Kraftig ökning av migranters brott mot tyskar det senaste året

Delningar

På bara ett år har brott från migranter riktat mot tyskar ökat med nästan 24 procent. Ökningen beskrivs som en konsekvens av förbundskansler Angela Merkels tidigare öppna gränser-politik som ledde till 2015 års asylkaos och systemkollaps i mottagandet i flera EU-länder, inte minst Sverige.

Siffrorna kommer från den federala tyska polisen BKA och visar att drygt 39 tusen tyskar utsattes för brott från migranter under 2017, vilket är nytt rekord. Året innan var motsvarande siffra drygt 31.500. Det är en ökning på nära 24 procent.

Statistiken kan också beskrivas som att 107 tyskar varje dag året runt utsätts för brott förövade av migranter. Trenden är dessutom uppåtgående.

Under 2017 utsattes 112 tyskar för mordförsök där förövaren var migrant. BKA-rapporten uppmärksammar även det ökande hotet från muslimsk terrorism till följd av det mångmiljonhövdade inflödet av migranter till Tyskland och att våldsbejakande jihadister gömmer sig bland migranterna under förespegling av att vara flyktingar.

”På grund av flyktingsituationen har det blivit möjligt för terroristorganisationer att smuggla in potentiella mördare och finansiärer till Tyskland”, skriver man i rapporten och pekar också på att detta leder till en ökad radikalisering av migranter som sedan tidigare befinner sig i Tyskland.

Förra månaden iscensattes ett upplopp i den tyska staden Ellwangen av runt 200 afrikanska migranter i ett försök att stoppa utvisningen av en kongolesisk man. Polisen tvingades kapitulera, släppa mannen fri och fly från platsen.

Våld i tyska skolor i områden med hög andel migranter uppges också vara ett ökande problem i Tyskland. Nyligen väckte ett fall stor uppmärksamhet där en mamma i Frankfurt, vars dotter mobbats i skolan för att hon var blond och kristen, fick rådet från skolans rektor att beordra flickan att bära hijab för att få slut på trakasserierna.

Tidigare år larmade dåvarande ordföranden för det tyska lärarfacket, Heinz-Peter Meidinger, om att man håller på att förlora kontrollen över skolor där över 70 procent av eleverna är migranter. Det handlar bland annat om att attacker mot kvinnliga lärare och elever med judiskt ursprung blivit mer eller mindre vardag.

I en intervju med den tyska tidningen BILD berättade Meidinger också att filmer med den muslimska terrormilisen IS halshuggningar och annan IS-propaganda ”sprids som skogsbränder” på dessa skolor.

I en anslutande artikel berättade en judisk elev om hur han attackerats av en grupp arabiska muslimer på ett tåg i Berlin därför att han lyssnade på en låt som sjöngs på hebreiska.

”Berlin är vår stad nu och här lyssnar vi inte på smutsig judisk musik” ska gänget ha sagt i samband med att de gav sig på den judiske skoleleven. Ett dödshot ska också ha uttalats av en av angriparna: ”Om jag hade en kniv skulle jag ha dödat dig… Om jag ser dig här igen gör jag slut på dig”.

I videon ovan redogör Infowars-profilen Paul Joseph Watson för den senaste tidens utveckling i Tyskland relaterad till det enorma inflödet av migranter. Videon uppges på grund av dessa obekväma innehåll vara bannlyst av Tyskland som förmått Youtube att blockera den för tyska tittare.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

122 KOMMENTARER

 1. Vi är bara steget efter i Sverige. Hoten och våldet mot svenskar kommer att öka katastrofalt under de närmaste åren.

 2. Svenska polisen för naturligtvis inte en sådan statistik. Tror inte att läget i Sverige är mycket bättre.

 3. Merkel utgår ifrån att hon uppfyller kraven i Kalergi-planen för att bli ledare för europas förenta stater.

 4. Polisen i Tyskland retirerar för buset och lämnar platsen…
  kan vi läsa i artikeln.

  Något som också blev känt i Sverige i samband med de omfattande bilbränderna i Husby (Sthlm) för några år sedan, där polisen stod och tittade på.

  De europeiska demokratierna lever farligt då demokratin, (polisen) – känner sig maktlös bland importerade pöbelfasoner.

   • Att Sverige är utsatt i dubbel bemärkelse, är vida känt i världen, och då med en polismakt utan befogenheter.
    Kan vara en bidragande orsak, till att dragningskraften till Sverige är så påtaglig.

     • Förmodligen….Hur många mord med skjutningar har det skett sista veckan….Är det 5 alt 6?
      Med valrörelsen i sikte, och ett par skjutningar/dag – kanske väcker upp herr o. fru Svensson i folkhemsmiljön.

  • Är helt övertygad om att vi kan lösa sådana problem själva!
   Bara farbror blå håller sig undan 🙂

 5. Neomarxisterna dominerar varje slag nu men kommer att förlora kriget när den tysta majoriteten vaknar.

  Muslimernas uppförande är helt enligt den egna kulturen. De gör det de alltid gjort och är övertygade om att det är rätt. Det är inte deras fel att det ser ut som det gör.

  Ansvariga för problemen är neomarxisterna som importerat muslimerna med löften om pengar och välfärd utan motprestation och beskydd mot krav på anpassning.

  • Vinner muslimerna kommer det att gå med vänstern som det gjorde i Iran, de blir ett huvud kortare som tack för hjälpen.

   Vinner vi hoppas jag vi gör likadant. Dags att förgöra socialismen från jordens yta en gång för alla. De har 100 miljoner människoliv och ett oändligt lidande på sitt samvete. Nazismen framstår ju som beskedlig i jämförelse. Med det mörkas naturligtvis i den marxistiska värdegrundsskolan.

 6. De som hjälpt våldsideologin in i Europa ska rannsakas inför domstol. Palme, uppfinnare av mångkultur-lagen 1975:26 är död och kan inte höras.

  Men hans villiga följare från vänster till höger befinner sig högst levande och ska stå till svars för brutaliseringen, morden, våldtäkterna, rånen och misshandlingarna av svenskt och andra Europeiska folk.

  Det dessa gjort är brott mot folkrätten – Bland annat…

 7. Siffrorna för Sverige är så skrämmande att etablissemanget inte vågar ta i dem. Vi är ändå 10-15 år före Tyskland i det mångkulturella experimentet. Stoppar inte Tyskarna detta nu så väntar även gruppöverfallsvåldtäkter för dom. Merkel är Tysklands svar på Fredrik Reinfeldt.

 8. Samma sak händer i varje EU land dom drar fram. Man borde tvinga folk att läsa alternativmedier så att medborgarna förstår vad som händer och sker.

  • Jupp, nu är det läge att börja sprida Samhällsnytt på allvar. Den kritiska massan är nådd och folk har blivit mottagliga för den obehagliga verkligheten.

 9. Österrike utvisar imamer och stänger moskéer
  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/%C3%B6sterrike-utvisar-imamer-och-st%C3%A4nger-mosk%C3%A9er-1.6449495
  Något för Sverige efter höstens val att ta efter!

  ”FN:s flyktingorgan UNHCR sprider skräck bland syriska flyktingar i Libanon så att de inte vågar återvända hem.”
  http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/libanon-vill-st%C3%A4nga-d%C3%B6rren-f%C3%B6r-unhcr-1.6470427
  Vem är det som drar i UNHCR:s trådar . . Soros?

 10. Tysklands invandringsproblem är lika med Sveriges. Borde vara en väckarklocka för 7-klöverväljarna.

 11. Varför ser inte väljarna det uppenbara?
  Här gör främmande folk intrång med ett kriminellt förfarande inpå medborgarmas liv.
  Det är en krigsförklaring.

 12. Vår gemensamma fiende är islam. Men vad vet jag? En vit medelålders man som är rasist, fascist och nazist. Glömde frenetiskt våldtäktsman.

 13. Varje brott blir till minst en röst på förändring. Även om media inte rapporterar om allt elände har medborgarna ändå kvar sina upplevelser och sin ilska. Det enda sättet att stoppa dem från att rösta på det som är bra för dem är att införa diktatur eller valfusk. Jag blir förundrad varje gång jag läser en artikel där man försöker förklara på det mest krångliga vis varför människor vill rösta på ”populismen”. https://www.sydsvenskan.se/2018-06-08/hogern-framat-har-som-dar

 14. Har inte den tyska federala polisen nåtts av beskedet från Malena Ernman om att det var en myt och propaganda att terrorister gömde sig bland migranterna?

 15. Ute på krogen märker man av framförallt arabers agg mot svenskar, provokationer är mycket vanligt förekommande, blir det bråk, anklagar araben svensken för ”rasism”,
  och så åker svensken ut.

 16. Ger någon bidrag, bostad och fri sjukvård utan det minsta krav på motprestation, så betecknas denne i de flesta kulturer som snäll men också oerhört korkad! Immigranter ser ner på tyskar! Och svenskar också! Och då blir det lättare att begå brott och trycka ner sitt ”värdfolk”!

 17. Tyskar är livsfarliga. De tiger och tiger och tiger och sedan brakar loss en skoningslös slakt på allt och alla som bedöms kontratysk.
  Istället för att kriga mot de verkliga skyldiga låter tyskarna flöda vrede fritt.
  Samma livsfarliga tyskar röstade än en gång på tant Merkel som sålde Tyskland över huvudet på tyskarna.

  • Svenskar är livsfarliga.För sig själva.Accepterar allt skit i oändlighet för att aldrig någonsin resa sig.Samma livsfarliga svenskar röstade på Reinfeldt och Löfven som sålde ut Sverige över huvudet på svenkarna.Typ så.Handhjärta!

   • Du har rätt. Självutplånande och självmordsbenägna som få. För många ”friheter” och sinnessjuk individualism är några av förklaringarna. Fri abort, fullständigt friläppt sexualitet i form av hbtq, fri uppfostran, ”individualiserad” skola och en rad andra stolligheter sätter djupa spår.

 18. Visst är det viktigt att få del av hur tyskar och andra genomlider detta vanvett, men ska vi påverka opinionen här hemma i Sverige så tror jag nog vi måste ta upp det vanvett som sker här hemma.

 19. Förutsägbart. Eskalerande våld i länderna är ett nödvändigt steg för att få befolkningarna att acceptera en enda militär-polis i Europa (ett av stegen).
  Ansvarige för mass-invasionen kommer allt närmare sina mål.

 20. Hoppas att de ultrahögra krafterna kan mobilisera så pass att de kan slå tillbaka och börja jaga muslimska ockupanter och annat importerat skit på gatorna.Skoningslöst och utan pardon.

  • Det er paradoksalt at de ser Merkel som stabilitet, efter alt hvad hun har påført Europa af elendighed.

 21. Jag lyssnar på en tysk radiokanal via nätet när jag åker hem från jobbet.
  Där har de nyheter varje timme. Utan undantag är förstanyheten varje dag något som har med ”flyktingar” att göra.
  Att inte AfD fick fler röster får mig att tro att även tyskarna blivit kraftfullt hjärntvättade under hela efterkrigstiden.

  • Ja tyskarna har ett svårartat skuldkomplex efter WW2 och det är kanske inte så konstigt. Men det hindrar också många att se klart på massinvandringen trots att den inte har med någon tysk skuld från WW2 att göra.

   • Varför kom italienarna undan. De har knappast skuldkomplex. De var också på ”fel” sida i WW2 och även i WW1 (till att börja med) om jag inte har fel.

    • Frågan är väl varför tyskarna inte gör större motstånd mot massinvandringen. Förklaring skuldkomplex. Krav på att vara humanitära. Italienarna ansvarade inte för Holocaust och alltså inte samma skuldkomplex.

 22. BERLIN en Stad man måste Se tyckte Vi för 10 år sen innan invasionen av EU..
  Vi gick runt hamnade på en Turkisk Krog i ett Turkområde Utan att känna till det..

  Fick in vår beställda Mat och samtidigt kom 4 Africaner och satte sej vid Bordet bredvid..

  Kyparn tog upp deras beställning och kom åter med förm Ägaren i sällskap.

  ”Sorry We dont serv PIGS”
  sa han till dessa fyra medelålders män, högt…!

  Vi blev totalt handlingsförlamade av orden som fortfarande gör Ont när man tänker på det…
  Det är den enda gången jag upplevt rå RASISM i reality..

  Sagt och gjort, dom reste sej och gick, med nerböjda huvud, och så gjorde Vi ok, pengar på bordet för halväten Mat, men det gick bara inte att Äta det spreds en känsla av obehag i hela Lokalen…
  Av någon anledning bad Vi om Ursäckt för deras beteende utanför!!

  Turkar i Tyskland anser att dom har högre Status än andra Invandrare..
  Och dom är flera miljoner i Tyskland och har som Pakistanierna i Oslo ett helt kvarter där bara dom bor och härskar…i Berlin..!

  • Ni bad om ursäkt för turkanas beteende …. ???
   Har du vakuum i skallen ??? Inte undra på att sverige serut som det gör…

   • Sunt Förnuft, har Du hört talas om det…!!

    Hade varit som idag 4 unga killar med Vapen i hand så hade man sprungit..

    Men 4 väluppfostrade Män utan onda Avsikter som vill Äta kräver Respekt från vem som helst som fanns i lokalen…

    VAKUUMET i ovan reaktion finns bara hos dej…Tänk..!

 23. Är detta fake news från Paul Watson?
  Nej, det är ju så här det är.
  Och därför plocks videon bort från Youtube.
  Och vi har samma elände i Sverige.
  Vidrigt.

  • Inte. Förmodligen växande motsättningar. Indien delades 1947 när muslimska Pakistan kom till. Kanske en ny delning av Tyskland? Igen.

    • Men det handlade ju inte om att ”dela”. Det var ju det som de inte kunde. Därför delades Indien upp i två olika stater. Och så blev det krig.

     Indo-pakistanska kriget 1947
     Indo-pakistanska kriget 1965
     Indo-pakistanska kriget 1971
     Kargilkriget (1999)

    • Vilket (när viljan finns) enbart kommer att handla om val av vapensystem samt val av vapen -teknologi-metodologi.

 24. Oligarkernas massinvandringsprogram av utomeuropéer till Europa är en krigsförklaring mot européerna.

    • Folk i gemen har svårt att förstå orsak och verkan

     De stirrar sig blinda på kasperdockorna och ser inte trådhandlarna bak kulisserna.

    • Jag tror att skulden ligger mer hos de som anammar idéerna än några diaboliska storkapitalister.

     Jag tror mer att det är s.k. intellektuella, typ Frankfurtskolan, som varit drivande och vars idéer vunnit gehör vid universitet o.s.v. Mycket kommunistiskt tankegods i häxbrygden som tilltalar stora befolkningsgrupper om internationalism etc. Jag tror det skulle se lika illa ut även om vi varit utan Soros, Rockefellers, Rothschildts och vad de nu heter. Jag tor inte ens att felet är Carl Bildts. Mer i så fall Olof Palmes…..

     • Det skulle definitivt inte ha sett lika illa ut utan Rothschilds, Rockefellers, George Soros och Carl Bildt m.fl.

     • Någon påpekade att orsaken till att ”vänsterliberalismen”, som ju står rätt mycket på marxistisk grund, i decennier har tilltalat så stora skaror vi universiteten i västvärlden delvis kan bero på att av det stora antal som efter andra världskriget studerar där saknar många akademisk tradition och har arbetarbakgrund helt enkelt.

      Den politiska korrektheten och de idéer som den står för tilltalar helt enkelt dessa kategorier för de s.a.s. känner sig hemma där. Eller?

     • Oligarkernas plan är marxism för folket och korporativ kapitalism för dem själva. Universiteten kontrolleras av makteliten. Innan Margot Wallström blev Sveriges utrikesminister var hon ordförande för Lunds universitet, och det trots att hon aldrig har studerat vid något universitet själv.

     • Superrika globalister och kommunister har slagit sig samman. De samarbetar även med islamister.

  • Oligarkerna (dvs finanseliten, Kapitalet etc) vad har de att vinna på massinvandringen. Lägre löner? Vad mer?

  • Eva,

   Det finns ingen ”konspiration”, utan enbart den svenska maktelitens obildning, blindhet och i övrigt infantila inkompetens.

   De enda entristerna i den svenska samhällskroppen är kulturmarxisterna och postmodernister som sedan 30-talet har infiltrerat svenska myndigheter, organisationer och samtliga partier, förutom SD och AfS. Långt före ”Soros och gänget” alltså.
   Det är dessa de facto kommunister som sitter i den trojanska hästen och som har öppnat Sveriges portar åt ondskans makter.

   De övriga (främst ”borgerligas”) självupptagenhet har hindrat dem från att se detta uppenbara.
   Och du Eva, och dina gelikars foliohatteri kring oligarker mm. gynnar enbart dessa sanna entrister genom att ni flyttar fokus till hjärnspöken.

 25. Ser likadant ut i alla länder som tagit emot invandringsvågen. Men det som är konstigt är ju hur dessa kristallklara kvitteringar och fakta neglegeras och att politikerna vill fortsätta det aggressiva inflödet. Någonting är fullkomligt galet i vår politik. Vi blir förådda av någon folkfientlig agenda.

 26. Dax för europas folk att beväpna sig.. För att överleva….
  Dax för europas folk att ta tillbaka sina länder… För att överleva..

 27. Dom borde göra som i Sverige. Här har vi stenkoll på alla som kommer in i landet. Här satsar vi stort på integration och motverkar parallella samhällen genom att bygga moskéer och bönetorn och även att upprätthålla hedersförtrycket från förskolorna och uppåt.

 28. Sätter Tyskarna sig emot kommer Israel och knackar på dörren med orden: Glöm inte vad som ”hände” på 30-talet. Fortsätt nu med er massinvandring annars knäcker vi er direkt istället.

  • Nej det kommer de inte att göra.
   Israel och Israeliterna är pragmatiska, de vill inte se ett Tyskland i spilror.

   • Nej inte i spillror men kuvade och svaga utan gemenskap så de kan fortsätta mjölka dem på pengar så den parasitära skurkstaten kan leva vidare.

     • Oh no!
      Det är de icke!
      De är på SIN sida.
      Jag har lagt många timmar på att studera dessa.
      Jag har även åkt dit och jag har en bekant som är där på månadsbasis.
      Världsherravälde är deras mål, andra länder ska knäckas med massinvandring, sedan när de är svaga och oorganiserade ska de styras från just detta hellhole.
      Du kan be mig ”läsa på” men det hjälper inte, för ju mer man grottar i det desto mer övertygad blir man.

LÄMNA ETT SVAR