Foto: EU2017EE Estonian Presidency.

Margot Wallström kan bli ny EU-ordförande

Delningar

Enligt uppgifter som Aftonbladet tagit del av förekommer Margot Wallström (S) i spekulationerna kring vem som ska ta över post som ordförande för EU-kommissionen efter Jean-Claude Juncker.

– Wallström ses som en stark efterträdare till Juncker, säger en S-källa till tidningen.

– Det pågår en rad sonderingar kring Margot Wallström och hennes krets. Man undersöker hennes intresse för att kandidera.

Både S-gruppen i parlamentet och i enskilda länder ska hon ha förts fram som en tänkbar kandidat efter Juncker som lämnar sin post nästa år.

Inför EU-valet i maj nästa år håller man nu på att leta fram ett antal toppkandidater. I synnerhet bland tyska socialdemokrater ska Wallström vara ett populärt namn.

Hon ska anses vara meriterad och kunna jämna ut högermajoriteten.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

757 KOMMENTARER

 1. Mycket bra val. Så att vi påskyndar EU:s sönderfall. Denna antisemitiska politiker, som lyckas reta upp de flesta, kommer att få EU att falla ihop väldigt fort.

  • Hon kommer aldrig bli vald, socialdemokraterna i Europa har mer eller mindre förintats. Nästa val blir det många fler Euroskeptiska och nationella partier invalda. Sossarna kommer aldrig vara i majoritet i EU Parlamentet.

   • Särskilt socialdemokratiska områden finns nog på fler ställen än bara Sverige ..

    Men de fyller inte på dem lika hårt som i Sverige

 2. Hon ser lika trött och sliten ut som Juncker. Något vettigare förslag står ej att finna. Lägg ner skiten istället.

 3. Bortsett från att Wallström är en totalt inkompetent och outbildad lantlolla så är hon en av Sveriges värsta antisemiter och naturligtvis avskydd av Israel.
  Om hon, mot all förmodan, skulle bli vald så visar det bara att EU är helt dysfunktionellt och korrumperat.

  • Ja, och är man avskydd av Israel, då kommer man INTE in på en sån post.
   😂😂🤣🤣

   Så innehållet i denna artikel var något av det fånigaste jag läst.

 4. Skulle bli problem om dom väljer Maggot! Men en daggmask skulle klara det mycket bättre ! Men å andra sidan så får ju Hamaz sin kvinna i eu!

 5. Denna nazistkärring skall ställas inför rätta! Och straffas. Sedan utvisning till Palestina där hon hör hemma..

 6. Jag har länge misstänkt denna kvinna för missbruk av lådvin…minst ett par i veckan, så att hon går i fyllegubben Junckers fotspår förvånar inte.

  • Juncker och alla andra höjdare i EU vill ha en svag ordförande som man lätt kan påverka. Juncker fick drickat vid behov och Maggan är duktig att fiffla undan dokument.

 7. Hon lär vara bra på att brygga kaffe mångmiljons tösen från Kåge. Det är konstigt att i stort sätt alla sossepampar alltid skor sig på folkets bekostnad.
  Det är något av en naturlag.

 8. VILKA rysningar jag får! En RIKTIG politruk från det svunna. En person som jagat pengar och titlar LÄNGE! Sovjet känns nära. Att sedan kunna förstöra 900 dokument på UD och få sitta kvar, och med den kultur hon skapat på UD med protestskrivelser från personal och chefer visar ju än mer var det DEMOKRATISKA Sverige OCH EU är på väg….

 9. Hon kan ju inte besöka ett land utan att ställa till med global obalans.

  Saken är klar , Människan är dum i huvudet. inte undra att måsarnas skrän låter som skratt – det ÄR skratt.

 10. I såna sammanhang är det väl en merit att Wallström hemligstämplade 900 dokument som handlade om röstköp från små ö-nationer för en svensk plats i FNs säkerhetsråd…

 11. EU är ett totalitärt skämt. Att ens tänka på att välja en sådan vänstertok syftar bara till att reta Ungern och Polen. Trycker EU på för hårt för globalismen så spricker EU. Låt oss hoppas.

 12. Här är antidemokraten Margot Wallström i farten 2008 då hon var EU-kommissionens vice ordförande.

  ”The Lisbon Treaty – Margot Wallström in Newsnight
  jakoxn
  Publicerades den 6 aug. 2008 The Lisbon Treaty cannot be stopped. The Dutch & French referendums were bypassed, and as will the Irish be in time”:
  https://m.youtube.com/watch?v=qQkNTs15mZ4

 13. Vem utser ordföranden? Har vi medborgare någon insyn eller kan få ett ord med i laget?
  F.ö. tror jag det blir svårt att underträffa kompetensen hos fyllot Juncker, även för en sådan expert på inkompetens som Wallström.

 14. Vad är det för fel på Mona Sahlin eller Dan Eliasson eller Åsa Romson? Sverige har en rad urstarka namn att komma med.

 15. Utmärkt! Då slipper vi henne i Sverige först och främst.
  Margot Wallström kommer lyckas sänka hela EU och det är bra!
  En sån dåre överlever inte den europeiska ”gemenskapen”.
  Frågan är bara hur många länder hon hinner sänka innan dess, denna naturkatastrof i socialdemokratisk skepnad.

 16. Jaha. Som Reinfeldt får man ett tack för ett bra arbete av bankirerna o Bilderberg. Så nu ska Margot belönas för förstörelsen av Sverige. Demokrati o EU tror jag inte ett dugg om.

 17. Margit W i onåd hos Israel och Hamas-vänlig, kan hon köpa röster i EU-länder som hon gjorde med FN-jobbet? Tjaaa….

 18. Dags för en offentlig sammanställning av hennes ”CV” att publicera i lämpliga media så dom inte glöms bort eller är okända här hemma och i Europa.

 19. Margot har uppvisat stort engagemang för alla utsatta, våldtagna kvinnor i världen.
  Förutom Svenska kvinnor, förstås.

 20. Detta bekräftar EUs totala impotens. Ett fyllo ersätts av en fd bimbo som inte gjort något i hela sitt liv annat än innehaft tunga poster utan att lämna avtryck. Kan någon påvisa ett avtryck så vore jag tacksam.

 21. Lyckas hon med konststycket att få EU att falla samman, blir det en bra not på CV:t för övrigt. Första positiva hon har gjort då.

 22. I en saga drev det runt massor med högdragna, politiska kvinnor som ingen visste vad de åstadkomnmit, men de var ”exklusiva”. Så mondäna att den lortiga populasen upplevde det som ett problem: dessa kvinnor ansågs finare än prinsessor. De upplevdes som…främmande.

 23. Margot Wallström kan bli ny EU-ordförande vilket har varit hennes mål under lång tid.
  Landet Sverige är ett medel för att nå ett mål.

 24. Säger hur illa ställt det är i EU om Wallström nämns bland namnen. Först ett fyllo och sedan Wallström..iofs bra för då kommer splittringen inom EU att öka.

 25. OT. Me too firar ettårs jubileum, trumpetar Svt ut. Och undersökning visar att det har blivit bättre. Hurra! Synd att statistiken över våldtäkter inte går ner.

 26. Hon är en lysande kandidat. Hon uppfyller definitivt kraven som ställs för positionen. Företrädaren visar vilken kategori individer som platsar på positionen.

  Hon kanske kan förklara krig mot Israel och Ryssland direkt vid tillträdet? Det vore väl värsta smartaste draget, eller hur?

  En dag efter tillträdet ksn hon utropa statserkännande till den Islamiska Sraten.

  Hon är den perfekta kandidaten.

  • Jag tror snarare att detta kan bli början till slutet för EU..

   EU-hatet växer bland medlemsländerna..

   Hon kommer göra det lättare för dem att lämna EU..

 27. Hon och Juncker är lika som bär – korrupta och köpta. Så det är naturligtvis ett rimligt val. Men ska vi svenskar alltså inte få valuta för den dyra hemliga kampanjen på UD, som gick i papperstuggen?

 28. Nej,vore det inte mera passande med Löfven som ordförande för EU-kommissionen, en ooootroooligt kompetent karl.

 29. Ej förvånad om Margot Wallström (S) utses till EU-kommissionens ordförande. Överstatliga diktatur-organisationen får utan tvekan en ordförande som passar väl in i centralsystemet långt ifrån folkdemokratin.

 30. Denna överreklamerade kärring som inte gjort något gott i hela sitt politiska liv utom att bli osams med folk och länder, Hade hon varit en man så kanske hon blivit en vaktmästare i något kommunhus. Att hon nu ska ersätta en clown visar bara vilket hönshus EU är. Jag hoppas verkligen EUs folk visar sitt missnöje i EU valet i Maj. Vi måste få stopp på denna idioti.

 31. Detta är ren jävla svågerpolitik !
  Här har vi nu ett av de viktigaste skälen att EU måste upplösas.
  Har Du eller jag något att säga till om i frågan !
  Med den av EU-politiker avskydda kvinna parlamentet vilken till mångas glädje slutade.
  Men Juncker har ju suttit som en Gud i Överstaten och nu funderar man på Wallström !?
  Det luktar skunk om detta !
  Den kärringen kommer att förvärra Europas stora problem med invandringen och allt elände de för med sig .
  När blir det slut på denna äckliga Ruffhäxa ?

 32. Personligen hade jag hoppats på VICTOR ORBAN och fyllekajan Junker kan väl ingen sörja Han får läge att supa ner sig nu när han slutar

 33. Det kommer få fler länder att vilja lämna EU, och britterna kommer inse att deras utträde var det rätta att göra.

 34. Kommer Maggan bära slöja i Bryssel? jag röstar för en av aporna på Skansen i stället. Den kommer göra mindre skada på Europa än både Drunker och Wallström.

 35. Jasså, det var det Maggot siktade på när hon sålde ut Europa.
  Då får vi hoppas att ödet hinner ikapp väldans fort samt att pensionärerna då får dela på alla svindleripengarna.

 36. Hehe! Vem är förvånad? Hon passar perfekt! skrupelös, Makt o penningk*t som hon är. Men den viktigaste egenskapen är förstås…att hon är osedvanligt blå*st o lättmanipulerad! Men tack o lov kommer hon snabba upp EU:s haveri. Alla kommer bara garva åt hennes , troligen, feministiska idio*tförslag!

 37. Men så bra då, nu när vi har importerat en massa analfabeter är det på tiden att vi exporterar våra outbildade svenskar. Att vi samtidigt blir av med en feminist gör ju inte ont precis.

 38. Då kan hon ju samla ännu mera skattefria kronor, det som var så hemskt för Sv Näringslivs ordf, men för partimedlemmar går det ju bra

 39. Juncker har sagt att Margot Wallström är tom i huvudet. Hennes kolleger i EU-kommissionen sa att man kunde inte ge Margot Wallström något uppdrag för det klarade hon inte av. Hon fick vara med på sammanträdena och servera kaffe för det var det enda hon klarade av.

 40. Om det prompt ska vara en svensk på den posten rekommenderar jag Björn Söder. Då kommer EU vara ett minne blott inom 5 år så Europa kan bli säkert och framgångsrikt igen.

 41. Jag minns när Per Gahrton hamnade i EU-parlamentet.
  Första tanken var att det blir bra för Sverige. En idiot mindre i det här landet.
  Det bästa vore om han hade stannat där bland de andra överbetalda fylltrattarna.
  I varje fall bättre än att han vistas i Sverige och kör bil.
  Vad Margot än företar sig, blir det ju bättre för Sverige än om hon fortsätter som utrikesminister.

 42. Min första tanke var: Bra, nu slipper vi toktanten här.
  Men sedan tänkte jag lite till.
  Då kommer hon att förstöra Sverige (och Europa) ännu värre än vad hon gör nu.
  Lås in tanten och kasta bort nyckeln!

 43. Wallström Nej Wallström Nej.Någon måtta får det vara.Sosseriet skall etablera sig på högsta nivå i EU.Usch.En Hamas kramare som ordförande.

 44. Det är ju helt underbart, varför väljer inte Europeiska folket vem som skall ha det jobbet???? Nej, just det ja, det är ju bara i demokratier som folket väljer vilka som skall han makten.
  Sen är det ju bra om man sätter en terroristsponsor att leda eu, det stämmer ju liksom in. Eftersom dom gjort en överenskommelse med Saudiarabien om att islamisterna skall ha rätten att befolka Europas länder.(Barcelonaavtalet påskrivet av Anna Lind, som för övrigt blev knivmördad av en muslimhatare)
  Förhoppningsvis leder det till att folk börjar fatta vad dom är utsatta för och går ur diktaturen EU.

 45. Har S insett problematiken med att ha Wallström som utrikesminister, eller vill hon själv fly (tillbaka) till Bryssel för att slippa utstå inhemsk kritik?

 46. Wallström som EU-kommissionens ordförande, det skulle vara det yttersta beviset för EU:s förfall till en vänsteraktivistisk organisation. Som EU-kommissionär lär hon inte ha åstadkommit mycket, men som svensk utrikesminster har hon ställt till med mer tokigheter än de flesta genom sin galna önskan att bli en ny, feministisk Olof Palme.

  EU behöver en ordförande som för unionen tillbaka till kärnan för samarbetet, som värnar om Europa och européerna och avpolitiserar den överstatliga nivån. D.v.s. raka motsatsen till en vänsteraktivist som Wallström. Björn Söder hade däremot passat utmärkt om han hade haft mer EU-erfarenhet.

 47. Det är högst osannolikt att Margot blir ny ordförande. S-gruppen i EU kommer INTE få majoritet och därmed kommer inte Wallström kunna bli ordförande.

  Dessutom måste hon få stöd i Sverige vilket blir svårt.

 48. Hon är sämst lämpad och derför alldeles utmärkt för jobbet. Det är alltid imbacillerna som går längst. Junckers alkoholism var säkert det som gjorde honom lämplig. Lättkontrollerade människor utan tankeförmåga och konsekvensanalys är precis det som söks. Margots styrka ligger i att hon inte bryr sig om vilka hon retar till kokpunkten, saudier, israeler eller irländare.
  De tänkande kompetenta gallras bort tidigt i processen då de utgör ett hot mot de som verkligen styr. Detta gäller tyvärr för politiker från kommunnivå upp till parlamentet i Bryssel.

 49. Och europas folk fick rösta på det? Not. Den mest odemokratiska organisationen i historien. Där man styr länder politiskt.

  • De är kriminella javisst, men smartare än oss tydligen.
   De har en vision om centralstyrning, de har en strategi hur man effektivast skapar en sån makt.
   Hur man bryter ned ett land, hur man försvagar befolkningar och gör dom ”lydiga” och steg för steg vänjer dom vid En överhet utan att ifrågasätta.
   Vi? Lallar runt som spån och tror att politikerna inte fattar och är ”naiva”.
   Vi är de förståndshandikappade.
   De försöker, men har hittills lyckats..

 50. Först fyllot Juncker.. sen fundera på att byta ut honom mot sociopaten Wallström…
  Känns lite som att lägga ned EU vore ett mycket bättre alternativ!

 51. Då var det klart då….. Ju mer psykiska störningar dom har ju större chans har dom till högre poster… Kriminella utser andra kriminella…
  Vi styrs av IDIOTER….

 52. Herre Jesus, rädda landet, rädda Europa!
  En betongsosse med knappt avslutad gymnasieutbildning ska råda över vår kontinent?? Bla. Sverige som styrs av en svetsare.

  Som Orban har sagt: i dagens komplicerade värld duger knappast att inte ha en universitetsutbildning – minst – om man vill leda.
  Och kommer nu bondeprincessan med sin gymnasieutbildning – men med en fiiiiin partibok och har ambitioner.
  Säg, om detta är inte kommunism, då vad är det?

  Mitt förslag: ta en dussin cirkusapa sätt i ledande positioner och ni få se, det går minst lika bra för EU.
  Och det blir mycket mycket billigare. Vad kostar en kilo banan om dagen?

 53. Margot Wallström är en femtekolonnare, en riktig globalist. Hon har aldrig haft Sveriges intressen som främsta utgångspunkt. Löfven-regimen torde vara Sveriges genom tiderna sämsta och mest inkompetenta uppställning. Smartaste bästa tjejgänget, en svetsare och en korrupt globalist till utrikesminister. Vilken mardröm det har varit….

 54. För oss EUmotståndare blir nog ”Väskan” en perfekt efterträdare till suputen Duncker så illa omtyckt som hon är i flera länder

 55. Eu kommer gå under inom 5-10 år fler och fler länder kommer lämna som det är nu , Deras budget går till fyllon nyttiga idioter globalister lobbyister projekt , Folket får ingenting , inte ens billigare mat de delar ut ofantliga summor på ex 300 miljarder till rumänien bara ett ex , vad får vi svenskar jo vi får betala skiten , bara en militärkupp eller SD och AFS kan rädda sverige vi är snart muslimskt , Vårat land är borta snart vi är fångade i ett ddr land inga åsikts och yttrandefrihet finns snart kvar bara kriminalitet

 56. Bästa förslaget jag hört om på länge. Dan Eliasson hade iof varit ett bättre val på den posten, då hade EU upphört att existera inom några år.

 57. Ha,ha. Vansinnet fortsätter!!! Med Margot vid ”rodret” så kommer snart Sverige bli det nya Palestina!!!!! Då har terroristerna 2 länder att förbereda sig för attentat mot resten av Europa. Stoppa detta innan galningen får utnämningen.

 58. Klart att sossarna vill få in henne, Det kommer troligen att kosta en del vilket dom kommer mörka och vi skattebetalare står för notan som vanligt.

  • Sverige har en konstigt hög EU avgift, trots att det gått sämst i Europa för Sverige. Så jag tror att Sjuklövern gör upp med EU byråkraterna att låta Sverige bli utsuget av EU om de kan fixa in några välbetalda toppjobb för Sjuklövern i Bryssel.

 59. De vill definitivt ha en Soros-trogen, som fortsätter med den muslimska massinvasionen av Europa.
  Då är Margot Wallström spot on.

 60. ja …. ingen kan anklaga henne för att gått sängvägen eller utnyttjat sin skönhet för att klättra på karriärs-stegen 🙂 🙂 🙂

  Så då måste hon vara bra i sitt yrkesutövande … även om vi inte har hennes politiska åsikter

 61. OT: har sölkorvarna i 7k lagt ner regeringsbildandet? Och MSM talar inte om det längre. De rapporterade mer om en högsta domstolsnominering i USA än om Sveriges regeringsbildning. Skrattretande.

 62. Sossarna är på nedgång i Europa och S&D kommer knappast att bli större än EPP. Nuvarande fördelning 188 mot 219. Det blir EPP som utser sin spetskandidat troligen Weber eller Stubbs. Sedan förslår Europeiska rådet vem parlamentet ska rösta om. Wallström har inte en chans. Totalt orealistiskt.

 63. I den bästa av världar begär flera länder samtidigt utträde ur EU och då faller det som ett korthus. Då får Margot börja stämpla.

 64. Hun har den helt rigtige indstilling for EU-bureaukraterne; destruktiv overfor nationalstater og den etnisk oprindelige befolkning, opsøgende overfor, helst aggressive unge MENAP-mænd, som kan smadre de etnisk hvide, og så er hun helt ukritisk overfor de rige lobbyister, der stikker penge i lommen på hende, så de kan splitte nationalstaterne og få mere magt.

 65. Ett tecken i tiden. Wallström som EU-ordförande skulle mycket väl kunna innebära Västeuropas slutgiltiga död. På något plan så känns det ändå fullkomligt logiskt att EU-byråkraterna vill ersätta fylltratten Juncker med den enda politiker som möjligen är galnare än honom själv.

 66. Alla politiker som varit aktiva att förstöra landet, kommer att flytta utomlands och vägra bo i Sverige, the newest ”Shithole Country” in the world.
  Utlovade toppositioner väntar, för väl uträttat värv.

 67. Detta bevisar vad EU är för något: Juncker var kriminell innan EU, Margot är palestinakramare som vräker pengar över terroristerna där ner.

 68. En olycka kommer aldrig ensam.Gud bevare oss.Hamas och den övriga islamistiska världen är dom enda vinnarna med mentalsjuka skatan Wallström i förarsätet.

  • Vi lär snart få se hur det är när de få Svenskar som blir kvar här och slåss för vårt land och har blivit terroriststämplade.

 69. Har dom inte visat något intresse för att Kesselstrand ska få ordförandeposten ?

  Först då blir det ordning , det vet dom ju om..

 70. Wallström är PK som få och kan konsten att sitta på 2 stolar samtidigt. Dessutom fjäskar hon för arabvärlden i alla sammanhang och baktalar Israel när minsta tillfälle ges. Hon har med andra ord ‘rätt värdegrund’ och är således en perfekt kandidat!

  • Nja det här med Saudiarabien och deras spöstraff som Wallström kritiserade för något år sedan tycker jag inte kan kallas fjäsk.
   Med det sagt så tycker jag, desto längre från Sverige wallströmskan är desto bättre.

 71. Dags för rasisten Margot att ta över supandet… om hon inte super redan, vilket hennes vrickade gärning kan vara resultat av.

 72. Margot personifierar den högst formen av Europeisk kultur, intellekt, bildning och talarkonst. Perfekt för att vara Europas president. T o m Trump skulle buga för den humanitära supermakten.

 73. OT. AfD i utsatta fd DDR har ett väljarstöd på 30% i staden Cottbus, det är 10% bättre än tvåan, häxan Merkels CDU, som ligger på 20%!

  Folk i fd DDR är rasande på misshandeln de utsätts för när de tvingats ta emot miljoner våldsbenägna oidentifierade falska flyktingar.

  Spännande val i Bayern på söndag. De är inte lika utsatta, men hatet mot Merkel och CDU är utbrett. Jag tror AfD får 25% där.

 74. Ja hon klär bra i slöja, häver ur sig vad som helst bara tillfälle ges, så meriter att efterträda något ”suddige” Junker i ESSR
  saknas inte. Ett stjärnskott för den totalitära
  stormakten.

 75. Ja, ja, redan dag två är hon osams med alla medlemsstater. Dag tre har hon ordnat totalt kaos värre än polsk riksdag i parlamentet. Dag fyra regnar utträdesansökningarna in och dag fem är Sverige ensamt kvar och ställs under europadomstolens förmynderskap. Margot, en verkligt bra idé.

  • Ha ha,
   Dagens skratt.
   Men Du har helt rätt.
   En sådan katastrof är Margot Wallström .
   Det bästa som sossarna har, host, host.
   He he he.

 76. Vem sätter emot att hon blir ovän med Italien Polen Ungern första veckan? Tanten kommer splittra EU totalt.. go go Margot! 😉

 77. ”– Wallström ses som en stark efterträdare till Juncker, säger en S-källa till tidningen.”
  En sanningshalt som kan betvivlas och speciellt med den avsändaren.
  Få personer med en post som utrikesminister i ett medlemsland inom EU har väl gjort sig ovän med så många andra länder som Wallström?

  ”Hon ska anses vara meriterad och kunna jämna ut högermajoriteten.”
  Varför det? Både i svenska val och andra europaländers val så vill man inte ha kommunister som styr längre.

 78. Hon är perfekt för uppgiften! Klart hon får jobbet.

  -Hon är globalist.
  -Hon är kulturmarxist.
  -Hon är kanslist.
  -hon är karriärist.
  -Hon är alkoholist.
  -Hon är feminist.
  -Hon är mångkulturist.

  Hon kommer göra ett minst lika bra jobb som Junker…

 79. Planen att destabilisera och slutligen få till ett stort krig i Europa blir tydligare och tydligare! Vem f. n tror seriöst att detta våp kan leda EU till något gott!?

 80. Ett praktexempel på hur dåligt demokratin fungerar i praktiken.

  Skulle man fråga Europas befolkning om de vill ha Wallström som ordförande skulle 99% fråga; Who?

  Skulle de 99 procenten sedan få en hederlig presentation skulle en klar majoritet säga; No!

 81. Då är EU snart ett minne blott eller så har vi världskriget inom kort. Den vänsterfeministen är en fara för mänsklighetens överlevnad.

 82. Hur hon anses kvalificerad efter sin period som utrikesminister är något förvånande. Hon har i och för sig varit tydlig mot Ryssland (bra) men i det stora hela framstått som en amatör med en rad fadäser. Bildt vore mer lämpad och det finns så många fler bättre lämpade personer inom EU.
  Att vara vänster och kvinna får inte vara det som avgör. Om hon väljs är jag för Svexit!

  • Hon har skaffat sig ovänner överallt!
   Utom bland Stilla Havets lilleputtstater!

   Sätt henne som Ambassadör på Tonga!
   Är väl så långt ifrån Sverige man kan komma!

 83. Ahhaahahhh!!

  VEM FAN TROR PÅ DET?

  Europa kommer inte få en anti-amerikansk/anti-Israelsk chef.

  Nog ær många EU.bureaukrater værldsfjærna, men så dumma ær de inte heller.

  Men vist, samma S tror æven att muslimska låg-IQ invandringen kommer bli en vinst før Sverige.

 84. Hahah, vilket skämt. Feministen eller fyllegubben? EU vet hur man hittar dom. Ett vansinnesprojekt som leds av ondskans ryttare, ner med hela skiten. Bränn FN, EU, NATO och allt globalisthelvete till grunden. Skicka tillbaka allt till mellanöstern och låt dom vara för all framtid, inga affärer, ingenting, bara en stor jävla mur till hela arab världen.

 85. Alla som på något sätt ser Wallström som någon som ska få fortsätta sin mediokra politiska karriär, måste sinnesundersökas. Det enda positiva hon har lyckats uppnå är en total enighet i Knesset om henne som person. Det är allmänt känt att Knesset aldrig är eniga. Bra där Wallström!

 86. I en fabel styrde manliga härskarstrukturer nästan allt. Det var därför debatt-programmen i tv leddes av kvinnor & helt befolkades av kvinnor, med några enstaka stackars män med ”aparta” undantag (med avvikande åsikter). ”-Det låter konstigt..?” sa en bäver. Men bävern förstod sig inte på det starka mans-tyranniet, det som genomsyrade det mesta.

 87. o herregud. Vad händer? Inga meteoriter som bidrar till jordens undergång utan det är Margot som blir orsaken

 88. än en gång en totalt outbildad som fått 2-siffriga miljon belopp av eu utan inte ens efter grundskoleutbildning, förstår att hon älskar sin statsminister…! herregud, hej barn plugga och stäva, spara och gneta så suger staten ute allt du har och vill. Bitter över sverige, jajamensan, fy fan vad som skett och sker med detta land. utbildningsnivån på statsministrar och utbildningsministrar säger ju allt.
  sverige lämna eu fortare än kvickt, men å andra sida skickar man upp margot så borde det ändå vara slutet för det patetiska eu-projektetet

 89. Jag tror nog att Wallström får anstränga sig ordentligt för att nå upp till Junckers nivå. D v s vad gäller alkoholhalt i blodet. Men möjligen underskattar jag henne.

 90. Wallström är den som kommer att få Italien att lämna EU och därmed så faller alla dominobrickorna. Hon är det största hotet mot EU. Fyllot Junker har lyckats hålla ihop det i alla fall. Wallströms största skada är att hon är DN-skadad och Sorosanhängare.

 91. Detta måste vara ett dåligt skämt. Wallströmskan har ju tidigare varit ledamot i EU-kommissionen och gjorde då – enligt samstämmiga uppgifter – en väldigt slät figur. Eller är det EU:s fiender som önskar urholka samarbetet på olika sätt som letar efter ett riktigt svagt ordförandeskap?

  • Det är självklart ett rent missförstånd. Det var på en middag EU-politrukerna talade om efterträdaren. När sedan en sluddrig Juncker beställde mer vin så misstolkades hans rop på Chateaux Margaux 1953 till att han pratade om Wallström.

 92. Med tanke på Sveriges inkompetenta politiker så kom jag på att Sverige kan fungera som en katalysator för att EU skall falla sönder allt fortare, vilket är bra, ungefär som en kraftig rostfläck förstör en bil.

 93. När får vi välja,?
  Drunker var det ju ingen som valt.
  Själv röstade jag NEJ TILL EU.

  Så nu undrar jag bara,
  Skall vi inte ha en debbat om detta förrödande skådespel för skattebetalarnas pengar.???

 94. Hade regerings-feminismen något med S ”fina” valresultat på 28% att göra? Blev den ”recenserad”, så att säga? Fick påfundet ett historiskt ekande bottenbetyg?

 95. Wallström vid EU rodret blir början till slutet, hon kommer att få bära hundhuvudet, vilket ändå är ganska passande för Sverige.
  Skulle även passa Tyskland, Frankrike, Spanien mfl.,för Europa är förstört av just sådana länder.

 96. En generation vill alltid lämna efter sig att det blir bättre för nästa generation, wallström är inte ett exempel på detta efter vad hon och löfven åstadkommit (eller snarare brist på eller negativ inverkan i det fall de lyckats åstadkomma något), jag är djupt orolig hur och i vilken värld mina döttrar skall växa upp, samhället inger inte längre en garant för väl och ve till medborgarna, det positiva att jag kommer att fortsätta trana och vara fit tills jag inte längre är med men då slipper jag betala 17 kr/lit och vara överbeskattad i ett ruttet land

  • Med största sannolikhet kommer dina döttrar att sluta som sexslavar hos en jihadist i 60-årsåldern. Tänker du acceptera det?

  • EU startar inga krig. Det gör däremot Israel och deras bundsförvant USA hela tiden. Kan inte vara lätt för ett pytteland som Israel som fått sitt ”land” gratis att vara omringad av arabländer . En enkel lösning vore att någon råkar släppa en liten kärnvapenstridsspets mitt i Israel. Sen är det problemet ur världen.
   Fast proisraelerna på Samhällsnytt gillar nog inte det.

 97. Hur många tror att det blir en sosse-majoritet i EU? Svar: Ingen…

  Så ta det lugnt, häll upp en glas rött och relaxa för Margot kommer inte bli ordförande.

  • Det kommer inte att sluta snyggt ….. Polisen kommer att tappa 70% av kontrollen….. Många gropar blir det….
   Rättsväsendet kommer att bli ett skämt…

  • Att folk aldrig lär sig. Speciellt i de två främsta cuckstaterna (Sverige och Tyskland) så är regeln:
   a) gör absolut ingenting
   eller
   b) SGT (i.e. ”finns det inga vittnen eller bevis så hände ingenting”)

 98. BITCH!!! One good thing, it will introduce the immediate collapse of the EU.
  Junker is bad, very bad. Merkel is even worse. But this bitch, I refuse to say the name of IT ever, is off the scale.

  • Bara hon blir europé (som polske Tusk) avkapad från Sverige så spelar det ingen roll. Då slipper svenska skattebetalare stå för snällheterna. LOL

   • Vi får väl stå för underskottet i EU,
    för att bli av med henne?

    I FN kom vi undan med lönen,
    för henne OCH staben,
    plus några hundra miljoner till projektet!

 99. Wallströms usla respekt för demokrati räknas säkert som en tillgång inom EU. Här ett exempel. Hon respekterar inte resultatet i folkomröstningar.

  https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=r0R97f3Cka8

  Ingen fördel alls att ha svenskar i EU-kommissionen. Kom i håg att EU-kommissionärer inte representerar sitt eget land utan hela EU. Det fungerar som vi vet inte särskilt bra när medlemsländerna uppvisar så stora skillnader vad gäller kultur, ekonomi, invandringspolitik etc. Att försök harmonisera alla dessa länder kan bra ske med ickedemokratiska metoder, något som vi nu ser många exempel på. När Sverige röstade om EU-medlemskapet var det ingen som sa att alla länder ska tvingas på en gemensam invandringspolitik. Plus mycket annat som också rör sig mot mer överstatlighet.

 100. Som utrikesminister har Margot Wallström varit duktig i att skapa ovänner.
  Så förskona oss från feminazismen.

  • Att man får ovänner i politiken är väl ingenting märkligt. Vad som är anmärkningsvärt är att hon fått det om bakfoten vilka som är goda och vilka som är onda…

 101. ”Steffe” har säkert bidragit till ”Maggans” möjligheter genom Sveriges öppnagräns-politik.
  Övriga EU-länder kan hoppas att transiten genom Europa underlättas och att ”Rödskrikans” vision om 30-40 miljoner berikare kan bli verklighet.

 102. Hon kan läsa inantill.
  Hon har noll lojalitet till sitt fosterland.
  Hon har noll lojalitet eller empati med sitt eget folk.
  Hon är feminist.
  Hon är globalist.
  Hon kan följa order.
  Hon är för korkad för att ha någon egen vilja eller egna ambitioner utöver de uppdrag hon ålagts.

  Ja, hon har alla egenskaper som krävs för att bli en nyttig idiot och marionett åt makthavarna.

 103. Hehehe, EU coup de grace!
  Och bra för sverige, all skit som händer här kommer reflektera illa på EU 🙂 Suverän utnämning, jag stödjer till 100%! Hurra framtiden!

 104. Som svensk socialdemokrat utgår hon från att hon vet bäst och alla andra är idioter.
  För Margots egen del har hon mer att vinna på att inte bli ordförande. Att gå till historien som självgod besserwisser är knappas en merit.

 105. Sätt också in Annie som ststsminister så är det nästan bara kvinnor på de högsta posterna lagom till den stora kraschen. När yxan skall falla är det ingen man som vill hålla i skaftet.

 106. Förutom det ”faktumet” att Sverige kommer få en bastard-regering som liknar ett Frankenstein-monster med ihoplappade kroppsdelar av S V MP C & L, så kommer vi att ställas inför det faktum att Sverige skriver på denna ”dödsdom” som FN serverar oss, via dekret (gällande massivandring till EU inom oöverskådlig framtid)….ingen jvla journalist i landet som reagerar över detta.

  Nånting annat som knappt nån annan journalist i Sverige reagerar över är det troliga styckmordet av en Saudiarabisk dissident, utfört på en ambassad I Turkiet. Det skrivs om det i svensk media, men mest pliktskyldigast. När en italiensk/polsk/ungersk politiker gör ett uttalande om deras syn på invandring till EU så fanimej ockuperar svenska journalister deras ambassader i Stockholm och KRÄVER ett uttalande från dess ambassadör, och skriker i falsett om dom inte får det. Men NU, när styckmord är en eventuell realitet av ett fascisto-muslimskt land som Saudiaraben, så utför mestadels av landets tidningar det minimala av insatser. Dom MÅSTE just skriva om det (det vore ju fan general-fel att inte göra), men inte fan kommer det att bli några ”ambassad-attacker” som man såg när Polens regering hade ”mage att” deklarera att dom inte ville ha massinvandring.
  Svensk media – FUCK OFF!!!

   • Är det för att det inte finns laglöst och fritt kommentarsfält i de etablerade media som du tycker så? I dessa är det mest gnäll och skäll. Vem fan blir glad av det? Sitta som gnällsjuka gubbar och kärringar och klaga på allt . Är det roande? Måste vara fel på människor som mår så dåligt att de måste gnälla hela tiden .

    • Finns inget ”laglöst kommentarfält” olagliga hot eller förtal tas bort. Men det är inte vad du menar utan det är kritik som borde vara olagligt enligt dig eller hur?

    • Ja, eller så är det det faktumet att ängsliga/kissnödiga svenska journalister fuktar fingret och kör upp det i luften innan dom vågar skriva sin pliktskyldiga krönika/ledare. Titta på det här jvla #metoo helvetet. Så fort det ”tog eld” så sprang, i princip”hela jvla landets journalistkår åt åt ett håll. Ingen jävel brydde sig! ”Nu jävlar ska vi slakta män på löpsedeln” var devisen.

     Nu i eftermälet, där flertalet tidningar blir ”piskade på fingrarna” av PON (bara det i sig självt är ju en revolution) så verkar inga journalister ta åt sig. ”Shit happens” är den genomgående attityden. Thomas Matsson gör sin sedvanliga ”struts-dans” där han pratar om; ”god publicistisk sed”, och säger att det är; ”viktigt att vi debatterar dessa ämnen”.
     Ja menar,… man vet inte om man ska skratta eller spy när man läser det.

     Fy fan…vi må ha den mest vedervärdiga press (efter den engelska) i hela världen. När man löser Kinesisk press så vet man att man blir serverad en tre-rätters måltid av lögner & bullshit, men här i Sverige så har vi mer ängsliga/kissnödiga journalister som surfar runt på Twitter och håller upp ett fuktat finger innan dom skriver sin krönika/ledare eller ”tillrättalagda” nyhetsinslag. För dom vill ju inte ”hamna fel i debatten”.

     Vi pratar om att vi söker ”mångfald” I Sverige, och att det homogena samhället är svunnet. JA, det är det, på alla plan – FÖRUTOM i svensk media. Det finns fanimej inget mer homogent sammanslutet organ i hela världen (förutom i förtryckar-stater) än svensk media.

 107. Hon anses väl att vara den mest lämpliga i hela EU för uppdraget. Det är väl bara att lyfta på hatten och önska henne lycka till.

 108. En fanatiker alltså redo att ta över från suputen Junker, vem vet det kan leda till snabbare EU-kollaps. Eller om projektet gör större skada om inte lyckas i sitt mål att förstöra Europa.

 109. Va?
  Har Dan ”Farsoten” Eliasson avböjt?
  Hans logiska nästa anhalt på sin ”brända jordens taktik” turne, vore ju som Junckers efterträdare.

  Eliasson ödelägger myndighet efter myndighet, område efter område med pandemisk iver.
  Perfekt för det fördömda EU.

  • Varvmycket gnäll här också fast åt andra hållet. Borde inte du vara bättre o komma med något konstruktivt och visa att du 8nte tillhör syjuntan.

  • Håller helt med. Det är lättare att förändra om man har en positiv syn och kommer med bra idéer.

   Vem tror ni flest lyssnar på: Den som bara gnäller? eller den som är positiv och kommer med genomtänkta åtgärder?

   Ni väljer vem av dessa två ni vill vara. Den som kontrolleras eller den som kontrollerar.

  • Det är inget mot krönikörernas gnäll på folk som inte gillar extrem invandring. Så fort man tycker att någon invandrare ska ta seden dit de kommer. Blir det ett jävla liv och alla är nazister och fascister.

  • Det där tycker jag lät onödigt gnälligt. Kan du inte försöka att föra fram din kritik på ett lite sakligare och mer konstruktivt sätt?

 110. Så långt kan det alltså gå med förfallet inom EU och dess kommission att man väljer en antisemit som ordförande.

   • EU är idag till stora delar antisemitiskt. Unionens ledare skulle nog ha svårt för att förstå judiska traderade lagar, dvs. undervisning om judisk religion och judiska lagar.
    I judendomens väsen ligger varken mission, att vinna anhängare, eller expansion, att utöka sitt territorium, utan att samla folket under Israels Guds herravälde i det land som Gud har lovat det. Judendomen kan betecknas som en nationell religion.

 111. I EU väljer vi inte våra ledare – de blir tillsatta.

  Ta tex hon Liberalen Cecilia från Torslanda som ena året åker runt och skriver EU-länderna på näsan om invandringen för att nästa år förhandla handelspolitik med Trump. Hon representerar alltså ett parti med stöd av ca 0,1% av ”EU-medborgarna”.

 112. Så det krävs inte mer än Grundskola, nio år och Nordanå gymnasium, Skellefteå, tre år för att bli EU-ordförande. Tror inte att hon får jobbet efter hennes ställningstagande mot judar.

 113. God Morgon kära Landsmän ni 6.500.000 Svenskar som fortfarande befinner er i det här landet.

  Muslimerna väller just nu in i landet och motsvarande en större by etablerar sig i landet varje dag hela veckan lång under hela året och kommer att göra så tills att vi Svenskar säger stopp.

  Men kom ihåg vi är bara 6.500.000 med en åldrande pensionärsskala som är större delen av oss. Globala intressen har sett till att vi saknar arme och möjligheter att slåss tillbaka.

  Aschmeds , Mohammeds , Nassrullas står redo att bekämpa oss Svenskar på imamernas direktion.

  Precis det skedde i Syrien. Där tillät Assad etablering av koranskolor och moskéer med mer fundamental riktning precis som här. Och se sedan vad som skedde.

  Så vakna ! Muslimerna är inte här för att sitta snällt i rosengård det är ett som är säkert.

  Och var så säker på att vi kommer att hata dom som ligger bakom den här förändringen – ”Barbra Specter” den är alltså en ondskefull plan för att ta kål på Sverige och Svenskarna.

  • Det samma hände Kosovo. Ett Serbiskt territorium tills de beslutade sig att släppa in muslimer i landet. Därefter fixade Bill Clinton resten, så i dag är det islam som gäller.

   • Om du bokar en tid hos ögonläkaren först.

    Så återkommer vi till din fråga igen..

    Om den då fortfarande är relevant..

   • Invandringen skapar så stora problem för Svenskarna att lagstiftarna måste tysta kritikerna med allt mer expansiv åsiktsrepressivitet. Inte ens då är det en plan utan är bara slumpmässig kaos. Inte ens när det sker i alla västländer är det en plan. Inte ens när våra politiker säljer ut sitt parti till Globalister och låter de styra vårat land är det en plan. Inte ens när all media simultant kör snyfthistorier om ”Syrian Danny” -uppenbar CIA propaganda är det en plan. Inte ens när Assad berättar för oss att IS kommer ifrån förorterna i Europa och är samordnad av imamerna här är det en plan. Och inte ens när det framkommer att George Soros direkt kontrollerar 70% av EU parlamentarikerna genom avlöning är det en plan. Inte ens när Rotschildfamiljen har sådan makt att de kan tillkalla både Statsminister och finansminister samt alla bankdirektörerna hos Wallenbergarna är det en plan.

    Och inte ens när NATO övar i vårat grannland Norge för att slå ned oss Svenskar INTE muslimerna är det en plan.

    En del kan bara inte se vad som sker. Det är vårat problem.

   • Så är det tyvärr och det är fakta. Svensken kommer att vakna inom kort och då står NATO redo att bekämpa oss.

 114. Tror att det blir en rejäl omställning nästa år.
  Vill inte kalla det för en rejäl högergir , men av ren självbevarelsedrift så åker vänsterextremisterna på en rejäl spark i arselet.

 115. Kärringen måste ha storhetsvansinne.
  Ut ur eu nu snarast.
  Det är en farlig lek den politiska överklassen håller på med.

 116. Ifall inte Wallström varit en hårdför globalist-oligark-medlöpare villig att göra sin kontinents folk till skatteslavar till tredje världen — så hade hon aldrig blivit påtänkt för posten. Det är ett absolut grundkrav – hela poängen med EU.

 117. ” Endast 11,5 procent av ledamöterna i riksdagen har utländsk bakgrund. Det skriver Sveriges Radios Ekot som har gjort en genomgång av politikernas härkomst.” Ekot jämför det med andelen människor med utländsk bakgrund i hela Sverige, som är 24 procent. https://nyheteridag.se/sveriges-radio-kartlagger-invandrare-i-riksdagen-jamfors-med-nazister/
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7062774

  Är dom CP-skadade eller??? Oopss, sorry, *scary* nu blir jag kallad nog för funkofob. Jag korrigerar mig själv, och uttrycker mig mer politiskt korrekt; ”Är dom helt jvla slut i huvudet på Sveriges Radio/SVT???

  Dom har alltså utfört en datasammanställning utifrån etniskt ursprung, och sen presenterat sitt resultat…..utan att skämmas?

  Är inte det hör det som dom har alarmerat att (SD) ska göra?…särskilja oss utifrån ursprung? Att dom ska sammanställa register utifrån etnisk bakgrund, och därefter propagera,/agitera/summera individer utifrån deras ursprung?

  Jag vet inte längre…ska jag skratta eller spy?? Hyckleriet har nåt såna nivåer att vi som sensibla individer tappar känslan för rum, logik, och sans.

  Vad ska dom säga??…`det är okej när vi sammanställer etniska register, eftersom vi gör det för ”godhet”

  • Riksdagen skall styras oss Svenskar.. Vad är problemet? Att vi ta emot en massa flyktingar är en skam som våra barn kommer få leva med.

  • Har en idé om att alla politiker borde DNAtestas för att veta vilken ras och släkt de kommer ifrån. Sedan dela upp dem i olika kategorier och maktsteg. Man skulle kunna ha en skala på tio steg. Där ett har den största makten och tio den lägsta. Naturligtvis skulle de med socialistiska åsikter komma på skala 1 direkt. Där handlar det inte om ursprung utan rätta åsikter.

   • Ja, ett Åsikts-DNA skulle ju hela kollegiet av svenska journalister applådera. Ett nytt rasbiologiskt institut baserat utifrån åsikter.Skulle ju kunna bli såhär;

    ”- Jag ser här Pelle att enligt ditt DNA så är du inte tillräckligt neo-feministisik Sorry grabben, det blir ugnen för dig”

    ”- Nä men hallå, jag är jätte feministisk,,…jag har skrivit spaltmeter i svensk media om man-spreading, och vikten av att svenska män ska kastrera sig, och enbart knipa käft när en kvinna pratar”

    ”- Sorry grabben, du måste försöka bättre än så.”

    ”Ja men va fan….om jag skär av mig pungen & ballen??…det måste ju duga???

    ”Haha, du skulle ju bara veta hur många som försökte det ”tricket” här”

    ”- Ja, ja…men…mmmen…om jag totalt avsvär mitt spirituella kön inför Gud och lovar att leva resten av mina dagar som en könlös slav som är i fullständig servitud för vilken kvinna som må kräva nåt av mig??”

    ”- Hmm…tja kanske…det skulle kunna funka….MEN det innebär FULLSTÄNDIG underkuvelse…för VARJE kvinna som du må få ynnesten att slava under”

    ”- JAAA…ja …vad fan somhelst…jag lägger mig platt”

    ”Hmm…OK, du får behålla dina pungkulor…MEN jag vill fan inte se dig här igen, för då ryker ballarna!!”

    xD

  • Föreslår att vi utifrån etnisk härkomst rangordnar och differentierar Riksdagsröstens värde, är du från Afrika och muslim är din röst i Riksdagen värd 1,75 är du från Syd Europa är din röst värd 1,25 och är du Etnisk Svensk är rösten värd 0,50.
   Då får vi ett rättvist system, dessutom ska ett påslag av 0,50 läggas på om du är kvinna.

  • En CP skadad är inte dum och är helt klar i huvudet, alltid, det är nervbanor som styr rörelser som är skadade p g a syrebrist. Skärp dig!

  • Det var ju en del som vid EU omröstningen påstådde att EU skulle ledas av antikrist då tyckte jag att dom var kristna extermister men om jude och Israel hataren ska leda EU så är det ju bara en tidsfråga när tredje världskriget bryter ut! 😈

 118. Jösses…NU om något behöver vi en Swexit..
  Person non grata i Israel
  Bevisar ju hur dårarna i EU-kommisionen tänker.

 119. Invandringen är en agenda som inte får ifrågasättas(lagstiftning mot åsikter) för att förstöra Svea Rike(Uppenbarligen) den är till för att krossa nationalstaterna(Vilket var bilderbergarnas staterade hinder mot världsregering 1966/1967 enligt läckta dokument).

  Vi är sexochenhalvmiljoner Svenskar och över 4 miljoner utlänningar i detta före detta Svea Rike. Karl den 12e vrider sig i graven av vånda. Vi överlåter vårat land till globala intressen utan motstånd.

 120. Kan någon förklara för mig: Varför talar framstående företrädare för judarna både i Sverige och i Tyskland nästan bara om hur den växande nazismen är ett allvarligt hot men de nämner knappt muslimer. De är ju dödsfiender till judarna. Varför vägrar judar att peka ut muslimer som ett hot?

  Jag hörde nyss i radion en judisk företrädare i Tyskland som såg det som ett problem att muslimer framställs som fientliga till judarna (!)

  Någon som vet varför de tycks prata mot bättre vetande. Det är väl muslimsk/arabisk förföljelse som judarna i Malmö fruktar och som får dem att lämna staden/landet?

   • Exakt samma tanke om något slags spel har slagit mig.

    Rent faktiskt är ju judarna globalister och mångkulturalister eftersom de trivs bättre i en sådan miljö (Göran Rosenberg) och då är man förstås också invandringspositiva.

    Är det där det skär sig på något sätt? Men de vinner ju inget på att välkomna muslimer, tvärt om, så det verkar som en mysko förklaring.

    • Söndra och härska heter spelet.
     Det är ingen slump att just Soros driver på just söndrataktiken.

     De skiter i oss,
     De är ute efter Ryssland som sitter på världens största naturtillgångar .
     En väg dit är Sverige,
     Ukraina är en annan.

     Nu vill såklart Ryssarna ha en buffertson emellan och den skall vi hålla.
     Vi har allt att vinna på att hålla ihop Landet.

     • Nja, ”skiter i oss”, tja. Men de borde ju inte skita i sin egen säkerhet! Judiska ledare vill inte peka ut muslimer som ett hot mot dem fast det strider mot bättre vetande. DET är väl inte att ”söndra och härska”. Det är ju bara självdestruktivt.

      Att ge judarna en central roll i ett invaderat Europa är dock en tanke som förekommer. Jag syftar på Barbara Spectre.

      https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw

      Det är som förnekandet av det muslimska hotet mot judarna fullständigt kolliderar med deras multikulturalistiska ideal. Verkar självdestruktivt.

     • Jo, jag är inne på det också. Judarna håller sig inom åsiktskorridoren för vad som är politiskt korrekt och att peka ut araber/muslimer som ett hot är ju definitivt inte korrekt. Då får de nöja sig med att peka ut nazister som hotet trots att de till antalet bara är droppe i havet jämfört med den förra gruppen. Så är det att vara PK. Det första som ryker är sanningen. Taskigt för judarna.

   • Vi har börjat komma fram till det också. Judarna är fångna i åsiktskorridoren och vågar inte peka ut sina verkliga fiender. Jag tror vi har svaret.

    Visst kan sådana här meningsutbyten föra framåt!

 121. Med 3 årigt gymnasium tillhör hon ju den intellektuella eliten inom svensk politik så det är klart att hon måste tillbaka till den internationella arenan.

 122. Margot Wallström EU-ordförande
  Annie Lööf Sveriges statsminister
  General Özturkman Sveriges överbefälhavare
  Mehmet Kaplan rikspolischef

  Det vore väl ett önskescenario för en del.

 123. Ja var ska sossarna dumpa tanten. Hon visade sej inte vara någon folkkär röstmagnet i valet och att dom nu satsar på henne inom EU visar att hennes tänkta FN karriär misslyckats. Arabstaterna får nog erbjuda henne någon reträttpost.

  • Hon kan väl bli bakkamrer i Åmål? Eller VD för Swedbank och tvätta. Efter UD är hon bra på att lägga locket på om skumraskaffärer.

 124. OT 😉 Hur tolkar ni statistiken som SVT-publik service kommer ut med att ’Barnafödandet fortsätter att minska’ trots att utrikes födda kvinnor är mer fruktsamma. Vägglös inomhus i Sverige har blivit vanligare som beror på Svenskarnas ändrade resevanor utomlands.

    • På Drottninggatan igår vid Åhléns låg en polis på alla fyra och sniffade under ett betonglejon och lyste med ficklampa. – Vad kan det finnas där frågade jag intresserat. – Knivar, knark och skit som de gömt undan och inte vill bära på sig svarade han med förakt i rösten. Intressant.

   • I vissa kulturer är det fint att ge stora saftiga och dessutom giftresistenta kackerlackor som gåva till sina värdar. – De’ fint..

  • Konstigt att det fortfarande går bra att kalla det för ”god man”.
   Alla man skulle ju för jämställdhetens skull rens bort.

 125. Jaha det fattades bara det….sen är EUs popularitet, som redan är skadad, på väg ner i källarregionerna…hur vore det med Paris borgmästare Hidalgo? Hon kunde möjligen skada EU MER än t.o.m. Wallström?
  Varför anses denna Wallström så duglig?
  Hon är ju bara en dekoration som bäst och när hon agerar blir det FEL och kungen får rycka ut och gjuta olja på vågorna.

  • Glömmer aldrig på 90 talet då det stod en snubbe ifrån facket-Lo. och menade på att Mona Sahlin var det bästa de hade så henne skulle vi rösta på…
   Vi bara tittade på varandra och förstod att om det var det bästa de hade så var det kört. (var arbetslös lite vänster på den tiden)
   Det här är precis samma .
   DE HAR HELT ENKELT INGEN ANNAN.
   De kompetenta resurserna jobbar i näringslivet,
   Precis som Mr.Trump
   He he he,

   • Bra synpunkt….hon är ju dock begåvad när det gäller kreativ skatteplanering sånt som får Magdalena Andersson att resa borst….men har ALDRIG kritiserats för skatteflykt trots att den ju är både känd och bevisad.

  • Jag har undrat detsamma. Jag minns att hon förr sågs som närmast helig i sossekretsar fullt i klass med Anna Lind eller Mona Sahlin innan helgonmyten imploderade. Uppenbarligen behöver sossarna sådana helgon att dyrka typ Palme. Personkult går bra ihop med ideologin. Skallmätningar och tvångssteriliseringar.

  • Jag tror de andra EU byråkraterna vill ha en svag oduglig ledare, så kan de fortsätta frossa i intriger, skvaller, och alla de andra meningslösheter Europas folk betalar detta frälse att göra.

 126. Det vore det absolut värsta för EU, först har man pajasen Juncker och sedan nollan Wallström. Hur skall hon kunna leda ett arbete med en vettig inriktning, samtidigt som skall möta världens ledare?

  • Hon var aktiv i SSU och sedan bar det bara uppåt. Är det inte fantastiskt!
   Wallström har utnämnts till ”Kommendör av Palestinska Jerusalemsorden”.
   Visst är det skojigt!

  • Nja, hon ville inte betala skatt i Sverige på sitt arvode från EU. Det är ju fullt lagligt enligt skattreglerna. Fast omoraliskt om man tycker ”det är häftigt” att betala skatt. Som Mona brukade säga mellan tuggorna på en Toblerone och en falsk inkomstdeklaration till hennes säkerhetsvakt.
   Moralen är underbar brukar de säga i socialistkretsar när ledningen för fackföreningen kommunal festade på medlemmarnas avgifter.

   • Hon ville inte heller komma hem och bli partiledare,
    så länge den skattefria EU-honungen flödade!

    Häftigt att slippa betala skatt!
    Hennes motto under nästan två decennier!

 127. Nostradamus:
  ”Vid begynnelsen av hennes tredje årtusende skall en flod bryta muren och spola bort vaggans folk, hennes ofödda och guld. Okvädets sång ej heller begråta det som ej längre kan vara. Men även masken lämna där ej något kan växa. Det lyda alla under samma kropp {body, ~enhet, enighet}.

  (Översatt till svenska från en engelsk översättning av latinska orginalet)

  Texten är tvetydig och medger olika tolkningar. Nedan är dock ett antal vedertagna metaforer som används i denna och många andra texter.

  Flod=ström (betydelse; förstörelse eller förändring)

  Mur=vägg/vall jfr engelska ”Wall”, allmän betydelse; det som skyddar kultur och civilisation

  Mask= Nedbrytare, ibland också i betydelsen förnyare. Jfr maggot (margot)

  ”Margot” ”Wall” ”ström”

  – vi må alla bäva.

  • Murar är till för att skydda. Absolut.

   Die Mauer var således till skydd mot fascistisk infiltration från väst.

   Därför sköts personer som försökte ta sig till väst.

   Nej, vad säger jag. Nu blev det visst fel igen.

   • Ja EU är en Fascistisk konstruktion!
    FJÄRDE RIKET är snart fullbordat…

    Drygt 70 år efter originalet,
    är snart yttrandefriheten utrotad!

    Ett signum!

    Svetsaren vill följa i fotspåren!

 128. Hon har redan lyckats sätta Sverige i konflikt worldwide . Hon riskerar att bli knäppt redan som det är av i internationella torpeder.

 129. Blir kanske ett gyllene tillfälle att upplösa hela denna vanvettiga konstruktion, låt Wallström bli den som tvingar fram hela processen!!!

 130. Så passande att drottningen av liberalism, progressivitet och feminism leder EU. Vänta tills hon måste konfrontera Italien och Ungern, och upptäcker att det inte ger en skit om hennes progressivitet.

 131. Offtopic : Polisen larmades klockan 22.03 och en man i 30-årsåldern hittades med allvarliga, men inte livshotande, skador.

  När skall samhället sluta slösa mina skattepengar på att plocka ut bly ur kriminella element? I mitt Sverige betala den kriminella för sin skottskada i förskott på skadeplatsen, kan man inte betala så får man ingen vård.

  Är man kriminell, så skall man inte ha samhällets resurser. Så enkelt är det. En skottskade en procentare har inget människovärde.

  • Tyvärr kommer vi troligen att betala för vår hälso- och sjukvård de närmaste åren. Den aggressiva försäljningen på de globala marknaderna berättar för oss att vi har gått in på nästa finanskris. Det här är den stora! Så, bli inte sjuk eller skadad.

   • Så är det… sjukt att kriminella element skall få dyr vård, om min hund bli sjuk så jag betala för vården, men om en gängkriminell bli skjuten så är vården gratis. Hemskt samhälle vi lever i.

    En knarklangare har högre värde än en hund, man kan bara skämmas som svensk.

    • Vi kommer alla att betala (vissa har redan betalat med sina liv och mer vilja i framtiden). Socialismen är över. När en centralbank börjar finansiera statliga utgifter (vilket är exakt vad Riksbanken gör) är det bara en fråga om tid tills valutan blir värdelös. Ingen förstår detta för att de har blivit hjärntvättade för att tro att Sverige är bäst och Riksbanken säger att den svenska ekonomin är stark, en stor lögn. Om ekonomin är så stark, varför räntesatsen sitter fast med negativ procent.

 132. Anledningen till att de vill Margot Wallström är för att hon inte förstår något. En lydig nickerdocka som de kan lura i vad som helst.

 133. Stanken av korruption som ett ruttnande lik. Självklart så ska chefen för EU inte vara demokratiskt vald, ty demokrati är så 1900-tal.

 134. Att plocka fram sänket, Wallström är ett oerhört
  klokt val. Hon kan mycket väl bli den katalysator
  som vi behöver för att EU skall kollapsa på ett smidigt sätt.

 135. Om EU verkligen menar vad man visar, nämligen att EU vill upphöra att existera i nuvarande överstatliga form, utser man inte Margot Wallström till efterträdare till ”fete katten” Juncker.

  Ett reformerat EU utan överstatliga fasoner som vill beröva medlemsstaterna deras nationella suveränitet, är inte Wallströms musik.

  Hon vill se ett EU som hyllar de ”gamla värdena”, dvs t.ex DDR tidens STASI samt utfärda fördömanden på löpande band av stater som ”hon inte gillar”, t.ex Israel och Ungern.

  Att utse en gammal Palme beundrare till EU ordförande är att återuppväcka den gamla S vurmen för Östblocket och att se denna börja försöka penetrera det annars i och för sig demokratiska EU.

  EU måste reformeras, dess osmakliga önskan om överstatlighet utraderas och återgå till att bli en samarbetsorganisation mellan stater.

 136. Den ene totalitære EU-leder afløses af en endnu mere totalitær EU-leder.

  Kalergi-planen indføres helt efter planen.
  Den hvide befolkning går en dyster fremtid i møde.

 137. Ett fyllos avgång ska ersättas med en bombad blondin!
  Ytterligare ett bevis på att vi måste fly bort ifrån Europas största dårhus EU!!

  • Varför fly, när det bättre alternativet är att driva ut deras väpnade gren islam, och med ett utdrivande av islam så kastar man ut samtidigt den politiska onda eliten. Låt islam sedan få dem som ett plåster på såret med att de drivs ut, så lär de nog ta ut islams vrede på alla dessa kommunister, vänsterliberaler och politiker som Margot Wallström med att de hade lovat islam seger men islam kastades ut från denna vår kontinent tillsammans med våra vänner i Visegradsländerna. Och till USA kan de inte fly för där sätter president Donald Trump stopp för alla dessa politiskt onda.

    • Lite sent re:
     Det låter mycket bra att Trump och Putin ser faran med personer likt Margot Wallström m.fl.

     Bilderbergarna kan samlas ihop på en lagom stor ö, och där skall även fanatiska muslimer eller muslimer i allmänt även på denna ö, släppas ned och så skall Bilderbergarna få det dom tvingade på andra medborgare med islam. Och så klart så skall George Soros ha en given plats på denna ön. Sedan så skall människorna se till att ingen av dem kan fly från ön. Och försöker Bilderbergarna hänvisa till arv eller så, då skall människorna utanför ön, ropa ut ”alla människors lika värde!”.

     Om inte detta är en bra idé så kan man i stället släppa Bilderbergarna med fallskärm över Afghanistan och Pakistan. Med text på fallskärmen som går i islams tecken och där det även så klart står i text ”alla människors lika värde”. George Soros får hedersuppdraget med att vara den förste av dem att kastas ut i fallskärm.

 138. Hon är ett levande exempel på att även folk med svåra begåvningshandikapp kan göra karriär. Utan omgivningens stöd hade hon knappast kommit längre än rill Samhall. SAP för fram sina egna hur korkade de än är. Man vill väl visa omvärden att man inte diskriminerar bort kvinnor, men lyckas bara med att föra fram de värsta dumskallarna. Jag kan inte komma på någon av deras kvinnor som inte har något klart märkbart fel uppe i hjärnkontoret.

 139. Då vet vi vad vi har att vänta. Massinvandring över hela Europa tills de egna befolkningarna är i minoritet.

 140. Undrar om det är Göran P, som ju gjorde sig av med Margot genom att skicka henne till EU, som varit framme och gett Stefan råd: – Om du gör dig av med Margot och Fridolin, så kommer du att kunna fortsätta som statsminister!

 141. S nya grej: Våra lagar skyddar oss inte mot auktoritära och fascistiska idéer. Det är våra mellanmänskliga normer och våra institutioner, som gör det.
  Talmansvalet i måndags (24 sept -18) visade en hel del vad vi har att se fram emot. Det vi ser nu är hur riksdagen fungerar utan praxis. Utan alla gentlemannamässiga uppgörelser för att underlätta arbetet. Nu är det lagarna som gäller. (Björn Fridén AiP 28 sept 2018).

 142. Vad har Wallström åstadkommit för positivt med sin långa politiska gärning? Kommer inte på något just nu. Jag förstår inte varför man ska hela tiden putta dessa odågor uppåt på karriärstegen? Men så klart, i Sovjetunionen fanns ju inte heller fria val så varför ska det vara i Euunionen, där tillsätter man likasinnade eller marionetter.
  Jag ser fram emot när Nigel Farage avfyrar sina klarsynta dräpande ordsalvor mot henne på nära håll. Hyr länge dröjer det då när Wallströmskan drar på läppen och börjar lipa?

 143. När skall vi få privata fängelse i Sverige? Det finns företag som kan vårda mördare 1:- per dag. När skall vi skuta dalta med brottslingar?

 144. Lagar gäller inte för socialdemokrater utan gentlemannamässiga uppgörelser enligt Björn Fridén på AiP.
  Självförtroendet är det inget fel på.
  Citat Björn Fridén: ”När Sverigedemokraterna i sin barnsliga maktdemonstration röstade för alliansbudgeten härom året, fick konventionerna sig en rejäl smäll. Tidigare har det funnits samförstånd om att landet måste styras och att det är bättre att motståndarna gör det än inte alls.”
  Högmod går före fall. Hur var det med transportstyrelsen? Där såldes hemliga datauppgifter ut till gamla östländer. När det avslöjades, skyllde dom på Alliansen.
  Det gamla ordspråket gäller: ”Det är bara s som kan styra”.

 145. Margit kommer aldrig få det jobbet.. Om jag har förstått det rätt så är den konservativa partigruppen större än den socialdemokratiska. Det jobbet får hon bara i sossarnas drömmar.

  • Man får även se det positiva över att vi slipper se kärringeländet här i Sverige och kanske slippa höra hennes hemska rotvälska i TV.

 146. Inga fler skräckscenarium nu tack . Först en alliansregering i samarbete med miljöpatrasket och nu detta med denna hemska kärring. Nu är tålamodet slut.
  Vart är vi på väg ?

 147. Är det möjligt att alliansen och miljöpartiet skall gå ihop? Det var ju ändå s som stödröstade mp in i riksdagen. ”Troheten skyddar så mången”. Gäller tydligen inte mp.

  • Mp gör eg just det politiker ska göra i det fallet. Seer till att dom ger sina väljare så mycket dom kan av politiken dom lade sin röst på. Om Mp’s agerande ger dom fortsatt stöd och förtroende hos någon är en annan sak och än mindre några stödröster från S

 148. Först katastrofen och suputen Junkert och kanske sedan följt av en annan katastrof – Wallström. Stackars EU-länder! Fast det kunde ju varit politrucken Eliasson!

  • Kanske bättre . Det är ju en gåta och höljt i dimma, vad stordåd denne man uträttat på den internationella scenen . Ja ! Inte när han får säga det själv förstås .

  • Det är så med ”suputar” att de är tacksamma objekt för dem som sitter på makt och pengar och kan bedra världen med att fylla fyllhundrar som Junker med sprit.

   Junker påminner inte så lite om Boris Jeltsin, samma fyllhund och blev ett lätt offer för ”makt och pengar” att lura honom att skriva på endera det ena eller andra som skulle komma att kosta det ryska folket deras land. Men så dök Vladimir Putin upp och kullkastade alla ”deras” planer.

 149. Jag kan inte så mycket om detta. Men att EUs stora medlemsländer skulle stödja kandidaturen för en kontroversiel utrikesminister i ett periferiland ställer jag mig tvivlande till. Hon har kommit hem med svansen mellan benen förr

 150. En kontinentens folklig revolution som innebär att EU som överstatlighet går under, och att folket utropar strid mot alla former av islam och driver bort islam på det sätt som det krävs och därmed samtidigt så utgår ett uppror även mot förräderi eliten samt deras politiska antidemokratiska ideologiska gäng tillhörande inom kommunism och vänsterliberalism. Alla detta onda skall drivas ut samtidigt som islam drivs ut från Sverige och Norden och Storbritannien och Europa. Därpå skall en varning skickas ut till alla världens demokratier för att varna dessa länder för att inte ta emot en enda av denna politiskt korrekta ideologin.

  Visst blir det en kamp, även ett kostsamt men vad är allternativet. Alternativet med det samhälle som fullt tas över av kommunister, vänsterliberaler och deras vapendragare islam, blir än kostsammare på alla sätt och vis för alla medborgarna.

  Ja, då kommer för alla dessa kommunister och vänsterliberaler likt Margot Wallström m.fl. att enbart finnas muslimska länder att fly till. Och det skulle väl vara något att kämpa för med att få uppleva hur kommunister och vänsterliberaler får sin beskärda del av islam, ett islam som kommer att lägga skulden på de ”politiskt korrekta” med att islam förlorade striden över Europa och Norden samt att de blev nedgjorda och utkastade. Det kan nog med säkerhet sägas att personer om så pro-islam de är likt Margot Wallström m.fl. så kommer de att bli underkastade av islam, och det kommer de aldrig att överleva. Det ironiska med sådana scenarier är att de går under i den ideologi som de så själva har hyllat.

  Frihet kostar, men vad är alternativen..!

 151. Skulle förvåna om man väljer någon från ett icke euro land. Alexander Stubb, Finlandssvensk, som behärskar fem språk, fd statsminister jämfört med Wallström,
  välutbildad och politiskt begåvad. Blir det Wallström mister jag hoppet om EU.

 152. OT: Det europeiska samarbetet knakar i fogarna i alla instanser. Ryssland vägrar betala för fullt medlemskap i Europarådet (inte att förväxla med Europeiska unionens råd) eftersom landet inte får samma rättigheter som andra medlemmar. Europarådet hotar med uteslutning.

  https://www.rt.com/politics/440978-russia-no-fees-pace/

  Här kan man läsa lite om Europarådet. Skapar en hel del förvirring eftersom många förväxlar det med Europeiska rådet.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Europar%C3%A5det

 153. Inget förvånar mig längre – jorden är platt – korna och grisarna kan flyga – Wallstrom avlöser fyllbulten i EU.

 154. Margot eller någon annan svensk eller dansk blir aldrig ordförande i EU. Vi och våra danska grannar har för många undantag så näste ordförande kommer från något av länderna som är med på hela paketet. Kanske en finne duger bättre?

 155. Tror inte att hon har skuggan av chans för det skulle betyda att Vänstern tillsätter två i rad som chef för kommissionen. Är nog dags för någon från höger den här gången.

 156. Så trevligt för de som vägrar att se verklighetens kranka blekhet.
  Lycka till Margot, med din fortsatta kamp och envetna vilja till förstörelse av Sverige och övriga europa !!!!!!!!

 157. Stollarna sitter fortfarande i sandlådan och käbblar om vem som ska bli Statsminister. Barnungar. Ni skämmer ut Sverige så det skriker om det.
  Jimmy och SD kan bara le.

 158. Det finns ingen jag menar INGEN i världen jag avskyr mer än Margot. Jag är kristen o skäms för mina tankar men vill att hon försvinner från jordens yta…..

 159. Mallgot varström är en farsot som sverige klarar sig utan, skicka henne tillbaka till iran, hon såg så nöjd ut när hon hade slöja på sig i iran.

 160. OT: den märkliga domen där en kvinna fälldes för att hennes familj inte var så ”bra” men mannens familj var ”bra” (och där två islamska deltagare antagligen förmodligen fördömde kvinnan) har nu ändrats till sin motsats. Mannen åker nu dit för misshandel av kvinna.

  I Sverige, ser ni, muslimer, anses mannens misshandel av kvinnan som ett särdeles lågt stående brott, av lågt stående människa.

 161. Jag tycker faktiskt Margot skall bli chef efter Juncker.

  Juncker har ju redan slagit många spikar i EU:s kista med sina antidemokratiska uttalanden och diktaturflörtande. Allt fler över hela Europa är därför skeptiska till EU:s federala projekt.

  Margot skulle vara den perfekta kandidaten att fortsätta Junckers dödgrävarjobb. Hon skulle ju göra sig i strid med alla och en var och på det viset få allt fler länder att snegla på en exit.

  Go Margot Go!

 162. Nyheten att den klimakteriehärjade Wallström anses meriterad för EU-kommissionens presidium, säger förmodligen allt om vilka egenskaper som kvalificerar kandidaterna.
  Huruvida vederbörande globalistaktris och koranpromotor skall utöva värdinneskapet i
  Jean Claude Junckers salongsberusade anda och föra hans tragikomiska tradition vidare, eller om hon har för avsikt att intensifiera den antisemitism för vilken hon kommit att karakteriseras, återstår att se.
  Ställt utom allt rimligt tvivel är att ju högre upp i hierarkierna, desto mer korrupt och fjärmad från ordinära moraliska betänkligheter!
  Andreas 🙂

 163. Det är årets sjukaste nyhet. Om det är sant är det ett slutligt bevis på att hela EU håller på att implodera. Avveckla hela EU innan det blir ett interneurpeiskt krig.

 164. Sossarna vill få det att låta som de är det enda alternativet till regering. Utrikes och inrikes. Det är vad det handlar om. Ingen annan än sossar ser henne som ett alternativ. Till nånting.

 165. Suck, stön, stonk. I och för sig känns det rätt skönt att få slippa Drunkerns konjakeskapader. Att byta ut honom mot en intellektuellt underbeväpnad antisemit är väl bara konsekvent i ett EU-puzzle där alla bitar saknas och ingen känner sig hemma.

 166. Hur mycket kostar hennes maktsträvan denna gång. Dokument om kostnaderna när det gällde FN och medlemskapet i säkerhetsrådet försvann ju och ”medierna” håller tyst som vanligt om detta. Sverige kanske inte ens tänka ta upp nya häftiga medlemsavgiften till EU som ”pris” för ordförandeposten ?

 167. Ja, hon ärmaktfullkomlig, helt sjuk är under isen, usch de sätter de sämsta på de viktigaste posterna. Ja hela MP kan lådcykla till EU, riksdagen ut till väljarna
  får hoppas det blir nyval, risken är nu
  vårt land, folk går åt hell och hela Europa faller

  • ja, ska den bli EU- ordförande kommer det garanterat att gå åt H—vete ordentligt, så mycket som hon har skämt ut sverige bör det räcka nu.

 168. Det känns som när svenska sportjournalister år efter år spekulerar i att Zlatan har stora chanser att tilldelas guldbollen.

 169. Konstigt att Margot inte kommenterat Saudi Arabiens mord på journalisten inne på deras egen ambassad!? Margot brukar ju alltid ha något gott att säga om dem!
  Men det blev väl extra känsligt nu när Saudi Arabien visat sitt rätta anlete som icke-demokratisk mördarstat!

LÄMNA ETT SVAR