Läkare utan gränser-personal köpte sex i Afrika

Delningar

Förutom att ha köpt sex av prostituerade ska man även ha ägnat sig åt sexuella trakasserier.

Åtta före detta kvinnliga medarbetare vittnar om hur beteendet bland logistikpersonalen på organisationen var utbrett och företagskulturen beskrivs som ”giftig”.

Byteshandel ska även ha förekommit, där man använt medicin som betalning för sex.

Vidare beskriver man hur personal som arbetat länge utnyttjat sin ställning och missbrukat makten denna medfört.

Medelålders män med yngre kvinnor ska ha varit öppet och vanligt förekommande och det var uppenbart att det handlade om sex.

Sexuella trakasserier personalen emellan ska också ha varit vanligt, liksom Läkare utan gränser-personal som trakasserat personal i andra så kallade icke-statliga organisationer.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

252 KOMMENTARER

 1. Haha där blev den organisationen skjuten i sank. Och dom påverkar väldigt i svensk tv. Det goda är inte alltide det goda utan bara egoistiskt som svenska politiker.

 2. Sedan plockar de upp lyxmigranterna strax utanför Afrikas nordliga kust med fartyg som är registrerade i Gibraltar och kräver att Italien ska ta emot dessa. Då ska man veta att de passerar strax utanför Tunisiens kust. Men om man samverkar med människosmugglare kan jag även tänka mig att de utnyttjar unga flickor.

 3. Man ska även veta att pedofiler härjar i utsatta områden där de kan förverkliga sina lustar. Deras instinkt för dessa handlingar övergår alla de andra, till och med hunger.

 4. Det var länge sedan jag slutade tro på Läkare utan gränser… Tyvärr, då tanken ändå är god. Men som vanligt så går det över styr, och vissa börjar utnyttja situationen till att förskansa sig fördelar.

  Som vanligt så är det de som är längst nere som får slita, och högre upp skördar de förmånerna.

 5. Sluta ge pengar till välgörenhet!
  Era pengar går enbart till att göda administrativ personal.
  Dessutom ger Sverige miljarder i bistånd via skattsedeln.
  Samtliga organisationer styrs av kommunister.
  Välgörenhet, tiggeri och majblommor, NEJ TACK!

 6. Känner en ung sjuksköterska som valde att inte arbeta för dem. Alltför många gick på droger. Jag har slutat ge pengar eftersom de jobbar för ōppna gränser och människosmuggling.
  FN soldater I Afrika har ibland våldtagit lokalbefolkningen som de skulle skydda.

 7. MSF fungerar nu också som människosmugglare. Dessa omoraliska SJW plockar upp afrikaner vid Nordafrikanska kusten och transporterar dem till Europa för att så låta vanliga arbetande Européer betala det katastrofala ekonomiska och sociala priset!

 8. Jaaaa haaaa jaaaa !!!
  Sist vi var på IKEA så frågade de om vi ville skänka 5 kronor till Läkare utan gränser, Det var både första och sista gången en FEMMA skänktes till Läkare utan gränser.

  Var var värdegrunden som vi normalt hör så mycket om i Sverige, gäller inte denna värdegrund utanför riket ??

 9. Alla som förespråkar massinvandring, gör det av sexuella skäl. Alla liberal-marxister är perversa äckel.

 10. Alla människor är egoistiska hycklare. Ju mer kärleksfull, öppen och fantastisk en människa påstår sig vara desto mer perverterad och sjuk kan den antas vara. Vi är inga fina varelser, då hade världen inte behövt illusioner med organisationer som denna till att börja med.

  • Du hittar både godhet och ondska hos de flesta ”rättnavlade” människor. Men så finns det en del som pga arv (gener) och miljöfaktorer (sjukdomar, svält, krig, olyckor etc) som inte når sin fulla potential som hyggligt fungerande människor. Många av dessa sitter i dag i våra fängelser. Och många att polisen ännu inte gripit och anhållit.

   Det är min erfarenhet under ett långt liv.

   • Sen har ju de flesta män den där sexualdriften som säger att det är mycket viktigare att få stoppa snoppen i diverse hål än att t.ex. ha fred på jorden. Så när de engagerar sig i och bryr sig om fred på jorden så är det allt som oftast ett genomtänkt drag för att öka sina chanser att få stoppa snoppen i lite fler hål. Den manliga sexualdriften är mer av ondo än godo, och den leder till oräkneliga fall av hemskheter i vår värld.

    • Det är inte min erfarenhet. De flesta svenska män och kvinnor ska sägas, har en god förmåga att styra sin sexualitet.

     Det är t ex inte sexualiteten som driver män i krig att misshandla och våldta fiendens kvinnor. Det är blint hat och maktmissbruk.

     • En våldtäkt är i min mening alltid sporrad av drift. Det hade räckt gott och väl med att enbart misshandla. Vålds- och maktbegär ligger nära sexualdriften hos många män, i en hel del fall tror jag t.om. att de tre går hand i hand. Men men, vi får väl enas om att vi inte enas i denna fråga helt enkelt 🙂

     • Drift är rätta ordet. Men sexualitet, som mycket annat, kan perverteras och användas som ångestlindring, precis som spelmissbruk.

     • Det finns mycket vetenskaplig forskning på det här området, som bekräftar mitt påstående.

     • Där ser man! Faktum kvarstår, att hade man skurit kulorna av dem så hade deras beteende sett mycket annorlunda ut.

     • Skillnaderna ligger oftast i ytskiktet. Vi känner inte andra människor; vi känner de roller de väljer att spela. Jag tror inte det finns en enda man i vår värld som inte har en mörk fantasivärld som han gör allt för att inte visa. Och det vi är men inte vill visa; det är vad vi är. Det vi gör för att inte visa; det är rollerna vi spelar.

     • Om du insinuerar att alla män har fantasier om att våldta kvinnor har du fel. Jag har aldrig ens varit i närheten av de tankebanorna och det skriver jag här anonymt. Har absolut noll intresse av den sexuella världen överhuvudtaget och jag är garanterat inte ensam i den uppfattningen.

     • Du har aldrig tänkt att du bara skulle vilja gå fram till den där tjejen framför dig i kassakön och nulla skiten ur henne? Jag insinuerar kort och gott att alla bär en mörk och väldigt privat fantasivärld inom sig. Vad den än må bestå av så är den inte sällan kopplad till sexuella-, vålds-, eller maktbegär. Vålds- och maktbegär ser jag som nära sammankopplade med sexualdrift, och jag vågar därför påstå att mycket av det mörker och den ondska som människor bär inom sig härstammar just där ifrån. Köttsliga lustar, helt enkelt. Inget som är varken fel eller rätt med det, det är bara så det är. Och även om inte alla män har fantasier om att våldta kvinnor så tror jag att 9 av 10 av de som har det aldrig skulle erkänna det. Och jag tror att många fler män än de flesta känner sig bekväma med att tro, har sådana fantasier. Vi är djur; djur pissar revir, sprider säd och dödar. Får man inte utlopp för det på utsidan så är man dömd att utagera det på insidan.

     • Eh, nej. Jag har aldrig fått sådana tankar. Har redan en flickvän sedan 10 år tillbaka, aldrig haft umgänge med någon annan än henne och aldrig haft tankar om någon annan heller.

   • Det där med att framställa sig som mer ädel än man är, är ett fenomen som ibland ses som en dödssynd.

    • Dödssynder är alltid de mest naturliga av våra drag och drifter, som vi försöker motarbeta genom religiösa rädslor. Men naturen är omöjlig att motarbeta, så präster ligger med barn och räddningsarbetare köper horor för deras egen medicin.

     • Du skall icke begå hor osv, ja, det är inte lätt att vara kotlett när man är dagens rätt.

 11. Detta förekommer även inom Frontex och Röda Korset hörde jag på radion när jagåkte hem. Just nu är jag ganska trött och utarbetad så jag sökte för att verifiera detta. Men hittade bara artiklar om midsommarvädret och sånt. Jo, dom sa det. Jag kan inte ha sovit medan jag körde bil. Eller?

 12. Det är en kommunistiskt organisation.
  Hur länge har detta pågått??
  De har handlat tvärtemot deras doktrin att
  hjälpa de svaga, istället har man iskallt utnyttjat deras utsatta belägenhet.
  Fyfan.

 13. Men de har ju varit delaktiga i Aquariusbåten de rapporterat om från Italien och Spanien, och det jag sett i de nyhetsklippen så ser personalen ut som godhetsapostlar, det vill säga det värsta som katten har släpat in från vänsterkanten så det förvånar mig inte för de har bristande moral och principer

 14. Sedan denna organisation lade sig i flyktingpolitiken i Europa, när de insisterade på att Grekand måste släppa in alla illegala invällare i deras flyktingläger tänker jag aldrig mer skänka dem ett ruttet öre. Skenheliga hycklare!

 15. Men du skänker väl åtminstone till Läkare utan gränser frågade en väninna en gång. Nej svarade jag. Jag skänker aldrig till en enda tiggarorganisation. Det har visat sig vara ett klokt beslut.

 16. Det finns alltid sätt att korrumpera de som inte vill känna sig korrupta, de goda, ädla och altruistiska. Människovänner. Står över allting och alla lagar, moral också. På många vi är de lättast att korrumpera av alla.

 17. Det är jävligt mycket sex relaterat hos PK-folket….är det små knulldockor som de egentligen vurmar för? tänker då också förstås på all gamla äckliga batikhäxor.

 18. Den där människosmugglarorganisationen ska inte ha en spänn. Ska försöka påverka alla ”godhetsskänkare” jag känner att sluta ge pengar.

 19. Finns det något annat land där tiggeriet är så utbrett som i Sverige? Man kan ju snart inte gå någonstans utan att det skramlas med dessa förbannade bössor. Är det inte röda korset, är det rädda barnen, läkare utan gränser mfl. För att inte tala om alla tiggerigalor på TV,n. som toppen på detta sitter det arbetsskygga zigenare utanför butikerna.

  Skall ni skänka så gör som jag, från hand till hand där ni vet vart pengarna går.

 20. Ännu ett fartyg på Medelhavet som plockat upp migranter. Hänvisas av Italiens kloke minister Salvini att dumpa lasten i Holland då man kör holländsk flagg.

  • Hur vore det att skicka tillbaka dem därifrån de kom? Räddade blev de när de blev uppdragna ur vattnet.

   • Om du läser skribenten Erik van der Heegs artikel ”Koks i lasten: Duell i Medelhavet” inser du att de här människorättsorganisationerna inte alls följer de lagar och regler som finns i sådan här fall.

    ”Vad gäller de personer som nu finns ombord på Aquarius
    så hade de plockats upp från föga sjövärdiga flottar, jollar och
    gummibåtar strax utanför libysk territorialvattengräns i en serie
    räddningsoperationer under lördagen. Några hade plockats upp av
    italienska kustbevakningen och överlämnats till Aquarius, andra hade på
    samma sätt räddats av ett par kommersiella lastfartyg som fanns i
    närheten och av Aquarius själv. Tanken var nu att de skulle sättas i
    land i vad Havsrättskonventionen stipulerar som ”närmaste säkra hamn”.
    För människorättsorganisationerna ombord på fartyget kunde det bara
    handla om Italien. Det var ju dit som man hittills alltid fraktat sin
    mänskliga last.”

    https://ledarsidorna.se/2018/06/koks-i-lasten-duell-i-medelhavet/

  • Det är rätta takter av Italien. Det kommer att kosta marxistorganisationerna skjortan (bränslemässigt) att frakta lycksökarna ända till Spanien. Dessutom tar det 3-4 ggr så lång tid, vilket minskar tiden dom kan ligga o ”fiska” illegaler.

 21. ”Åtta före detta kvinnliga medarbetare vittnar om hur beteendet bland logistikpersonalen på organisationen var utbrett och företagskulturen beskrivs som ”giftig”.”

  Låter som de kvinnliga medarbetarna är feministiska aktivister medan logistik personalen rekryterats bland vanliga män.

 22. Är set inte lika bra att alla sk hjälporganisationer inkl SIDA
  lämnar Afrika, de får lära sig att lösa sina egna problem
  med korruption, sex m m precis som Europa fått göra.

 23. Jag bara filosoferar…men varför förväntas dessa, hm, läkare, vara utan sex under en långre tid, de är ju inte präster och män har sina behov, testosteronet är ett kraftfullt hormon och den säkrar kroppsligt välbefinnande.

  Typiskt hyckleri att inte ta könsdriften i beräkningen, det ”finns ju inte”, men då söker dessa män genvägar.

  Å andra sidan det är bra att denna äckliga organisation (människosmugglare utan gränser) hamnar i blåsväder, Europa har fått nog av deras kriminella verksamhet.

 24. FN är ökänt för att syssla med ”human trafficing” pedofili och extremt grova brott med trafficing till internationella pedofinätverk.
  Detta är en så ingrodd och koruppt kultur på högsta ort inom FN att de som anmäler brotten blir avskedade medan förövarna går fria.
  Googla gärna på engelska efter artiklar om detta eftersom det har skrivits massor om det här.

  • Precis vad som sades på nyheterna, att det inte var läkare utan logistikpersonalen som var anklagade. Dvs de personer som fraktar o sätter upp lägren…..

  • Hade en bekant som jobbade ”på lagret” för internationella Röda Korset i Biafra under kriget där. Han berättade en del om hur det kunde gå till. Vad gällde moralen så låg ”lagerarbetarna” och läkarna på samma nivå.

 25. Tiggarindustrin är stor och lönsam business för många.
  Om det skulle ta slut skulle det bli ett katastrof för godhetstalibanerna, för vem ska dem köpa sex för penicillin?

 26. Inget är svart eller vitt! När jag var på Filippinerna på semester ute på landsbyggden för ca fem år sedan med min filippinska fru, gick två personer från Läkare utan gränser runt bland barnen i byn och vaccinerade mot mässling. Sedan dess är jag månadsgivare och tänker forsätta med det. Även om många i organisationen uppför sig som ”svin” så tänker jag att i alla fall någon liten del av mina pengar gör nytta. Har man sett och hört hungriga och sjuka små barn (och alkoholiserade föräldrar) på riktigt så är en hundralapp i månaden ingenting.

 27. Svenska manshatande rabiata feminister släpper ju aldrig till så inte så konstigt att männen passar på att få sig lite.

 28. Är väldigt intresserad av varifrån logistikpersonalen kommer ifrån. Har för mig att MSF anlitar lokala förmågor som känner landet o regionerna dom ska åka i.

 29. Läkare utan moraliska gränser, människosmuggling och sexhandel verkar vara deras favoritsysselsättning.
  Tryter bidrag nu så borde dom satsa på att bli politiker.

 30. Ja placerar man män i en helt främmande kultur där de kan bete sig lite som de vill utan konsekvenser så kommer en del att ta för sig av kvinnorna på mindre trevliga sätt.

 31. Italien verkar vara det land som alltid ska stå beredda för att ta hand om andras problem. Är det inte den organiserade ”flyktingvågen” in i Europa så ska de även bistå Sverige med brandflygplan. Vi har inte ens i detta land råd att hålla med egna flygplan för brandsläckning. Broschyren från MSB ter sig allt mer patetisk. Men där sitter ju en pajas och lyfter en hög lön.

 32. Asyltaxibåten Aquarius har begett sig till Libyen för att plocka upp fler bankomatturister, och ett annat fartyg med 224 ”flyktingar” har nu stoppats från att anlöpa italienska hamnar. Blir intressant att se vad som händer, är inte så säker på att spanjorerna går på floskeln ”öppna era hjärtan” så många fler gånger. Det var en hel del protester redan då Aquarius anlöpte, även om det mörkades helt av MSM.

 33. Och denna hjälporganisation har jag sponsrat!
  Om jag hade fräckheten att begära återbetalning av mina surt förvärvade och beskattade slantar till dem, skulle det naturligtvis inte falla i god jord.
  Men, som en ännu så länge samhällsnyttig medborgare som knappt får vardagen att gå ihop låter jag det bero.

 34. Läkare utan gränser har förvandlats ifrån en uppskattad hjälporganisation till att bli en politisk lobby- och aktivistgrupp som till stor del verkar arbeta för att islam ska bli en dominerande kraft i Europa.

  Då en sådan agenda – om den faktiskt är verklig – utgör ett mycket reellt hot mot de fria folken i Europa, så finns all anledning att motarbeta dem så att de förhoppningsvis upphör att vara relevanta.

  Det enklaste sättet är att helt sluta att skänka dem pengar.

  Det är väsentligt bättre att stödja riktiga hjälporganisationer som inte fokuseras på europeisk islamisering, utan istället lägger energi och pengar på att rädda personer i nöd.

  • Helt rätt! Den dagen då de började lägga sig i Europas flyktingpolitik sumpade de sin trovärdighet. Tror faktiskt inte att det finns någon större biståndsorganisation idag som inte förespråkar globalism och massinvandring.

  • Finns det några sådana kvar? Jag tvivlar, alla jag känner till är numera toppstyrda av Bengt Westerbergtyper.

  • Man måste sluta se grupper och klumpa ihop människor och börja se individen i världen. Det här med kvotflyktingar, att söka asyl utanför EU är bra, för då kan vi erbjuda hjälp till de som är i allra största nöd av detta.

   Istället för den starkaste som kan roffa åt sig, så kan de som är mest i behov av det få hjälp…

   Kommunister ska ta hit alla som vill, oavsett hur de kommer hit eller vad deras skäl är

 35. Med tanke på denna fantastiska man som gjorde en världsomvandring för att samla in pengar till läkare utan gränser,fanns nog inte sexköp med i hans beräkningar. Fy fan för dessa förstörare av en fantastisk organisation.

 36. Det är så otroligt ofta som CG Jungs psykologiska teorier stämmer, han säger bla annat att om man går till ytterligheter så måste det finnas en balanserande motpol. Till exempel om man är en djupt omoraliskt person så vill man gärna kompensera det med godhetssymboler och en persona som skall väga upp hemskheterna.

  • Min egen erfarenhet är att de som säger ”pengar har ingen betydelse” eller ”jag skulle aldrig ens titta på en ung tjej” är just de som verkligen är fixerade i pengar eller te x unga tjejer.

   • Ett annat aktuellt fall är ju Johan Ehrenberg, ännu en godhetsperson som visar sig vara en stormyglare.

 37. Alla vi Sverigedemokrater kanske ska stanna upp och granska oss själva ett tag. Vad vill vi egentligen? Är vi ett missnöjesparti?

 38. Hjälporaganisationer är ju väldigt korrupta.Clinton Fundation hör till dessa vad gjorde dom för folket i Haiti,inte mycket trots donationer från hela världen.

  Postkåtarna donerade ett antal miljoner till dessa avskum,en bra anledning att gå ur denna sekt.
  Clintons har många liv på sitt samvete!

 39. Vi är många som blivit lurade genom åren. Ändå sätter givmildheten inga gränser. Svensk Insamlingskontroll rapporterar rekord 21,3 miljarder skänkta under 2017 till organisationer med 90-konto.

  1995 fick jag upp ögonen för Röda Korset då jag ville hjälpa en blind gammal dam få stanna i Sverige 1995 av humanitära sjäv. Det var min svärmor. Jag rekommenderade min hustru att gå till Röda Korsets huvudkontor i Stockholm och be om ett intyg som stödde ansökan om att få stanna i Sverige. Döm om min chock när hon kom ut från deras lyxkontor väldigt upprörd och berättade att Röda Korsgubben hade föreslagit sex mot ett intyg.

  Sedan dess har det varit många skandaler med dessa flyktingsmugglare med 90-konto, Bengt Westerberg, Stockholms stadsmission osv. Ge inga pengar till någon organisation med 90-konto. De är korrumperade.

  Sedan många år stödjer jag enbart två fattiga missionärsfamiljer direkt som jag känner sedan länge. och två före detta prostituerade för att deras barn ska få skola och hälsovård. Jag känner alla personligen sedan många år och de får en mindre summa pengar varje vecka. De kan inte hantera stora pengar alls, det är därför de är fattiga. Precis som Läkare utan gränser inte kan hantera alla pengar de fått.

  Vi får komma ihåg att Läkare utan gränser gjort mycket gott också, förr om åren.. Ett av ”mina barn” hade ett gomspalt fel. Hon kunde inte äta fast föda eller tala och blev opererad av en amerikansk kirurg gratis och utan sex. Nu lever barnet ett normalt liv på sin lilla ö långt bort i världen..

  Jag skulle aldrig ge Läkare utan gränser pengar.

  • Inga organisationer får någonting av mig. När röda korset VD tjänar 3,5 miljoner om året och pengarna kommer inte från bidrag. Vad kommer dessa pengar ifrån och varför inte utöka den verksamheten, då den verkar generera väldigt mycket pengar. Sen behöver inte äldre tanter stå och samla in pengar utanför butiker.

   • Den dag jag slutade skänka pengar till s.k. 90-nummer var för länge sedan och det var SIDA som fick mig att fatta det beslutet.
    Det berodde på, att det var någonstans på Afrikas horn, som man skickade hjälpsändningar med lastbilar. Dessa kom dock aldrig fram till sina mål att rövare tog lasten för att sälja den vidare för att sannolikt kunna köpa vapen m.m. Det intervjuades en man på plats och undrade vad han ansåg man skulle göra åt problemet.
    Hans svar som fullständigt fick mig att häpna och bli förbannad:
    ”Låt rövarna ta så mycket att de inte vill ha mer”. Psykiskt störd?

 40. Fråga Lars Bern vad han anser om hälsovård i världen!!! Läkarkåren ÄGS av Big Pharma och Big Food. Och nu också av Big Business.

 41. Hycklare utan gränser, dom vill bara åka ut i världen och ha lite lattjolajban under förespeglingen att de är helgon i vita rockar

 42. Bunkerläkare helt utan gränser
  I december 2017 utkom journalisten Leone Miltons bok Plastikkirurgen om planlagd våldtäkt mot läkarens egna sons flickvän
  HovR dömde t 4 års fängelse. I USA hade fått 10 gånger längre straff?

 43. Det finns många som går i gång på makt. Katolska präster, kulturprofiler, kapten klänning, mediapersoner etc.
  Alla dessa har utåt sett intagit en högre moral än oss dödliga. Jag har träffat en del ”fina” personer som visat sig varit riktiga djävlar. Se upp för de som låtsas vara fina och högstående. De som jobbar på sitt fina personliga varumärke. De går över lik om det behövs.

  • Värst är ju sossar med tillgång till pengar….
   Leker överklass men språket röjer dom!!!
   Stavas:Bonne

 44. De som är ”goda och fina” vill gärna tala om för andra människor hur de ska agera. Ta tex Anders Lindberg och andra skrev i media att det finns inget organiserat tiggeri. Många gick på det och kallade andra som inte gillade tiggeriet för rasister och främlingsfientliga.
  De goda konserverar tiggeriet. För att de vill så gärna känna sig goda. Medan en vanlig enkel person inser att lägger man pengar i koppen kommer den utnyttjade tiggaren aldrig kunna eller vilja resa sig. Då kommer offermentaliteten aldrig försvinna.
  Nya förslaget är att söka licens för att tigga. Så de tycker legitimerat tiggeri är bättre. Ha ha. Det är som att säga. Du behöver aldrig bidra. Sitt och vänta på de som anstränger sig så får du mat av dem.
  Snart blir väl legitimerad tiggare ett accepterat yrke på arbetsförmedlingen.

  • Afrika måste resa sig upp och stå på egna ben och inte leva på allmosor. Man måste gå till botten och våga tala om vad det är som bygger framgångsrika länder.

   • Sant , i Afrika verkar det ofta gå till så att de hungriga aldrig uppmanas till något eget ansvar , maten levereras till byn och själva så gör de inget ! ?

   • Det har visat sig att utbildar man folk som sedan åker hem och tar tag i infrastruktur och ekonomi etc. Så lyfter länderna. Att ge pengar är totalt meningslöst om det inte är hungerkatastrof. Men man vet inte var pengarna tar vägen egentligen. De man ska lära ut är att själv ta tag i situationen. Allt annat späder bara på offermentalitet.

   • Afrika är jordens rikaste kontingent. Det handlar om hur man där fördelar rikedomar och inkomster. Om t.ex. man fördelade inkomster från diamantförsäljningen till folket i Angola så skulle alla medborgare där bli miljonärer i dollar på bara ett år. Men istället roffar makhavarna åt sig näsan allting. Mineraler och förutsättningar finns där i Afrika. Felet med Afrika är att makthavarna vägrar bygga infrastruktur och välfärd.
    /CC

     • Att Afrikas fattigdom skulle vara resultatet av en västerländsk konspiration, är tjurbajssnack.
      Resten av Världen skulle ha allt att vinna på ett välmående Afrika.
      Afrika har en stor potential när det gäller livsmedelsproduktion tex.
      Problemet är att de inte kan, och det är därför som de så gärna vill komma hit.
      Vi har fallet här i Sverige med damen, som jämförde atombomsanfallet på Hiroshima med den afroamerikanska inflyttningen till Detroit.
      Hon blev åtalad enligt HMF för det lilla skämtet (känsliga saker tydligen), men åtalet lades ner när hon påstod, att det var hennes inneboende som var brottslingen.
      Åklagaren kanske inte ville, att skämtet skulle bli allmänt spritt, och hon själv ville nog inte bli en martyr.

    • Afrikaner har ingen känsla för sin stat, alla som får en ställning inom administrationen roffar åt sig så mycket de kan och hjälper sina släktingar och klanmedlemmar. Skulle de däremot inte hjälpa sina klanmedlemmar då skulle folk se ner på de, inte bara deras klanmedlemmar utan även alla andra.

 45. Bara en liten bråkdel. Hela vänsterliberala ”humanismen” är genomsyrad av brott och avskyvärda företeelser.

 46. Det finns INGEN hjälporganisation som går att lita på . . Röda korset , sos barnbyar och vad [email protected] allt de nu heter . . bara skit !

  De som startar hjälporganisationer verkar bara göra det i eget syfte . . ser det ut som !?

  • Man behöver bara få reda på vad högsta cheferna har i lön så fattar man var haren har sin gång. Då fattar man att det är mängder av småchefer som ska ha sitt PLUS en gigantisk administration och så i slutändan skiter man ut en liten struntsumma som man skickar till Afrika……*typ*

   • Du har kanske jobbat på SIDA. Det är normal-standard där.
    Mellanhanden ”Forum Syd” vet hur man lyckas. När såg man
    en årsredovisning från den ’firman’?

  • Vill man absolut hjälpa någon långt borta så lär man känna folk i ett u-land personligen. Det tar 5-10 år, sedan ger man en liten summa varje vecka, inga stora engångsbelopp. Människor runt hela världen så även i Sverige är fattiga av en enda orsak, de kan inte hantera pengar. Att ge dem mycket pengar förstör dem, som att ge sprit till en alkis. Pengar är normalt den sämsta av alla gåvor.

   • De som jobbar på SIDA har varje år en säck med pengar att fördela, deras partners i afrika är korrupta och kriminella. De tjänar kanske 1000 dollar per månad och får plötsligt tiotals miljoner dollar att leka med

   • Håller med , hur många gånger har det inte hänt att storvinnare på lotto och annat slutar på en parkbänk med jätteskulder !?

   • Hade! Han är nog kvar på nåt hörn ännu. Kan gissa att han
    pensionerar sig vid Lago di Garda i Toscana.

 47. Och på samma sätt är det inom Röda korset och Rädda Barnen och Oxfam m.fl. Och UNHCR är extremt korrupt. Hela FN är korrumperat. Av insamlade medel kommer inte ens en procent fram. Att värva medlemmar och att samla in pengar är bara en simpel affärsidé. Människor som tror att deras pengar används för att hjäl-pa utsatta barn är grundlurade. Men sanningen är att mesta delen av insamlade medel används för att avlöna s.k. hjälparbetare som tyvärr ofta har pedofila eller andra galna sjukliga sexuella böjelser. Så att ge pengar till någon av de idag eta-blerade hjälporganisationerna innebär att man främjar och stöder sexualförbrytare. Nästan ingenting blir till hjälp åt nödlidande. Alla givare är grundlurade. Av en gåva på 100 kr kommer max 1 kr till hjälpbehövande. +99 kr försvinner på annat sätt.
  /CC

  • 90-konto är en garanti för att inga pengar kommer fram. Bara blufforganisationer använder sig av denna stämpel för att lura folk skänka mer. 2017 blev det rekord 21,3 miljarder. Lurad!

  • Att utnyttja en beroendeposition för sex tycks vanligt i dessa kretsar.

   Oxfam was told of aid workers raping and sexually exploiting children in Haiti a decade ago..
   Aid agencies including Oxfam were warned that aid workers were sexually abusing children in Haiti a decade ago, The Independent can reveal.

   Children as young as six were being coerced into sex in exchange for food and necessities, according to a damning report by Save the Children, which called for urgent action including the creation of a global watchdog.
   https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/oxfam-latest-sex-scandal-prostitution-rape-children-haiti-warned-2008-save-the-children-a8214781.html

  • World Bank har en mer förfinad teknik bland sina anställda i USA. Dom
   skickar pengarna till fel konto – sen är dom borta. Tyvärr, som det heter!

  • Dessa organisationer sopar under mattan alla finansiella och sexuella skandaler, de vill inte polisanmäla sina anställda eftersom det skulle ge dålig PR och minska pengaflödet…,

 48. Återstår att reda ut hur många av de kvinnliga medarbetarna som har tagit sig en afrikansk ”pojkvän”. Gambia-tours under en lite finare fasad.

   • Dubbelmoralen är tydlig. Kvinnor ägnar sig åt ”äkta kärlek”, män är gubbsjuka pedofiler om dom är 45 och har en 20-årig flickvän tillika torskar om tjejen är fattig. Västerländska kvinnor är marinerade i en feministisk föreställningsvärld.

  • Jag har bott i Afrika och det förekommer en hel del sådan turism, skandinaviska tjejer som är där av helt andra skäl än humanism!

   • Vet en kompis väninna i Göteborg som gift hit ett par Gambier mot ersättning, 75 000-125 000kr har hon fått plus lite sex under tiden, men de bodde i olika lägenheter utan risk då de förvarnas med brev om myndigheten vill kolla äktheten i äktenskapet…

  • Ja FN hade ett program som riktade sig just till dom försvarslösa små barnen.

   Det kallades ”Fuck For Aid”, bara det att dom inte enbart fick ”Aid” utan även AIDS!

 49. Man undrar om vi har begåvats med en osedvanligt dålig kår av ”goda” människor sedan milleniumskiftet, eller om det är den ökade kommunikationen via internet som gör att PK-sekten avslöjas?

  • Se bara på Asange!!!
   En rugguggla som blev ratad efter väl förättat värv löpte till polisen och drog en snyfthistoria som Kling och Klang svalde med hull å hår!!!

 50. Ännu en trevlig skurkorganisation med en så härligt tydlig politisk agenda. Samma som Röda Korset som orsakade den gamla tantens död. Förbjud dom!

 51. Har ALDRIG och kommer ALDRIG lägga en spänn på såna här organisationer!
  Vill man hjälpa på riktigt så får man helt enkelt åka till stället som vill ha hjälp och själv ge pengar i handen till befolkningen, så enkelt är det.

 52. Svensk media rapporterar inte om den positiva utveckling som pågår i resten av Europa. Man jobbar med att stoppa organisationer som Läkare utan gränser från att bedriva taxitjänst över Medelhavet och man jobbar med att hitta de få migranter som faktiskt är flyktingar.

  Sverige är ensamt om att ha en extrem migrationspolitik och resten av Europa verkar tycka som SD.

  För det första måste människorättsorganisationernas ”taxitjänst” stoppas en gång för alla. Det är denna verksamhet som framför allt bidrar till att människor utan flyktingskäl riskerar sina liv på Medelhavet. Tanken är att samtliga migranter som plockas upp istället skall föras till läger i Nordafrika där EU:s gränsskyddsorganisation Frontex skall kunna screena personer för att skilja ut riktiga flyktingar från lycksökare och rena bedragare. Denna senare grupp skall kunna få hjälp att återvända till sina hemländer. På så vis skulle volymtrycket kunna minskas, eftersom de som inte uppfyller definitionen om flyktingstatus utgör 95 procent av det samlade antalet migranter.
  https://ledarsidorna.se/2018/06/sverige-alltmer-isolerat-i-flyktingfragan/

 53. Brukar visa sig att det är inhyrd lokal kompetens som ser till att berika sig, och sen tystas det ner av de ansvariga

 54. Att dessa läkare och ”hjälparbetare” ens åker dit ideellt, har allt med sex att göra. Enbart sex är drivkraften. Mest är det kvinnliga vita läkare som vill ha sex med invånarna, men även män, därför håller media tyst om detta. Hade det bara varit vita män mestadels, hade de skrivit om detta.
  Oavsett vilket, så borde Läkare utan gränser och andra NGO förbjudas helt. Slut med daltandet. Ska man hjälpa någon så är det egna befolkning i Europa.

 55. Godhetsknarkarna ”läkare utan gränser” är verkligen precis vad dom heter!!!!! Det finns inga gränser hur jävliga vi kan vara!!! Deras slogan.

 56. Läkare, Fn-soldater, batikhäxor, Annie Lööf detta blev alltså resultatet av tusenårigt mänsklig utveckling, hur ska detta sluta?

 57. Här har vi dom riktiga människohandlarna och fi:s skötebarn.
  Ingen koll på landet Sverige.
  Men en stor koll på klitoris.

 58. Läkare utan mongo utseende,
  Många åker dit med otroliga kunskaper och ett varmt hjärta.
  Men det går inte att rädda alla barn som sen vill till Sverige.
  Den insats de gör skadar oss.

 59. Den här organisationen är för egen del svartlistad efter deras skytteltrafik mellan Libyen och Italien.
  Avslöjanden som detta är knappast sådant som ökar förtroendet.

 60. Blev det för mycket uppmärksamhet på baktiktanternas förehavande med dom ”ensamkommande” männen…så att denna brasklapp måste slängas in i debatten.?

  • Det bästa är dock att batikhäxorna & godhetsknarkarna i flertalet ”ideella” organisationer är av samma skrot & korn. Drivs av djuriska, perverterade sexuella lustar dolt bakom ”humanistisk” agenda. Så alla avslöjanden om godhetsapostlarnas rätta ansikten är välkommet.

 61. Batikhäxor och andra hjälparbetare som köper hortjänster av människor som är beroende ställning är riktig vidrig. Skall man verkligen kunna knulla till sej asyl?

 62. Det är klart att batiktanterna skall få lite snopp som tack för hjälpen att de fixa fram asyl åt vuxna män. Billigt pris för dem, men desto dyrare för dej och mej som skall bekosta denna industri .

 63. Läkare utan gränser var en bra idé där sjukvårdsutbildade åkte ut till jordens oroshärdar och hjälpte till med medicinsk expertis. Som vanligt förfelas alla goda idéer när vänsterextremister börjar kidnappa organisationer. När Läkare Utan Gränser börjar syssla med flyktingsmuggling visas de bara att de saknar gränser för omdöme.

 64. Fantastisk vad de kan se mellan fingrarna med alla oavsett ställning, om de bara underlättar för importen av asylanter till Sverige.

  Verkar som alla som bidrar till förtätning av asylanter i Sverige får frikort av regeringen och VåldVänstern oavsett vilka brott de begår…

  Men jag skulle vilja veta hur det gick med de kvinnor på HVB hemmen som vältrat sig i sex med ensamkommande ”barn” på 25-35år. Håller regeringen fast vid att det är barn då skall kvinnorna stämplas som pedofiler och straffas hårt då de gett sig på utsatta ”barn”. Eller erkänner regeringen (knappast haha) att ”barnen” är vuxna män med onda avsikter?

  Finns så mycket man vill skall komma fram innan valet, tänk om Åkesson (blivande Statsminister) och hans partivänner ställa lite intressanta frågor i riksdagen…

 65. Många av dessa NGO:s är enbart en täckmantel för något ”demokrtisringsprojekt” a la Irak m.fl. platser. Viktigt är att det finns dyra saker under markytan.

 66. Sverige har en stor brist på Läkare och varför då tillåta svenskar att få en Läkarutbildning för att tjänstgöra i andra länder?

  • vem skulle hindra läkare att jobba utomlands när de tjänar fan så mycket mer? Men i sak håller jag med.

  • Vi har ju så många duktiga läkare ändå från Nigeria, Etiopien och andra länder där man kan köpa en läkarexamen på internet.

 67. Det har vært avslørt mange saker som feks at Pakistanske FN soldater gruppe voldtok barn på Haiti. Når bistandsarbeiderne kommer til et område dukker det plutselig også opp horer på samme sted. I dag bruker Norge 36 milliarder kr på bistandsarbeid. Noen av disse pengene går til horing og festing selvfølgelig. Her er en er en filmatisering av Jakob Ejersbo’s ærlige roman om bistandsmiljøet i Tanzania https://tv.nrk.no/serie/liberty/KKDS10001817/sesong-1/episode-1

  • Jeg kunne ikke genkende bistandsmiljøet i Tanzania som vist i Ejersbo-filmen. Boede ellers i samme område få år efter Ejersbo i nogle år. At de bistandsprojekter, jeg oplevede, ikke var pengene værd, er en anden sag.
   Men ærlig roman/film, nej, spændende, ja sådan da. Og så alligevel ikke, da optaget i Sydafrika og ikke et øjeblik fornemmelse af noget autentisk tanzaniansk.

   • Ok. Broren min jobber med bistand i Zambia og Tanzania. Har et inntrykk at handler mer om opplevelser enn idealistisk arbeid. Jeg har selv aldri vært utenfor Europa .

    • Korrekt. De ledere af projekterne i Tz, som jeg mødte, gik meget op i store biler, safari og jagt. Oplevelser frem for bistandsarbejde.

     • Jeg tror min bror er blitt bitt av basillen . De finnes helt sikkert mer stressende jobber .

 68. Utgår helt seriöst på att INGEN ”Sverigevän” donerar ekonomiska medel till den antivita kriminella vänsterorganisationen Läkare utan gränser.Vi behöver inte fler infiltrerade fiender.

  • De hade ett par unga tjejer som rände runt och tiggde pengar utanför en galleria jag besökte. En av dem kom fram och frågade om jag ville skänka pengar. Svarade att jag inte sponsrar insmuggling av lycksökare från tredje världen.

  • Har alltid förundrats över varför svenskarna är världsmästare på att ge via diverse insamlingsgalor, teve-reklam etc. Utan att förstå vad man ger till så verkar drivkraften vara att man på Facebook kan tala om att man gav och känna sig som världens räddare. Vill man verkligen hjälpa så skall man göra det direkt på plats om man kan. Brukade ibland i Sydafrika rensa ut mat ur kylskåpet som hade passerat bäst-före-datum och ropa till mig vakterna ute vid grinden. De kom springande och kunde inte tacka nog. Mycket uppskattat. Då känner man att man har gjort en god gärning på riktigt.

 69. Köper sex å smugglar lyxmigranter till Europa.Fy fan vilken organisation,dom ”GODA”…..tur att man aldrig skänkt pengar till dom eller nån annan organisation.

  • Dessa batikhäxor kan ses ibland runtom i världen bete sig som fulla tonåringar med unga pojkar i Thailand, Afrika, Latinamerika. På hemmaplan är man dock feminist och hänger ut män på sociala medier. J-a hycklare.

 70. Leger uten grenser har vært med på å smugle inn våpen til terroristene i Syria. Våpen som vi vestlige betaler for via NGOer, tv aksjoner og operasjon dagsverk. Det holder at de viser gråtende barn på tv.

 71. Ser inget konkret om varifrån dessa anklagelser kommer. Låt oss vara återhållsamma till vidare. Om detta stämmer är det förstås synnerligen allvarligt och ställer en organisation som gör så mycket bra i världen inför en kris. Enskilda medarbetare kan rasera ett förtroende! Ännu är det dock bara rykten och de bör vi inte ens kommentera.

 72. VORE BRA OM ALLA DESSA ORGANISATIONER INTE FICK ÄSKA PENGAR VIA SKATTERNA VI HAR I SVERIGE .
  SER FRAM MOT ETT FÖRBUD AV DET .

 73. ”Läkare utan gränserpersonal köpte sex i Afrika” och sedan en bild från Latinamerika, skärpning!

  Just den organisationen framställs som ”övermoralen själv” men sedan visar det sig att de är just som vilka andra människor som helst. Hur som helst gör de säkert väldigt mycket nytta men organisationen bör vara opolitisk och ägna sig åt sina uppgifter. Allt för många gånger tar de politisk ställning, som vilken typisk vänsterorganisation som helst (hela världen kan räddas, västvärlden suger ut tredje världen…..)

  • Kvinnliga eller manliga läkare…

   Det ena könet utövar enbart godhet!

   För en kvinna ”utnyttjar” väl aldrig en sexuellt frustrerad yngling…

   • Personligen så tror jag att dessa sexuella frågor är rejält upphaussade och när det förekommer är det nog mest manliga läkare som betalar vuxna kvinnor som redan är prostituerade. Det är vanligt i många fattiga länder och kanske det ända sättet att försöja sig för ensamstående mödrar. Antagligen är det betydligt vanligare med s.k. ”flickvänner”, .v.s. kvinnliga ”kompisar” som de träffar lite då och då, samtidigt som de hjälper till med försörjningen. Bra för bägge parter.

    Kvinnor betalar sällan för sexuella tjänster men visst gör även kvinnor detta och speciellt de med goda resurser och lite distans till livet. Jag tror dock inte det är lika vanligt. En orsak förutom de rent sexuella är nog att många kvinnor känner rädsla för främmande män.

 74. Något för Läkarförbundet att utreda!!
  Som medlem i Läkarförbundet sedan urminnes tid kräver jag att Läkarförbundet utreder detta!!

LÄMNA ETT SVAR