Malmö FF-spelare dömd till fängelse och utvisning för våldtäkter mot barn

Delningar

Kingsley Sarfo från Ghana, sedan en tid tillbaka fotbollsspelare i svenska Malmö FF, döms till fängelse för flera våldtäkter mot barn. Han ska efter avtjänats straff också utvisas ur Sverige.

Sarfo har suttit häktad sedan i höstas och häromdagen kom domen – i två år och åtta månaders fängelse.

Våldtäktsmisstankar riktades mot Sarfo redan när han spelade för Sirius. Bland annat fick klubben oroliga samtal från en mamma till en 12-årig flicka som den ghanesiske gästspelaren varit på.

Av polisens förundersökningsprotokoll framgår att Sirius klubbchef Michael Lundgren och tränaren Kim Bergstrand hållit ett möte med Sarfo där man förklarat för honom att det i Sverige rådera andra lagar och värderingar än i Ghana och att det här inte är tillåtet att ha sex med minderåriga.

Trots detta valde Malmö FF att köpa Sarfo för 14 miljoner kronor, pengar som nu kan vara bortkastade. Det är samtidigt oklart hur mycket av vad Sirius ledning kände till som kommunicerades till Malmö FF inför spelarövergången. Malmö FF:s klubbledning har aviserat att man överväger att kräva tillbaka köpesumman.

Sarfos advokat har meddelat att domen kommer att överklagas.

Det är oklart varför personer som inte är svenska medborgare tillåts spela i allsvenska klubblag.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

276 KOMMENTARER

 1. ”Det är oklart varför personer som inte är svenska medborgare tillåts spela i allsvenska klubblag.”

  – Girighten och maktberusningen styr helt och hållet ”det fostrande” idrottsintresset i Sverige och även övrigt i världen. Rimligvis borde det vara helt självklart att allsvenska spelare måste vara svenska medborgare, annars representerar de ju sitt hemland. Allt verkar dock möjligt i det galna landet Sverige.

  Trevligt om två villkor nu uppfylls, laget blir blåsta på sina pengar och utvisningen blir på livstid.

 2. Tänk att man måste få förklarat för sig att sex med barn inte är tillåtet.
  När kulturskillnaderna är så stora bör vi inte acceptera dem över huvud taget.
  Till alla batikhäxors stora sorg och ilska.
  Naturligtvis ska denne pedofil och alla andra våldtäktsmän UT NU!

 3. Så j*vla sjukt att man måste hålla ett möte med en vuxen man om det fullständigt självklara att inte idka sex med en minderårig…skit i fängelset och skicka idioten till Ghana omedelbart.

  • Borde inte Michael Lundgren och tränaren Kim Bergstrand ha klargjort detta i samband med att de köpte hans kropp?
   (märklig att vissa köp av kroppar är tillåtet men inte andra!)

 4. Kingsley Sarfo är förmodligen kristen och därför är det inga problem med att döma honom och utvisa honom. Han har ingen politisk organisation som skyddar honom.

  • Lika idiotiskt det med. Är de svenska följer de svensk lag även utomlands och reprenterar Sverige. Så det så.

  • Räkna med mängder av liknande artiklar fram till valet.
   Allt för att minimera skadan som invandringen åsamkar.
   Allt för att skydda PK-maffian.

  • Att det är ljusare beror på att det är sommar och det gnäller muslimerna på också för de får inte äta och dricka innan det blir mörkt.
   Kanske PK Sverige kan ändra på vädret också!

   • De köper väl en semesterö med bättre väder dit muslimerna kan åka till ramadan. Hade iofs. varit skönt, muslimfritt en tid varje år.

 5. Ledningen satte sig ner och förklarade att det är andra regler och lagar som gäller i Sverige… Så det gör saker och ting bättre då? Hur tänkte ledningen där, egentligen?

  De BORDE dragit i nödbromsen direkt, och sett till att Sarfo ställdes inför rätta, istället för att försöka skicka vidare problemet till MFF. Och 2 år 8 månader, det ger honom i verkligheten bara 2 år, och så har han suttit av 6 månader redan. 1 och ett halvt år i fängelse, där han kan träna och hålla formen, vad för straff är det? Bra att domen överklagas, förhoppningsvis blir det längre straff. Och att de håller på utvisningen. Sådana som Sarfo har vi ingen nytta av i Sverige.

  • Det snackas om att hon faktiskt var 17 men hade uppgett 14 till svenska myndigheterna. Alltså var det ingen svensk tjej. Flickan har dessutom sagt att samlaget var frivilligt, om det bara är skitsnack eller inte vet jag inte.

   • Då vill jag svara att åldern spelar ingen roll. Våldtäkt är våldtäkt, oavsett om hon är 14 eller 17. Precis som mord är mord, rån är rån, osv. Ett brott är ett brott, oavsett ålder, kön, etnicitet.

    Sen, om samlaget var frivilligt från den ena sidan, behöver det inte vara frivilligt från andra sidan. Hon säger ju i anmälan att det INTE var frivilligt. Man anmäler väl inte frivilliga samlag?

    Så, om det är som du säger, ska hon ställas inför rätten för mened. Men om hon är oskyldig, och hon har blivit våldtagen, ska ju gärningsmannen ställas inför rätta. Och då ska det inte finnas några förmildrande orsaker, inte ens om han är en duktig fotbollsspelare.

    Rätten har dömt honom, låt oss utgå från att bevisläget är emot honom då. Och jag anser att våra straff för våldtäkt är alldeles på tok för lindriga.

 6. Rätt och riktigt..

  Men icke-svenskar som mördat Svenskar..

  Varför utvisas inte dom..

  Ge mig ett enda rimligt skäl till varför de ska stanna och leva på VÅR välfärd..!?

  • För att PK ljuger att det vore farligt för dem i det falska hemland som den anonyme islamisten uppgivit. Svenska staten saknar kompetens att hantera ens de allra enklaste och samtidigt mest akut livsnödvändiga företeelserna i samhället. Noll koll rakt igenom. Om hela offentlig sektor plötsligt upphörde att existera så skulle ingen märka någon skillnad. De ä’r bara lallande zombies som inte fattar nånting om nånting och som alltid misslyckas fiaskomässigt med allting.

 7. Gissa hur stor den mediala uppmärksamheten hade varit om gärningsmannen istället varit en blond sverigedemokrat i ett division 5 lag. Vem har blivit viktigare än vad i de propagandistiska mediernas land.

 8. Inte ens dom som ingår i en svensk förening kan ta till sig svensk kultur. Då är det så illa att vi måste skicka tillbaka ALLA. Skräpmänniskor kan inte komma till sin rätt i civilisationen.

 9. Näääää!! En toppenspelare också!!?? Hur är det möjligt… kan det inte vara som så att små flickor fått lite vänskapliga kramar????
  *ovan skrevs med ironi*

 10. OT
  Kvinnorna i förorten känner sig svikna av politikerna, islamister kontrollerar gatorna.
  Inga problem säger Ruinfeldt, vi snålar in på polisen och skickar ut mammorna för att ta buset i örat.

  • och det andra geniet säger ” de e bara käbbel ” ………. hur kunde man välja ut dessa två toalettstolar till statsministrar?…..jag menar det fanns ju ca.5 miljoner att välja mellan

  • Reinfeldt kan inte räkna ut att de kriminella flyttar då sin knarkhandel om morsan ska lägga sig i.
   Den idioten har varit statsminister i Sverige!

   • nää gunilla nu får du ta de lugnt o öppna ditt hjärta…
    -skämt åsido tänk då vilka muppar som röstade fram reine…

     • inte alls.. han höll vad han lovade. han sa att han kommer soppa skiten under matttan o de gjorde han…

     • Du har fel min vän – han höll verkligen inte sina vallöften från 2006. Han lovade att ta itu med den galopperande kriminaliteten. 8 år senare var det värre än någonsin. Det var på den lögnen han fick makten!

     • tja det där med kriminaliteten är en annan sak men läs hans bok där ser du en skillnad .. vad han vill åstadkomma o vad han lovar.. att vilseleda befolkningen var hans strategi..
      i boken är han öppen om att han vill sänka sverige…..med alla medel o kommer göra allt för att bli vald.. o lova allt….

      vad han sa på tv.. är bara uppsåtliga lögner, vilseledande info etc etc… allt som han skulle göra för att sänka sv… och det kunde han bara göra om han blev..vald… minst 1 gng..
      — hahaha tyvärr så är folket so dumt att dom valde honom igen….

      alla ni som tycker till om raine.. läs hans böcker.. då inser ni att han bara var strategisk!!! han är den 1 som skrev en ärlig bok om att han kommer sänka sverige.. o hade det som mål!!! lövfen är en helt annan sak…

     • ”Det sovande folket” är beviset för att Reinfeldt är socialdemokrat, har alltid varit.

     • well han sänkte skatten.. men höjde avg. det är en annan sak hahaha dessutom lovade han att alla ska jobba.. även dom som är sjukskrivna.. osv.. o sänka a-kassan.. o det höll han med…. att dom som röstade på han blev arb. lösa…. ja tja.. o fick lägre akassa.. hahahah vad ska man säga.. vilka muppar!!!

     • han lurade ingen .. han gjore det han lovade..

      att han gjorde sedan mer .. det är en annan sak.. att slutsatsen ser du idag.. ja tja.. jag läste hans bok innan hans första mandat.. o kan konstatera att

      LÄS hans bägge böcker o inse att ni kastar sten på fel person!!

     • Sänkt skatt är den feta masken på kroken när det gäller röstfiske men det man inte tänker på är att minskad skatt på det ena blir höjd skatt på det andra så ”vinsten” blir mikroskopiskt liten.

   • För araberna är mammor betjänter, precis som deras systrar. Kvinnor är boskap som ska veta sin plats i kamelstallet och har ingenting att säga till om. De sköter allt i hushållet. Det är därför baaarnen inte klarar av att ta hand om sitt eget boende. De har aldrig varit med om något liknande och hatar det. Ser det som förnedrande att de själva ska tvätta, städa, laga mat.

    • Ja bra.Även att de kriminella sönerna lägger knarkpengar på köksbordet åt sin social-bidragsmamma.
     Det tackar hon väl inte nej till.

    • Reinfeldt har gjort sitt för sina uppdragsgivare och jobbar för bland annat Bank of America som tack för hjälpen.Han tjänade 22 miljoner förra året på att blåsa svenskarna.

     • Absolut håller med dig. Men att kalla honom för idiot är fel, idioter är de som röstat på honom. Jag hade en arbetskamrat en gammal erfaren jurist som år 2006 sa till mig att Fredrik är bra. Han kunde inte se igenom Fredriks satanistiska mask, jag blev väldigt besviken.

  • Roligt alias du har ja riktigt fyndigt. Jag har läst artikeln om detta o kan bara säga att kasta ut denna regering samt även ev allians o låt SD styra skutan framöver..

   • Absolut inte en dag senare än 10 september.
    Det är dags för Jimmie att sätta sig i förarhytten och få kärran på vägen igen. Men först måste vi koppla bort släpet, för Sverige klarar sig bättre utan alla ekonomiska immigranterna.

 11. Måste man förklara för alla vilka jävla lagar som gäller här! Är vissa jävla skithögar som kommer hit totalt jävla hjärnrubbade av sin religion och kultur?

 12. På några få år har ”politikerna” lyckats förvandla vårt land till fullständig oigenkännlighet! Jag tror att man måste bo i de större städerna för att förstå omfattningen. Man bör också gå ut och handla i de stora affärerna för att verkligen se det. Detta är kanske räddningen för Löfven och hans medbrottslingarna i det kommande valet – det är många som inte vet vad det handlar om.

  • Måste vara så, skulle flertalet svenskar veta vad som försiggår i landet så skulle väl aldrig sittande regering kommit till makten.
   Finns fortfarande horder av blåögda naiva svenskar som vägrar inse fakta.

  • Du ska se att någon dysfunktionell,sinnessvag svensk kvinna leker moder Theresa och vill gifta sig med honom.”Sann kärlek” upptod genom breväxling och senare under besöken i fängelset.Så får han stanna.Det är ändå Europas mest sinnessjuka land Sverige det här.

   • Hur känslor uppstår hos Kvinnan för en specifik man är ett mysterium lika lätt och godtyckligt som dem uppstår kan de försvinna förhållanden och sk kärlek mellan man och kvinna är ett lotteri som inte är värt ett skit så det är inte alls en omöjlighet att någon svensk kvinna blir kär i honom tex, för att han har söta öron och då spelar det ingen som helst roll vad han gjort!.

   • Anders Eklund blev ju ihop med någon tokkärring som skrivit till honom. Samma hur hemskt brott en man gjort sej skyldig till så finns det alltid någon kvinna som tror att hon kan ”bota” honom. Vidrigt.

  • Eller,ett billigare alternativ.Helt avstå ifrån att köpa mörkhyade skummisar ifrån långtbortistan och djungeln.

     • Jo det blir väl det nya nu att klubbarna får ringa runt till domstolar polis och åklagare. Jättebra och tryggt samhälle.

     • När man pratar om de summorna skall man alltid göra grundliga undersökningar. Huvuden kommer säkerligen att rulla i MFF.

     • Jag vet inte hur mycket information en klubb måste ge ut vid försäljning. Men normalt så gör köpare egna hälsoundersökningar för att garantera att spelaren är ”frisk”, i vissa fall har det vart uppenbart att klubbar köpt spelare som vart skadade, utan att de kunnat upptäcka detta men jag har aldrig hört talas om återbetalning.

 13. 14 miljoner för att springa runt o leka fotboll? ja bara där så ser man att vissa lekar kan man bli förmögen på. Vad tillför leken fotboll sveriges välstånd? inte ett skit. Människan lever kvar i primitiva former av ”underhållning”

  • Fotboll är faktiskt en mångmiljard industri som ger en hel del arbeten och skatter.
   14 miljoner är fickpengar inom fotbolls världen.

 14. Det var en backpacker som for runt i de Afrikanska länderna..

  Han hamnade i en by och blev våldtagen av 2 afrikanska män..

  Han sökte sig till närmaste polisstation och ville anmäla händelsen..

  Polischefen sa att det blir svårt att hitta förövarna..

  Backpackern säger då..

  -Men har du inget mer att säga..!?

  Poslischefen sa:

  GÅ INTE DIT IGEN..

 15. Inget av det blir verkställt så länge 7k sitter vid makten.
  Han är ju ensmamt baaaaaaaarn.
  Annie fixar.

  • Ordet ”värdegrund” är precis ingenting, det bygger på det lika värdelösa ”allas lika värde”, fel i flera led.

   • Värdegrund låter som värderingar som har gått på grund vi Svenskar ska inte tro att vi har något särskilt som värderingar eller kultur alla kulturer är lika bra. och därmed jämnt

   • Debattören Stig Björn Ljunggren har menat att ”värdegrund” bara är ett nytt sätt att utöva makt över en påtvingad grupp som en skolklass, LO-medlemmar eller utestänga individer från både det ena och det andra. Han har förstås rätt.

 16. Hur många tiotusentals av denna sorts kriminella har Löfven och Reinfeldt importerat till oss SOVANDE SVENSKAR ?
  Hur har TVÅ (2) politiker lyckats med att TOTAL FÖRSTÖRA hela Sverige på några år ?
  Ingen normal Svensk har kunnat drömma om vilket HELVETE dessa politiker gjort med vårt land.!!!

   • Alla vet att vansinnet började med Palme. Men det har ESKALERAT till orimliga nivåer under Reinfeldt och Löfvens tid vid köttgrytorna.

    Tror någon att en ny regering kan röja upp i detta helvete som vi nu lever i ?

    Ps. rekommenderar de som inte inser vad som händer i vårt land, bo granne med det importerade folket i en månad så kommer ni att förstå hur vi arbetande Svenskar får leva vårt liv. (gap och skrik hela nätterna att gå till arbetet utan att få sova är fruktansvärt.)

    • Det fanns inget MENA folk i Sverige på Palmes tid då var det chilenare som var poppis och Mona Sahlin fick ett barn med en chilenare.
     Palme vurmade förstås för Palestina och Arafat blev rik på svenska skattepengar.

     • Da Arafat døde hadde han en antatt förmåga på ca. 1 milliard dollar i følge Newsweek – les ca 7 milliarder nordiske skattekroner.

   • retoaktivt tjenstemanna ansvar, beslag ta allt dom har for att betala for inporten, sa sitter dom snart i en etta i Biskops garden, Tensta mfl

 17. I en del afrikanska länder har man som tradition att män gifter sig med sina unga brorsdöttrar. Inavel och pedofili.

 18. Ett samhälle speglas av sina medborgare!
  Malmö måste väl betecknas som en avskrädeshög, en sopstation helt enkelt. Många flyr till andra kommuner runt om för att slippa galenskaperna…det gör att malmö snart inte har en endaste skattebetalare kvar…kanske lite överdrivet men sanningen är att det är färre o färre skattebetalare i Malmö…

  • Malmö är ett konkursbo. Det beror säker på alla högutbildade invandrare som bor där.. Malmö bord ha minst 10.000 läkare om man ska tro på vad Annie Lööf säger..

 19. HAR faktiskt en liten fundering…
  Malmö är ju helt konkursmässigt..men MFF verkar ha hur mycket pengar som helst…är det Zlatan som fortfarande håller MFF:S ekonomi uppe?

  • Det är väl inget som hindrar Malmö kommun från att pumpa in $ i MFF, så länge deras katastrofala underskott betalas av andra kommuner? Ju mer de missköter sig, desto mer stöd får de! Socialism är fantastiskt!

  • Det var väl på fredriks tid…då han ville promota turkiet och hen erdogan
   för medlemskap i EU. Det sket sig… som allt annat från det hållet.

 20. Stepp/djungel- n*g*r, de har en helt annan kultur, ganska få svenskar vill nog anta hans, så rösta för f*n rätt i höst!

 21. Men han är ju en så ”go” kille. Självklart ska han få vara kvar och mysa vidare med barnen.. Alla andra invandrar får ju det..

 22. Oj, omslagspojken till Svenska Turistbyråns lilla bok om det vackra Sverige försvinner på annat håll.
  Ingen panik det finns hur många ersättare som helst.

  • ja …. denna killens problem är att han tjänar för mycket så att han fått storhetsvansinne 🙂 ….

 23. Individer från 3:e Världen saknar impulskontroll o ändå pumpar svenska regeringar in dessa i det svenska samhället.

  Den senaste importen, är 9.0000 vuxna män från Afghanistan, vars uppehälle svenska folket tvingas finansiera, samtidigt som det finns 350.000 fattigpensionärer i Sverige, som inte har råd att omgås med sina barn eller barn o saknar pengar till att äta sig mätta.

  Det är helt horribelt att detta får fortgå i ett civiliserat land i
  Västvärlden, där politiker spottar svenska pensionärer, som byggt upp samhället i ansiktet o sätter dessa individer utan impulskontroll på politiska pedestaler.

 24. Socialstyrelsen Informerar:
  Till dig som är fotbollsspelare och som kommer från Afrika och som
  är svag för lammkött och har svårt att motstå dessa impulser.

 25. Ska han utvisas ? Vart då ? Inte ens hemlandet vill ta emot honom, annat än om vissa politiker där får bra betalt rätt ner i västfickan.

 26. Låt oss nu analysera lite lätt , killen kommer från ett afrikanskt land som är ganska fattigt (vet inte hur fattigt ännu!) och är så jäkla bra på fotboll att han köps av ett Europeiskt fotbollslag för 14 miljoner . . .

  han har en bra karriär och bra inkomst så länge allt sköts bra och han kämpar inom laget ! !

  Vad gör han då . . . han gör sitt absolut bästa för att förstöra allt , han gör det flera gånger också ! ! !

 27. Alla närstående intygar att det är en helt vanlig, schysst kille.
  Det framhålls bl.a. att han spelar fotboll.

 28. Åter är det Koranen som talar . Som muslim måste han lyssna på sin imam .
  Imamen påminner alla , från vaggan till martyrskapet , att han får & ska
  skända och förgöra Vårt Sverige . Precis som 7-maffian ,!

  Det är islams krig mot civilisationen . Amen

  • Då skulle man sett ”uppsynen” på de unga flickorna han varit på.
   De blir sig knappt aldrig lik igen efter det..

 29. Det ska inte räcka med att man är svensk medborgare i ett svenskt landslag, man kan gott begära att vederbörande dessutom är riktig svensk.

  Att köpa en icke-svensk för att han ska spela i ett fotbollslag borde inte vara tillåtet.

 30. Dessa importerade kretiner tror att allt är tillåtet eftersom de anser sig vara ”untouchable” och får därmed göra precis vad de behagar i de menlösa svenskarnas rike!

 31. ”Det är oklart varför personer som inte är svenska medborgare tillåts spela i allsvenska klubblag.

  Nej, det är inte oklart. Nio sådana får plats i en matchtrupp enligt SvFFs regler.

  • Håller med! På samma sätt som svenskar får spela i andra klubbar utan att vara medborgare i det aktuelle landet!

 32. Dom hade väl glömt tala om för honom att man inte får våldta barn. Myndigheterna har en förmåga att glömma bort att informera om sådant som är olagligt. Jag väntar t.ex fortfarande på ett utskick till alla hushåll där det framgår att man inte får råna banker.

 33. Två år och åtta månaders fängelse.,, vilket billigt straff gambianen fick!!.Trots detta valde Malmö FF att köpa Sarfo för 14 miljoner kronor!! fy fan vilka äckliga klubbledare..

  Skit snack att de inte visste vad det som pågick. Jag tror att Malmö FFs skitstövlar spekulerade och trodde att gambianen skulle få lågt straff som det brukas när det gäller muslimer som våldtar.

  Apropå fotboll kommer hör och häpna!! svenska poliser att vara på plats under fotbolls-VM 2018 i Ryssland. Syftet är att stödja och samverka med rysk polis i arbetet med ordning och säkerhet???

  Kan tänka mig att den svenska polisen kommer att ta med sig enorma mängder korv, bröd, bullar och ”svensk kaffe”. .kanske lådor med armband som ska delas ut till fotbollshuliganer där det stör ”tafsa inte din motståndare”.. Sverige i ett nötskal!

  http://www.friatider.se/svenska-poliser-till-fotbolls-vm

 34. Herr Mats Dagerlind .
  Vi är ju med i EU och då är det fritt fram , precis som Z fick spela i Holland , Italien , Spanien , Frankrike och UK .
  När det gäller andra länder så går detta under arbetskraftsinvandring . Precis som ishockey , basketboll och friidrott .Detta borde redaktören känna till ., eftersom du gärna kritiserar att så många får uppehållstillstånd . I dessa ingår alltså idrotsmän , studerande , forskare mmmmm. Företagen idag har ju svårt att hitta tex välutbildade IT folk .

 35. Tyvärr utarmar dessa importer den svenska fotbollen. Unga spelare får aldrig chansen. Se på Italien med ett landslag i kris. Importen har tagit död på ”Gli Azzuri”

 36. Ännu en i raden av en sunkig importerad varelse , som visar sig vara en dyrköpt 3:e klassens sörja. När börjar vi rena vårt Svenska Sverige från svåranpassat efterlyst kriminellt sunk ? Regeringen lär vi aldrig ha någon glädje av på den punkten, då dom är den sunkiga importens företrädare.
  RÖSTA BORT IMPORTÖRERNA DEN 9: SEPTEMBER

 37. TA DETTA PÅ ALLVAR!!!!!!
  Prognoser inför valet i all ära. De är bra att de görs. Men vi har ett stort hot som vi måste ta på fullaste allvar och det är fusk vid räknandet av röster. Det finns en mängd anledningar att personer som räknar röster i diverse valstugor i Sverige under valdagen gömmer undan röster som läggs på SD. En mängd rösträknare har inte sin politiska förankring hos SD och de kan mycket väl strunta i att räkna röster som läggs på SD eller gömma undan röster. Det här är ett riktigt allvarligt hot och vi måste göra något åt detta. Annars kommer vi sitta med en socialdemokratisk regering när rösterna är räknade.

 38. Ja vad är 14 meloner mot ett stjärnämne som har vissa integrejringsproblem??
  Värdegrunden är töjbar …

 39. Jag tycker Sirius skall ge de drabbade småflickorna de 14 miljonerna de fick betalt för afrikanen, Malmö får st sitt kast och bara gilla läget.

 40. Jag säger bara hur är detta möjligt? Skär bulorna av honom innan fanskapet deporteras! Eller ska han få fortsätta i sitt hemland!

 41. Märklig företeelse att klubbar kan köpa in spelare som per automatik får uppehållstillstånd/arbetstillstånd i vårt land! Den lyxigare formen för människohandel där ingen kontroll förekommer om de har ett ostraffat leverne eller är säkerhetsrisker! Det enda viktiga tydligen att de är ”stjärnor” som kan generera pengar och ära till klubbarna! Att de sen är pedofiler och allmänt obehagliga i sitt sätt att vara, vem bryr sig, förrän offren för dem vågar träda fram!

 42. Jo Mats, det förekommer att spelare med utlänskt medborgarskap spelar i klubbar utanför sitt eget hemland, ganska vanligt dessutom.
  Men som tur är, så ganska ovanligt att de beter sig så illa som den här typen.
  Men I övrigt så har du, som vanligt Mats, skrivit en utmärkt artikel.

 43. Småborgarnas satirblaska Sydsvenska Bilbrandsbladet har en huvudledare idag som propagerar för MILDARE straff! Oj vad de hänger med i samhällsutvecklingen och har kontakt med opinionsutvecklingen. De islamistiska torterarna ska ”vårdas” så att de kan skapa sig ett nytt liv. Sydsvenska Bilbrandsbladets redaktion består alltså av sinnessjuka psykopater som ser till att DU ska torteras ihjäl!!!
  https://www.sydsvenskan.se/2018-06-11/krav-smartare-straff-det-ar-var

 44. Igen och igen och igen händer det som förr var helt otänkbart. Vilka är det som begår dessa grova sexuella övergrepp mot oskyldiga barn/unga. Vilka är det som begår gruppvåldtäkter och andra grova sexual- och våldsbrott? Ni vet svaret. Ni som har förstått sambandet mellan alla grova brott och 7-klöverns galna asyl- och invandringspolitik ni röstar troligen på SD.
  /CC

  • Man har ju inte yttrandefrihet längre och kan i princip inte säga någonting. Men kurvan över antal migranter till sverige är i princip identisk med antalet ökande våldtäkter. Det kan ge en fingervisning.

  • Ljuset i tunneln är att SD:s inflytande i och med starka opinionssiffror verkar ha lett till att afrikanen kan utvisas. För ett antal år sedan hade det kanske varit omöjligt. Vindarna har vänt. Men…att han blir utvisad tror jag på när jag ser det.

 45. Det förvånar mig att det blev utvisning den här gången. Varför? Det är ju kutym att domstolar ska hjälpa Advokatsamfundet och inte utvisa deras återkommande kunder.

 46. Ett tips till MFF, anställ bara vita spelare så kommer graden av sådana här tråkigheter minska till princip noll. Bra att Kingsley Sarfo blir återförd till sitt rätta hemland, där han bör stanna, när börjar vi sända hem resten av hans likar?

    • Det finns ju snart inga vita i det här landet och finns de, så får
     de stå tillbaka. Mer en regel än ett undantag.

    • Mina två adopterade barn som kom hit när de var bäbisar ska alltså inte få spela fotboll eftersom de är asiater. Det kallas rasism och hets mot folkgrupp.
     Rolf Tylstedt
     Jur.kand.

     • Jag förmodar att du kommer att uppfostra dina adopterade barn efter svenska värderingar och lagar?
      Det handlar nog inte så mycket om rasism, utan allt för stora kulturskillnader. Dessa kulturskillnader är ju inget som vi hittar på eftersom tränaren och chefen kände sig manade att upplysa honom hur det fungerar i Sverige.
      Förhoppningsvis är detta ju inte nödvändigt med dina adopterade asiatiska barn.
      Så dina barn kan nog spela fotboll här!

     • Mina barn är vuxna och utflugna sedan många år. De har fina befattningar i samhället och ser säkert med löje på de åsikter som florerar här.

     • Självklart gör de det!
      Det här med ”allas lika värde” stämmer ju inte riktigt. En del är ju finare och har bättre åsikter än andra. Jag utgår från att ni tillhör den skaran.

     • Nej det har jag inte sagt. Själv har jag ett särskilt öga till just adopterade. De är välkomna eftersom de inte valt själv. Däremot är adoption i sig förkastligt av andra orsaker, mest för barnens skull.
      Rasism är ett värdelöst begrepp, det betyder ingenting. Rashat är däremot dåligt och något jag är starkt emot.
      Hade alla varit nationalister så hade världen fungerat så mycket bättre, inga etniska konflikter, inget rashat.

     • Dina uttalanden rimmar dåligt med din plötsliga helomvändning. Det är ju just rashat du tycks stå för. Tycker du som nazisterna att den ariska rasen är överlägsen andra etniska grupper?

   • Eftersom var muslim är en bricka i islamiseringen , låter ” Vita spelare ” som en självbevarelsedrift . Amen

  • Fegt av dig att inte uppträda med ditt eget namn på detta forum. Håll dina tankar för dig själv och förstör inte för oss som tycker att SD börjar bli ett rimligt alternativ i svensk politik.

   • Varför skulle din åsikt om SD förändras pga vad en skribent här säger i kommentarsfältet?
    Du kan väl tänka själv?

   • Det här är internet, här använder folk pseudonymer och det har väldigt lite med ”feghet” att göra. Jag skriver precis vad jag vill inom lagens råmärken, tack så mycket. Men din frus son kanske är från Ghana, vad vet jag?

 47. Medborgarskap har väl ändå inte ngt att göra med vilket lag man spelar i däremot bör man inte ta hit Mena-spelare då det liksom i hela befolkningsgruppen råder ett kaosartat förhållningssätt till livet med katastrofala medeltidsvärderingar.
  Hur tror ni folk med en livssyn som är flera tusen år gammal kan förenas med ett itsamhälle? Det går givetvis inte då normaltillståndet är krig och kaos för dessa människor och det är som att släppa ut vargen på lammbete i porslinsbutiken.

 48. Många av dessa har sedan födsel fått höra (och hjärntvättats av muslimska ima-mer) att vita kristna mäniskor och judar är orena grisar/hundar som man kan skära halsen av .. då kommer muslimerna lättare in i pradiset. Detta är vad nästan alla från dessa länder i mer eller mindre grad fått höra sedan barnsben. Hatet mot oss vita och mot judar sitter liksom i ryggraden på dessa folk. Men tyvärr har ingen av 7-klöverns politiker begripit hur ofantligt stort hat (mot oss) det finns ibland alla migranter som nu kommer hit och begår grova brott och/eller som försörjs via so-cialbidrag.

  Dessa människor har ingen avsikt att bli en del av det traditionella Sverige. Nej, de är här för att ta över vårt land och deras mål är att totalt omvandla Sverige till ett islamistiskt land. Och det värsta av allt är att dom är så fanatiskt indoktrinerade att dom ser ner på oss och tror att deras kultur och deras religion är helt överlägsen vårt sätt att leva/tro.

  Endast SD har insikt om vad dagens galna asyl- och invandringspolitik handlar om. 7-klöverns politiker är antingen extremt naiva eller så är dom psykopater som uppenbarligen skiter i hur det går för oss infödda svenskar.
  /CC

 49. Åklagaren som rimligen borde vara från Uppsala gillar uppenbarligen inte Malmö FF då det anmärkningsvärda att det yrkades på utvisning skett.

 50. Det borde vara straffbart att hela tiden besluta om mer och mer och mer pengar och bidrag till utlänningar, till nyanlända och det borde vara straffbart att bara öka och öka och öka bidragsanslagen till andra länder.

  Vi då? Vad händer med oss? Det blir allt mindre pengar kvar till oss, till vår välfärd och vårt lands framtid. Jag anser att det måste finnas ett tak på hur mycket pengar som politikerna får slösa bort på andra än oss som är infödda svenska medborga-re. Måttet börjar bli rågat nu. Det är nog nu, anser jag. Det är hög tid att vi får ta del av alla skattepengar som vi betalar in. Våra pengar ska inte bara gå till utlänningar och till andra länder. Men tyvärr är det bara SD som vill ändra på denna politik. Jag hoppas att SD får många fler röster. Endast SD kan o vill rädda oss och vårt land.
  /CC

  • Håller med dig om förfallet och att det har gått alldeles för långt med denna okontrollerade import av våldtäktsmän, knarkimpotörer, rånare, mördare!! SD 2018!

 51. Jag förstår inte hur han kan bli dömd. Han är ju assimilerad i våldtäkts Sverige. Kommer detta till pedofilerna i HD hittar de blixtsnabbt en ansvarsfrihetsgrund.

 52. Se hur mycket vi är beredda att offra för vår nöjes skull.
  Sparka boll, 14 miljoner, våldtäkter – vi sväljer allt och det finns det säkert sådana som tycker att det är synd att han ska utvisas.
  Jag rycker att det är synd att han kom hit över huvud taget.

  Tand för tand, öga för öga föreslår jag.
  En snygg liten operation och han kommer aldrig kunna stoppa något i någon – som tack från Sverige.
  Sedan kan man utvisa honom.

  • En snygg lite operation ? Nej en brutal sådan med rakblad och utan bedövning och ingen eftervård ,som ju är tradition ifrån hans hemland.
   Först av med ”riskfaktorerna” och sedan ut med fanskapet utan pardon. Kanske en spark i ändan som tack.

 53. Så här blir det när pengar är viktigare än ära och lojalitet i sportvärlden. Jag anser att Malmö FF enbart ska ha spelare från Malmö, osv. Helst såna som vuxit upp där. Jag har noll intresse av ligafotboll. Låt oss säga att jag är uppvuxen i Dalarna och bor där, och det lokala laget i huvudsak har spelare från alla möjliga orter — vad är då meningen med att stödja sitt hemmalag? Jag fattar att folk måste ha intressen, och för vissa är det att se på fotboll, men jag fattar inte varför jag skulle heja på en Malmöit eller en afrikan när jag bor och är uppvuxen i Stockholm.

  • Ja det finns mycket om detta med invandring av fotbollsspelare .
   Men om vi nu tar fallet Sarfo , så hämtades han av en familj Strand till Sverige . En familjemedlem Nicklas Strand kallar sig AGENT . Sarfo härjade i två småklubbar i Malmö. Mlällby sade nej tack . Men Sirius tackade ja efter en lyckad provspelning . Agent Strand ordnade ett kontrakt där han såg till att få 50% i arvode. Sarfo spelade upp Sirius i allsvenskan . Blev stjärna . Han hade nu under sin sejour i Sirius viss förkärlek för småtöser . Sportchef och tränare larmades och man häll ett KVARTSAMTAL med Sarfo. Sirius anade
   säkert problemen då familjen fick ibland åka till Uppsala för att städa . Det var allmänt ett problem . Han påstod att han tog körkort men kom aldrig till skolan . Men glatt körde han runt och glassade för brudar . Väl i MFF bra start . Men sedan kom problemen som ni nu alla vet .
   MEN var i helvete har Agent Strand hållit hus ??? Kollade MFF inget om Sarfos beteende i Uppsala och i Malmö där han tidigare verkat . Tyvärr så behövs minst en övervakare per invandrare

 54. Jag måste säga en sak det är inte konstigt att SD har minst 20 % av väljarna .
  Kolla svaren , vissa kan inte läsa svenska och så klagar man på MENA folket
  Om ni nu vill begränsa invandring VARFÖR skall ARBETSKRAFTS INVANDRING tillåtas ???
  När har jag sagt att Ghana tillhör EU . LÄS
  En skriver kolla kartan javisst . Gahna ligger inte inom EU men från andra länder kommer människor hit just pga ARBETSKRAFTS INVANDRING
  MATS DAGERLIND gör en insats

 55. Tycker inte ett dugg synd om MFF. De får stå sitt kast. De har väl skyldighet att göra en bakgrundskontroll på de spelare de köper upp. Att få en pedofil i sina led drar ner klubbens anseende så de borde vara mycket noga med sina inköp.

 56. Stasi-Expressen mörkar som vanligt att det är en mörk kraft som är skyldig.
  Allt i ett försök att inte gynna SD, vilket såklart misslyckades eftersom det numera finns fria medier.

LÄMNA ETT SVAR