sanna misshandel

Foto: privat

Inrikes

Man anhållen för mordförsök efter misshandel av kvinna

Publicerad 12/9/2019
Annons

I torsdags i förra veckan greps en man i Karlstad misstänkt för mordförsök på en kvinna. Misshandeln skedde på ett hotell och kvinnan är fördes till sjukhus. ”Det var riktigt nära men min lilla tös klarade sig tack och lov”, skriver hennes mor på Facebook.

Mannen, som är i 30-årsåldern, greps efter att hotellpersonal larmat polisen. Enligt polisen verkar mannen och kvinnan vara ett par. Hon fick enligt vittnen till SVT bäras ut på bår medan mannen kom ut med polisen utan tröja.

Först greps han för misshandel vilket efter nya uppgifter ändrades till mordförsök.

Igår häktades mannen av Värmlands tingsrätt. Enligt hans försvarsadvokat minns den misstänkte mannen ingenting av händelse då han kan ha varit påverkad vid tillfället.

På Facebook ska det enligt utsaga vara hennes mor som gått ut med bilder och uppmanat folk att dela dessa.

Hon skriver bland annat:

Mitt lilla älskade barn. Men nu vänder livet för henne. Hon kämpade sjukt hårt för att hålla sig vid liv. Hon mår inte alls bra men hon är hos mig och är glad att hon lever. Nu släpper jag henne aldrig mer. Jag skriver detta för att ni ska slippa spekulera. Det var riktigt nära men min lilla tös klarade sig tack och lov. Nu ser vi framåt och hoppas att lagen denna gång sköter sig.

Enligt inlägget på Facebook ska mannen vara hennes pojkvän eller ex.pojkvän och obekräftade uppgifter gör gällande att mannen har svensk bakgrund.

Åtal ska väckas senast 20 december.

Redaktionen
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
827Man ihjälskjuten vid idrottsplats – ”Man vill flytta från Stockholm”
Annons