232431
InrikesUtrikes

Lauren Southern: Västs identitetskris möjliggör islams dominans

Publicerad 7/29/2018
Annons

Medan man i väst blir allt mer historielösa och ägnar sig åt omfattande historierevisionism, vet man inom islam precis vad målet är. Detta kombinerat med storskalig invandring utan att någonsin ha tillfrågat befolkningarna i respektive land bäddar för en dyster framtid i väst.

Den kanadensiska frilansjournalisten Lauren Southern var nyligen på besök i Australien, dit hon fick visum efter att först ha blivit stoppad. Sedan tidigare är hon portförbjuden i Storbritannien. Samhällsnytt har tidigare delvis täckt hennes Australienbesök.

På plats i Australien ville hon besöka en så kallad no go-zon. Där blev hon snabbt uppsökt av polisen som förklarade att hon riskerade att störa friden ifall hon gick in i denna zon och i synnerhet ifall hon närmade sig den lokala moskén.

Massinvandringen håller på att utradera västs unika identitet, var ämnet för vår tidigare artikel som berörde hennes Australienbesök. I intervjun ovan talar Southern om framtiden och bland annat Sverige tas upp som skräckexempel där befolkningen inom några decennier kommer vara i minoritet och varför detta pågår i väst.

En annan synvinkel på problematiken bjuder författaren Camille Paglia på som också pekar på den politiska korrektheten och historielösheten men även universiteten samt en urspårad feminism som skäl till förfallet i väst. Paglia är feminist men starkt kritisk till den nya sortens feminism som nu sveper över väst. Hon drar paralleller mellan väst idag och Romarrikets förfall, något hon menar är väl tydligt i kulturen och konsten.

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
835Ryssland fick skulden för möjlig ukrainsk attack på civila
Annons