Rädda Sverige!

➤ KRÖNIKA  Det rädda, oroliga Sverige måste räddas. Det gamla trygga folkhemmet har blivit laglöst land. Konflikterna finns numera inte mellan partierna i riksdagen – de finns mellan partierna och folket.

Förr representerade partierna folkrörelser – numera tjänar de bara i egenintresse sig själva. Den representativa demokratin är död. Våra politiska företrädare är inte längre folkvalda. Politikerrollen har blivit en välbetald födkrok.

Vilket folk har t.ex. valt Gustav Fridolin till den oerhört viktiga posten som utbildningsminister? Vem valde islamisten Mehmet Kaplan till bostadsminister? Vilket folkligt stöd hade valet av Mona Sahlin som ansvarig för terrorbekämpningen?

Det finns knappast några gamla folkrörelser kvar. Men de bespottade Sverigedemokraterna kan liknas vid en ny folkrörelse. De samlar svenskar som i motsats till förre statsminister Reinfeldt anser att Sverige och svensk kultur är värda att försvara till varje pris. Att som han påstå att tusenårig svensk historia enbart frambringat barbari gränsar till högförräderi. (Se lagens definition i fotnot nedan.)

Att som han hävda att främmande krafter måste berika det ociviliserade svenska samhället och ta över makten har visat sig katastrofalt. Han trampar skändande på förfäders gravar. Nu ska han som bocken i örtagård leda arbetet mot det sociala och kriminella kaos som han tillsammans med Miljöpartiet bär ansvaret för. Orwells skräcksamhälle i 1984 överträffas av den svenska verkligheten.

Trots övriga partiers frenetiska motstånd – gränsande till ren politisk förföljelse – växer denna bespottade folkrörelse. Sverigedemokraterna får i senaste mätningar ca 20% av rösterna. Tredje största parti, men utan egentligt, direkt inflytande. Med den direkt antidemokratiska DÖ-uppgörelsen såg PK-partierna till skydda sig mot folkviljan.

Svenska folket framstår alltmer som partiernas största motståndare. Med hjälp av till makten trogna medier tycks deras uppdrag alltmer bestå i att beskäftigt skydda svenska folket från folkviljan. En direkt motsats till vad demokrati innebär och vad grundlagen om att all politisk makt ska utgå från folket slår fast.

Socialdemokraterna växte fram ur arbetarrörelsen. Det sitter ännu djupt förankrat i en stor del av väljarkåren. Att de numera är mer beroende av invandrarnas röster än av arbetarnas framgår dock tydligt i deras närmast fanatiska ovilja att erkänna mångkulturens alltmer påtagliga hot mot samhället. De har länge klarat sig genom att beskylla alla kritiker för rasism, nazism och islamofobi.

Men när verkligheten nu inte går att dölja – med dagliga mord, våldtäkter, rån, bränder, upplopp, stölder, etniska motsättningar och ett samhällskontrakt som brutits på alla områden fungerar mörkläggningen inte längre. Inför valet måste de nu motvilligt ge sken av att lyssna på folkviljan. Trots att de därmed erkänner att SD fått rätt på punkt efter punkt.

Moderaterna säger sig nu ta avstånd från Reinfeldts invandringspolitik. Därmed har de återvunnit röster från övriga partier. Men de vägrar att ens tala med SD. Tillsammans med SD skulle de ha gedigen, majoritet över de rödgröna. Även utan hjälp av invandrarvänliga Centern, Liberaler och Kristdemokrater. Men det demokratiska ansvaret vågar de inte ta. Hellre riskerar de fortsatt vanstyre. Varför??

Med justitieminister Morgan Johansson i spetsen gör regeringen allt i sin makt för att undanhålla sanningen från svenska folket. Att den nu katastrofala samhällsstressen orsakas av för stor invandring får inte ens antydas. Genom skenmanövrar påstås den nu minska. Men Sverige tar fortsatt emot fler invandrare än något annat land. Vi har bara sett början på mångkulturens många förödande effekter och på de allt mer diktatoriska medlen för att förhindra information om detta.

Man tar nu ännu ett steg mot Orwells skräcksamhälle. Det nya ledordet är ”fake news”. Genom nya censuråtgärder ska regeringen via nya instanser kunna bestämma vad som är sant och osant i nyhetsrapporteringen. Storebror Morgan Johansson ska bestämma vad som får spridas. Detta maskeras som ett skydd för det fria ordet! Tokerierna har övergått till ren galenskap. Rädda Sverige – kommande val är sista halmstrået!

PS. Den som med uppsåt att riket eller del därav skall med våldsamma eller eljest lagstridiga medel eller med utländskt bistånd, läggas under främmande makt eller bringas i beroende av sådan makt eller att en del av riket sålunda lösryckas, företager handling som innebär fara för uppsåtets förverkligande, dömes för högförräderi till fängelse i tio år eller på livstid.

Stötta Samnytt med Swish: 123 083 3350

Författare av texten

Rolf Malm

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Vill du slippa reklamen och samtidigt stötta Samnytt
Bli då prenumerant och välj annonsfritt eller om du hellre vill donera välj det alternativet!