Nyligen briserade en bomb då Project Veritas släppte material där man filmat en Pfizer-anställd med dold kamera. Utöver att experimentera med virus talades det vid samma tillfälle även om hur vaccinen påverkar kvinnors reproduktiva hälsa.

Inför dold kamera uppgav Jordon Walker, forsknings- och utvecklingschef på Pfizers avdelning för mRNA-vetenskaplig planering, att man själva manipulerar covid-viruset till att mutera för att sedan ta fram nya vaccin skräddarsydda för dessa varianter, och därmed tjäna ännu grövre pengar.

LÄS ÄVEN: Pfizer muterar covid-viruset i labb för att kunna sälja mer vaccin

I samma samtal, vilket avslöjades något senare, talade man även om vaccinernas effekt på kvinnors reproduktiva hälsa.

– Det är något oregelbundet med deras menstruationscykel. Vi måste undersöka det längre fram eftersom det är lite oroande. Och vaccinerna borde inte störa det. De måste påverka något hormonellt, säger Jordon Walker i vad han tror är ett privat samtal.

– Jag hoppas att ingen växer ut ett tredje ben eller något liknande, skämtade Project Veritas journalist.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Pfizer-chef konfronteras om mutationer – attackerar journalist

– Ja eller så är hela nästa generation körd. Skulle du kunna föreställa dig skandalen? Herregud. Jag skulle ta bort Pfizer från mitt cv, svarade Walker.

Enorm skandal

Vidare konstaterar Walker att det är ”något som händer” och att han hoppas att man ”inte upptäcker något riktigt dåligt längre fram”.

På frågan om Pfizers vaccin påverkar fertiliteten hos kvinnor svarar Walker ja och att de kan kontrollera cykeln.

LÄS ÄVEN: Pfizer erkänner: Covid-vaccin testades aldrig för överföring

Han slår också fast att ifall allmänheten skulle få reda på att det var något fel med vaccinen skulle de starkt kritisera den starka kampanj regeringar och andra stått bakom för att pressa folk att ta sprutorna.

– Om något skulle gå dåligt, då skulle omfattningen av den skandalen vara enorm.