Man sköts till döds på öppen gata i centrala Malmö

Delningar

Strax före halv nio på onsdagsmorgonen sköts en man i 50-årsåldern ihjäl vid Möllevångstorget i centrala Malmö. Vid tidpunkten var många barnfamiljer i rörelse på platsen för att lämna på dagis.

Mannen träffades enligt polisen av skott i huvudet och ryggen. Flera personer uppges ha varit inblandade i skottlossningen, varav minst en maskerad. Gärningspersonerna iakttogs sedan fly från platsen i en bil.

Ingen person har ännu gripits för dådet. Den ihjälskjutne mannen är välkänd av polisen sedan tidigare. Hans härkomst uppges inte. Inget signalement på gärningspersonerna har heller offentliggjorts. Flyktfordonet uppges av ett vittne ha varit en svart Chrysler.

Delar av Möllevångstorget spärrades av. En förundersökning om mord har inletts.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

278 KOMMENTARER

 1. Kom ihåg kära vänner, det är bara anmälningsbenägenheter som har ökat! Det har alltid skjutits 10 gånger i veckan i Malmö. Ni som tror annat är rasister!

 2. Förskolebarnen får växa upp med skottlossning och granatsmällar.

  Bra jobbat 7 klövern och era stockdumma väljare.

  Bra jobbat.

  • När jag påstår att, svenskingarna är ett av jordens dummaste och fegaste folk
   verkar det inte, som om jag hade fel med det tillägget ”kanske de allra fegaste och dummaste ”figurerna”, då folk rimmar illa.

 3. Malmö. Staden som har gått från att vara ”Skånes pärla” till ”Sveriges soptipp”. Värsta staden i Sverige, om än det är fler på väg dit.

  En stad jag en gång planerade att flytta till… Men nu är det ungefär sista staden jag skulle flytta till. Funderar till och med att flytta utomlands, för det blir bara värre och värre i Sverige. Men vill samtidigt inte, då min kärlek till Sverige är för stor.

  Men det är så här ”mångkultur” ser ut. Ju fortare våra politiker kan inse det, och vågar börja agera emot det, desto fler liv kan vi spara i Sverige.

  • Inget domstolsbeslut, eller utfört i lagens namn, så nog var det ett mord alltid.

   Vi får sända en tacksamhetens tanke till de som utförde detta ”städjobb”, att de var så duktiga att ingen oskyldig kom till skada.

 4. Catrin Stjernfeldt-Jammeh röt till i Sydslasken i dag angående morden. Hon brukar göra så angående ca vart tionde mord i stan som hon och sossarna styrt i decennier. Allt är bara fulspel för galleriet och jag glömmer heller inte hur Dan Eliasson för ett drygt år sedan sa att kriminaliteten i Malmö nu var på väg ned. Allt verkar bara vara en tävling i hur mycket man kan ljuga. Det går hur bra som helst eftersom ”journalisterna” har glömt bort vad kritik innebär.

  • Dumsvrenskarna, är några figurer, som ingen längre respekterar eller bryr sig om. Snart är de föraktade var helst de drar fram och tjänar, som ett varnagel för alla normala människor. Det dagens svenskingar är mest kända för utanför stians gränser är deras extrema feghet och monumentala dumhet för att, inte tala om storhetsvansinnet.

 5. Lek med tanken ifall Trilaterala Annie får hit sina 30 miljoner lösdrivare från Afrikas islamistiska helveteshålor, och de placeras ut i landets alla kommuner… FN Global Compact öppnar dörren för henne, tack vare en svekfull riksdag.

 6. På tal om Malmö, är det fler som lagt märke till avsaknaden av juldekorationer? Det som finns har en arabisk prägel med tinnar och torn och kristallkronor. Inga stjärnor, tomtar etc. Den enda ”stjärnan” som finns sitter på granen på Stortorget och är en karikatyr av en stjärna. Har fyra hörn och är krokig.

  • Nä vad håller ni på med, nu får ni ta det lugnt säger Löfven. I Sverige ska det vara ordning och reda, ge mig fyra år till så ska jag göra absolut ingenting åt detta.

   Gränsen har för länge sedan passerats för vad som är acceptabelt men man låter det bara fortsätta blir värre och värre. Finns absolut ingen politisk ambition att komma tillrätta med kriminaliteten.

    • Tack och lov för det. Tänk om 10% av de som röstar på SD kunde gå ut och protestera över hela Sverige och lära Löfven samma läxa som fransmännen lärde Macron. Det vara bara ca 125000 demonstranter i hela Frankrike.

    • Ja, en % om året, om jag har räknat rätt. Jag, beklagar att, du hyser alldeles för höga tankar om dumsvenskarna di fege.
     Det är till att, lura sig själv och det tjänar ingen på.

     • SVT och marxisterna tvingade fram licensavgiften på skattesedeln eftersom ingen vill se deras globalistpropaganda längre.

 7. Hahahahah Såssarnas stad där framtiden badar i kaos.
  Malmeborna har inte fattat att ge sig iväg därifrån innan poliskåren lämnat in brickan.
  Sjärnfelt ser inga problem, det är bara smågäng hhhaaaa

 8. Malmö har förvandlats från en helt underbar stad, till en stad fylld av droghandel o kulturellt våld

  Det är en tragisk utveckling, som formats o utvecklats av omdömeslösa o konsekvensbefriade politiker.

  Gemenskap var kännetecknade för Malmö, där alla ställde upp för alla. Där även kriminella ställde upp för den som blev utsatt för våld.

  Över 200.000 malmöbor har lämnat staden under de senaste tioårsperioderna, just på grund av denna våldsutveckling o staden är dessutom konkursmässig.

 9. Kopierat från Flashback:
  ”Dagens offer Saleh Abu Halab och hans asylsökande bror (brodern kom år 2015 till Sverige) är specialister på bombtillverkning, tackvare militärtjänsten i Syrien. Inte så konstigt att det skett så många explosioner i Malmö senaste tiden.”

  De verkar tillhöra en mycket stor klan som är hyperkriminell med vapensmuggling och bombtillverkning som en del av sina sysselsättningar. Mycket möjligt att den mördade i så fall legat bakom en del av alla explosionerna i Malmö. Klanen plågar flera storstäder i Europa, tex Berlin och Hamburg.

 10. Det gör ont i hjärtat, att se vårt vackra moderland förgöras av dessa oduglingar!!!! De ”flyr” hit, för att senare fortsätta sina klanfejder och annat skit!!!! FYFAN!!!!!

 11. En superkänd person i Malmö undre värld…Då måste det väl anordnas en kommunal begravning, med representanter från kommun, polis o. näringsliv.

 12. OT! Är det överhuvudtaget någon som reflekterat över den Svenske retarden Johan Hallqvist. Sedan det blev känt att en svensk dåre mördade svenska tjejen Nella Olander i Fagersta har det varit tvärtyst i alternativ media. Retarden Johan Hallqvist, ja hans namn är vida känt i alla media. ”ville veta hur det kändes att döda en människa”. Hans 14-årige kumpan ville å sin sida veta hur man våldtog. Så nog finns det svenska idioter. Fast den nyheten är väl aldrig publicerad på Samhällsnytt. Var ju fel etnicitet.

 13. Löfven är fortfarande mätt efter nobellmiddan han öste i sig o höll gaffeln i tvåhandsfattning annars skulle han löst det här

 14. Ojdå en ”kändis” från Mölletorget. Då kommer det att bli statsbegravning då många klaner med alla sina anhängare ska följa den avhållne och respekterade mannen till sista vilan. Kanske Polisen kommer att paradera och skjuta salut. Har man nått 50-års ålder då har man verkligen gjort karriär.

  • Ett perfekt läge? En klanbegravning av tyngre kriminella kan ge positiv utdelning för hela stadens normalbefolkning med rätt person bakom rattarna.

  • Tror du att det är Skåningarna som
   själv har importerat kriminella
   utlänningar?
   Per Albin Hansson som var Skåning
   ville absolut inte ha en massa
   löst ”folk” som lösdrivare!

 15. ”Man sköts till döds på öppen gata i centrala Malmö.”

  Den här rubriken skulle ju Samhällsnytt kunna spika fast längst upp på förstasidan, eftersom händelsen är ju i princip aktuell varje dag, året runt.

  Det enda som behöver ändras, från dag till dag, är gatunamnet för dådet – och att det kanske behövs ändras på ordet: `man´ till; `män´ i rubriken – dom dagar när det är flertal offer.

 16. Annie Lööf är mycket nöjd med Malmö. Hon vill med sina 30 miljoner MENA män se till att hela Sverige blir lika mångkulturellt spännande som just Malmö.

 17. Jaha då. Vad är nyheten?

  Gällande Malmö är det mera nyhet när någon INTE blir ihjkälskjuten. Pressen därför får snart växla om och börja rapportera de ”tysta” dagarna.

 18. Should we call the A-Team, before regular civilians start to organise into para-military militias to solve the problem by themselves, like in El Salvador? just wondering…

 19. SAHLE HADRI heter den ihjälskjutne kriminelle mannen i Malmö. Expressen har publicerats hans namn. Det skall tidningen ha credit för.

  Expressen skriver: …”vissa sammanhang har han beskrivits som älskvärd, artig och omtänksam. Det är vänner och bekanta som gett den beskrivningen.Så
  uppfattas han inte av Malmöpolisen. Saleh Hadri är en av de personer i
  Malmö som står högt upp på listan över de tungt kriminella. Polismästare
  Stefan Sintéus har pekat ut honom som en av stadens mest kriminella.”

  https://www.expressen.se/kvallsposten/saleh-hadri-en-av-malmos-mest-kriminella-mordades-utanfor-sin-port/

 20. Intressant att ingen har gripits ännu. Trots att mordet skedde på morgonen i stadsmiljö och gott om vittnen.82,5 % vill ha det så här.Gnäll inte.Varsågod.

  • Det rör sig enligt uppgift om professionella hit man som utför mord på beställningar. Polisen får inte fast dessa. Om den skall få det måste gängen infiltreras, men det tycker polisen är för farligt. istället skickar man, löjligt nog, upp en helikopter, som någon halvtimme efter mordet cirkulerar några varav över staden. Helt meningslöst är ju det!

 21. Saneringsmord är det bästa, eftersom politikerna för en galen politik och polisen och rättssystemet inte kan eller vill sy in de kriminella.

 22. En Syrier, precis som Al Kapone
  bra reklam, och dom är hitbjudna
  och välkomna av blindstyren i
  amatör – Regeringarna
  från 7helvetes- partiet!

 23. Patetiskt o se svenska kärringar stå i TV o beklaga sig över våldet i Malmö, den stad dom älskar och valt att bo kvar i.
  Ingen med ansvar låter sina barn växa upp i den multikulturella kriminella staden Malmö.

  • En av dessa beklagade sig i TV om att mördaren ”saknade empati…..eftersom dom sköt i närheten av ett dagis fullt med barn….”.Ok.eventuella mördare har nog fattat budskapet att skall det skjutas skjut någon annanstans….

    • Enligt Sydsvenskan :” Enligt ett vittne stod skytten och väntade på offret när han kom ut ur en port tillsammans med två andra män. De försökte ta skydd bakom en bil efter det första skottet, men blev förföljda ”.

 24. I mitt Sverige ska det vara ordning o reda. Mitt Sverige ska sparka ut illegala, kriminella, islamister och terrorister. I mitt Sverige skall ingen behöva vara otrygg. Mvh/Löfvén

  Tillägg: I mitt Sverige ska ingen behöva dö, och ingen död ska heller behöva dö.

  • Skulle vara roligt att veta att de som blev så skrämda över detta; Hur röstade dessa och hur skulle de nu rösta. Mer av detsamma eller kanske en start på en avslut

 25. Våra barns lösning är inte att skaffa (barn till höger och vänster) kanonmat till samtliga, utan att rösta med fötter och skita i kackers som skiter i dom.
  Messengs gonna be loud and clear till slut

  • ja precis, alla på skolan på den tiden tyckte han var trevlig occh hade bra humor …. alla har bara bra minnen av honom … ja jag trodde han skulle bli kirug …. pratade han alltid om 🙂 🙂

    • ja det är trist, men det beror på vår socio-ekonomiska situation …. på den rasistska regeringen och svenskarna … hade bara …. osv osv osv osv osv … fått in 10 miljoner på vårt bank-konto hade detta inte hänt …

  • Ja en snäll kille i alla sina dar, va. Hans egna visste precis hur han skulle tas. Hans egna daltade inte utan de visste hur han var van att det skulle vara.

   • ja han räddade livet en gång på en kille som hade fått en punkterad lung … genom att bränna igen såret och blodflödet med en gasolbrännare …. så jäkla fint gjort … all heder till dig mannen.

 26. En stor del av befolkningen har frivilligt valt det här, så keep up the good work. Har tröttnat totalt på det och håller nu istället med på skiten så de brakar åt helsike ordentligt – sen kanske naivisterna vaknar.

 27. Ännu en pensionsräddare som genom slump och otur, hade ett digert brottsregister! Med allt från fängelse för narkotikasmuggling, mordmisstänkt multipla gånger, grovt vapenbrott etc mm
  En sorgens dag! Hur ska vi klara oss utan honom?
  Hoppet stå till våra politiker! Att de kan fortsätta att bokstavligen talat, trycka in, en aldrig sinande ström av ersättare till guldklimpen som idag gick förlorad!
  Hur ska det Annars gå för våra barns framtid? Våra pensioner? Personal på ålderdomshem och liknande?

  • Let’s organize a GoFundMe campaign for the family! Let’s put candle’s and teddy bears in the shooting site and sell some ”Refugees Welcome” T-shirts and give the money to the unaccompanied ’minors’ populating the swedish schools nowadays. Call me crazy…

 28. Så upprepas det hela igen. ”Välkänd av polisen”. Och han har förstås gått lös och fri och fortsatt med sina brott trots kunskapen. Och så ser vi dessa löjliga grupper av solglasögonprydda och skäggstubbsodlande poliser som spelar viktiga i sin roll med avspärrningar och tomhylse-plockning. Polisen är ett skämt. En kår av pajasfigurer som borde söka sig nya jobb.

 29. Polisen förtegen.

  Ja dom har väl inte tid med att svara på frågor .

  Det ska bakas så det står härliga till för att förhindra en hämnd aktion..

 30. Det smäller både här och där. I Frankrike fanns flera Svenska EU politiker nära jihadist dådet. Puh! Dom klarade sig!
  Ödets ironi. Folk slaktas på gatorna, och dom som bjudit in mördarna sitter i säkert förvar ett kvarter bort.

 31. Måste finnas 100-tals i ”branschen” med nuvarande ”elimineringstakt”
  Ett nytt ”särskilt ärende”. Borde nog ändras till ”vanligt ärende”

  • Mig stör det inte att dessa element avlivar varandra när de nu ändå är här.
   Vad som däremot stör mig är att de är här över huvud taget.
   Lite tråkigt i sammanhanget är att för varje individ som blir skjuten så kommer det ett flertal nya. Detta är inte hållbart på sikt. Mitt råd blir att utrusta herculesplanen för massdeportering av i första hand de yrkeskriminella och när de är borta fortsätta med bidragsparasiterna.

  • Ja. Mena släkten till den skottskadade hotar sig före i kön , kastar undan läkaren och går in..

  • Lyder inte Mattson under Morgan längre ?

   Ett ärligt reportage ?, förutom att mångkulturen står för 95% av våldtäkterna förståss , inte en bokstav om det så klart..

 32. OT: fortsatta demonstrationer mot migrationspolitiken och maktmissbruket:
  Lördag 15 dec kl. 12.00 Helsingborg, nedanför terasstrapporna. Ingrid Carlqvist talar.
  Söndag 16 dec kl. 12.00 Malmö utanför Emporia
  Söndag 16 dec kl. 15.15 Mynttorget, Katerina Janouch m.fl. talar.

 33. Dessa falanger i Malmö, polisen vet exakt vilka som ingår och vem som gör vad. Ändå får de fortsätta vistas ute i samhället? Kan vi av nån anledning inte skicka dem till deras ursprungsländer så skicka ut dem i en omloppsbana runt jorden, men här ska de inte vara.

 34. Dessa kriminella har varit så läääänge i just Malmö! De kommer först hit! När jag började skriva om detta helvete i Malmö för ca tjugo år sedan var det inte ngn som tog notis! MEN en sak känns som ett första steg, vid intervju i olika SVT-sändningar idag så intervjuades två mammor som lämnat sina barn på den aktuella förskolan! Dessa två är med hundra procent säkerhet röstande på V, Mp eller V! De var i smärre chock och malde på om den härliga miljön runt ”möllan”! Har jag hört detta från vänstern så länge? Härliga mångkulturella Malmö världens bästa stad att bo och leva i!!! ( när jag växte upp och gick i skola och gymnasiet och var ute och dansade och festade ja, det var länge sedan så var det en underbar miljö)! NU, är det mellan-östern och endast vänstern trivs! MEN så äntligen träffade våldet de som försvarar skiten och NU börjar det TÄNKAS!!! Dessa två mammor tyckte det var lågt att skjuta utanför en förskola och att de unga som fick vapen bla bla bla… tydligt att deras världsbild raserades! Jag säger jipppie äntligen träffar eländet på rätt individer som nu ser vad de ställt till, själva!!!

  • Verkligheten kan ingen fly ifrån , inte ens vänsterdårararna.. Dom kommer så småning om begripa att det är deras ideologi som har skapat detta och att dom är medskyldiga för samhällsresultatet.

   • Ja du, när det är dekader för sent att göra ngt åt det! Vad hjälper det då vems fel det är? Det viktigaste är väl att de sovande vaknar?!?

  • Var det inte två miljöpartister som blev avrättade av denne Akilov. Det har alltså hänt förut att det träffat på ”rätt” personer men inte f-n hjälpte det.
   Jag menar, MP är ju inte dtrekt kända för att vilja stoppa import av sådana som den terrordömde mördaren Akilov.

   • Delvis rätt! Men mär två unga kvinnor med barn i Malmö TROR att de på fullt allvar funnit det ultimata ”livet” och att vi övriga har så fel och de då upptäcker att livet är inte enbart svart/vitt! Jag hoppas i alla fall att detta får dem att tänka lite utanför deras trånga box!!🤔😊😀

    • Hoppas du får rätt. Att de börjar tänka till alltså.
     Men tyvärr är jag nog inte lika optimistisk som du.
     Jag gav till exempel upp Sverige för mer än 12 år sedan och bor nu i ett lugnare land än Sverabia.

  • Ja de stod som två yra höns och förfärades över att de skjöt i hjäl en människa framför barnen på förskolan. Det riktigt lyste vänster naiva tankar om dem. Nu är det försent och nu får de leva i den permanenta skiten. Kan tillägga att Göteborg är inte långt eftet och Stockholm kommer starkt nu. Länge leve mångkulturen, för visst är det så alla hen och Annie lovers?

   • Hoppas åtminstone att ”hut går hem”! För övrigt har la Ernman lyckats mygla fram sin dotter ”Greta” som hela världens klimatfrälsare! Jag håller med M Uggla i hans talande refräng: ”JAG MÅR ILLA”!!

 35. Jag måste säga att de där kriminella lyckas göra det som staten inte fixar: göra sig av med de kriminella. Skål för ännu en död kriminell.

 36. Malmö är en så pass liten stad och Möllan ett så begränsat område att ett ev. signalement skulle kunna äventyra gärningsmännens säkerhet.

 37. Jo…funderar…ÄR handgranater fortfarande klassade som fyrverkerier…??…
  Det var som vanligt snack om ändra lagen men blev den verkligen ändrad…??…
  EGOR…eller någon annan kanske kan avslöja ännu en praktskandal
  som pratades bort…??…
  ”ansvar”…VAR något man tog innan 1977….därefter PRATAR man om det men glömmer snart bort det i flödet av nytt prat och lovande….

 38. För övrigt….allt är som vanligt..det är en ny kung i stan..malmö…där det redan är brist på Svenskar i majoritet….källa scb.se
  Alla malmöbor kan vara lugna…
  NÅGON av dom NYA 134.000 som beviljats put
  i år ska väl ha cv som passar…;(..

 39. Mats Dagerlind: Läs nu detta med Största Ironi:

  *Gick till jobbet och hörde ett par skott…
  Fritidshen: stod i´´och tog emot mina barn.
  Min dotter satt där och såg lite förundrad-ut….

  DDRkärringar: din dotter är Hbqrrstuw nu… hon vill inte vara diin lilla flicka längre….

  Jag är glad att jag inte är fåräldrer!! Och JA – FÅRäldrer är ett ord i min ordlista…

  • Inte riktigt. I de två första länderna är det ingen som bryr sig. Militär och eventuell befintlig polis rycker på axlarna. Endast brushurna till den skjutne reagerar i sinom tid med blodshämnd.
   I Sverige spärras platsen av, minsta krutrest penslas in i plastpåsar, platsen spärras av, polisen går upp i stabsläge och säkrar sjukhusets akutmottagning, dörrknackning, vittnesförhör och kilometerlång utredning väntar och ingen hittas eller lagförs.
   Säkert finns ett 50-tal sådana ärenden bara i Malmö.

 40. när en invandrare nått 50 års åldern så har invandraren redan hunnit förstöra så mycket och orsakat så enorma kostnader.
  så jag sörjer att invandraren fått härja så länge.
  ju yngre invandraren är då han dör desto mindre skada hinner invandraren orsaka samhället.
  men jag firar det lilla=). det blir en kaka till morgonkaffet.

  • Undrar just när 50 åriga invandrare börjar hävda att dom är 65 år, men det kanske inte blir aktuellt, för om dom får pension blir väl ersättningen mindre.

 41. Kan inte låta bli att ironisera över dom två kvinnor som intervjuades på TV nyheterna i går, vad röstade dom på i höstas och ett antal gånger tidigare?

  • Den ena kvinnan var kritisk mot att dom sköt just utanför daghemmet där hon skulle lämna sitt barn.
   Hon tycker nog att det är okej med skjutningar bara det inte sker där hon är, med den logiken kan hon inte vara annat än partilojal med C, MP eller V, eller förresten S och L kan det också vara.

    • Det får bli 10 dubbling av understödet om dom skulle avstå kriminalitet, men det hjälper nog inte för extrapengar är alltid välkomna, och kulturen att härska och ge sig på folk som inte har klanskydd är inrotat i deras DNA.

 42. Grattis Malmö, ni har blivit av med en av de mest kriminella som förstör Sverige.
  Men hur i helvete kan ni rösta fram en av de värsta Sverigeförstörarna till Kommunalråd???

  Se till att hon flyttar med sin svarta skinnsoffa till Afrika.

 43. Staffanstorp införde i höstas 6 stycken ordningsvakter med
  befogenheter att omhänderta stöket .
  Detta blev till följd att skadegörelserna minskade drastisk och
  äldre kunde röra sig fritt utan att bli rånade.
  Enligt polisens statistik har brottsligheten minskat så mycket
  att inga ordningsvakter behövs längre så de skall bort vid årskiftet.
  Det är kommuninvånarnas skattepengar som bekostar satsningen med
  avsatta medel på 6 miljoner om året.
  Med statistik kan man komma långt när man från polisens sida vill
  dölja verkligheten i samhället.

  • Polisen är en starkt bidragande orsak till att brottsligheten fått fotfäste i Sverige. Det började med Palme-mordet och misslyckade polisinsatser. Var det slutar vet ingen.

 44. Vi har naturligtvis bara sett början än.

  Politikerna och 82% arna bär hela ansvaret för kommande samhällsutveckling.

 45. Ingen behöver betala för att titta på Narcos på Netflix längre. Bara gå ut på stan i Malmö! Jammeh o sossarna njuter i fulla drag!Grattis Malmö för att ha såna underhållande politiker!

  • Japp! Sverige är inte säkert för dessa lösdrivande multikulturella vanebrottslingar, bäst att börja deportation per omgående!

 46. Direkt från LÖGNslaskan Sexpressen:

  ”Taxiföretagaren Saleh Hadri, 51, har överlevt ett mordförsök. I dag mördades han utanför sin port tidigt på morgonen. Han har utpekats av polisen som en av Malmös mest kriminella.

  Mördaren sköt Saleh Hadri i huvudet och är fortfarande på fri fot. Malmöpolisen gick direkt efter mordet upp i högsta beredskap.”

 47. Någon som såg inslaget på Aktuellt och Rapport med de två kvinnorna som uttalade sig om mordet?

  Dessa båda kvinnliga representanter av svensk PK medelklass är så
  talande i sin naivitet, dumhet, empatilöshet och brist på livserfarenhet
  så man blir fullständigt mörkrädd. De symboliserar nästan alla de
  problem och ”utmaningar” som Sverige står inför idag. Med en stor del av befolkningen i stil med dessa så kan det inte annat än att gå åt helvete.

  Den första ointelligenta kossan sa att det var empatilöst av mördaren att skjuta utanför ett dagis. Här har vi alltså en snubbe som har så pass mycket empati så han planerar att mörda en annan människa. Han ska dessutom i det närmaste vara överempatisk så att han tar hänsyn till att han mördar på sådant ställe så att påverkan för svensk medelklass blir så liten som möjligt…En kille runt 20 år sannolikt med kroppen full av droger och utsatt för hot och påtryckningar alt bra betalning ska naturligtvis ta hänsyn till svensk medelklass i första hand.

  Den andra ointelligenta kossan brädade den första dumheten med att påstå att det var brist på något vettigt att göra för gärningsmannen. Ojdå såklart att ett hittepå terapi ”jobb” 4 timmar om dagen och ett snack med en hjärndöd soc kärring en gång i månaden för att få behålla soc lägenheten i Rosengård ändrar så otroligt mycket i tillvaron. Ursäkta men det är som kriminell han har en mening i tillvaron. Det är nu han får ligga med brudar, det är nu han får köra fina bilar och bära märkeskläder. Det är nu han har en identitet, status och pengar.

  Sannolikt är både offer och förövare andra generationens invandrare och hade deras föräldrar en gång i i tiden gett fan i att flytta till Sverige, att inte bli bländade av materialismen så hade dessa båda killar sannolikt suttit på ett café och spelat backgammon i sina respektive fosterländer och haft ett schysst, lugnt och lagligt liv istället för att jaga identitet, pengar och status i ett kallt land de inte förstår sig på och som de varken vill eller kan bli en del utav.

  Grattis föräldrar, var det värt det?

  • Det var skrattretande att höra dessa höns uttala dig om vad samhället bör göra genom att ge dessa hgangsters jobb så att de onte behöver hålla på att skjuta på varandra. Har dessa höns något stt tänka med överhuvudtaget??? Dessa gangsters har medvetet valt sitt kriminella liv därför att de tjänar 1000 gånger mera än Svensson som enträget går till jobbet varje morgon och som betalar skyhögskatt till staten som sen delsr ut pengarna som bidrag. Dessa gangsters skulle aldrig ta ett vanligt jobb och de vill inte heller studera, de vill slårunt på krogen, styla och [email protected] enfaldiga bimbos. Dessa killar kan vi låsa in, men vad gör vi med hönsen som inget fattar men har rösträtt? de utgör ett allvarligt hot mot demokratin, lag och ordning i vårt Sverige.

 48. roten till allt ont är islam för islam tillhör satan
  och folk må väl inse fakta, se hur de gör med folk, världen
  vad målet är utrota alla som inte ingår i islam, sharialagar,¨
  koranen är satans cultbok

LÄMNA ETT SVAR