Krav från FN: Sverige måste åtala politiker och journalister med fel åsikter

Delningar

Sverige är en härd av rasistiskt hat och våld riktat mot muslimer, afrikaner och romer. I varje fall om man får tro en rapport från FN-förbundet som hävdas vara grundad på iakttagelser gjorda av FN:s rasdiskrimineringskommitté. Nu ställs krav på att politiker och journalister i Sverige som inte förespråkar tolerans och mångfald åtalas för hets mot folkgrupp. Det rapporterar Svenska Dagbladet.

Tidningen har läst rapporten och pratat med FN-förbundets ordförande Aleksander Gabelic. I artikeln hävdas att Sverige får svidande kritik från FN för ”stort antal hatbrott och rasistiskt våld”. De mest utsatta grupperna uppges vara muslimer och personer med afrikansk härkomst.

Den sistnämnda bedöms i rapporten vara utsatt för ”plågsamt mycket rasism” och nekas tillgång till vård och utbildning i Sverige. Romer rapporteras ha det ännu värre, förutom att nekas sjukvård och utbildning sägs de inte heller få tillgång till det svenska rättsväsendet.

Enligt rapporten och SvD uttrycker FN också oro över att Sverige tillåter organisationer som stöttar och sporrar rasistiskt hat och man kräver omedelbara krafttag” mot sådana. Vilka organisationer som avses preciseras dock inte närmare.

FN uppges dessutom ställa krav på det svenska rättsväsendet att åtala och fälla de politiker och journalister för hets mot folkgrupp som motarbetar ett mångkulturellt samhälle byggt på tolerans och mångfald.

FN kräver enligt SvD också att tjänstemän åtalas. Det gäller exempelvis poliser som i samband med inre utlänningskontroller ägnar sig åt vad som beskrivs som rasprofilering.

SvD skriver vidare att FN riktar skarp kritik mot att svensk terrorlagstiftning och terrorbekämpning är oproportionerligt inriktad på muslimer. Fokus borde i stället ligga mer på nazister, anser man.

Vad Svenska Dagbladet beskriver som ”FN-experter” uppges uttrycka bestörtning över mordbränder med rasistiska motiv riktade mot asylboenden och moskéer. Statistik som visar att det stora flertalet bränder på asylboenden är anlagda eller på annat sätt orsakade av migranterna själva har experterna av allt att döma inte tagit del av.

Inte heller verkar man informerad om brandbombsattacker förövade mot synagogor med muslimskt palestinska gärningspersoner. Att uppmärksammade moskébränder har orsakats av fritöser eller utförts av radikala islamister som ansett att den tolkning av islam som lärs ut i moskéerna är för liberal, är också något som ”experterna” förefaller ha missat.

”FN-experterna” uppges av SvD också vara bekymrade över att myndigheterna i Sverige inte gör tillräckligt för att bryta den segregation som drabbar muslimska invandrare. Åtgärder som föreslås är att se till att dessa får bostäder och arbeten utanför de segregerade områdena.

Rapporten hävdas ha lästs och godkänts av den svenska regeringen. Någon kommentar från en regeringsföreträdare som styrker detta finns emellertid inte i SvD:s artikel.

Det är oklart om Svenska Dagbladets journalist Gunilla von Hall som skrivit den aktuella artikeln (och flera liknande tidigare) är införstådd med att FN-förbundet är en vänsterradikal organisation som inte har något officiellt med FN att göra. Förbundets urval och tolkningar av material från FN:s rasdiskrimineringskommitté, liksom SvD:s artikel, bör läsas i ljuset av detta.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

919 KOMMENTARER

 1. Detta är naturligvis fake news i hela sin smutsiga sörja. En spottloska i ansiktet på det Svenska folket. Detta kommer inte från riktiga FN, utan en avart från Vänster! Läs på

  • Jag vet inte det ja. Rapporten får det ju nästan att framstå som vi var ett normalt folk med sunda instinkter.

  • Ja tänk om dom grupperna äntligen skulle börja försörja sig själva
   Vilken utopisk önskedröm !

 2. Sveriges väg verkar vara liknande filmen ”the happening”. Moder jord hämnas på den moderna människan och växterna skickar ut gift som får alla människor att begå självmord.

 3. FN består numera av mängder av muslimer ! Det bör beaktas i denna fråga ! Sverige i sin tur bör lämna FN anser jag .

 4. Kvalificerat SKITSNACK!! enbart för att lura den svenska opinionen att ett ”FN organ” uttalat sig på detta vis..FAKE NEWS så det bara skriker om det!! Det handlar om den vänsterorganisation i Stockholm..ingenting annat!!
  https://fn.se/om-oss/

  • Helt rätt FN förbundet agerar som ett FN organ när det passar dom och nekar till kontakt med FN när tex FN visar upp statestik HDI som visar på Sveriges fria fall på just HDI .
   Dvs FN förbundet är ett urtypiskt skattefinansierat propaganda organ som just sysslar med fake news .
   Dvs med våra egna pengar sysslar man med att försöka lura oss .

 5. FN;s agenda har alltid varit och kommer alltid att förbli att verka för vitt folkmord och en totalitär global centralstyrd polisstat. Ständigt hörs det tjatas om att vita länder måste ta emot afrikanska flyktingar, men varför hör vi aldrig det motsatta? Folk borde verkligen kolla upp Agenda 21.

  Så trött på alla jävla nötter som tror att dessa psykopater står för några som helst mänskliga rättigheter.

  • Enig. Men just i detta fall är det en grupp vänsterextremister som kallar sig ”Svenska FN-förbundet” och SVT vet det. Vilka är värst?

   • Hugget som stucket. Om de publicerat Fake News kan detta iofs vara bra underhållning när de sen måste rätta sig själva. Det finns dock FN-ledamöter som hävt ur sig liknande saker tidigare..

 6. Trodde det var bedrägeri att utge sig för att vara något man inte är. I detta fall officiella FN tjänstemän och ge rapporter/direktiv falsk kredibilitet.

 7. Dessa individer måste ta fighten i sina egna länder precis som svenskarna förr i hemlandet. De kan ej komma hit och få allt serverat gratis likt ett paradis med 21 jungfruar i himlen eller vad dom nu tror på. Blod svett och tårar krävs på hemmaplan. Dessa vuxna pojkar skall ej hit och in i moderns sköte igen och suga på tutten.
  De borde resa på sig, ta sig i kragen och visa vad dom vill på hemmaplan.
  Annars är det nog inte så mycke bevänt med deras krokodiltårar och hemland heller. Det luktar enkla pengar in i en välfärd utan motprestation lång lång väg.

  • På sin hemsida talar de sig varma för ”Hållbar utveckling och Agenda 2030”, vilket borde få alla varningsklockor att ringa.

 8. Precis FN-förbundet ÄR inte UN …. det är en självutnämnd rapportör till UN …. klart som fan att dom vill att det skall vara super-död-nazism och rasism i vårt land !!!

  • Nyheten publicerades även på SVT-textTV. Reagerade över hur problemet lades fram, helt intelligensbefriat! Ingenting stämde in på verklighetens Sverige!

   Var det inte de större tidningarna i Sverige som skulle bekämpa ”Fake News”? Ingen vidare framgång verkar det som!

 9. Ännu mer sätt att trycka ner svensken. Vi har ingen kultur, ingen historia och är ändå världens mest rasistiska folk. Jag känner folk med annan hudfärg och de tycks trivas bra. Men det ska säkert läggas mer bannor och förbud på oss. Träldomen är nära.

 10. Handen på hjärtat. De kan dra åt helvete, och ta sin fjantiga rapport med sig.
  FN ska inte ha en enda svensk skattekrona till.

 11. Är detta ett skämt? Det är ju precis tvärtom! Utlänningar, invandrare och romer får ju VIP-behandling jämfört med många svenskar.

 12. En grupp vänsterextremister och islamister började kalla sig ”Svenska FN-förbundet” och skriver ned
  sina åsikter i en ”rapport” istället för i en debattartikel. De ger sig själva titlar som ”generalsekreterare” och
  ”ambassadör”.

 13. Jag är så trött på detta med invandrare hit och invandrare ditt …. det har gått så långt att jag tål inte se dom i min omgivining, känner mest avsmak och förakt nuförtiden.

   • precis så här kände jag inte innan, det har kommit de sista 5-6 åren, förr trodde jag att det som sades verkligen var fördomar … men allt är sant till en viss del …. klart att alla inte är idioter …. men när man ser dom över allt och då man nästan bara hör utländska språk i det offentliga rummet på torg och på bussar … ja då klickar det i skallen på en.

   • Jag vill göra en ominstallation av operativ systemet sverige och radera alla filer och kataloger som tillkommit efter år 2000.

  • Samma här,det knyter sig i magen när man går förbi en tiggare och jag menar det på fullaste allvar

 14. OT: Läs detta så kommer ni att smälla av !

  Fy fan säger jag bara … det är ingen hyllningstext om man är svensk i alla fall !!

  * * * Hyllningstext om Malmö sprids över hela världen * * *

  Att tillbringa några dagar på Möllevången erbjöd en oväntad känsla av tillhörighet”.
  Så skriver frilansjournalisten Zaineb Al Hassani om sitt första besök på Möllevångstorget i en hyllningstext till Malmö i The Guardian.
  – Första gången jag såg frukt- och grönsaksmarknaden var jag fascinerad, säger hon.

  Det var fantastiskt för mig att se så mycket som påminde mig om min tid i Förenade Arabemiraten, och om mitt ursprung, berättar hon.

  I sin artikel skriver Zaineb Al Hassani om hur hon blev förvånad över att mötas av skyltar på arabiska och över att man kan köpa baklava i affärerna.

  – Jag älskade hur folk ropade på arabiska på marknaden medan de sålde, säger hon. Efter det där första besöket bestämde jag mig för att jag ville lära mig mer om människorna där och var alla influenser från Mellanöstern kommer ifrån.

  Zaineb Al Hassani undersöker hur invandrare integrerar sig i det svenska samhället, vad de tycker är svårt och vad som har varit lätt. I sin text beskriver hon Möllevången som en plats att känna sig hemma, oavsett var man kommer ifrån.

  https://unv.is/www.expressen.se/kvallsposten/hyllningstext-om-malmo-sprids-over-hela-varlden/

 15. Ja vi ska sedan sitta stillatigande och se hur landet går isär. Det där FN kan stoppa upp sig själv dit solen aldrig skiner. Jag säger bara Jemen, hur mycket bryr sig FN om Jemen.

 16. Jag anser att politiker och ”journalister” som stödjer folkmordet ska åtalas för högförräderi, och helst dömas till livstid att sitta av i andra länder.

  • Man gjorde påkostade program om att isbjörnen var utrotningshotad. Aldrig förr har det funnits så många isbjörnar som nu.

    • WWF brukar springa omkring på stan att man ska bli en isbjörnsfadder för att hjälpa isbjörnarna att överleva.

     Visste ni att Oljebolaget Shell var den största finansiären när WWF bildades.

 17. Ingen jävel från kommunen bryr sig om min gamle farbror på 92 år. Utan då ska man dit för att ”bråka”. Men kommer en 20-årig Afghan då står dom på rad för att uppfylla alla önskemål. Låt mig säga så här, min umgängeskrets har minskat till en tiondel.

 18. Det finns bara ett sätt att motverka den grasserande rasismen. Deportera den miljon som inte skall vara här. Och ge aktivisterna i mainstreammedia näringsförbud. Krossa Bonnier och schibstedt. Sen kan vi börja bygga upp landet igen.

 19. En bra tumregel ”Lita aldrig på FN”.
  Världens skurkaktigaste organisation. Den borde avvecklas omedelbart.

 20. Helt galet! Har de inte någon annan viktigare uppgift att lösa?! Är det ett påhitt eller majskämt?

 21. FN-förbundet är inte en FN-systemet utan är en fristående medlemsorganisation men får använda FN:s symboler och färger.

  Svenska FN-förbundet är en ideell förening

  ”Genom möten och media försöker Svenska FN-förbundet också påverka[förtydliga] makthavare och beslutsfattare i regering, riksdag och myndigheter.
  Föreningen säger sig ha täta kontakter med regeringsföreträdare, riksdagsledamöter och myndigheter i Sverige.”

 22. I gammelmedia (tex SvT) framställer man det som att detta kommer från riktiga FN. Som i och för sig är en korrupt, antivit organisation, men det är en annan historia.
  Syftet är givetvis att skapa ännu mer vit skuld bland de sovande svenskarna som litar på FN. Ännu ett sätt att trycka ner den svenska identiteten och propagera för mångkulturen.

  • Dessbättre är det många som reagerar på innehållet i nyheten och förstår att det är påhittat! Det går inte längre att lura folk!

   • sånt här fake kommer vi att få se mycket av fram till valet men dom blir avslöjade med en gång tack vare våra alternativa medier, vi har slutat att läsa era blufftidningar

  • SvD + andra Svenska media glömt att VI kan faktiskt kan läsa/blogga själva`? Dagens media + Regering uppfyller ALLA krav på A.K:B ord ”Stockholmare klokare än lantisar” DE misslyckas med att förstå att Stockholm numera fyllt av intellektuella/utbildade ”lantisar” från Sveriges alla hörn;-)

 23. I en skröna undrade en skinntorr byråkrat över all vänsterliberalism: ”-I ärlighetens namn förstår jag inte hur de blivit sådana liberaler? Blev de tokiga på 90-talet? Ofattbart!”

 24. Dessa satans vänsterorganisationer. Jag kokar när man ser hur de hjärntvättar, vinklar och ljuger utan några konsekvenser alls. Ondska är det enda de representerar. Sverige är ett extremt rasistiskt land, mot etniska Svenskar…

  • En rapport med sådant lögnaktigt och vinklat innehåll lär vara ett beställningsjobb som utförts av någon vänsterextremistisk organisation som t.ex. Expo eller AFA.

  • dom som hittat på detta borde sökas upp och fängslas ena galna rapporten efter den andra samma som med att västvärdens menns sperma börjar snart att sluta fungera enligt någon troligen forskare med vänstersympatier utbildad på södertörns lågskola

   • Regeringen har själva skapat det svenska FN förbundet som inte har med det riktiga FN att göra.
    Allt för att vilseleda svenskarna.Förbundets ordförande är själv sosse.

  • mot etnisk svenskar som mobbas hela tiden av våra politiker med hjälp av PK SAMHÄLLET så långt stämmer det

  • Ja, Sverige är ett av Europas mest rasistiska länder och dessutom har vi nu en antisemitisk regering.
   Blandkultur och folkutbyte bygger helt och hållet på en rasistisk människosyn och en fientlig inställning mot vår tusenåriga kultur, svensk värdegrund och inte minst mot kristendomen och kristna värderingar som tvingas ge vika för islam.

 25. ”Föreningen finansieras av bidrag från Sida, Forum Syd och Utrikesdepartementet samt av medlemsavgifter.
  Lobbyverksamhet
  Genom möten och media försöker Svenska FN-förbundet också påverka[förtydliga] makthavare och beslutsfattare i regering, riksdag och myndigheter.Föreningen säger sig ha täta kontakter med regeringsföreträdare, riksdagsledamöter och myndigheter i Sverige”

  • LÄS PÅ medborgare/Svenskar! Detta är ett förbund som är FÖR mångfald? Tydligen är etniska Svenskar/Vårt eget folk ”pestsmittade” ? Hur i helvete kunde SvD sätta ut denna idiotiska artikel. Den sista dåren ännu inte född.

 26. FN-förbundet borde läsa koranen så begriper de nog snart varför det finns ”en härd av rasistiskt hat och våld riktat mot muslimer”. Den satans religionen är ett hot mot mänsklighetens fri och rättigheter.

  Sen så är det också så att jag har lika stor rätt att hata det jag inte tycker om som jag har att älska den JAG tycker om. Det där jävla FN-förbundet kan ta sig i röven. Jag själv är kapabel, och fri, att välja den jag vill älska och den jag vill hata. INGEN ska diktera OM jag får hata eller älska.

  Och, det är hälsosamt att hata pedofili.
  Så nu när muslimerna har pedofilen Mohammed som sin förebild är det ett MÅSTE att hata denna hemska och onda religion. Och varför inte också nämna sharialagarna. Dessa är också bra att hata.

  Så min uppmaning är: BRÄNN KORANEN! Och förbjud islam i Sverige. Skydda Sverige mot detta hemska och onda elände!

 27. Ja det är väl bara att ta fram statistiken!
  Svenska våldtäkter mot muslimska flickor, och det omvända.
  Svenskars åldringsbrott mot zigenare, och det omvända.
  Samtliga våldsbrott mot ”afrosvenskar”, och åter igen det omvända.
  Sinnesslött svammel från icke tillräkneliga är inget som längre kan ligga till grund för någonting, sanningen som bas tack!

  • det går inte att bemöta sånt där idioti fyllständigt sinnessjuk var det inte sånt där googel skulle rensa bort?

   • Verkligheten är på väg att ta över, lite frustrerande att det inte går fortare men det går äntligen åt rätt håll.
    Snart kommer uppgörelsen bland pk-folket om vem som lurade vem och vem som ljög mest, inför öppen ridå.

 28. FN-förbundet?…vilket jvla skämt. Det är ju skamligt att dom får använda ordet FN i sin lilla konspirationsjunta. Det är ju fanimej som om ett gäng amatör-astronomer kallar sin lilla hobbyklubb i morsans källare för Harvard University of Astronomy Supporters, och uttalar sig i deras namn.

  • Vadå, hela FN är ju korrupt, så så förvånande kan det inte vara. Kärt barn har många namn 😉

 29. Egentligen är det sådana här åsikter som gör att arbetsgivare inte vågar anställa utlänningar. Just detta att du riskerar få rasism och liknande mot dig vid t ex lågt lönepåslag eller om du ska tillrättavisa låg kompetens. Finns chefer som t ex drog sig för anställa kvinnor på mansdominerade arbetsplatser när meetoo stormen var som värst. Har du väl anställt en svensk arbetstagare till fast jobb är denne väldigt svår avskeda om han/hon inte missköter sig grovt. En invandrare förmodligen ännu svårare.

 30. Fake news. Varför kommer det då fler bidragsturister hela tiden. Den där rapporten är inte värt papperet den är skrivet på.

 31. Även om det i detta fallet inte verkar vara det riktiga FN som ligger bakom just detta utspelet så skulle det mycket väl kunna vara det.

  FN har INGEN som helst legitimitet! Vem har fått rösta på att de skall ha bestämmanderätt i suveräna nationer? Ingen jag känner iaf. De sticker jämt och ständigt sin långa näsa i andras affärer. De jobbar globalt för vapenförbud, dvs det skall vara förbjudet för laglydiga människor att försvara sig fast tillåtet för kriminella regeringar att äga och använda vapen mot dessa medborgare. De vill lägga sig i invandingspolitik. De vill införa vaccinationstvång. De vill bestämma var och hur människor skall få bo och producera mat. FN står för tyranni, inte för mänskliga rättigheter!

  • Nya Tider:
   Att politiska aktivister inom den så kallade anti-rasistiska sfären
   anser att det finns rasism i Sverige är föga förvånande. Det vore svårt
   att skapa stora nyheter om det. Men om samma människor började kalla sig
   ”FN-förbundet” och skrev ned sina åsikter i en ”rapport” istället för i
   en debattartikel – kanske dessutom börja ge sig själva titlar som
   ”generalsekreterare” och ”ambassadör” – då skulle åsikterna kunna
   spridas i stora rubriker om att FN varnar för svenskarnas rasism.
   Det är precis vad en grupp vänsterextremister gjort, och flera stora
   medier har medvetet hjälpt till i bluffen.

   • Alternativmedia sitter nu i ett väldigt bra läge om de har vett att ta tillvara denna möjlighet. Genom hela valkampanjen borde alla medborgarjournalister basunera ut att SvD är Fake News och att det inte går att lita på gammelmedia en sek när det gäller invandringspolitiken. Hoppasde inte låter detta unika tillfälle gå dem ur händerna.

 32. vet inte … men det känns som om det brukar just vara vänster-aktivister som har självskade-beteendet att skära i sig själva ….. och när man ser hur dom göra allt för att omvandla sverige till något oegenkänligt verkar det vara samma beteende …. men håll ert sjuka beteende för er själva och låt oss andra få leva ifred.

 33. Problemet är att det enda som bekymrar de fascistoida typer som styr väst är ”rasism” och ”islamofobi”.
  Att afrikaner och muslimer entusiastiskt våldtar och mördar ser dessa sjuka typer inte som allvarligt eftersom det inte är rasistiskt eller islamofobiskt.
  FN utgörs dessutom till stor del av korrupta och totalitära stater i tredje världen.
  Men man skall komma ihåg att FN-förbundet inte är FN utan bara snyltar på namnet.

 34. De som råkar ut för rasism i sverige är folk från norra Europa. De från MEA länder och Somalia tillhör den prioriterade klassen.

 35. Om svenskene virkelig var så rasistiske så ville de aldri ha sluppet inn så mange fremmedkulturelle av alle raser som de har gjort.
  Svenskens største problem er ikke at hen er rasist men at hen er så tolerant at Sverige har endt opp med å bli verdens mest selvutslettende kultur.

 36. Journalisten som skrivit artikeln i SvD är garanterat mycket väl medveten om att
  FN-förbundet inte har något med FN att göra.
  Som Mats skriver så är det en vänsterradikal organisation.
  De har tagit namnet, utan att möta några protester från svenska myndigheter eller media, och de har till och med kopierat FN´s flagga för att lura det svenska folket och registrerat webbadressen fn.se;
  https://fn.se/
  https://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6renta_nationerna

 37. Kollar man FNs agendor så förstårman massinvandringen till Eroupa.Alla människor ska vara lika fattiga under bankeliten.Dom vet också hur vi ska få ner överbefolkningen på denna jord, en plan som håller på nu undr tystnad.Vakna nu människor!!!

   • Vad menar du?Vill dom inte utrota fattigdom,samtidigt som dom går elitens ärenden?Många stora organisioner är inte dom man tror dom är.

    • ”TO beat the beast, you have to become one”! Inget skitsnack här. Tror nog vi kan skilja på fake FN och vänsterFN- som bara pratar skit! Utrota fattigdom, ingen dum ide, dock en önskedröm. FÖR mig I EGET land kommer mitt folk/mitt släkte FÖRST.

 38. OT
  Danska politiker välkomnar debatt om invandringen i Sverige, och vill delta i den svenska valrörelsen. För min del får de gärna ta över den svenska riksdagen.

  ” Michael Aastrup, utrikespolitisk talesman för Venstre, säger att ”det fortfarande är ett problem att en del svenska partier inte vill ha något med Sverigedemokraterna att göra”.

  – Men det slutar med att de skjuter sig själva i foten. Nu är de tvingade att diskutera invandrare, eftersom stora delar av den svenska befolkningen kräver det, säger han.

  Liknande ordval gör Liberal Alliances talesman i utrikesfrågor, Henrik Dahl.

  – Sverige har blundat för ett problem som även en blind man har kunnat erfara, säger han till Jyllands-Posten.”

  https://jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/International/ECE10594574/sverige-til-valg-med-udlaendinge-som-det-store-tema-partierne-er-splittede
  https://www.svd.se/danskar-valkomnar-svensk-invandringsdebatt

 39. Det måste ha blivit något fel i översättningen av den där FN-rapporten. Det är ju alla dessa utlänningar som är rasistiska mot svenskarna.

  • Bra tanke om hur Sverige skulle kunna vara i M:s valfilm, men det är en bild som aldrig går att uppnå om inte invandringen stoppas helt och en stor återvandring startas. Elefanten står där och stampar. Har M inte upptäckt den ännu?

 40. Dessa kloakråttor är bara att dumpa i kloakerna de kom i från, lås in alla dessa störda SJW:s i mentalsjukhuset.

 41. En lustig sak. Regeringen blir orolig när det talas om alla våldtäkter i Sverige och ”no-go-zones”. Regeringen förnekar detta och godkänner inte den bilden av Sverige.

  Märk nu väl, att denna rapport från FN om hur rasistiska svenskarna är har godkänts av regeringen.

  Dock ser verkligheten inte ut på sådant vis. Det är en ynkligt liten rasism i Sverige från svenskarnas sida. Mycket rasism i Sverige, den uppstår i en massa invandrarföreningar som vill ha anslag till sin verksamhet från skattepengar.

 42. Jaha återigen, Sverige ska tubbas till att vara landet som tar emot ALLT! Lägg ner denna ”banan-republikorganisation NU!!!

 43. FN, EU, CIA, Bilderberggruppen, Trilateral Commission, CFR är alla verktyg för en handfull oligarker som vill ta kontroll över världens folk och göra dem till slavar. De tar nu av sig masken eftersom folken har vaknat.

  • Många avgudar Hillary R.C fortfarande men förstår inte att hon var vår största fiende.Tack vare Trump sprack Obamas o Clintons16årigas plan att förstöra västvärlden,den går kanske fortfarande att reparera.

 44. FN-förbundet är en renodlad blufforganisation på vänsterkanten. Bör vara en tidsfråga innan den hamnar i avfallshögen.

 45. Tack, för förklaringen.
  På fria tider verkade det som att hela FN hade gått och blivit globalistiska fanatiker över en natt.

 46. Jösses jävla gud. FN kritiserar Sverige för att man inte blir av med svenskarna snabbt nog. Det är ett FN styrt av t.ex Sydkorea där alla är 100% koreaner.

 47. FN är en hatorganisation mot ursprungsfolk och demokrati. FN är en fullsblods-falsk och ond NWO-verktyg. Skam! Det är Sveriges FN-deltagare som pressat på då alternativa medier visar stor framgång med sanningssägandet. FN i den luciferianska-satanistiska agendans tjänst. Se upp folk! Mycket viktigt att ni sätter er röst på SD.

 48. Sjuklövern är köpta av Globalisterna, det är därför Kristersson föredrar att samarbeta med folkföraktande S framför SD som står för traditionell Moderat politik när det gäller ansvar för landet.

 49. Skam på politiker och journalister som står upp för det monstruösa sveket. Ej heller står ni upp för muslimers rätt till mänskliga rättigheter då ni gullar för islamismen som berövar mänskliga rättigheter. Skärpning!

 50. Det vidrigaste i detta är inte att FN-förbundet är en vänsterorganisation och inte det riktiga FN, utan det vidrigaste är att regeringen har godkänt deras lögnaktiga rapport som skickats till det riktiga FN.

  Regeringen vet mycket väl att 90% av alla bränder på migrantboenden startas av migranterna själva, och att det är migranter som som ligger bakom en klar majoritet av hatbrotten.

  Det kan bara finnas två anledningar till att regeringen ställer sig bakom denna uppenbart falska rapport;
  1. För att sprida desinformation till det svenska folket.
  2; För att ytterligare kväsa yttrandefriheten.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hard-fn-kritik-mot-sverige-oro-over-rasistiskt-hat-maste-bemotas

   • På två ställen i min länk till SVT står det att regeringen läst och godkänt rapporten;
    ”Nu har rapporten godkänts av Sveriges regering, och i slutsatserna från FN:s rasdiskrimineringskommitté framförs ett rågat mått av oro och skarp kritik, rapporterar Svenska Dagbladet.”
    ”Nu har rapporten synats av rasdiskrimineringskommittén, och regeringen har godkänt den.”

 51. Den här rapporten måste snabbt spridas till alla flyktingar som är på väg mot Sverige, så de inser vilket enormt misstag de är på väg att göra som söker sig till det här totalrasistiska landet. De måste få en chans att ändra sitt beslut och söka sig till säkrare länder!

 52. Komiskt! Det värsta skit jag har läst faktiskt. En rapport byggd på lögner och påhitt rakt igenom. Givetvis kan man ju inte dömmas för ett brott genom att inte arbeta aktivt för ett specifikt mål heller!

 53. Varför anmärker inte FN alls på det faktum att det stora antalet gruppvåldtäkter i Sverige, begår till 95% på invandrare?
  En gruppvåldtäkt är inget ”kärleksbrott” utan ett hatbrott som riktas mot den etniskt svenska befolkningen, men det skiter väl dagens FN i? Rätta mig om jag har fel!
  FN i dag är ett missfoster och borde straffas för att missanvända sig av det forna, stora, respekterade namnet.

    • Svenska FN-förbundet är en ideell förening

     Föreningen är inte en del av FN-systemet utan är en fristående medlemsorganisation men får använda FN:s symboler och färger

     Föreningen finansieras av bidrag från Sida, Forum Syd och Utrikesdepartementet samt av medlemsavgifter.

     Lobbyverksamhet
     Genom möten och media försöker Svenska FN-förbundet också påverka makthavare och beslutsfattare i regering, riksdag och myndigheter.Föreningen säger sig ha täta kontakter med regeringsföreträdare, riksdagsledamöter och myndigheter i Sverige

   • Väl, FN-Förbundets rapport som är ”grundad på iakttagelser gjorda av FN:s rasdiskrimineringskommitté”.

  • Våldtäkter är inget som överhuvudtaget tas upp i denna rapport, bara hatet mot entiska minoriter i det svenska samhället. rasism och islamofobi blandas om vart annat när det kommer till muslimerna. Dock så framkommer det invandrargrupper är överrepresentrade när det kommer till brott då efter att brå gjort sin rapport, men att det sedan skrvs om i stilen med att dom blir diskriminerade av polisen.

 54. FN-förbundets ordförande är en tidigare riksdagsledamot för partiet S. Han har även arbetat som lobbyist och PR-konsult.
  Riksdagsledamot mellan 2006-2010.

 55. Maken till rappakalja har jag aldrig förr skådat. Alla med lite vett i skallen förstår att det är tvärt om. Tror det hela handlar om att fler och fler vanliga svenskar börjar tröttna på att vara klotets socialbyrå och anser att vi inte kan ta in alla som vill komma och leva på skattebetalarna. Vänsterextrema FN-förbundet vill nu skrämma svenskarna så att man öppnar gränserna på vid gavel i all evighet. Lämna skiten.

 56. Jag har precis läst klart hela denna rapport, en mycket mycket skärmande läsning där fokus ligger på de 5 minoriteter som finns i Sverige. Samer, Romer, Judar, Afro-Svenskar och Finlands Svenskar (Tornedalians and Sweden Finns) Vilket var en helt ny minoritet för mig. Sedan läggs mycket fokus på Muslimerna. Även olika grupper inom diskrimenrade kvinnor läggs fram, något som jag verkligen reagerade på var denna blanding av kvinnogrupper
  ”This is particularly the case for disadvantaged groups of women, including Sami, Roma, women with disabilities ,migrants, asylum-seekers and refugees” Där den negativa inverkan till kvinnor möjlighet till rättvisa lyfts fram. Vidare tas det flertalet gånger upp det extremt växande hatet i Sverige mot alls dessa minoriteter, Svenska polisen får sig en avhyvling också att det inte utreder brott met hat motiv som kommer ifrån dessa grupper. Och att personer inom dessa grupper dras sig ifrån att kontakta mydigheter och polisen då det finns en tydlig racism där. Bostadsdiskrimineringen tas upp i slutet, där framförallt invandrar kvinnor uppgör en stor del den hemlöshet som råder, och att det är svårt för dessa att komma in på bostadsmarkande. Hyresvärdar som stöter bort samt att dessa personer inte få ta några hus lån.

  Jag skulle kunna skriva en lite mer utförlig översättning om det finns intresse, jag blev lite trött av att läsa denna dynga på mydighetsspråk.

  • Ovanstående rubrik är clickbait bullshit för att dra in så många läsare som möjligt och öka reklamintäkterna, och möjligen klättra på Alexa. Om du läser artikeln noggrant ser du att rapporten inte är framställd av det riktiga FN, utan av någon mysko vänstergrupp.

   • Jag har aldrig sagt att den är av riktiga FN men detta är som sagt en rapport CERA som skrivits av denna organisition sedan 1993. Om laddar ner den själv CERD 2018 submitted by UNA Sweden så ommer du förstå vilken inverkan de har haft på politikerna.

    • De enda som har inverkan på politikerna är de globalister som utlovar välbetalda bankjobb o.dyl. om de gör som de blir tillsagda under sin mandatperiod. Dvs göra allt för att sabotera det egna fosterlandet. Allt annat är bara spel för galleriet.

  • problemet är att det är ju FN-förbundet som inte har med UN alls att göra som själva utsett sig som rapportörer till UN:s rasdiskrimineringskommitté i Genève och dom jävlarna vinklar så det styr häligan till och har så gjort år efter år och det är samma journalist som skriver dessa artiklar år efter år.

 57. Fasen, kan vi inte samlas i enad trupp och storma riksdagen och avsätta dessa politiker som styr landet. Smeka dom lite lätt genom ansiktet. Godkänt böneutrop i augusti och det tog fan inte 24timmsr så vill dom ha de i resten av Sverige med. Hahaha katolska kyrkan fick ett nej på kyrkklocksringning 😂. Men muslimerna är de synd om. Stackarna, våra nordiska systrar stretar emot under våldtäkterna. Förjävligt, stackars dessa muslimer! Fri tandvård för dessa ensamkommande skäggbebisar, förlåt inte gratis, dom får ju faktiskt betala 50kr.

  De personer som kan med att rösta på S, M, C, Fi, V, KD, MP, är människor som står för mer våldtäkter, misshandel, skjutningar, förstörelse. Dessa som röstar på dessa partier hoppas jag från hjärtat att dom råkar ut för något fruktansvärt hemskt.

  FU ALL!!!!

 58. Appropå fakepropaganda ala Israel…..

  ”Irans mål är att utplåna sex miljoner judar. Det hävdade Israels premiärminister Benjamin Netanyahu under sitt Rysslandsbesök i veckan, rapporterar Bloomberg.”

  De misslyckades med valsen att 6 miljoner judar förintades i koncentrationslägren och nu för söker Netanjau valsa vidare med exakt samma siffra,
  för den siffran är en del av en judisk profetia, som inträffar när 6 miljoner judar dödas.

 59. Får intrycket att ”rapporten” skrivits av mellanstadieelever som fått som uppgift att granska situationen i Sverige med bara vänsterextrema källor. Finns ens någon källhänvisning eller konkreta exempel?

 60. ”Sverige ”tillåter organisationer som stöttar och sporrar rasistiskt hat”.

  Det menar FN:s rasdiskrimineringskommitté, som nu riktar hård kritik mot Sverige och kräver omedelbara krafttag efter att ha tagit del av en rapport av fristående svenska FN-förbundet. SvD har tagit del av FN:s rasdiskrimineringskommittés slutsatser.

  Rapporten har godkänts av Sverige, enligt tidningen.

  FN oroar sig för rapporterat rasistiskt våld och hatbrott mot judar, muslimer, romer och afrosvenskar i Sverige, skriver SvD. Dessutom menar FN att man bekymras över ”rasistiska och extremistiska organisationer och deras offentliga manifestationer och demonstrationer”. Även mordbränder mot asylboenden och moskéer oroar.”

  https://www.expressen.se/nyheter/harda-fn-kritiken-mot-sverige-tillater-rasism/

  • och man använder sig av UN:s byggnad för att förstärka att det är en riktig nyhet från UN …. det är fake newa som återkommer var och varannat år.

   Se utvald kommentar ovan

 61. BLUFF! BLUFF! BLUFF! Och åter BLUFF!

  Vänsterextrema svenska FN-Förbundet är INTE detsamma som FN (UN; United Nations, New York).

  Tänk att SvD och andra medier (inklusive NÄSTAN alla dess ”konsumenter”) går på detta extrem-bolsjevistiska manipulerandet år efter år efter år efter år…. Skärpning!

  https://www.svd.se/sverige-far-fn-kritik-for-rasism
  https://www.svd.se/fn-kritik-av-hatbrott-i-sverige
  https://www.svd.se/fn-varnas-for-okad-svensk-rasism
  https://www.svd.se/svidande-fn-kritik-mot-sverige
  https://www.svd.se/fn-sverige-maste-atgarda-framlingsfientligheten

  En ros till Nya Tider:

  https://www.nyatider.nu/blev-du-ocksa-lurad-det-fanns-ingen-fn-rapport-om-svensk-rasism/

   • Dom ser uppenbarligen ut att ha lyckats väldigt bra geonom åren med tanke på att fler och fler blir dömda för ”hets mot folk grupp” Den propaganda som Rotschild äga familjen kan dominera med har en extremt stor inverkan i Sverige, nu är dom pressade för att fler och fler söker sig til de som kallas konsperationer. Nu ligger deras växel på högvarv där allts som skrivs är bara för att framhäva mer hat.

 62. Denna organisation borde istället följa FNs egensatta paragrafer och benämningar om folkmord.
  Dom har ju själva punkter på det som borde vara intressanta. Men när folkutbyte sker mot oss svenskar så är det tydligen inte intressant.
  Det är tydligen inte intressant heller att kalla en spade för en spade. För detta ska man istället straffas.

 63. Fake news-fabriken FN lallar på ser jag…
  Denna organisation har sedan länge spelat ut sin roll och saknar numera existensberättigande.

 64. Spelar mindre roll om det är Vänster-FN eller FN själva som sagt detta. Vänstern av idag är ju fortfarande en globalistisk skapelse vilket innebär att FN med största sannolikhet står bakom detta utan att säga det. T.ex inom EU’s väggar så säger man ju liknande saker helt öppet.

  • sök på youtube Communism by the backdoor hur globalisterna försöker påtvinga hela världen denna avskyvärda förtryckande hatfyllda ideologi.

 65. Det bästa med den här historien är att det kommer fram vilken typ av förening FN-förbundet är och att MSM förhåller sig fullkomligt okritiskt till dem Bra!

 66. Man säger att FN-förbundet i Sverige rapporterar till FN:s rasdiskrimineringskommitté i Genève, även kallat CERD (International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination)
  SVD: https://www.svd.se/fn-larmar-sverige-stottar-och-sporrar-rasistiskt-hat
  CERD: http://www.ohchr.org/EN/HRBodies/CERD/Pages/CERDIndex.aspx

  Går man in på den sidan och letar efter rapporter från Sverige blir det lite märkligt, det finns totalat 14 st. rapporter:
  http://tbinternet.ohchr.org/_layouts/TreatyBodyExternal/Countries.aspx?CountryCode=SWE&Lang=EN

  Den senaste är från 2008 !!!

 67. Är dessa inbjudna till barnprogram ledaren och ska avslöja fake news kanske ?
  Verkligen skrämmande så hela folket ska bli programerbara robotar och löneslavar.
  Svensk gammelmedia i fritt fall på eget grepp !

   • Ja, just jävlar, det har du rätt i men FN-förbundet återanvänder ju sina ”rapporter” så det går på ett ut 😉

   • …och Gunilla von Hall i SvD skriver om det samma om och om igjen, i 2004, 2010, 2014, 2015 och 2018.

  • ”Föreningens ambassadör är hiphop-artisten Timbuktu”. Det avgör saken! Jag var lite tveksam först, men efter att ha fått reda på detta tänker jag omgående donera pengar till denna förtroendeingivande organisation.

  • Dom har bara en blogg som det verkar.
   Om man tittar pa documentet (49 sid) vilka som har har bidragit sa framgar det tydligt att det inget av substans i den rapporten. Manga ’Roma’ organisationer och annat lost folk.
   Men dom har kallat den ”ALTERNATIVE REPORT”.

 68. FN är totalt korrumperade, det sitter ett banditgäng där som berikar sig själva.

  Stoppa pengarna till FN så länge de hatar oss Svenskar och hittar på en massa struntsaker..

  Sverige är det minst rasistiska landet på jorden, det är bara att åka Afrika så ser du hur afrikanerna själva är rasister och mördar olika folkgrupper där..

  Skrattretande att höra svammlet av korrumperade lakejer..

 69. Jag skrev en kommentar under en annan artikel idag att jag misstänkte att Svenska FN-förbundet har skrivit rapporten. Några hade länkat till artikeln i SvD.

  På FN-förbundets hemsida står att de skulle ta fram en parallell rapport till någon FN-kommitté. Varför måste de ta fram en egen rapport och hur han den kommit till i så fall? Svenska FN-förbundet har inget med FN att göra, men deras åsikt och rapporter återges ofta i medierna som om de representerade FN. De försöker få något slags officiell status genom att skicka hemsnickrade rapporter till FN. De använder FN-loggan utan några problem därför att den inte är varumärkesskyddad. Det riktiga FN borde göra någonting åt detta.

  https://fn.se/aktuellt/pressmeddelanden/rapport-till-fns-rasdiskrimineringskommitte/

  • Jepp! FN, även om den är en mäktig räv också, borde ej låta snorvalpar som vill extremt fort förgöra svenska folket att få jävlas. Skam att stora medier överhuvudtaget rapporterar extremisternas text.

  • = varumärkessnyltning. Fast nu är ju inte heller FN så trevligt längre. De flesta medlemsländer är inte demokratier. Saudiarabien ordförande i FN:s kvinnokommission!

    • Tyvärr inte. Från NT artikeln från 2014

     ”En diffus lagstiftning på området gör det möjligt för den extrema gruppen att använda namnet FN-förbundet. Detta eftersom Förenta Nationerna (FN) är en sammanslutning av länder. Vore Förenta Nationerna istället ett företag eller organisation skulle det röra sig om varumärkesintrång, säger en jurist som Nya Tider talat med. Vore FN en myndighet hade det också varit möjligt att hindra den vänsterextrema gruppen att verka under sitt bedrägliga föreningsnamn. Men eftersom FN är namnet på ett internationellt samarbete är det inte olagligt att använda varumärket så som FN-förbundet gör. Även om det får som resultat att politiska extremister kan utge sig för att representera det välkända Förenta Nationerna som många svenskar har högt förtroende för.”

     • Tack för förklaringen. Vore det lite ryggrad i det riktiga FN skulle de ta upp detta för omröstning. Många tror att det är det mäktiga FN som uttalar sig märker jag.

 70. Jag växte upp med bilden av FN som den främsta företrädaren för rättvisa och så tror jag att de flesta svenskar fortfarande ser på FN. Säg bara Dag Hammarsköld. Numera är FN mest ett tillhåll för politisk korrekta. Inte så konstigt att USA ser med stor skepsis på FN. I Sverige snyltar vänstern i det svenska ”FN-förbundet” på FN:s tidigare goda anseende.

  • Inte för att jag har en bättre bild av FN än du, jag ser dem som något liknande FIFA, men de ska inte hållas ansvariga för vad några vänsterextrema idioter i Sverige hittar på.

   • Fast när FN låter det kvinnoförtryckande landet Saudi bli ordförande i deras kvinnokommission känns det faktiskt som om FN har överlevt sig själv.

    • FN har varit ett näste för korruption i många decennier nu. Krasst sagt så går det inte att ge vissa typer av människor makt, och lustigt nog så är det nästan bara den typen av människa som vill ha makt (i.e. politiker). Ta någon som Margot Wallström, en fullständigt värdelös individ som inte har någonting att tillföra. Då hon är kvinna så är FIFA svårt, men FN/EU är perfekt. Hade hon varit en gubbe så hade hon kunnat snylta till sig mer pengar från FIFA, men man kan ju inte få allt.

  • FNs Agenda 2030 syftar till att göra världen bättre på en lång rad punkter.
   ”Alla får det bättre!”

   Synd bara att ex etniska svenskar inte är inkluderat i ”alla”.
   Det här ”glömmer” ju förespråkarna konsekvent att nämna!
   Vi hör istället till de som kommer få betala det yttersta priset om de lyckas!

   • Agenda och agendor. 2030 är en av dem. Och den riktiga agendan är en världsdiktatur. En luciferianistisk sådan.

 71. Skrivet av muslimer … här får vi uppgifter om hur många dom är i sverige !!!
  Ca 450 000 eller ca 1000 000 muslimer i Sverige !!

  Swedish Muslims in Cooperation Network – Alternative Report
  In response to the Swedish Government’s twentysecond
  and twenty-third periodic report to the UN
  Committee on the Elimination of Racial Discrimination
  under the United Nations International Convention on
  the Elimination of All Forms of Racial Discrimination
  March 2018

  No one knows about the total number of Muslims in today’s Sweden and the estimate that has been but forward and that seems to have gained the widest reach also internationally says that there are between 400,000-450,000 inhabitants in Sweden who have a Muslim background (see for example Larsson 2014). Given this deplorable fact of having no official statistics at all in today’s Sweden on religion, on religious minorities and on Swedish Muslims one of the 10 authors of this report has tried to at least estimate the total number of inhabitants of Sweden having at least a culturally Muslim background according to the proportion of Muslims in the countries of origin and as of December 2016, which is the most updated official population statistics in Sweden (Hübinette 2017). Accordingly as for example 35 percent of all inhabitants in Tanzania are Muslims according to Tanzanian statistics 35 percent of all inhabitants of Sweden with a Tanzanian background have been counted as being Muslims while all country groups in Sweden coming from countries where less than 5 percent are Muslims have been excluded as well as thousands of majority Swedish converts whose number is not known at all and all immigrants from former Yugoslavia and from the former Soviet Union and all immigrants from both North and South America and from Europe except for some Balkan countries.

  The proportion of inhabitants in Sweden having a culturally Muslim background according to this estimation might have stood at 10,2 percent as of December 2016 and this percentage is certainly steadily increasing at the moment and will continue to do so in the near future due to continuous immigration, natural reproduction and other demographic changes. In absolute numbers according to this estimation 1,022,850 inhabitants of Sweden from in total 88 different countries of origin might have had a cultural Muslim background in December 2016 and out of whom many have an origin in and from Iraq, Syria, Iran, Turkey, Somalia, Lebanon, Eritrea, Afghanistan, Morocco, Pakistan, Gambia and Egypt and whether they are born there themselves or born in Sweden with parents from these countries.

  http://tbinternet.ohchr.org/Treaties/CERD/Shared%20Documents/SWE/INT_CERD_NGO_SWE_30871_E.pdf

  • Läs denna ovan … bara ett envinnerligt gnällande på hur sverige fungerar enligt muslimerna själva !! 70 sidor gnällande !!!

  • Om det stämmer att vi i Sverige är så själsligt friska kanske många av oss slipper leta efter reträttplatser, second passports och dylikt. (”If it seems too good to be true, it probably is”).

 72. Svenska FN-förbundet är en skattefinansierad vänsterorganisation som inte har ett dugg med FN att göra.
  Att de får använda sig av FN (på ett sånt förvirrande sätt) i sitt namn är obegripligt.
  Jag skulle gissa att Expo och Svenska FN-förbundet står varann mycke nära.

  • Tobias Hübinette ar en av de tva som ligger bakom dokumentet.
   Han hat titulerat sig:
   ”Tobias Hübinette, associate professor in in Intercultural Education, Assistant Professor in
   Educational Work and Teacher in Intercultural Studies and in Swedish as Secondary
   Language”.

   • Ha ha någon idiot-vpk’are…”Honourable mr. James Fjong, dr. of Love” – lägg ner FN som låtsas att 193 ”länder” är Tellus – bara på Papua Nya Guinea talas fler än 800 språk. FN skulle bestå av flera tusen medlemsstater för att leva opp till de egna idealen – med minst två Sverige där ett är blått ideologiskt sett.

 73. Här är rapporten man skriver om:

  International Convention on the Elimination of A ll Forms of Racial Discrimination
  Twenty-second and twenty-third periodic reports of States parties due in 2016

  Sweden *

  [Date received: 11 January 2017]

  Rapporten: http://docstore.ohchr.org/SelfServices/FilesHandler.ashx?enc=6QkG1d%2fPPRiCAqhKb7yhsixMlkoQ%2fPgjLc5fcWxoQ21ayxKd0gJyTrC1UPUZO4KcpjFiFtmP%2fvpsG39WjInEqV50BB5xFau7Tcv9jy3f%2fM4wzSdVvmY%2bknTMgi%2fIur52

  CERD: http://www.ohchr.org/EN/HRBodies/CERD/Pages/CERDIndex.aspx
  CERD SWE: http://tbinternet.ohchr.org/_layouts/TreatyBodyExternal/Countries.aspx?CountryCode=SWE&Lang=EN

  • Om jag läser rätt i rapporten från 2001 så är det en person som klagar över att utlänningar blir diskriminerad i Sverige. Efter det jag förstår har inte FN efterforskat något som helst. Är det andra som kommer til andra slutsatser?
   Artiklarna som Gunilla von Hall (ungefär lika artiklar i 2004, 2010, 2014, 2015 och 2018) har skrivit värkar med detta som struntprat.

 74. Vad FAN är meningen med att jobba och betala skatt för tillgång av saker när bottenskrap som inte ens är med och tillför något till statskassan får exakt likadan, om inte bättre hjälp? Så jävla efterblivet.

 75. Dessa fn-rapporter är ett skämt, alla som har en källare kan kalla sig ett fn-organ, media rapporterar dessa som absoluta sanningar , pajaser för att lura massorna

 76. I Winnipeg har vi white-out under alla Winnipeg Jets matcher! Alla kläder sig i vit tröja, skjorta eller jacka! I Sverige vore det väl rasistiskt! Dock ej här i Canada.

   • Nu ser vi fram mot nästa hockey säsong här i Wpg. efter att detta unga lag ej var starkt nog att gå till final denna gång! Trots förlust , har Winnipeg Jets haft en stor framgång och det enda lag i Canada att gå upp i semi finalen i år. Nu ska man i allafall heja på Las Vegas Knights , som gjort ett otroligt bra jobb som i sitt första år i NHL lyckats ta sig hela vägen till final mot Washington Capitols.Washington har ett mycket bra lag också, så det ska bli intressant! Det är kul att se hur folk stöder vårt lag i Wpg. Speciellt har jag sett många killar och tjejer på industrin jag jobbar, många från Filippinerna , som hejar vilt på the Jets! Deras intresse inom sport är annars mest basket ball. Men, som sagt! Många har upptäckt Canadas national sport! Det är riktigt upplyftande!

 77. Sverige är under attack. Svenska FN-förbundet är en skum desinformationsförening som inte har någonting med FN att göra. Likt förbannat kommer deras vilseledande manövrar att som alltid citeras av svtoch övrig msm som om de vore sanningar!

  • Det är nog det som är meningen, alltför många läser bara in ”FN” och tror på dyngan, ty FN äro allsmäktiga humanister med god värdegrund…
   svt o msm sprider tacksamt skiten vidare med ryggen fri.
   sfnf är en samling kommunister som ser en chans att använda gamla DDR-knep.

 78. Detfa är en ”alternative” rapport som författats av den svenska FN kommitten med hjälp av ett antal aktivist organisationer. Men den är intressant som ett tids-dokument. I vissa avseenden för den tankarna till fascismens och kommunismens propagandaskrifter för ett sekel sedan. En grupp (judar, ”rika”, och här den svenska befolkningen) utpekas som källan till all ondska. Beskrivningen innehåller en del halvsanningar (rasism ÄR givetvis ett problem) men den är totalt obalanserad. Den andas hat mot den utsedda gruppen och karikatyrerna och dehumaniseringen tycks ligga och vänta. Vad vi ser här är en slags trosbekännelse som individer skall förklara sin lojalitet till. ”Sanningen” i den får inte ifrågasättas och den som argumenterar mot skall förtryckas. I fascismens och kommunismens fall utvecklades detta tankesätt till ett instrument i tyranniets tjänst. Vi ser liknande tendenser i Sverige idag. De som inte är ”lojala” och bekänner sig till trossatserna, som tänker självständigt, och som vägrar att erkänna sin inneboende fördärvlighet, eller som bara tillhör den utpekade gruppen, är i grunden ”ond”. Slutstationen för dessa krav på ideologisk renlärighet är tyranni, dvs dominansen av ideologins värsta patologer och förtryck av allt motstånd. Det hände med fascismen, med kommunismen och i många andra fall genom historien. Om självständigt tänkande människor böjer sig för den aggressivitet, parad med intellektuell omognad, som bakom rapporter som denna kan det hända igen.

 79. Det är makalöst hur lågt människor kan sjunka. Men har man lögnen som fader så har man ondskan som fader, så är det ej konstigt att människor kan sjunka så lågt. Och ej konstigt att de förljugna fegar debatten. Lögnen ger ej segrar mot dem som skriver ärligt.

  De är duktiga och modiga när de får använda rasistkortet. De har i detta Sverige rätten att hota oss, anmäla oss, trakasseea oss, och göra än värre saker mot oss. Jag provade för många år sedan i Facebook att skriva i en grupp. När första tecknen på hotfullhet började dyka upp så gav jag upp. Då jag hade mörbultats tidigare av extremister, och även av en riktig tungviktare som ej är vänstergrej. Jag råkade av ödet bara få veta om saker som hade varit bättre för mig och andra nära att jag ej fått veta om.

  Vem och vad är världens härskare? Inte alla svarar rätt? Denna härskare är dem som står för Luciferianismen. Många tror att några enstaka mäktiga familjer är härskarna. Men så är det ej. Dessa är själva slavar för den riiktige härskaren. Skulle någon inom dessa familjer bryta allvarligt mot luciferianismen så är det kört. Skulle alla familjer bryta mot luciferianismen så är det kört för dem alla. Och kört för dem är det hur som helst. En ondska som dessa familjer står för är dem själva överlägsen. Det finns bara en väg till seger.

  Många av kyrkans präster som är Bibelkunniga verkar tolkar Bibeln som fan läser Bibeln. Och så är det. Bibelns texter är som Kalle Anka tidningar för dem. Bibelns texter är ej Kalle Anka för dem som blivit väckta. Det spelar ej någon roll hur många gånger man läser Bibeln om man ej känner kärlek och stolthet till Gud.

  Falska präster står lika lite upp för muslimer som för alla andra.

 80. FN, en översittarorganisation inte värd att bevara. De deklarerar klart och tydligt att vi ska vika för tredje världen, som tränger sig på och tär på svensk kultur och ekonomi.

  Råa våldtäkter och kriminalitet som följer i spåren på massinvandringen nämns inte med ett ord.

  Vad FN borde gör är att organisera en välfungerande befolkningskontroll i syfte att minska jordens befolkning.
  Europa varken kan eller skall ta ansvar för tredje världen.
  Vi måste tydligt avvisa FN:s påträngande förslag.

 81. FN förbundet har, som det står i artikeln, ingenting med FN att göra. Varför ens bemöda sig med att läsa något som kommer från den vänsterextrema organisationen?

 82. Detta FN-förbund har ,av allt att döma, tagit namnet för att folk ska tro att det har med FN att göra. Detta borde de själva åka dit för förstås. Säkert är hela skrivelsen beställd av någon i Sverige dessutom…

 83. Dom där mupparna var väl i farten för ett par år sedan med samma typ av idèer, dom borde åtalas för bedrägligt beteende eftersom att dom inte har ett dugg med FN att göra!

 84. Jan Eliasson var FN anställd i många år och har världen blivit bättre? Såg en dokumentär om Eliasson, hur han åkte förstaklass runt om i jorden och fyllde världen med tomma ord.
  När rapporten om sexövergrepp av FN-personal läcker ut i media så utesluts han som lyfter problemet.
  44 nya misstänkta sexövergrepp av FN-personal – bara i år (fram till maj 2016)
  De är ju värre än katolska kyrkan.
  Men åsikter om hur andra länder ska göra, har de inga problem med att kläcka ur sig.

 85. FN-förbundet lär få fortsätta att låtsas som om de vore FN i Sverige. Det är ju en vänsterorganisation!

  Är Dagens Nyheter medlem i FN-förbundet möjligen? Tongångarna och metodiken känns bekant.

 86. Är inte direkt förvånad över att FN kör med fake news. Det är en institution som är delaktig i den globalistiska agendan att skapa en kommunistisk och diktatorisk världsregering.

  • Dett är inte FN utan en blufforganisation, jämförbar med dom som påstår att dom värnar om miljön och lockar hit hundratusentals nedskräpare som förbrukar massor av energi!

   • Det är möjligt. Har de rätt att publicera rapporten i FN:s namn? Jag har sett tydliga tecken på att FN kommer ingå i den gränslösa, kommunistiska federationen, så jag har inte samma godtrogna inställning till dem som de flesta andra verkar ha.

 87. Svenska Dagbladets journalist Gunilla von Hall tycks ha genomfört bluffen med berått mod, eller kan man bete sig så nonchalant när man arbetar för politikerstyrd media, uppbackad av presstöd?

 88. Snacka om FAKE, detta hatförbund har inget att göra med det riktiga FN.
  Det här sk FN-förbundet är en helsvensk vänsterextrem sammanslutning bestående av bottenskrapet av Sverigefientliga bidragsparasiter.

  ”Bland föreningarna återfinns Unga örnar, SSU, Socialdemokrater för Tro & Solidaritet, ABF och Ung vänster, men även Centerns kvinnoförbund, Assyriska riksförbundet, Somaliska riksförbundet och Svenska muslimer”

  • Inte ett dugg förvånande att Ulf Bjereld är inblandad. Den där sosseprofessorn tycks sätta likhetstecken mellan vetenskap och propaganda.

 89. Givetvis så kommer Löfven tro att det är det riktiga FN som skriver detta och jag hoppas att han tar upp detta i dina tal så alla vakna ser hur okunnig han är !

 90. Alla är sjuka. Rösta på partier som vill minska bidragen mest till allt och alla. Enda vägen ut.

 91. Eftersom detta kommer från FN kan det inte komma från några dumskallar från södermalm ,nej oj detta har tyngd bakom sig

  • Dessvärre är det nog många svenskar som tror så. De fattar inte att detta bara är kommunistpropaganda. ”Svenska FN-förbundet” är en slemmig förening i lånta (stulna) fjädrar. Fast FN är ju inte så mycket bättre heller förstås.

   • Jag gick på det 2014 när det passerade genom media förra gången och blev skitförbannad när det gick upp för mig att jag blivit lurad.
    För övrigt har det där obskyra FN-förbundet ett 90-konto och jag trodde i min enfald att etik och moral var viktiga tillsammans med kontroll över hur pengarna användes vid ett sådant.

 92. FN-Förbundet har varit på tapeten tidigare, men Regeringen väljer att inte göra något åt bluffen, precis som man valt att inte göra något åt importen av vapen till terrorister och kriminella. Nedanstående artikel är från 2014.

  ”FN-förbundet” – inget med FN att göra
  Rena rama bedrägeriet, skriver vissa på sociala medier. Vi har aldrig ljugit, säger de själva.

  De kallar sig FN-förbundet. De har en generalsekreterare och ambassadörer. FN-symbolen pryder deras hemsida.

  Svenska FN-förbundet har väckt stor uppmärksamhet de senaste dagarna efter att de släppt en ”rapport” om den stora rasismen i Sverige. En rapport som både den statliga televisionen, radion och samtliga större dagstidningar använt för att skapa rubriker om att FN varnar för svensk främlingsfientlighet.

  Men FN har inte varnat Sverige för något sådant. FN-förbundet har nämligen inget med Förenta Nationerna att göra. Det är en förening som vilken som helst, vars enda koppling till FN är det förväxlingsbara namnet och att de gett sig själva påhittade titlar som generalsekreterare och ambassadör. Istället består föreningen av politiska aktivister på den yttersta vänsterkanten.
  https://www.nyatider.nu/blev-du-ocksa-lurad-det-fanns-ingen-fn-rapport-om-svensk-rasism/

 93. ”Är Svenska FN-förbundet en del av FN-systemet?

  Nej. Vi är en fristående medlemsorganisation med 6 000 individuella medlemmar, omkring 100 lokalföreningar och 90 anslutna riksorganisationer. Vi engagerar också företag och omkring 30 certifierade FN-skolor.”

  https://fn.se/om-oss/vanliga-fragor/

 94. Detta är extremt allvarlgt och bekräftar chockerande nog att den info jag fått om att FN är engagerat som ledande styrorgan i folkutbytet.
  Denna rapport kommer som direkt från Fablernas Värld!

  • Rapporten kommer från Svenska FN förbundet vilket inte har något med FN att göra. Rapporten är inget att bry sig om. Bara en annan organisation som är ute efter våra skattepengar och som mål att skynda på folkutbytet. En typisk Svensk globallist organisation.

   • Ok, jag läste inte allt innan jag skrev, men även ”riktiga” FN är inte vad det borde vara, det har jag info om! Att de arbetar dolt för utblandning av alla Vita befolkningar, så detta skulle lika gärna kunna komma därifrån.

 95. FN-förbundet är en blomfluga som poserar som en geting. Mimicry kallas det inom djurvärlden. Fake news inom journalistiken. Beklagligt att SvD inte har bättre koll.

 96. Jag och många med mig vill se namn på dessa experter ock källor. Annars kan man behandla dravletvså som det förtjänar, falsk new. Jag börjar bli allt mer övertygad om att det inte bara är EU som Sverige skall lämna utan också den korrumperade skitorganisationen FN.

  • Det värsta är att vi lyckats skriva in såväl Multikulti som EU och FN i vår grundlag. Ett hårresande övergrepp på vår egen rättsstat.

 97. Men det är alltså en rapport skriven av en privat förening i Sverige, ”FN-förbundet”, och det den skriver kan vem som helst skriva. Det har inget med FN att göra. Då skulle det ha hetat ”UN nånting”.

  Så vad det egentligen är, oavsett innehåll, är en åsiktsförklaring från en svensk, privat förening som har petat ihop det de tycker är lämpligt.

  SvD kanske har misslyckats med att förklara vad den är?

  ”GENÈVE Svenska FN-förbundet går ut hårt mot regeringen inför att Sverige ska förhöras i FNs rasdiskrimineringskommitté. Förhöret sker i maj, men FN-förbundet lägger fram kritiken på onsdagen som är FN-dagen mot rasism.”

  SvD skriver om denna svenska förening som om den vore en del av UN. Att nämna Geneve är en del av tricket.

  Den svenska klubben eller föreningen har sina egna åsikter:

  ”Rasistiska och nazistiska organisationer växer kraftigt i Sverige och måste förbjudas – annars bryter Sverige mot FN:s konvention mot rasdiskriminering. Den salvan riktar svenska FN-förbundet mot regeringen.

  – Yttrandefriheten är inte absolut. I slutändan måste regeringen leva upp till sina åtaganden, säger Aleksander Gabelic, ordförande i FN-förbundet, till SvD.”

  Hur klokt är det att förbjuda organisationer som växer ”kraftigt”?

  Man kan förmoda att den svenska FN-klubben inte är så värst demokratisk. Här agerar man öppet för att förbjuda organisationer som klubben inte gillar. Man agerar mot yttrandefriheten, precis som om den skulle behöva inskränkas, Och man försöker påverka regeringen.

  Tvi fan.

 98. För ett antal år sedan när min svenska granne dog, några år innan avled hans fru. Efter det flyttade somalier in. Terrorn började snart. Jag blev vredig. Bankade på deras dörr och sa att ni ska sluta och terra min flickvän. Det var bara början kan jag säga. De började sätta igång med att äga hela våningen med massa saker i våningen denna vi bor i. Det kissades också bakom min dörr. Ibland bankades det på min dörr. Men steg för steg såg jag till att de lägger av med värsta skitet. Efter 1.5 halvt år började det lugna ned sig. Mamman och döttrarna var ensamma hemma bara. Gubben var bråkig. Så han fick bo någonstans i närheten, troligtvis hos släktingar. Och mamman visade sig vara riktigt trevlig också. Arbetar och har bil också. När bröder hälsade på så sattes det tunga mattor på jägnstängslet brecis bakom min dörr. Jag hade tidigare sagt att det passar sig inte. Men männen ville att kuffarna ska inte bestämma här. Och för några veckor sedan börjades sättas tunga mattor i både järnstängslena. Det var flera mattor på varandra i båda stängslena. De lät liggas där i ca tio dagar. Jag tänkte efter några dagar på löss, och på astma som både min flickvän och jag har. Och stank. Och så blev det att jag började få astmaanfaller. Till sist knackade jag på dörren Jag hörde någon bakom dörren, men det öppnades ej. Knackade en gång till och ropade att det är bara grannen. Snart öppnade lilla söta dottern. Mamma var inte hemma. Efter tio minuter så knackade det på min dörr. Det var kvinnans man. Han tittade tungt på mig. Jag förklarade vad mattorna gör för besvär för oss. Det gick bra. För några år sedan hade jag upprepade gånger kontakt med botadsbolaget, och en gång ringde och rådgjorde med polisen. De terrade oss även med sexprylar som de la bredvid hissen. Det värsta var när de släppte ner två möss in i vår lägenhet. Jag var ej hemma. Min flickvän hörde två duns. En månad fick jagade mössen. Jag började t.o.m gilla mössen som jag jagade. Men faen va de pinkade ned en massa stank. Efter att jag fick fångat in dom till siist så kände jag mig som en jägare som fångat ett lejon. Ni skulle sätt vilka fajter jag gick genom med mössen. Jag gjorde massa egna fällor. En gång när ett av mössen gömde sig bakom höga torkskåpet. Jag tog en stol och kikade om han finns på torkskåpets tak. Jajjamenssan. Han studsa upp framför mitt ansikte och jag blev skräckslagen. Vi både tittade varandra i ögonen, som så många gånger tidigare. Musen kom undan även den gången. Shit happens. Så e det. Men jag segrade.

 99. Har FN:s rasdiskrimineringskommittée (ja vad nu detta är för en slags kommittée) en seriös ambition att ta reda på hur det ligger till med utbredd rasism i Sverige så ska de genomföra en riktigt seriös och omfattande undersökning av vad som sägs i hundratusentals muslimska hem här i landet. Vad lär man där sina barn om Sverige, om Svenskar och om våra demokratiska rättigheter. Vad lär man där sina barn om kvinnan och mannens lika värde? Om alla människors lika värde. Om religionsfrihet. Vad lär man där sina barn om det judiska folket? Och när FN:s rasdiskrimineringskommittées skarpa hjärnor ändå är igång så kan de väl passa på att göra en undersökning på Sveriges alla akutmottagningar för att bilda sig en uppfattning av hur personalen på dessa mår, känner personalen sig stressade av vissa grupper och av vissa släkter och familjer, de kanske rent av känner sig hotade, hotade till livet. Och då får de reda på om det är från svenska familjer som i så fall dessa hot kommer? Kanske är det enbart ungdomar från familjer med en djup kristen tro som står för alla hot mot landets judar, mot våra samhällsinstitutioner och som kastar sten mot våra poliser? Ja herre Gud… (på dalmål).

  • Men artikeln gäller en svensk förening som inte har annat med FN att göra än att man använder FN i namnet.

   • Det kan så vara, dock har FN just en massa ”underkommittéer” med en rätt så skiftande seriositet…

  • Absolut. Jag reagerade starkt när jag såg rubriken: Står det verkligen så här i SvD? Så underligt.

 100. Jag tror att Gunilla von Hall genuint tror att hon är en god människa och att hon ser Svenska FN-förbundet som något fint, nästan som självaste FN med Dag Hammarsköld o.s.v. Därför vidarebefordrar hon gärna denna infama vänsterpropaganda. Jag undrar vad de vettiga på SvD som Ivar Arpi och Per Gudmundson anser om Gunilla von Hall. Kan inte vara roligt att ha ett sådant påhäng på tidningen.

  • Man kan ana hur det var för de människor som hatade nazismen på 30-talet, men som var tvingade att hålla sig vid liv.

   Ivar Arpi och Per Gudmundson måste haft ett helvete under flera år, precis som övriga analytiskt lagda svenskar.

   De har att välja på avsked och smutskastning, eller att tiga om de värsta övergreppen.

   • Fast SvD verkar rätt schizofren. De har flera bra och vettiga journalister men det förekommer även artiklar av andra som skulle ha passat i DN.

    Jag misstänker att det är en policy att också ha med en del flum för att blidka en del borgerliga batikhäxor o.l. som läser SvD. SvD vågar inte sticka av alltför mycket….

    • GP är likadan. Där finns ett vettigt gäng runt Alice Teodorescu och där finns s.k. ”kulturjournalister” som låter sig styras av sina hormoner.

     Det handlar inte om var en person står politiskt. Markus Allard på Ledarsidorna.se är kommunist, men hans artiklar är mycket läsvärda. Gissningsvis är han en av de människor som inte vill inse den ruttenhet som är utmärkande för de flesta vänstermänniskor.

 101. FN har blivit grundlurade av den svenska staten.
  Det är vi svenskar som förföljs och blir utsatta för hatbrott.

 102. Mordbränder mot moskéer??? Vilka moskéer har brunnit ner?
  Bara detta säger att det är falska påstående som skrivs.
  De som diskrimineras i Sverige är pursvenskarna.

  • Pinsamt? Eller tydlig propaganda? SvD får mest presstöd i hela Skandinavien. Det säger väl allt. Man måste givetvis ha märkt alla tydliga brister i den här ”rapporten”. Skriven enbart på lögner och påhitt. Och givetvis kan man ju aldrig bli straffad för ett brott bara för att man väljer att inte arbeta mot ett förbestämt mål. Givetvis är dom inte heller så dumma i huvudet på SvD att dom går på det. Sossetrollen känner vi. Här är deras propagandaapparat..

 103. Mycket väsen för lite ull. Att kritiken inte officiellt kommer från FN framgår inte av artikeln i SvD som därmed är ett exempel på undermålig journalistik.
  Att kräva att Sverige ska göra ännu mera för att tillhandahålla fina bostäder åt migranterna faller på sin egen orimlighet. Redan idag läggs jättebelopp på villor och bostäder samtidigt som svenska ungdomar måste bo kvar hemma på okänd tid. Dessutom drivs priserna på bostäder upp till ännu mer absurda nivåer, vilket förstärks ännu mer av fenomenet ”white flight”.
  Underkänt!

 104. Så det korrupta FN tycker att Sverige skall stoppa polisens arbete att få tag i illegala .
  Vore det någon stake i regeringen så skulle dom skeppa in 1000 sk flyktingar i veckan till FNs kontor runt om i världen då skulle kanske verkligheten gå upp
  för det korrupta FN gänget , dvs ta hand om era sk flyktingar själva då för f….
  Vilket annat land i världen tvingar sitt folk att försörja alla som utropar det magiska ordet asyl ?

 105. Gunilla von Hall marknadsför sig som speciellt intresserad av FN på twitter och hennes följare tycks tro att det verkligen rör sig om United Nations, eller FN på svenska, i Gunilla von Halls artikel. Supportern Hanna Österberg nedan, arbetar även hon på SvD, som social media manager. Hon meddelar att hon ”Älskar mat, jämställdhet och vuxna samtal.”

  Foreign Correspondent for Swedish daily newspaper, Svenska Dagbladet. Covering UN affairs, humanitarian aid, human rights, health, world trade and Swiss news…

  Hanna Österberg @HannaOsterberg

  Medan partierna tävlar om vem som kan ha hårdast retorik och tuffaste förslag i valrörelsen kommer detta från FN: ”Sverige stöttar och sporrar rasistiskt hat” – bra nyhet av @GunillavonHall
  https://twitter.com/gunillavonhall?lang=en

  Man blir stum, när man skådar lager på lager av, vad som framstår som, medvetna bedrägerier.

 106. Antar jag är en nazist nu. Är jag surprised? Nae. Ordet tappade all kraft när det började gälla alla som överhuvud taget uppmärksammar och höjer rösten för brott där utländska etniciteter överrepresenterade.

  SD 2018

 107. Uppenbarligen räcker det inte med att gå ur EU utan även denna parodiorganisation FN måste lämnas likaså. Så blir det när internationella organisationer blir maktfullkomliga de inbillar sig att de står över nationer och folk.

  • Läs det finstilta. FN’s rapporter har filats genom en politisk vänsterkammare. – (Som lagrådet I Sverige. Vet vänsterfeministerna ens om att ordet sexuella trackaserier” Inte ens finns i sexbrottsbalken och omnämns bara i ett bihang som reglerar diskriminering på arbetsplats?)

 108. Men herregud vilken värld/verklighet lever man i ? Först VRÄKER man in
  MENA folk sen blir man förvånad när folk protesterar och sen kallar man
  det HMF,mussar och islam är vår tids STÖRSTA hot och sen babblar man
  om nazism. Europa och framför allt Sverige är sååååååå jävla körda så
  det finns inte

 109. Såja, gott folk. Det är fake news från radikalister. Det kommer inte från FN … utan från ett ”FN-förbund” …

 110. Så länge inte Islam ses för vad den är, en religiös, men även en politisk rörelse med ambitionen världsherravälde så är det svårt att ta all diskussion kring detta på allvar.

  • Människors egennytta, dumhet och hänsynslöshet är värda att tas på största allvar.

   I Sverige tycks ovanstående egenskaper vara ett normaltillstånd för merparten av journalister och yrkespolitiker.

 111. Jag tyckte Gunilla von Hals formuleringar i artikeln var aningen beska, det lät inte som hon direkt trodde på rapporten. Det var ”påstås”, ”skriver”, ”enligt”. Och om till och med en PK-fanatiker som hon är skeptisk…

 112. Ny bok av författaren Lars Åberg:

  ”Landet där vad som helst kan hända”.

  Jag hörde en intervju med Lars Åberg om hans nya bok i SR Studio ett igår. Det var en upplevelse att höra en intelligent person tala intelligent om våra problem i Sverige med de styrande och med särskilt invandringen. Ingen demagogi, inga överdrivna propagandafraser utan bara en lugn, saklig och intelligent analys. Så sällsynt.

  Sista 10 min. (Klick på ladda ner för att kunna zappa på tidsaxeln)

 113. Enligt internationel lagstiftning har en suverän nation en rätt att bestämma, vilka för lagar eller bestämmelser gäller territoriet. Har FN olika åsikter nu, är det att spola sig. Det är angiverilagar, som tokvänstern föreslår mot yttrandefriheten. Dessa progressiva hade gjort perfekta fasister i trettiotalet, men nu har det blivit ännu värre.

  • Tjuven sysslar med att beröva oss våra nationer. Man blir nästan förbannad. Jag menar Man Blir Förbannad.

  • Den högljudda antirasismen i rasismens tjänst. Och den högljudda antifascismen i fascismens tjänst.

 114. Enormt glad att alternativ media finns.
  Om dom lyckas stoppa alternativ media ja vill inte en gång tænka tanken.

 115. Trodde SvD hade någotsånär professionell nivå och kunde skilja på ”riktiga FN” och vänsteraktivistiska partsinlagor.
  För all del skillnaden är ju inte så stor numera.

  • I verkligheten finns ej någon skillnad. Snorungarna har bara lite jonnybråttom att köra ned Sverige i kloaken.

 116. EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA
  Det har framkommit att Sverige har tagit emot ALLDELES för många
  s.k snyltare och muslimer med islam som sin religion som medföljt att
  kriminaliteten och därmed våldet ökat DRASTISKT i landet. Vi i FN
  förbundet ser allvarligt på det och ger svenska regeringen en reprimand
  Focus måste ligga på att tillrätta lägga dessa problem SNARAST
  // FN FÖRBUNDET genom Inge Vidare

 117. Artikeln om det här på SvT var något mer sansad men knappast mer vettig.
  Dom hänvisar trots allt nästan konsekvent till FN-förbundet och medger att det inte är en del av FN.
  Trots det så lyder rubriken ”FN-kritik mot Sverige: Oro över rasistiskt hat – måste bemötas”
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hard-fn-kritik-mot-sverige-oro-over-rasistiskt-hat-maste-bemotas

  Men JA, en fake news är det helt klart vilket jag tycker att Samnytt kunde påpeka lite mer den här rapporteringen.

  • ”Sverige är USA:s förlängda arm i Nordkorea” det tror jag inte på. Var kan det bekräftas om så?

   • Usa har ingen egen ambassad i Nordkorea. Sverige har alltid fungerat som hjälpt åt usa med diplomatisk frågor rörande Nordkorea.

    Googla tex ’sweden usa north korea’

  • Jag har en känsla av att den perioden kommer att ta slut tämligen snart.

   I samband med toppmötet kommer säkert USA och Nordkorea att formalisera sina diplomatiska relationer och öppna upp en egen ambassad i Pyongyang.

 118. Bland det dummaste jag läst, nu sjönk FN som en gråsten i anseende!
  Att anklaga världens minst rasistiska och mest toleranta land för det är inte lite magstarkt.

  • Som påpekats här tidigare det är inte ”United Nations” som står bakom det här utan ”Svenska FN-förbundet” en obskyr vänsterdriven paraplyorganisation med säte i Stockholm. Dom har 90-konto av någon anledning och lever enligt bokföringen nästan enbart på bidrag från UD och SIDA. Cirka 5400 i Sverige och dom använder både en FN-loga som är nästan exakt som originalet och även deras titlar då dom har en generalsekreterare bland annat.

   Men NEJ det är inte UN utan Förenta NomNom som står bakom det hela.

   • Blev nästan lite putt när Samnytt inte tog med det där i huvudartikeln mer klart. Som det är nu skummar folk ingressen, blir skitförbannade och skriver något om det där jefla FN.

    Men det klart TRAFIK genererar det helt klart.

  • Läs artikeln, det är INTE FN som författat idiotin.
   Det är en hop Svenska västerextremister som kallar sig ”FN-förbundet” och som låtsas vara legitima.

 119. Hjärntvättspropaganda rätt in i den Svenska folksjälen under falsk FN flagg för att demonisera svenskarna. Här behövs minsann ingen främmande makt för att bedriva propaganda mot folket, den saken sköts internt av skattefinansierade aktivister i det egna landet med god hjälp av en politiserad skattefinansierad
  press som sitter i knäet på regimen. Vad kan gå fel?

  • SvD får högsta presstödet i hela Skandinavien. Slump? Givetvis är de som arbetar på SvD inte så korkade att dom går på den här ”rapporten”. Men många är det tyvärr. Tydlig propaganda. Innehåller så många faktafel. Hur skulle det fungera exempelvis om de som inte arbetar aktivt för mångkulturen ska åtalas för HMF?!

 120. Det räcker inte att Sverige bara tar emot, och tar emot och tar emot alla sorters migranter, flyktingar, ensamkommande, kvotflyktingar, anhöriginvandring.
  Ger man djävulen ett finger tar han hela handen och till slut tar han ditt liv.

 121. Vilket skitsnack ,
  och hur fan uppför dom sig ,
  asylbedragarna ,parasiterna
  våldtäkare , mördare och o hans mormor
  Är det inte meningen att varje enskilt
  land skall ta hand om sin egen befolkning ?

 122. ”Svenska FN-förbundet är en ideell förening i Sverige som verkar för ett bättre och starkare FN”.
  Det kunde lika gärna varit din eller min källarklubb.
  Det är fanimej otroligt hur svenska media och inte minst SVT gång efter gång presenterar nyheter som om dessa kommer från FN. Det är rent bedrägeri och borde fälla SVT om det fanns trovärdig granskning.
  Om man vill vara riktigt snäll så kan man kalla detta fejk news, men det är mycket värre än så. Det är svensk propaganda på 2000-talet. Inget sant finns i den.

  • Jo exakt. Det står i en liten jäkla bisats väl dolt av en massa snömos att det är FN-FÖRBUNDET och inte United Nations som står bakom det hela. Men eftersom artikeln ruskar om så pass så missar nog 99% den lilla petitessen.
   Det blir lite som att söka ett specifikt stavfel i bibeln.

 123. FN borde förbjuda svenska FN-förbundet att använda deras logotype och färger.

  Kanske är det så att FN ändå tycker att de verkar för en bra sak med sådana här slag under bältet.

  • ”En diffus lagstiftning på området gör det möjligt för den extrema gruppen att använda namnet FN-förbundet. Detta eftersom Förenta Nationerna (FN) är en sammanslutning av länder.
   Vore Förenta Nationerna istället ett företag eller organisation skulle det röra sig om varumärkesintrång, säger en jurist som Nya Tider talat med.

   Vore FN en myndighet hade det också varit möjligt att hindra den vänsterextrema gruppen att verka under sitt bedrägliga föreningsnamn. Men eftersom FN är namnet på ett internationellt samarbete är det inte olagligt att använda varumärket så som FN-förbundet gör.”

  • Det är en del av det politiska nätverket för S, V, då ”humanism” andvänds för att visa att ha bättre moral, tyvärr så baseras deras påståenden som sig bör på lögner, altid lögner, manipulering, falska underlag mm, pk-media hjälper till så klart, något säger mig att de är redan avslöjade och att folket numera vet bättre.

   Dags att bekämpa Vänster-maffian och hur media genom deras multimiljonärer som finanserar AFA och liknande våldbejakande grupperingar en gång för alla. Den gransningen kommer att intensifieras för varje månad, detta är grunden på korruptionen vi har i Västvärlden just nu och som gör sig påmind vid varje val, vare sig det handlar om Frankrike , USA, England eller Sverige .

 124. Det är detta som är skrämmande :
  ”FN-förbundet är en vänsterradikal organisation som inte har något officiellt med FN att göra. Förbundets urval och tolkningar av material från FN:s rasdiskrimineringskommitté, liksom SvD:s artikel, bör läsas i ljuset av detta.”

 125. Den vänsterinriktade privatklubben FN-förbundet är inget att bry sig om. Sorgligt, men typiskt, att systemmedia blåser upp utsagor från FN-förbundet.

 126. Att föreningen finansieras med dina och mina skattemedel som frikostigt delas ut av regimen är inte förvånande.
  Trollfabriken på Sveavägen 68 producerar och den anrika morgontidningen SvD levererar.
  Tråkigt att även SvD lider av samma sjukdom som DN redan råkat ut för, degenerering genom sliringar och ren lögnaktighet…

  • Ser det som att dom helt klart vet att det här är fake news hela vägen men väljer ändå att publicera rapporten. Det är vidrigt hur öppet man bedriver propaganda här i landet. Många går säkert på det. Finansierat av presstödet givetvis.

   • Det som är ännu värre är hur organiserat det verkar. En tidning skickar ut en medveten anka och sedan publicerar andra medier artikeln med den första tidningen som källa.
    SvT-text har följande artikel uppe nu.
    ”Kritik mot Sverige för hatbrott

    Domen är hård mot Sverige i den
    rapport där svenska FN-förbundet
    framfört krav på att ”det ökande hotet
    från rasistiska och nazistiska grupper
    måste bemötas”.

    Nu har rapporten godkänts av Sveriges
    regering, och i slutsatserna från FN:s
    rasdiskrimineringskommitté framförs
    ett rågat mått av oro och skarp
    kritik, rapporterar Svenska Dagbladet.

    Det var i våras som det svenska FN-
    förbundet, en fristående medlemsorga-
    nisation som inte är en del av FN-
    systemet, presenterade sin rapport för
    rasdiskrimineringskommitté. ”

    DEN versionen är trots allt redigerad från gårdagen. DÅ stod det enbart om svidande kritik från FN och angav SvD som källa.
    Ändring men inte avbön m.a.o.

    • Desto fler led i fake news propagandan desto trovärdigare blir det för den fördummade befolkningen. Och SVT hänger på alltså.. Dom på SvD är inte så korkade att dom går på dessa lögner och påhitt. Det är en medveten hjärntvätt. Pågår hela tiden

 127. Och ändå är det väldigt väldigt många som väldigt väldigt gärna vill flytta till det ”rasistiska” Sverige.
  Är det vårt härliga klimat med kyla och snö som lockar ?

 128. Det är din förbannade plikt , gentemot kommande generationer att :

  FÖRBJUDA —- islam ,!

 129. Det kanske vore mer relevant att förbjuda SVT, SR, DN och SvD för att skydda Sverige från falska nyheter och falsk information i stället för att dessa ska få agera domstol, jury och bödel!
  Sandvikenrapporter, förvanskade OECD-rapporter om invandringens lönsamhet osv talar sitt tydliga språk. ”FN-Förbundet” det är ju för [email protected] skrattretande att dessa kallas FN. Om det inte vore så allvarligt.

 130. Migranter och andra menafolk kan bygga sina egna bostäder i sina hemländer.

  Därmed slipper de bli utsatta för påstådd diskriminering och hat av svenskar.

  Ingen normalt funtad svensk har bett dessa migranter att komma till just Sverige.

  Repatriera och utvisa är lösningen på anklagelserna om rasism och diskriminering.

  Ingen skulle bli gladare än de svenska skattebetalarna om dessa parasiter lämnade landet.

  Och FN:s alla organisationer ska ge fan i Sveriges inre angelägenheter.

  I demokratiska länder är det landets egna invånare som bestämmer.

  Inte odemokratiska globalistorganisationer som FN,som är befolkat av överbetalda arbetsskygga kretiner.

  • Nu hettar det till mellan Israel och Iran-en never ending story av krig och konflikter i Mellanöstern som vi inte kommer att se något slut på,i alla fall inte det närmaste århundradet.

 131. FN-förbundet har lika mycket med FN att göra som att jag skulle vara FN:s generalsekreterare. Nu har jag inte läst artikeln i SVD men om man inte poängterar detta är det en stor skandal och bluff.

  • SVD poängterar knappast den saken, nej.
   Snarare så döljer dom den så jäkla noga att du nästan måste vara jurist för att märka den lilla bisatsen som förändrar hela berättelsen.

   Det står LÅÅÅÅNGT ned i texten väl dolt
   ”Kritiken i FN-rapporten aktualiserar en omdiskuterad fråga : bryter Sverige mot FN:s konvention mot rasdiskriminering om inte rasistiska och nazistiska organisationer förbjuds? FN-förbundet, som är fristående från FN, menar att detta är troligt.”

   Tror dom tar upp två gånger att det handlar om ett förbund och då på ett så lömskt skrivet sätt att man kan tolka det som att förbundet enbart kommenterar riktiga FN:s kritik.

   • Detta är deras rubrik:

    FN larmar: ”Sverige stöttar och sporrar rasistiskt hat”

    Detta är deras ingress:
    Sverige får svidande kritik från FN för ”stort antal hatbrott och
    fortsatt rasistiskt våld” särskilt mot muslimer och afrosvenskar.

    Varför skriver de inte ”FN-förbundet” istället för ”FN” ?
    Eller ”den svenska FN-föreningen” ?

    Svar: Därför de försöker vilseleda läsaren.

    • Helt klart. Jag tycker samtidigt att det är lite synd att inte Samnytt mer nogrant påpekar att det är en riktad eller fejkad artikel dom beskriver.
     Var o varannan kommentar som skrivs här kommer från någon som läst artikelrubriken och ingressen och sedan skjutit topplocket och måste kommentera om hur jefliga FN är.

     Det framgår m.a.o inte heller här så tydligt som det bör göra att det handlar om den där obskyra vänsterklubben på Skolgränd * i Stockholm.
     https://www.merinfo.se/foretag/SVENSKA-FN-F%C3%96RBUNDET-8020009232/3omwmq8-zmio

     • Just det, det var min tanke också.

      Men å andra sidan visar detta hur missledande ursprungsartikeln är. Även när den beskrivs av Samnytt som Fake News blir människor vilseledda.

 132. FN har gått helt fel väg, och Sverige är ju rätt land att ge sig på…. MEN det är väl så att här accepterar vi allt skit som slängs på oss. OCH nu FN också…

  WELL DONE UN….NOT! Fucking funny! Maybe you should stop lying and take care of your own problems? Stop raping minors!!!

  • ”FN förbundet är inte en del av FN-systemet utan är en fristående
   medlemsorganisation men får använda FN:s symboler och färger. Föreninge nhar drygt 5 600 medlemmar. Föreningen finansieras av bidrag från Sida, Forum Syd och Utrikesdepartementet samt av medlemsavgifter.” Wikipedia

   Så FN är en liten oikofobisk svenk förening vars åsikter representerar 0.056% av svenska folket.

   Detta är hur de beskriver sig själva och deras pinsamma, oikofobiska rapport på sin hemsida:

   ”Vi är en ideell organisation och en svensk folkrörelse som arbetar med att
   föra samman individer och organisationer i ett gemensamt arbete för en
   bättre värld och för ett starkare och bättre Förenta Nationerna. Vi har
   tusentals medlemmar som är organiserade i lokalföreningar och distrikt.”

   ”Sveriges regering ska förhöras av FN-kommittén i Genève i maj 201 8, under kommitténs 95 session i ordningen (23 april 2018–11 maj 2018). Svenska FN-förbundet kommer då vara på plats för att presentera sin alternativa rapport som lämnas till kommittén i mars.”

   • Dom får använda FN symbolen och får statligt stöd. Vart går gränsen? För mig är dom accepterade av FN och i förlängningen representerar FN. FN lånar väl inte ut sin symbol till ”otrogna”?

    • Det beror tydligen på en lucka i den svenska lagen. Då FN räknas som en sammanslutning av nationer och inte en organisation per se, så är inte lagen om varumärkesskydd applicerbar på dom.
     Från Nya Tiders artikel.

     ”En diffus lagstiftning på området gör det möjligt för den extrema gruppen att använda namnet FN-förbundet. Detta eftersom Förenta Nationerna (FN) är en sammanslutning av länder. Vore Förenta Nationerna istället ett företag eller organisation skulle det röra sig om varumärkesintrång, säger en jurist som Nya Tider talat med.”

    • Märkligt om man får statligt stöd om man använder FNs namn. Är ju verkligen falsk marknadsföring av den grövre sorten och som tydligen får statligt bidrag enl. Uppgift. Tack för info!

 133. FAKE NEWS….FAKE NEWS….FAKE NEWS….FAKE NEWS….

  ”FN förbundet är inte en del av FN-systemet utan är en fristående medlemsorganisation men får använda FN:s symboler och färger. Föreningen har drygt 5 600 medlemmar. Föreningen finansieras av bidrag från Sida, Forum Syd och Utrikesdepartementet samt av medlemsavgifter.” Wikipedia

  Så FN är en liten oikofobisk svenk förening vars åsikter representerar 0.056% av svenska folket.

  Detta är hur de beskriver sig själva och deras pinsamma, oikofobiska rapport på sin hemsida:

  ”Vi är en ideell organisation och en svensk folkrörelse som arbetar med att föra samman individer och organisationer i ett gemensamt arbete för en bättre värld och för ett starkare och bättre Förenta Nationerna. Vi har tusentals medlemmar som är organiserade i lokalföreningar och distrikt.”

  ”Sveriges regering ska förhöras av FN-kommittén i Genève i maj 2018, under kommitténs 95 session i ordningen (23 april 2018–11 maj 2018). Svenska FN-förbundet kommer då vara på plats för att presentera sin alternativa rapport som lämnas till kommittén i mars.”

  Dvs säga det här är ett gäng svenska oikofober som inte har ett dugg med Förenta Nationerna att göra och inte deras rapport heller. Ett antal losers som försöker verka som om det har med FN att göra.

  Och hur beskriver SVD detta:
  Rubrik: FN larmar: ”Sverige stöttar och sporrar rasistiskt hat”
  Sverige får svidande kritik från FN för ”stort antal hatbrott och fortsatt rasistiskt våld” särskilt mot muslimer och afrosvenskar.

  FAKE NEWS….FAKE NEWS….FAKE NEWS….FAKE NEWS….

  Gör som jag och anmäl artikeln till faktagranskarna:

  https://www.faktiskt.se/
  det ska bli roligt att se hur de betygsätter denna lögnaktiga historia.

 134. Det enklaste sättet att bli av med det här problemet borde vara att lägga ner Svenska FN förbundet. och absolut inte ge dom några pengar.

   • ”Föreningen finansieras av bidrag från Sida, Forum Syd och Utrikesdepartementet samt av medlemsavgifter.” Wikipedia

    Ja, varför betalar skattebetalarna för denna svenskhatande propaganda ?

    • Är det sant? Vänster-Maffian finns överallt i vårt arma land.
     Och skattebetalarna betalar med hjälp av en korrupt
     regering med skenande myndigheter som lever ett
     eget liv. När såg någon en revision av Forum Syd’s
     verksamhet? Sten Rylander anser nog sig själv som
     ”svensk ’Ambassadör’ och Ståthållare över halva Afrika”
     med urgammal politisk rätt att förskingra svenska
     skattebetalares pengar på s.k. U-hjälp – utan kontroll
     av någon.

 135. Kommunisfästet FN har numera ambitioner att styra världen på grund av meriter som FN har visat upp under de gångna 60 åren. Dvs. katastrof staplat på katastrof.
  I verkligheten är organisationen en gigantisk pengslukare och världen skulle har varit mycket lyckligare utan FN – s idiotier.

 136. Sossarna för krig mot sitt eget folk med hjälp av våra egna skattemedel.
  MSM används som megafoner.
  Läs texten på SVT text, rena skolexemplet på hur man slingrar och glider runt på avgrundens brant….

  • Så är det. Man för ett krig mot sitt eget folk. I det stora hela står man upp för krig mot hela mänskligheten.

   • Jag har brukar kalla de förljugna för skitskallar, rövskallar,skitstövlar, giftormar, skallerormar, fullblodsskitstövlar och dåliga människor.

 137. ”Svenska Rädda Barnen-förbundet” samlar in pengar till fattiga barn. Not.
  ”Svenska Röda Korset-förbundet” skickar hjälp till katastrofområden. Not.

 138. Denna ”rapport” är så dum och bisarr att den egentligen inte är värd att kommentera. Men man måste väl. Bara ett exempel: ….
  …….”FN-experterna” uppges av SvD också vara bekymrade över att myndigheterna i Sverige inte gör tillräckligt för att bryta den segregation som drabbar muslimska invandrare.”….

  ”Drabbar”…? Vad i helvete är religösa korkskallar som vägrar integrera sig med de otrogna drabbade av, mer än sin egen inskränkthet och dumhet?

  Men tittar man på definitionen av segregering så kan man i NE läsa detta:….”Ursprungligen ofta med referens till den religiösa uppfattningen om att separera flocken av gudfruktiga från syndare”….

 139. Unisef har precis släppt en rapport som säger att Sverige är behäftat med vänsterextremister och åtgärder krävs i senaste rapporten.
  Undrar om SvD hade tagit in den också…

  • Ja, som UNISEF expert och deras ständige generalsekreterare kan jag intyga att detta är sant. Nu behöver vi bara få bidrag från Sida, Forum Syd och Utrikesdepartementetför min lön …….

   • Som ständig ordförande inom UNISEF så går jag i god för din expertis och skriver under rapporten som vi personligen måste lämna till Löfven där vi också diskuterar åtgärder samt att vi behöver mer bidrag för att fortsätta vårt viktiga arbete.

 140. FN-Förbundet…jo jag tackar jag! Snart kommer en rapport från EU-Förbundet. Och från Miljöförbundet…och från ÖN-Förbundet.

 141. FN-förbundet en ren kommunist organisation.

  Har absolut inget samröre med internationella FN, vilka i och för sig idag är ett verktyg för globalist agendan.

 142. FN-förbundet har egentligen inget med FN att göra. Det är Fatima Doubakil och liknande dårar som snyltar på FNs namn. Samnytt borde ej gå på bluffen bara för att SVT gör det.

  • Som du ser i artikeln här ovanför så har inte Samhällsnytt gått på bluffen. Läs sista stycket i artikeln. Samhällsnytt/Avpixlat har också tidigare tagit upp denna bedrägeriorganisation, så det här är välkänt för alla som läser alternativ media.

 143. Absurt. Känns märkligt. Borde inte FN-förbundet kritisera svenska regeringen för att åsidosätta sina egna väljare? Vi behöver valobservatörer i höst.

 144. Vänsterpöbeln mår sååå jävla dåligt nu inför valet , de vet att deras storhetstid snart är över och ”nazist-fashist-rasisterna” får den makt landet behöver ! !

 145. Aleksander Gabelic är ordförande i Svenska FN-förbundet som inte har något med FN att göra. Han har varit ordförande sedan 2000, alltså 18 år! Mellan 2006-2010 var han riksdagsledamot för S och sedan i år blev han EU-parlamentariker när han övertog den bortgångne Jens Nilssons plats för S.
  I ljuset av detta ska man se att det publicerades artiklar om den svenska rasismen som unisont distribuerades av SvD, SVT, SVT-text osv samt att det publicerades en rapport av FN-förbundet som godkänts av regeringen där ”rasistiska” organisationer ska bekämpas.
  S-regeringen använder både våldsvänster och ett antal andra organisationer för sin egen propagandas skull. Det är mer sofistikerat än DDR någonsin var!!

  • Helt sjukt att ”rapporten” publiceras överhuvudtaget. Det är där skon klämmer. SvD får mest presstöd av alla medier i hela Skandinavien. Och SVT hänger givetvis på. Det säger ALLT egentligen. Vilken propagandamaskin dom har!

 146. Svenska
  Traumatiserade
  Energiska
  Nyanlända
  Demokratiserar
  Urbaniseringens
  Malmö

  Den nya föreningen som vi förkortar STENDUM ansöker om bidrag från både stat och kommun för att jobba med det som vi står för.

 147. Aleksander Gabelic från Linköping (sosse) och ordförande för FN-förbundet har varit ute i blåsväder tidigare. Deras logga och agerande handlar utan tvekan om att de ska uppfattas som om de är FN. Svenska FN-förbundet är inget att bry sig om och det är genant att stora tidningar blåser upp dem.

 148. Sverige stöttar och kramar terrorister
  och allt annan kriminell o h y r a
  så var kommer detta ifrån ?

 149. OT: Rättsröta!
  Nu behöver vi Vilhelm Moberg!
  Under veckan har två mycket allvarliga händelser i Södertälje när det gäller livsmedelshantering uppdagas.
  OBS! Skrämmande bilder:
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/har-bakas-baklava-pa-smutsigt-golv-far-omedelbart-saljforbud
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/livsmedelshandlare-torkade-fisk-pa-element
  Vid ett flertal tillfällen har ägaren av ”fisk-affären” fått anmärkningar utan att hanteringen omedelbart stängts ner…
  Korruptionen är uppenbar.

  • Kommer ihåg hur Soros under nittio-talet, slog ett knock-out-slag mot den svenska ekonomin, så att moder Svea vacklande gick på knä.

 150. Med denna oikofobiska ”rapport” från den svenska FN föreningen (vilket är en liten svensk fan-club till FN) och SVDs artikel har man lyckats skada Förenta Nationernas rykte i Sverige mer än vad alla svenska motståndare till Förenta Nationerna har lyckats med under de sista 10 åren.

  Bra jobbat !

 151. De har 25 heltidsanställda och finansieras främst av SIDA och Utrikesdepartementet…

  De har observatörsstatus i FN och har rätt att inlämnat förslag till FN. De har också rätt att använda FN-logon. De har en märklig agenda. De skall informera och påverka. Vem eller vilka de skall påverka är oklart.

  Fritt valt arbete. -Vi betalar.

  • Om Sverige fick en annan regering och annan inriktning är det sådana här inrättningar som borde läggas ner först av allt! De anställda kan anmäla sig till AF medan den ännu finns kvar och dela arbetsplatser med nyanlända. Skogsarbete brukar göra gott och medicinen har använts i generationer för att få folk att komma på rätt kant i tillvaron.

   • Tyvärr har hela 7-Partiet samma agenda och delar samma värdegrund; ”Svenskar har inget värde”, så det vill till en jordskredsseger för SD i valet.

    • Vårt enda värde är att slava för regeringen och deras herrefolk och därmed möjliggöra gratis levnad för diverse folk.

 152. Muslimer,afrikaner och romer kan med fördel flytta till ett annat land och slippa ”en härd av rasistiskt hat och våld”.

  Att de inte gör det är obegripligt.

  Kan det vara att Sverige trots all smutskastning är världens mest generösa land mot migranter?

  FN-förbundet har tydligen ingen rapport om det.

  Då skulle ju de skattefinansierade uppdragen i förbundet försvinna och de arbetsskygga personerna skulle bli tvungna att söka ett hederligt arbete och bidraga till samhället.

  Istället för att parasitera på det,genom att fabulera ihop nonsensrapporter.

 153. FN Förbundet i Uppsala (tror jag) har väl kapats av vänstermaffian på
  Uppsala Universitet. Det är en PRIVAT rörelse som sprider socialism
  och hatar förnuftigt folk. Lekstuga för vilsegånget folk som ibland kallar
  sig NGO, ”opolitisk” – men hör hemma ute på ljugarbänken.

 154. Så det globalistiska FN-förbundet har skrivit en Orwellsk tvärtomtrapport om Sverige! Man tror inte sina ögon. Om det är några som diskrimineras i Sverige så är det väl svenskarna, dels av globalistregeringen och dess globalisthantlangare, dels av invandrare själva. Invandrare går före svenskarna i bostadsköer och på arbetsmarknaden. Invandrare misshandlar, våldtar, rånar och mördar svenskar. Så det globalistiska FN-förbundet kräver att politiker och journalister som påtalar problemen med den kontrollösa utomeuropeiska massinvandringen ska åtalas! Och denna makabra rapport har globalistregeringen Löfven godkänt! Det har länge varit en mardrömslikt samhällsutveckling, men nu har det blivit riktigt hårresande!

  • Jepp. Samma visa som dom körde för fyra år sedan ungefär. Även då så fick dom massmedia att publicera artiklar om att FN fördömde Sverige och gick sedan in som experter för att tolka och kommentera sin egen planterade rapport.
   Samma visa nu som då också att det kommer ut i en tidning och sedan vidarepubliceras det med dom som källa.

   Om du inte har läst utskåpningen som Nya Tider gjorde om dom 2014 så rekommenderar jag den varmt.
   https://www.nyatider.nu/blev-du-ocksa-lurad-det-fanns-ingen-fn-rapport-om-svensk-rasism/

   • Du tänker på formuleringen att den lästs och godkänts av svenska regeringen. Mja, den formuleringen ska man nog inte tolka fullt ut bokstavligt skulle jag tro.
    Rent formellt så kan du hävda en sådan sak om du skickar in papper till regeringskansliet med brev. Dom blir nämnligen diarieförda då och kan då något luddigt vara läst och godkända av regeringen. Naturligtvis då på delegation då det är arkivarien/diarieföraren som erkänt mottagandet.

     • Nej helt klart. Men å andra sidan så är Svenska FN-förbundet inte riktigt samma sak som FN heller……..

     • Nej, definitivt inte, det ska bli intressant att se om fler medier tar upp vad detta fake-förbund fablar ihop.

 155. Sverige är ett riktigt dårhus. När Beckomberga lades ner så var det inte riktigt en nedläggning ändå. Det var bara en utökning av ytan till att gälla hela Sverige med nationens (om vi har någon nation) gränser som avgränsning.

  Det blir bara bisarrare för var dag som går i detta dårhus. Det absolut bästa man kan göra för att rädda sig själv och sin familj från dårskapet är att flytta och betala skatt i något annat land. Jag har en stark känsla av att det bara kommer att bli svårare att fly landet ju längre tiden går. Staten kommer att införa allt hårdare regler / sanktioner för skattebetalare som försöker smita ut ur landet för att skaffa sig ett mera normalt liv.

 156. ”Sverige är en härd av rasistiskt hat och våld riktat mot muslimer, afrikaner och romer.”

  Det förklara ju varför just dessa personer invaderar Sverige..??
  Den där ”rapporten” tar priset i att ljuga som bara den!

  Vill dom göra nytta, ta er an Nordkorea istället..

 157. FN:s rasdiskrimineringskommiteé borde vända blicken mot dom muslimska regimerna istället, med offentliga avrättningar av oliktänkande.

  Nej ni angriper grundlagsskyddade rättigheter, när det gäller yttrandefriheten o är det någon som bör granska så är det just FN:s kommiteé, som uppviglar till brott mot svensk grundlag.

  Vad har ni för funktion idag, när ni är helt tandlösa med vetorätter o speciella regler som anpassas efter regimer som bygger på Koranens vidriga sharialagar.

 158. Rubriken ”Krav från FN” och sen ”Krav från FN-förbundet” i själva texten… Aftonbladet hejhej…

 159. Hjärtligt trött på FN! Vilka är de att sätta sig till doms? Om z-are ockuperar och skräpar ned privat tomtmark är det tydligen helt i sin ordning enligt FN. Förtjusningen i att omhulda vissa grupper kommer tydligen inte bara från Frankfurterskolan, marxisterna osv. utan också från FN. Har vanliga människa med vanliga liv överhuvudtaget någon talan enligt FN? Eller skall vi lägga oss platt för vissa gruppers beteende och glatt betala notan?
  Apropå flyktingförläggningar som brinner – hur många började brinna på grund av antändning utifrån och hur många började brinna inifrån på grund av sängrökning, allmänt ovarsam hantering av eld, ovana vid elektriska spisar, matlagning över öppen eld på trägolv i enlighet med hemlandets traditioner, försök att bränna hustrun som tittat på en annan man etc.?
  FN kan kasta sig i väggen! Noll trovärdighet.

 160. Svensken ska bara tiga,betala och se på hur nedmonteringen av Sverige fortgår.
  Nej tack…nu får det vara nog…SD 2018.

  • För mig var det SD redan 2014. Vi får tacka alla dem som röstade in SD i riksdagen 2010.

   • Bra där,oavsett vad alla opinionsmätningar visar så är SD störst idag och kommer säkerligen att bli största parti 2018…därav all denna panik från de goda.

 161. Tyvärr har FN, sedan många år, blivit en tummelplats för diverse tämligen obehagliga typer.

  Minns när man fick se på TV hur Kofi Annan, den fräcke fan, satt i den blomstrande bersån på en skärgårdsö i Blekinge skärgård, hos sin Svenska kärring, åt äppelkaka, läppjade på sitt kaffe och kritiserade det Svenska folket för att vi inte tar emot tillräckligt många flyktingar.

  • FN är den globalistiska maktelitens skapelse. Dess uppdrag är att montera ner nationerna, blanda jordens folk med varandra och tillsätta en världsregering som styr över jorden. Denna världsregering kommer liksom FN att kontrolleras av den globalistiska makteliten. Googla på FN:s båda globala agendor ”Agenda 21” och ”Agenda 2030”! 21 står för ”the 21st century”, dvs. 2000-talet. 2030 står för det år den nya världsordningen (”the New World order”) och världsregeringen ska vara på plats.

 162. FN är ett smart sätt att mjölka västvärlden på pengar och få oss att känna skuld…FN började som League of nations och dom som låg bakom var inte muslimer 😉

 163. Är det någon som går emot mänskliga rättigheter
  så är det FN.

  Man har lagt sig platt för islam vilket Kairodeklarationen visar med all tydlghet, där mänskliga rättigheter
  baseras på islam o sharialagar.

 164. Fake news ja…”plågsamt mycket rasism”, kanske tänker aktivisterna på judarna i Malmö? Nähä, muslimerna själva är tydligen drabbade. För få moskéer? Separata badtider?

 165. Bjud hit FN:s rasdiskriminerings kommitté för studiebesök och valla runt dem i alla kriminella invandrargetton i t ex Lysekil, Borlänge, Örebro, Norrköping m fl om de svenska pk-politikerna vågar visa upp verkligheten som vi svenskar tvingas leva i.

 166. Helt ärligt få FN tycka vad FN vill. Jag bryr mig inte överhuvudtaget, och det borde ingen annan heller göra. Dock är jag så innerligt trött på detta eviga skuldbeläggande som vi håller på med i det här landet. Vi måste vara världsmästare på att ta skit!

 167. Som står i artikeln, FN-förbundet har inget med FN att göra utan är en vänsterradikal grupp. Det finns flera grupper i sverige med liknande namn. De försöker och lyckas få genomslag för sina tankar just för att folk förväxlar dem med det riktiga FN. Åtminstone borde alla journalister och politiker veta att det inte är FN utan en svensk extremgrupp. Men så mycket kan man väl inte förvänta sig från MSM och klöver 7.

 168. Läser man den svenska FN föreningens svensk-hatande alternativa rapport ser man att deras störst klagomål är att inte fler svenskar döms för åsiktsbrott dvs hets mot folkgrupp. Många, många fler svenskar som är kritiska mot invandringen måste dömas för åsiktsbrott enligt föreningen. För åsiktsbrott är det stora problemet i Sverige.

  Kanske borde man också skänka en tanke till Artikel 19 i FN stadgan och skriva en rapport om det:

  ”Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.”

 169. Obs! FN förbundet har alltså inget med FN att göra!
  Se Dennis Karlssons länk till Nya Tider nedan.

 170. Vanligt knep är att kliva in under en organisation och därmed få en tyngd i sina argument.
  Att peka ut svårigheter i Sverige är lätt. Men har vi andra och större svårigheter än övriga länder-knappast.

 171. Kan vi inte bara bestämma oss för att gå ut på gatorna och meddela kommunist-klicken i landet att vi har fått nog? Tänk er tusentals vanliga medborgare i varje stad skanderande att det är nog nu. Hur skulle medias lilla samling fake news-kommunister (FN) kunna dölja en sådan händelse?

   • Egentligen hur enkelt som helst. Bara att ta på sig skorna och gå ut. Våra motståndare är överlyckliga så länge alla sitter inomhus och kommenterar på nätet. Här gör vi dock ingen nytta.
    Visar alla upp sig på gator och torg så faller de och deras lögner ihop som pannkakor.

 172. Gunilla von Hall är så gammal i gården att hon borde sett igenom vänsterpropagandan. Det är inte första gången förbundet larmar om rasism mot muslimer i Sverige som är ett av de minst rasistiska länderna i världen…

   • Tydligen är hon i allra högsta grad inblandad och – avslöjad av Samnytts grävande kommentatorer…

     • Fulciterat från artikeln.
      ”Vilket FN-organ är besvärligast, Gunilla von Hall?
      14:45 Svenska Dagbladets Genèvekorrespondent Gunilla von Hall har utsetts till ordförande, présidente, i FN:s presskår vid FN-högkvarteret i Genève.

      – Förra året under svininfluensan var det tuffa relationer med WHO, de hoppas jag kunna förbättra. Det är ett viktigt organ där det händer mycket intressant.

      Det här rådet för mänskliga rättigheter verkar ju också lite speciellt?

      – Ja, det är frustrerande att det sitter diktatorer i ett råd för mänskliga rättigheter. Men pressfolket är ok.

      Vilka är dina arbetsuppgifter?

      – Jag ska hjälpa andra korrar och underlätta för dem i deras arbete som har att göra med FN i Genève, och jag ska se till att det är bra relationer mellan FN:s alla organ och journalisterna.

      Har du några konkreta exempel?

      – Igår förhandlade jag med WTO: presstalesman om att vi ska få rapporter en timme före presskonferensen. Idag sade jag till WHO att vi ville få en presskonferens med deras strålningsexpert med anledning av kärnkraftsolyckan i Japan, vilket vi fick. Jag fixade också en rockhängare till pressrummet.

      Kan man ringa dig om man behöver hjälp?

      – I första hand ska jag hjälpa de journalister som är ackrediterade av FN i Genève, men jag finns tillgänglig för andra journalister också. Jag har tillträde nu på ett som jag inte haft förrut.

      Fortsätter du jobba för Svenska Dagbladet som förut?

      – Ja, jag är föräldraledig nu, men i början av juni återgår jag till jobbet där.”

  • Tydligen så ÄR hon fullt ut MEDVETEN om det hela. Det är tydligen HON som SKAPAR nyheten, gång på gång på gång.
   Det är ett fulspel utan dess like då det ger våra meningsmotståndare vatten på sin kvarn när sådana här rapporter lika regelbundet som en klocka dyker upp i finmedia. Då kan dom peka på att men titta där ”rassejefel” vad SvD, SvT, DN, Expressen, Aftonbladet, Sydsvenskan skriver och vad själva FN anser om Sverige. Att sedan hela skiten är fabricerat av en vänstervriden förening och publicerat av en anhängare inom media blir svårare och svårare att bevisa.

   https://mobile.twitter.com/Fnordspotting/status/995010628904472579/photo/1

 173. Jag tycker FN-förbundet inte lever upp till sitt mångfaldsmål.

  Både kongressledamöterna och förbundsstyrelsens medlemmar är i princip helvita.

  Inga mörkhyade burkakärringar eller sotsvarta afrikaner syns på bilderna över representanterna.

  Och några romer syns inte heller.

  Dags att anmäla FN-förbundet för strukturell rasism.

  https://fn.se/om-oss/organisation/forbundsstyrelsen/

  • Jodå, det fanns zigenare med i FN-förbundet. Dock så försvann de redan efter förbundets första möte, och med dem övriga medlemmars plånböcker och mobiltelefoner 😂. ”Burkakärringarna” i förbundet har tyvärr varit upptagna med köksarbete i hemmet. Oklart dock om några ”sotsvarta afrikaner” finns representerade då även alla lampor försvann med zigenarna.

 174. Vad har hänt med källundersökningen hos svensk media? Undersöker dom inte alls nu mera? Klart att dom är medvetna, och det börjar nu bli farligt när ”gammelmedia” är med och försöker styra utgången av kommande val. Farliga är att en förvånande stor del svenskar har endast tidningar och nyheterna på tv som enda informationskälla. Och det är klart att dessa människor börjar tro att partier som SD är nazistiska, när det beskrivs som det gör där.

  Angående artikeln i SvD och senare i SVT är direkt missvisande. Egentligen borde de fällas för missvisande innehåll. Som sägs nedan så har ursprungsartikel ingenting alls med ”riktiga” FN att göra utan är väldigt tillspetsad för att passa vänsterns agenda.

  Vi lever i farliga tiden mina vänner. Jag känner verkligen diktaturen och sovjetandan blåser i nacken. Lite läskigt, tycker jag, om vi inte ska kunna få tycka och tänka som vi vill.

  • Dom vill väl inte undersöka sin egen lögn. Locket på och publicera allt innan någon har fattat något. Sen kan man ju göra en liten ändring eller plocka bort. Efter att det gjort effekt vill säga..

  • Jag gick på det hela förra gången det var på tapeten så jag kände direkt av vibbarna. Dessutom så var den lite väl mycket ”mantra” över det hela den här gången. FN förekom närmare fyra gånger i varje mening i hela jäkla artikeln.

   Antagligen enligt tesen att om en lögn upprepas tillräckligt ofta så blir det en sanning.

 175. SD är ju inte bara ett sverigevänligt parti.
  SD är på samma gång ett sionistvänligt parti,
  så alla som kallar sig för någon FN-aktigt namn,
  ska enbart dra en potatissäck över skallen
  och skämmas för sina lögner mot Sverige!

 176. I västerbottenkuriren publicerar man TTs artikel om SVDs artikel som:

  ”FN-kritik mot Sverige om rättigheter

  Inrikes.FN riktar allvarlig kritik mot Sverige inför en granskning av landets hantering av frågor om mänskliga rättigheter (MR).”

  https://www.vk.se/1371957/fn-kritik-mot-sverige-om-rattigheter-2

  Det finns ingen läsare som kan komma till slutledningen att det är en liten svensk
  förening med några tusen medlemmar som kritiserar Sverige och inte Förenta Nationerna.

  Snacka om lögnaktig propaganda.

  • Det här måste vi komma ihåg, när de kommer och vill stänga all alternativ media, som är kritiskt inställda mot PK-ensidiga diktatur nyheter.
   Bara för att man kritiserar något, behöver det inte automatiskt också innebära, att man hatar något.

   • Det stora problemet för FN föreningen är att vissa svenskar fortfarande vågar kritisera massinvandringen. Dessa svenskar MÅSTE tystas genom att dömmas för åsiktsbrott dvs hets mot folkgrupp. Den enda folkgrupp som man ska ha rätt att smutskasta är svenskar. Tyvärr lever vi nu i en åsiktsdiktatur och vi måste söka skydd hos FN:

    Artikel 19 i FN stadgan:

    ”Everyonehas the right to freedom of opinion and expression; this right includesfreedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.”

  • SVT är även dom med i propaganda drevet. Publicera fort och överallt är strategin. Få det att låta som en sanning. Ingen som helst källgranskning för att dom VET att det är en lögn

   • Just det. Det här är svenskhatande sosse propaganda betalad för av svenska skattebetalare. Vi skattebetalare betalar lönerna för människor som spottar oss i ansiktet och som är i mot yttrandefrihet.

    Det är roligt att betala skatt.

 177. ”Sverige är en härd av rasistiskt hat och våld riktat mot muslimer, afrikaner och romer”
  Detta säger en hel del om hur galna kommunisterna är i Sverige. Det finns nämligen inga fler ställen i världen där muslimer, afrikaner och romer har ett så fritt spelrum som i Sverige. Det finns förmodligen inte heller fler ställen där makthavarna hatar sin egen befolkning lika mycket som i Sverige.

 178. Var det sosse regimens strategi när dom mutade in sig i FNs säkerhetsråd att sprida Fake News, dom vet att deras tid som makthavare är över efter valet. Är det för att försöka få alternativ media och demokratiska partier förbjudna. Den här Fake news rapporten om att invällarna inte får vård stämmer inte heller det är svenskar som inte får den vård som de betalar skatt för, dom andra som kommer hit får skyhöga bidrag, gratis vård, skydd av polis, inga straff vid våldtäkter, mord eller annat skit dom tagit hit.

 179. Haha FN-förbundet har inget med FN att göra, det är bara en löjlig vänsterorg. Som samarbetar med msm.

 180. Jag blev riktigt orolig över att FN precis som EU har helt har börjat styras av globalister och kulturmarxister.
  Hur kan det öht vara tillåtet att stjäla FN-namnet för att bedriva extrem propaganda, lögner och falsarier i FN:s namn. Detta bevisar ännu en gång att vänstern domineras av personer med ett kriminellt, asocialt och totalt omoraliskt tankemönster.

   • Sverige bryter nu helt öppet mot Artikel 19 i FN stadgan :

    ”Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this righ t includesfreedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.”

 181. Härmed friar jag Alla Journalister och Politiker från det Ansvaret dom blivit Anklagade av FN för…..

  För VI har De mest Lismande Förljugna och oärliga FÖRETRÄDARE inom det området…

  HATET o Rasismen ÄR riktade till 100% mot Svenska Folket som Slutat Köpa deras Lögner i pappersform och TAL från div Podier…!
  Ii
  Myndigheterna har i mannaminne placerat Invf

 182. En sjuk rapport, som beskriver allting som det är, fast tvärtom.
  Ytterligare en bekräftelse på att FN är kapat och styrs av Vänstern i allians med Islam. Och till denna skitorganisation är Sverige naturligtvis en av de största bidragsgivarna.

 183. EXPO verkar styra FN-förbundet. FN-förbundet har stulit FNs logga och namn helt enkelt och deras hemkokta ”rapporter” är på södermalmsk Expo-nivå. Helt otroligt att de kan hålla på. De är en skam. Lurar folk att ge bidrag till FN när pengarna hamnar på södermalm bland Hens och neuvrotiska batik-tanter. – Jag gissar på att all verksamhet och boende är på Södermalm och husguden heter DN-kultur. Skäms på er lögnare och bedragare.

  • Expo finansieras av Soros som tillhör globalistoligarkerna som arbetar åt Rothschilds. Den globalistiska makteliten som ligger bakom FN (Förenta nationerna), som tidigare hette NF (Nationernas förbund), vill förinta nationerna.

 184. Vad säger FN-förbundet om dessa tre händelser, som bara är ett axplock ur den mardrömslika verklighet som det svenska folket lever i efter EU-inträdet med utomeuropeisk massinvandring och vidöppna, okontrollerade gränser?

  ”Kvinna kidnappad och dumpad i säck”:
  https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/kvinna-drogad-och-kidnappad-dumpad-i-sack-pa-skogsvag/

  ”Två syrier häktade – våldtog kvinna och hotade döda henne”:
  http://www.friatider.se/tv-syrier-h-ktade-v-ldtog-kvinna-och-hotade-d-da-henne

  ”22-årig man utvisas efter barnvåldtäkt”:
  http://www.friatider.se/22-rig-man-utvisas-efter-barnv-ldt-kt

 185. Tänk om någon Sverige vänlig organisation skulle använda FN loggan, vilket vänsterylande det skulle bli.

  • Ja Sverigevänner kanske kunde kapa WHO´s namn och logga och sprida skrämmande information om hur enormt utbrett det är med multiresistenta bakterier bland migranter. Det vore inte ens en lögn.

 186. Fel rubrik, Svenska FN-förbundet har väldigt lite med FN att göra vad jag förstår, så detta ser jag som (F)ake-(N)ews de lux.

 187. FN är också en gödselstack numera.
  De sitter på sina höga hästar utan att själva kliva ner i träcket.

 188. Aldrig har Sverige haft så dåliga journalister som nu. Det är trist att det också drabbat SvD som länge var flaggskeppet:

  • Tyvärr så ÄR hon inte dålig. Hon är fullt ut MEDVETEN om vad skillnaden mellan FN och FN-förbundet är.
   Hon blev 2011 vald till ordförande för presskåren hos FN i Geneve.

 189. Diktaturens kreatur blir alltfler.

  FN-förbundet har inget mandat att representera någon annan än sig själva.

  Ett gäng proffstyckare som ska förnedra de svenska skattebetalarna och trycka ner sina åsikter i halsen på den vanlige svensken.

  Hur länge ska svensken finna sig i denna åsiktsdiktatur?

  Jag avskyr islam och vill inte ha någon musliminvasion till Sverige.

  Betydligt fler svenskar står bakom den åsikten,än antalet medlemmar som finns i fake- och globalistorganisationen FN-förbundet.

 190. Samhällsnytt kör med en rubrik som är ren Fake News! Svenska FN-förbundet har ingenting alls att göra med FN!

 191. https://sv.wikipedia.org/wiki/Svenska_FN-f%C3%B6rbundet

  ”Svenska FN-förbundet är en ideell förening som sedan starten 1957 verkar för ett bättre och starkare Förenta nationerna (FN).
  Föreningen är inte en del av FN-systemet utan är en fristående medlemsorganisation men får använda FN:s symboler och färger.”

  Denna förening är en ulv i fårkläder och ska inte tas på allvar vilket SvD helt missat.

  • Och SvD kommer med det par månader innan valet. Trodde de att skrämma de som tycker inte som Vänster( S, MP, V). Det finns föreningar som vill anat. Frågan är vad svenska folket vill med Sverige?

   • Enligt uppgift ska Gunilla von Hall skrivit artikeln. Hon är en av de mest oseriösa ”skribenter” (vill inte kalla henne journalist) som finns i svensk mediavärld. Hennes alster om utlänningar som flyttar från sina hemländer till Sverige är rena katastrofen och innehåller inga fakta.

 192. FN är en generalmakt som styrs av Bilderbergergruppen och mer än hälften av medlemsländerna formligen hatar demokrati och orsaken till detta är enkelt att förstå, vad vi ledare måste akta oss för, folket i våra länder får inte störa vårt ledarskap!

  Så alla som är tillräckligt dumma, sätter sin tillit till politiker precis som om de vore deras trygghet?? Den dagen vi kan få folket/väljarna att vakna så skulle vi kunna förvandla vår planet till ett Paradis om vi fick bort de politiska systemen!

 193. Ja här kan vi snacka om fakenews. En suspekt vänsterorganisation uttalar sig i FN:s namn och SvD köper rätt av.

  • Att SvD köper rätt av är inte förvånande. Tidningen är ju lierad med Aftonbladet och följaktligen har kvaliteten sjunkit drastiskt. Var tidigare prenumerant på SvD men då var denna tidning ett journalistiskt föredöme med objektiv och realistisk framtoning.

   Att återuppta prenumerationen är idag helt uteslutet.

  • Påminner lite om Svenska Freds o. Skiljedomsföreningen som många tror är en statlig institution.
   En privat förening som är emot svenskt försvar och vapenexport….
   Medlemmar uteslutande från kulturelit samt personer med västeråsikter.

 194. Om här är så dåligt i Sverige så åk hem där Ni hör hemma.
  Vi svenskar är mer än väl glada att slippa att ha er här med
  så många klagomål på det svenska samhället.
  Ta med er de svenska radikala vänstersocialister så kan
  ni bygga upp ert mönstersamhälle där med deras hjälp.

  • Precis!
   Varför kan inte alla de duktiga samhällsbyggarna bland vänstersocialisterna ta med sig baaaarnen och flytta ned till Syrien och bygga sitt mönstersamhälle där.
   Varför går inte detta?

 195. FAKE NEWS….FAKE NEWS….FAKE NEWS….FAKE NEWS….

  ”FN förbundet är inte en del av FN-systemet utan är en fristående medlemsorganisation men får använda FN:s symboler och färger. Föreningen har drygt 5 600 medlemmar. Föreningen finansieras av bidrag från Sida, Forum Syd och Utrikesdepartementet samt av medlemsavgifter.” Wikipedia

  Så FN är en liten oikofobisk svensk förening vars åsikter representerar 0.056% av svenska folket.Detta är hur de beskriver sig själva och deras pinsamma, oikofobiska rapport på sin hemsida:

  ”Vi är en ideell organisation och en svensk folkrörelse som arbetar med att föra samman individer och organisationer i ett gemensamt arbete för en bättre värld och för ett starkare och bättre Förenta Nationerna. Vi har tusentals medlemmar som är organiserade i lokalföreningar och distrikt.”

  ”Sveriges regering ska förhöras av FN-kommittén i Genève i maj 2018, under kommitténs 95 session i ordningen (23 april 2018–11 maj 2018). Svenska FN förbundet kommer då vara på plats för att presentera sin alternativa rapport som lämnas till kommittén i mars.”

  Dvs säga det här är ett gäng svenska oikofober som inte har ett dugg med Förenta Nationerna att göra och inte deras rapport heller. Ett antal losers som försöker verka som om det har med FN att göra.

  Läser man den svenska FN föreningens svensk-hatande alternativa rapport ser man att deras störst klagomål är att inte fler svenskar döms för åsiktsbrott dvs hets mot folkgrupp. Många, många fler svenskar som är kritiska mot invandringen måste dömas för åsiktsbrott enligt föreningen. För åsiktsbrott är det stora problemet i Sverige. Kanske borde man också skänka en tanke till Artikel 19 i FN stadgan och skriva en rapport om det:

  ”Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.”

  Med denna oikofobiska ”rapport” från den svenska FN föreningen och SVDs artikel har man lyckats skada Förenta Nationernas rykte i Sverige mer än vad alla svenska motståndare till Förenta Nationerna har lyckats med under de sista 10 åren.

  FAKE NEWS….FAKE NEWS….FAKE NEWS….FAKE NEWS….

  Och hur beskriver SVD denna propganda rapport mot yttrandefrihet:

  Rubrik: FN larmar: ”Sverige stöttar och sporrar rasistiskt hat”
  Sverige får svidande kritik från FN för ”stort antal hatbrott och fortsatt rasistiskt våld” särskilt mot muslimer och afrosvenskar.

  I västerbottenkuriren publicerar man TTs artikel om SVDs artikel som: ”FN-kritik mot Sverige om rättigheter FN riktar allvarlig kritik mot Sverige inför en granskning av landets hantering av frågor om mänskliga rättigheter (MR).”
  https://www.vk.se/1371957/f

  Det finns ingen läsare som kan komma till slutledningen att det är en liten svensk förening med några tusen medlemmar som kritiserar Sverige och inte Förenta Nationerna.

  Snacka om lögnaktig propaganda.

  Gör som jag och anmäl båda artiklarna till faktagranskarna:
  https://www.faktiskt.se/

  • Skulle inte förvåna om ”vår feministiska regering” bryr sig om kallelsen och åker ner och låter sig förödmjukas.

 196. Gunilla von Hall sprider fake news. Hennes kopplingar till gruppen som glider runt under FN:s namn men utan FN-mandat, borde granskas.

  Hur kommer det sig att SvD gång på gång publicerar fake news när SvD sitter med i gruppen mot fake news?

  Avslöjandet kom från Samhällsnytts kommentatorer…

  • Säger väl allt om vad den gruppen kommer att fokusera på? Man trodde att SvD var en garant mot alltför långtgående yttrandeförbud och annat, men nu vete fan

   • SvD med Fredic Karén som chefredaktör och ansvarig utgivare har drivit SvD till att bli en megafon för vänsterextrema åsikter. Att försöka få ett hederligt svar från honom per email är omöjligt.

 197. Kolla bara vilka som skapade FN. Rothschild’s, Rockefellers och deras hantlangare typ Soros osv. FN är globalisternas påfund precis som EU!

  • Du ljuger lika mycket som SVD.

   The idea for the future United Nations as an international organization emerged in declarations signed at the wartime Allied conferences: the Moscow Conference and the Tehran Conference in 1943.
   US President Franklin D. Roosevelt considered his most important legacy the creation of the United Nations, making a perma nent organization out of the wartime Alliance of the same name. He provided continuous backstage political support insidethe United States, and with Churchill and Stalin abroad. He made sure that leading Republicans were on board, especially Senators Arthur Vandenberg of Michigan, and Warren Austin of Vermont.

   https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_United_Nations

   • Det är märkligt hur kortlivade känslor är egentligen. Två riktigt demokratiska företeelser finns Bilkön och förståndet Alla tycker att de fått tillräckligt för det egna behovet

 198. FN-förbundet kan åtala Löfvénregeringen.

  Den är vaken demokratisk eller representativ för svenska folket.

  Regeringen utövar ett diktaturliknande förtryck mot svenska folket och håller på med ett folkutbyte.

  Den etniske svensken håller på att trängas undan av en invasion av muslimer.

  Ett klart brott mot folkrätten.

  • Kommunisterna för en utrotningspolitik mot det svenska folket. Du har helt rätt i detta.

 199. Rapporten är läst och godkänd av regeringen. Densamma som har finansierat själva publiceringen av artikeln via presstödet. Fabricerad från början av en sosse. Det krävs inga djupare analyser för att förstå vidden av korruption och hur långt regimens propagandamaskin sträcker sig. Fake news rakt igenom.

 200. Tänkte säga att där föll förtroendet för FN. Men det här är ju rena bedrägeriet. Det framställs som det är FNs slutsatser, ingen tvekan om det. Wikipedia: ”Föreningen är inte en del av FN-systemet utan är en fristående medlemsorganisation”
  FN borde säga ifrån när de använder deras namn för att sprida propaganda. Det här är inte första gången, det var nåt liknande för några år sen. SVD i sin tur vill göra anspråk på att vara en av de seriösaste tidningarna och nu kommer med sånt trams. Allt i den rapporten är löjeväckande och uppåt väggarna. Vill verkligen FN och SVD vara förknippade med den.

  • FN, SvD och all annan svensk media är mycket väl medvetna om vad
   FN-förbundet är för en sorts organisation. De har helt enkelt samma agenda.

   • FN är en svenskhatande sosseförening som är betald med skattebetalarnas pengar av en sosseregering för att bedriva oikofobisk propaganda.

    SVD är en moderat tidning som vill propagera för Reinfeldts ”Öppna era hjärtan politik”.

    Båda hatar yttrandefrihet.

    • SvD ägs av Schibstedt som i sin tur ägs av storbanker som ägs av sionister som i sin tur tillsammans med marxister har som mål att destabilisera och försvaga nationer för att de slutligen ska falla samman. Allt finns i Kalergiplanen. Sionismen och marxismen har egentligen grundats ur samma grupp. Moses Hess som grundade sionismen, var mentor åt Karl Marx.

 201. Oavsett om de trodde på rapporten eller trodde läsarna skulle gå på det så är det korkat av SVD.

 202. Fake News från SvD ”FN-förbundet” har ansolut ingenting med FN att göra. Det är en södermalmsk kulturmarxistisk organisation utan moral.

 203. Dagerlind är en duktig musiker menar min kompis. Ja visst är Dagerlind duktig vet jag. Härligt han lirar. Men Dagerlind har nog en hel del tur också. Jag menar: Dagerlind råkar ofta sätta ned fingrarna rätt o det blir goa och jazziga, och blåa toner. Det råkar ofta bli bara rätt ibland. Turgubbe där Dagerlind! Men måtte vara gott att dyka opp in i musiken bort från detta stora allvar. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: Jag har fixat en äkta blå ton. Kompis sa att jag hade tur. Kompisen är irriterad för att han kan ej ens spela Gubbe Noa. Men hur som helst. Tur har Dagerlind också haft.

  Bl.a. dessa extremister som FN-konspirerar har all möjlighet i världen att stå upp som krigare mot oss som de menar i det stora hela att är dåliga människor, och onda människor,

  Vem är warrior? Och Who are the warriors?

  Ärligheten står upp mot det förljugna, och vice versa. Och visst är det litet av att det onda står upp mot det goda, och vice versa. Vilka är de goda är de ärliga? Det ärliga stor hele vägen upp för det ärliga. Det ärliga som är för folkets och demokratins bästa, för goda värderingars bästa som riktiga svenska och västerländska värderingar varit i många decennier. I

  Demokratin skulle kommit att blomstra gott fortsättningsvis också, självklart, om det ej varit för krafter som använt demokratin till att göra en luciferianistisk cirkus av den.

  Dessa konspirerande såkallade FN-gentlemen är naturligtvis folkets och mänsklighetens fiender. Ingen med mer eller mindre gott ordförråd fegar att ta debatten om står på ärlighetens sida. Däremot en på den förljugna sidan med bästa ordförråd, ordkunskap och debatt-teknik kan ej stå upp som krigare för en äkta fight.

  Och snorvalparna-fotsoldaterna vet också om att de kan komma in hit och anonymt debattera. Inte ens anonymt kommer de hit. Och det beror mycket på att det förljugna rasistkortet kan de ej använda här så att moderatorer tar bort texter från oss folkets och demokratins vänner..

  Årens debattfajter gav dem en läxa, de orkar ej mer kriga då sanningen som vi står för är deras överman. Rasistkortet är nödvändigt för segrar för dessa förljugna loosers. Jag har ej följt olika Facebooks-grupper som jag förr klev in i. Bittert bara när hotfulllheten härjar. När fegandet härjar.

  Släng rasistkortet mot klonen the warrior du förljugna så klonen the warrior förklara att du och ni står för rasismen och mycket mer ska jag förklara till er folkets och demokratins och mänsklighetens fiender i den tvättäkta satanistiska agendans tjänst.

  Duktig du e klonen. Jag hade lite tur bara, och håll labben förresten. Du skall inte såhär öppet hålla på och sporra the warrior. The warrior klarar sig fint själv. Ha ha ha.

 204. Till er som påpekar att FN-förbundet verkar sakna arab-kärringar, zigenare och svarta afrikaner i styrelsen:

  Jodå, det fanns zigenare med i FN-förbundet. Dock så försvann de redan efter förbundets första möte, och med dem övriga medlemmars plånböcker och mobiltelefoner 😂. Arab-kärringarna i förbundet har tyvärr varit upptagna med köksarbete i hemmet och aldrig haft tid att medverka. Oklart dock om några svarta afrikaner finns representerade då även alla lampor försvann med zigenarna.

 205. FN poserar som humanistisk, godhjärtad och rättrådig. Men bakom fasaden gömmer sig en maktgalen, oligark-kontrollerad fascism. Precis som psykopater opererar: ”de är vad de behöver vara i varje givet ögonblick.” Men nu har de alltså tagit av sig masken.

 206. Tack Mats för Ditt klargörande. Blev bestört när jag läste på SVT:s text-TV om att FN har tid och ork att detaljstudera Sverige. Är inte detta fake news som landets public service företag vill att vi skall tro på Tack

  • Även jag sänder tusen tack till Mats Dagerlind för klargörandet.
   Som läsare går man rakt i fällan. FN-förbundet – naturligtvis tror man att det är en organisation, som är organisatoriskt och officiellt underordnad FN.
   Sedan visar det sig att det hela är ett alster från en obskyr organisation, som dessutom rättsligen tycks ha gjort intrång på ett område, i samma anda som brottsrubriceringen ”varumärkesintrång”. Jag avser hela den gruppen av rättsregler (vilseledande benämningar, logotyper, mönster etc.). Frågan är således, huruvida det mot den bakgrunden inte är ”kriminellt” att uppträda under benämningen ”FN-förbundet”, eftersom det ju helt enkelt verkar vara en banal form av BEDRÄGERI – i det här sammanhanget dessutom väldigt allvarligt!!!

 207. FN anses vara en av de mest korrupta organisationerna i världen. Dansk tv har gjort flera avslöjande reportage om miljarddollarsvindeln i denna genomruttna klubb, svensk tv däremot har inte yppat något som helst om detta globala problem.

  • FN styrs av en maktgalen maffia och de är desperata nu när de blivit genomskådade av alternativ media. Det är därför de gör allt för att tysta.

 208. Fake news och inte ett enda fördömande från msm. Det säger ju en hel del om soporna i mediahusen. Det som passar deras agenda är sant. Oavsett om det inte är faktauppbyggt.

 209. Släpp av en delegation från FN i Rosengård eller annat gemytligt av politikerna skapat område valfri natt utan livvakter, så tror jag dom kommer att fatta.
  Alla unga högutbildade svenskar, civilingenjörer, ekonomer osv vill starta sitt första arbete i andra länder än Sverige. Vad blir då kvar av vårt en gång så stolta fosterland innan Löfven och Magdalena Andersson raserat det sista?

 210. Det är lätt att förstå varför Globalisternas Lobbyorganisation Bilderberggruppens möten med världens makthavare är hemliga.

 211. Ja Sverige måste verkligen ta itu med och åtala, de rasistiska, antisemitistiska, odemokratiska, hatiska, kvinnokränkande kulturer som råder här nu, det är allvarligt. Det råder ett stort antal hatbrott och rasistiskt våld mot svenskarna och spec kvinnor, pensionärer som nekas sjukvård och svenskar som blir diskriminerade inom rättsväsendet. Vi kräver omedelbara krafttag mot de politiker som tillåtit detta i landet. Det råder plågsamt mycket våld, hot och sexualbrott här i vårt så annars fredliga land.

 212. Bra att alla dessa fake-organisationer registreras. Personerna bakom har ett och annat att förklara när Svenskarna väl har kastat ut förrädarna från riksdag och myndigheter. Varenda en ska veta att den dagen kommer. Ingen nämnd, ingen glömd.

 213. Detta är ren och skär lögn!!!!! Bara en ny ”twist” från FN att fylla på med importer och ”saluföra” dessa individer som något vi INTE KAN VARA UTAN!!!!!!!!!!!!!! IDIOTI!!!!!

 214. Varför samlar man inte in allt material och sammanfattar allt ihop för att sedan kontakta ledande personer i den riktiga FN ORGANISATIONEN så får dom gå igenom allt detta materialet .Och sedan ta ställning till att en organisation framställer sig precis som dom är på uppdrag från FN EN GRUPP SOM SKA STOPPA Rasismen och ISLAMOFOBER över hela världen. Och där man påstår att Sverige är det land som är värst i världen och rasismen och ISLAMOFOBER även nazistiska organisationer .Men iallafall så begår svenska folket mest hatbrott i världen.

  DETTA ÄR NOG EN AV DOM VÄRSTA LÖGNER I VÄRLDEN SOM GJORTS MOT DET MEST TOLERANTA FOLKET I VÄRLDEN VILKET ÄR JUST SVENSKA FOLKET.
  NÅGON BARA MÅSTE LÄMNA ÖVER DETTA TILL RIKTIGA FN OCH DET MED ANLEDNING AV ATT DOM PERSONER SOM STÅ BAKOM LÖGNEN KAN RÄKNA MED ATT FN:S SÄKERHETSRÅD KOMMER JAGAR DOM TILL VÄRLDENS ÄNDE, FÖR JAG KAN INTE TÄNKA MIG ATT FN:S SÄKERHETSRÅD KOMMER LÅTA DETTA BARA GÅ FÖRBI.

 215. Suck denna ”Nyhet ” var ju från 2015 Februari inget att förstöra en lördag på ju!
  Dock så kan man undra hur Fröken Gunilla von Hall kan få fortsätta ljuga ohämmat
  OCH.Svenska FN förbundet har därmed bevisat sig icke trovärdiga.
  Och bör avskaffas omgående alternativt inte få en krona i bidrag av stat komun eller regering.
  Varje vänsterorganisation som inte verkar för folket är en belastning.
  Vi får önska att i höst efter valet så blser det nya vindar och denna lögnaktiga ondska går att stoppa.
  Vi svenskar har varit alldeles för tålmodiga med invandringen , det är fakta!

 216. Vad i helvete är detta för nånting?

  Vad är det för aktivister som varit igång och infiltrerat detta? Nu går det tamigfan för långt, bortom alla jävla gränser. Vad fan är det för jävla agenda de håller på med?
  Totala jävla lögner. Om det är NÅGON som är utsatt för rasism så är det vi svenskar, DAGLIGEN är hela folket utsatt av rent hat mot vår etniska grupp.

  Nu får det för I helvetes jävlar vara NOG!!

 217. Vänsterjournalisten med det adliga efternamnet Von Hall pubertets revolterar väl mot sitt ursprung dessutom bor hon i Geneve och tror att Genevkonventionen & allt som har namnet ” FN ” är rätt vilken supertavla hon gjort och sprungit på Fake News !

  – Alla vet ju att det är de boende som tuttat på själva i 9.9 av 10 fall och att det är de muslimska bröderna som trakasserar Judarna i bl.a Malmö och dödar Svenskar osv

  Mejla Jubelidioterna på SVD och klaga !
  [email protected]
  [email protected]

 218. ”FN-förbundet är en vänsterradikal organisation som inte har något officiellt med FN att göra.” Denna mening borde artikeln börjat med för att ingen skall missuppfatta vilken organisation det gäller. Även om jag håller med om, som nämnts i tidigare kommentar, att FN anses vara en av de mest korrupta organisationerna i världen.

 219. Vänsterrörelsen FN-förbundet utmålar Sverige som det mest rasistiska landet av alla eftersom de ser att opinionen har vänt här, de ser att den svenska 7-klövern tappar i förtroende hos folk och nu är hela vänstern livrädda!

   • Är inget haj på att länka.
    Men invandring och mörkläggning
    Februari 9 2015 så finns hela konversationen att läsa.
    Mvh.

    • Det är kanske så. Men varför publicerar SvD det nu? Känns som ett rent politiskt tilltag Smutskastning för att skapa politisk aktion mot alternativa medier och sd.

    • Men det är ju politisk aktivism i sin värsta form. Och fullständigt usel källkontroll ifrån FN. Ingen som helst faktakontroll eller egen efterforskning.
     Alltså sådant här ekar ju hela vägen upp till våra efterblivna politiker som genast sätter munkavle på folket.
     Alice Bah Kukhuvud kommer genast sätta igång med nya lagförslag för att stänga ner hela nationen.
     Absolut totalt vidrigt.

     • Visst är det. Men för att fegsvensken skall vakna så måste det svida mer än det gör nu.
      Vi skulle kunna få stopp på dårskapen på ett par veckor
      om inte alla satt och tryckte tyst i sina stugor.

 220. Varför är religionsfrihet så omhuldat, så omöjligt att beröra politiskt? Yttrandefriheten är ju inte alls så fridlyst, frihet i största allmänhet är heller inget blågula politiker tycker särskilt mycket om..

 221. Jag kommer ALDRIG att ha något umgänge med afrosvenskar muslimer eller romer,
  kalla mig gärna rasist, främlingsfientlig, islamofob, facist, nazist. Jag bryr mig inte, jag är hjärnotvättbar sedan födseln.

 222. Har ”FN-förbundet” något att göra med FN överhuvudtaget? Var ju någon annan vänsterextrem organisation som kallade sig ungefär samma sak. Förvisso är det riktiga FN också helt infiltrerat men dom måste hålla lite mer på mattan.

  EDIT: Såg just att Mats skrivit just detta sist i sin artikel. Kanske borde stått först.

 223. Helt otroligt att vi tillåter en liten klick fanatiker styra allt i landet. Det är samma lilla grupp extremister som styr alla dessa organisationer och förbund, men får det att låta som om det vore världsomspännande jätteorganisationer som uttalar sig.

  Det skulle ta max någon timma att bära ut dessa onda förrädare från sina kontor och grottor och kasta ut dem ur landet, men vi låter dem ostört jobba vidare på landets och folkets undergång. Varför, varför och varför?

  • För att svensken är så jävla konflikträdd att han låter hellre sina döttrar bli våldtagna och sina söner bli misshandlade!
   Än att han ställer sig upp och skriker NOG NU!

   • Inte om han vet att någon backar upp honom. Historiskt har svenskarna stått upp mot allt motstånd, hur stort och mäktigt det än har varit. Backar vi upp varandra så är vi oslagbara. Vi är fortfarande ett av få länder som aldrig har intagits av fiendemakt.

    • Vet att det bor björnar och vargar i ett fåtal.
     Har sagt det förut behöver 100 krigare .
     Sedan startar landet om. Men då ryker varenda golfbana
     Till förmån för motorsports stadion istället.
     Sedan blir det lagstadgat att grilla kött varje fredag och lyssna på rock avslutningsvis plakat.
     Kanske svårt att få ihop 100 som delar min VISION 😉

 224. SvD, Expressen, DN, Aftonbladet, för att nämna bara de stora drakarna, har ertappats så många gånger att fara med osanning. Man vet att det inte finns någon skam kvar på deras redaktioner, men varifrån kommer pengarna som gör det möjligt att de kan fortfarande hålla på. Flera rapporter visar att de tappar ständigt läsare och trots detta… Konstigt.

 225. Man undrar vad syftet är med denna knasiga rapport? Är det för att smutskasta Sverige utomlands? För ingen svensk med IQ över 60 kan tro att detta är sant. Kan syftet vara att få pensionärer så arga så att de av misstag uttrycker sig oförsiktigt på facebook? Kan någon komma på något annat syfte?

   • DE som skriver något så grovt som detta måste vara helt förståndshandikappade om de tror att någon svensk går på detta.

    • När det skrevs var det fortfarande risk för uteslutning ur folkgemenskapen att ta ord som ”volymer” i sin mun. Då räckte det att peka med fingret, spotta och skrika för att medborgarna skulle sänka blicken och med böjt huvud ställa sig in i det tysta ledet av stukade. Det har hänt litet sedan dess även om man kan undra vad SvD menar med sin artikel?

  • Finns fortfarande folk som tror på det som står i tidningen och SvD har nog inte ett lika skamfilat rykte som t.ex Aftonbladet. Så några kommer tro på det och när de dessutom luras att tro att det är det stora riktiga FN som uttalar sig finns inte många tvivel kvar hos läsaren. Tyvärr.

   • Men svensken ser ju själv hur samhället är. En måttlig kritik av svenskarna hade kanske funkat, men en sån här rapport ger bara SD fler röster.

  • Ingen läser utomlands ett sådant skit. Artikeln/rapporten är till den laglydiga svensken, som har hela livet följt instruktionerna: gör så här!

 226. Så det var ”FEJKNEWS” från knäppgökar…ja men vilka knäppgökar…det vore intressant att ta reda på…det blir lite googlande denna regniga lördag.

  • Läste just Pettersons blogg om denna fakenyhet. Han har grävt. Bl.a detta ”Rapporten har skrivits bl.a. av den islamistiska aktivisten Fatima Doubakil som är känd från bloggen” Då vet vi.

 227. Det här om inte annat visar att rapporten är nonsens: ”Inte gör tillräckligt för att bryta segregationen.” Det lanseras ju dyra projekt på dyra projekt för att få in invandrare i arbete. 90 miljoner senast till ”Work Skills”. Och om de inte vill bo utanför sina områden, har de kollat det? Tycker inte synd om regeringen men egentligen är rapporten som att slå på en som ligger. Kritik utan förslag vad som ska göras. Helt utan verklighetsuppfattning och utan ha kollat hur det ligger till.

  • Om du hade läst ordentligt så borde du veta att det är inte FN som skrivit den här rapporten. Det är fn förbundet…en helt annan organisation utan kopplingar till FN.

   • Dom har godkänt rapporten och min fråga kvarstår varför är vi medlemmar i den sjuka organisation? Exempel varför sitter saudiarabien i FN utskott för kvinnors rättigheter?

     • Hade varit bättre att skänka pengarna till fattigpensionärer än att kasta ut pengar på lögnaktiga rapporter och organisatoner

     • Definitivt. Det är många, många miljarder som skulle kunna disponeras otroligt mycket bättre än idag.

     • ”FN:s rasdiskrimineringskommitté” av ”oberoende experter” ska ha tagit del av FN-förbundets rapport och kommit med dessa rekommendationer. Vad den kommittén är och vilka ”experterna” är har jag ingen aning om.

     • Här är mycket sjukt i denna härva, regeringen ska tydligen ju godkänt denna lögnaktiga rapport så nu väntar vi bara på att fler oskyldiga svenskar ska börja fängslas så att folket röstar rätt i september.

     • Detta borde grävas mer i. Vad menas med att regeringen godkänt rapporten? Har de satt en godkänd-stämpel på den? Har någon läst den över huvud taget? Eftersom FN-förbundet låtsas att det är ett FN-organ, misstänker jag att det inte är så noga med sanningen i övrigt heller.

     • Ja regeringen välkomnar allt som stöder satsningar på alla utom svenskar.

 228. Helt bisarr beskrivning av tillståndet i Sverige. FN:s rasdiskrimineringskommittée måste ha svalt rapporten från fristående Svenska FN-förbundet med hull och hår.

  En smått komisk detalj i dokumentet är att det eftersökes statistik över hur väl invandrare åtnjuter ekonomiska och sociala rättigheter. Regeringen vill naturligtvis inte ge ut sådana siffror. Men inte, som rapporten befarar att de åtnjuter för lite, utan tvärtom att kostnaderna för de ekonomiska rättigheterna är skyhöga. Vad gäller sociala rättigheter kan nämnas förtur till lägenheter och bostadsrätter, skattesubventionerade arbeten och kvotering pga det ständigt närvarande ”mångfaldspåbudet”.

  Norge gjorde som bekant en utredning över vad de ekonomiska rättigheterna för invandrare kostade och det var ingen uppmuntrande läsning.

 229. Skickat ett mail till den där skatan på SvD. De måste skicka en dementi och ett klargörande.
  Det här är rakt av fake news.

 230. nu får nog mr trump något att bita i här får han en lögn som inte
  går av för hackor!!
  alla utomlands vet hur det i själva verket ser ut här i sverige
  men med zoro i högsta hugg går eliten i bräschen för ytterligare
  mobb mot svenskar för muslimers räkning!!
  är det inte någon som fattat än att vi skådar en eliminering av vårt
  svenska folk och vår svenska kultur??
  fn har ej insett att det är precis tvärtom det är svenskarna som är
  ras diskriminerade i sitt eget land!!
  kriget står för dörren inom kort!!

 231. Rapporten borde istället ha handlat om rasismen mot svenskar, speciellt svenska kvinnor vilket sexualbrottsstatistiken visar med all önskvärd tydlighet. Eller alla de svenska åldringar som utsätts för brott av romer.

 232. Och Moderater fiskar efter röster från förorterna med att pissa på svensken.Inte underligt att dom blå sjunker i mätningarna som till och med ett barn fattar.

  • Hur kan regeringen godkänna rapporten frågar man sig. Det är väl bra att de förknippar sig själva med den så tappar de några procent inför valet.

  • Ja, det var allvarligare. Att Sveriges regering godkänner en extremistisk propagandarapport, som alltså inte har något som helst med FN att göra. Och då är redan FN en globalistisk och korrupt organisation…

 233. Typisk äckligt beteende från kommunister, försöker med alla medel ha sin makt kvar. Vem har sagt att FN är godheten och gudasänt? Allt dom rör förvandlas till avfall, hade dom varit gudasänt hade allt förvandlas till guld och gröna skogar.

  Hur kan man vara god när ”rasismen” läggs enbart på vita personer, och invandrarna själva är små lammungar som aldrig gör något fel och ska inte ha något ansvar. Det som predikas inne i moskéerna då? Vad har man tänkt att göra där? Ingenting naturligtvis, för då handlar det plötsligt om religionsfrihet.

 234. Haha….två minuters googlande o så dyker dom upp, dom ständigt kränkta!
  FN förbundet visar sig ju ha medlemsorganisationer….bla ”svenska muslimer för fred o rättvisa”…som styrs av Mehmet kaplan o Yashri Kahn. Behövs det sägas något mera?

 235. Konstigt då att alla dessa vill hit? Är det Margot Wallström som varit i farten igen med sitt svammel och sina lögner när hon informerat FN?

 236. Nu ska regeringen se till att muslimer får bostad och jobb utanför dom segregerade områdena. Vad sägs om Djursholm, Lidingö, Östermalm t.ex.
  Vad säger svenne om muslimer får första tjing på allt i samhället?.

 237. Som avslutningen i Dagerlinds artikel säger: Detta är alltså inte FN, utan ett lokalt, extremistiskt förbund för oikofoba svenskar.

  Men det ingår i propagandakriget, som ska se till att svenskarna får ”rätt värdegrund” och röstar ”rätt” i höst. 🙁

 238. Special beställning från ett särintresse. Inte FN som organisation. Försök att missbruka FN’s auktoritet.

 239. Rapporten kan läsas här:
  https://fn.se/wp-content/uploads/2018/03/CERD-2018-Submitted-by-UNA-SWEDEN.pdf

  Jag blev alldeles kallsvettig och fick hjärtklappning,
  Ville bara ställa mig och skrika i förtvivlan.
  Nedan kommer några ”godbitar”.

  ”The national human rights institution
  (NHRI) should have a broad human rights mandate, it should be established by law, work
  independently from the government, report to the parliament and work closely with NGOs
  and other human rights actors.”

  Så FN vill alltså att vi ska bekosta denna svenskfientliga verksamhet med skattemedel
  förmodar jag.

  ”the NHRI would
  also educate, research and develop competence on human rights on a daily basis. In order to
  promote, protect and monitor compliance of human rights obligations, the duties of the NHRI
  would likewise analyze new law proposals”

  ”To guarantee the impartial character of the
  institution, a board of trustees could be placed comprising of fifteen members nominated and
  selected by various actors in the society”

  Undrar om man får vara med i styrelsen om man har ”fel” värdegrund?

  ”the School Inspectorate concludes that the schools fail in all phases of
  planning, carrying out and accommodate education in accordance with the conditions and
  needs of the newly arrived migrants”

  Kan det bero på mängden och vilket klientel som kommer?

  ”The latest figure estimates 6 415
  hate crimes had been reported to the police.”

  Det går åt endel resurser att utreda dessa sk. brott.

  ”Under international law, indigenous people have the right to their traditional land,
  waters and natural resources. Sweden has failed to introduce any policy or special
  measures acknowledging the Saami people’s this right”

  Har vi pursvenskar då inte rätt till vårt eget land enl. internationell lag?

  ”Viewed as an inferior nomadic culture, the Saami were historically not entitled to own land.
  Over the years, ownership of their traditional land has systematically been given to nonSaami
  settlers, sold to private interests for resource extraction or taken over by the Swedish
  state.”

  Låter ungefär det som pågår idag och som drabbar oss svenskar.

  ”The official number of Roma in Sweden is
  roughly 50,000 individuals.
  Out of people in working age, an estimation of 90 percent are
  unemployed.This is an alarming unemployment rate”

  Hade inte romer byggt Sverige enl. Ullenhag?

  ”The report revealed that people belonging to these groups face discrimination in
  all aspects of the judicial system, both through indirect discrimination as well as by direct
  discrimination in the judicial process.”

  Så det är förklaringen på varför så många utlänningar sitter i svenska fängelser…

  ”Muslims remain disproportionately targeted by harassment, verbal threats, sabotage and
  vandalism.”

  Och jag som trodde det var tvärt om, så dum jag är.

  ”One component is explained in terms of fear by the West, who perceives Islam and Muslims as a
  security threat. Another component is referred to “the Muslim culture” constituting a threat to
  the values that people in the West associates themselves with.”

  Stämmer inte det då?

  ”Furthermore, the study
  conducted by DO illustrated a general dislike of Muslims in Sweden and a prevailing
  intention amongst people in Sweden to distance themselves from Muslims.”

  Kallas självbevarelsedrift.

  ”a new law governing
  health care for undocumented migrants was established in 2013 which provides the same
  level of healthcare to asylum seekers as to undocumented migrants.”

  Jag citerar en dr som skrivit en kommentar i en länk: ”Skulle all världens befolkning
  nu plötsligt enligt läkarförbundet ha ”rätt” till vård i Sverige på svenska skattebetalares
  bekostnad oavsett om man bott verkat arbetat och betalat skatt här i åratal?!”

  ”Few immigrants, who arrive to
  Sweden at the age of sixteen and seventeen, graduate upper secondary school. These
  difficulties arise from a combination of factors, such as segregation and other indirect and
  structural forms of discrimination.”

  Diskriminering igen alltså, herrejösses…..

  Detta var som sagt bara några axplock, gå gärna in och läs hela rapporten. Den får ju svenskar att
  framstå som världens mest intoleranta folk.
  Vi måste lämna FN, denna instution är genomrutten och helt politiserad.
  Förstadiet till en världsregering.

 240. Vad blir nästa? Kanske en ’rapport’ från djurrättsaktivisterna som kräver åtal mot länsstyrelsetjänstemän som bedriver utrotning av ’invasiva djurarter’ (t.ex. lär mårdhundar vara aktuella…)

 241. Förbundets ordförande Aleksander Gabelic som är SOCIALDEMOKRAT borde själv ställas inför rätta för folkmordet på oss svenskar!

 242. Globalisterna myser. Skulle vara kul att se exakt vilka personer som snickrat ihop denna rapport. Vem som gett uppdraget, Var pengarna kommer ifrån och överhuvudtaget all bakgrundsfakta angående ”logistiken”. Vilka möten har hållits , vem har bestämt…o.s.v..o.s.v..

  Fy fan vilken jävla globalistisk PK-rappakalja.

 243. Den privata kommunist/islamist-klubben som kallar sej ”FN:s rasdiskrimineringskommitté” består av vänsterfolk, globalister och aktivister, och vad de anser kan inte bli mer ointressant.
  Folk kan bilda föreningar och kalla sej ”Napoleonkommittén” , men det behöver inte betyda de ens vet vad Napoleon hette i efternamn.
  Världen är full av tokstollar som vill göra sin röst hörd.
  Och en del av dem ropar på ett europeiskt kalifat.

  • Kan man kalla sig för ”kungliga klubben” fast man inte har något med det kungliga att göra förutom att man är en anhängare av monarkin? Var går gränsen för det man får kalla sig för?

   • Ingen aning, men får man antyda samhöre med FN fast det helt saknas så kan man nog komma undan med en hel del.
    Kanske inte just att försöka anknyta till kungafamiljen…
    Jag misstänker det hade kommit efterräkningar.;-)

 244. Om detta är FN´s åsikt så är det dags att inte bara gå ur EU utan även sluta betala medlemsavgiften (som USA gjorde under många år) till denna genomkorrumperade organisation!

  • Med tanke på vilka länder som sitter med och hur de brukar rösta, så misstänker jag att de inte ser illa på saken….
   Men det kommer aldrig att erkännas öppet.

   • Ja men folk ute i stugorna ska förledas att tro att det verkligen är FN, det är vad som är meningen. Hoppas nu att Svenska Dagbladet har skjutit sig i båda fötterna rejält!

  • Försök få en svensk politiker att ställa upp på dina idéer inte ens J.Å skulle våga att plädera för Sverige skulle gå ut ur FN. Det kostade mycket pengar att få en plats i säkerhetsrådet på två år. Hur mycket vill inte det öppna samhällets företrädare svara på

 245. Sverige är en härd av rasistiskt hat och våld riktat mot svenskar. Av muslimer, afrikaner och romer.

 246. Detta är fake news rakt igenom varför granskar inte vinova kartellen detta? Jo för det är kartellens medlemmar som sprider lögnerna

 247. Den här artikeln har figurerat tidigare och är missvisande.Svenska FN-Kommiten har INGET att göra med FN i New York.Gör om rätt.

 248. REN DESINFORMATION och vänsterliberal PROPAGANDA!

  Detta är minst lika lögnaktigt som Turkiets lögner om kurder och muslimska staters lögner om judar och dylikt.

  FA-AN, vad förbannad man blir!

  Tack, gode GUD att det finns personer som Trump i denna värld! Annars hade allt varit SLUT inom kort!

  .

  • Ja tack och lov att USA fick en riktig president, tänk om Clinton fått förtroende att förstöra USA och hela världen med det.

   • Ja, det hade ju varit en total katastrof.
    Sista spiken i kistan för ett hopp för västvärlden.

   • Deep state brukar INTE förknippas med kommunister utan med neocons läs gärna mer på antiwar.com och ron paul som flera gånger kandiderat för presidentskap i USA

    • Jag talar om Sverige och gamla kommunister från KFML (r) och trotskisterna, som idag kallar sig socialister och liberaler. Ulf Bjereld, Marita Ulvskog, Jan Guillou, Robert Aschberg m.fl.

     • Stämmer så bra dom är Sveriges ”Deep State” och betydligt mer verklig sådan än i USA

    • i Sverige är det nog betydligt riktigare att använda begreppet om vänstern och deras hydra organisation inom samhällets alla delar. Finns absolut ingen neocon motsvarighet här

 249. Det skulle vara intressant och veta hur denna klubb fick tillstånd att använda FN-loggan. Kanske något att gräva i….

  ”Svensk författningssamling 1970:498
  2 § Förenta Nationernas emblem eller namn, förkortning av namnet eller
  annat som företer sådan likhet därmed att förväxling lätt kan äga rum
  får icke brukas offentligen som märke eller benämning utan medgivande av
  Förenta Nationernas generalsekreterare.”

  • Kanske läge att påpeka detta för såväl FN centralt som Svenska myndigheter. Vänsterorgansiationer har vant sig vid att kunna arbeta ohämmat vilket det är dags att lära dom av med. Som exemplet ”Arbetaren”

 250. De fega mössen gapar åt allehanda håll sina extremistiska dängor då de ej kan stå upp som warriors i debatt. Blöjnissarna gapar uppåt o pinkar neråt. Folks och mänsklighetens fiender är de.

  • Är du medlem i värdegrunskyrkan då är ingen lögn för stor eller liten när svensken ska tryckas ner i sina rasseskor

 251. OT: Aftonbladet (man skriver i Göteborg men inte var … googlar man så är det Atmosfärgata Bergsjön) … är det rimligt att tro på denna förklaring nedan !?

  * * * 1-åring föll från köksfönster – när mamman var på toa

  Den drygt ett år gamla flickan föll från köksfönstret när mamman var på toaletten, uppger polisen.

  I lägenheten fanns även ett äldre par som befann sig i vardagsrummet.

  Medan mamman var på toa klättrade flickan upp på en stol och vidare upp på köksbordet. Hon öppnade köksfönstret och ramlade 10–15 meter ned på en gräsmatta, skriver polisen.

 252. Senaste Eurobarometern har alltså kommit fram till motsatt resultat.

  ”Enligt den senaste Eurobarometern är svenskar mest villiga att ha en invandrare som vän. 87 procent svarar ja på frågan, medan genomsnittet i Europa är 48 procent. Detta visar att svenskar är minst rasistiska i det personliga umgänget människor emellan.”

  katerinamagasin.se/en-falsk-paverkansoperation-om-svensk-rasism-signerad-svenska-dagbladet/

  Svenska FN-förbundet påstår på sin hemsida att de har rätt att använda FN:s symboler och färger. Det skulle jag vilja se svart på vitt. Var framgår detta någonstans? FN-symbolen har inget varumärkesskydd, så egentligen behövs inget tillstånd. Men det är bedrägeri att skriva att man har tillstånd om det inte är sant. Förbundet har ett 90-konto och då brukar det ställas vissa krav. Vem har insyn i förbundets ekonomi? Man säger också att man har 6 000 individuella medlemmar. Är det betalande medlemmar?

  Här finns en hel del att granska.

 253. ”Tidningen har läst rapporten och pratat med FN-förbundets ordförande Aleksander Gabelic.”

  Om man går in på ”Svenska FN-förbundets” hemsida och klickar på fliken ”om oss” och sedan på ”vanliga frågor om Svenska FN-förbundet” kan man bland annat läsa ;

  ”Är Svenska FN-förbundet en del av FN-systemet?
  Nej. ”

  ”Vilken är relationen mellan FN-förbundet och FN?
  Svenska FN-förbundet är inte en del av FN-systemet ”

  Alexander Gabelic har , precis som den propagandaorganisationen som han är ordförande för , lika lite med ”FN” att göra som jag har.
  Eller…för att göra en bättre liknelse ;
  MP är en förkortning för ”Militärpolis” – och Gustav Fridolin har ingenting med Militärpolisen att göra bara för att hans parti har använt samma bokstäver i sitt partinamn.

  ”Svenska FN-Förbundet” är en propagandaorganisation för migration.
  Dom har tidigare publicerat dussintals ”rapporter” om hur hemskt Sverige behandlar invandrare/flyktingar.
  För 2-3 år sedan släppte dom en ”rapport” där det påstods att Sverige är det landet i världen som utvisar flest människor till tortyr.
  Problemet var bara att dom hade kommit fram till den slutsatsen genom att endast undersöka ett land…
  Och precis som alltid svalde MSM betet och publicerade massa artiklar om att ”FN” riktade skarp kritik mot Sverige.
  Man skulle kunna tycka att Svenska Dagbladet borde kunna anställa journalister som åtminstone klarar av att googla i dessa fake news-tider…

 254. Vad är väl Orwells ” 1984″ mot detta ? Förresten finns ju inga journalister i Sverige som skriver negativt om migranters anstormning,så vilka vill man ska åtalas och dömas för hets mot folkgrupp ? Ändå krävs omedelbara åtgärder….

 255. Skandal Vi skall INTE ge dessa samma förmåner som Svenskarna

  Dessa grupper av folk skall ut ur vårt samhälle då dom inte beviljas uppehållstillstånd

 256. Har någon hittat något som belägger detta som en autentisk FN rapport eller är det bara en aktivist/okunnig journalists skröna?

 257. När ska 7-klöver politikerna åtalas för all skada de har gjort då? Det är dom som har försakat Sverige all skada och ställt etniska svenskar sist i ledet till förmån av ”mångkulturen”.

 258. Det är typiskt för svensk MSM media att dölja att det att rapporten skrev av en svensk vänsterextremistisk massinvandrings organisation.

  • En oberoende msm propagandamegefon döljer inget, dom följer bara sin agenda och där finns ingen plats för sanningen, om msm hade varit journalister då hade dom synat lögnarna bakom rapporten och deras agenda.

 259. FN-förbundet har ingenting med FN att göra. Dessa överklass-kommunister har bara stulit FNs logga och leker att de har mandat. De enda som lyssnar på dem är eliten i innerstan. De borde åtalas för deras namnstöld. Men eliten gillar dem.

 260. Helt ärligt ta och lägg ner FN det är inget annat än en korrupt härdsmälta där Sverige i vanlig ordning är störst bidragsgivare per capita och till ingen nytta.

 261. Det ÄR urbefolkningen ,Svenskarna alltså som är ut satta för våld o hat o rasismen
  av inkräktarna från MENA !!

 262. FN och EU och övrig överstatlighet som drivs av de multirika globalisterna måst upphöra och till fördel för den nationalstat anno 60 – 70 talets Sverige

 263. Vad jag kan förstå efter gogglingar så är det socialdemokraterna som styr ”FN.-förbundet” En privat organisation som stulit FN loggan för att få trovärdighet och PENGAR.

  • Är det inte Expo, så är det FN-förbundet. Detta har väl med att Expo nu är så avslöjade med vad de sysslat och sysslar med så de har väl skapat detta ”förbund” för att åter angripa svenska folket med knivhugg i ryggen.