Nytt grovt våldsöverfall i Kil – ströps medvetslös och slängdes i asfalten
Utdrag ur misshandelsfilmen

Bara timmar efter att Samhällsnytt publicerat vårt reportage om ”När invandringen kom till Kil” uppdagas ett nytt, grovt överfall i byn. I en video som nu sprids på Facebook ser man hur en person grovt misshandlad en annan, sedan kväver honom tills han svimmar och släpper sedan honom rakt ner i asfalten. Samhällsnytt har tagit reda på fler detaljer kring händelsen och pratat med flera källor.

Enligt källor till Samhällsnytt ska den misshandlade vara en svensk kille, vi kallar honom Peter, medan gärningsmannen har utländsk bakgrund, som vi kallar Muhammed.

SE ÄVEN: Samnytt TV – När invandringen kom till Kil

Bakgrunden till det grova överfallet ska ha varit att den ”Peter” stulit ljudanläggningar eller dylikt ett flertal gånger och sedan skyllt på andra, bland annat ”Muhammeds” kompisar. Enligt uppgift ska Peter även sagt att han ska slå ner ”Muhammed”. Samtidigt säger en källa att ”Muhammed” är en snäll och lugn kille, men överfallet visar något annat:

https://vimeo.com/344404288/39570754f0

Enligt uppgift ska offret och förövaren nu ska ha kommit överens och vill inte svara på frågor när vi försöker nå dem.

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Redaktionen

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Stötta Samnytt
Etablissemanget försöker strypa vår ekonomi. Vill du fortsätta läsa Samnytt?
Bli då prenumerant för endast 19 kronor första månaden!