Foto: Mattes.

Massivt pådrag efter att tre kvinnor knivskurits under kort tid i Nürnberg

Delningar

Lite mer än tre timmar efter det första överfallet skedde ytterligare två. Polisen kan inte utesluta att det rör sig om samma gärningsman.

Det var tid 19.20 på torsdagskvällen en 56-årig kvinna plötsligt överfölls och knivhöggs i övre kroppen av en okänd gärningsman. Kvinnan skadades allvarligt och blev tvungen att genomgå en akut operation.

Drygt tre timmar senare, vid 22.45, överfölls en 26-årig kvinna och en stund senare en 34-årig kvinna på samma sätt. Båda fick livshotande skador och även de genomgå akuta operationer.

Ett massivt pådrag söker nu efter en eller flera gärningsmän. Offren har uppgett något skilda signalement på gärningsmannen som ska vara mellan 25-30, kraftigt byggd och mellan 175-180 centimeter lång.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

203 KOMMENTARER

 1. Väla center i Helsingborg, där en kvinna gick lös med tillhygge bland folk och skadade en person som fick åka ambulans till sjukhuset.
  Terrorattentat?
  Snart släpps 150 is krigare ur fängelset och inte utvisas.

  • Snittlängden i Tyskland är 178 cm för män, och med tanke på att längd (likt intelligens etc) sprids som en normalkurva, så tror jag faktiskt att man kan hitta tyska män som är 175 cm långa.

   Inte för att jag tror att förövaren är vit, men nog finns det även vita galningar (Niklas Lindgren, Joel Ander, Fredrik Reinfeldt osv).

 2. ”skilda signalement på gärningsmannen som ska vara mellan 25-30, kraftigt byggd och mellan 175-180 centimeter lång. ”

  Aah, vad intressant. En gärningsman som saknar både anletsdrag & hårfärg!?! Var han möjligen helt diffus i ansiktet, eller?? Som en oinställd TV-kanal?

  Han kanske var en grå NPC!?!? >> https://i.imgur.com/Lyk7uMx.jpg

  Offren kunde ju tydligen avgöra både ålder, kroppsbyggnad, och vikt på gärningsmannen – men dom såg inget ansikte…

  PS: Vi vet ju alla både anlete & hårfärg – när inget anlete & hårfärg uppges.

 3. Var försvinner särdragen hos gärningsmännen?
  Är det hos polisen eller är männislor rädda för rasistanklagelser, eller kan vara så illa att offren i all sin välmening inte tror sina ögon när en invandrare visar sig vara brottslig?

   • Tips: kolla upp de våldtäktsmän som har dömts för brott mot äldre kvinnor. Nu påstår jag inte att hudfärgen spelar någon roll, men det är intressant hur den alltid är…”svart”.

     • Ja. Och det handlar inte om ”de är överrepresenterade”, utan det är som med vissa andra typer av brott – de är de ENDA som begår just de brotten.

      Exempel:
      ”En kriminell blev ihjälskjuten. Två skott i bakhuvudet på en parkering, inga vittnen” – det betyder numera ryssar (förut var det juggar också)
      ”En kriminell blev skjuten. Två hundra skott avlossades och offret ligger nu på sjukhus, men vägrar att prata med polisen” – betyder araber eller afrikaner
      ”Någon avfyrade ett raketgevär mot en villa. Raketen gick igenom två fönster och ingen blev skadad” – motorcykelpojkarna är inte så kompetenta som bekant
      ”En äldre kvinna blev bestulen i sin lägenhet av två kvinnor som…” – zigenare
      ”En äldre kvinna blev nedslagen efter att ha tagit ut pengar…” – araber eller afrikaner
      ”En äldre kvinna blev våldtagen…” – afrikan
      ”Två kilometer kopparledning blev…” – zigenare
      ”…gruppvåldtäkt…” – araber eller afrikaner
      Osv, osv osv

      Folk kan säga vad f*n de vill om stereotyper, rasism etc, men verkligheten är vad den är.

 4. Lite O.T.
  Om inte väljarna inser att

  postkodlotteriet, bingolotto och alla andra svenska spel-kombinationer endast gynnar sossepolitiken,
  är det väl dags att tänka om….?

  • Numera är jag ännu gladare att inte vara kvinna utan en medelålders,lönnfet,heterosexuell,skäggig gubbe, full av livserfarenhet.

  • Låt mig först klargöra att det såklart finns några (relativt få) undantag, men kanske det hade varit en idé om (väst)europeiska flickor och kvinnor slutade med att aktivt kämpa för att få in fler odjur i Europa? Även om jag personligen är emot allmän rösträtt, då båda könen främst består av (i mina ögon) kompletta idioter, så förstår jag de lätt misogyna (och inte sällan mentalt outvecklade) individerna som kritiserar specifikt den kvinnliga rösträtten. Vill vi ha Jimmie Åkesson i regeringen, helst som statsminister, så måste något göras åt hur svenska kvinnor röstar.

   Då jag inte vill bli anklagad för ”mansplaining” (ett brott värre än våldtäkt, i Sverige) så känner jag att det är bättre om vakna kvinnor försöker väcka de slumrande.

   Så för att svara på din fråga: hjälp er själva!

 5. ” signalement på gärningsmannen som ska vara mellan 25-30, kraftigt byggd och mellan 175-180 centimeter lång.”
  Hade de inte ”mörka kläder” som signalementen i Sverige alltid innehåller?

 6. <blockquote<”En tonåring som delat en bild på sin klasskamrats
  nakna överkropp i sociala medier döms för olaga integritetsintrång,
  skriver SVT Nyheter Sörmland.

  Den utsatta flickan lade [själv] hösten 2015 ut bilden på sin överkropp på Instagram. Hon ångrade sig och tog bort bilden efter 40 minuter. Bilden bedöms ha spridits till högst 30 personer.

  I mars i år lade en tidigare klasskamrat ut nakenbilden med ansiktet övertäckt på Snapchat utan målsägandes samtycke. Den ska ha setts av runt 20 personer.

  Trots att ansiktet var dolt döms tonåringen till 30 dagsböter och ska betala skadestånd till målsäganden. Det var glädjande att tingsrätten höll med mig, säger åklagare Immanuel Winbergh till SVT Nyheter.”https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/p6RGPR/tonaring-spridde-nakenbild–doms

  Hela jvla landet är sinnessjukt!! Detta anses som hyper-prioriterat, samtidigt som både polis & åklagare lägger ner dussintals våldtäktsanmälningar & rån i månaden, med devisen; ”Förundersökningen läggs ner – spaningsuppslag saknas”

  Jag menar, det var ju skitigt gjort av den här grabben att sprida bilden, men herregud, hon gick ju inte ens att identifiera då ansiktet var pixlat. För detta så ska han då ha ett brottsregister som följer han hela livet.

  Skiftningen av prioriteringen hos polis, åklagare & domstolar i landet är ju onekligen påtaglig – och helt ur balans

 7. Sveriges medborgare behöver obligatoriska kurser i hur dom skall agera vid kniv och terrorattacker. Att försvara sig mot en kniv är mycket svårt.

 8. Subversion.

  ”What it basically means is: to change the perception of reality of every citizen to such an extent that despite of the abundance of information no one is able to come to sensible conclusions in the interest of defending themselves, their families, their community, and their country.”

  Att vi lämnas försvarslösa och splittrade är per design vad man vill åstadkomma.

 9. troligtvis bara anmälningsbenägenheten som ökat då det finns mycket skam inblandat i denna typen av brott … host host

  • Ja, jag menar; när jag växte upp så var det ingen som anmälde när dom fick magen uppsprättad, Men nu på senare tid så har folk blivit mer informerad om sina rättigheter & mer anmälningsbenägen, och det är därför som anmälningarna droppar in.

   Fråga Prof. Snickinsacki – han instämmer…

   • precis, samt att vi fått mobiler som vi har med oss över allt, så om man då får magen uppsprätt, går man hem och sover på saken och sedan dagen efter känns det inte lika viktigt längre … kanske var det ändå mitt eget fel 🙂

    • Ja, precis. Men sedan dom började skriva om det i tidningarna – om att detta inte var OK – så insåg man att det kanske inte var mitt fel att man blev rundrensad som en jvla torsk, av ett psycho med en förskärare, på en bakgata.
     Nu är vi inte mörkertalet längre!! #NoGutting

     • #WeHaveNoGuts ….. det är aldrig okey att utsättas för detta …. glöm inte att du oxå är ”vacker och viktig” … var modig

  • Eller hur…om folk bara kunde ge fan i att anmäla såna här småsaker (käbbel) så vore ju allt lyckliga gatan …typ

  • Mer än Löfven och den är inte liten heller.
   Två moderna slaktare som kritiserar andra och predikar fred och förståelse för Islam, medan Islam vassar knivarna

   • Det värsta är väl att de inte fattar att de är slaktare. De tror på riktigt att de är goda. I Merkels fall därför hon är övertygad kommunist och en förvirrad kärring. I Löfvens fall at han ä r gravt ointelligent.

  • Lättare att hitta en hund i Sverige än en riktig man. De flesta ”män” här är det bara rent genetiskt, och räknar man bort oss i MGTOW-gänget (samt de som redan är upptagna såklart), så…lycka till! Jag har ingenting emot kvinnor (tvärtemot t.o.m. på flera sätt), men det är lika svårt att hitta en mentalt stark kvinna med humor, som ligger på min nivå rent intellektuellt, som jag finner attraktiv, och som finner mig attraktiv…yikes, det är svårare än att hitta en riktig man här! 🙂

   Det finns dock några ryssar och polacker i Sverige, men svenska kvinnor vill ju tydligen ha genusneutrala cucks som går i Pridetåg (eller hazarer), så det är nog inte för dem.

   Men ja, en kvinna med en vältränad Rottweiler/Pitbull/Schäfer/Dobermann eller dylikt (inga leksakshundar i råttstorlek) har ett rätt bra skydd, t.o.m. mot en flock inkräktare.

   • funkar bra med en mindre hund oxå .. tro mig kan du tänka dig en shitzu skrämmer bort dom ??? tja jag har varit med om det hahahaha så sjukt…dom gick över gatan .. för att undvika hunden.. men men inte alla så visst för att vara 100 ja du har nog rätt

     • tja.. en välvårdad hund är vaccinerad o säker..

      mkt mer än man kan säga om dessa immigranter som tar hit sjukdomar… dom är verkligen smutsiga..

      sv. har inga gränser men karrantän borde dom ha för dessa som kommer hit är smittade många med smittsamma sjukdomar… !!!! vansinig politik av sverige!!!1

   • jag passar mig för hundar.. då alla hundar älskar mig.. o vill slicka .. o jag är sååå trött på det.. en gång hamnade jag hos en bekant som har 5 doberman.. alla kastade sig på mina fötter o slickade .. sockorna blev blöta.. o gick ut i snön tänkte inte på det… sedan blev jag förkyld.. näää

    • Jag finner personligen hundar ointressanta (det faktum att de stinker och för oljud hjälper inte), men är det för försvar så är katter inte direkt ett bra alternativ. Kvinnor är så gott som alltid i underläge när det gäller fysiska konfrontationer med de av manligt kön, och det är svårt för laglydiga att få tag på pistoler i Sverige (med tillhörande lämplig licens)…och en kniv skulle troligen bara komma att användas mot kvinnan. Så en hund är ett ypperligt alternativ på många sätt.

     Dock, och detta är viktigt: det absolut bästa försvaret för kvinnor är att inte hamna i sådana situationer, eller kunna ta sig ur dem. Med andra ord: ”fly”. Så spring, om det är en sådan specifik situation, eller flytta till ett land som inte blivit invaderat, för att helt undvika sådana situationer.

     • ja så är det.. o det borde komma ut ett info blad om det.. så kvinnor inte går ut ensama på stan o sedan vaknar i en gränd…. men men..

     • du minns väl vad AB skerv om polacker en gång.. när en pol. tjej var tafsad av en migrant i s-holm.. för typ 3 år sedan?? då kom 50 tal polacker o skulle ge igen.. o kallades för rasister .. sedan demonstrerade pol. framför AB… minns du??? så dom vet att dom ska passa sig för oss.. men sv. tja.. dom är villebård

     • Absolut, och det finns svenska män som är minst lika farliga. Men det handlar om situationen. Det är lättare att se till att ha en hund med sig, än sin man. En hund kommer inte åka i fängelse om den försvarar dig, osv.

 10. Undrar när ”medel-svensson” ska inse
  att alla dessa brott INTE är svenskens fel,
  om vi frånser röstandet, förstås..
  Myndigheterna vill ha det så här….

 11. Klara muhammedanska hatbrott !
  Men tyskarna som svenskarna kan ju bara inte få nog av våld o terror, då massimporten för med sig dyl sådana .
  Politikerna i Bryssel, Tyskland och Sverige är ju beredda att offra tusentals flickor för våldtäkt, hundratals terroristdödade….
  Mina tankar går till de oskyldiga offren .

  • Min kvinna säger att svenska kvinnor vill bli våldtagna men det som stör mig det är inte kvinnor som blir våldtagna jag stör mig på när de går på barn, de har ännu inte haft någon valmöjlighet som kvinnor har haft

 12. Hade inte hänt om man lämnat Hitler och hans älskade Tyskland ifred.
  Men nu tog hatet och avundsjukan över Europa istället.

 13. Även globalisterna vet att för arbete och företag behöver inte Europa några migranter då det redan inte finns arbete nog åt de infödda Europeerna eller underlag för fler företag. Målet är att konkurera ut de Europeiska arbetarna för att sen låta de multinationella företagen ta över allt ägande och underkuva det vanliga folket till slaveri. De skyndar sig att skapa idiotlagar så vanligt folk kan dömas efter om de motsätter sig deras agenda. Att fler och fler länder gör det straffbart med fängelsestraff att misstro förintelsen tillsammans med hets mot folkgrupp är bara en del av dessa lagar. Att det började med förintelsen är inte så konstigt då folk blivit indoktrinerade under lång tid med den. Nu har HMF kommit efter många år av indoktrinering av HMF och tillräckligt många tror på detta också. Fler liknande lagar kommer att komma, vänta bara. Yttrandefriheten kommer till sist att strypas helt med allt hårdare och kännbara straff för att bryta dessa lagar. En av orsakerna till att de börjar göra allt mer för att strypa de alternativa nyhetssidorna. Själv börjar de styrande bryta allt fler grundlagar utan att ställas inför rätta för de har bråttom nu innan folket hinner genomskåda vad som är på gång eller att motståndet blir för stort. En av anledningarna att FNs Migrationspakt var så angelägen att få igenom. I Sverige är alla de gamla partierna oroliga för ett nyval då risken finns att ett nationalistiskt parti skulle få makten innan det var godtagit. Det pratas också mer och mer om att förbjuda nationella partier för att få bort oppositionen. Sanningen måste döljas till varje pris.

 14. ”In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.” – Franklin D. Roosevelt

 15. Jag har funderat ett tag på detta.
  Sverige och Tyskland befinner sig i i stort sett samma situation, upplösning av det historiskt sett homogena, trygga samhället och ersatt av ett mångkulturellt kaos, där ingen politiker kan säga vad slutprodukten är tänkt att bli.
  De kan inte på ett tydligt sätt förklara vad styrkan med all denna mångfald består i.
  Jag har givetvis personligen träffat på mängder av människor med utländsk bakgrund som tillför vårt land värde, men inte en enda av dem har framhållit sin bakgrund som deras drivkraft, utan istället har det alltid varit viljan att alltid göra sitt bästa och inte vara samhället till last. De har helt enkelt förstått vad det innebär att vara svensk och skapa sin egen framtid.
  Skall det vara så svårt för våra politiker att kommunicera ut detta budskap?
  Det är ett neutralt och förnuftigt förhållningssätt som alla politiker borde kunna skriva under på.

  • Problemet är väl lagen som etablissemanget kuppade igenom om att Sverige ska vara mångkulturellt. Det som menas med den lagen är att alla kulturer är lika mycket värda, och att folk som kommer till Sverige inte ska behöva ändra något i sin kultur. Sedan har ju verkligheten visat att det inte fungerar, vi som länge har varnat för att det inte kommer att fungera har fått veta att vi är onda människor. Etablissemanget har investerat så mycket i att framställa sig som godhetens försvarare mot ondskan, det blir svårt att erkänna att dom hade fel.

 16. ”som ska vara mellan 25-30, kraftigt byggd och mellan 175-180 centimeter lång.”

  Vit och svart hy ingick inte i beskrivningen eller? Undanhåller ni information eller vad är det här?
  vi alla vet att det var muslimer som gjorde det, bättre att säga som det är än att blå ögt ljuga som aftonbladet gör. Har svårt att tro att de inte kom fram till personens ursprung

 17. signalementet är vagt.
  modus vivandi påminner mer om ett vansinnesdåd än om ett ideologiskt motiverat dåd.
  kan i och för sig vara en icke muslim, men rent statistiskt så ska det ju vara en muslim.
  men som sagt detta är nog ett vansinnesdåd och inget är säkert.

 18. Kanske var de utomlands födda geniösa hjärnkirurger, som uppoffrade sin fritid att hjälpa patienter plötisligt fallna på gator, allahu akhbar. En snabb knivoperation på gatan kan rädda liv, det vet ni ju..

 19. Påminner mej stärkt om IKEA incidenten. Jag tror att denna mulim också inte fikk uppehållstilstånd och då er enda sättet at få stanna kvar å attackera vilkårliga kvinnor med kniv efter, som sagt, IKEA-modellen. Tack.

 20. Efter andra världskriget var det stora folkomflyttningar i Europa.
  Det bestämdes vid konferensen i Potsdam där man ville
  få till enhetliga etniska folkgrupper för att i framtiden slippa krig.
  Nu vill man blanda etniska grupper det vet man leder till krig.

  • Ja, överallt där man har bedrivit en aktiv politik för att blanda upp raser har det blivit krig förr eller senare. Och Sverige står snart på tur. Orättvisorna mot den inhemska befolkningen har blivit för stora. Och diskrimineringen av alla infödda svenskar med svenska rötter har nått bortom all ansenlighet. Det är nog nu!
   /CC

 21. På riktigt! Hur jävla illa är det här egentligen? Tänkt tanken att det är din fru, din mor, din dotter, din syster, din flickvän som blir knivskuren eller våldtagen, blir lemlästad eller mördad nästa gång! Tänk!

  Vart är vi på väg? Mitt svara blir att Sverige är, liksom Tyskland på väg åt fel håll. Och antalet brott per capita är mycket värre i Sverige än i Tyskland och än i alla andra EU länder. Endast våldet i Mexico kan jämföras med situationen och våldet i Sverige. Sverige som för bara en-två generationer sedan var ett rikt och tryggt land. Nu så har vi en fattigdom som sprider sig som en löpeld i Sverige. Och pk medierna har galor, t.ex. Musikhjälpen och ditt o datt och man pratar om att pengar samlas in för att skänkas till andra ”fattigare” länder, Länder som ofta har många fler miljardärer än Norden tillsammans. Men vad [email protected]! Vakna människor det finns ju en växande massfattigdom här i Sverige.

  60 procent av våra äldre är fattiga eller nästan fattiga (enligt EU:s norm för fattigdom). 270 000 är så akut fattiga att de inte har råd att köpa mat. Och därutöver finns det ca 1 miljon äldre svenskar som bara pengar till nödmat (utan större näringsinnehåll) men inte till någonting annat. Och där-utöver finns det ytterligare ca 1 miljon yngre svenskar än 65 år som har så dåligt ställt att de inte kan äta näringsrik mat. Och så finns det flera tusen cancersjuka svenskar som årligen nekas vård / operationer i tid. Därför dör många tusen cancersjuka svenskar… varje år. Det fattas pengar påstår 7-klöverns politiker men pengar till asylsökande … det finns det . obegränsat.

  Och så har vi pk medier, bestående av SVT/SR, TV4, Expressen, Aftonbladet, DN, SVD, GT och GP m.fl. som deltar i ett märkligt hat-drev mot SD och ett drev för att indoktrinera oss att tro att vi bör ta hit fler bidragstärande asylsökande … ta hit bidragstärande migranter från fjärrand länder när vi inte har pengar att klara av att ge livets nödvändigaste år våra egna! Märkligt! Ska vi då fortsätta ta emot horder av bluffande asylsökande? Nej, tack. Och för [email protected] människor sluta upp med att ge pengar till alla insamlingsgalor.

  Våra pengar måste börja användas för att hindra att våra äldre och sjuka dör in onödan av svält och undernäring och brister inom vården. 15 000 äldre svenskar dör i onödan varje år p.g.a. undernäring och svält. Detta vill SD ändra på. Men 7-klöverns politiker vill fortsätta ta pengar från våra äldre och sjuka svenskar för att fortsätta med världens dyraste och galnaste asyl- och invandringspolitik. Vakna! Sluta upp att lita på pk medierna och se igenom 7-klöverns politikers alla lögner. SD jobbar för oss vanliga svenskar. Det finns ingen rasism inom SD. SD värnar om oss och om vår välfärd. Därför röstar jag på SD och därför bör även du rösta på SD.
  /CC

  • HUVUDANSVARIGA till dagens enorma orättvisor och ekonomiskt haveri, i vårt land är : Reinfeldt samt Löfven och MP som medhjälpare.

  • Glöm inte alla de som tar självmord. Vi har många unga idag som mår dåligt som behöver stöd. Dagens skolsystem tar ingen hänsyn till elever som inte hänger med riktigt. På min tid fanns det obs klasser eller extra stöd i vissa ämnen vilket saknas idag.

   De pengar vi skänker går oftast till löner och korruption och det stöd Sverige ger har visat sig i vissa delar stödja terrorism. När det gäller cancer så är forskningen helt sjuk. Läs om detta på Lars Berns sida.

   • Ja.. Det är riktigt hemskt med alla självmord. Även äldre tar sina liv i mkt stor omfattning. Det finns idag en systematisk diskriminering av infödda svenskar med svenska rötter. Detta är ju ett signum för 7-klöverns galna politik.
    /CC

  • TACK. Du borde börja skriva krönikor istället. Vi var på Jul konsert igår kväll som blev en plåga för mig som är folklig blev en hyllning till en senil sjuk man. Jag kom att tänka på Mikael Wiehe o Titanic när orkestern fortsätter att spela. Så är det i hela Sverige. Jag har en sån typisk släkting på hustruns sida. Som det gick bra för i livet och tjänade en jävla massa pengar och tappade kontakten med ursprunget och blev extrem liberal sitter i en villa på första parkett över Östersjön och står för en fri invandring och alla ska ha rätt att komma hit. Snacka om att vi har haft hårda diskussioner. Han har tappat kontakten med svenskarna. Vi har tappat sammanhållningen och blivit individualist svårt att stava egoist är väl bättre. Mycket tack vare media som TV4 på morgonen när man förtalar Gustav Vasa. Hustrun o jag satt och diskuterade vad han hade för diagnos som hade skrivit boken. Men det passade media och deras uppdrag för att splittra oss vi har inte ens en historia. Det är ju det invandrarna är fruktansvärt stolta över och kan döda för. Men vi kläs av vår historia då bliv lättstyrda.

  • Tack Carl , absolut bestämt hålla vid SD det enda garanten för förändring på riktigt . De har inte så lätt, men åstadkommit enormt mycket..gav oss hoppet, och det händer saker.
   Tålamod, … allt händer inte på en dag.

   GOD JUL till oss alla
   🌌♥🌌SD medlemmar

  • Det har alltid varit socialdemokraters
   Och vänster liberala att använda
   lögner och vulgärargument mot
   de som påvisar verkligheten.
   Att komma med nazist anklagelser
   som Löfven slänger ur sig klingar
   falskt med tanke på S smutsiga
   historia.Eller V med en ideologi
   som har sina rötter i en av historiens
   blodigaste politiska åskådning.

 22. ”German police say they have a man in custody suspected in the stabbing of three women in the southern city of Nuremberg.
  Police said Saturday that the 38-year-old man was arrested in connection with the Friday attacks that left all three victims wounded. None are in life-threatening condition. Further details weren’t released and police said there would be a press conference on Sunday.”

  — Associated Press

 23. Polisen i Nürnberg håller en presskonferens angående de nära dödliga massattackerna riktade mot kvinnor i Nürnberg. Presskonferensen är utlovad till 1230 idag. Den ska sändas live på den tyska polisens Facebook-sida, länk nedan.
  https://twitter.com/PolizeiMFR/status/1074243067388063744

  ”#Nürnberg #Johannis: Drei verletzte Frauen nach Angriff durch Unbekannten – ein #Tatverdächtiger festgenommen. Wir übertragen live (16.12.2018 um 12.30 Uhr) auf unserem #Facebook-Kanal.”
  — Polizei Mittelfranken

 24. Samtidigt rapporteras tio felparkeringar i Warszawa, fem fläskläppar i Prag och tre stukade fotleder i Budapest. Dock, inga kvinnor drabbade. Stockholm är i Säpos trygga händer, och UschoNej´s svartarbetare är kvar på Gotland.
  Var försiktig med julskinkan så ni inte bränner fingrarna vid grilljeringen.

 25. Enligt den tyska polisen ska förövaren vara tysk medborgare, 38 år gammal, hans namn är publicerat som: ”Daniel G”. Mannen saknar fast bostad och är sedan tidigare känd av polisen som en brottsling och narkoman.

  Den globalistiska och extremliberala synen på rätt och fel möjliggjorde med andra ord dessa överfallsvåldsbrott.

  • ”Daniel G” kan mycket väl vara taget.Det finns blonda bosnier.Tillika muslimer.Köp inte dimridåerna och myndigheters fokusflytt.Det är alltid ett misstag att göra så.Deras trovärdighet är numer noll och ingen.

   • Jag vill föreslå en ny skala för trovärdighet. Den normala skalan slutar ju vid noll. Min skala fortsätter på minussidan – och där befinner sig svenska medier, svenska politiker och svensk polis lååångt från noll (och ännu längre från plus-sidan, förstås).

 26. Tysklands nya Führerin sedan Merkel flugit till Blåkulla heter A-ka-ka, eftersom inte ens tyskar orkar uttala hela hennes namn.

 27. Snälla, gott folk, nu är det verkligen tysk, född i Thüringen, mittelblond, hemlös. Det kan ju vara så för en gång skull. Att hävda att hemlösa kriminella är inkapabla att begå sådana hemska brott, om de är äkta europeer, är dumt. Enstaka blodtörstiga psyko kan finnas bland alla folk.
  När detta är sagt, kan man dock fundera: varför basunerar ALLA tyska centrala msm om detta? När likadana brott begås av mörka invandrare och asylsökare, anses de vara av ”regional betydelse” och rapporteras bara i regionala tidningar.

 28. Många ganska exakta detaljer men förutom detta hade ligisten ingen for av hudfärg eller likvärdigt som kan hjälpa till att gripa ligisten. 25-30, kraftigt byggd och mellan 175-180 centimeter lång. så nu kommer polisen springa runt med ett måttband mäta alla som stämmer in på ett ungefär.

LÄMNA ETT SVAR