Inför valet 2020 avslöjades graverande uppgifter om Joe Bidens son, Hunter Biden, och innehållet på dennes laptop. Initialt hävdades det att storyn var fake news och de stora plattformarna censurerade länkar till artiklar där detta togs upp. Först nu erkänner New York Times att uppgifterna stämde.

Det var i oktober 2020 storyn briserade. New York Post publicerade det sensationella avslöjandet där man fått tag på en laptop tillhörande Hunter Biden som lämnats in för lagning men sedan aldrig hämtats ut. Av e-post framgick bland annat att Joe Biden ljugit om sin inblandning i sonens affärer med ett ukrainskt energibolag.

LÄS ÄVEN: Uppgifter: Barnpornografi på Hunter Bidens dator

Bland materialet som fanns på Hunter Bidens dator ska det även ha funnits en stor mängd bilder på där han tar droger och har sex med prostituerade, men även bilder på minderåriga. Donald Trump välkomnade New York Posts avslöjande som han menade bara var toppen av ett isberg.

Nu konstaterar New York Post att New York Times sent omsider medger att laptopen och uppgifterna hittade i den är autentiska. Det är i en artikel om utredningen mot Hunter Biden som New York Times gör detta.

LÄS ÄVEN: ”Laptopen från helvetet” – Hunter Bidens hemligheter

Storyn om Hunter Bidens laptop får därmed läggas till på den ständigt växande listan över fall där Donald Trump hade rätt från första början men motarbetades av såväl media som nätjättarna.

LÄS ÄVEN: Hillary Clinton spionerade på Trump: ”Större än Watergate”