig uniformen för och riskera att dö för något. Kommer oftast fram till att jag inte skulle det. Om EU med militärt våld skulle försöka tvinga Polen eller Ungern att underkasta sig dess regler skulle jag dick inte tveka en sekund att anmäla mig som frivillig för att försvara de sista fria nationerna i Europa.

 72. Super den fascisten ihop med vogkajunker tro? Det verkat inte många hjärnceller kvar att tänka med hos bägge. Korrumperade supare som dunkar i ryggen varandra och odlar ondskan mot europeiskt folk. Hur fasiken kommer sådana igioter till makten i Europa hela tiden?

 73. Jag har studerat den här gubben en tid och det Junckermegalomani i kvadrat. Gubbfan förstår inte alls att kommissionen har att exekvera parlamentets beslut, inget mer.

 74. Med lögnen som vapen!

  Det sticker i ögonen när den grupp av människor som aldrig varken behöver se eller befatta sig med invandringen, förutom i pappersform, uttala sig om att vi måste hjälpa alla andra.

  Vi måste ställa oss frågan, är migranter utan utbildning eller kunskaper det vi behöver för att göra Sverige bättre? Hitintills har det varit skralt med positiva nyheter som kan hänröras till migrationen, mestadels får vi utstå spott och spe, brottslighet samt försämrad välfärd.
  I över 40 år har vi utlovats positiva utfall av migrationen, sanningen är att kostnader och problemen eskalerar i sällan skådad fart.

  Jag har fått nog, jag vill inte ha hit fler eftersom det blivit ett omvänt sceniario där svenska fattiga inte får hjälp medan illegala migranter får bostäder och bistånd samt subventionerad vård.
  Något gamla svenska människor bara kan drömma om, det tycker sossarna är ett bra mångkulturellt samhälle.
  Gå ut och visa er ilska med gula västarna, ju fler desto bättre, vi måste börja göra mostånd mot den dysfunktionella politiken.

 75. Respekt för minoriteter? I sådana fall är det vita människor som borde respekteras högst eftersom det är vi som utgör en minoritet av jordens befolkning.
  Varför är Frans Timmermanns så intresserad av afrikaner och att få hit dem? Jag får faktiskt nån slags slavhandelsvibbar när jag hör sånt här.

 76. Här är min profetia: Så småningom kommer fler och fler östeuropeiska länder att avisera sitt utträde ur EU, som i praktiken går mot att bli ett Eurafrica. Detta går rakt emot Kalergiplanen och globalisternas agenda och leder till krig mellan globalisternas EU-arme och de fria länderna i öst som måste betvingas att följa planen. De flesta västländer har redan öppna konflikter mellan folklig milis och totalitära, EU-trogna regimer. Ett mycket stort antal svenskar, tyskar, fransmän, spanjorer m m bildar då frikårer som ansluter sig då till östländerna för att hjälpa till att kämpa för ett fritt Europa, för sina barns och barnbarns skull.

 77. Denne man är så rabiat att jag luktar STARK projicering – hans egna (förbjudna) känslor tillskrivs andra. Ju större rädsla att de ska poppa upp i det egna medvetandet, desto mer högröstat måste han skylla på andra!

   • Hear, hear!
    Här avslöjar han sig SJÄLV:
    ”och gick därefter till skarpt angrepp mot nationalister som han menade
    hatar andra länder och bara kan existera om de får utpeka andra som
    fiender.”
    ”Hatet är det bränsle som driver …”

   • Ja då. Men läser man faktalitteratur får man veta att de är oändligt få.
    Det finns hjälp för den som har svårt förstå vilka mekanismer som styr dem
    Med såna vänner behöver man inga fiender

   • Vad har följande människor gemensamt..- Rothschild, Soros, JP Morgan, Bank of america, Goldman & Sachs, Bilderberg gruppen, Trilaterala kommissionen, Kissinger, Greenspan, Federal Reserve, I stort sett alla banker i väst, Deep state, Wallenberg, Wolodarski, Sarnetzky, Bonnier, Schibstedt, Barbara Spectre,Ashberg, Junker, Wilders, Timmermans, Marx, Lenin, Frankfurtskolan, Merkel, Macaron, 90% av Hollywoods alla filmbolag, CNN, Washinton post, Clintons,…har säkert glömt 100 tals andra makthavare, men tror du inte att alla dessa kan ha lite grann påverkan på makten i världen? Den gemensamma faktorn är inte så svär att gissa sej till?

 78. Timmermans uttalande dryper av respektlöshet för andras åsikter . Frans Timmerman är alla nationers fiende nummer 1 .

  Super Timmerman också? Hans åsikter att Europa skall slås samman med Afrika till en enda kontinent tyder på sinnesrubbning av något slag . En undersökning hade varit på sin plats , tack !

  Jag med många andra hoppas innerligt att Timmerman inte blir nästa ordförande för kommissionen. Det betyder nämligen öppet krig mot nationalstaterna .

 79. Kommer få motsatt effekt, folk vaknar inte upp en morgon och bli ”rasister” erfarenheter spelar en stor roll. Det är väl inbördes krig dom vill ha.

 80. Jag kan förstå att folk är upprörda men detta har vi foliehattsnationalsocialister pratat om i flera år-Kalergiplanen.
  Dom vill ta död på vår ras.
  Gå med i folkgemenskapen det gäller vår ras överlevnad.

 81. Fakta: judarna flyttar hem p g a muslimerna. Denne galne man uttalar inte ett sant ord. Han kallar oss antisemiter medan han fördömer alla nationalister. I logikens namn borde han då fördöma judarna eftersom de slåss för sin egen stat Israel.

 82. Är det inte meningen att man ”bygger”
  ett land med lag och ordning som
  SKALL följas,
  OCH då kan man för helvete inte importera en jävla massa ociviliserad o- hyra!

 83. hen borde se upp med att inte bli bly förgiftad.
  I övrigt ca 15000 är s k lobbyister som påverkar de beslutande ombuden i Bryssel.gissa vem som styr dessa lobbyister…

 84. På en punkt har han rätt: Det finns bara en enda mänsklig ras, kallad homo sapiens. Den avgrund som skiljer människor från olika kulturer är i vilken kultur vi är födda, vilken religion vi ärvt och vilka värderingar vi omfamnar. Det tog oss hundratals år att bli ett civiliserat samhälle. Vissa andra länder och deras folk väljer att leva kvar i barbariet. Hur skall två så skiljda kulturer kunna mötas och dessa folk integreras? Drömmen om integration kommer att grymt misslyckas!

  • Ser du inte skillnad på olika mänskliga raser?
   Finns ju massor av bevis på att vi är olika.
   Din etnicitet skapar din kultur.

  • Ja, det skiljer, på massor av plan, mena är ohjälpligt efter, det kommer att utlösa krig, kanske är det detta faktum, som globalisterna försöker stoppa, genom att låta några få mena få tillgång till vår ”rikedom”….?

 85. Fler länder kommer att begära EXIT, Storbritanien var den första.

  EU är en bra ide, men då måste jordbruksstödet bort, det ska enbart handla om Valutasammarbete och säkerhet. Därmed kan man lägga ner hela parlamentet och bara skicka några ekonomer och militärt utbildade experter, resten av EU tramset behövs inte för att Europa ska kunna utvecka sig väl…..

  • tja jordbruksstöd, Sverige har inget säkerhetslager av föda.Ni svälter ihjäl på 7 dagar om importen upphör när en stor vulkan förstör odlingarna runt om i världen

 86. Jag har just nu sänt ett mail och ifrågasatt om han fick någon hjärnskada vid födelsen och föreslagit att han övergår till trädgårdsarbete där han inte kan skada någon.

 87. Om några nu tvivlade på att vi har att göra med fullständigt urflippade facistiska anti-demokrater så har ni ytterligare bevis här. Avskaffa EU-kommisionen och parlamentet och återgå till ett hälsosam europeiskt samarbete som gagnar europeerna. Afrika, en del av EU? Skulle inte tro det.

  • EU kommer att falla precis som t.ex. Jugoslavien, Sovjetunionen ..visste jag redan för 20 år sen typ. Funkar inte med så många olika multi etniciteter i ett land.

  • EU bör begränsa till Europeiskt samarbete. Att bygga en Europeiska federation är bullshit. Vi har inte samma historia som USA.

   USA byggdes av Vita europeiska invandrare, man fick ett språk och en kultur. Europa är inte så homogent så att någon union fungera.

 88. Varför ynglar de av sig så mycket, den afrikanska befolkningen som förväntas växa till mer än det dubbla (2,2 miljarder) till 2050. inte undra på att det inte fungerar i deras länder.
  Skippa skepp med kondomer, p-sprutor, stavar m.m. till dem.

 89. Globalisterna sliter av sig masken. De håller Europas folk med ett järngrepp runt pungkulorna. Hur ska folket ta dig loss från alla avtal som förtroendevalda opportunister skrivit på?

 90. Och kom ihåg att det finns fler sätt att flå en hare.I US har de CDC som kan bli ett problem .I euopa har sin motsvarighet som kan
  bli avgörande om en eller flera folkslags framtida öde.””smitta””

 91. Jag hörde att det var oroligt bland muslimerna på Västkusten, sedan de fått reda på att Allah heter Glenn i Göteborg.

 92. Människan är en art.
  Inom arten finns det olika raser med sina egna distinktioner, styrkor och svagheter.
  Är det så svårt att förstå?
  Det finns även skillnad mellan män och kvinnor. Fysiskt och psykologiskt.

  Ovanstående är på gränsen till olagligt att påstå.

 93. Jaså han tycker att det är ödesbestämt att Afrika och Europa hör ihop. Vad betyder det ? Samma gamla floskler som ingenting betyder.

 94. Vilken total galning! Hela EU är full av såna här maktfullkomliga ps*ykopater som ger bort våra ägodelar till fullständiga främlingar. Not for long I hope! Denna dåre skyndar på EU:s undergång! Men fler av europas folk måste vakna! Klockan är 5 i tolv!

 95. Nu verkar det bli riktigt farlig för oss vita…

  Kan detta vara början på ett tredje världskrig, där vi civiliserade vita försöker skydda våra länder från invasion från framförallt muslimska länder… Blir tufft i Sverige då löfven har släppt in en enormt mängd ”trojanska hästar”, tänker då på alla unga män i vapenför ålder med okänd härkomst…
  Samtidigt känner man en viss oro för sina barn som tvingas leva i detta samhället.

 96. Europa skall inte bry sej ett skit om Afrika. Afrika kan klara sej själv.. Den vita mannen har redan gjort vad man kan göra för hotten tottarna, det går inte att göra mer.

 97. En tanke är väl att redan nu börja bygga ”gated communities” i Sverige och starta upp ett vaktbolag med svensk personal… Detta kommer nog att vara vad vi svenska behöver i framtiden då staten redan nu inte klarar av att upprätthålla lag och ordning samt borga för allmänhetens säkerhet.

  • Till och börja med..Men det kommer inte att räcka.
   Avfallet som förpestar landet ,kommer ifrån länder där inte ens bil och hemförsäkring är finns ,enligt
   västerländsk modell.Så avfallet kommer inte att
   respektera svensk kultur,värdegrund e t c,,

 98. Med sådana ”vänner”..behöver vi europeér inga fiender…..

  Hej Tomten..
  Jag önskar mig att alla dessa fånar drabbas av massinvandringen i jul,
  Önskar jag någonting mer är det att få se hur vägen fryser till is under deras bilar…
  gärna hela bunten på väg mot något s.k toppmöte…
  Eller att flertalet som är ute och går…
  träffas av en blomkruka som det gjordes förr…
  Från en förbannad kärring i fönstret på någon innergård…

  ödmjuk som jag är önskar jag inget till mig själv…;)..

 99. SD fick ingen debatt om migrations avtalet, Talmannen som SD röstade för sa nej . Komiskt va.. Alla som röstar SD och kan bege er till mynttorget försök komma protesterna måste höras catarina januch mmm kommer

  • I Norge fikk Fremskrittspartet det frem til Stortinget men resten av Stortinget jublet for galskapen og ville ikke ha noe debatt om migrasjons avtalen. Jaja landene våre fortjener ikke bedre når S&M får støtte av det store flertallet av velgerne i valg etter valg. Velgerne må være lobotomerte. Det er da ikke rasjonelt å støtte de gale partiene som har skapt kaoset slik at de kan skape mer galskap?

 100. Dette virker da komplett sinnsykt, men blir ikke forbauset om det blir slik. I de fleste Europeiske land har vi sett klart hvilken kurs vi er på vei, men velgerne støtter i valg etter valg partiene som vil rive ned det som har tatt tusen år å bygge. Oppvåkningen går for sent. Blod, død og tårer har vært prisen våre forfedre har betalt og nå skal vi frivillig gi det bort til folk på andre siden av kloden som ikke har maktet å skape annet en store fødselstall. De gale blir ledere, og de normale havner i gulager.

 101. Illavarslande !
  Dags att granska ”Timmermannen”, det är ju EU-val nästa år och det är bra om ”hans historia beskrivs” så väljarna får en uppfattning vad som kan hända EU med honom vid ”rodret”.

  Han kommer ju från ett litet EU-land och frågan är ju hur de ”tre grundarländerna”, de som i princip bestämmer, reagerar på ”politiska utsvävningar” med kanske ”Pariskravaller” mm. som följd.

  Man kan inte bortse från kommande lågkonjunktur och ekonomiska fakta som kommer att få ökat inflytande i EU.

  Hans historiska fakta verkan inte vara särskilt stora och f.ö….. han kanske inte alls blir vald.
  Men det är bra att frågan tas upp och belyses.

 102. När man går ut på stan ser man främlingar från främmande kulturer. De står där men ingen pratar med dem. De kommer från en främmande kultur och de blir fler för varje dag. Integrationen av marxidternas ”samjällsbygge” är noll. Men man fyller bara på fler och Gud nåde den som ifrågasätter vad som i helvete är på gång.

   • Det är inte lätt att vara intelligent, när man dagligen översköljs,
    av PK-medias olika propagandakanaler.
    De flesta medelsvenssonarna är i ett PK-koma och de är själva inte ens medvetna om det.
    De är PK-zombies helt enkelt.

    Den svenska demokratin, finns inte längre, det är bara drygt en miljon än så länge, som är medveten om, den svenska katastrofen.

 103. Varje organism vill ha utmaning och inte bara lycka och välmående. Så även alla organismer i Europa.

  Därför vill vi inte bli tillfreds med att ha skapat fred och gemenskap där det tidigare var återkommande krig.

  Vi vill ha mer utmaning och krig, skatt och missär.

 104. At smide Ungarn og Polen ud, lyder udemærket, for det vil destruerer Føderationen.

  Norden vil kunne få et udemærket samarbejde med de østeuropæiske nationalstater!

  • Nordiskt samarbete är underskattat! Om vi ska tro väderleksrapporten så ska vi göra oss av med södra Europa snarast och bygga ordentliga murar med försäljning av diverse till högstbjudande via gluggar.

 105. EU börjar alltmer likna en blåkopia av Sovjetunionen – eller för den delen nazisternas Tusenåriga rike – och liksom i dessa diktaturer har vi väljare inget som helst inflytande. Vi får visserligen fortfarande rösta i allmänna val men röstar vi fel utsätts vi för trakasserier och sanktioner medan EUs styre fjärmar sig alltmer från väljarna och bygger strukturer som ger toppen den oinskränkta makten och vi kan aldrig ställa någon till ansvar. Diktatur helt enkelt.

 106. Han kan verkligen konsten att motivera en att fortsätta jobba och slita för mer skattemedel till vår odugliga regering.
  Måste flytta härifrån, men om man har tur så kanske det blir ngt utvandringsbidrag då det skall fyllas på med guldklimpar.

 107. Frans Timmermans vill krossa alla konservativa regeringar i EU. Han säger rakt ut att det inte spelar någon roll hur vi röstar. Det är de icke valbara EU-höjdarna som bestämmer allt åt oss. Han låter som en fascist och maffiaboss.

 108. Junker och som det ser ut än mer Timmerman är utmärkta draglokomotiv för ökad nationalism i Europa. Tråkigt nog kan det även bli en markant ökad aktivitet av såväl gula västar som av dess svans av det mer våldsamma slaget, innan herrarna inser att lämna över till personer som är mer inriktade på att företräda folket i EU’s intressen

 109. Nog kan några nationalister delvis drivas av hat, både rationellt och irrationellt sådant. Men i huvudsak vill jag påstå att nationalister drivs av en längtan efter gemenskap, trygghet och rättvisa.

 110. Kommunistisk retorik från herr Timmerman. Hot, gör som vi säger, annars! Annars vadå, skall ni hoppas på att islam skall ställa sig på deras sida mot denna kontinentens folk som är mer än lovligt besvikna på EU-eliten och islam. Det låter mera som att Frans Timmerman ger röst åt FN, och det avtal som de antidemokratsiska har röstat för den 10 december 2018. Detta var mera som ett rop på hjälp av Frans Timmerman, med att islam skall ställa upp och använda islam i Europa, mot medborgarna. Ingen av supermakterna kommer att ge EU-eliten något stöd. kvar är då islam som kommer att tvingas inse det faktum att de finns närvarande i Europa och Norden, men att islams försörjningslinjer till Europa har, och kommer att kraftigt reduceras inom tids nog. Är det så att islam under sådana förhållanden påbörjar skada eller skador mot denna kontinentens medborgares helgedomar så kan islam räkna med att hämnd kommer att utgå mot helgedomar i den islamska världen. Den vapenmakten finns att tillgå med att skada islam ända in på djupet. Det innebär även att islamska härskare kommer att sitta mycket löst vid makten. Det vilar nu på islam hur de önskar framtiden, för makten i kommer att inte att vila i det EU som nu vi ser det, för folket kommer att återta makten och göra processen kort med den nuvarande elitens försök med att krossa medborgarnas nationer. För är det såhär EU-eliten använder retoriken mot medborgarna så lär eliten få framtida stora problem med deras politiska överlevnad.

 111. Skitstövel är vad han är, idag så samtalade jag med en mycket god väninna pensionerad boende i Lorraine , de hade som varje år fått hemkört en julgran och en härlig julkorg , fylld med godsaker inför helgen. ( Kommunen ombesörjer detta.)
  De pensionärerna blir varje år bjudna på en välsmakande måltid i stadens festsal.
  Vad erbjuds SVERIGES pensionärer………………………………….Vad ?

 112. En av George Soros lakejer. Detta är en riktigt farlig judehatande idiot.

  Ytterst passande att springa Soros ärenden, precis som Juncker har gjort.
  Den nya världsordningen börjar ta form.

  • Alla judar är inte dåliga men det finns en makt och penninggalen liten klick, som styrs av sin egna mega-egoism.
   I och för sig kan man delvis förstå dem, för de är ju Guds utvalda folk, ”egendomsfolket”.

 113. Det han jobbar för, kommer leda till motsatsen!
  Det är iof bra! Hoppas bara det händer innan han och hans likar, lyckas sätta Europa i brand!

 114. Verkar vara kriminell och i högsta grad antidemokratisk den där.
  Undrar var de hittar alla sådana mörka krafter någonstans.

 115. ” Bara kan existera om de pekar ut andra länder” Och sedan pekade han omedelbart ut Ungern pch Polen.
  Smart Eller hjärndöd?
  Gammal suparkompis till Juncker med pedofilvibbar.

 116. Jättebra om den här tomten kan få bort Ungern, Polen från EU….detta skulle betyda slutet på EU. Hoppas han lyckas med detta ! Löfvèn kan hjälpa till genom att kräva jätteböter till Polen och Ungern…100 miljarder Euro kan vara en bra summa för att övertyga de här länderna om att det är dags att utträda ur EU.

  • Du är ju hopplös, det va ju dessa personer som nationalsocialisterna ärofyllt stred emot.
   Din sida vann och nu får vi uppleva detta helvete med kalergiplanen.
   Han är sionistlakej.

   • Vad som var mest typiskt för nazisterna på 30 talet var att dom ville styra och reglera folksammansättningen. I deras fall ville man alltså göra folket ”renrasigt”. Det var även fallet i Sverige. Dagens styrande vill på liknande sätt skapa mångkultur, alltså med gammaldags termer uttrycket, ”rasblandning”. Den gemensamma nämnaren är alltså att eliten som en klan vill styra och kontrollera människors liv och leverne. Med den definitionen kan man mycket väl kalla det liberalnazism. Sedan hoppas jag ingen tar illa upp för ordvalet, det är inte menat att provocera.

    • Ordet nazist är ett nedsättande ord från en jude.
     Naturen skapade olika raser och historien har bevisat att det fungerar bäst i etniskt homogena samhällen då våra olika raser besitter olika naturliga genetiska sätt att vara på.
     Naturen vill inte rasblanda. Dessutom är det inte rasistiskt att blanda och förgöra raser så att det endast blir en blandad ras kvar utan rötter och kultur som globalisterna kan styra över?(se kalergiplanen).
     Det fanns inget hat från Dr Walter Gross mot andra raser utan enbart en stor kärlek till att vilja bevara sin egen.
     Leberaler och andra cucks har nu sitt rasblandade samhälle och se nu hur det går.
     Bara för att man älskar sina egna behöver man inte hata andra.

 117. Den jävla nazisten är livsfarlig. Afrikaner med en IQ på 70% kommer att ödelägga kontinenten. Östeuropa är vårat hopp.

  • Alla afrikaner har inte lågt IQ. Dessutom, IQ säger inget om ärlighet, slughet eller list. Vi kan bara hoppas att afrikanerna är sluga nog att genomskåda förrädaren och sparka ut honom.

    • Det finns både forskning och statistik, men vad jag säger är att du generaliserar väldigt grovt när du drar en hel kontinent och alla dess individer och grupper över en kam. Att vissa områden har ett IQ medeltal på 70 betyder inte att alla folk och individer i Afrika har samma IQ. Dessutom mäter IQ bara en av människans många anlag och mentala tillgångar, den matematiskt logiska. Sedan är bara små delar av Afrika ordentligt utredda. Det mesta har man bara gissat sig till. Allt ganska luddigt. Det verkliga problemet är att ett land som Sverige med högt IQ har byggt och anpassat hela samhället runt det, och när vi tar in människor från andra områden med lägre IQ får dom väldigt svårt att leva och anpassa sig i Sverige, vilket är just ett problem vi ser som en följd av massinvandringen. Mozanbique sägs ligga på 64, Mali på 74, Egypten på 81, Zimbabwe på 82, Uganda 84, så variationerna är ganska stora. Vilket IQ svenska politiker har tror jag vi vördsamt avstår från att spekulera i.

     • Jag tror knappas att en enda videobloggare kan ses som någon pålitlig källa. Jag såg just att den person som har ett av världens högsta IQ, 190, faktiskt är en ingenjör från Afrika. Han heter Philip Emeagwali och är från Nigeria. Så enkelt är det alltså inte. När det gäller ingenjörsvetenskap är ett högt IQ en stor fördel, och just därför har folk som svenskar och kineser kommit långt i den vetenskapen. Men annars, titta på Sverige, politiker i synnerhet, dom jönsarna kunde inte, och kan fortfarande inte, räkna ut eller förstå massinvandringens katastrofala följder på samhället.

     • Och vilka som är ”befolkningen” bestämdes av europeiska kolonisatörer som drog upp gränserna, så den delen stämmer inte heller. Släpp sargen.

     • Nej, detta har inte med länders gränser att göra. IQ-snitten skiljer sig för folkgrupper, om du gillar det ordet bättre. Folkgrupper skiljer sig även när det gäller andra ärftliga egenskaper vi har. Det ger effekter på vilka samhällen man bygger, och man är inte en godare människa om man låtsas att det inte är sant.

     • Men gränserna motsvarar inte ens några folkgrupper. Sedan består folkgrupper faktiskt av individer och stora variationer. Dom är inte homogena. Du får nog ge dig nu.

     • Sluta tjata om gränser. Folkgrupper följer alltså inte gränser, utan är folkgrupper. Och det är vetenskapligt bevisat stor skillnad i IQ mellan olika folkgrupper.

     • Du kommer nog aldrig att sluta. Du måste nog kunna acceptera att andra med erfarenhet på plats inte alltid tycker som du.

     • ??? Vad är det du inte förstår? IQ är mätbart, och olika folkgrupper har olika IQ-snitt. Det är inte något man kan ha olika åsikter om. Det är som vattnets kokpunkt. Det bara är.

     • Sverige är väl ett exempel, det är ett land inom väl definierade gränser, men har många folkgrupper. Inte ett folk. Tar du ett medelvärde av alla människor i sverige får du en meningslöst värde.

     • En gång till då: sluta tjata om gränser. Jag har redan förtydligat flera gånger att det handlar om folkgrupper. Är det ett läsförståendefel som gör att du fortsätter tjafsa?

     • De siffror som publicerats gäller länder, utan hänsyn till hur många eller vilka folkgrupper som finns inom landets gränser. Jag föreslår en gedigen utbildning till ingenjör om du vill greppa det närmare.

     • Nej, verkligen inte. Askhenazi, som leder IQ-ligan, är inte ett land. Mätningarna är för folkgrupper. Kolla upp lite bättre, så klarnar det kanske.

     • Vi talade om Afrika. Askhenazi är en distinkt grupp. Andra utredningar har inte fokuserat på en begränsad grupp, och Askhenazi har inget med Afrika att göra.

     • Nej, vi talar inte om Afrika. Vi talar om att olika folkgrupper har olika IQ. Och det är vetenskaplig och oomkullrunkelig sanning.

     • Inte det. Inledningen av Denny ”Den jävla nazisten är livsfarlig. Afrikaner med en IQ på 70% kommer att ödelägga kontinenten.”

     • Och om du nu vet att vi har olika folkgrupper i Sverige, som har varierande IQ, så bevisar det bara att du verkar stressa fram och vara obstinat utan att läsa vad jag skriver.

     • Jag föreslår också utbildning för dig. Ta reda på hur detaljerad IQ-vetenskapen är, innan du drygar dig som en Dunning-Kruger.

     • Jo, jag tänker sluta slösa tid på dig, exakt nu. Helt otroligt att någon kan vara så j-a dryg, och framhäva sina känslor om hur något är, istället för att ta till sig en vetenskaplig sanning, inom ett mätbart och väl undersökt område där det faktiskt finns en sanning att ta in. Adjö!

     • Håll klaffen då, jag kommer inte att sakna dig. Det är skillnad på att debattera en fråga i sak och försöka påtvinga andra egna teorier genom att köra ner dom i halsen på folk.

     • Oxhuvudet är troligen det mesta troll du kan hitta här just nu och han har absolut ingen respekt för fakta

     • Jag vet att vattnets kokpunkt varierar med bl a atmosfäriskt tryck, men den varierar aldrig med någons känslor, utan är – liksom IQ – mätbart och vetenskapligt definerat.

  • Om vi lämnar IQ-debatten ett tag, så finns det en annan sanning här: -Livet är bekvämare i Europa än i Afrika. Naturligtvis söker sig folk dit det är bekvämast.

   Om vi nu ska få stopp på denna folkvandring, måste Afrika bli lika bekvämt som Europa. Hur vi kommer dit är en annan historia.

    • Du har en poäng där helt klart. Men så länge det är enklare att ”ta båten” till lycka och framgång, kommer folk att välja den enklaste lösningen, oavsett varifrån dom kommer.

 118. Det är alldeles för mycket droger i omlopp i den där delen av Europa även bland politikerna. Påverkade politiker gör större skada än påverkade bilförare och måste stoppas

 119. Om det handlar om respekt för minoriteter, hur kommer det sig att i Sverige avskaffar majoriteten alla rättigheter för minoriteter. Tänker på SD. Hur kommer det sig då att dom smutskastar Kina för att lyfta Afrika ur våld och fattigdom, precis som Kina redan har bevisat att dom kan göra genom att göra det i sitt eget land. Europa har väl snarast bevisat motsatsen givet det ökande kaos och sönderfall som plågar Europa. Jag tror inte någon i Afrika vill ha Européerna. Om ord som lögnare och förrädare har någon plats i debatten så är det här. Hatet är bränslet säger han, och själv spyr han hat mot andra.

  • Verdensbanken har bidraget til denne ulykke i Afrika. Den har været globalisternes værktøj til at “hjælpe” afrikanerne med bidrag/lån, men på en masse betingelser, som fx har givet de multinationale virksomheder rettighederne til Afrikas råstoffer.
   Kun en korrupt elite i Afrika, har fået gavn af disse bidrag/lån.

   Globalisterne er de fjenden for de 99 %, men de fremstiller sig selv som beskytter af folket med hjælp af msm.

   • Ja – jag håller med. Inte att förglömma att världsbanken är USA kontrollerad, USA har vetorätt. Man har styrt investeringarna med villkor som har hållit ländernas utveckling tillbaka och på så sätt säkrat billiga råmaterial. Dessutom har USA stationerat trupper på plats för att säkra detta. Därför är man nu så våldsamt arga när Kina gör motsatsen, investerar för att utveckla länderna. Kina resonerar annorlunda. Om vi investerar för att utveckla landet, då vill dom ha mer betalt för råvarorna, det blir dyrare att köpa. Men när dom tjänat pengarna kommer dom att spendera dom på något, som att köpa från Kina. Alltså en vinst för båda och det driver utvecklingen. De är så Kina har arbetat inom landet och så dom har lyft 800 miljoner ur fattigdom och ökar BNP 52 gånger. USA propagandan har gått upp på övervarv mot detta. Det hota hela USA’s hegemoni och maktposition.

    • Vem styr, drar i världsbankens marionettrådar.
     Follow the money,
     vem/vilka vinner mest,
     får mest makt.i slutändan….??

     • Hittills har det varit USA som agerat världens ekonomiska diktator, men nu börjar dom få konkurrens av snabbt utvecklande länder som både Kina och Indien. Det är det som får Trump att gå upp i limningen.

     • USA….., är det samma sak som de svarta, mexikanarna eller vissa judar?
      Vilka är det som äger banken Rothschield i USA, vilken/vilka banker är de starkaste bankerna i USA, vilka äger dessa banker är det de svarta, mexikanarna eller vissa utvalda judar?
      Vi måsta alltid komma ihåg att det är ett visst folk som av Gud har blivit ”det utvalda folket”, dvs ”egendomsfolket”.
      Vad vi än tycker om det, så måste vi underdånigt acceptera att så är det, punkt slut.
      Alea jaekta est……

     • Nej jag talar om ”USA” som är ungefär samma samling och elit klan som du beskriver. Alltså ”globalisterna” Inte Folket.

 120. Frans Timmerman borde vara mer bekymrad över revolutionen som är på väg i Europa. Militärens ställningstagande i Frankrike mot Macron och att länderna är grannar, militären länderna emellan med delvis gemensam historia ww2, Belgien delvis fransktalande m.m. EU eliten är helt förblindade av makten.

 121. Frans Timmermans kan bosätta sig i Afrika så kan han skicka ett vykort o berätta hur det går med globaliseringen där mångkulturhungriga vita väller in för att skapa sig ett drägligt liv i gemenskap. Denna typ av globalisering ser jag inga problem med.

 122. Från klarhet till klarhet… EU är ingen Demokrati…. Tror tillomed Stalin skulle skämmas lite om han levde… EU är en 100% Diktatur…

 123. Hvilken arrogance disse globalister har. Jorden må have åbnet sig et sted, så disse chutulhu væsner har kunnet komme op i dagslyset og ødelægge menneskeheden.

 124. Den där Frans verkar ju inte vara riktigt klok. Att vara Nationalist och älska sitt land är motsatsen till hat. Att förstå att nationalism är grunden för mångfald, titta bara på Europa med alla dess länder och skiftande kulturer och utbyten sinsemellan genom tex handel och utbildning.

  Att förstöra Europa kommer inte hjälpa någon..

  • Ja, har i deres agenda indbygget, at vi skal HADE vores land og vores egen kultur. At vi skal SKAMME os over dem vi er, og hvor vi kommer fra, og overgive os til fremmede befolkninger, kulturer og værdier (dvs. islam).

   Det totalitære islam passer bedre sammen med den totalitære globalisme.

  • Så är det. Europas kulturella styrka har legat just i de många gränserna, som skapat en verklig mångfald av nationella profiler och särdrag. Att vilja ersätta denna med en påtvingad ”multikulturell” chimär är ett dåraktigt företag som gynnar bara transnationella banker och jättekorporationer. Dessa vill sidsteppa alla nationella bestämmeler av demokratiskt valda regeringar och behandla hela världen som en enda global marknad..

 125. Lika bra att EUSSR kör med raka rör.
  Kraschen med verkligheten blir än mer effektfull och Timmerman
  kan bli Bryssels motsvarighet till Gorbatjov.

 126. Det meste af livet har vi fået at vide at jorden er overbefolket, at den vestlige befolkning forurener mest og at robotter vil overtage vores arbejde i vesten.

  Hvordan passer alt dette sammen med globalisternes vision om hundrede af millioner afrikanere til Europa? At afrikanerne er vores skæbne og at VI har brug for DEM?

 127. Timmerman kan inte räkna nationalekonomi vilket är grundförutsättning till invandring. Det är väl ingen som vill vara kvar i EU som kan det heller.

  • När man läst artiken så undrar man om, det är ironi från början till slut.
   Kanske hela EU-projektet är en förstorad humorföreställning av typ Norra Brunn.

 128. Det är väl bara att låsa in psykfallet på ett rymningssäkert fängelse, och sedan slänga bort nyckeln.
  Hur svårt kan det va ?

 129. Globalismen er verdens største røveri.
  Det er et røveri af vestens nationalstater, deres befolkning, kulturer og værdier.

  Globalister er som terminators, der ønsker total udryddelse af alle, der går imod deres totalitære ideologi.

  De prøver ikke længere at skjule deres sande dagsorden. Mere overgivelse af nationalstaternes suverænitet til EU. Mere magt til EU.

  Og hvad vil EU bruge magten til?
  Fjerne den oprindelige befolkning og erstatte den med nye folk, der er mere compliant med totalitære regimer.

 130. Skicka Timmermans till Afrika, helst till Sydafrika. Där kan han predika om att det bara finns en ras. Både vita och svarta kommer att ta emot honom som en profet. 🙂

 131. Risken att han blir vald är nog rätt liten . Jag tror inte att Vänstern kommer få en majoritet i EU parlamentet I nästan alla länder i EU styrs av av höger partier. Han måste stödjas av en majoritet av parlamenetet

  • The financiers of Hitler were globalist bankers and multinational companies.

   So in a way nazi-germany never ended, it just changed colors and went into the shadows – until now.

   IG Farben for example were both based in Europe and the US.

   Anthony C. Sutton has written books about this. Very interesting.

   • Stämmer ganska bra. Hitler riket och nazismen var så ekonomiskt framgångsrikt att just dessa krafter i USA vill allvarligt införa nazismen i USA som politiskt system.

 132. Han vill alltså ha fler gangstatowns? Tack men nej tack!

  TRELLEBORG. I skuggan av skjutningarna i Malmö försöker kriminella män ta makten över gatorna i Trelleborg.
  Enligt polis tycks de inte ha några spärrar.
  Flera har dömts till fängelsestraff, men överfulla fängelser gör att de kan gå fria och fortsätter att begå brott.
  – Jag måste kritisera rättsväsendet, säger kommunpolis Mats Rindborn Grahl.
  https://www.expressen.se/kvallsposten/i-skuggan-av-malmoskjutningarna-kriminella-forsoker-ta-over-smastad/

 133. ”Hatet är det bränsle som driver nationalister”.
  Ingen seriös person kan säga något så dumt.
  När blev fosterlandskärlek lika med hat?

  • Historiskt fanns en viss riktighet i att hatet drev nationalismen. De styrande klanerna använde nationalismen för att driva på hatet mot andra nationalister så att dom skulle bli villig kanonmat när eliten startade krigen. Det pågår ännu idag, se bara hur Bonniers och främst DN driver på hatet mor Ryssar och Kineser med massa fejknyheter och lögner. Det pågår ju var dag i DN.

   • Vet inte om ordet hat är rätt? Jag skulle snarare säga att det är frustration som håller på att gå över i desperation som gör att partier som SD kommer till. Hade vi haft sansade politiker i Sverige hade aldrig SD funnits. Så enkelt är det. Det är dåliga politiker som inte lyssnar på hela folket som driver på aggressionerna i dagens EU

   • Jag tycker att professorn i historia Lars Trägårdh formulerade det bra när han sa att nationalismen är en rent empirisk fråga.

    Det handlar om vad för sorts nationalism det är fråga om. En stortysk från trettiotalet eller en norsk nationalism av idag. Det är en jädrans skillnad!

    • Håller med. Nationalismen kan förklaras så enkelt som två familjer som bor grannar. Båda är stolta över sin barn, sitt hus och sin familj, och respekterar varandra för det, men det betyder inte att att man behöver smutskasta grannen och sprida fula rykten och hat. Tyvärr är det det som tidningar som DN och Bonniers håller på med när det gäller andra länder. Dom ljuger helt enkelt om andra och sprider falska nyheter och rent skvaller och förtal.

 134. EU-unionen står för islamistisk invation av Europa, fakta som alla europeiska medborgare borde upplysas om, speciellt svenska folket, som är utsatta för en enorm propaganda o fake news i msm-media.

  Gossen ovan, är ytterligare ett bevis för detta vansinne.

 135. Seriöst, med en sådan som Frans Timmermans vid makten kommer det bli riktigt farligt. Försöker han styra med järnhand så lär Europa ganska raskt delas upp i klyftor och vi har kriget här fortare än vi anar. Som alla vet bubblar det redan bland folket och det lär explodera.

  Frans Timmermans verkar vara en som är sådär egenkär med skygglapparna på och tror han verkligen att man i modern tid kan regera med piska lär bli varse hur väl det går. (Något våra kära politiker också borde behöva lära sig.)

  Sicken tokfrans….

  • Men kriget de vill ha ska vara mot Ryssland, så att det bara blir spillror kvar av kaukasierna. Kan vi stoppa deras agenda? Det behövs ett mycket brett uppvaknande, och det behövs att det uppvaknandet skedde igår. 🙁

 136. Att EU toppar vill ha ett högkriminellt Europa är en målmedveten handling som de inte vill göra avkall ifrån, för det handlar om att härska och söndra!
  Om Europa blev en civiliserad kontinent igen, så skulle Bilderbergargruppen bli tvingade att lägga ned sitt mål att bli världshärskare, precis som Hitler var ute efter och just därför har vi EU och FN som två nazistorganisationer!

 137. Varför skulle vi skriva in svenskt EU-medlemskap i grundlagen för? Ställde sig ingen den frågan – vad händer om EU blir galet. Vad händer om ledarna blir vansinniga? (Vilket iofs redan är en sanning) – Varför ska svenska folket bindas med en sån kvarnsten runt halsen?
  7-K i FÄNGELSE!!

  • EU var galet redan när den ändringen smögs in i grundlagen. Men folket sov, och våra politiker var köpta av globalisterna.

  • Kan bara gå åt helvete när folk röstar på idioter!
   Hela 7 partiet är i stort dårar, håller inte med nån
   MEN borgarna har ställt till med mycket elände och sänkt Sverige
   det började 1976 när Svåldin, de muslimer (som Palme vill
   SKICKA HEM) gav den idioten PUT
   och lucia-beslutet t. ex.
   och renfält den jävla IDIOTEN..

 138. Än så länge har VAL i europeiska länder, men hur länge återstår att se. Var kritisk mor dessa typer av politiker, detta har pågått länge och blir allt värre.

 139. Alltså Hur många GAMLA Galna MÄN finns det i EU och vad FN gör de yngre som blivit invalda och representanter för varje LAND, dom varken syns eller hörs..
  Man ÄR ju så trött på att se dessa Stofiler kliva ur Taxibilarna och Rätta till Slipsen, som om det var det Viktigaste…och sen buga och bocka och samlas runt det RUNDA Bordet..

  Att Sossarna tillhör en SEKT i Sverige som vill tillintetgöra Landet är odiskutabelt MEN att EU också Är det, måste STOPPAS…

 140. Han ska regera som en fascistisk diktator med andra ord. Hoppas underärttelsetjänsterna har tagit del av hans löfte och hot om att förbryta sig mot europeisk grundlag.

 141. Den ena mer galen än den andra. Vi måste ut ur EU innan allt är förlorat. Vi hade mindre konflikter i europa innan EUs maktgalna gubbjävlar med storhetsvansinne kom in i bilden. De svenska judarna har aldrig varit så hotade som idag av den nya kulturen EU och svenska regeringen skapat.
  Svenska folket har aldrig varit så pressade i modern tid av kulturkrockar, våldtäkter, kriminalitet, terrorhot, narkotika, dålig arbetsmiljö, ekonomiska klyftor, vårdköer, fattigpensionärer, hemlöshet, cyniska arbetgivare, etc, som nu.
  Nu vill idioterna göra det ännu värre. EU kommer inte överleva detta. Jag tror det bara behövs en liten gnista för att allt kommer explodera.

 142. Timmerman verkar vara driven av hat. Han hatar det vita Europa och han hatar de som har en annan uppfattning än han själv. En mycket farlig man enligt min uppfattning. Stackars Europa om denne man kommer till den högsta makten.

 143. Vad Afrika behöver är företagssamhet, investeringar i företag och familjeplanering för att stävja deras skenande befolkningstillväxt.
  Hur kan det komma sig att europeiska kvinnor tillåts konsumera p-piller ohämmat fritt som godis medan i Afrika verkar p-piller lysa med sin frånvaro?
  Vad vi behöver i EU är att länderna löser sin egen befolkningstillväxt (minst 2,1 i nativitet) på egen kraft med familjepolitik och ej genom massimport av människor från utanför Europa.
  Nu är det nog med kulturmarxisternas amoklöpning!

  Sådana galna kulturmarxister som Timmermans skall dras inför internationell domstol och åtalas för brott mot mänskligheten och hållas för sitt högförrederi mot Europas ursprungsbefolkning bakom lås och bom på livstid!

 144. Militåren i Europa börjar vakna, det visar reaktionerna i Frankrike o det kommer säkert att sprida sig i Europa.

  Islamiseringen är idag ett oerhört hot mot hela det demokratiska systemet, som är utmärkande för
  den civiliserade delen av Världen.

 145. Får denne galning hållas så kommer inbördeskriget i Europa vara ett faktum i en nära framtid. Redan nu ser vi hur alltfler flyttar ut den politiska agendan på gatorna i våldsamma protester. Nästa steg blir organisering och beväpning.
  Jag skulle inte vilja vara i folkförrädaren Timmermans kläder den dag tusentals uppretade människor från Europas olika länder stormar in med vapen och krossar makten i Bryssel
  till mos.

 146. ”Timmerman slagit fast att Europa inte kan fortsätta vara en plats med fred och frihet”

  Jodå, det kan det visst det. Åtminstone finns den ambitionen hos oss nationalister. Jag menar hos alla vi som älskar vårt land och vår frihet och den fred vi skapat med alla våra grannländer.

  ”Hatet är det bränsle som driver nationalister”, slog Timmermans fast och lade ut texten om att dessa ständigt letar efter fiender utanför gränsen men även innanför.”

  Skitprat! Den som hatar är Timmerman som kastar lögner på oss. Timmerman är en lögnare!

  Och han är en som hatar alla som vill ha fred och frihet. Själv skapar han konflikter och ofred. Timmerman är en samhällsomstörtare och en ond typ som hatar oss människor som älskar fred. Allt enligt min åsikt, givetvis.

  Timmerman ”gick därefter till skarpt angrepp mot nationalister som han menade hatar andra länder och bara kan existera om de får utpeka andra som fiender.”

  Här har Sverige haft fred i 300 år och existerar fortfarande! Och det har vi gjort utan att stämpla varken Danmark, Norge eller Finland, eller något annat land, som våra fiender.

  Hur kan man rösta fram en sådan som Timmerman att leda Europa? Han kommer ju att störta hela Europa i fördärv och elände.

  Och klarar inte afrikanerna av att stå på egna ben utan att behöva lämna Afrika? Varför kan de inte bygga upp sin egen kontinent utan att lämna den?

 147. Denne timmerman kan flytta till Afrika och bli hövding hos Kockabalongas eller Hottentotterna och slippa allt som har med EU och Europa att göra. Ge honom en trumma som han trummelumma på i sin hydda.

 148. Efter fyllot kommer denna galning och till denna fascistorganisation
  betalar vi miljoner till,ut ur EU de kommer att trigga igång ett inbördeskrig i Europa innan de blir nöjda.

 149. Timmerman verkar vara nästan lika vansinnig som hans företrädare var under 40-talet, när en liknande konstruktion för Europa (Germania) var på tapeten…

  • Det ligger mycket i det du säger. Det finns problem som mörkas och som man helst inte talar.
   Anledningen med lagen om hets, är till för att tysta kritiken.

  • Kanske därför folk måste inse att vi ligger risigt till om man inte förstår och inte får kritisera judisk makt.

    • Du verkar inte riktigt förstå att bara för att man vill bevara vår ras behöver man inte hata andra.
     Rasisten är ju du som vill blanda alla till en enda smet.
     Men så verkar du ju även vara en globalist och EU lekej.
     Och kritik verkar du heller ej förstå.
     Är du utvald?

 150. Jag tycker EU skall börja undervisa MENA-länderna i fördelarna med att ha barnbegränsning/familjeplanering!!!
  När befolkningen förstår att mindre familjer på sikt skapar välstånd och dessutom är bra för klimatet, då först finns förutsättningarna för att få ett fungerande land!!!

 151. Många dårar möter man i texterna på Samhällsnytt!

  Franz Timmermanns kastar fram idéer och åsikter som påminner Annie Lööfs bisarra åsikt om 40 miljoner flera till Sverige. Måtte sunda förnuftet ta över och stoppa såna horribla idéer.

  Har man udda åsikter måste man också påvisa fördelarna.
  Och det är faktiskt omöjligt att överhuvudtaget finna några fördelar i något av det som Franz Timmerman står för.

  Med facit som grund: blir slutsatsen att fördelarna med Afrika är, att Afrika med sin befolkning stannar där det/de är. Och måtte båda kontinenterna för evigt förbli åtskilda.

 152. De P A C K som rånar, våldtar, mördar med
  knivar och skjuter och tar lastbilar för att
  köra över oskyldiga
  och dom ÄR IMPORTERADE ,
  De
  ÄR NATIONALISTERNAS FIENDE
  SÅ JÄVLA KLART,
  OCH DOM KAN MAN BARA HATA

  såna skall sopas UUUUTTTTTTT!

 153. Med en sådan inställning och mer makt till kommissionen kommer tveklöst leda till EU:s upplösning. Timmermanns part d.v.s. S i Nederländerna fick 18% i sista valet och är på väg mot avgrunden, det är lätt att förstå.

 154. Det måste vara något alvarligt fel i huvudet på de vita människor som gör allt för att utrota sin egen ras. Självbevarelsedriften måste saknas helt. Denna typ av självdestruktiva människor måste fråntas all form av beslutande befattningar inom landet och Europa.

  • Ja men vi vita som förstår detta måste ena oss och inte tänka så som att bara för att någon tar av sig slöjan och jobbar och dricker en öl ska bosätta sig här.
   Folk måste sluta tänka på bara pengar och förstå att det är en kamp för vår ras och kultur.
   Vi måste ena oss i en folkgemenskap.
   Timmerman är en sionistlakej och kalergiplansvurmare.

  • Du kan nog lämna frågan om svart o vitt utanför det här. Däremot är Timmerman uppenbart skadlig för såväl EU som dom olika nationerna med alla deras olika medborgare. Han har uppenbart inte en fungerande världsbild och brister katastrofalt i begrepp rörande ekonomisk hållbarhet och långsiktig social och samhällsmässig funktion. Hans brister är så uppenbara att han inte bör få fortsätta ha någon form av styrande befattning och den som motsätter sig detta diskvalificerar även sig själv för liknande uppdrag

    • Nej det här är det EU som skapats av dom socialistiska och likartade vänsterliberala politiker som dom Europeiska folken röstat in i EU styret. Allt på precis samma sätt som vi sett hur Europas länder nationellt misskötts på exakt samma sätt av lokala partibröder till dom i EU. Ett problem vi skulle haft med eller utan EU.

     Nu ser vi däremot att dom här politikerna sopats undan nationellt och troligen kommer att gå samma öde til mötes i det kommande EU valet. EU i sig som samarbetsorganisation är en mycket bra ide för Europas folk men organisationen har precis som många andra sammanslutningar och organisationer kidnappats av politiker och aktivister med en annan agenda än Europas väl

     • Du har fel. Den politiska organisation, som lade grunden till EU, var den Paneuropeiska Rörelsen, som skapades av greve Richard von Coudenhove-Kalergi 1923. I sin bok ”Praktischer Idealismus” skrev han, alltså för snart 100 år sedan, i avsnittet ”Adel” att afrikaner skulle importeras till Europa, för att skapa en blandras. Allt tjafs om fredsskapande, samarbete mellan de europeiska staterna o.s.v., var bara hur man sålde in sitt rasistiska projekt till icke-ont-anande fårskallar.

     • Eller så är man en fårskalle som tror den bortglömde Kalergi har nån betydelse för det praktiska projekt EU var från början

 155. Han kan ju omöjligt tro på detta själv?! Begriper inte hur denna kan få tillåtas att styra?!? Människan är ju uppenbart inte i sina sinnens fulla bruk, det borde vara tvångsinläggning på mentalsjukhus för denna. Det är ju farligt att ha psykiskt labila som bestämmer över andra.

 156. Israels utrikesdepartement ang. kritik av Soros, bara att läsa:
  ”Clarification – Israel deplores any expression of anti-Semitism in any
  country and stands with Jewish communities everywhere in confronting
  this hatred. This was the sole purpose of the statement issued by Israel’s ambassador to Hungary.
  In no way was the statement meant to delegitimize criticism of George Soros, who continuously undermines Israel’s democratically elected governments by funding organizations that defame the Jewish state and seek to deny it the right to defend itself.”
  https://mfa.gov.il/MFA/PressRoom/2017/Pages/Foreign-Ministry-clarification-regarding-anti-Semitism-in-Hungary-9-July-2017.aspx

  • Inte konstigt: Båda staterna värnar sitt eget folk och sitt eget territorium. Att sionisterna stal sitt land från palestinierna för bara 70 år sedan, magyarerna sitt för c:a 1000 år sedan, ändrar inte på det.

 157. ”Bureaucrat Nominated to be Next EU Chief…”
  Enklast är ju att söka på ”seven rules of bureaucracy” så får man reda på Timmermans motivation:

  Rule #1: Maintain the problem at all costs! The problem is the basis of power, perks, privileges, and security.
  Rule #2: Use crisis and perceived crisis to increase your power and control.
  Rule 2a. Force 11th-hour decisions, threaten the loss of options and
  opportunities, and limit the opposition’s opportunity to review and
  critique.
  Rule #3: If there are not enough crises, manufacture them, even from nature, where none exist.
  Rule #4: Control the flow and release of information while feigning openness.
  Rule 4a: Deny, delay, obfuscate, spin, and lie.
  Rule #5: Maximize public-relations exposure by creating a cover story that appeals to the universal need to help people.
  Rule #6: Create vested support groups by distributing concentrated
  benefits and/or entitlements to these special interests, while
  distributing the costs broadly to one’s political opponents.
  Rule #7: Demonize the truth tellers who have the temerity to say, “The emperor has no clothes.”
  Rule 7a: Accuse the truth teller of one’s own defects, deficiencies, crimes, and misdemeanors.

  http://michaelbrand.org/seven-actually-nine-rules-of/

 158. Timmerman påminner mej om en figur som på 30-40 talet gormade och skrek om att det var han som skulle bestämma över alla europas länder, Adolf Hitler hette han och han skrev en bok om hur det skulle förhålla sej. Har Timmerman kanske allt för mycket fördjupats sig i den boken och till varje pris vilja slutföra Hitlers tanka. De som inte ställer upp på hans derektiv skall krossas.
  Timmerman måste var det största fan av Hitler sedan Tredje riket föll!

 159. Vårt hopp står till Kina vars exportdrivna ekonomi inte klarar sig utan ett köpstarkt europa. Dessutom så har kina stort inflytande i Afrika så vi får ser vad som händer där. T.o.m. Hillary Cliniton är orolig för europa även om hon själv har stor skuld till problemen genom att ha destabiliserat mellanöstern och avrättat Gaddafi. Även USA behöver ett starkt europa.

 160. Det är bara en tidsfråga innan Frankrike lämnar EU och när den dagen är här kommer allt att falla som dominobrickor

 161. Stor i käften den råbarkade och arrogante mannen. Men det är det lätt att vara när man tjänar uppåt och pinkar nedåt i rövar-eliternas och den ondskan personifierade agendans tjänst.

 162. Liberalism innebär att alla har rätt att fritt röra sig över gränser. Det innebär också att alla har rätt att fritt leva på ditt arbete, din lön och dina eventuella besparingar. Liberalism är en rövarideologi.

 163. Göra Afrika och Europa till en gemensam kontinent ?

  Är dom fullständigt galna i EU ?

  Är det detta som har varit planen sedan starten ?

  • Jaja, mensan! EU’s chefsideolog – greve Richard von Coudenhove-Kalergi, skaparen av Den Paneuropeiska Rörelsen 1923 – skrev det uttryckligen i sin bok ”Praktischer Idealismus” (i kapitlet ”Adel”, som finns i nytryckt utdrag på tyska) för 100 år sedan. Inget som vi fick reda på före omröstningen om svenskt EU-medlemskap, förstås.

 164. Historien visar dock att det är nationalismen som skapar gemenskap och sammanhållning bland människor.
  Det som skapar splittring och otrygghet är socialism och vänsterliberalism.
  Bara att se sig omkring i världen.

 165. Globalister är nyttiga idioter som går i storfinansens ledband. Nyttig idiot=är en person som löper andras ärenden utan att vara medveten om att så är fallet och tror att det är deras egna intressen som värnas.

 166. När jag ser bilden på honom och läser vad han sagt så blir jag rädd på riktigt.

  Vi har galningar som styr i Europa..

  • Ja , Naiva tokstollar vill dom med all säkerhet ha in i EU toppen i Bryssel.

   Dom gör som dom blir tillsagda utan att ifrågasätta..

 167. Han menar att ”det är ödesbestämt” att Afrika införlivas med Europa och
  blir som en enda stor kontinent beträffande fri rörlighet.

  detta borde sagts 1994 när svenskarna röstade ja.

 168. Ett extremt hatfull kommentar fran någon som propagerar ändlös kärlek till alla . Utom vita kristna.. Det som ar skrämmande att ingen är förvånad.. Hjärntvätt & propaganda EUs nya verktyg för massan .

 169. Men för hell han drivs ju av hat? skall passa sig, för snart kommer Jesus tillbaka och han lär själv stå inför domarskranket i slutenden. Nja, han tillhör globalträsket, leftfolket, NWO, beastsystemet, kan inte vara frisk.

 170. Han blir krossad själv, i bästa fall, för nu kommer hell braka loss snart
  och han är ingen höjdare av rang.
  Vilken — till karl! usch

 171. Timmermans har fått det mesta om bakfoten och är demoniserad själv!
  Det är inte andras fel vad han själv gör, säger etc, han tillhör själv blobalvänstern
  och därmed NWO och antichrist beastsystemet.
  Vi kommer snart krascha hela världen och allt folk, tiden är slut.
  Jesus återvänder snart och då får var och en stå för sina handlingar, ord, hat,
  etc. Alla må begripa karln är inte normalt funtad

 172. En globabalist galning som vill smeta ut världspopulationen till länder som fortfarande klarar av sin egen population av människor. Afrikas länder borde ta mer ansvar för deras befolkningsökning, vi ska ej behöva ta ansvar för deras korrupta politiker ej kan sköta dessa länder.

 173. Ja ge på dom bara… (OBS ironi) Polen 40 miljoner invånare betalar drygt 3 miljarder euro om året till EU. Ungern runt 10 miljoner invånare som betalar runt 900 miljoner euro om åter till EU, och sen kan vi ju för sakens skull också lägga till Italien som håller på att segla upp som ett fördömde i flera frågor. Drygt 60 miljoner invånare som betalar 12 miljarder Euro. Det blir i runda slängar runt 16 miljarder Euro som man riskerar att missa, kan väl också lägga till Storbritannien med sina 10,5 miljarder Euro i avgift. runt 26 miljarder euro… fortsätt så, fortsätt bara att reta folk så kommer nog skiten att falla ihop av sig själv??

 174. Timmermans är ett ’strålande’ exempel på hur globalisterna försöker göra sina ovetenskapliga dogmer till absolut sanning. Här jonglerar han med rasbegreppet.

  Vetenskapen, som handlar om släktskap inom djurvärlden, heter Zoologisk Taxonomi. Den ställer upp kriterier för vad som ingår/inte ingår i ett släkte, en art, en underart, en ras o.s.v..

  ’Människa’ är ingen ras (som Timmermans påstår). Människosläktet är ’Homo’. Arten är ’Homo sapiens’. Underarten är ’Homo sapiens sapiens’ (till skillnad från den andra underarten ’Homo sapiens neanderthalensis’ – Neandertalmänniskan – numera utdöd).

  ’Tamhund’ är inte heller en ras. Hundsläktet är ’Canis’. Arten är ’Canis familiensis’. Den närmast besläktade arten är vargen, ’Canis lupus’. Tamhunden är indelad i ett otal raser, t.ex. schäfer, retriever, husky.

  På samma sätt är människounderarten indelad i raser (dock inte tillnärmelsevis så många som tamhunden) som skiljer sig från varandra vad gäller flera egenskaper, där hudfärgen bara är en mindre betydelsefull sådan.

  För att rättfärdiga sin agenda (det nyfeodala världsriket New World Order) är det centralt för globalisterna att med alla medel bekämpa begreppet raser, när det gäller underarten Människan. Det är därför som, efter VK2, makthavare allt oftare kletar det skambelagda ordet ’rasist’ på alla, som söker skapa sig en objektiv och vetenskaplig syn på djuret ’Människan’. Förvisso gjorde nazisterna (och i Sverige fr.a. Socialdemokraterna) taffliga försök att klassa ’arier’ som en egen ras, överlägsen alla andra, med vilken de rättfärdigade sina övergrepp på ’icke-arier’ (i Sverige fr.a. riktat mot samer), men det är en helt annan historia.

  Att globalisterna själva är ’rasister’ visar deras omfattande rasblandningsprojekt i Europa, dit de importerar miljontals afrikaner, med det uttalade syftet att skapa en blandras. Målet globalt sett är att alla jordens människoraser skall sammanblandas, så att deras dogm – ”det finns inga olika människoraser, människan är en enda ras” – kan bli sann. Men för att driva ett sådant projekt måste man, logiskt sett, först ha konstaterat att det finns olika människoraser, annars vore ju projektet fullständigt meningslöst.

  Västvärlden går nu med stormsteg mot Den Nya Mörka Medeltiden, där härskarnas politiskt motiverade dogmer upphöjs till Gudomlig Sanning, som inte får ifrågasättas och där meningsmotståndare obarmhärtigt förföljs. Sverige är i den processen världsledande, genom att vi nu har låtit den ovetenskaliga ’Genus-vetenskapen’ lägga sitt kvävande lock över all akademisk forskning i vårt land.

  • Hur bra skrivet som helst. Vi går mot en mörk tid om dessa männiksor med tankeverksamhet som en daggmask skall få fortsätta att sätta den politiska agendan i Sverige, Europa och den övriga världen.

  • Självklart finns det raser och rastypiska egenskaper. Jorden är inte platt för att någon s.k. auktoritet säger det.

   • Självklart har du rätt.

    Inte desto mindre finns det många, många på vår jord, som anser att ’sanning’ är något som en auktoritet bestämt. Så är det inom Marxismen (t.ex. Kapitalet, Maos ’Lilla Röda’), inom Kristendomen (Bibeln, Påven, Luther), inom Islam (Koranen, Haditherna) och inom Talmudismen (där rabbinernas samlade åsikt t.o.m. väger tyngre än Yahves, så som den uttrycks i Tora).

    Faktum är att vi som tror att det finns en objektiv sanning, helt oberoende av auktoriteters dogmer, är i en mycket påtaglig minoritet. Det magiska tänkandet är starkt på frammarsch överallt och den sena Medeltidens Mörker sänker sig nu undan för undan över oss.

  • Naturvetenskapens discipliner är inte skolans favoritämnen bland genuspedagogiska och vänsterideologiskt drivna ’medmänniskor’.
   De studerar hellre psykologi och diverse humaniora.
   Fråga en ungkommunist vad ord som exempelvis taxon eller mutation betyder så får Du i bästa fall till svar: – Det vet jag inte.
   Men troligare får Du en förklaring som bygger på förvirring, okunskap och ”känslor’.

   • Sant, förstås. Men det speciella med svenska universitet är att Genus/Feminism-folket har lyckats få in sitt snömos även i de naturvetenskapliga disciplinerna. Min blivande svärson studerar datavetenskap, där det ingår en obligatorisk kurs av sådant galenskaper, vilka nu håller på att driva honom till vansinne.

 175. Vänsterliberalerna lovar mycket men levererar allt mer tunt. Snart är den vänsterliberala sekten lika marginaliserade som Jehovas Vittnen.

 176. De svarta folken är nog inte intresserade av att blanda sig med Europas hbtq feminister, men de självutnämnda gudarna i Bryssel lyssnar inte på i deras tycke primitiva människor.

  • Muslimerna vill ha lebensraum då de till skillnad från västvärlden, Kina Indien med flera inte hejdat befolkningsexplosionen.

 177. En storsosse som vill ha in hela Afrika till Europa…
  Då är det nog hög tid att stänga EU-butiken.

  Tänk ändå, att dagens sossar, oavsett var de befinner sig, har blivit så toksmittade av globalism, en humanitär stormakt intentioner, och människors lika värde, att de helt har glömt bort sina hemländer.

 178. en djädrans lögnare och landsförstörare, ja han vill till och med förstöra hela europa!

  Vi måste krossa han och alla hans gelikar om Europa ska få fungera och vara europeiskt.

  Dag att vi, folket i Europa röstar bort alla som vill försöra och förvandla Europa till ett kaos och krigsområde.. dessa människor vill inte ha demokrati så låt oss ge dem en knytnäve i ansiktet genom att rösta bort alla deras kumpaner från makten.

 179. Nu mörkar de inte längre med vad deras agenda innebär, gasen i botten är vad som
  gäller. ”Undersåtarna” ger de fullkomligt fan i, för mig liknar det diktatur.

 180. Han bör nog tänka både en och två gånger innan han slungar ur sig; ”Demokrati, handlar först och främst om respekt för minoriteter”? Det lär inte ta lång tid innan urbefolkningen är i minoritet och vem visar dessa respekt? Knappast en översittare som Frans Timmerman, där han står med fältkikaren och beskådar ”fältslagen” som poppar upp lite överallt i Europa i mångkulturens fotspår.

 181. Ett homogent land har inga etniska minoriteter. Afrika kommer aldrig att bli som Europa, Europa kommer att bli som Afrika. Detta måste upphöra nu.

  Det har visat sig att olika etniciteter religioner inte kan leva sida vid sida. Finns det överhuvudtaget ett enda exempel?

  Det kan fungerar om minoritetsgrupper accepterar att det finns lagar, regler och socialt beteende som alla ska följa. Sen vad man gör i sin grupp familj inom hemmet spelar ju ingen roll så länge man lever efter majoritetens normer i samhället i stort.

  Ett bra exempel är judar och katoliker samt diverse frireligiösa grupper. Muslimer generellt klarar inte av detta. Det bli ständiga konflikter pga att islam är oresonabelt och dominant samt både politik och religion.

  • Exempel finns faktiskt. Ett är Singapore, där olika etniciteter har delat upp sig i olika områden, Det är ingen strikt uppdelning. Chinatown, Little India, och Arabtown. Ett annat är Nya Zeeland där det också har skett en viss geografisk uppdelning, men inte strikt etniskt. Det stora exemplet är Kina där det bor hundratals olika etniciteter med olika språk, kulturer och historia. En grundregel i samhället i Kina är att man SKALL ta seden dit man kommer och uppträda respektfullt. Några varningar. Singapore har haft en mycket stormig historia, men även på senare tid, en mycket duglig ledning. Det har inte Sverige. Nya Zeeland har genom immigration på 30 år ökat folkmängden från 2.8 till 4.7 miljoner, men är mycket strikt och selektiv när det gäller immigration. Det är inte bara att klampa in med ursäkter som i Sverige. Även Kina har haft en stormig historia, men efter Mao mycket dugliga ledningar, olika Sverige. Nya Zeeland har inte släppt in några radikala muslimer, och i Singapore och i Kina har dom inte integrerat sig i samhället utan håller sig separat.

 182. Hallå Frans Timmerskalle !!

  Du har fått allt om bakfoten.

  VI kommer att krossa ER.

  Nu har ni retat upp större delen av Europa och nu kommer konsekvenserna på det.

 183. Det är precis tvärt om, det är Globalisternas hat mot dom som vill vara fria och leva bland sina egna som är det stora hotet.

 184. Våra 7-klöverpartier har gemennsamt, oavsett om man är socialdemokrater. kommunister eller liberala. globalismen som sin religion. Emot står nationalister den enda räddningen. Timmermans, Macron m.fl är djävulens utsända. representanter,
  Hoppas på ett alltmer växande motstånd.

 185. Det är väldigt sorgligt, men det bäddar főr krig,, som verkar närma sig. När afrikaner kommer att nå en viss tröskelnivå i folkmängd, då går inte att upprätthålla något vettigt sammhället, endast med militär styrning. Det vill Timmermans och company att ha en central makt som styr allt, med hårda medel.
  Egentilgen Timmermans och hans bakom liggande osynliga makthavarens idéer inte en united Afrika-Europa vill som mål,, eftersom de vet att det inte går att förverkliga det, utan det går ut på att minska folkmängden…. utan att de skulle göra den smutsiga arbetet själv… De vill inte rensa upp folk, utan det räcker om de se till att mäniskor blir som vilda djur på egna plan. Alla storskaliga krig i historien planerades i förväg av dessa osynliga makter. Den nuvarande politiskt situation är likadan. Det bättre att föberedda sig i det värsta.
  Jag skulle rekommendera denna.
  https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE&t=64s

LÄMNA ETT SVAR