Ingen bensin i Stockholm om Katarina-Luhr (MP) får bestämma.

Miljöpartiet: ”Förbjud bensin och diesel på alla bensinstationer i Stockholm”

Delningar

På onsdagen klubbade Miljöpartiet i Stockholm sitt nya valmanifest. En av de 30 punkterna är att helt förbjuda försäljning av bensin och diesel i Stockholm.

Miljöborgarrådet Katarina Luhr (MP) tycker förslaget är ”rimligt”. Stockholm bör enligt henne ”ta på sig ledartröjan” i världen och ”visa var skåpet ska stå”. Biogas, etanol och eventuella andra så kallade ”förnybara” bränslen ska däremot få säljas. Laddningsstolpar för elbilar ska också tillåtas.

Bensin och diesel ska, om Miljöpartiet får bestämma, vara helt borta i Stockholm år 2030. Företrädare för den politiska oppositionen i Stockholm kallar förslaget för ”verklighetsfrånvänt vansinne”.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

453 KOMMENTARER

 1. Låt MP hålla på och leka. De lär ändå inte vara med i riksdagen efter valet 2018. Och det kan vi hjälpa dem, genom att informera folk om vad MP lägger för förslag.

    • Det är det oavsett. Helt ärligt så skulle det förvåna mig om inte cucksen såg till att Mpk fick åtminstone 4%, men alternativen är CP, F! och Vpk. Skit som skit.

     • Glöm, antar jag?

      Mpk-väljarna tillhör inte samma grupp som de som röstar på kådisarna eller folkpartiet. Kådisarnas väljarbas bör i Jönköping och är i snitt 70 år gamla. Folkpartiets väljare har visserligen en del gemensamt med Mpk-gänget, då det är okunniga kvinnor, men två skillnader: åldern (Mpk-väljarna är barn) och inriktningen (kvinnorna som röstar på folkpartiet vill ha ett lättare variant av SD, ”språkkrav!”).

 2. All försäljning av motorbränsle skall förbjudas för alla miljöpartister i hela Sverige.
  Samma sak skall gälla flygbiljetter och resor med dieseldrivna tåg. Laddning av deras elcyklar får endast ske med el från vindkraft. Gasol-spisar och andra utrustningar är strängeligen förbjudna för MP `s medlemmar. Kolsyrat vatten, öl och läsk skall förbjudas för dem då de innehåller kolsyra CO2 och deras andningsluft skall begränsas då utandningsluften också innehåller CO2.

 3. Det enda rimliga borde vara att förbjuda tokstollarna i Miljöpartiet att ens öppna munnen.
  Förbjud dessutom hela partiet inklusive alla pajasar däri !

 4. MP har ju en maskros som partisymbol. Maskrosen är ett ogräs som man försöker utrota när det dyker upp i gräsmattan. Inget man vill ha i närheten.

 5. 73 år gammal och jag får köra min cheva pickis i Stockholm. Etanol konventerad då har man något attestera fram emot år 2030. Jaa jag har en framtid. Nää bara skojar sparar öv 3kr milen därför jag kör på etanol. Miljöpartister är mer eller mindre galna och tror att dom kan göra vad som helst med vanligt folk. Och tar inte ansvar för ekonomin. Eller fattar inte bättre. Dom är borta efter hösten.

   • Massinvandring om något är väl dåligt för miljön. Fler människor påverkar ju givetvis miljön mer än mindre. Dom borde kalla sig Miljöförstörarpartiet istället. För det är precis vad dom är.

   • Miljöpartiet är ett Antimiljöparti. Att tillåta alla människor på jorden som vill flytta till Sverige göra det är katastrofalt för miljön.

 6. Kan vi få önska att MP försvinner från Stockholms kommun i valet! Så kanske österleden byggs också så man kommer till o från arbetet.

  • Du inser förstås att många av de askorkade/okunniga individerna som senast röstade på Mpk kommer att rösta på CP, F! eller Vpk i september?

   Det kan faktiskt bli värre, hur otroligt det än må låta.

 7. Det är 0,04% CO2 i jordens atmosfär. ”If the public were aware that man-made CO2 is so incredibly small there would be very little belief in a climate disaster … (Gregg Thompson)

  Påverkar bränslen klimatet? Ja. Hur mycket? Ingen vet, antagligen inte nämnvärt utan mycket mindre än vad 8 miljarder människor som skövlar skogar gör.

  Alla politiska problem, särskilt miljöpåverkan, stor i proportion till jordens befolkning. Vill du ha ren luft? Flytta ut på landet.

  • Miljöfrågan är en konstruktion av världens oligarker så att de kan kontrollera energiförbrukningen i världen. CO2 koldioxid är livets gas utan den så dör all växtlighet.

  • Koldioxid kan inte, likt övriga molekyler, bryta mot kvantfysiska lagar. Men, vi borde satsa hårt på att hitta bra alternativ istället för fossilbränslen, av två anledningar:

   1) fossilbränslen kanske inte påverkar klimatet, men de innehåller massa annat otrevligt. Det mesta rensas bort innan det kommer in i en bil, men likväl så är det ett smutsigt och gammalt bränsle. Vi har tekniken, låt oss hitta bättre lösningar!

   2) utan olja så hade arabländerna tappat allt inflytande, ingen hade behövt bry sig om dem längre. Deras ekonomier hade kraschat på ett par år, och om vi bara höll våra gränser stängda (efter att ha skickat tillbaka de som idag inkräktar på vårt land) så hade vi börjat kunna ignorera dem som vi idag ignorerar Afrika (och självklart borde vi skicka tillbaka dem också).

 8. Och det sjuka taskspeleriet om miljön blir bara värre och värre. Det land i världen som har den minsta klimatpåverkan tjafsar allra mest om det.

  Tänk om MP hade lagt bara 5% av den energin de har i klimatfrågan på allas våra fina döttrar som varje dag blir våldtagna dag ut och dag in av misogyna importerade våldtäktsmän.

 9. Vad säger sossarna? Är de villiga att fortsätta regera tillsammans i stadshuset? Detta bör spridas till alla S-väljare!

  • Japp, och styr Stockholm tillsammans med två andra kommunistpartier och ett socialistparti. Och nästa år kommer de kanske inte sitta i regeringen, men de lär fortfarande vara med och vanstyra Stockholm, för här i fjollträsk är folket t.o.m. sjukare än i resten av landet (undantag Malmö och Umeå).

    • Visst, men det gäller hela landet då Mpk började granskas (för förstag gången) när de hamnade i regeringen. Men, då Vpk, F! och CP för mer eller mindre exakt samma politik som Mpk (speciellt CP numera), så spelar det ingen roll, för de idioter som röstade på Mpk kommer att rösta på samma sjuka politik nästa val. Vi kanske får CP+S+Vpk+F! i stadshuset efter september istället…vilket inte kommer att ändra på någonting.

 10. Helt rätt. Gör alla till sjukpensionärer så de kan var hemma och idka hund- och kattavel, som grannkärringen. Hon drar in 200 000 i svarta pengar varje år. Trots anmälan till skattmasen och miljökontoret händer inget. Katt-och hundskit ska vi tanka bilarna med.

 11. Nu har de snart föreslagit så många eldrivna fordon så det är löjligt. Går det igenom så måste vi snart bygga ut kärnkraften.

  • Närå, Mpk har bättre förslag redo! Energiskog och vindkraftverk ska rädda Sverige. Och fungerar inte det (av någon konstig anledning) så kan man ju alltid börja bränna gamla rasistiska böcker och serietidningar, och allt annat som inte visar på en bra värdegrund (inklusive människor, för har vi lärt oss något av den officiella historien så är det att människor är ett ypperligt bränsle).

 12. Jag undrar om det finns ett enda förslag som MP har lagt som jag kunnat stå bakom under alla år de legat i riksdagen,
  Jag tror faktiskt inte det.
  Undrar hur partiet gör för att hitta alla dessa töddar och möddar som berikar partiet.

 13. Riktikt osmart av dem att uppmana folk att köpa bensinbilar framför diesel i så fall.

  Till skillnad från syntetisk diesel så existerar inte syntetisk bensin…

 14. Vattenmelonerna ”grön på utsidan och röd på insidan” har inte en aning om vad klimat förstöring är. Hur många miljarder har lagts på att göra klimatet bättre och ändå så är den värre än någonsin. Okunskapen är mänsklighetens största hot och världen skulle vara mycket bättre utan alla dessa globalister som styr våra liv.

 15. Intressant att ett så kallat miljöparti vill premiera elbilar som med nuvarande teknik är det alternativ som har störst miljöpåverkan över sin livscykel.

  • Det vore ju tacknämligt om våra regeringar först bestämmer sig för vilka bilbränslen de tillåter. Förra regeringen rekommenderade etanol och diesel och den här ryter mittåt.

  • Det känns som vi är förflyttade hundra år tillbaka i tiden. Endast de som då hade en viss inkomst och en viss förmögenhet tilläts rösta. Nu känns det som att det bara är en viss grupp av människor som ska ha rätt att äga och köra bil. Och MP ska vara socialister eller? Något känns riktigt fel.

  • Tjockisar med högt kolesterol har el-cykel. Jag med lågt kolesterol har en vanlig cykel. Miljöpartiet medverkar till en försämrad folkhälsa. Om det vore någon slags sans och förstånd i miljöpartiets politik så borde det väl vara jag som skulle fått en premie för en vanlig cykel. Men man kan väl inte begära för mycket av ett parti som åker ut ur Riksdagen i september. Som ett bevis på min tes.

 16. OK, men varför erbjuds inte medborgarna ekonomiska bonus för elbilar som våra norska grannar får?
  Det är t.o.m. så illa att norrmännen köper upp de något begagnade elbilar som dyker upp på den svenska bilmarknaden.

  • Ja i Norge säljer var och varannan bilförsäljare elbilar. Men de tycker väl att Norrmännen är rasister, så de vill inte ens ha med dem att göra. Det är väl samma beröringsfobi som till sd här.

 17. Kan de bara inte förbjuda miljö!
  Så kan de lägga ner sen.
  De är ungefär lika trovärdiga som Özz Nujen är god skattebetalare.

  • För att de är idioter! Vill folk ha elcyklar så får de väl finansiera det själva. Varför ska jag behöva vara med och sponsra skiten för?

  • De borde väl sponsra vanliga cyklar, om de nu värnar om miljön. Miljöpartiet sätter bara käppar i hjulet för svenskar och tror att de påverkar globalt. Idioter…

 18. Förbjud alla miljöpartister att resa med fordon där fossila bränslen används för framdrivning – flyg, tåg med diesellok, bilar, motorcyklar, mopeder och båtar. Man ska leva som man lär.

 19. Dum , dummare , miljöpartist . Skrämmande att dessa dårar får verka inom politik vore bättre om alla vore bältade .

 20. Vi ska verkligen tillbaka till stenåldern om dårarna får bestämma. Först importerar man minst en miljon muslimer på några år sen monterarar man ner välfärd och livsviktig teknik som är avgörande för vår överlevnad. Globalisterna har en agenda med västvärlden. Hejsan annie lööf din jävel.

 21. vill man göra något för miljön .åk till haiti där kan man göra skillnad, inte i Sverige för vårat utsläpp är inte ens mätbart i världsusläppen

 22. Bättre om MP förbjöds för all framtid.
  I dag har Fridolin varit i Järva och pratat om ”närhet” mellan människor.Menar han då överraskningsex på de ”otrogna”?

  • Vi ska naturligtvis inte förbjuda något parti, för vi lever ju i en demokrati. Min gissning är ändå att MP kommer att självdö.

   PS. En bra sak om Fridolins tal i Järva: Han talade mycket tydligt och pauserade, så att det var lätt att höra vad han sade. Så i framförandet var han föredömlig. Däremot tycker jag att han i stort sett pratar strunt.

   • Han talade sakta och tydligt så att kanske någon förstod vad han sa.
    På Fredag kommer Jimmie med Blekingedialekt.Haha

 23. Antihumanismens ideer flödar ymnigt i miljöpartiets ådror. Vissa miljöpartister vill gå så långt att ha som mål att radera människan ur naturen.
  En mer djävulsk ideologi får man leta efter. De kallar sig ”miljöpartister” men det döljer sig något riktigt mörkt bakom den skenridån.

 24. Att de redan har tagit bort samtliga bensinstationer innanför tullarna var väl av samma anledning, Roslagstull och Slussen var de sista, vet inte om Lindhagensplan finns kvar.

 25. Det var väl MP som flyger mest av alla partier om jag inte minns helt fel. Fattar inte att det finns folk som röstar på detta aktivistparti för det är dom. De skiter fullständigt om det är dåliga förslag dom ska genomföras ändå. Dårar är vad dom är!!

 26. Man vill inte få bort illegala nersmutsande element, dom vill man ha fler av … man t.o.m betalar miljard-belopp för att detta skall ske !

 27. Så här stod det i media för ett år sedan. ”Snart kan 300 mackar ute i landet försvinna”. Så vad som helst kan hända framöver om inte folket säger stopp. Det är bara på röstdagen som folket kan säga sin mening, sedan är det kört. Sedan går det inte att klaga och tycka. Fundera gärna en extra gång inför detta val. Vill man att ett vansinnesparti ska få fortsätta att sitta i Riksdagen.

 28. Men för helvete, förbjud Miljöpartiet i Stockholm istället! Och på alla andra platser också! Antidemokratiska galenpannor är ett hot mot vår framtid!

 29. ”Förbjuda försäljning av bensin och diesel”…….Bra, att miljömupparna visar sitt rätta ignoranta ansikte. Vad kan denna kvinna? Vad förstår denna kvinna?

  Jag önskar att fler miljömuppar kommer fram från sina hålor, och avskräcker mer!

 30. Man får inte kalla politiker för idioter för då är man rasist! Frågan är om det ändå inte är värt det!

  Ett nytt valsystem krävs om vi skall tillåta MP ha politisk makt. Naturen måste få representeras i politiken. Rösterna skall viktas efter levande natur och yta. Då kan storstäder med ideér som passar storstadsdjjuneln

 31. Men att måla båt-botten med giftfärg går bra ju…..
  Tack vare miljöpartiet så är sop-avgiften så stor del av kostnaden för vissa företag så de flyttar utomlands.

 32. Förväntar mig att de klipper sladden till resten av Sverige och blir självförsörjande på ”närproducerad” el med…

 33. Ser just filmen Yrrol på tv, man kan tro att det är MPs visioner.
  Betänk att det parti som samlar stollar som fröken Luhr sitter i regeringen och bestämmer över oss.

 34. Vilken jävla tur att vi inte behöver lyssna mer på dessa radikala MP-are längre!!!! Det finns NOLL!!!!!! Anledning till detta vansinniga utspel!!!! R. I. P MP

  • Om dessa gröna khmerer åker ut I valet så kommer deras pladder att lik förbannat drabba alla eftersom journalistkåren består av så många av deras angängare… 🙁

 35. …😆💥….. Snälla väljarkår. Ta bort dom. Jag orkar inte mer! Jag får snart psykbryt. 😖😩🤑

 36. Röstar man på MP borde man omyndigförklaras. Sedan undrar jag hur mycket hash MPare röker. Det är säkerligen mer CO2 än hela Sveriges bilpark.

 37. Miljöborgarrådet Katarina Luhr är nog lite lurig och blåser i full hals med sin lur att nu är det slut att lura miljöpartiet på dess rättmätiga rätt att lura väljarna för sista gången den 9 september.

 38. Utmärkt förslag! Det behövs fler liknande förslag från
  MP.
  Då det funnits indikationer på att partiet eventuellt
  skulle kunna klamra sig över spärren så behövs mer
  av samma kaliber och bra spridning, då skulle detta
  kunna säkra att dom en gång för alla försvinner i
  september.
  Väl värt en flaska dyr champagne.

 39. Skitbra. Den dagen ni ligger där på sjukhuset och ska opereras och strömmen går och Diselgeneratorn inte har soppa skulle jag stå där ölver er och säga, ja er död är positivt för miljön.

 40. OT. Ny undersökning: 55% är positiva till tiggeriförbud, enligt Sifo. Fake news? Borde väl vara 95%.

 41. Det är nåt galet med mupparna . .
  Tänk med extra utsläpp det blir när alla stockholmare måste dra ut på landsbygden för att tanka!

 42. Kan inte Miljöpartiet förbjuda alla miljöförstörande bilbränder i utanförskapsområden också?

 43. Det bästa hade varit om MP förbjöd sig själv från att existera. Det är väldigt mycket CO2 och ännu värre metangaser från 400 000 människor.

  • Har stått brevid en MP de luktar illa eftersom de inte använder inte nån shcampå, tvål. Uch.

   • Ruggigt att behöva stå brevid en MPare. Jag har aldrig träffat någon så tokig än. De slösar heller inte på vatten. Bada gör man på sommaren.

    • Hon hade en tröja på sig där det ståd ”MP for ever” i Tunnelebanan badar och duchar 3 gånger i veckan ungefär.

  • Det är faktiskt en alldeles utmärkt tanke, på allvar.

   Jag resonerar som så att en hel del av det som MP säger faktiskt är riktigt,jag tänker på värdet av att skydda och spara skogar, fiskevatten; att inte kasta plast i haven osv.

   Sånt blir det svårt för MP att prata om, ifall de ska vara parade med S eller liknande. De blir då tvungna att ta upp en massa andra politiska diskussioner, där de inte begriper något alls.

   Jag tror på allvar att MP lyckas BÄTTRE med sin propaganda beträffande miljöfrågor om de HÅLLER SIG till miljövård och liknande.Där finns mycket viktigt att tala om, propagera för osv, men det går ju aldrig ihop med att MP ska lyda S och/eller V.

   MP kommer att göra MER nytta när de har åkt ur riksdagen.

 44. MP muppar ska alla gå eller cyckla, transport oxå? de själva åker taxi på våra skattepengar.

 45. Hade miljöpartiet fått bestämma, så hade vi alla åkt häst och vagn och barnen hade fått göra sin läxa i skenet från en fotogenlampa.

 46. Vattenmeloner, röda på insida, gröna på utsidan.

  Ytterligare ett gyllene exempel på att socialister är, per definition, idioter.

 47. Nu måste väl till och med södermalmsfolket som röstat på stollepartiet vakna ?
  Städa ut idioterna från alla beslutande församlingar i Sverige!

 48. När ska folk börja inse att miljöpartiet har som enda syfte att leva upp till sina lögner om diverse miljöhot!
  Som t.ex nu när opinionssiffrorna ofta ligger under 4%, då börjar man skrämma upp folk med att ”sveriges tempratur kan gå upp 6 grader”. Jämfört med när då???

  Det var ibland lika varmt och torrt på 60-70-talen, det var t.o.m. varmare! Jag tror mera på forskare som säger att vädret är cykliskt och har med solens aktiviteter att göra! Det finns vetenskapligt bevis för detta, men det vill inte miljlmupparna lyssna på eftersom de då förlorar makten och härligheten!

  Det enda miljöpartiet gör är att införa meningslösa skatter som inte har någon effekt, mera än att de rånar folk på pengar!

  • De levde länge på de stackars sälarna. Sen visade det sig att det var ett virus.
   Säldöden gav dem röster, men nu är de invandringsextremister.

   • Friddelin gav ju något uttalande nyligen att Sverige skulle ligga främst i världen när det gällde att värna om miljön!

    Precis som Rheinfeldt sa att Sverige skulle bli en humanistisk stormakt ska vi troligen även bli en miljömässig stormakt!

    Att sen andra nationer skitar ner mera än vi renar bryr de sig inte om!

  • MP diskriminerar rasistiskt mot alla arter som stortrivs i torka! (och i översvämning, allt som klimatpaniken påstås orsaka). De vill med politiska medel förinta deras livsmiljö.

 49. Biobränsle är den i särklass mest miljöförstörande energiformen. Skövla vild natur för att odla mat som man eldar upp. Mycket bättre att pumpa upp döda mineraler från underjorden för att istället elda upp dem i atmosfären. Det göder faktiskt bara allt liv på Jorden med CO2-utsläppen. Vi ska tacka oljeindustrin för att ökenutbredningen har stoppats och för att Amazonas växer igen. Hela klotet grönskar tack vare CO2-utsläppen, samtidigt som temperaturen ligger helt still sedan 20 år.

 50. 2030 kommer det endast att finnas elbilar. Det kommer bilindustrin se till helt utan inblandning av Mp.

  • Synd för miljöns skull, litium i batterierna är vidrigt miljöskadligt. Dessutom laddas batterierna av miljövidrig vindkraft eller kolkraft.

 51. Till kommentaron, vad är för fel på mina inslag när du raderar dem fast de inte är stötande på något sätt?

  • Att MP drivit igenom miljörabatt för elcyklar visar hur dumma de är inom sitt eget ”kärnområde”. Varför inte subventionera vanliga cyklar istället? Vet de inte vilken miljöbov batterierna (litium) är? Det är värre än både bensin och diesel. Dessutom kolkraft för att ladda batterierna (sorry MP, med stängda rena kärnkraftverk blir det importerad kolkraft, eller ännu värre största miljöboven av alla inom elkraft, vindkraftverk).

   Hur kommer de sig att MP inte vet om att störst miljöbelastning är vindkraftverk, batterier och etanol? Vet de ingenting om vetenskap? Bensin, diesel och kärnkraftverk har mycket mindre miljöbelastning. Läs på och gör rätt MP, ni är det miljövidrigaste partiet i sverige.

   • De är orealistiska dreamers som säkerligen vet vad ”skit” de försöker dupera sina väljare med! Men makt och noll engagemang för Sveriges framtida öde gör dem farligare än t o m Centerns virrhjärnor!!

 52. I September bli det val. Det är viktigt att vi röstar med Reinfeldts stora hjärta. Reinfeldt som är rövskallen som saknar total empati för småfolk. Den uppåttjänande rövskallen som har efterträdare i hele 7-klövern.

 53. Först lurar miljöpartiet folk att köpa dieselbilar. Sedan höjer de skatterna så folk knappt har råd att använda bilen. Sedan vill de förbjuda diesel. Tror ni soporna i miljöpartiet tänker sätta laddningsstolpar till bönder och folk i glesbygden? Nä de talar om innerstadsbor. I miljöpartiets sverige får man skylla sig själv om man är bonde.
  Vore det inte bättre att sätta upp landningsstolpar i Bombay eller New Dehli. Då skulle det vara en god gärning. Har de ens katalysatorer där?
  Flygskatt visst. Men vore det inte bättre att med den nya tekniken tvinga speciellt politiker att använda sina datorer vid sina konferenser. Det går att sitta hemma framför datorn och hålla tal eller delta.
  Sedan det där med jordens uppvärmning. Med jämna mellarnum i jordens historia exploderar en jättevulkan. Det blir svinkallt några år. För solens strålar når inte ner till jorden pga stoftet i atmosvären och polerna blir så kalla att isbjörnarna fryser ihjäl.
  Nu är det torrt och varmt och miljöpartiet gjorde en greja av det. Förra sommaren var svinkall. Har de glömt bort det? Det är ju den genomsnittliga temperaturen vi ska kika på. Men i politiken ljuger men till lite för att få en poäng. Fy där Isabella.

  • Jag det är ett enda stort skämt. Dieselmotorn har den mest effektiva förbränningen av alla motorer som drivs med bränsle. Det är helt obegripligt alltsammans. Man kan till och med köra en dieselbil på matolja.

 54. Och hur lyckades ni miljönissar med skolan med alla dessa våldtagna flickor som kommer att bära detta med sig livet ut. Försvinn ur min åsyn och gör det för tid och evighet. Sverige skulle vara så mycket bättre utan detta parti, som ställt till så mycket elände med islamism, våldtäkter och allt annat skit.

 55. Miljöpartister duger inte ens som krav märkt gödsel då de uppenbarligen är fullproppade med psykofarmaka och andra droger. De blir riskavfall när det är dags.

 56. Inte för att jag är någon miljöexpert, men jag minns somrar på 60- och 70-talet då gräsmattorna vid föräldrahemmet var brunbrända av värme och torka.
  Befolkningen och antalet bilar var betydligt färre då. Vi vattnade gräsmattorna i timtal och då på den tiden räckte vattnet till.
  Men det är klart…med flera miljoner till i befolkningen som det är idag så kanske vattenförsörjningen kan bli problematisk.
  Nja, jag köper inte riktigt det där miljöhotet som MP målar upp. Jag ser ett annat hot.
  Därför kommer jag att rösta på SD.
  SD 2018

  • Åtminstone i de större kommunala vattentäkterna så är inte tillgången på vatten problemet, ens under extrem, långvarig torka och om alla bevattnar samtidigt. Flaskhalsen är vattenverken som har begränsad kapacitet och inte hinner producera när förbrukningen ökar. Reningsprocessen med långsamfilter och andra reningssteg tar tid.

   • Du har säkert helt rätt. Det jag ville få fram var att värme och torka förekom även för 50 år sen trots att både befolkningsmängden och antalet bilar var betydligt färre då.

 57. Det betyder att folk måste köra längre för att kunna tanka, på vilket sätt gynnar det miljön?
  Hjärnan har gått i baklås.

 58. OT. Uppgifter säger att Tommy Robinson förflyttas till fängelse med 70% muslimer.
  Ojojoj vad sker i England om något sker med Tommy…

  • Seriöst alltså, det suger ju fett. Känner en del kåkisar som berättat att så ser det faktiskt ut i våra fängelsen idag. Muslimer hela vägen, dom är avskilda på annan avdelning och tjoar som chimpanser. Vet inte hur Engelska fängelsen är, men risken är ju att snubben kommer ut med massa skit tattueringar på sig för att han kommer behöva skydd från andra karteller.

 59. Ta bort allt enkelriktat och gågatorna i Stockholm och avgaserna skulle minska till hälften över en natt.

  • Ta bort p-platser har de börjat med på Östermalm, MP:s Daniel Heldén, trafikborgarrådet som hatar bilar, har byggt om hela Värtavägen för en superbred cykelbana som ingen använder. För att få plats med den var man ”tvungen” att ta bort p-platser. 76 p-platser är borta och kommer aldrig igen.

 60. Egentligen vill man inte minska på biltrafiken i Stockholm. Vägtullarna drar in miljarder. Som man använder till? Typ Afghaner som fått utvisningsbeslut men får stanna ändå. Bilindustrin med alla skatter. Skulle det försvinna så havererar hela sverige.

 61. Elbilar i all ära, men har någon berättat för miljöpartisterna om tillverkningen av batterierna och den oerhörda belastningen på miljön som tillverkningen för med sig..?

  • Supereffektiva vindsnurror på biltaket drivs av fartvinden. De laddar gröna citronbatterier som kan driva bilen. / MP de gröna

  • Studera gärna den katastrofala Kinesiska utvinningen av sällsynta jordartsmetaller. Sådana som är helt nödvändiga för att optimera elbilar mfl elektriska system för att inte siffrorna ska bli helt horribla.

 62. Vi som bor i sthlm tvingas åka längre än alla andra beroende på att staden blivit extremt överbefolkad och alla svindyra tunnlar alltid är igenkorkade. Strafftullar hjälper inte längre. Min stad är förstörd i alla avseenden.

  De parker och grönområden som fanns bebyggs nu för att ge flyktingbedragare och falska barn gratis boende.

 63. En enkel fråga hur gör man när 100-tusentals bilar ska laddas i Stockholm. Har man säkrat upp alltsammans. Och hur se finansiering ut för att bygga alla dessa laddstolpar?

  • Mycket bra fråga. Även i ett mindre samhälle är det en berättigat fråga. Att hitta en parkeringsplats för natten i en mellanstor stad kan vara svårt nog. Ibland får man ställa bilen på gatan. Kommer det att finnas laddstolpar och el i dem till alla el-bilar som MP vill att vi ska köra?

  • MP skall installera trådlösa wifi-stationer som täcker hela Stor-Stockholm.
   Där kan man ”streama” grön el rakt ner i elbilen. När man kommer hem kopplar man upp sig på huset via eget wifi och driver hela elsystemet hemma med bilen. Feministiska ”fiffi”-gheter.

 64. Om man verkligen ville ha ner utsläppen. Skulle alla miljöpartister sluta prutta. Det luktar fan på hela södermalm.

  • Över 300 000 svenskar reser till Thailand varje år. Om detta säger miljönissarna inget. Vilket pajasparti. Hur mycket utsläpp tror ni att det motsvarar. Ni skulle bli chockade. Ala dessa hyckleri-partier i Sveriges Riksdag måste bort.

 65. Vore intressant om någon har lite siffror på skatteintäkterna från oss bilägarna inkl drivmedelsskatt på bensin/diesel, moms, vägavgifter, parkering, och fordonsskatt, jämfört med buss, tåg och flyg på något genomtänkt sätt typ totalt respektive per 1000 km….

  Skulle mest troligen bli rejäla hål i budgeten att fylla med nya skatter på t ex elbilar….

  • Deras budgetar skulle spricka utan oss! Vi betalar enormt mycket för att kunna ha privatbil. Vi håller också många arbetsplatser levande som t.ex alla verkstäder, lackeringsfirmor, bensinmackarna m.m.

  • Flyget betalar huvudsakligen för sig själv genom olika avgifter och lever på sina egna intäkter. Diverse mindre platser har offentligt finansierade flygplatser för att ge kommuninvånare snabbare kommunikationer. Övrig kollektivtrafik brukar ses som 50% bidragsfinansiering eftersom användarna bara står för halva biljettkostnaden. Faktiskt vet jag inte var man skulle kunna få tag på alla fakta för att sammanställa den intressanta statistik du efterfrågar.

   Skatt på elbilar (och andra alternativa och lågt eller oskattade bränsleformer) är bara en tidsfråga. Gissningsvis en GPS beräknad kilometerskatt

 66. Transportstyrelsen drar in 750 miljoner på ”registreringsavgift” bensinskatten , flygskatten finansierar muslimsk och annan invandring. Parkeringsavgifter i Stockholm plus böter är nästan en miljard..Den blonda .ittan och hennes tjuv kompis
  Daniel Hallden driver med oss. De som borde skämmas mest är deras samarbetspartner dvs sossarna.

 67. Jo det är ju jäkligt smart tänkt ur miljö synpunkt att folk måste köra mer bil till närmsta by utanför stan för att tanka. Och ur säkerhetssynpunkt bedrövligt då folk kommer att fylla upp reserv dunkar och fat att ha hemma för att inte behöva köra till närmsta by för att tanka så ofta. Vem är förvånad av ett dylikt muppe förslag.

  • Agenda 21 betyder att folk inte ska få bo på landet. Rothschilds, ROCKEFELLER, Gates och Co äger även oppositionen. Miljörörelsen WWF UNESCO UNCP osv.. De vill ha naturen till sina avkommor. Se vad som sker i Kalifornien! Megacities med snabbtåg emellan och endast CYKEL i städerna. Ja för vanligt folk dvs. Vi kommer att se en höjning av bensinpriset x flera samt fortsätta höjningar av Fordonsskatterna tills folk inte längre har råd.
   Sedan Trump kom till makten och sa Nej till Parisavtalet har de verkliga Makthavarna speedat upp processen. Vänta bara. Det går fort nu.
   Den hör filmen borde vara obligatorisk för att folk ska begripa vad som sker. https://youtu.be/0wlNey9t7hQ

 68. Om man inte får ha bensin så är det ju ingen bensinstation 😛
  Döp om er till dieselstationer då 😉

 69. Precis,
  Näst efter att förbjuda islam, som är den största samhällsfaran så är förbjuda mijlöpartiet, som är en annan samhällsfara, på tur.

 70. Elbilar kan väl drivas av flyktingströmmen som vi kan utvinna ur flyktingindustrin.
  *insert meme på flyktingar som kör spinning i en industrilokal*

 71. Det värsta med Mp är att det finns ”blötdjur” i landet som köper deras politik! Ferm, Bylund och inhyrda Kawari borde åläggas yttrandeförbud eftersom de för en samhällsfarlig propaganda!

 72. Det betyder att de vill ha sin röstboskap i områden där ingen kan försörja sig själv, alla blir i olika grad beroende av staten, otäckt.

  • Ja ofta med bara 2 år i skolan, ADHD och annat skit är det ju konstigt de överhuvudtaget kan få tag i ett jobb.

 73. För närmiljön i Stockholm är det naturligtvis bra och kan dessutom tjäna som ett föredöme för nedsmutsade städer i tredje världen när vi kan visa på en ren stad om några år. Men det blir en utmaning under omställningstiden. Elcyklar i all ära men den ”rena” elen måste ju också tas från nånstans. Sen kan jag väl tycka att det är bättre att folk fortsätter cykla på vanligt sätt med tanke på folkhälsan men kan några gå över från bil till elcykel på väg till jobbet så är det väl bra.

 74. Herredu din pajas. Vad säger du om att 300 000 svenskar åker till Thailand varje år. Inte ett ord om detta din hycklare.

 75. SD skulle kunna lägga liknande förslag men inte lika orealistiska. MP har inte ensamrätt på miljöfrågor. Jag tycker många områden i Stockholm ska bli mer ”högteknologiska” och helt sakna bensindrivna fordon. Hur exakt det ska se ut och fungera kräver lite mer tankearbeta. Men gärna moderna, mindre spårvagnar, och växthus – mitt i stan.

 76. 2026 går VM i fotboll i Mexico, USA och Kanada.
  Snacka om flygresor.
  Sverige bör ju inte delta här för det påverkar klimatet.

  • Då kan ju inte de moderna fyllkajorna sitta på puben och skrika heja Sverige. De får bli fulla på grönsaks juice istället.

   • Dessa miljöpartister använder redan grönsaker för att bli höga (cannabis, heroin etc etc). De behöver alltså inte brännvinet.

  • Målet är nog inte att åka ur, men att sikta in sig på sin målgrupp med det här utspelet. Städernas ”godhet” som redan äger hybridbilar och elcyklar, samtidigt som de gladeligen massimporterar barnavlande hederskulturer till ett kallt överkonsumerande Sverige som ska drivas av kärnkraft i 30 år till. Det kan gå hem. De gode och de ädle ställer sig gärna på piedestal om det så ska leda till ett nytt Tjernobyl.

 77. Dom där grönsakerna kanske skulle föregå med gott exempel. Leva som dom lär
  individuellt först och cykla o ta tåget själva. Deras klimatkonferenser kanske skulle hållas på nätet istället för på turistorter med varmt klimat och 5-star hotels där deras flygplan måste parkeras tre länder bort i brist på p-platser och halva kontinenter tömts på limousiner för att delegaterna ska åka behagligt luftkonditionerat – Inte tar dom bussen dit dom ska

  • Jag är väl en slags ekologiskt hållbar f.d. ”grönsak” som cyklar hellre än jag åker tåg. (Ibland går det nästan snabbare att cykla än att ta tåget numera och så får man se så vackra delar av Sverige också och röra på sig samtidigt.)

   MP-förslaget tycks bottna i en fast tro på ättlingar till ormoljeförsäljare vars betalda s.k.”forskare” i maskopi med fulmedier repeterar att det finns ett s.k. ”klimathot” (helt utan hållbara evidens), en klmatalarmism innehållande rikligt med psykologiska fulltrix.

   Miljöpartisterna tycks tror att klimatförändringar kommer göra att barnen inte kommer kunna åka pulka….

   Detta skulle ju kunna tyckas vara helt vidrigt om det var sant, men det tycks istället vara så att vi INTE vet någonting om framtidens klimat, inte heller kan veta det, samt att kyla oftast verkar vara ett större hot mot oss här uppe i norra delarna av klotet.

   Men p.g.a. klimatalarmismen har de s.k. ”Miljöpartisterna”, som skiter i ”ekologisk hållbarhet” godkänt 30 år till med ohållbar kärnkraft, samtidigt som de tycks vilja öka populationen exponentiellt i ett kallt energikrävande klimat som Sverige.

   Men det är sant att människor skulle gynnas av mindre NOx och illvilliga sotpartiklar i storstäderna utan förbränning i storstäderna, men om man inte är helt bakom flötet som politiker inser man givetvis att bilparken måste bytas ut i Stockholm stegvis med ekonomiska incitament som är politiskt gångbara.

   Man kan öka avgifter och skatter på olika vis successivt, men att helt förbjuda olika äldre fordon tror jag kommer uppfattas som totalitärt t.o.m av de miljöpartister som verkar vilja införa kvinnoförtryckande kalifat och ”hederskultur” i Sverige.

 78. Bra men förbjuda istället miljöpartiet. Ett överflödigt parti med konstiga idéer precis som Centerpartiet. Dessutom snyltare genom manipulation på de andra partierna år efter år. Och folk röstar på dem ändå. Ja, snacka om förvridenhet utan att veta andras bästa.

 79. Bro man mitt I Stockholms innerstad med tillgång till kollektivtrafik klarar man sig utan bil, men alla gör inte det.

 80. en bensinstation som inte säljer bensin????vad ska dom då sälja?? och hur skall miljöpartisterna själva komma till jobbet om inte privatchaufören har bensin till limosinen??

  Vad skall vi med kärnkraft till–vi har ju elektrisitet!!!!!

  • Ett tillägg till din understa del av kommentaren. Varför vara mjölkbonde när man kan köpa mjölk i affären.

   • Miljöpartisterna kommer givetvis ha en egen bränslestation där bara dessa muppar kan och får tanka vilket drivmedel som helst. Så fungerar politiken och politikerna idag. De sitter allihopa på sina höga hästar och tror de är bättre och duktigare än folket.

 81. Vill du ha problem med bilen så skaffa en etanolbil. Jag känner många ägare till etanolbilar som klagar över sina bilar p.g.a. etanoldrift. Titt som tätt står deras bilar på verkstad. Vi ska inte prata om hur törstiga dessa motorer är.

 82. Förbjud bensin o diesel ? Nja förbjud MP för Sveriges bästa är väl en bättre lösning. Var skall MP få pengar till alla ”ensamkommande” om inte bensin o diesel fanns.

 83. Miljöpartiet har bestämt att alla människor i hela världen måste lyda oss. Om ni inte gör det senast 2030 så kommer MP förbjuda alla människor på jorden, utom miljöpartister .

 84. Satt igår kväll och pratade med dottern om en kommun. Och hur låg nivå mycket är. Folk sitter på tre dubbla stolar sitter o delar ut bidrag och söker bidrag själva för sin hobby verksamheter. Andra sitter på politiska uppdrag och söker bidrag för sina hobbyverksamheter. Egentligen lever ett bra liv utan att vara fast i ekorrhjulet som vanligt folk sitter i. Jag börjar vara jävligt orolig för hur Sverige styrs av egoismen. Som Miljöpartiet dom har inte en tanke på pensionären med sin tio år gamla Volvo för att kunna åka ut till sommarstället. Om dom inte vore så egoistiskt korkade och jobbade lugnare så kunde dom vara ett 10-15% parti men vill man framhäva sig själva som politiker då gården som det gör för Sverige. Kan man inte förstå vanligt folk i Sverige. Men man ska förstå dom i Somalien o arabländerna utan att ha kunskapen ens. Utan man gör en resa till ett flyktingläger sen utgår man därifrån med sin kunskap. Det kan inte sluta bra. Det Sverige egentligen behöver är ett folkligt uppror. Men det kommer inte att ske. För vi har en såstor tilltro till överheten. Som är ointelligentare än vanligt folk och bara egoistiskt snikna. Rösta rätt gott folk i höst. Det finns bara ett parti.

  • Det är inte tilltro det handlar om, det är ren och skär rädsla för myndigheter det handlar om. Svensken har för mycket respekt för myndighetspersoner. Titta på hur invaderarna bråkar. Deras respekt för myndigheter är noll.

   • Bara man kallar det för rätt sak och sitter på rätta stolar. Teater verksamhet för familjen. Jag kan inte se det som något annat än hobby.

 85. Jag känner 1 miljöpartist. Han är Totalt dum i hela huvet. Alla som jobbar med eller träffar honom tycker likadant

 86. Det kommer nu, vad som helst ur käften på MP!!!! Bara för att få en SISTA reaktion…………..R. I. P. 😂

 87. ”VISA VAR SKÅPET SKALL STÅ” – Undrar om partiet MENAr Bromma, förbifarten, kolet och mycket annat. LEDARTRÖJAN sitter nog inte på (MP) och nyckeln till skåpet i någon annans ficka. Dårskap. Börja trampa på vanlig cykel istället för elcykel och dämpa farten.

  • Tyvärr så kommer de att sitta i kommuner och landsting och då det är där de förstör på lokalt plan så kan dessa vansinniga beslut tvingas igenom!
   Detta lilla parti har med en smart politik lyckas nässla in sig och få en otrolig makt som på inga sätt matchar deras stöd bland väljarna!
   TYVÄRR!

 88. MP är verkligen ett idiotparti. Etanol är inte miljövänligt längre. Så fort etanolbilar utvecklades så var Frankrike framme och såg till att miljöetanolen från brasilianskt sockerrör belades med tull. I stället skulle etanolen komma från överblivet odrickbart blask i den franska vinframställningen. Vinframställning är en helt onödig och mycket miljöskadlig verkamhet med massor av biocider inblandade. Dessutom är vinodlingen delvis bekostad av svenska EUpengar.
  Både Volvo och Ford rekommenderar starkt att deras multifuelbilar körs på ren bensin för att undvika skador på bränslepumpen.
  E85 är ett helt dött bränsle men MP:s idiotpolitik med tvång att tillhandahålla E85 tvingade många mindre mackar i glesbygd att slå igen. Att åka 7 mil fram och tillbaka för att tanka bilen är inte miljövänligt.

 89. Jo men det vore väl en god ide.

  Stäng ner alla mackar i stockholm och låt dem cykla istället. Samtidigt kan dem ta bort ”trängsel”skatten eftersom trängsel knappast lär förekomma längre och avgiften i sig själv är vidrig med tanke på att det redan betalas bilskatt.

 90. Skulle inte förvåna mig ett dugg om tanten själv kör en gammal raggarbil som drar 3 liter milen, alla kommer vi ju ihåg Romsons dubbelmoral.

  MP ut ur Sveriges riksdag 2018.

 91. ”Miljöborgarrådet Katarina Luhr (MP) tycker förslaget är ”rimligt”.
  Stockholm bör enligt henne ”ta på sig ledartröjan” i världen och ”visa
  var skåpet ska stå”.”

  One of many problems w/ this statement is that MOST people in the world do not know where Sweden is. Nor do they care.

  SO MANY of these libs have some deranged idea that they will lead the world.
  I only have one response:

  LOL!!!

 92. Och,förbjud flygplan som släpper ut vita ”streck”på himlen för de vita”strecken kan ramla ner på jorden och då blir det halkigt-ELLER-?

 93. En gång i tiden bars namnet Luhr av en aktad bankman på Handelsbanken i Stockholm.
  Tänk vad fort degenereringen av ett efternamn kan gå med vilsna tanter;
  ingifta kan man förmoda.

 94. Det verkar vara ett krig mot SD nu på facebook. Med felaktiga påståenden om SDs politik som Sara Muhammed och Dror Feiler vidarebefodrar. Men kan Annie stå i riksdagen och kasta skit på Jimmie som andra sagt. Är det väl legitimt för kända personer att fortsätta. Det är skamligt och fult.
  Jag anmälde det som fake news. Tonläget är upphetsat nu från VPs svans.

  • Märkligt att ingen offentligt slänger Centerpartiets rasistiska och pronazistiska historia i ansiktet på Annie Lööf. Centertidningarna var aktivistiskt protyska under WW2 och partiet hade som det enda i riksdagen rasismen inskriven i partiprogrammet. Den ende som från riksdagens talarstol, en konsul Wallén, erkänt sig som antisemit var representant för Lööfs parti. Varför får hon inte SIN historia slängd i ansiktet i t. ex. en riksdagsdebatt där hon själv kastar sten i glashus?

   • Personligen tror jag att hennes motståndare Åkesson vinner mer på att behålla sin sakliga ton och hållbara argumentation än att sänka sig till 7K hatpropaganda. Det är ju förresten bara han som har någon saklig och underbyggd argumentation att komma med.

   • Ständigt gnat om nazzar hit och dit. Alla skall lägga sig platt inför vänstern och göra avbön. Varför då och för vad? Är det några som ska göra bot och bättring så är det vänstern. Förr hade Centern en klart prosvensk inställning och att man tog parti för Tyskland under andra världskriget måste ju betraktas som ren självbevarelsedrift. Vad fanns det för alternativ?

 95. Vi vill alla ha en god och ren miljö, men Miljöpartiet är en lekstuga, dom klarar inte av någonting. Vi skall helt enkelt kasta ut dom, de är skadliga för Sverige. Varje vecka poppar dom upp i PK media och lovar dumheter på rad.

  • Hela Miljörörelsen världen över har byggts upp på en sådan extrem falsk propaganda, jag nämner Al Gore som har tjänat åtskilliga miljoner på denna miljöbluff.
   Fakta, 0, 04 % av miljöförstöring står människan för!

   • Visst påverkar vi människor miljön men jag har oerhört svårt att förstå domedagsprofetiorna. Jorden lär bestå efter människans frånfälle. Ett vida större problem är alla krigshetsare. Märkligt nog tycks det vara samma personer som torgför miljörörelsens falska profetior.

   • Miljörörelsen är kapad av superrika globalister och kommunister som använder sig av dmiljöhot

    • Min tyvärr framlidne äldsta bror som var Miljöexpert undervisade i Kemi på Åsö Gymnasium.
     Han fick kritik av Rektorn för att miljöundervisningen var förbjuden att ta upp med eleverna, för vi vill inte ha någon politisk debatt i skolan.
     Jodå, han hade läxat upp Mp för deras totala okunnighet i miljöfrågor!

 96. Mp visar en extrem idioti och de ska stämplas som en samhällsfara!
  Deras vansinne har pågått i många herrans år mot bättre vetande, ett parti fyllt av samhälls frånvända bör alla förstå, men icke då, de som röstar på Mp är oftast ännu mer tokiga?

 97. Den största miljövinsten är att Miljöpartiet försvinner. Andra miljöbovar är de övriga partierna i juntan.

 98. Man skall minnas att redan nu får landets bilägare subventionera stockholmarnas inköp av elbilar. Om storstadspartiet (MP) mot förmodan skulle få något gehör för att gå ännu längre så blir det resten av Sverige, och i synnerhet landsbygden, som får betala notan.

 99. Mp triggar mig att ladda turbodieseln. Önskar att jag hade en gammal T-72:a. Då hade jag satt kurs mot Mp:s partiledning…

 100. e ho korkad eller vet hon inte att elbilar är bland det smutsigaste
  som finns idag??
  tala med dom som bor och jobbar i och ikring lithium gruvorna
  vi har ju kadmiumet också!!!

 101. Varför inte göra innersta’n till en utsläppsfri zon och bara tillåta elbilar och fordon som drivs av förnybara bränslen köra där.. ?

  Men, då skulle INTE MP bli nöjda ändå eftersom de är BILHATARE per se och avskyr att fria människor skall kunna transportera sig själva när de vill, vart de vill och tillsammans med vem de vill !

  Ity MP:s utopiska samhälle har stora likheter med Pol Pots Kambodja !

 102. Jag har jobbat med miljöfrågor och vet hur det ser ut. Sverige är fantastiskt rent och ingen bestraffning man kan lägga på oss här kommer att påverka världshälsan. Vi syns inte ens i den statistiken. MP går ut nu och målar upp en skräckvision om att vi skall få en varmare temperatur i Sverige, detta är inte sant. Att isarna smälter är naturligt, de kommer att växa tillbaka. Just nu är de på tillbakagång också. Granskar man sattelitbilder från förra seklet och fram så ser man mönstret väldigt tydligt. Isarna växer, krymper, växer, krymper, under ett längre intervall. Precis som om världen andades in och ut. Utsläppen är konstanta. Växthuseffekten har ett tak, större påverkan efter en viss punkt spelar ingen roll. MP kan ingenting om miljön, dom har bara massa slitna klyschor baserad på gammal teori och lögn, som säljargument. Men skall ni låta dessa tokar sitta i regeringen så kommer er tillvaro bli dyrare och besvärligare för var beslut dom får igenom, utan att det kommer att ha en miljöpåverkan alls. Var inte dumma, vi är miljövänner redan i detta land. Vi recyclar mm. Titta gärna på SwebbTV’s repotage med Lars Bern, en fantastisk person som vi har måste jag få säga. Får inte missas.

  • Exakt. Visar man luftmätningar från centrala Malmö, Stockholm, GBG för en kinesisk tjänsteman så tror han att siffrorna är förfalskade. – Men en åtgärd kan vara att decentraliscera all byråkrati från Stockholm så de slipper flyga till Köpenhamn varje gång de skall vidare ut i världen. Miljön skulle spara tusentals köpenhamnsflygningar årligen och byråkratin skulle få kontakt med verkligheten.

   • Ja exakt. Den som rest vet, att man läntar hem till frisk luft igen. Söderut i de tätbefolkade länderna är det väldigt smutsigt, i synnerhet där man inte har katalysatorer på bilarna. Då ligger avgaserna som en dimma framför dig. Asiatiska storstäder är praktiskt taget giftiga att bo i, man blir sjuk av deras miljö. Tackar vet jag västkusten och friska vindar, vår plats på jorden är finast, och renast. Men hyckleriet i MP ligger tungt, dom är bara försäljare – inget annat. Romsons giftiga bottenfärg mm

 103. Jag talade med en Kines. Han anser att Stockholm är en by och inte en stad. Allt är relativt. Stockholmarna själva tror att de är ”second to New York”. En liten skithåla strax söder om nordpolen på den östra sidan av den skandinaviska halvön. De är så isolerade att de fått total hybris. Ett bonnhålefenomen. Europas mest segregerade och geografiskt malplacerade huvudtad. En innerstad som inte tagit emot en enda flykting permanent på 30 år. I Köpenhamn VET man att man är en liten skitstad i Europas utkant. Det beror på att de har kontakt med verkligheten.

 104. Om man jämför Stockholm med Öresundsregionen så framstår Stockholm som en sydlappländsk glesbygdshåla. Inom 5 mils radie runt tex Möllevångstorget bor 4 miljoner. Detta är en värld helt okänd för ett DN-skadad Södermalmare. Gå på hötorget en lördag och det är helt dött. På Möllan kan du knappt komma fram.

  Den här planetens största problem är överbefolkningen. Arabvärlden och Afrika behöver en enbarnspolitik som Kina. Inte 4-5 barn med varje fru. Europa tar sitt ansvar. Afrika och mellanöstern gör det inte.

 105. MP betyder( Medeltids Kommunist Partiet )
  Och har NWO ”totalitära klimat vanföreställningar”
  En tröst är att dom kommer att försvinna under 4% spärren i riksdagsvalet hösten 2018 .
  Eftersom dom är så ”nincompop” självmords politiskt verklighetes frånvarande, och är sin egen bästa fiende.
  Låt dom nu bara fortsätta babbla på om sin nya sekt klimatreligion, eftersom att snart är dom slut och utraderade på eget grepp.

  • I vissa städer verkar det vara nyårsafton året runt, krutröken hinner knappt skingra sig mellan skjutningarna!

 106. Så mycket skit som kommer från miljöpartiet så torde de vara den största föroreningen i västvärlden.

 107. Miljöpartiet startades av ekologer och biologer. Partiet kapades dock snabbt av egocentriska kulturmarxister och maktgalna ”liberals” som ville ha en genväg i deras egen misslyckade karriär. – Resultatet är vad vi ser idag. Ett parti som kunde ha varit något fantastiskt är idag totalförstört av narcissister. MP återspeglar hela vår nation.

 108. Precis när man skulle tro att galnare än så kan Mp inte bli, då presterar de så här.
  Jag fattar inte ens hur människor med hjärna i skallen kan rösta på dessa dagisbarn som har bilda parti.
  Ursäkta dagisbarnen – ville inte såra er med jämförelsen.

 109. Vad är det för fel på dom i ogräspartiet, synd att inte Roundup hjälper mot dom Anticimex har kanske något bra medel.

 110. Jättebra ide. Slopa alla drivmedel i hela Sverige. Då skulle konsekvenserna bli så stora att MP får noll röster. Jag undrar vad som rör sig i huvudet på MP, var det två eller hade dom gått på semester?
  Dom kan inte flyga på semester det finns ju inget flygbränsle.

 111. MP är inget miljöparti , dom kan inte mer än dom andra partierna i den frågan.

  MP är ett invandringsparti.

 112. Förbjud mp istället så kan vanligt folk överleva utan att straffbeskattas till döds.

  SD I september ingen tvekan.

 113. Problemet är att ”klimatförändringar” blivit en religion, dessa invigda lyssnar inte på fakta som bestrider deras religiösa övertygelse. Lagar ska inte stiftas efter några få sektmedlemmars religiösa vanföreställningar!

 114. Katarina Luhr kanske tror det går att köra bil på varmkorv med senap och ketchup. Inte förstår hon heller att hon nu med sitt bisarra parti står och balanserar på randen till ett jättestup

 115. Ambulanser,polisbilar.taxin,bussar stannar ju utan bensin,hela samhället stannar.
  vad är det för fel på dessa MPmuppar??

 116. Någon som har litet tid över? Kolla MP mot Ratsit och se hur många fordon som är reggade på var och en. Lövin har 6 st olika typer av fordon reggade på sig och sambo, OK då en var tydligen släpkärra..

 117. Kina som har den i särklass ledande produktionen av batterier sköter inte utsläppen så bra , stor del av elbilsparken idag drivs av smutsiga batterier och därmed är dessa elbilar bara ett nytt sätt att förgifta vattendragen i det land som exporterar en del exotisk frukt till omvärlden !

  Det finns säkert andra som också tillverkar batterier eller råvarorna till dessa . . . Är dessa fabriker anständigt rena ? ? ?

 118. De vill att hela landet skall stanna samtidigt som man tagit in så mycket folk att försörja kan det där galna partiet bara ta och försvinna!

 119. Lika intelligent som vanligt av MP. Det blir verkligen miljövänligt för Stockholm när alla med fossilbilar blir tvungna att bege sig utanför Stockholm för att tanka bilarna. Sånt kan bara ”miljö”partister komma på.

 120. Det sjukaste är att miljöpartiet har mer inflytande än Sd, moderaterna när de gäller regeringen. Hur kan ett parti som så tydligt avsaknar verklighetsuppfattning kunna få ha något som helst inflytande i vårat land? Det känns som diktatur och dagisnivå när man låter en sån liten grupp kunna ställ till så mycket oreda i ett land som vårat.

 121. Och Lövén är beroende av samarbete från dessa dårar. Eller ska vi säga ”regerar”, för det är ju vad MP-skräpet redan gör bakom kulisserna.
  Sverige är en soptipp tack vare MP-packet.

 122. Snurrigt! De behöver ju vård.
  Även i ett medeltida samhälle behövs bränsle så beslutet stämmer inte med deras riktning för Sverige.

 123. Sån här enkel sak skriker ju ut hur otroligt dumma de är. Hur menar dom och på yttersta allvar att det samhället ska kunna fungera ? Man blir förundrad över att så inbilskt verklighets fristående parti och personer, kan få finnas inom maktens korridorer – de är ju rent samhällsfarliga.

  SD 2018

 124. Agenda 2030 som hade uppfyllt Lev Trotskijs dröm om han levt och den lyckats gå helt igenom, slutfört den permanenta ”förrådda” världsrevolutionen.

 125. Det behövs dock förutsättas att försöket att helt driva igenom Agenda 2030 misslyckas då om den helt skulle drivas igenom absolut inte skulle vara sämre än att hela mänskligheten utan minsta undantag helt utplånas.

 126. Det kan väl vara bra att slippa vara beroende av skurkstaterna i arabländerna.. 2030 har vi kanske ingen användning av olja för att transportera oss ändå.

 127. Kunde de inte sagt det om migrationsuppgörelsen 2011 också?

  Eller Reinfeldts tal 2014? Löfvens 2015? I riksdagen någonstans däremellan?

LÄMNA ETT SVAR