Källa: Kronen Zeitung

Över 20 000 migranter på väg in i Europa: ”vill till Skandinavien”

Delningar

Vid EU:s yttre gräns mellan Bosnien och Kroatien växer samlingen av migranter som önskar ta sig in i Europa och vidare upp till Tyskland och Skandinavien. Det är över 20 000 migranter som planerar att vandra in i Kroatien. 95 procent av dessa är män och flera är beväpnade med kniv, rapporterar österrikiska Kronen Zeitung.

Sedan mitten av oktober har antalet migranter vuxit i närheten av den bosniska staden Velika Kladuša, vid den bosnisk-kroatiska gränsen. Enligt rapporter från media på plats är det nu omkring 20 000 migranter som rör sig mot Europa, medan rapporter från den ungerska regeringen hävdar att antalet är närmare 70 000.

Det är mestadels unga män från Pakistan, Iran, Algeriet, Marocko och Bangladesh. I de stora folkmassorna är det enligt rapporterna sällsynt att man ser några kvinnor och barn.

Den växande samlingen av människor vid gränsen har inneburit oroligheter för lokalinvånare i området och polisen. Enligt uppgifter är flera män beväpnade med kniv och hittills har media på plats rapporterat om en knivattack mot gränspolis, skriver den österrikiska tidningen Kronen Zeitung.

Genom en källa i det österrikiska inrikesdepartementet har Kronen Zeitung tagit del av underrättelseinformation rörande den stora folksamlingen och strömmarna mot Balkanhalvön. I rapporten beskrivs ingen särskild oro över att det kommer stora mängder migranter till Österrike.

Avsaknaden av oro beror på att dessa människor inte vill stanna i Österrike utan istället resa vidare till länder som Tyskland och Sverige som har mer fördelaktiga bidrag och möjligheter för migranter. En migrant vid den bosnisk-kroatiska gränsen bekräftar underrättelseinformationen från Österrike om att migranter inte vill stanna på Balkan eller i närliggande länder.

På plats vid gränsövergången har Euronews intervjuat en migrant, 24-årige Muhamed Suliman som tidigare var bosatt i Dubai. Han arbetade som taxichaufför innan han valde att resa mot Europa. Trots att gränsen till Europa är stängd förklarar Suliman att han han inte kommer att återvända, utan försöka om och om igen tills han lyckas.

– Det var för varmt att stanna där. Inte tillräckligt bra lön. För mycket böter också, säger Suliman till Euronews.

Slovenien förbereder sig

Den slovenska regeringen har tagit del av rapporterna om att över 20 000 migranter försöker bryta sig loss på Balkanhalvön genom upplopp och stenkastning vid den bosnisk-kroatiska gränsen. Regeringen har därför beordrat förhöjd säkerhet vid gränsen för att kunna stå emot ett potentiellt tryck mot gränsen likt det mot Kroatien.

LÄS ÄVEN: FN, EU och Mastercard ger migranter förladdade betalkort för att finansiera resan till och genom Europa

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

376 KOMMENTARER

 1. Unga män? Skjutvapen?? Och överheten försöker motarbeta skjutningarna i svenska förorter? Som det låter i alla fall? Varför inte tala om att ”landet är fullt och bidragen slut”!

 2. Detta är naturligtvis en invasion och inte en fredlig sådan heller. Asyllagar borde inte gälla i dessa fall men framför allt visar detta att EU är en trasig spillra som inte förtjänar att överleva längre. Alla medlemsländer är nöjda så länge de inte stannar i ”deras eget” land och slussar dem vidare till nästa.
  Numera vet vi att allt skräp i människoförpackning hamnar i Tyskland och Sverige.

 3. Vi får göra som i Italien. Halvera bidraget. Och villkora det. Helt enkelt göra det ointressant att komma hit. Varför ska vi ha de mest generösa bidragen för dessa? Varför ska vi ha det lättast att få asyl?

  Helt uppenbart är det ju att de inte kommer för att jobba eller bidra. De kommer för att suga ut oss. När svenska folket väl inser det, kan vi kanske börja rösta bort de urusla politikerna och rösta in vettiga.

   • Faller under ”villkor”. De SKA lära sig svenska, de SKA ordna boende själva, de SKA skaffa sig ett hederligt arbete, de SKA vara straffria i MINST 5 år för att få medborgarskap, de SKA respektera vår kultur och slutligen de SKA betala tillbaka de bidrag de fick i början, för att etablera sig.

    Med de kraven tror jag inte det är lika roligt att ”fly” till Sverige, för att leva sötebrödsdagar och skicka hem pengar till lyxbygget i hemlandet.

    • … det spelar ingen roll vilka krav vi ställer om de kommer för många. Fler än vi klarar kan inte kompenseras med högra krav. Är det för många så är det för många. det är som att kräva att alla i livbåten skall kunna simma, sjunker gör den ändå om det lastas på för många.

     Alla dessa Colour revolutioner, immigranter strömmar etc är en del i ett Hybridkrig mot Europa. Man vill mätta våra resurser och skapa social oro. Man sprider guldrush rykten lik de som USA använde när man trängde undan Spanjorer och indianer från Nord Amerika. Indianerna gjorde inget åt detta och lever nu i reservat. Spanjorerna live i 5hithole länder.

     När dessa 20.000 når Tyskland så kommer det spridas rykten att ny går det att åka till EU igen. Sedan är det 5 miljoner som kommer. Oftast är det 6-12 månaders fördröjning. Vi kommer ihåg hur det började 2014 och slutade 2015.

  • Det blir ett hårt arbete att, övertyga 82% förståndshandikappade svenskingar om detta. Jag vill säga ” mision imposible”, det mest troliga är att, det inte går att, ändra på dessa ”Homo estpides

   • Det intressanta är att 2002 var det 98.56 som var ”förståndshandikappade svenskingar”, 2006 var det 97,07%, 2010 var det 94,3%, 2014 var det 87,14%, i år var det 82,47%. Blir det nyval är chansen god att det är ännu fler svenskar som vaknar, inser och röstar rätt.

    Och en stor del är det i slutänden vi som ordnar. Jag menar, Samhällsnytt levererar många goda nyheter, information som vi kan ta med oss. Prata med familj och släkt, goda vänner och arbetskamrater. Jag pratar med många, och många blir djupt förvånade när de får höra saker som de normalt sett aldrig läser i GT/Expressen/Aftonbladet.

    Ja, många reagerar med misstro. Men när man är tålmodig, visar dem källhänvisning, låter dem se ofiltrerade nyheter, kommer de till slut till insikt. Det går att väcka även den mest djupt sovande.

    Lirare som Reinfeldt kan du glömma att få dem att ändra sig. De är i allra högsta grad vakna – och köpta. De kommer att försöka debattera in i absurdum. Men det är inte dem du vill övertyga. Det är dem i rummet som lyssnar på debatten. Dem ska vi väcka, dem ska vi få att rösta SD.

    Sen ska vi börja operation ”rädda Sverige”.

    • Helt rätt! Den som har den bästa och trovärdigaste verklighetsbeskrivningen, som människor känner igen sig i, är den som vinner debatterna och lyckas övertyga.

  • Varför inte ta bort bidragen helt ? Varför ska etniska Svenskar betala en krona för någon bankomatflykting ?

   Fler frågor, varför ska asylrätten finnas kvar ?

   Varför ska utlandsbistånd finnas ?

   Varför är det andra nationers ”skyldighet” att betala för andra misslyckade nationer ?

   Varför är det andra människors skyldighet att betala för andra etniska gruppers höga nativitet ?

   Varför ska mänskliga rättigheter finnas kvar ? Det är en sak att man respekterar mänskliga rättigheter för sin egen befolkning men en helt annan när andra nationsmedborgare och raser tilltvingar sig dessa rättigheterna från andra nationer.

   • Som väljare kan vi göra något åt situationen som den är.

    1. Vi kan bilda ett nytt parti.

    2. Vi kan gå med i de redan existerande partierna, och bli politiker där.

    3. Vi kan gå med i partier, och göra oss hörda vad VI vill.

    Så det finns lösningar, om vi vill. Men vi kan inte räkna med att det löser sig självt, utan vi måste aktivt jobba på det.

 4. Det är klart att ansvarsfullt men överbevisande statsligt maktmedel-bruk vid gränsen skulle kunna lösa problemet snart, och permanent. Men när det handlar om utländska aggressorer, kan man i denna ära inte förvänta logisk tänkning ifrån våra statsliga ’eliter’.

 5. Stor del av svenska befolkningen verkar inte bry sig. Att bry sig är lika med rasist och det är absolut det värsta man kan bli anklagad för. Svensken våldtas eller knivmördas hellre. Men att bli utpekad rasist nej där går gränsen!

 6. Precis den typ av migranter som vi inte behöver fler av i Sverige. Unga män med liknande utseenden ser man redan överallt, på gator och torg, slående dank!

  • Det lär fullkomligt glittra i hennes ögon när hon får reda på detta..

   Bakom står batikhäxorna och viftar..

 7. Det är så rörande; de tar till och med till våld i sin iver och längtan efter att få komma till oss och lära känna oss… (ska läsas med ironi)!

 8. Vi får hoppas våra vänner vid gränsbevakningen i Kroatioen håller stånd, för kommer de hitåt lär ingen kunna eller vilja stoppa dem.
  Skulle någon patriot försöka så vet vi ju vem polisen tar.

 9. sverige bör att hämta dom med flyg.
  om inte så tycker jag att bosnien skall chartra flyg och skicka dom till sverige direkt.
  det är ju trots allt svenskarnas fagra löften som satt igång eländet.
  ta ansvar för edra handlingar nån gång svenskjävlar!!!!!

 10. Hur kan detta vansinne få fortlöpa, och hur kan våra politiker fortsätta försvara detta uppenbara svek mot europas folk. Det liknar mer som truppförflyttningar än flykt, med alla dessa vuxna män. Det finns ingen som helst tvekan vad detta kommer att sluta med, nämligen inbördeskrig. Är det detta vi vill ha?
  Vi kan redan nu se större städer i europa som är på väg att falla i händerna på utomeuropeiska folk. Hur mycket elände skall till innan den stora massan vaknar?
  Detta elände kommer tack och lov även drabba PK-folk lika mycket som andra, om nu det är någon tröst, man kan bara hoppas att de ansvariga får stå till svars för vad de ställt till med.

  • Vi långt upp i norden på andra sidan jorden hade med rätt lätthet klarat oss ur detta, med tiotals länder emellan.
   Men nej, det blev snarare tvärtom. Pga våra syltryggar till politiker och hipsterväljare

   • Tyvärr jobbar även media intensivt för att föra Svenska folket bakom ljuset.
    Inte en enda notis i msm om att detta kan vara negativt på något sätt, bara nya lögner om att vi måste ställa upp och hjälpa dessa välfärds-migranter som kommer ställa hela europa på ända. Det måste vara ett drömscenario för den som vill invadera ett land, folket tar emot dom med öppen famn.

 11. Om man behöver ta sig in i fredliga länder med våld och knivar, har man inte där att göra för första början. Om man inte resonerar som en svensk politiker då.. ”låt oss fylla vårt land med folk som med våld, knivar och hot tagit sig hit, för såna människor vill man bygga framtiden med!”. Detta är ett fullskaligt krig, en invasion, och Sverige står passivt med öppen famn och öppna gränser…

  • Och hennes svammel om 30 miljoner nybyggare. Men kunde 200.000 kasta alla ID handlingar i Medelhavet och heroiskt trava 5000 km igenom ett fredligt Europa för att nå dårarnas paradis, så kan säker dessa ta sig hit och få PUT. Av vilken jävla anledning är svensken så jävla flat ? förlåt ,ska inte svära mer

 12. I flera ÅRHUNDRADEN upprätthöll Österike-Ungern den s.k MILITÄRGRÄNSEN gentemot det Osmanska riket och de islamistiska horderna vid dubbelmonarkins sydgräns..

  Minnena av 1683 och osmanernas långvariga belägring av Wien och som inte slutade förrän mycket hårdföra POLSKA trupper kom till undsättning lever fortfarande kvar !!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Milit%C3%A4rgr%C3%A4nsen

   • ALLA förstår säkert varför man just i Polen och Ungern så HÅRDNACKAT säger NEJ till att ytterligare en gång bli satt under den gröna faran..

  • Inte en slump att det är just i Velika Kladusa – Велика Кладуша – (”Stora Kladusa”) detta sker…

   Engelska Wikipedia..

   ”..Around 1464 the Ottoman Empire
   was expanding towards this region. It was raided in 1558. The town was
   finally captured in 1633 by Ottomans. Velika Kladuša would later become
   the center of Ottoman expansion into neighboring Croatia as well as the
   rest of Europe. At the start of the occupation of Bosnia and Herzegovina by the Austro-Hungarian Empire

   in 1878, Velika Kladuša along with others in the region, put up the
   biggest resistance in the region. Nevertheless, it developed with the
   opening of schools, the introduction of land register books, and a
   mosque and a catholic church were built…”

   https://en.wikipedia.org/wiki/Velika_Kladu%C5%A1a

  • Jo de behövs för att islamisera Sverige och avfolka planeten genom att sätta igång folkmord på svenska folket

   Mvh/ Globalistetna och 7K

 13. Det är bara att förberedda sig på ta emot och punga ut med pengar, för de lär komma att bli välkomna av 7 Klövern. skicka regeringsplanet för att hämta dem, eller hur Löfven.

 14. Inte en slump att det är just i Velika Kladusa – Велика Кладуша – (”Stora Kladusa”) detta sker…

  Engelska Wikipedia..

  ”..Around 1464 the Ottoman Empire
  was expanding towards this region. It was raided in 1558. The town was
  finally captured in 1633 by Ottomans. Velika Kladuša would later become
  the center of Ottoman expansion into neighboring Croatia as well as the
  rest of Europe. At the start of the occupation of Bosnia and Herzegovina by the Austro-Hungarian Empire

  in 1878, Velika Kladuša along with others in the region, put up the
  biggest resistance in the region. Nevertheless, it developed with the
  opening of schools, the introduction of land register books, and a
  mosque and a catholic church were built…”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Velika_Kladu%C5%A1a

 15. Kompetensregn!!!! Fy fan vad Sverige kommer att få många läkare och raketforskare! Vårdköerna kommer att försvinna och vi kommer kunna kolonisera Mars redan nästa år!

  • Det behövs några nya nu…. Dom har ju eliminerat några av sina egna nu..
   Fylla på med nya friska kniv vifftande ”turister”

 16. Dom vill naturligtvis till landet där våldtäkt inte bestraffas så länge man är invandrare och där man istället skyddar förövaren eller förövarna. Ju fler som samtidigt våldtagit kvinnan desto större chans att komma undan. Detta har naturligtvis spridit sig som en löpeld runt Mellanöstern och Afrika. Lägg sedan på livslång försörjning.

 17. Det är bara Sverige som har en knivlag, barn i Sverige spelade
  kniv i sandlådan(6 till 12 åringar) och om de skulle slåss fick de slänga
  knivarna ifrån sig på femtitalet och tidigare.
  Har för mig at kvantingar omkring år 1900 och amrisar 38-och några år
  framåt. amrisar eller svingpjattar ja de bar kniv.

 18. Jaha då får vi se batikhäxorna med Annie Lööv i spetsen stå och hurra och välkomna dom med blommor på Stockholms central. Våra pensionsräddare är på väg……………………………………

 19. Hoppas att övriga länder sätter stopp så att dom som släpper ”igenom” får behålla dessa när dom är så korkade att dom öppnar gränsen åt ett håll.

 20. Reinfeldt, Löfven samt A.Lööf, Tackar de nya Svenska pensions räddarna för att dom valde Sverige. Löfte till importfolken är att Sveriges SKATTEBETALARE kommer att livstidsförsörja dem samt släkten som kommer om några månader.

  Ps. INGET STOPP PÅ VANSINNET SYNES.

  Svenska folk: BETALA , BETALA, BETALA, BETALA.

   • Och då är det redan försent. Så här går det när man röstar på något av 7-klöverpartierna – man får det man röstar på – muslimer.

  • Det har jag också frågat mig mycket ,mycket länge. 82% matas med tillrättalagda nyheter från det vänstervridna och korrupta SVT och SR. Skulle jag gå in till min granne och berätta detta som vi läser om här skulle han se ut som ett frågetecken. Så är det nog överallt…………………………

    • Nej har är för väluppfostrad för det……………………..men han skulle fråga var jag fått detta ifrån………………….

  • Exakt.
   Muslimerna har testat musklerna på polisen mer o mer det senaste.
   Bara förra veckan var 2-3 spontana överfall på poliser.

 21. Fyfan titta bara på dom USCH mår fan illa..Dagen kommer fan snart då jag går ut och ah kan inte kan inte säga de

 22. Lär bli deltagarrekord i nationalistmarschen i Warszawa på söndag med tanke på detta och att Polen samtidigt firar 100-årsjubileum. Fast det är klart, Morgan Johansson har ju lovat att ”slå ner” marschen så det kanske blir inställt.

 23. Detta är ju helt underbart i.a.f. för 82% av befolkningen i Svédén de s.k. dumsvenskarna. De utropar glatt: ”Hjälp dem mera så de kan bli flera! Samtidigt, som de sjunger och dansar på gator och torg i ren yra av framtidsförväntningar. Min hustru och jag var idag på vårt sedvanliga kvartals besök i Rosengård, som är beläget i Malmestan. Antalet av pensionsräddare var betydligt fler än det var för 3 månader sen. Det var alldeles tjockt med arbetsbefriade löntagare från när och fjärran och en del verkade ha kommit från yttre rymden. Nu talar vi inte om tusen asylanter, inte heller om tiotusentals utan hundratusen + några tiotusen till.
  Alla dessa skall bo någonstans, de måste äta dagligen och i vissa fall stundligen, kläder är ett måste i häng-Rövarnas Rike, de har ett stort vårdbehov, medicin, barnbidrag, avkomman har skolplikt, rejäla fickpengar delas för att locka hit ännu fler, besök i sina respektive hemländer de flydde ifrån. kriminalvård, dumstollar, rättshaverister, Kling och Klang ingripande, bilbränder o.s.v. o.s.v.
  Sensmoral: Detta kommer att ta hus i helvede för landet och folket ”Homo Stupides”.
  Fy for fanden vilken fremtid svenskerne har.

  • Och dom gjorde allt detta för att undervika det påhittade ordet ”rasism”.
   Det är så imbecillt så klockorna fullkomligen stannar. På medeltiden.
   Man drar hellre tbx klockorna från AI-åldern till medeltid och krig, bara för att slippa kallas rasist av hipstervännerna. Alltså jag svimmar

 24. Ondskan har styrt för länge.

  Hjälp hemländerna med Sekularisering, istället för att krossa EU-regionen Sverige!

  Svenskarna som är upptagna med arbete på dagarna, än så länge är sovande:

  1.

  Såg en pensionär som stoppade en slant åt en ”tiggare” utanför matbutik. Utanför kyrkoportarna sitter också tiggare.

  Svenskarna betalar miljarder till EU, som tiggarnas hemländer får, för att bygga sina hemländer.

  Svenska pensionärer krossar sina barnbarn!

  2.

  Gjorde studiebesök på AF, helt chockad, endast MENA-personal och endast MENA-sökande… ett uppvaknande.

  Det är inte INTEGRATION, att ställa utlänningar som talar hemspråk med MENA.

  Det finns kvalificerade svenska akademiker som tvingas till A-kassa.

  3.

  Det är en plan av globalisterna och liberalerna, som skiter i att utveckla hemländerna… men kallar sig goda.

  EXTRAVAL OCH SWEXIT är helt nödvändigt!

 25. Oavsett vad tidningar säger så blir vi fler på jorden.
  Man kan räkna med att mängden människor kommer att inträffa.
  Visst räknar man med att det blir 9 miljarder människor
  det kommer aldrig att ske att vi blir så många.
  Jmf. harpest !!!

 26. Står inget om det i svensk finmedia, men det kan man förstå, ska bli en överrasknings present till svenska folket.

 27. Enligt regeringen har nu musliminvasionen stramats åt och gränskontrollerna stärkts.

  I år beräknas ca. 130 000 uppehållstillstånd beviljas.

  Lyckas denna illegala migrantström nå Sverige,så kanske siffrorna kommer att justeras till 150 000 uppehållstillstånd.

  Enligt Magdalena Andersson är statens ekonomi god och har stora överskott.

  Låter ju betryggande nu när islamiseringen accelererar.

  Hur kommunernas ekonomi ser ut kommer snart alla bli varse, när notan för migrationspolitiken når kommunens budgetansvariga.

  Och lite räntehöjning på villalånen,så kanske dumsvensken vaknar.

 28. Vill till Skandinavien? Snarare Sverige, vi är ju det ända landet i hela världen som tar in invandrare som inte kan ge landet något..

 29. Det är bara att börja bygga!
  :Gymnasium, lägenheter, fängelser och akutmottagningar för våldtagna.
  Svenne får jobba till 85. men han känner sig fin i snäll.

 30. Grattis Regeringen och landet Sverige

  Mera Högutbildade på väg som kommer att bidraga till kommande välfärd

 31. 20 000 är bara början, murbräckan. Det riktiga vågen kommer senare. Lögnerna skördar nya offer.
  så svenska folket var beredda!

  • Exakt. Dom som betalat. Inte fan vem som helst ska komma hit ock begära pengar.
   Har man pengar att ta sej hit så får man luffa hem.

 32. Årets julklapp till svenska folket:

  En bidragstörstig muslim från Mena.

  Mvh och God Jul önskar,
  Feministerna i regeringen.

 33. För att kunna försvara de yttre gränserna av Europa mot dessa migrantinvasioner är det bara en tidsfråga till tyngre vapen än batonger kommer att behövas och allt snack om mänskliga rättigheter måste läggas på hyllan. Det kommer att handla om vår överlevnad eller deras. Dessa folkomflyttningar hänger ihop med överbefolkningen i stora delar av världen. Något ingen vill prata om, lättare att prata om klimatet.

 34. – Det var för varmt att stanna där. Inte tillräckligt bra lön. För mycket böter också.

  ”flyktingskälen” står som spön i backen…… not. Men alldeles tillräckliga för Sverige, troligtvis.

   • Det var för varmt att stanna där. Inte tillräckligt bra lön. För mycket böter också, säger Suliman till Euronews.

    Prova att ringa Suliman o fråga…

  • Vissa har inte fattat än att dom ska ange gymnasiestudier som skäl till uppehållstillstånd. Och varför inte uppge att man alltid längtat efter att få rösta (social)demokratiskt eller brinner för att få vara med och rädda miljön eller nåt liknande.

 35. Refugees WELCOME!!Handhjärtan och slängkyssar!!! Vi skiter i våra egna etiska svenskar och deras samhällskontrakt! Dessutom har vi ingen gränskontroll att tala om – så välkommna! Vi är ett rikt land!!

 36. Det är ju brist på kvalificerade,högutbildade tekniker i Sverige.

  Nu verkar den bristen snart vara ett minne blott!

  Öppna era hjärtan……………..!!

 37. OT: JIMMIE Å ställer krav på moderaternas budgetförslag, SD röstar bara på deras budget om det finns förslag om minskad invandring. Tyvärr preciserar inte Jimmie några siffror men att kraven nu ställs är ett stort steg framåt. Dialog saknas dock vilket gör att detta måste ses som en tillfällighet att SD lovar att stödja moderat politik om nu SD s krav uppfylls. Framöver i kommande regerings bildning måste dialog vara uppfyllda. SD ska aldrig acceptera nuvarande odemokratiska mobbing situation i riksdagen ALDRIG PUNKT.

 38. Det kommer inte att lösa sig. Dessa är unga och starka män, alldeles för många och väldigt bestämda. En del har krig bakom sig med militär bakgrund. Det är tveksamt att det går att stoppa dem. Blir intressant att se utvecklingen med hårda konfrontationer. Det är likadan som utvecklas nu vid mexikanska gränsen. Fast där väntar riktiga motstånd på de. Västvärlden brakar samman.

 39. Vi kan ta emot 30-35000 flyktingar per år. Inte mer än så. Andra länder måste också ta ansvar vi kan inte göra allt.

 40. Det här är ju en regelrätt invasion! Enda sättet att stoppa dem är med väpnat motstånd. Europa befinner sig i krig, det är dags att folk börjar förstå det.

 41. Vår ras håller på att gå under och de dumma eropeerna välkomnar sin egen undergång. Våra politiska företrädare lyfter inte ett finger för att stoppa detta organiserade folkmord. De får ingen förlåtelse i detta livet eller nästa. Brinn!

 42. befolkningen i Bangladesh är 165 miljoner

  Bangladesh är 3 gånger mindre än Sverige

  Många fler kommer att komma. Detta är den första vågen.

  • Det är inte ens en våg. Vänta bara när det står 30 miljoner vid EU,s gränser och vill hit. Inom en snar framtid om vi inte kraftfullt signalerar att vi inte kommer att finansiera deras lyxliv här i Sverige och Europa mer.

 43. Märkligt att de måste promenera ända hit. Skulle inte Soros kunna sponsra med några fordon i stället så att stackarna slipper skoskav och andra vedermödor? Varför inte åka bil, och då förstås med ett passande märke? Vad sägs om en Ford TRANSIT, Ford EUROLINER eller en Volkswagen CARAVAN?

 44. Stor del av befolkningen i den feministiska humanitära stormakten Sverige står och välkomnar er- Välkomna! /7klövern

 45. Den juridiska termen ”mänskliga rättigheter” har blivit ett frikort.
  Det är inskrivet i FN stadgar, diverse EU konventioner och polisiärt av Human Rights ECHR som håller sig sysselsatt.
  Systemet är solitt och kan verka som ogenomträngbart och svenska politiker vågar inte ens komma i närheten av deras radar.

  • Det sjukaste av allt är att inte ens EU tar kommandot över migrationen utan låter en domstol som ECtHR bestämma.

   I denna domstol finns det alltså domare från Ryssland, Azerbajan, Serbien, Moldavien och Albanien.

 46. Detta är enbart bidragssökare inte flyktingar.

  Det finns bara ett sätt att stoppa dessa och det är att ge militären fria händer men första man bör man sätta alla journalister i området i arrest samt beslagta bidragssökandes telefoner.

 47. Undrar hur många akademiker det kommer denna gången?
  Ylva Johansson är ju en fena på att räkna ut sånt. Men visst vi behöver spetskompetens läkare, brobyggare och nya raketer.

 48. Nu måste Kristersson röstas in tillsammans med Ebba och Jimmie. Sen halveras bidragen och pengarna man spar går till polis och militär vid gränserna och alla batikhäxor får stränga fängelsestraff om de står där och skriker refugees welcome eller allas lika värde

  • Vore det inte billigare att avskaffa asylrätten?

   Du vill fortsätta locka med bidrag (om än halverade) och sedan försöka stoppa alla du lockar genom en dyr gränsbevakning.

   Det är en jättekonstig plan ärligt talat.

    • Det gör de såklart. Jag bara menar att man inte bör ställa sig bakom sådan människofientlig politik moderaterna står för.

     Man vill alltså behålla asylrätten men göra migranternas resa dyrare, farligare och svårare sam försämra villkoren här i förhoppning att så få som möjligt skall komma.

     Det är redan nu vidrigt att se krokodiltårarna som gråts över döda på medelhavet samtidigt som alla vet att detta är ett resultat av att man hindrar migranter att komma med flyg eller landvägen.

     Det är resultatet av den broms man måste ha för att ändå kunna stå och godhetsknarka med ”den okränkbara asylrätten”.

     För mig finns bara två moraliskt försvarbara linjer och dessa är antingen fri invandring eller också ett blankt nej till allt annat än kvotflyktingmottagande som vi har full kontroll över.

  • Återigen alla dessa bidrag, varför hjälper man inte berörda parter i sina närområden? Vi betalar åtskilliga miljoner till FN och UN.
   Varför skall det lockas med bidrag och medborgarskap utan motprestation?

   • En gång i tiden byggdes samhällen upp med 2 händer från varje arbetsför.
    Man kan undra vad som gått t fel när miljarder i stöd inte bidrar till en större framgång under 50-60 år.
    Tror det är här ”experter” skall lägga ner sin tid på att hitta lösningar.

 49. Vilken demokrati är bästa vägen, den frågan har eliten i EU inte klurat ut ännu.
  Låta dom som inget har, har svårt att bidra, göra sig förstådd, en relativt lång resa för att anpassa sig ta över ett fungerande samhälle
  eller
  låta ett väl fungerande samhällen bidra med resurser för att få odemokratiska underutvecklade samhällen att byggas upp tillsammans med lokalbefolkningen på plats.
  Visserligen har EU börjat ”prata” om Afrika, ritat massa power point och skrivit rapporter som ingen hinner läsa, som om 50 års kunskap är bortblåst. Vill man lyckas skall projektledare tas från näringslivet, inte någon lydig byråkrat. Givetvis har ”känslofolket” lyft fram jämlika löner, genus som det viktigaste, något som inte tar bort hungern för många afrikaner, men tror att man skall börja med arbete, egenförsörjning, utbildning innan kapitalförstöringen drar igång. Här kan det behövas ledare med lite tuffare attityd då det inte är lätt att ändra ett inkört beteende.

 50. Dom kommer med fred och kärlek., eller? Men visst kommer dom att bidra mycket med att mjölka välfärd och trygghet från vanligt hederligt folk. Precis som senaste årens skörd har gjort. Detta blir bättre och bättre, och det kommer att sluta jätte-vackert. Dagen när Sverige inte räcker till för migranterna heller. Det kommer bli vackert. Jätte-vackert.

  Islamister och terrorister i spetsen är roade över denna fantastiska erbjudande att få komma hit för att utnyttja och förnedra och skända kufar i kufarnas egna länder. Självklart ska vi vanligt folk tacka våra regeringar och medier för värmen, omtanken och kärleken till respektive värd-folk som regeringar låter köras över. Regeringar och medier som är korrupta regeringar och medier. Och ideologister trivs som fisken i vattnet. De är besatta allihopa. Ont besatta.

 51. Mobilisera det militära försvar vi har och inför beväpnade gränskontroller och sätt upp vakttorn vid Öresundsbron med kulsprutor ,granatkastare och artilleri. Vi måste till varje pris hindra en invasion av illasinnade typer med knivar och andra vapen.
  Noggrann kontroll i hamnar, flygplatser och stationer av beväpnad millitär.
  Landet måste försvaras trots Annie Lööf, miljöpartister och andra galna idioter.

 52. -Vi vill till skandinavien, heter det!
  Visst ok det finns bara ett litet problem med detta och det stavas:
  -VI VILL INTE HA ER HÄR!!!!!

 53. Hur står sig ”medborgerliga rättigheter” mot ”mänskliga rättigheter”.
  Vilken är viktigare, vems resurser används och till vad.
  Medborgerliga rättigheter byggs upp av medborgarna i landet via skattemedel.
  Är det då rätt att mänskliga rättigheter tar över ägandet av det uppbyggda kapitalet.
  Vem skall bestämma det och är det demokratiskt.
  Kan man välja att inte vara med, att betala skatt till sig själv för att säkra sin och sin familjs framtid vad gäller vård, skola och pension.

  • Qatar.Glöm för bövelen INTE bort den gravt kriminella islamiststaten och terrorfinansiären Qatar som nyligen skrivit ett guldkantat avtal med Tyskland och subban Merkel.

 54. Man skyller Sveriges problem på dom äldre som belastar vården och därför måste man importera arbetskraft.
  VARFÖR kan man inte erbjuda äldre svenskar en bostad längs med medel havskusten.
  Dom får säkert bättre hälsa, mindre krämpor med sol och havsbad, färsk frukt och grönsaker. Efter sig lämnar dom bostäder som deras barn kan ta över vilket eliminerar bostadskrisen och avlastar vårdsektorn.
  För enkelt för att en politiker skall förstå !

 55. Mest unga män, varför? Att resa illegalt till Europa ska vara svårt. De starka ska klara av det och sedan bli vår arbetskraft, dvs vi ska dumpa lönerna. Allt det här räknade Reinfeldt ut och blev rikligt belönad för sin insats. Att vi tar och tog pengar för att finansiera vansinnet av det som skulle gått till flyktingar brydde han sig inte om. Det var troligtvis också noga uträknat att om grannländerna som folk flydde till fick mindre pengar och flyktingarna fick det sämre skulle fler av de starka unga männen resa till Sverige.

  • Reinfeldt, märkligt att han inte gjort en självanalys av nuläget.
   Kanske tror han att han hinner se något positivt innan ålder tar ut sin rätt.
   För många som kommit hit kan han inte peka på något positivt annat än att en fattig fått en ersättning och påbörjat en mödosam resan in i svenska värderingar som han kanske t.o.m ogillar. Kvar har han lämnat en fattig familj åt sitt öde, kanske fick han systrar ta hand om dom gamla föräldrarna

   • Reinfeldt gjorde en analys. Inför valet 2014 sade han, helt riktigt, att det inte skulle finnas något reformutrymme i statsbudgeten under mandatperioden pga att invandringen skulle ta alla dessa pengar i anspråk. Sedan bad han oss öppna våra hjärtan.

    Så, jo, han visste. Han sa det. Och det blev ännu värre.

  • Arbetskraft? Om det ändå vore så väl. De saknar den nödvändiga utbildningen och yrkeskunskapen. De kommer inte orsaka någon lönedumpning, helt enkelt därför att de inte konkurrerar om arbete. Du och jag kommer att få betala via skattsedeln, via otryggare gator och torg, ökad brottslighet, sämre vård, osv, osv…
   Hade de arbetat hade de åtminstone bidragit med något.

 56. Ingen av dessa ”resenärer” är på jakt efter jobb på sin slutstation. Det är destination Sverige och de VÄLDIGT höga och givmilda bidragen som hägrar!!! 7-klövern rullar ut röda mattan o välkomnar.

 57. 99,9% av dessa har fan inget asylskäl! Men under rådande politiska läge i vissa länder inom EU kommer troligen 99,9% få asyl! Främst tyskland och sverige kommer gå på deras skitsnack!

 58. Det stora felet med Sverige är att man ger bidrag!!
  Bidrag ges inte i T ex Grekland!!! Endast mat efter långa kötider.

 59. Så undrar vänsterextrema politiska akivister hos mediahusen och diverse politiker varför polariseringen ökar? Våldet och hatet bara ökar.Mitt hat ÄR bottenlöst.

 60. Om Sverige skulle erbjuda alla svenska ungdomar under 20 år gratis bostad i Stockholm,Malmö, Göteborg, ett bidrag man klarar sig på, gratis körkortsutbildning och valfri utbildning, undra hur många som skulle söka ?

  • Knappast dom som bor i kollektiv och containerdyker.
   Hellre morsans soffa och csn-lån med mc-donalsskift än det

   (ironi)

 61. Jag hoppas att länderna där migranterna befinner sig nu sätter upp extremt höga hinder och på olika vis gör det rejält smärtsamt att ta sig över gränserna på väg mot Tyskland och Skandinavien .

 62. Och Sveriges barnsliga partier, som har hållit på i två månader, och inte skapa en regering.. Ska Dom skydda Sverige mot Välfärdsparasiterna..?

  • Men du får ju faktiskt tänka på att dom samtidigt (av naturliga skäl såsom solen) också är bruna.
   Det enda vänstern ser, men påstår att vi gör.
   Där vi ser till handlingar ser dom till färg och kallar allt rasism – kan inte ha två tankar i huvvet samtidigt

 63. Och allt lägre faller ett svenskt pass i kurs-gissar på att man i vissa länder snart kan totalförbjuda svenskar inresa..bara en tanke..

 64. ”Det är mestadels unga män från Pakistan, Iran, Algeriet, Marocko och Bangladesh. I de stora folkmassorna är det enligt rapporterna sällsynt att man ser några kvinnor och barn…”
  MP, V, L, och C hälsar, via MSM, att dessa stackars kvinnor och barn flyr för sina liv från bombregnet och kriget i sina hemländer. Vi är skyldiga att ge dem en fristad. Att de är ekonomiska migranter är bara en nationalistisk och rasistisk lögn. Vi ska inte ställa grupper mot varandra.

  Själv känner jag som Sven Dufva; släpp inte en jävel över bron!

 65. Det ”julbord” som spänner mellan ett gratis hus, via fri sjuk- och tandvård och utbildningar till gratis KK, busskort och fria kreditkort (jag har själv sett en spökplump med ett utgivet av socialen i Borås hos Willys!), det kan bara sluta på ett sätt: Öööö, vi kåmma alla baaan!” Militären MÅSTE mobiliseras med rätten att FÖRSVARA landet!

 66. Trump skickar 5000 soldater till gränsen…

  Sverige skickar alla våra 315 genusutbildade dialogtrupper till Gotland…

 67. ”För mycket böter”… Ja, i det avseendet är ju en vistelse i Sverige en ren semester. Om han ens åker fast dvs.

 68. När slutade länder försvara sig? När blev europeiska länder testikellösa? Jag förstår inte problemet. Om någon bryter sig in i mitt hem kommer de få smaka på stål, detsamma måste kunna gälla för landsgränser.

  • Ja fast om din fru och dina tre barn står med stora skyltar där det står ”Burglars Welcome!” och springer runt och låser upp fönster och dörrar så får du det ganska jobbigt.

  • Hör du Freke, var har du hör t detta? Det skulle vara intressant för den
   israeliska nyhetsorganet Arutz Sheva att få kännedom om. Det låter ju rent upp åt väggarna och i direkt motsatts till vad man tänker i Israel. Eller är det en torped som sprider skit om judarna för att dra uppmärksamheten på annat håll. Eller så har karlen fullständigt förlorat vettet. Låter inte klokt.

   • Var jag har hört detta? I videon jag länkade till säger han det med sina egna ord att han inte står ut med att det är så många norrmän i Norge. Israeliska nyhetsorgan ger jag blanka fan i då de inte har ett dugg med detta att göra.

 69. Dags att flytta svenska folk. Polen , Ungern, Tjeckien är som Sverige var förr. låga skatter, bra företagsklimat, bra skolor, excellent sjukvård och polisväsende, lägst arbetslöshet i EU, högst ekonomisk tillväxt per capita( I Sverige mäter Magdalena Andersson BNP tillväxt i allmänhet, där kostnadsbiten är den stora BNP drivaren)
  Man har välbeväpnad militär som backup till polis samt för att bevaka sina gränser, 0 moskéer och mycket låg brottslighet. Sverige är redan förstört och troligtvis har vi här ett inbördeskrigsliknande tillstånd inom 10 år.

  • Så din lösning på problemen är att bara lägga svansen mellan benen och överge det land som våra förfäder slogs och dog för i tusentals år? Du vill så splittring bland folket, men det vore nog en bra ide om du försvann härifrån. Du kan ju sitta i ett främmande land någonstans och känna dig överlägsen medan den kommande generationen slaktas och förslavas. Då kan du skryta om hur smart du är.

   • Vi har i Sverige ett par tusen militärer redo att utföra fältsysslor. (Utanför militära byråkrater bakom skrivbord) . Det är beräknat att ca 10-12.000 poliser kommer att sluta de närmaste 6 åren , dels genom pensionsavgångar samt genom de massuppsägningar som pågår dagligen. Tillförsel av nya polisapiranter utbildade att bjuda på saft och bullar sker i år med ca 600 personer. Om vi håller samma takt så har vi med andra ord inte de 10.000 ytterligare poliser som samtliga partier utlovat om 5-6 år, utan i verkligheten ca 6-7.000 poliser färre.
    Samtidigt lär sjuklövern fylla på med ca 100-120-000 ID lösa asyl och anhörighetsinvandrade pensionsräddare per år, dvs 6-700.000 ytterligare de närmaste 6 åren, varav mängder av dessa har krigsvana. Så berätta gärna vad svenska folket kan göra? Vi har precis haft ett val och 82% av befolkningen tycker att detta är helt ok, så svaret är givetvis att 82 % av svenska folket är jubelidioter. Hoppet finns om nyval som ger en M,KD och SD regering, men det är nog sista chansen innan undergången är ett faktum..

    • Vi kommer aldrig att kunna rösta oss ur den här skiten. Om fria val inom de nuvarande demokratiska parametrarna var ett sant alternativ till förändring så skulle de givetvis inte tillåta det. Polis och militär i det nuvarande Sverige utgör en reflektering av samhället i övrigt, d.v.s. en samling individer som har indoktrinerats sedan barnsben om förträffligheten av självhat, massinvandring och annan skit. Därför spelar deras antal ingen roll, de kommer inte stå på vår sida när det väl smäller. Svenskar måste börja organisera sig, om det så än bara gäller grannsamverkan mot våld eller nattvandringar. Svenskarna är det drygaste folket på jordklotet, men vi har potential att bli det bästa. När svenskar inte längre kan äta sig mätta kommer de att kämpa eller gå under. Då kommer saker börja hända. Jag föredrar att dö i strid hellre än att förråda mitt folk. Alla kommer bli tvungna att göra det valet.

   • Han kan ju fortsätta kampen från Tjeckien. Rösträtten följer ju med. Själv sjappar jag också nånstans. Vem vill bo i en muslimsk sophög? Även fattigpensionärer kan få en betydligt drägligare tillvaro i ett land som Frankrike med väldigt lågt skattetryck mot just pensionärer. Frankrike är ett stort land med många områden med bara fransk befolkning.

 70. Yeah, Sverige behöver fler manliga moslemer för att ersätta svenska cuckoids och göra islamization snabbare. Fler vita män-rasister blir ensamma! Svenska kvinnor älskar till moslemer och välkomnar dem i sina boende med öppen hjärta. Sweden yes!

 71. Alla vill till sweden där får man våldta , mörda , bränna , få socialbidrag allt utan krav och straff . Och ett land med en pajas till statsminister och en rödhårig apa som tror att ett av dom minsta partierna kan bli statsminister .

 72. ”från Pakistan, Iran, Algeriet, Marocko och Bangladesh”

  Länder utan konflikter lr krig. Så va fan ska vi ta emot de!?

 73. Stäng gränsen !
  Ta bort eller åtminstone halvera bidragen till en början !
  Hårda straff med utvisning för minsta lilla
  Köp fängelseplatser i deras hemländer.

  • Vilken gräns ska stängas, den svenska finns ju inte längre. På arlanda efter 18 finns inte ens Folk i tullfiltret , plan landar från afrika och folk väller in med gamla i rullstolar, gissa varför. Invällandet fortsätter till Sverige.

 74. Batikhäxorna blir alldeles till sig, blir svaga i knäna så till den milda grad, att dom har svårt att hålla i welcome refugees skylten..

 75. Hoppas dom kommer hit till smörgåsbordet,då bör väl alla rabbiata svenskar vakna ordentligt från Mello,och annan skit som visas på SVT och inser vad dom har röstat på när dom får lämna det dom har byggt upp.

 76. Dags att dela ut AK med jägarmag till gränstrupperna i Slovenien och Kroatien. Kroaterna borde i alla fall ha någon kvar med stridsvana.

 77. Titta på bilderna, ser ni någon som ser ut som en eländig flykting?
  Varför i helvete ska alla som släntrar över vår fd. gräns ha bidrag? Eftersom alla som drar från sina skithålsländer kommer hit för att leva på bidrag är det inte svårare än att ta bort alla bidrag.

 78. Så här ser den nya formen av krigföring ut, och som globalisterna betalat för. Klarar man inte att stå emot detta så faller Europa. Då är det inbördeskrig på riktigt.

 79. Sverige tar emot med öppna armar, vi är dömd att förlora folk
  alla % som röstar för inflödets insläpp hoppas jag får känna av det som händer framöver, för nu brakar det loss

 80. skulle de kunna nöja sig med ett närmare land om Sverige sa; kom inte hit, vi vill inte ha er.

  why come to the Cold country far far away? stay in Croatia. take the fight there. there is no war in Croatia. understand?

 81. Muslimska afrikaner/araber som kan hantera knivar och dräpa är enligt MP, V, LÖÖF, Björklund och Löfven ” de nya svenskarna, de som ska ta över Sverige och sparka kniva ut svenskarna ”!

 82. Deras plan är tydligen att bland andra jag ska försörja dem genom hårdare beskattning. Jag avstår hellre från att jobba.

 83. De ”vill norrut” och vi i norr vill att de aldrig fötts… men man behöver väl inte undra över vilken sida ”våra” politiska förmyndare väljer åt oss väljare…

 84. Fler pensionsräddare. Till de miljoner som redan kommit.
  Vänta nu.
  Varför skulle pensionsåldern höjas sa ni ?
  För många gamla svenskar?
  Jaså, Åldras inte muslimer?
  (Eller räknar de med att de ska jobba tio år sen självmordsbomba sig?)
  Nä S skiter i både gamla och nya svenskars framtid bara de får röstboskap och stå vid grytan lite till.
  ”Cauldron bubble”

 85. Knivbeväpnade och hotfulla flyktingar. Låter som idealmedborgaren för Sverige. Såna välkomnas varmt här. Bara kom, laglösheten är total numera….

 86. Vittringen av den doftande fläsksvålen Skandinavien är oemotståndlig för unga män med kreditkort på fickan och gott om pengar.

  För det är unga män med medel upplånade av människohandlare som kommer för att etablera ett brohuvud genom t.ex gymnasiestudier i Sverige som helt säkert leder till att hela släkten kan anhöriginvandra så småningom och slutligen stanna här för gott.

  Det är tydligen väldigt svårt för EUs och speciellt Sveriges ansvariga att skilja på ekonomiska lycksökare och från förtryck flyende

  Enda skillnaden är att lycksökarna ljuger sig blå utan att skämmas medan hyggligt folk som flyr från förtryck trots detta har svårt för att göra detsamma och därför ofta får avslag medan blåljugande ynglingar skrattar åt dem för detta på flyktingboendena.

  I Norden har tyvärr svensk statsledning bestämt sig för att sätta sig med ”Svarte Petter” i alla lägen om invandring.

  Så risken är stor att övriga EU länder lyckas kanalisera hela denna ström av ekonomiska lycksökare till Sverige.

  Sverige, landet där skatteuttaget för invandring är obegränsat samtidigt som t.ex Sveriges gamla kastas ut från sina boenden för nyanlända skall in där istället.

 87. Kan någon tipsa dem om Björklunds, Annies, Lövins och Sjöstedts adresser, så att de får goda värdar och tillräckligt fina rum att husera i?

  • Det intressanta är, vet dom ens om hur länge det faktiskt dröjer innan dom ”nya” svenskarna faktisk har hittat hem till deras hus??

   Den här invandrarvågen efter den andra kommer att hitta till Björklunds, Annies, Lövens och Sjöstedts adresser..

 88. Men släpp in dem. Jag har redan struntat i att försöka rädda det här landet med dess invånare. När det blir tillräckligt illa så flyttar jag utomlands. Ni andra som röstat fram idioterna kan sitta här och se på medan helvetet bryter lös. Grattis 🙂

 89. Detta har varit ”på tapeten” länge nu. Trodde att det var en skröna. Men det är sant och orkestrerat av Annies och Stefans kompisar.
  Allt som sagts om Soros planer för EU är sanna. Kom ihåg att det var en SOSSE som lurade in Svenska folket i ”fällan” – GÖRAN ”RIKSSVINET” PERSSON!!! Pga ett hot och lögn från GP om att annars så skulle snuset förbjudas! MEN de sveket straffade Sveriges befolkning honom med att rösta NEJ TILL EURON! Då kallade han oss idioter istället. Han förlorade ju ett ev. jobb som EU:s President! Men finanskrisen som kom gav oss EU motståndare RÄTT IGEN!!! Sen drog sig Göran Persson undan på sin enorma ”ranch”.
  MEN våra pensionspengar ur AP FONDERNA dom tog GP till medlemsavgiften till EU!! Fortfarande ALDRIG ÅTERBETALADE!!!!!!!!

 90. God eftermiddag!

  Jag är ursprungligen från Bosnien Hercegovina och kan utifrån att ha följt liverapportering från bosnisk TV (BHTV 1) bekräfta följande händelser.

  Migrantanatlet bedöms vara över 70 000 och då det tillkommer mellan 400-800 indivder per dag så är vi enbart en månad eller två ifrån 100 000 strecket.

  Över 95 % är män i åldrarna 20-45 år. Lokalbefolkningen är villiga att mota tillbaka dem med våld men har nekats detta med hot om repressalier av EU. EU finansierar i detta nu migranternas uppehälle och nekar bosniska myndigheter möjligheten att lösa situationen. En stor andel av migranterna saknar helt dokumentation och man kan inte ens bekräfta vart fan de kommer ifrån.

  Utifrån migranternas agernade i Bosnien, där de rånat 2 matbutiker samt knivhuggit en 12 årig pojke så kan jag säga att det är mänskligt smuts i sin renaste form som är påväg mot den svenska gränsen.

  Tackar samhällsnytt för att ni belyser denna händelse, ingen annan nyhetssida verkar göra det.

  • Tack för din rapport!
   Hoppas att du fortsätter skriva om läget.
   Kanske kan du ta kontakt med redaktionen och rapportera då och då de nyheter du får. Fler än jag lär nog bli tacksamma om du gör så.

 91. Troligen kommer de hit via Öresundsbron och tåget/liftande med bil. Och på den svenska sidan står väl hjärnskadade och tar hand om dem – men låter oss skattebetalare fortsätta med det skamfulla omhändertagandet.
  Om inte oliktänkande råkar stå på pass vid Svågertorp och Malmö central … …

 92. fler galningar, islamister, muslimer, terrorister och islam=satan med sitt folk,
  förstör, förgör, söndrar, splittrar upp, killing etc är målet
  ta kål på alla vita, judar etc alla som inte tillhör islam
  och förstöra hela världen och eliminera folk

 93. 20 000 Ryssar pa vag till Sverige..Oj javlar nu tog det skruv..Armen rustar for Krig..Svenska liberaler ar jihadi kramare och anti ryssar och kommer total förstora Sverige..Armen borde skjuta dem..

 94. Svenska politiker skulle inte ens reagera om det kom 100.000 unga ensamkommande ryska män varje år..

  Dom klarar inte ens av att leda Sverige. Behöver dom 2 år på sig för at bilda en regering..

LÄMNA ETT SVAR