domstol klubba rättegång lag domare

Pixabay

Utrikes

Pedofil bytte kön – slipper fängelsestraff

Publicerad 9/1/2023
Annons

Han greps som man med grova barnporrbilder i sin mobiltelefon men då det var dags för rättegång var det en påstådd kvinna som stod inför domaren.

Då britten Dominic Carter greps gjorde han våldsamt motstånd och ska ha brottats med polisen för att försöka förhindra att få sina mobiltelefoner beslagtagna. I den ena påträffades ett tiotal barnporrbilder varav ett par av den grövsta nivån.

LÄS ÄVEN: Transperson pekas ut som gärningsman i masskjutning

Då Carter ställdes inför rätta hade ”Dominic” bytts ut till ”Sophie” då han plötsligt ska ha börjat identifiera sig som kvinna och dagen till ära iklätt sig rosa t-shirt och shorts, nagellack och diadem.

Den enligt SvD tidigare flerfaldigt dömde Carter dömdes nu till sex månaders villkorligt och ska genomgå 60 timmars terapi samt 120 timmar samhällstjänst.

Inte ensam

Carter är långt ifrån ensam om att utnyttja samtidens politiskt korrekta nycker till sin fördel för att slippa straff. Flera liknande fall finns bara under 2023.

I ett annat fall frikändes en dömd pedofil efter att ha börjat identifiera sig som kvinna trots att han förgripit sig på sin dotter under nio år, detta då han inte bedömdes kunna sitta kvar i ett fängelse för män.

– Min far är ingen kvinna och jag vägrar att erkänna honom som sådan. Han bytte kön i fängelset för att hans liv skulle bli enklare, sa dottern.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Invandrargäng förnedrar HBTQ-aktivist – ”Rätt åt trans-bög-rasist-fittan”

Andreas Nilsson
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1192”Ryssland redo för krig med Nato”
Annons