I en intervju med tre erfarna sjuksköterskor vittnar man om hur vissa typer av symptom och sjukdomsförlopp verkar ha ökat, gått ned i åldrarna och drabbar människor som i övrigt är friska sedan vaccineringarna inleddes.

I intervjun i regi av Folkets Radio med journalisten Per Shapiro konstateras att på de flesta arbetsplatser vill man helst inte prata om misstänkta biverkningar, detta trots att det rör sig om en helt ny typ av vaccinteknologi som inte använts tidigare.

LÄS ÄVEN: Pfizers vd konfronterad om vaccinen – vägrar svara

Sjuksköterskorna Ingmarie Nilsson, Ann-Christine Roshäll och Ewa-Karin Ottosson berättar om sina iakttagelser och om den stränga tystnadskulturen inom vården.

Något man lade märke till tidigt var alla unga kvinnor med blödningsrubbningar, utebliven mens, störtblödningar och tidiga missfall. Sen var det både unga kvinnor och män med tryck över bröstet med andfåddhet.

Ytterligare en tid senare förekom mycket huvudvärk, yrsel, krypningar och stickningar i ben och armar och mycket mer.

Säkerhetsrisk

En av sjuksköterskorna fick veta att man övervägde att anmäla henne till Säpo för information hon delgett patienter, vilket man menade kunde utgöra en säkerhetsrisk.

Se intervjun här:

LÄS ÄVEN: Analytiker varnar: Covid-vaccin kopplas till överdödlighet