Så går det när saker ska mångkulturaliseras

Delningar

➤ KRÖNIKA Omar Al-Ganas, den av media tidigare omhuldade socialdemokraten som kryssades in i Hässleholm kommunfullmäktige med hjälp av sina ”klanröster” från den invandrartäta stadsdel han bor i, har nu slutligen fallit helt.

Häromdagen meddelade han att han avgår från samtliga uppdrag. Efter vårt avslöjande granskade Expressen SSU vilket lett till att ännu mer islamism, homofobi, kvinnohat och andra åsikter, som är vanligt förekommande i Mellanöstern, har uppdagats.

Idag släppte Samhällsnytt ytterligare ett avslöjande om islamisterna i SSU, som bland annat stöttade Al-Ganas.

LÄS MER: AVSLÖJAR: Så här vill islamisterna ta över hela SSU

Bland annat berättar en källa att:

– De här personerna använder sina kontakter i förorter för att på kort sikt öka antalet röstberättigade medlemmar som ska rösta på dem. De mobiliserar sina stora släkter, klaner osv..

– T.ex den där Omar Al-Ganas som ni skrivit om… I princip hela SSU-klubben i Hässleholm består av hans släktingar och familj – det är på det sättet han ”återupplivade” SSU där.

Full ”damage control”
Samhällsnytts och därefter Expressens granskning visar att ett av SSU:s största distrikt tagits över av islamister mer eller mindre, vilket har satt Socialdemokraterna och SSU i full ”damage control”.

De nekade först till att de kände till situationen, såklart. Men, de kände till den, såklart.

Expressen skriver:

Men flera interna rapporter som Kvällsposten kommit över visar att både förbundet, S i Malmö och partidistriktet i Skåne vid upprepade tillfällen fått veta vad som pågår.

Enligt medlemmar har informationen funnits högst upp inom socialdemokratin i Skåne.

– Att läsa i ditt reportage att Joakim Sandell och Philip Botström hävdar att de inte känt till situationen blir därför nästan lite komiskt, säger en partimedlem.

Johan Westerholm på Ledarsidorna skriver också att ordförande och kommunalråd för Socialdemokraterna i Malmö Katrine Jammeh Stjernfeldt kände till det hela:

– Även Malmö Arbetarekommuns ordförande och Malmös kommunalråd fick reda på det samtidigt och kvitterade att de fått informationen.

Har fått några ljuvliga sms-konversationer med bland annat Botström och Katrine Jammeh Stjernfeldt till mig. Daterad och klar.

I en rapport som Expressen hänvisar till beskrivs bland annat aggressiviteten hos den styrande falangen.

”Det fanns en tidpunkt då jag kände behovet att tillkalla poliser”, lyder en mening i den fem sidor långa rapporten som skickades till partistyrelsen, SSU:s förbundsstyrelse och styrelsen för LO-distriktet i Skåne.

Bara bottenlöst naiva är förvånade
Jag har ärligt talat svårt att förstå förvåningen. Vad trodde folk de skulle få när de ville mångkulturalisera politiken? När de aktivt försökte få in invandrargrupper från Mellanöstern och Afrika (som ju är de grupper som dominerar invandringen till Sverige)?

Det är ju den mycket enkla princip som jag och SD försökt få svenska folket att förstå under årtionden:

Ett land eller en organisation utgörs av de människor som verkar däri. Fyller man en organisation, exempelvis SSU eller Socialdemokraterna, med somalier, irakier, afghaner eller vad det nu kan vara så blir SSU eller Socialdemokraterna somaliskt, irakiskt och afghanskt – med allt vad det för med sig.

Samma princip gäller för landet Sverige.

Drabbar inte bara partier
Och detsamma gäller de politiskt korrektas idoga arbete med att mångkulturalisera polisen, försvarsmakten, brandkåren, eller våra myndigheter generellt sett.

Vi har sett vad det lett till gällande Migrationsverket där invandrare prånglar ut medborgarskap och uppehållstillstånd till släkt, landsmän eller för pengar.

Men det sker inte bara i myndigheter eller politiska föreningar, även privata bolag är på samma sätt i riskzonen.

Aviator ett annat exempel
Ta bara Samhällsnytts avslöjande om Aviator som har hand om centrala funktioner på Arlanda flygplats. Enligt Samhällsnytts avslöjande sker det otaliga kulturkrockar mellan invandrare och personal med svensk bakgrund.

– De gaddar ihop sig mot oss och är allmänt otrevliga och oemottagliga för kritiken, berättade källan bland annat.

LÄS MER: Otryggt på Arlanda: egna personalen kallar kollegor ”svennehora”

Bara toppen av isberget
Skandalen omkring Al-Ganas, liksom SSU, är dock bara toppen på ett isberg.

I mångfaldens och mångkulturalismens namn har det här extremt naiva samhället välkomnat och kvoterat in invandrare från kulturer så vitt skilda från vår egen att det borde ha varit helt självklart från dag ett hur det skulle sluta – med ett stort magplask.

Det sker såklart lättast i vänsterpartierna, som varit helt besatta av massinvandring, mångkulturalism och kvotering. Det är därför vi fått se islamisten Mehmet Kaplan bli minister för Miljöpartiet.

Eller Leila Ali-Elmi (MP) som kryssade sig in riksdagen genom hennes somaliska landsmän.

Läs mer: ”Allah är stor och somalierna är stora” – så säkrade Leila Ali-Elmi (MP) sin plats i riksdagen

Eller Jamal El-Haj som numera är riksdagsledamot som står i demonstrationer med en halsduk från terrororganisationen Hamas, utlovar fler och lättare moskébyggen och att försvara niqab på en shiamoské med starka kopplingar till den iranska regimen.

För att inte tala om Moderaternas alldeles egen islamist Abdirizak Waberi, som satt i riksdagen för dem i fyra år (dessutom i försvarsutskottet).

Men inkryssade politiker är som sagt bara toppen på ett isberg.

Hotar hela grunden till det svenska samhället
Företag, organisationer och myndigheter – alla är de kidnappade av mångkulturalisterna och har öppnat dörrarna för dessa invandrargrupper, vars åsikter, värderingar och uppförande är så väsensskilt från allt vad som är svenskt, att det hotar hela vårt samhälle.

Läkare som vägrar behandla kvinnliga patienter, myndighetshandläggare som prioriterar sina landsmän, busschaufförer som vägrar ta emot hundar på bussen, poliser som är korrumperade gentemot sin egen klan, politiker som vill islamisera landet, lärare som är antisemiter och indoktrinerar elever i skolan, tjänstemän i den offentliga förvaltningen som på olika sätt inte vet eller bryr sig om svensk förvaltartradition eller de värderingar som format våra samhällen – listan kan göras oändligt lång.

Mångkulturalism största hotet i svensk historia
I årtionden har vi varnat för massinvandringen. Först talades det bara om de ekonomiska problemen, som förvisso alla förnekade länge. Sen kom kriminaliteten upp på agendan, som alla förnekade länge, men allt mindre nu. Och nu sakta vaknar detta naiva land till det tredje problemet: kulturskillnaderna.

Det är inte konstigt att jag och SD fokuserat så mycket på massinvandringen och mångkulturalismen. Det är helt enkelt för att det är det utan tvekan största hotet Sverige och svenskarna stått inför. Tyvärr med svenskarnas eget goda minne (de röstar trots allt för det).

För ett samhälle blir så som dess befolkning är. Fylls vi upp med folk från Mellanöstern och Afrika, så blir vi som Mellanöstern och Afrika. SSU är ett utmärkt typexempel på det.

Så går det när saker ska mångkulturaliseras.

 

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

327 KOMMENTARER

 1. Det jag mest gillar i detta, det är att samhällsnytt har blivit så stort att det inte går att ignorera. Förut hette det ”hatsida” och ”fake news” (redan innan Donald Trump myntade uttrycket), men nu när en nyhet tas upp här, går den snart att läsa i massmedia med.

  Att sen islam får se sina ”pelare” slås sönder och deras försök att ta över grusas, det gör mig inte precis ledsen, det heller. 🙂

  Bra jobbat, Samhällsnytt. Ni gör ett jättebra jobb, och ni behövs, verkligen. För att göra det jobb högavlönade journalister INTE gör.

  • Ett gigantiskt misstag av SD trojkan var att, peta Kent från listan. Ses inte med blida ögon av många väljare, som icke väljare. Dessvärre är han inte den ende, som de har petat. Ett citat från Jesus, ligger nära tillhands; ”Fader förlåt dem ty de veta icke vad de göra!

  • Asylanterna, är ett mindre problem medan dumsvenskarna di fege, är det största problemet idag, som innehåller ett ännu större problem och det är att, de lär sig aldrig någonting av sina misstag. Enligt Einsteins definition är de idioter.

 2. Eftersom jag har arbetat och varit bosatt i mellersta östern så har jag varnat för detta under årtionden men bara blivit mött med förakt, obegriplig okunskap, ofattbar naivitet och givetvis blivit kallad nazist, rasist, fascist och andra diverse här ej lämpliga tillmälen att skriva.
  Jag röstade SD första gången 2002 då Vi var 1,44% eller 76.300 ur valmanskåren.
  Numera kommer mina tidigare belackare krypande och ber om ursäkt men de erhåller tillbaka endast mitt totala förakt.
  Svensken är naiv, korkad och obildad på vad mångkultur innebär och röstar hellre på partier vilka i första hand gynnar andra nationer och andra nationers medborgare, i stället för sitt eget land och dess medborgare.
  ”Saliga äro de korkade ty de skola icke drunkna!”

 3. Självklarheter som herr Ekerot beskriver, såklart. Jag är dock fullkomligt övertygad att inget som helst kommer att åstadkommas som har en tillstymmelse till chans att vända folkutbytet/folkmordet som pågår, medelst ord, artiklar, kommentarer och åsikter. Tyvärr har möjligheten att uttrycka sig anonymt i forum som dessa visat sig vara högst kontraproduktivt, en slags uppdaterad, digital variant av att knyta näven i fickan… Personligen har jag tröttnat monumentalt på dessa eviga beklaganden och upprepningar av mantran. Samma människor som sitter här och beklagar allt idag, som om det vore 2006, borde istället mötas i verkligheten och ”konspirera” om att aktivt motarbeta den despotiska fienden som förstört så många svenskars liv och möjligheter.

  • Håller med dig till viss del men man skall nog inte förakta pennans makt. Den är kanske inte så explosiv som man skulle vilja men jag inbillar jag mig att forum som
   samhällsnytt, fria tider, ledarsidorna mm
   sakta men säkert kan påverka folk i rätt riktning.

 4. Man kan bara skratta för många år sedan sa någon politiker. Att riksdagen o politikerna ska spegla befolkningen. Nu är vi där ett land under ockupation känns det som många gånger. När svensken slutar att bilda familj och föda tillräckligt med barn då blir det så här.

   • Jodå.
    De satt 4 år en gång och hjälpte m att styra.
    Såssarna med kommunister har alltid trakasserat dem och satt hinder i vägen för deras ekonomi.
    De är resurssvaga annars hade de haft vidare framgångar.
    Deras största fråga är att stoppa islam och såssarna från att förstöra Malmö.
    I förra valet uppmanade Skå-partiet
    sina medlemmar att rösta SD på riksnivån.

 5. Sossarna var ju så kåta på Muslimernas röster i valet i höstas så de kan väl inte vara särskilt förvånade av samhällsutvecklingen. Som man bäddar får man ligga heter det ju. När ska Stefan Löfven konvertera? För det måste han väl för att få sitta kvar i toppen när S mer och mer blir ett muslimskt parti.

 6. Vi har faktiskt facit. Fakta ligger på bordet. Massinvandringen har gjort Sverige till ett mycket sämre land än det skulle varit annars. Förutom att vara en nettokostnad så kan ju nämligen också listan på negativa fenomen som Sverige inte skulle haft alls eller i samma omfattning utan massinvandring i princip göras hur lång som helst.

  Se här vilka nya företeelser som multikulturen fört med sig och gamla som aldrig skulle skett i så stor omfattning utan den okontrollerade och destruktiva massinvandringen.

  IS-terrorister, religiös könsapartheid, vägpirater, stenkastning mot polis och dylikt, gruppvåldtäkter, hedersmord, parallellsamhällen, våg av åldringsrån, barnäktenskap, polygama äktenskap, tvångsäktenskap, tält- och husvagnsläger, klanfejder, bilbränder i förorterna, gängmord, No Go-Zoner, ökad etnisk segregation i samtliga 290 kommuner, stora krockar mellan kulturella värderingar, ökad främlingsfientlighet mellan olika grupper, oskuldskontroller, könssegregerade simhallar/skolklasser/bussar, raketskjutningar och överfall utav blåljuspersonal, beskjutning utav lokaltrafik. hindrande utav hemtjänstpersonal och postmän, balkongkastningar, fler trafikolyckor,

  stenkastning från broar, organiserat tiggeri, Islamisering, könsstympning, sjunkande skolresultat, Taharrush, import av Halalkött (extra djurplågat kött), ramadan, comeback av tidigare utrotade fenomen som t.ex vägglöss, mässlingen och tbc, terrorattentat, hot och attacker mot sjukhuspersonal, lärare med undermåliga kunskaper i Svenska, enorm ökning av våldsbejakande Islamister, får och lamm som stjäls och halalslaktas, Invandrargäng som terroriserar och stör ordningen på Svenska bibliotek, Spridning av den ovanliga sjukdomen bakteriell hjärnhinneinflammation, Meningitis där fem och femton procent som drabbas får bestående men eller avlider, kraftig ökning av antalet HIV fall,

  allt allvarligare hot och våld mot brevbärare, Judehat med bl.a attacker mot synagogor och där Judar tvingas fly städer som Malmö, kollektivtrafik i områden som t.ex Rinkeby, Tensta och Bergsjön där inte ens väktare kan hantera situationen och där det krävs poliseskort för att kunna garantera säkerheten. Samtidigt som man varit tvingade av säkerhetsskäl att låta folk som vägrar att betala åka gratis, fler hot mot bevispersoner, målsäganden och vittnen i dom Svenska domstolarna, fördubbling av antalet anmälningar om hot och våld i skolan, beskjutning av flerfamiljshus med automatvapen, förskolebarn som retas och mobbas för att dom äter fläskkött eller inte bär sjal,

  tunnelbanestationer där biljettkontrollanter och ordningsvakter inte får arbeta utan understöd av polis på grund av en alltför allvarlig hotbild, ökning av misstänkt penningtvätt och finansiering av terrorism, sjukhus som måste bevakas av krigsutrustad polis, ingen paketutkörning av statliga Postnord i vissa alltför farliga invandrartäta områden, dramatisk ökning av skolbränder -Sverige värst i världen, dramatisk ökning av fysiskt våld och hot i landets skolor.

  • Och allt detta har varit mycket , mycket medvetet och planerat , tro inget annat. Varför tror du Reinfeldt har 20 mille om år för fejktjänst på globalistbank numera?Det som även Annie Lööf siktar på..

   • Ja, det måste finnas en agenda. Flest människor hjälper man ju på plats och i närområdet. Men istället för att föra en politik som hjälper så många som möjligt. Så har man i multikulturalismens namn istället valt att satsa på kostsam och destruktiv massinvandring på bekostnad av människor i behov av hjälp på riktigt. Självklart så måste detta vara en medveten strategi.

  • Du har så rätt i vad du skriver och jag hoppas att dom som möjliggjort detta kaos kommer att få betala på ett sett som svenskarna kräver

  • Fredrik, du är en optimist och även om du såklart ska akta dig ibland så tycker jag att du ska vara stolt över det, och hålla kvar vid det (bäst det går, tid och erfarenhet har en tendens att ta kål på optimism).

   Att förrädarna skulle tillåta ett extra val…visst, det vore uppskattat, men likt det officiella valresultatet (för S och SD i alla fall) så går det emot all logik och just erfarenhet av svensk politik.

 7. Gääääsp..puuust .!! Vad fan nu DÅ!! Menar Kent Ekeroth att alla utlänningar inte helt automatiskt blir svenska pösmunkar så fort dom kliver över gränsen? Det trodde jag! Fan vad jobbigt alltså….

 8. Vi har ju inga oberoende medier i Sverige. Annars hade de grävt fram det här för många år sen. Läs artikeln på Samtiden!
  Nu ska ”journalisterna” spela förvånade, ”det var som f-n, hade jag ingen aaaning om!”.

    • Beror på situationen, men om du tar aggressiva och lågutvecklade folkgrupper, och utsätter dem för grav inavel under väldigt lång tid…då finns det en risk att t.ex. de folkgrupperna blir rätt negativa för samtliga samhällen. Om en av dessa aggressiva grupper dessutom skapar en rent ond kultur/religion/ideologi och använder den för att styra sig själva och andra, då blir det ännu värre i längden. Dock, tar man bort ideologin så återstår den folkgrupp som skapade ideologin.

     Eller om det är en folkgrupp där evolutionen inte har agerat på intelligens, utan på styrka/snabbhet…risken finns att den folkgruppen inte har något positivt att tillföra samhällen byggda av folkgrupper som har haft intelligens som ett urvalskriterium.

     • Håller med dig till viss del och precis som du skriver så blir en lågintelligent folkgrupp ännu farligare om dom har en galen ideologi att följa. Tyvärr är vi förbjudna att prata om folk och folk. Det viktiga är att vi vet att det finns en liten folkgrupp som jobbar stenhårt för att Sverige och övriga europa ska blandas upp till en lättstyrd fårskock.

     • Om någon säger åt mig att göra något dumt så är det fortfarande upp till mig huruvida jag verkligen begår gärningen. Jag tror på personligt ansvar. Visst, det finns en liten grupp judar som har enorm makt i världen, genom banker, media och filmbolag, och vissa av dem vill genomföra en rent skadlig ideologi (typ Soros), men det är absolut inte hela folkgruppen och det är inte judarna som stryker omkring på Västeuropas gator och våldtar och rånar.

     • Personligt ansvar är svårt att ta om individen inte förstår att det den gjort är fel, sånt läser man ju ofta om att GM inte förstår att det var ett brott han begått. Det kan också vara sanktionerat att bete sig på ett visst sätt mot västerländska människor. Problemet är inte invandrarna det är dem som tar hit dom och det har du nog märkt att det finns ett ganska stort motstånd mot att massinvandringen skall upphöra.
      Frågan är vilket som är det största problemet.
      Invandrarna eller lobbyisterna

     • Att inte vara medveten om lagen är inte ett acceptabelt försvar i Sverige (eller åtminstone så är det inte det för vita). Självklart är problemet inkräktarna, likaväl som det är förrädarna.

      Men ja, det svenska folket vill genomföra folkmordet, och det ska de hållas ansvariga för. Alla bevis finns tillgängliga, öppet tillgängliga, så ingen kan skylla på att ”de inte visste”. Alla vet egentligen, det är bara så att vissa låtsas som att de inte vet. Om vurmarna inte hade vetat, så hade de inte jobbat så hårt att hålla sina arbetsplatser ”etniskt rena” (se valfri redaktion hos regimmedia) och de hade inte lyckats bosätta sig i det fåtal etniskt homogena enklaverna som finns kvar (exempel Södermalm och Äppelviken).

      Folk vet vid det här laget, men de väljer ändå att fortsätta. Inkräktarna och förrädarna det största problemet, lobbyisterna är irrelevanta. Om folket är så svagt att det inte klarar av att säga emot en lobbyist, så är frågan om det kanske inte är bättre om folket dör ut.

     • invandrarna är symtomet men folket som tar hit dom är sjukdomen. Lobbyister, finansiärer, frimurare och ”dom utvalda”.
      Håller med dig att man är lite kluven för att det kanske är lika bra att vi dör ut för bara en liten del av oss ”vet” och SD väljarna dricker sprit på fredag och pratar om ”farmen” o fotboll under veckorna. Försöker man fördjupa vad allt kaos beror på så slår dövörat till direkt. SD men inte längre än så typ.

 9. Att påstå att Sverige blir som de människor, som landet importerar från Mellanöstern och Afrika, är faktiskt Hets Mot Folkgrupp och därmed åtalbart.
  Häst Mot Soffgrupp kallade Kents gamla partibroder Jeff Ahl lagen för.
  Mer Häst Mot Soffgrupp.

 10. Tack för en mycket bra artikel, Kent Ekeroth! Globalismen är det största hotet mot Sverige. Med globalismen följer massinvandring och mångkulturalism.

 11. Globalismen förnekar varje folks rätt till ett eget land trots att alla anser att varje folk måste ha just ett eget land och att ta ett land från ett folk är ett brott.

  Globalism är inte en idéologi, det är ett brott!

 12. Vad är det som kännetecknar en missbukare? Jo att sjukdomsinkten inte uppstår förrän individen ifråga fullständigt kört sig själv till den absouta botten!
  Så länge lögnen överhuvudtaget kan upprätthållas så görs detta. Först när misären är så total, galet uppenbar och brutalt oemotsäglig så börjar så sakteliga missbrukaren inse att han/hon lever på en livsfarlig lögn.
  Vad finns det för aktuellt exempel på ovanstående patologiska beteende? Jo, såklart våra ”godhetsmissbrukare”!
  Istadiga som åsnor vill dessa galningar köra på i samma hjulspår fast alla med IQ större än en fiskpinne tydligt ser (och länge har sett) vartåt det barkar. Nästintill ortroligt!

  • Långt ifrån alla missbrukare kommer till insikt eller lyckas vända om. Vi får vara glada över de som gör det men vi måste överge resten. Och vi kan inte räkna med att missbrukarna ska bättra sig det är mer sannolikt att de tar sitt missbruk med sig i graven. Eller deras Marxism för att vara tydligare.

 13. själv är jag ju realist och vet att allt sitter i generna.
  bor det afrikaner/araber i sverige ja då blir det som i deras länder.
  generna har ju inte förändrats.
  att klankillarna kan ta över bl a SSU beror på att ingen vågar säga som det är.
  då kan man ju bli dömd för ”hets mot folkgrupp”.

  • Ja, om pursvenskarna av någon anledning skulle kunna bli i majoritet i Saudiarabien, så skulle det landet snabbt bli väldigt annorlunda. Det är inte konstigare än så här:

   Man tar (MED SIG) seden dit man kommer!

 14. Visst är svenskt etablissemang besatta av och migranter. Man kan nästan tro att det gäller etniciteten. Men det skulle ju vara rasism?

  Varför tänker inte folk självständigt längre? Har ett helt land blivit dumma i huvudet? Vad beror det på?

  ”Allas lika värde” passade perfekt när svenska politiker bestämt att Sverige skulle bli ett mångkulkturellt land. Värdegrunden har upprepats miljontals gånger. Till slut sitter den klistrad i folks hjärnor.

  Den som inte lyder värdegrunden straffas med utfrysning. Med offentlig schavottering. Man kan bli av med jobb, familj och umgänge.

  Den betyder inte det den säger, men ingen ifrågasätter översättningen eller vilket slags värde den talar om. Eller varför över en miljon SD-väljare inte har samma värde som andra väljare.

  Skulle någon på allvar och offentligt säga de förlösande orden att värdegrunden är en lögn skulle, när förvåningen lagts sig – helvetet bryta ut.

  Det vore värre än att svära i kyrkan. Men det skulle vara en hälsokur för hela landet…

 15. Lagen hets mot folkgrupp har avväpnat svenska folket som bara kan se på när invasionsstyrkorna avancerar. Att göra motstånd är olagligt.

  Den första chansen som finns är att ändå folket förstår det brott som de utsatts för och röstar rätt. Om det misslyckas är chans två för svenskarna att vinna inbördeskriget om inte en kupp kommer före kriget.

  • För att få stopp på mena-kalifatets utbredning krävs också en enorm socialkonservativ kraftsamling i hela Europa inför nästa års EU-val. Annars är vi totalt körda.

 16. Tyvärr finns det få som Kent. Vi skulle behöva gå ut på gator i tusentals och protestera. Att bara kritisera ger ingenting. Inte ett piss.

   • Vi hoppades på ett mycket starkare valresultat för SD. Men vi är trots allt 1.1 miljoner. Ärligt talat, det är dags för en miljonmarsch mot Rosenbad och riksdagshuset. Sånt har gjorts i andra länder. Det går här också. Krävs dock en tändande gnista.

    • Jag är norska men läser mycket svenska nyheter och har hyfsad bra koll på vad som pågår hos er. Jag har läst/hört x antal gånger om saker som har fått mej att tänka att nu för helvete, nu måste måttet vara rågat även för svenskarna. Nu kommer dom sätta ner foten. Men icke. Vad skulle en sådan gnista kunna vara? Vad tänker du att det skulle kunna vara?

 17. Det sovande folket. Det är väl det enda påstående landsför*ädare Reinfeldt haft rätt i. Men det var då det. Idag är svensken försatt i medvetslöshet av sin egen naivitet och ”godhet”. Bara att invadera och ta för sig för invällarna från all världens dysfunktionella hörn.
  Bordet står dukat från värdfolket som hellre dör sotdöden eller ser sina barn bli våldtagna, rånade och mördade än riskerar att bli kallad rasist eller islamofob.
  Dårarnas hemvist på jorden. Något annat eftermäle är inte detta land värt den dag deras egenskapade undergång diskuteras i forskar- och historiekretsar.
  Tack Kent för ditt oförtröttliga och heroiska arbete med att försöka förhindra detta helvetets skådespel som pågår mitt framför våra ögon.

 18. Ett råd till Jimmie Åkesson!!
  Du behöver Kent Ekeroth i din stab.
  Kent kan tillföra mycket till SD.
  Snart tröttnar väljarna på att SD står utanför
  makten och inte får igenom något av det dom har röstat för.Det måste hända något som ger mer än en miljon väljare ett godtagbart resultat innan raset från väljarna sänker partiet i nivå med MP.
  Klockan tickar!!!

  • Ja går en sån åsna som Mona Sahlin att återanvända ett otal gånger för S trots hennes flagranta klavertramp så borde väl en intelligent människa som Ekeroth kunna komma tillbaka en gång åtminstone. Eller vad SD???

 19. Alla som varit visselblåsare i detta landet och försökt varna sina naiva politiker har blivit motarbetade eftersom man hellre halshugger budbäraren än löser de problem man själva ställt till. Den naiva dumheten fortsätter när man vägrar förhandla med SD som gått framåt i valet mycket på grund av andras bristande hantering av fusket med asylrätten och utnyttjandet att Svenska folket. De vägrar se resultatet av sin politik och dra konsekvenserna. Pinsamt.!!!

 20. Det är så hemskt när man möts av människor som knappt kan prata svenska på myndigheter som fattar beslut som påverkar ditt liv.

 21. Det intressanta med mångkulturalismen är inte så mycket att den är ett resultat av massinvandring. Mångkulturalismen introducerades som koncept och fastställdes i grundlagen redan på 70-talet just för att bereda väg för den framtida massinvandringen. Och nu har vi berikats helt enligt planen.

 22. Kent levererar sanningen som vanligt. Hoppas att han har det bra i Ungern efter det stora sveket som petningen från riksdagslistan var. Jag funderar själv på att lämna det här dårhuset och flytta till Österrike. Hjältarna i FPÖ och den identitära rörelsen har ju vänt den dystra utvecklingen med utomeuropeisk massinvandring, islamisering, socialdemokratiskt pampvälde osv. Allt det där som bara tuggar på och förvärras i Sverige, med hela 82 % stöd också.

  Heja Heinz-Christian! https://youtu.be/4UkA2UkU9ow

 23. Detta är verkligheten på ett fat. Så borde det presenteras vitt och brett, överallt, av alla som har minsta lilla empati med det svenska folket.
  Svenskarna lever fortfarande i närmast total aningslöshet om vilka krafter som håller på att smula sönder vårt land. För det kommer bara att bli kaos och förödelse kvar när muslimerna är klara med sitt ”uppdrag”. Det kommer att bli precis som i de länder de ”flytt” ifrån. Detta ser vi redan tydligt i de s.k. ”särskilt utsatta områdena”, d.v.s. invandrarghettona omkring många svenska storstäder och även mindre städer. Importerar man Somalia så får man Somalia. Konstigare är det inte.

    • Ja. Sluta omhulda invandrare. Handla inte av dem. Stöd dem så lite som möjligt. Anställ dem inte. Hjälp dem inte.

     Vi svenskar får bilda ett parallellsamhälle. Invandrarna har inte kunskap att klara sig själva i ett av väder kallt Sverige. Går värmen sönder i ett invandrarhus, laga det inte.

     • Nej, de är inte alls lika många. Jag talar exklusivt om dysfunktionella invandrare varav de flesta är muslimer.

     • Jag räknar med att dom är runt en miljon och det är även vi sverigevänner. Vi lär inte få någon hjälp av 82%arna, snarare tvärtom.

     • Jag utgår ifrån att sverigevännernas antal, i form av SD-väljare, fortsatt kommer att öka och därmed försvaga övriga partier. Jag har ingen fantasi om att en stor kamp mellan sverigedemokrater och muslimer ska gå av stapeln i morgon!

     • Någon sådan fantasi har inte heller jag, därav min övertygelse att allt redan är kört. Att SD ökar är säkert men invällningen ökar mer.

     • Det kan gå snabbt. Du har väl inte missat Hans Jenseviks senaste video?
      ”Om cirka fem år kommer 700 000 av urbefolkningen (=etniska svenskar) att vara öppet arbetslösa och många har fått gå från villor och bostadsrätter med stora låneskulder. Sedan 1990 finns också över två miljoner beviljade uppehållstillstånd. Försörjningsbördan för den nettoskattebetalande medelklassaren, som väljer att vara kvar i landet, kommer att vara tung.”
      https://www.youtube.com/watch?v=7x0cqerM6DI&fbclid=IwAR00i28CLYH5Tfkb9t_59xsIwp8908RHaGBfcwIWnGkkOYFaF6civ3lRrsc

     • Dysfunktionella invandrare KOMMER – bland annat – från så kallade integrerade invandrare.

      Ras finns, kulturer finns och detta är realiteten som man måste acceptera.

 24. Löfvens och Reinfeldts IMPORT av sina guldägg kommer att TOTAL HAVERERA HELA VÅRT LAND !!! Svenska folk klockan är nu fem minuter i tolv.
  ISLAMISERINGEN GÅR PÅ HÖGVARV !

  VAKNA INNAN HELVETET ÄR ÖVER OSS.

   • Tyvärr har du nog rätt. Demografin är obeveklig, så nu handlar det bara om det skall ta 20 eller 40 år innan vi har förlorat vårt land.

    • Det kommer att gå fortare. År 2030 har vi definitivt förlorat vårt land till globalistoligarkerna om inte folket lyckas resa sig mot makteliten. Läs FN:s ”Agenda 2030”! År 2030 börjar en världsregering i FN att styra planeten. År 2030 är Sverige uppstyckat i zoner i federationen Europeiska Unionen. År 2030 finns varken landsgränser, nationer eller nationaliteter. År 2030 är världsspråket engelska. (Observera hur det offentliga rummet i Sverige blir alltmer engelskspråkigt och hur engelskspråkiga skolor breder ut sig!) År 2030 är världsarmén/världspolisen Nato. År 2030 finns inga kontanter utan bara digitala siffror. Folket, ”världsmedborgarna”, är mikrochippade och totalt kontrollerade slavar i en totalitär, fascistisk världsstat. Globalisterna som beskyller Sverigedemokraterna för att vara fascister är själva fascister. De använder sig bara av det Orwellska tvärtomspråket.

     ”Reflections And Warnings – An Interview With Aaron Russo {Full Film}
     rohstyles2”:
     https://m.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

  • Hur blir vi av med islamisterna från Sverige ? Har man tagit fan i båten får man ro honom i land.

    • Kan fungera, om det kombineras med militärer/hemvärnet på gatorna. Man måste även sätta stopp för alla snyftreportagen i MSM; då själva poängen är att det måste vara så otrevligt att vara här att man hellre åker hem istället.

     Infiltratörerna kommer nog inte stillatigande acceptera att man tar godiset ifrån dem.

    • Hörde att det kommer få flyktingar till Portugal (dit vi ska flytta) och de flyttar snabbt vidare när de får ta del av den magra portugisiska kakan…

 25. Det är iallafall intressant att det är S som islamisterna väljer att ansluta sig till. Tillochmed dessa extremister vill inte ha något att göra med Vänsterpartiet!

 26. Rötan tar sig in där motståndet är som svagast och äter sig sen vidare in i ’virket’.
  Förruttnelsen i vänsterfalangen – dock inte att förglömma C-partiet också ! – kryper allt längre ut från ’smitthärden’ och har vid det här laget spridit sig över hela samhället och orsakar JUST den NEDBRYTNINGSPROCESS som ”de vise” anklagar SD för att ha ställt till med.

 27. Parasiter tar förr eller senare kol på värddjuret eller -växten vilket ju är ett välkänt och vetenskapligt bevisat faktum.

 28. Ja du Kent , man kan undra hur det står till med ”samhällskunskapen”
  bland de ”styrande” i VÅRT Land !
  Det måste va det sämsta en Regering kan åstadkomma, att ställa till med totalt
  kaos i det land som dom har fått i uppdrag att styra !

 29. Otäckt, man kan tro att man läser en dokumentärroman i skräck, men det är faktiskt så j*vla illa i vårt land….Arma arma Sverige.

 30. Tittar på Efterlyst, ännu en gång lägger man ut signalement på flickan som blev våldtagen
  Det verkar inte vara några svenskar som är med i programmet.

 31. Inte ens tunnelbana hjälper!

  Att Kent är en riktig Sverigevän och politiker vet vi redan men hur många inser att Putilov är en riktig journalist som slåss mot det nya bruna i klass med Segerström och Selander.

  För att rädda demokratin måste mångkulturen stoppas. Tack till Putilov och vad jag anar även Ekeroth.

  Kan nästa avslöjande visa hur mycket S-partiet och gammelmedia visste utan att ingripa? Den svenska demokratin liksom många svenskar är våldtagen. Det behövs ett politiskt reningsbad och ett nytt val utan påverkan av skurkar!

 32. Dina ord går in under skinnet och får de små Typiskt Svenska fjunhåren på armarna o Benen att Resa sej av skräck..!

  I Sverige vårt Fosterland 2018

  Och Äntligen har MEDIA släppt lite på sin Munkaveltystnad och återger samma version OM den inre rädslan även dom bär på…!

  Så ÄR det…!

 33. Återupprätta Kent Ekeroth omedelbart och sätt honom på valbar plats på rikslistan inför det stundande extravalet!

 34. Klockrent Kent!!! Importeras u- lands folk så blir vi ett u- land!!! Och vi är på god väg att ”lyckas”!!!!!!

 35. Mångkultur = extremkulturen som skriker högst får bestämma.
  Slutsats:
  mångkultur = extremism och i förlängningen terrorism

 36. Man kan undra om S inser tabben. Vad är värst – tvingas inse faktum och kallas ”rasister” eller att SD haft rätt hela tiden?

  • Ja. Man börjar inse att alla sitter i samma båt som SD.
   Kanske dags att sluta peka med hela handen och säga ”främlingsfientlighet” och istället använda det riktiga begreppet ”invandringskritik” så att saker och ting går att prata om.

 37. Sverige har fan inte mångkultur. Vi har oligokultur och dessutom en jävligt konstig sådan. Det är bara att ta fram en jordglob och rita lite pilar för att se att det hela är sinnessjukt.

 38. Jag jobbar inom grundskolan och min fru inom äldreomsorgen och vi tror att dessa kommer att befolkas i huvudsak av de nämnda folkgrupperna. Även primärvården har samma situation. Vi kommer att flytta nästa år till Portugal.

 39. Kom ihåg vem som sade det först: ”Islam är vår tids största hot mot Sverige och Europa”…….och nu är hela landet nedlusad!

 40. Sossarna och ffa deras ledare har haft fullt sjå med att leta myggor hos SD, medan de inom sitt eget parti har svalt elefanter!

 41. Den satans Islam, har i alla tider varit ett av mänsklighetens största gissel, som vi i Sverige varit i stort sätt förskonade i från. Men i dag har horderna av den invällande parasiterande sörjan, tagit med sig Islams kvinnofientliga pisskultur, och dessa fridstörande klanmedlemmar har inte en aning om vad demokrati är för något, dessa obehagliga svåranpassade primater passar inte in i vårt moderna samhälle. Att fösa en kamel eller att mjölka en get går ej att försörja sig på i Sverige, och då återstår det bara två saker, antingen står vi och tittar på när dom plundrar det svenska skafferiet och våldtar våra kvinnor, eller så är det enkel biljett till dom sand och bergshålor dom kom i från som gäller, Då kan arbetet med att återställa vårt land börja.

 42. OT.
  Se diskussionen mellan Ivar Arpi och en feministförespråkande man i dagens Aktuellt SVT2, 21.00.
  Det var verkligen en vattendelare med hög signifikans.
  Heder åt Arpi.
  Morgondagens problem är hur feministmännen skall acceptera sin egen maskulinitet.

 43. De sju första åren i en människas liv formar den kultur, språk och tankesätt som kommer följa med resten av livet. Det är extremt svårt att anpassa sig till en ny kultur som vuxen. Det är vetenskap och inget jag hittar på. Integration till det svenska samhället kommer inte ske i de flesta fall.

 44. Om det varit SDs ungdomsförbund i Skåne vilket drev det skulle bli. Nu tillåts de ansvariga huka, men som Statsteven medgav häromkvällen det är olika. Alla som har någon självbevarelsedrift borde inse faran med Statliga medier i socialiststyrda länder.

 45. Hur har S det med antisemitismen? Är vissa ”varianter” ansedda som avdramatiserade? Tänk att man ska behöva undra över sådant år 2018 i Sverige..

 46. Ovan för allt lyser dumsvenskarna di fege med sitt storhetsvansinne 82% likt än bländande sol på en blå himmel. Men, vid horisonten tornar svarta åskmoln upp sig, som med blixt och dunder kommer med ett enda slag utplåna alla dessa fjantar. Som trots ihärdiga försök med att, få ut sina ”pülsevagnar” lastade med halalpülser och annat smått och gott. Gick det ”ad helvede till” med att, få ut dem i tid. Bidragen har sinat den köpta vänskapen är blott ett minne. Från de svorta skyarna skanderar svorte Svenne; Inga bidrag ingen vänskap! Med detta är svenskingen tillspillogiven tillsammans med sina barn och barnbarn och marginaliserad till en ynklig spillra av f.d. antirasister, godhetsknarkare, slöfockar, pk)iter o.s.v. Går de under sörjda och saknade av ingen.
  Sensmoral; En död svensking är en bra svensking! Hörs från grannländer och många andra.

  • Du har glömt att nämna orsaken till landets elände, nämligen väjarna. Utan denna blinda fårskock så hade Sverige varit ett bra land att leva i.

    • Väljarna har faktiskt ett eget ansvar att informera sig om verkligheten, inte den som serveras av ljugande journalister och övrig media.

 47. Man frågar sej, hur ska hela det här trasslet någonsin gå att reda ut??

  Om viljan skulle finnas, skulle det ens vara möjligt?

   • Ja det verkar onekligen så 🙁

    Men det är svårt att säga att dom gör fel, jag förstår dom mycket väl. Man måste tänka på sej själv och sin familj främst.

  • Tyvärr är det nog helt omöjligt, alla barn som nu växer upp med multikulti har ju aldrig upplevt något annat, så dessa ser jag som omöjliga att upplysa om vad som väntar dom om (när) Islam har tagit makten över landet. Det jag önskar hända vissa politiker kan jag ej skriva här så….

   • Nej de som är unga i dag vet ju inte hur Sverige var för 40-50 år sedan. De tror att det är normalt så som det är i dag. 🙁

  • Man kan åtminstone utvisa alla som begår brott. I de fall de har dubbelt medborgarskap rivs det svenska. Då tror jag man kommer en bit på vägen mot ett tryggare samhälle.

   • Ja om man gjorde det hade det ju varit hur bra som helst. Men det är ju tydligen inte möjligt i dagsläget. Man ”kan” tydligen inte utvisa personer som har svenskt medborgarskap, även om de också har ett annat.

    Hela samhällsapparatet i Sverige är genomruttet. Jag begriper inte hur det ska gå att åtgärda. 🙁

    • Behövs en grundlagsändring.
     Vill man så kan man, det är min princip.
     Ordet ”nej” är inget svar, det är bara början på en diskussion!

     • Nej, jag tycker precis samma. Men hela samhällsmaskineriet är genomruttet och fylld med aktivister.

      Vill man så kan man, absolut, men de som har makten i Sverige vill inte. Det är just problemet.

   • Du har självklart rätt. Om det även stiftades en lag att endast svenska medborgare har rätt till bidrag och välfärd skulle vi se en stor förändring…troligtvis skulle sverige tappa mer än 500 000 invånare på mindre än ett år.

  • De kan få uppehållstillstånd i någon EU-leasad enklav i nordafrika så de slipper dö om de inte begår självmord efter att ha forslats dit…om viljan i Bryssel fanns skulle detta lösas på en vecka.

  • Detta kommer inte redas ut till botten utan man kommer lägga locket på nu när man ”rensar” bort någon figur som råkat hamna i rampljuset.

 48. Det hela började med -68 vänsterfeministerna..
  De infitrerade varenda istitution i Swe och är de som fått det hela till att bli
  som det är idag med genus och identitetspolitik..
  Sen har galenskapen kunnat fortsätta eftersom media vägrar att belysa
  det hela för även de är infiltrerade och styrs av radikalfeminister.

  • Du blir härmed avstängd från fortsatt kommentering, med anledning av ditt val av profilnamn i kombination med ditt Disqus kontonamn. Allting tyder på att du är oseriös. Har du invändningar mot det får du kontakta redaktionen.

 49. Dessa facsistiska idéer har gemensamma nämnare.
  Såsom Sossialism, komunism, islam .
  Även Adolf hade sammarbete med dessa facsistiska ideer.
  Där är vi idag.
  Ett gäng massmördare helt enkelt.

   • Varför ljuger du för?
    Vi vill inte se blandäktenskap mellan vårt folk och främmande raser eftersom vid sådan blodblandning går de bästa och karakteristiska egenskaperna hos båda raserna förlorade. Men vi kommer alltid att ha ett välkomnande för alla gäster som vill besöka oss oavsett besläktad eller främmande civilisation, och vår ras-syn ger oss en djupare uppskattning för deras grundläggande egenheter på samma sätt som vi vill få våra egenheter respekterade.

    Dr. Walter Gross

 50. Bland det ABSOLUT mest träffsäkra jag läst på länge.
  Vad förväntar man sig när det väller in lycksökare från de mest korrupta och dysfunktionella områdena av världen så som Mygelöstern.

 51. Vaknar inte det Svenska folket efter alla avslöjanden om insyltande i det Svenska samhället som bara blir värre och värre då är det helkört.Nyval och ordningställande av Sverige med fart på återinvandring.

 52. Har svårt att fatta varför så många medvetet vill förstöra Sverige.
  Vi är väl fler som vill ha kvar Sverige som det var??
  Hjälp mig att förstå detta vansinne.

  • Vansinnet skapas från indoktrinering genom propaganda. Tyskarna upplevde det på 30 talet, i Sverige röstade 82.5% för vansinnet. i 30 talets Tyskland röstade även Tyskarna för det vansinnet. Själv har jag flytt vansinnet, som många gjorde i Tyskland då. Annars vet jag inte.

  • Politrukerna lurar fortfarande folket att SD inte är rumsrena så de hoppas på att övriga partier menar allvar med att skärpa upp men det gör de inte med undantag för KD och delar av M.

  • Finns så många blåsta svenskar som tar Sverige för givet och inte bryr sig förrän de själva drabbas av mångkulturen. Det finns ingen folkgemenskap som i Polen, Ungern eller ens Danmark.

 53. Tack KENT, jag kryssade dig några gånger, nu levererar du viktig info. Man kan bara njuta av detta makalösa spektakel som fått rejäl mediabevakning. SvD har hela två sidor idag. Men hur många i 7K kommer erkänna att detta är allvarligt?

 54. Kent Ekeroth kan inte har sagt det bättre. Svenskarna har blivit lurade precis som övriga europeer. Nu skall t.o.m. de europeiska länderna underteckna ett nytt avtal i Marrakech som innebär att länders suvärenitet och invandring styrs av FN. Man skall översvämma Europa med 70 miljoner migranter och om inte någonting görs så är det slut på Sverige och det övriga Europa.

 55. Vi måste ”hit rock bottom” med ett inbördeskrig, etnisk och politisk rensning innan återuppbyggnad överhuvudtaget kan påbörjas. Det enda att göra nu, preppers, är att hålla modet uppe. Ha en fastighet i Norrlands inland, jakt och fiske. Konserver och fysiskt guld mm. Trådtattare, börja dra kabel. Snart är det vår.

  • Helt riktig analys hoppas på en ordentlig lågkonjunktur och det så snabbt som möjligt innan det fylls på ännu mer med kravmaskiner.

 56. I den här takten på invandring har vi snart ännu värre problem med att folk inte pallar engagera sig i partierna för att de kryllar av diverse klaner.
  Vi har ett inneboende problem med S i Sverige som av allt för många av den äldre generationen ses som en garant för välfärd och ordning och reda bara för att det varit så. Risken är överhängande att de förstår för sent att folkhemstanken inte är kompatibel med EU tanken eller vidöppna gränser för utomnordisk migration.
  Det är skandal att främst M och S inte bevakar den svenska modellen ledningarna har släppt den konservativa andan och linjen. C ska vi bara inte prata om vad de släppt!
  M och S knakar i fogarna och tappar så det står härliga till tacka tusan för det att de fortfarande är störst har bara med att göra att de symboliserar den svenska modellen
  Balans som inte finns längre.
  Folk har kvar sina önsketänkanden och ett romantiskt skimmer om hur det var förr.
  Nästa djupa lågkonjunktur kommer rasera vårt land så radikalt att ingenting kommer gå att känna igen.
  Har vi fortfarande chansen att bygga något ur askan med tio procent eller mer muslimer i landet?
  Det måste gå vi har inget annat val !

 57. Kent Ekeroth talar klarspråk,vilket jag alltid har uppskattat, och jag tycker det är dags för svenska folket att ta till sig SD:s budskap.

  Mångkultur är en utopi och slutar med blodiga konflikter och i slutändan inbördeskrig.

  När ska majoriteten av den svenska väljarkåren vakna?

  Stäng gränsen för musliminvasionen och börja utvisa i stor skala.

  I Sverige ska svensk lag och svenska värderingar gälla.

  Islam tillhör medeltiden och ska kastas på historiens soptipp.

 58. Det är därför andra arabstater inte gärna tar emot flyktingar från andra arabländer. De vet vad som händer efter ett tag. Något annat oroande är vad dessa individer som slängs ut från miljöpartiet, centern och sosseriet kommer att ställa till med framöver. Starta rena islamistiska partier? Stöd verkar det inte finnas brist på…Och jag tror inte heller att 7-klöver partierna har några problem med att samarbeta med dito….

 59. Feministen Löfvén arbetar för att Sverige ska islamiseras och att islams inflytande ska stärkas.

  Det går inte att tolka sosseriets politik på annat vis.

  Hur i helvete kan svenska folket acceptera detta och lägga sin röst för ett sådant mardrömssamhälle?

  Ofattbart!

 60. Det finns en anledning att de inte kunnat bygga fred och välfärd i sina egna länder med demokratiska metoder.
  Skulle de ändras över en natt nej det kommer ta generationer så vi kan inte ha dom här i väst och EU i sådana mängder.
  Det är redan för många EU måste börja se till att folk flyttar tillbaka och bygger sina egna länder.
  Det får kosta vad det vill och krigsherrarna ska i deras områden inte få vinna och låta oss ta över problemen med våg efter våg av migranter.
  De här människorna bryr sig inte om sina egna länder och absolut inte om våra de bryr sig bara om sig själva.
  Vi kan inte ha det så i Europa som bygger på ömsesidig respekt och hyfs.
  Allt som går för fort har en jätte baksida och den får vi snart se när den blommar ut kapitalt.
  Som sagt de bryr sig inte ett dugg om oss inte ett jota försvinner vi skiter dom i och ser helst att det blir så såklart och varför inte i deras ögon?
  Vi håller på med ett gigantiskt svek mot föregående generationer runt om i Europa

 61. Svensken kommer att utplånas med ett leende på läpparna.

  Inget tyder på motsatsen.

  Majoriteten av svenskarna gillar tydligen moskébyggen,kusingiften och slöjbeklädda kvinnor som förtrycks av sina muslimska män.

  Feministerna spottar på SD och välkomnar islam.

  Godnatt Sverige och sov gott!

 62. (S) 100 år gammalt parti ligger bakom mycket elände i Sverige och antalet röster minskar i varje val, men skulle ha börjat redan på Palmes tid. Lägg märke till att ingen inom partiet ens nämner ”världsledaren” idag.

 63. Alla politiska partier, utom då SD, är allt för ivriga och naiva när det gäller att släppa in invandrare i partierna. Ingen borde vara politiskt valbar innan vederbörande är ordentligt integrerad i Sverige. Ett stort fel är att det stå+r i grundlagen att Sverige är mångkulturellt och att vi har religionsfrihet.

 64. Det ska bli kul att se hur dumsossarna skall bli av med dessa samtidigt som man lever upp till mantrat alla människors lika värde. Det går nog inte så bra, så det är bara att ta på burkan Margot.

 65. Om inte det här är en väckarklocka så är man både naiv och imbecill. Tidigare var det oro men nu ger det ångest nu när det blir så här konkret. Vad är det för samhälle vi kommer få? Det värsta framtidsscenariot är på väg att besannas. Åtgärderna för att stoppa utvecklingen om det blir några kommer rendera i rasistanklagelser och ytterligare polarisering. Det finns många som inte kommer sitta med armarna i kors och bara åse händelseutvecklingen. Konflikter som man sett i Mellanöstern kommer hit. Överdrivet? Det trodde man om att kuppa sig in i partier också, att vi skulle få moskéer i varje stad. Böneutrop. Allt för att islamisera Sverige. Moskéer var nåt nytt för tio år sen. Det är osäkert om det går att stoppa utvecklingen nu. Vi har nog nått tipping point för länge sen utan att vi märkt det. Och invandringen bara fortsätter.

 66. De är helt enkelt kor— pinsamt, hur i hell tänker de ansvariga, lever i en sagovärld,
  idi–, de skrattar åt oss

 67. Vi är ett litet land, med folk som är naivt, inget annat land i världen skulle göra som här. Inkomp politiker, partier som är rädda för islam, muslimer etc, lägger sig och låter dem ta över. För min del, har jag insett att det går åt hell, lika bra det, för vi kan inte leva med islam, muslimer

 68. Jag har svenska kollegor som forsvarar varje brott muslimer begar i Sverige (valdtakter, misshandel av gamla eller vad det an ma vara), och de anser att Sverigedemokraterna och deras valjare ar det absolut storsta hotet mot Sverige och EU. Jag kanner aven svenska militarer och poliser som resonerar likadant. Det ar fan i mig skrammande. Snacka om att kora huvudet ner i sanden.

 69. En utmärkt sammanfattning av läget i landet Kent. Och tyvärr har , som du säger, svensken själv röstat fram eländet. De största svikarna är dock i mina ögon , den så kallade tredje statsmakten. Medias falska uppträdande mot land o folk är oförlåtligt. Enda trösten är att dom blir det första ledet att böja o blotta nacken inför Islams heliga svärd,när Kalifatet är fullbordat, tro mig

  • Människor är mycket troskyldiga. Har man flytt så är man per definition utsatt och kan därmed tänka sig in i hur andra känner osv., osv. Och vill andra väl och vill anpassa sig osv. Jag har mött människor som uppfattar islam som en variant av frikyrka light och begriper inte mina invändningar.

 70. Det är på detta sätt islamisterna på sikt kommer att skapa väpnade konflikter som leder till inbördeskrig!!!
  Finns åtskilliga historiska exempel på detta!! Sverige kommer inte att vara något undantag!!!!!!!
  Därför är det viktigt att STOPPA ISLAMISERINGEN I TID, dvs NU!!!!!!!!

 71. ”Fyller man en organisation, exempelvis SSU eller Socialdemokraterna, med somalier, irakier, afghaner eller vad det nu kan vara så blir SSU eller Socialdemokraterna somaliskt, irakiskt och afghanskt”

  Så är det naturligtvis.

  Det Stora Svenska Självbedregeriet är dock att alla som kommer till Sverige blir svenskar i själen. Om detta var sant skulle det inte vara något som helst problem att fylla t ex SSU med invandrare.

  Men nu är det inte sant att alla som kliver över gränsen blir svenskar. Mycket få blir svenskar till själen även om de blir i Sverige. Så är det bara.

  Politikerna hade dock i sin hybris uppfattningen att den lovprisade svenskheten bara skulle smitta av sig på alla helt automatiskt, för alla vill väl vara svenskar, eller hur?

  Men nej, vi är vad vi vuxit upp med. I vuxen ålder är det redan för sent att ändra sin själ. Därför förblir en somalier i Sverige en somalier, en iranier en iranier osv. osv.

  Dags att vakna upp till verkligheten nu!

  • Nej det slutar bara med krig och elände när dessa månkulturare lurar och bedrar mottagar- länder som bittert får ångra insläppet.

  • USA är väl förvisso mångkultur men där fick ingen något gratis samt att de var ju mestadels Européer som bildade mångkulturen. Men de importerade svarta från Afrika samt Kineser och hade ursprungsbefolkningen också.

 72. Det är alla som röster på S V MP skyldiga det som händer i Sverige. De här partierna har alltid varit mot Kristendomen och de har alltid velat utrotta Kristliga värderingar. Nu har de fått sina kompanjoner (muslimer) som har samma mål.
  Så länge det finns Idioter som röster på de så kommer med säkerhet Sverige byter namn till ”ISLAMISKA REPUBLIKEN SVERIGE”

 73. Läst på Harriets blogg Analfabeter, lågutbildade förblir bidragstagare livet ut, att tro att satsningar på utbildning för dessa skall leda till egen försörjning är bara idioti, det är bara ett camouflage för att medborgarna inte ska se den egentliga planen. Planen är att ett söndrat och utarmat samhälle underlättar förverkligandet av en global världsregering.

  Alltför många invandrare ser det som en merit att lura staten och de dumma svenskarna på bidrag, vilket de har stöd för i Koranen. Staten i deras hemländer var inget att lita på, korruption, mutor och klanvälde var tradition sedan århundraden.

  Tänk att då komma till detta bidragsparadis, där förvuxna ensamkommande belönas med IPhone, cyklar , gymkort och passupp dygnet runt av sina lakejer.

  Nyanlända trippar bara in i bostadsrätter, nyrenoverade lägenheter och villor, för kommunens likvärdighetsprincip har regeringen slängt på soptippen med aviseringslagen. Det exploderade försörjningsstödet gör att kommunens skulder stiger och neddragningar/besparingar måste ske för skattebetalarna, där gamla är en attraktiv målgrupp. Då kan det bara gå åt helvete, vilket det gör med ökad hastighet.

  Denna bidragspolitik är enbart lockbete för migranter, som är medlet till nationsförstörelse. Där Tyskland och Sverige är föregångsländer.

 74. Under flera år gav jag en månadsslant till SD och skrev: ”till info”! Har aldrig fått någon info i min brevlåda från SD. Hade hoppats att SD skulle satsa stort på fakta från verkligheten, vilket i stort sett uteblev i valrörelsen. SD borde ju veta att MSM inte fungerar som info.källor. Så SD borde självrannsaka sin roll i politiken.

 75. ——————————En kristen flyktingpolitik.—————————————-
  Ansvaret är större för den egna familjen än för familjer i allmänhet och för fäderneslandet snarare än nationer i allmänhet. Kristendomen ger moralisk vägledning om vem man ska hjälpa, och den är inte gränslös.
  Skriver Lars F Eklund 29 oktober, 2018 Historiker Lund.
  .-Så sant!
  Den ”Multikulturella” politiska ”doktrinen” har öppnat ett ”svart” hål i vårt hemland. Ytterligare utläggning behöver jag inte göra, som svensk ser och upplever DU detta.
  -Rurik 2018-11-02

 76. Det du K. Ekeroth skriver om i din krönika är inget som 7-klövern ens reflekterar på.
  De har nog med att skaffa sig framskjutna positioner i regering och i riksdagskansliet. Det är absolut det viktigaste för ”våra” politiker”. Att mångkulturen gör att deras arbeten kommer att förlora sin makt, det har de ingen aanning om!

 77. Genuin kork – se där vad som finns bakom pannbenet på svenskar (åtminstone 82% av dem). Det som inte tycks komma in i korkskallarna, är att det pågår en invasion av landet.

  Genom att bedriva lågintensivt våld – bilbränningar, skolbränningar, rån, skjutningar, misshandel, grupp- och överfallsvåldtäkter – (som korkskallarna hittar på otroligt fantasifulla bortförklaringar på) så går det hela under radarn.

  Ända sedan starten på invandringsvansinnet – det började med en rännil under Olof Palmes 70-tal och nu är det ett Mississippi som väller in – har invandrarna sett till att infiltrera de politiska partierna.

  Så ser invasionstrupperna till att ta kontrollen – bit för bit – av det som var svenskarnas territorium. Det är dock inte en enhetlig invasion – det som importeras hit är osorterade folkslag från MENA-länderna. Dessa folkslag har i århundraden och årtusenden slagits mot varandra, och fortsätter förstås att göra det även här.

  Med 82% korkskallar bland svenskarna, finns det inget att göra längre. Det är bara att stå vid sidan och se resten av landet förstöras. Svenskarna ville förstöra sitt land och nu har de gjort det. Skuldsatta upp över öronen, har korkskallarna inte längre möjlighet att vända utvecklingen, även om de skulle vilja det.

  Som jag ser det finns det inga svenskar mer. De patetiska rester som finns kvar, består av egocentriska fegisar och degenererade fjollor – utan moral, utan kultur, utan rötter, utan samhörighet och utan förstånd. De har inte en chans.

  Som Longfellow skrev: ”Whom the gods would destroy, they first make mad.”

 78. Sverige skrämmer mig alltmer..

  Vi har inte ens politiker som kan samsas vid rodret..

  Än mindre förstå att Sverige glider ur Svenskarnas händer..

  Det är importerade mörka krafter som vill ta över..

  Hur ska det sluta för Svenskarnas land..

  • De politiker vi har ÄR sams. Tjafset dem emellan är bara ett spel för gallerierna, så att de svenska korkskallarna inte börjar använda hjärnan. De är alla överens om att upplösa Sverige som nation och svenskarna som ett eget folk.

   • Tongångarna i systemmedia just nu är ju att Annie är så gott som installerad som statsminister, precis som globalisterna planerat!

    Men först måste 7-klöverpartierna låtsas stöta och blöta i letandet efter regering ett tag till, för att verka trovärdiga!

  • Ändå ligger lösningen på problemet i vanligt folks händer genom att de röstar rätt vid valurnan!

   Men tyvärr är det fortfarande alltför många svenskar som gått på och tror på invandringsbluffen som den presenteras av rödgröna och allians, att den ska rädda Sverige att ge bättre ekonomi när det egentligen är precis tvärtom!

   Massinvandringen urholkar ekonomin och välfärden!

   • Glöm inte att dessa mulimer även räknat röster.
    Om man kan slänga sin dotter från balkongen, kan man slänga några lappar

 79. In my country Germany people are offen apalled when they learn under which circumstances Swedes have to live these days. Best of luck to all of YouTube!

 80. Ekeroth borde sitta i Riksdagen. SDs spelade PK och det vinner man ingenting på. Min analys av läget är precis det Kenth har skrivit ovan. Jag är en svensk med omfattande erfarenhet av islamiska länder som Iran, Pakistan och Indonesien. Det finns inte ett enda islamiskt styrt land med värderingar som vi anser vara normala, som till exempel att acceptera människors sexuella läggning, jämställdhet mellan könen, acceptera andra kulturer. Det finns inte på kartan även om Indonesien inte har samma islamistiska fasoner som Iran. Jag råkade stöta på en intervju med Pingst pastorn Sjöberg (Swebb TV). Sjöberg har varit bosatt i flera islamiska länder och från sin kristna värderingsnormer förstår han hur islams ideologi och maktspel fungerar. Jag(mer eller mindre ateist) har exakt samma uppfattning som Sjöberg och Kent Ekeroth. I Turkiet umgicks Sjöberg med ättlingar till massmorden på 1.5 miljoner kristna, lärorik livsupplevelse för Stanley. Islam kommer att kontinuerligt flytta fram sina positioner i Sverige, det kommer inte vara bra för landet Sveriges utveckling. I Iran berättades för mig om de förfärliga massmorden på oliktänkande, tre släktingar till Hanif Bali mördades av Khomenei ligisterna, man berättade för mig hur folk ställdes upp på ett led i Sari Iran, en mullah gick med pekpinne och valde ut folk till galgen. Intervjun med Sjöberg lärorik om man vill förstå hur farlig religionen islam är (mina erfarenheter och Sjöbergs likvärdiga). Kolla in intervjun med Sjöberg. Då militären i Egypten kuppade bort fanatikerna i det Muslimska Brödraskapet hade man inget val utan att instämma, så islamisterna kan ta makten i ett politiskt val.

 81. Att Sverige skulle bli en islamistisk stat tror jag inte på. Islamistiska stater finns det gott om och om det är den dröm som muslimer drömmer om borde dessa vara prioriterade mål för de som lämnar sina hemländer. När de muslimer som kommit till oss börjar inse att ju fler de blir desto sämre får de det kommer SD att få många nya röster. Muslimer är som folk är mest de ser till sitt eget bästa. När Sverige inte längre är attraktivt kommer flödet att vända. Men innan dess är det Svenska samhället dränerat på de dugligaste medborgarna oavsett etnisk härkomst. Det är det tragiska för de som sliter och släpar varje dag inte minst för att hjälpa andra.

  • Muslimer följer sitt kall att sprida islam över hela världen.
   Jordelivet är bara en busshållplats till nästa, dom skiter i om dom förstör Sverige, dom vill till Jenna där staketen är av guld o mus

   • Sverige är inte ett attraktivt val för spridning av Islam, glest befolkat och kallt. Däremot är Sverige attraktivt för fattiga och lågutbildade som får sin försörjning tryggad bara de sätter foten på Svensk jord. Ett Sverige utan hårt arbetande svenskar är nog ganska ointressant för en muslim i allmänhet. Ingen sågar av grenen man sitter på, svenskarna får nog vara kvar.

 82. Du är bara så go´!
  Pang på rödbetan. Logiskt och lättbegripligt även för idioter

  Tack för ditt idoga arbete , Kenth . Och utan din medverkan skullinte SD ha det stöd de har.
  Fortsätter att följa dig o dina åsikter. Mycket bra att du nämnde mångkulturaliseringen hos myndigheter med alla dess risker eller konsekvenser !

 83. Vi får vara glada det fortfarande ”bara” är på ungdomspartinivå detta inträffar för tillfället. Men det är illavarslande och kommer säkert att inträffa även på rikspolitisk nivå om vi inte ser upp. Då blir korruption och svågerpolitik fullt normaliserat, precis som i arabländerna!

 84. Bra beskrivet av Ekeroth! Håller med i allt han säger.
  ”det är inte träden som kaosar i Mellanöstern” som jag brukar säga,, utan befolkningen såklart. Tar man hit mentaliteten tar man hit kaoset. sån enkel matte.
  Annars hade det väl räckt med att asfaltera om hela mellanöstern, om det var omgivningens fel att alla vill va störst och farligast. Och odlat dit björkar istället.
  Men så är ju inte fallet. Kaoset är resultatet av flera tusen åriga sätt att tänka.
  Utan minsta avprogrammering eller krav har vi släppt in folk vars liv går ut på att härska , tom UPPMUNTRAT dem att behålla sina sjuka ideal. Istället för visa vad som gäller här har vi programmerat om det svenska folket istället som förväntas dela med sig av allt dom byggt up till folk som i grund o botten hatar dem.
  Det räckte med att säga ”allas lika värde” i radion tusen gånger så var saken klar.
  Det är nästan så svenskarna får skylla sig själv

 85. Ska man klara av ett mångkultursamhälle så skall man inte vara så troskyldigt naiva som svenskarna. Det kan man vara sinsemellan men inte med araber och folk från resten av världen. Tyvärr klassificeras befogad misstänksamhet och ovilja med beblandelse som rasism. När det helt enkelt är fråga om ren överlevnad!
  Själv avskyr jag allt vad mångkultur heter, särskilt när den framförs i exalterade politiska utrop.

  • Jag hade gärna blandat mig med norrmän/Kanadensare, folk med ungefär samma kultur. Men att blanda feministiska ateister med islamister är ju som att blanda Blackmetal och Hare krishna på samma festival.
   ”Ska vi servera vegetariskt, eller rått kött?
   Ska artisterna vråla eller nynna på scen?
   Ska dresskoden vara vitt eller svart?
   Ska vi blunda eller headbanga? ”

   Den enkla lösningen blir ju att trycka rå lever i halsen på veganerna medans dom blundar, tvinga dem göra stage diving och lyssna på satans vråk i 100 decibel. Annars blir sataninsterna kränka, och det vill vi ju ej

 86. Som vanligt bra Kenth 😁 Du behövs i Riksdagen för nu är det ingen debatt om FNs idiotregler som Tö——rna kommer skriva under 13-14 dec.

 87. Var ska vansinnet sluta..
  Började med att Löfven erkände Palestina
  Nästa kväll på nyheterna
  ”Sweden you are our brothers!”
  Pang pang några skottsalvor i luften.
  En sak är klar…de kommer aldrig att bli mina bröder..

  • Lölfven är som den mobbade springpojken som är lycklig att ha hittat ” vägen in” till sina plågoandars hjärtan av sten

 88. Har svårt att fatta varför så många medvetet vill förstöra Sverige.
  Vi är väl fler som vill ha kvar Sverige som det var??
  Hjälp mig att förstå detta vansinne. Att inte alla invånare förstår vad som händer kan jag förstå, då vi har censur, men att politikerna med vett o vilje gör sitt yttersta för att förstöra Sverige kan jag inte förstå.
  Om censuren upphör så kommer det kanske att i läroböckerna i framtiden stå att ”DEN HÄR REGERINGEN FÖRSTÖRDE DET SVERIGE SOM SÅ MÅNGA BYGGT UPP UNDER SÅ MÅNGA ÅR” och så visas en bild av regeringen där alla står o hånflinar in i kameran. Så hjälp mig att förstå, inte med att dom är blåsta det vet jag redan, utan seriöst, HUR TÄNKER DOM ???

  • Dom tänker med sin plånbok.
   Nu när dom väl har topjob kommer dom inte riskera sin karriär med att vara sanna. Folket verkar ju gå på deras linje, så varför skulle dom.
   Tar egna initiativ såsom ”refuges welkome” osv

 89. Enda sättet att få folk att vakna är att gräva, skriva och publicera artiklar som beskriver verkligheten. De fria medierna blir allt viktigare. Samhällsnytt och Kent Ekeroth gör ett bra jobb!

  Tyvärr så tror majoriteten av svenskarna att alla världens människor helst av allt vill bli svenskar, och att så fort de sätter sin fot innanför vår gräns anammar de svenska värderingar, livsstil och åsikter. De avvikelser som uppstår anser man bara vara enskilda fall, eller en del i processen, typ att det tar lite tid för en del människor att inse att det bästa man kan vara är att vara svensk.

  Att många invandrare från Mellanöstern VILL hålla kvar vid sina gamla värderingar och sin kultur, religion, klan och familj verkar inte gå in i huvudet på svenska politiker och beslutsfattare. Dessa invandrare vill inte bli svenskar, utan de vill förändra Sverige till att bli en bättre variant av deras hemland. Det vill säga, de vill dra nytta av det moderna välfärdssamhället, den goda ekonomin och tryggheten, men de vill främja sin egen grupp, sin egen religion, sitt eget folk och sin egen klan. De vill upprätthålla sina egna maktstrukturer och applicera dem på det svenska samhället så att de kan forma landet enligt sina önskemål.

  Detta pågår mitt framför våra ögon, och kommer bara att bli värre och värre. Visst kommer de att åka på några bakslag, visst kommer de att bli utslängda från SSU, visst kommer de centerpartistiska islamisterna som försökte döma enligt sharia-lagar i svensk domstol att stoppas, men hur länge dröjer det innan det kommer nya? De hittar hela tiden nya vägar, och ju fler de blir desto svårare blir de att stoppa. Till slut kommer vi att ha öppet islamistiska partier som man kan rösta på i svensk riksdag.

  Vi kan bara hoppas att svenskarna vaknar upp i tid. Eller är det redan för sent?

  • Spelar ingen roll när sossarna lärt islamisterna att vara politiskt aktiva och räkna röster.
   Att en just en somaliehand räknat röster i deras lokal får mångkulturalist-förespråkarna att jubla, ja kanske ejakulera

 90. MuslimAraberna skiter fullständigt i Sverige.
  Det enda de är ute efter är BIDRAG från VÅRA surt förvärvade pengar.
  De byter parti direkt när de ekonomiska framtidsutsikterna för dem själva inte ser så ljusa ut.
  Vilka parasiter indeed.

 91. ”JOHAN HAKELIUS
  Måste de som vill diskutera i sak stämplas som moraliskt defekta?”:
  https://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/maste-de-som-vill-diskutera-i-sak-stamplas-som-moraliskt-defekta/

  ”Låt detta bli tiden då vi samtalar med SD”:
  https://www.expressen.se/debatt/lat-detta-bli-tiden-da-vi-samtalar-med-sd/

  ”En person död oh central skadad i skottlossning i Uppsala”:
  https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/larm-om-skottlossning-i-uppsala/

 92. Tack Kent, där satt den.

  Krönikor av denna typ är exakt vad MSB under Dan Eliasson tänker försöka att förhindra publiceringen av genom sitt regelverk.

  DDR-vännerna börjar tyvärr vädra morgon luft i Sverige igen.

 93. Ang SSU så tänker jag på ojämlikheten……så fort SD jägaren David Baas andas att Beata som är kaffekokerska i SD lokalen i Lillköping skrivit en antizigensk insändare i Lill-Bladet 1982 , sammankallar SD medlemsutskott (eller vad det heter och utesluter personen direkt.) — trots att denne kanske varit med sedan partiet startade )
  Men i (S) klättrar man bara vidare. !!! Ledningen gör som dom 3 aporna- ni vet.

 94. Så sant, om vi fyller Sverige med afrikaner och araber så blir Sverige som Afrika och Mellanöstern. Vill vi verkligen det? Hade vi inte kommit längre i vår egen civilisation?

 95. Kristna som lever i muslimska kalifat betalar straff skatt i form av jizya, får inte bära vapen osv. Muslimer som bor i Sverige får hela all inklusive buffén skattefinansierad. Min poäng här är varför låter vi inte dem smaka på sin egen medicin inga bidrag men extra skatt vi hade blivit av med dem alla på 5min.

 96. Kommer att bli en hemsk motreaktion på migrationen i valet 2022 när alla migrationsproblem står i full blom vid den tidpunkten.

 97. Mångkultur har alldrig lyckats hittills, och kommer misslyckas här oxå, vill man uppleva andra kulturer, kan man ta en veckas semester och flyga till ett sådant land 1 vecka. Det är mångkultur för mig, att resa och uppleva kulturer i andra länder, inte förstöra länders kulturer och ersätta dom med nya!

 98. Ja det är en gigantisk ”vad var det jag sa”-upplevelse. Fortfarande är det dock märkligt att inte fler har uppfattat läget, utan valet blev som det blev där makten fortfarande ligger hos de korkade och naiva.

 99. Ja Kent!

  Så här såg det svenska samhället ut innan ”flummet” tog över riksdagen!

  ——————————SVENSKA VÄRDERINGAR. —————————-

  Svenska är
  nationalspråk i Sverige, modersmål för i princip samtliga 8 miljoner infödda invånare.

  Både internationella studier och historiska data visar att det finns klart åtskilda
  och beständiga värderingar som är typiska för Sverige. Sådana värderingar är de
  starka svenska preferenserna för jämlikhet och
  solidaritet. Dessa värden har djupa historiska rötter i Sverige, via en ovanligt
  fri bondeklass och
  en historisk frånvaro av regelrätt feodalism. Samtidigt ÄR Sverige ett protestantiskt – och mer specifikt ett lutherskt –religiöst arv. Ansvaret är större för den egna
  familjen än för familjer i allmänhet och för fäderneslandet snarare än nationer
  i allmänhet. Kristendomen ger moralisk vägledning om vem man ska hjälpa, och
  den är inte gränslös.

  August Strindberg och Selma Lagerlöf ,modernismens Pär Lagerkvist, Edith Södergran, Karin Boye, Stig Dagerman och Artur Lundkvist
  naturligtvis ingår i våra värderingar Carl Michael Bellman,

  Till de
  svenska värderingarna hör ett antal gemensamma nationalsymboler. Bland de
  självklara hör officiella symboler som den svenska
  flaggan och riksvapnet. Moder Svea är en svensk nationspersonifikation. En
  symbol i form av historisk klädsel är svenska folkdräkter där
  Sverige även har en officiell nationaldräkt. Ännu en klassisk symbol är nationalsången.Den svenska nationalsången har blivit nationalsång enbart
  genom tradition. En rad sverigetypiska företeelser har också nått status som
  allomfattande symboler för svenskar och den svenska kulturen. Till dessa
  inofficiella symboler hör röda stugor liksom dalahästen.

  Rurik.

LÄMNA ETT SVAR