I veckan har regeringen bjudit in politiska ledare till Sverige och Malmö för att delta i Remember-ReAct, Internationellt Forum för hågkomst av Förintelsen och mot antisemitism.

Regeringens plan för att stävja det skenande judehatet i Malmö, där man valt att genomföra konferensen och varifrån judar och svenskar flyr, är att kriminalisera så kallad organiserad rasism. Det meddelade statsminister Stefan Löfven (S) på måndagen.

Sin vana trogen nämner varken regeringen eller statsministern hur detta plötsliga och starka judehat har uppstått och gjort Malmö till en internationell skamfläck.

Malmö inte längre svenskt

Nyligen uppmärksammade Samnytt att Malmö blir allt mindre svenskt och mer än hälften av stadens invånare nu består av invandrare, med allt vad det innebär socialt, kulturellt och ekonomiskt.

LÄS ÄVEN: Malmö allt mindre svenskt – mer än halva befolkningen invandrare

De politiska ledare regeringen bjudit in till Malmö vill man ska komma med konkreta åtaganden för att minnas Förintelsen och motarbeta antisemitism.

Samtidigt fortskrider den ohämmade invandringen till Sverige och inte minst Malmö – bara under fjolåret var det 88 814 personer som inte var medborgare i ett land tillhörande EU/EES som invandrade.

LÄS ÄVEN: 88 814 invandrade 2020 – nästan tiotusen var indier