I februari utsattes kvinnan för ett grovt rån i ett hotellgarage i centrala Stockholm. Gärningsmännen slog henne i huvudet och stal hennes värdesaker. Nu träder Isabel Adrian fram och berättar om händelsen.

– Vi väljer att gå ut med det här för att det har varit en hel del spekulationer. Vi vill ge en förklaring på varför hon har hållit sig undan media, säger Emma Ragnarsson, Adrians målsägandebiträde.

Isabel Adrian är en av de så kallade Hollywoodfruarna som deltagit i TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar, där man följer svenskor som lämnat Sverige och nu lever ett radikalt annorlunda liv i Hollywood.

Enligt Ragnarsson har händelsen påverkat Adrian som mår mycket dåligt och är väldigt skärrad och chockad. Hon ska ha lämnat landet för att återhämta sig och försöker bearbeta händelsen i sitt eget tempo.

Enligt åklagaren framstår det som att rånet var planerat mot just Adrian. Två män sitter häktade misstänkta för rånet.

– Brottsoffret har blivit rånad på en väska och en mobiltelefon, och brottsoffret ska även ha blivit hotad. Fyra gärningsmän avvek från platsen, och det skedde i ett garage, bekräftade Ola Österling på polisens regionledningscentral i Stockholm efter händelsen.