Stadium börjar sälja burkini: ”Vi är stolta över vårt sortiment”

Delningar

I slutet av oktober började sportkedjan saluföra två typer av burkinis via sin hemsida. Försäljningen sägs syfta till att fler människor ska kunna leva ett aktivt liv.

Enligt Angelica Larsson, press-och informationsansvarig på Stadium, har det funnits en efterfrågan på burkini och man stolta över sitt sortiment.

– Butikerna har fått in förfrågningar från sina kunder om den här produkten. Vi valde då att lyssna på efterfrågan, säger Larsson till Dagens nyheter.

Burkinin man säljer kommer från ett australiensiskt märke och hittills är man ensamma om att saluföra produkten i Sverige.

– Vi tar ingen ställning inom religion eftersom det inte rör sportens värld. Samma sak gäller politiken, säger Angelica Larsson.

Sedan början av året säljer Stadium även hijab.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

491 KOMMENTARER

 1. Fler och fler faller till föga för islam. De säger sig göra det i mångfaldens namn, medan de i verkligheten bidrar till förtrycket av kvinnor. Hur ska dessa kvinnor någonsin kunna frigöra sig och bli jämställda, när de inte bara trycks ner av familjen, utan uppmuntras till detta av olika affärskedjor.

   • Det vet jag, och jag motarbetar islam på alla sätt jag kan. I just det här specifika fallet var det dock kvinnorna jag tänkte på.

 2. Synd att jag inte kan bojkotta dom, jag är totalt ointresserad av deras produkter och har aldrig varit in i någon av deras butiker!

 3. Tja,, efterfråga lär väl bli ungefär lika stor som baddräkter för nudister – kommersiell eller politisk ståndpunkt….. Har ni valt rätt sida om PK-fanatet verkligen?

 4. ”fler människor ska kunna leva ett aktivt liv”.
  De muslimska påfunden visar ju att det blir precis tvärtom.
  I Sverige följer man svensk kultur och tradition och bygger inte upp något helt främmande. Man väljer då själv ”ett passivt liv” och stannar hemma helt enkelt.

 5. Det var bättre förr när vi bara hade en Kung som tog alla beslut. Då behövde man bara avsätta en om den inte behagade folket. Nu hinner man inte avslöja en innan tio nya dyker upp.

 6. Stadium går det patriarkatets och svenska feministkvinnors ärenden, det är bara att gratulera till total huvudlös dårskap, alà Svensk värdegrund.

  • Ja faktiskt, inge mer till de som främjar islam och dess sharialagar.
   Har handlat en hel del träningskläder där innan, men som sagt man kan inte bidra till sharia-förtryck av kvinnor

 7. Dags säga upp medlemskapet på stadium. Om efterfrågan på nazikuniformer ökar lyssnar de på den med eller gäller det bara visst förtryck?

 8. Har för mig intersport gör detsamma. Blir att hitta en online återförsäljare för sportgrejer som inte ägnar sig åt sådana dumheter.

 9. Själv lämnade jag stadium och gick till Intersport för att handla till barnen idag. För på stadium fanns bara 1 kassa öppen men ingen där. Fick höra att det tydligen var ngn med huckle. Men har man huckle, vill man vara ett spöke och inte bli sedd. Tror inte på spöken och då ser jag ingen..
  Min princip. Inkl att int stanna för spöken vid övergångsställen. Skiter fullständigt i övriga människor hatiska blick. För jag vägrar dansa med djävulen.

 10. Jag orkar inte läsa sånt mer… jag har tre döttrar som växte upp som fria och kritisk tänkande människor, islam vill nu göra dem till husdjur istället.

 11. Stadium börjar sälja burkinier och Samhällsnytt hjälper till med marknadsföringen.

  Om ett år kan man kontakta Stadium och fråga hur försäljningen går. Först då får vi veta om satsningen var lyckad.

  Jag vet inte mycket om priser på badkläder för kvinnor, men drygt 1200 kr tycker jag låter som onödigt dyrt.

 12. Vi får hoppas att över en miljon SD väljare kan visa kraft med att sluta handla hos dem, bör bli ett gäng missade kronor i inkomst för dem… Vem äger förresten statiumkedjan?

  • Stadium får en ny delägare, Ikano SA, som ägs av familjen Kamprad. Ikano äger 25% i företaget. Övriga huvudägare är familjerna Ulf och Bo Eklöf. Stadium har valt att avstå från börsnotering.

 13. Notera också att priset är uppenbart satt för att passa plånboken hos de mest fattiga och förtryckta och marginaliserade i dagens Sverige som är målgruppen för detta plagg.

 14. Dumhuvudet. Jag gissar att det sitter en sådan där god människa, sannolik en kärring, och tycker hon nu har varit duktig. Idioter. Jag hoppas att de kommer få betala dyrt pga vikande kundunderlag.

 15. – Vi tar ingen ställning inom religion eftersom det inte rör sportens värld.

  Där skulle jag vilja ha en frklaring. Hur kan hon/Stadium koppla bort kvinnoförtrycket från en förtrycknade religion/ideologi? Stadium stödjer därmed kvinnoförtryck. Islam letar sig in i varje vrå och svenska företag är med på noterna. Vidrigt, är omdömet…

 16. Jag antar att elljusspåren inom en snar framtid kommer vara proppfulla med Linus på linjen i alla dess färger.

 17. Kristna skall inte handla i muslimska affärer!
  Försök välja butiker som inte säljer halal, burkini och annat kvinnoförtryckande och djurplågande!

 18. Konstigt att i alla andra sammanhang är det så modernt och viktigt för myndigheter och företag att ha en värdegrund som inte är förtryckande. Förutom Islam där går man förtrycket till mötes.

  • Man skulle väl kunna säga att vi befinner oss i det tredje stadiet på god väg in i det fjärde. Se här dom olika stadierna och vad som händer i takt med att Muslimerna utgör en allt större del av en befolkning.

   Så länge som den Muslimska befolkningen ligger runt 2% i ett land. Anses dom för det mesta vara en fredsälskande minoritet som inte utgör något hot mot samhället och resten av befolkningen. Så är fallit i länder som U.S.A–Muslimer 0.6%, Australien — Muslimer 1.5%, Canada — Muslimer 1.9%, Kina — Muslimer 1.8%, Italien — Muslimer 1.5%, Norge — Muslimer 1.8%

   Vid 2% till 5%, börjar man särskilja sig från andra minoritetsgrupper. En rekrytering till radikalare Islamism från fängelser och kriminella gäng börjar uppträda. Detta sker bl.a i Danmark — Muslimer 2%, Tyskland — Muslimer 3.7%, Storbrittanien — Muslimer 2.7%, Spanien— Muslimer 4%, Thailand — Muslimer 4.6%

   Från 5% så börjar en märkbar påverkan på samhället att inträda.Exempelvis så börjar man att i olika sammanhang kräva Halalslaktad mat. Detta sker ofta genom hot och anklagelser om diskriminering och rasism, om detta inte tillmötesgås. Könsdiskriminerade badtider och speciella grillplatser är andra fenomen. Vid det här läget så börjar också krav på speciella Zoner att uppträda. Där sharialagstiftning och en Muslimsk livsstil skall gälla. Detta sker i länder som Frankrike — Muslimer 8%, Philipinerna— Muslimer 5%, Sverige — Muslimer 5%, Schweiz— Muslimer 4.3%, The Nederländerna — Muslimer 5.5%, Trinidad & Tobago — Muslimer 5.8%

   När man når 10% av befolkningen. Så börjar folkliga uppror, demonstrationer och laglösa handlingar såsom bilbränder och vandalisering att inträffa. Så fort man känner att Islam förödmjukats på något sätt någonstans i Världen.eller bara som en metod för att lokalt kräva mer rättigheter. Detta kan ses dagligen i länder som Guyana — Muslimer 10%, Indien — Muslimer 13.4%, Israel — Muslimer 16%, Kenya — Muslimer 10%, Ryssland — Muslimer 15%

   När man nått 20% av befolkningen. Så börjar militanta Jihad grupperingar att uppträda. Sporadiskt dödande och rena upplopp är vardagsmat. Nedbränningar av kyrkor och synagogor kan nu också ske utan risk. Detta kan ses exempelvis i ett land som Etiopien — Muslimer 32.8%

   Vid 40% så kan man börja räkna med rena blodbad, terrorattacker och militant krigföring. Exempel på detta är länder som Bosnien — Muslimer 40%, Chad — Muslimer 53.1%. Libanon — Muslimer 59.7%

   Från 60% kan man se rena avrättningar av icke troende. Men även av Muslimer som inte lever upp till den satta standarden. Etnisk rensning är nu en realitet. Sharia lagarna påverkar nu också den ickemuslimska befolkningen. Jizya ( en speciell skatt för otrogna ) är nu införd i många av länderna.Här har vi länder såsom Albanien — Muslimer 70%, Malaysia — Muslimer 60.4%, Qatar — Muslimer 77.5%, Sudan — Muslimer 70%

   Efter 80% Så kan man se statsstödd Jihad och rensning av icke trogna. Ofta genom rena folkmord. Målet är nu att nå 100 % inom en snar framtid. Mycket av detta kan vi se i länder som Bangladesh — Muslimer 83%, Egypten— Muslimer 90%, Gaza — Muslimer 98.7%, Indonesien — Muslimer 86.1%, Iran — Muslimer 98%, Iraq — Muslimer 97%, Jordan — Muslimer 92%, Morocco — Muslimer 98.7%, Pakistan — Muslimer 97%, Palestina — Muslimer 99%, Syrien — Muslimer 90%Tajikistan — Muslimer 90%, Turkiet — Muslimer 99.8%, Förenade Arabemiraten,— Muslimer 96%

   Vid 100% är det tänkt att fred skall råda eftersom alla nu är Muslimer. Koranen och Sharia är nu det enda man behöver rätta sig efter. Några andra alternativ finns inte. Här har vi länder såsom Afghanistan — Muslimer 100%, Saudi Arabien — Muslimer 100%, Somalia — Muslimer 100%, Yemen — Muslimer 100%

   Tyvärr så blir det aldrig någon fred och sinnesro i dom här länderna. Eftersom dom mest radikala Muslimerna hela tiden tenderar att vilja påtvinga mindre radikala Muslimer en striktare tolkning. Och om inte detta nu efterlevs. Så är även här hot och dödande en metod för att uppnå detta.

   Siffrorna kommer från boken “Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat” (2010) av Dr. Peter Hammond.

   • Berömvärt skrivet och jag har läst detta förut, men ingenting hjälper när befolkningen består av faktaresistenta hjärntvättade NPC..

 19. Tack för den upplysningen! Stadium kommer aldrig mer att se mig som kund där. Förhoppningsvis inga andra Sverige-vänner heller.

 20. Undrar vad bärarens man tycker om att denna vistas i miljöer där okända män, iklädda endast ett par speedos finns ..’efterfrågan’ my ass.

  • Är Ikea involverad i Stadium så är det inget konstigt med det. Därför på Ikea finns många med dumduk på sitt kålhuvud. Min hustru och jag begagnar oss inte längre av Ikea sedan flera år tillbaks.

 21. Vi som tog simmärken i vår ungdom vet hur jobbigt det var med klädsim! Man hade ju fått klaustrofobi i den utstyrseln.

 22. Dags att samnytt plockar fram en lista här i högerspalten på företag som stödjer fördärvet av Sverige.

  Lyft fram dem i rampljuset så folk dagligen kopplar företagsnamn med avstånd.

  Dags för en nationell SVARTA LISTAN.

 23. Det var många år sedan jag besökte ett badhus. Men ni som gör det ofta, hur många kvinnor i burkini ser ni egentligen?

 24. Stadium agerar egentligen helt korrekt. Man måste ha i åtanke att Sverige om några år kommer att vara ett muslimskt land. Jag tror inte att femöringen har trillat ner för de flesta.

 25. I både USA och Sverige så agerar vänstern mot sådant de inte gillar med våld och hot.

  I Sverige så agerar inte högern.

  I USA så agerar högern mot sådant de inte gillar genom plånboken, de köper inte varor/tjänster av sådana företag.

  Om högern här (vilket i Sverige betyder ”alla som inte är kommunister”) agerade som den gjorde i USA, så hade skitföretagen gått i konkurs direkt.

 26. Mussarna pga av deras frikostiga bidrag är oerhört starka kunder. De kan enkelt gå in och köpa mängder av dessa burkinis oavsett pris. Svenne betalar 🙂

 27. Tafsande afganer har dragit upp efterfrågan hälsar Stadium som hoppas att även svenska tjejer ska upptäcka vilken frihet det är att bära detta plagg.

 28. Inte så konstigt att de säljer burkinis. Det hör framtiden till. Det enda man undrar är när de slutar sälja vanliga gammaldags simkläder för att det inte längre är lönsamt då kundkretsen försvunnit.

  • Simskola ingår fortfarande i undervisningen som ges i skolan för alla barn i Sverige. Inte heller kommer det bli impopulärt att bada på somrarna varken i Sverige eller på utlandssemester.

   Alltså kommer baddräkter, bikinier och badbyxor att fortfarande säljas även i framtiden. Så länge som nakenbad inte slår igenom på bred front, förstås.

   • Om några generationer säljs inga vanliga badkläder längre för då är Sverige ett muslimskt land. Bara en idiot som kan inte se detta..

    • Jag tycker att personer som säger sig kunna se framtiden är lite tossiga, men idioter skulle jag nog inte kalla dom.

 29. Jag var tvungen och kolla Stadiums hemsida för att få bekräftelse att det här var sant och det var det.

  Synd, synd, synd, jag har varit en mycket trogen kund hos Stadium och har köpt bl.a. alla sportkläder och sportskor där.

  Men nu är det helt slut med det!!!! Aldrig mer att jag köper en enda grej på Stadium, inte ens skosnören.

 30. Ännu ett företag som kryper för den rasistiska, kvinnofientliga, homofoba och våldsbejakande ideologin Islam som under sin 1400 år långa och blodiga historia tagit kål på grovt räknat uppemot 270 miljoner människor.

  Stadium borde veta hut!!

  • Jag finner såna här kommentarer märkliga. Företagen har alltid krupit för kunderna. Det är kunderna som avgör vad företagen säljer genom att köpa vissa saker och avstå andra.

    • Ja muslimerna tar över nu och dumsvenskarna vill ha det, så jag förstår inte varför klagas det när burkorna börjar dyka upp i affärer och TV program samt snart i riksdagen..bara o gilla läget..!

   • Den här frågan är så mycket större än att tillgodose vissa kunders behov.

    Här hjälper man en vedervärdig ideologi med sin kontroll och indoktrinering av kvinnor och barn samtidigt som Islam med hjälp av dessa beklädnader flyttar fram sina positioner i samhället.

     • Nej vadå. Tycker du det är OK när den vedervärdiga ideologin Islam flyttar fram sina positioner i samhället och när kvinnor och barn kontrolleras och indoktrineras. Eller vad menar du?

     • Eftersom jag är för yttrandefrihet är jag för religionsfrihet. Om religionen islam börjar göra anspråk på lagstiftningen i landet, då är det fel. Men vi har en sekulär stat, så det blir inget av det.

      Du vill inbjuda islam på den politiska arenan genom att kalla islam för en ideologi. Skulle islams status som religion ändras till politisk ideologi skulle vi genast ha islampartiet som ställer upp i val och genom demokratin sedan inför det du föraktar.

     • Islam är en religion men faktiskt ännu mer en politisk ideologi. Islam är enligt sina egna skrifter en rasistisk, kvinnofientlig, homofob och våldsbejakande ideologi som alltså under sin 1400 år långa och blodiga historia tagit kål på grovt räknat uppemot 270 miljoner människor. Islam har ett system av idéer som är fullt jämförbara med Nazismens.

      Du måste förstå att Jihad drivs i olika steg. Det är först när Muslimerna är i majoritet och har tillräcklig styrka som man tar till vapen. Under dom perioder när man är i minoritet och svagare så ska man enligt Koranen agera annorlunda. Så länge Muslimerna är i minoritet så är det ett budskap av fred och tolerans som skall predikas. Detta ändras dock så fort Islam skaffat sig en starkare maktposition i samhället.

     • I stort sett allt kan jämföras ned nazismen. Den är ju dessutom specialutformad för att falla tyskar och nordeuropéer i smaken. Tur att den motverkades av mer liberalt sinnade då den var högaktuell.

      Att Stadium väljer att prova sälja badkläder som är något av en fluga är inte ett exempel på jihad. Du får min tillåtelse att förstå det.

     • Islam har alltså ett system av idéer som är fullt jämförbara med Nazismens. Att gå omkring och representera denna rasistiska, kvinnofientliga, homofoba och våldsbejakande ideologi med grovt räknat 270 miljoner människor på sitt samvete är inte bara en privat angelägenhet.

      Genom att tvinga kvinnorna att bära Burkini, slöja, burka eller niqab låser man in dem i Islamism, och samma radikalisering drabbar då barnen.

      Men förutom att vara ett verktyg för att underlätta kontroll och indoktrinering av Muslimska kvinnor och barn så är dessa beklädnader också ett sätt för Islam att befästa och flytta fram sina positioner i samhället. Dom fungerar alltså här som viktiga politiska symboler. Precis som Kommunist eller Nazist symboler också skulle göra det. Detta är faktiskt en noga uttänkt taktik av Muslimska brödraskapet. I Egypten bar nästan ingen hijab eller slöja fram till 1979. Men från 1995 bar nästan alla kvinnor slöja. Detta kan tydligt ses i arkivbilder från dom tidsepokerna. Muslimska brödraskapet har radikaliserat bl.a Egypten. Samma process pågår nu i Europa.

     • Islam är alltså en rasistisk, kvinnofientlig, homofobisk och våldsbejakande ideologi. Bara att läsa Koranen. Som är fullt jämförbar med Nazismen.

      Bägge har ju nämligen som målsättning att genom krig och erövring ta makten över Världen (Islam) respektive Europa (Nazismen). Bägge ideologierna har miljontals liv på sina samveten. Islam grovt räknat 270 miljoner och Nazismen ca 20 miljoner.

      Bägge ideologierna ser på sig själva som bättre än alla andra folk. Fullvärdiga medlemmar av samhället är i Islams fall bara Muslimska män (ej kvinnor) och för Nazisterna bara Ariska tyskar (alltså inga judiska anor). Vilka man kan tolerera men som alltså inte har samma status är i Islams fall Judar och kristna som betalar dhimmi-skatt (betala, konvertera eller dö) och i Nazismens fall andra Europeer fransmän holländare, danskar o.s.v.

      Bägge ideologierna anser sig ha rätt att hålla slavarbetare/slavar utan normala mänskliga rättigheter.

      Bägge anser sig också ha rätt att ta kål på vissa människor just bara för att dom tillhör en viss grupp. I Islams fall homosexuella, ateister, avfällingar, hedningar, Kritiker och politiska motståndare och i Nazismens fall Judar, romer, dementa, handikappade, kroniskt sjuka, Kritiker och politiska motståndare.

   • Ja alla 99,7 % av svensk idioterna som har röstat för sin utplåning skall naturligtvis få köpa vad dom vill och sådan är kapitalismen, förstår inte att folk klagar! Väldigt märkligt!

    • Du liksom många här tycks inte tro på eller ens förstå sig på frihet. Kanske det är därför ni klagar, för att ni tror att frihet är förtryck.

 31. Ordet ’stolt’ används i parti och minut i samband med när något om invandring kommer på tapeten numera. Alla är såå stolta över vad de gör, politiker, myndighetspersoner, media m.fl. m.fl.

  Men ’stolt’ betyder också t.ex. ädel, trotsig och arrogant . . . och det är väl så PK-eliten ser på sig själva och också som vi vanliga uppfattar dem . . men också dumdryga och svulstiga.

  • ”Ordet ’stolt’ används i parti och minut”

   Jag har noterat samma sak.

   Antagligen är denna ”stolthet” något man vill flagga med för att övertyga skeptiska åhörare om att man gjort rätt beslut.

   I sak är det ju bara tramsigt att vara stolt över ett sortiment man kan köpa från vilken kinashop som helst. Men eftersom detta är ett kontroversiellt plagg, vill man nu vara ”stolt” för att avvärja eventuell kritik.

   Stadium ställer alltså nu ”stolt” och i mångkulturell anda upp på den islamska kvinnofientligheten.

   Fy fan vilka ockrare, säljer ut sig och kvinnors frihet för några slantar.

   • Ja, att säga man är stolt över vad man gjort är att sätta högsta betyg på sig själv.
    Bedömning och värdering av ens gärningar bör man överlåta till andra att avgöra.

 32. ”– Vi tar ingen ställning inom religion eftersom det inte rör sportens värld.”

  Okej, men nu är ju burkini ett religiöst plagg. Den enda orsaken att någon köper burkini är ju religiösa skäl. Exakt hur tar Stadium alltså INTE ställning gällande religion? Jag bara undrar.

 33. Om ni bojkotar stadium, kan ni bojkotta dem andra 82% som röstade 7klöven? Eller det heter kanske att de bojkottar oss? Bättre att vi blir redo att moslimer kommer att ta mer och mer från er! Och de gör varje dag. Snart majoritet.

 34. ”– Butikerna har fått in förfrågningar från sina kunder om den här produkten. Vi valde då att lyssna på efterfrågan, säger Larsson”

  Ja säkert finns det en efterfrågan. Nästa plagg som efterfrågas är burkor och naturligtvis kommer Stadium i sekulär anda att tillhandahålla sådana också.

 35. ”it’s all about the money” som Meja så käckt sjung om på 90 – talet….företagen är fulldrivna av att få in mammon…de skiter fullständigt vad och till vem de säljer bara cashen som räknas.

 36. Medföljer namnskyltar så man vet till vilken äldre herre i hemlandet som inväntar giftermål med bäraren? Kan vara något att tipsa stadium om, speciellt på barnstorlekarna.

 37. Tackar för min tid som kund! Nu är dessa kvinnor inte förtryckta utan nu blir dom enligt stadium aktivt förtryckta!

 38. Fruktansvärd. Jag kom ihåg när jag hade sjal på mig, jag ramlade. Eftersom det var lång och jag var barn. Det var opraktiskt, lång och luktade illa efter en lång dag. I iran man kämpa mot hijab och nu i sverige man är glad över hijab? Vad betyder det?

  • Det betyder i klartext att Stadium skiter i kvinnorna i My Stealthy Freedom då Stadium förordar Islam
   ungefär samma moraltänkande som
   att kränga beg AK47or.

 39. Islams rövslickare, här är det sluthandlat, aldrig mer, usch och fy faan för ert ynkliga civilcurage. Önskar av hela mitt hjärta att ni går i konken.

 40. Jag är stolt över att jag står upp mot kvinnoförtryck. Stadium har inget att vara stolt över. Och det handlar bara om pengar. Tjäna pengar gräs.

 41. Stadium ”vi tar inte ställning”?!?!? Nej såklart vill ni sälja, araberna är MÅNGA i Sverige, nu! Jag hade nog gillat att ni visade både svensk kultur och norm bättre uppskattning! Stadium inget inköpsställe för mig längre!!!

 42. Men det är ju ett skämtplagg bara! 😂😂🤣
  Skitkul!

  Men när det går upp för vänstern, att detta är skämt och parodi, då blir det liv. 😛

 43. Åhléns, H&M, Stadium, Guldfynd osv osv … nu mer även IKEA och alla större köpcentrum … deras affärsidé … att samla invandrare och endast rikta sig till dom …

  Sätter aldrig min fot på dessa ställen utom i nödfall ….

   • haha … den var bra … fy fan vad sant … har inte varit på ikea på jättemånga år men var det för ett par veckor sedan i malmö … och ja … 90 araber och afrikaner … om vi nu skall uttrycka oss PK … men det finns alternativa uttryck för dessa folkgrupper oxå.

 44. Då är det sluthandlat hos Stadium.Inte heller charterresor med Apollo är längre aktuellt då dom nyss inlett ett samarbete med den pro-islamistiska sportkedjan.NEJ TACK!

 45. Ska de inte börja sälja naziuniformer också? Enligt vår välinformerade media är nazismen på frammarsch i hela landet…

 46. ”Vi tar ingen ställning inom religion eftersom det inte rör sportens värld. Samma sak gäller politiken, säger Angelica Larsson”
  Stackars lilla naiva Angelica, politik och religion har idag med allt att göra, lagar och regler får stå tillbaka för religiös fanatism men Angelica gillar väl kvinnoförnedrande hucklen och nu dessa dykardräkter.
  Rör inte sportens värld? Nej, vi har sett det i korpfotbollens, knatte och pojklagsfotbollens värld där hot och slagsmål sker dagligen, självklart enbart från muslimer i lagen.

  • Det skulle göra sig väl att Angelica kastades ut ur paradiset eller om vi så säger det demokratin. Sälj Angelica till valfritt arabland ute i världen. Det finns säker någon muslim som är köpsugen. Så får hon lära sig skillnaden samt under den tiden så belastar hon inte demokratin i Sverige.

 47. Snart även ett sportigt och trendigt bombbälte (modellen Allahu Akbar) i höstens modefärger, nu både till kvinnor och män … men även för de allahra minsta i familjen, från 3 år och uppåt …. gränsen beror på att mindre barn kan skada sig på remarna i bältet och kanske kvävas … och det vill vi ju inte skall hända det vore mycket tragiskt …

 48. Och hur många kommer att fortsätta handla på Stadium;)
  Antar tyvärr dom flesta, folk i Sverige fattar inte att vi har en enorm makt……som vi är för lata och slöa för att använda.

 49. Bara att sluta att handla, finns andra alternativ. En kedja som befäster ojämlikhet och förtryck kan väl knappast gagna någon, framförallt inte de som blir tvungna att använda den. STH – STADIUM TO HEAVEN!

 50. Tack för den – Då vet jag vart jag inte skall handla i framtiden. Snacka om att bita sig i foten. SD har över en miljon som röstade på dem och de flesta kommer nog att undvika detta företag efter detta. Money talks….

 51. Det är en smula märkligt att i vissa kulturer måste kvinnans kropp skylas, annars anses den vara ett lovligt byte för brunstiga karlar.
  Och, ja, det verkar ju stämma, om man ser till ursprung bland våldtäktsmännen i Sverige.

 52. Dom vill bara sälja och tjäna pengar. Dom skiter fullständigt i de kvinnor som kommer tvingas klä sig i dessa kondomer.

 53. Låt dom sälja detta, själv väljer jag att visa mitt stöd för dessa utsatta kvinnor genom att helt bojkotta denna butik.

 54. Om man frågar identifierar dom sig säkert som feminister också, utan att ha någon som helst aning om hur motsägelsefullt det är.

 55. Muslimska flickor och kvinnor behöver ha på sig slöjor för att få vara fredade av de muslimska männen. Svenska flickor och kvinnor skulle behöva ha på sig pansarkläder o hjälmar med låsanordningar för att kunna vara skyddade mot människor som hatar att se fria flickor och kvinnor.

 56. Förfärligt,är man så ovetandes på Stadium vad islam och mussar står för ?
  Ännu en affär att sätta upp på svarta listan

  • Du måste ha det besvärligt i sverige, den listan är evighetslång. Gör som jag, fly från sverige innan det är försent.

 57. Så om det finns en efterfrågan av islamsk antidemokrati så kommer Stadium att sälja in sådant. Det är väl det som påtalas med ”Judas” gärning, att sälja demokratin för några slantars skull.

 58. Ska sprida till alla att Stadium bör bojkottas eftersom de ställer sig bakom islamism och heders-
  och kvinnoförtryck. Borde ordnas grupper med plakat utanför deras affärer som upplyser kunder som tänkt handla där.

 59. Handlar inte på Stadium, överpriser och dålig andedräkt från personalen och sen att de har börjat gilla islam är spiken i kistan.

 60. Vilket år börjar svenska kvinnor köpa dom här idiot sakerna. Tack Stadium för att ni tvingar oss att anpassa oss för det nya Sverige.

 61. Det talas ofta om att man inte ska normalisera olika saker. Bra! Då bör inga svenska näringsidkare normalisera islamism.

  Jag skulle faktiskt in till Stadium redan idag och köpa på mig ett vädertåligt Gore-Tex-ställ plus skor. Men när jag såg det här ofantligt dumma, ändrade jag mig givetvis på direkten. Och kommer aldrig mer att handla där.

 62. Då är det självklart för alla riktiga svenskar (som har ryggrad) att bojkotta Stadium tills de slutar sälja sådan skit.

 63. Off the road! men en PK-kona sa igår till mig att kan du inte sluta röka, hon minsann slutade med cigaretter när den va 20 år och syftar på att det är lätt som plätt!
  Har blossat i 45 år och försökt flera gånger, lyckats minnska till ca 10-12 st per dag,
  så jag fråga den att kan inte du sluta inhysa en massa araber och svarta hemma hos dig? du är rasist,nasist,högerextrem,insnöad osv etc fick man höra.
  Bra att något gick fram för den.

 64. Ska dom börja sälja bad-kippas också, eller varför inte jesus-kors formade flytplattor för dom små att ha i poolen.

  • Nej till skillnad från islamska symboler så ska man på varje tänkbart sätt dölja eller minimera kristna dito. Och det i det kristna (än så länge) Sverige.

 65. Vem fan bryr sig om vilka kläder folk har på sig. Ni är tammefan riktiga moralpoliser. Jag tycker ni kan flytta till Saudiarabien. Där accepteras moralpoliser. Skärp er nu förfan. Här i mitt land får alla gå klädda som de vill. Jag menar allvar. Flytta. Nu.

  • Så säger en avgrunds-liberal. Fattar du inte att viss klädsel signalerar obehaglig kultur och förkastlig religion. Hur skulle det se ut om folk började gå omkring i nazistuniformer??

   • Anders. Jag förstår hur du tänker. Omoget och kortsiktigt. Men det är inte bara ditt fel. Det verkar ha blivit lite av en ny norm globalt. Islam och kristendommen är överens om att homosexualitet ska straffas med döden. Du Anders tror säkert att en riktig muslim ska hålla med om att det är rätt döda homosexulla. Men en riktig kristen har du inte samma krav på. Homosexuella får gifta sig i Sverige. I kyrkan. Det går helt emot vad som står i bibeln. Om Sverige var muslimsk eller om alla ariska svenskar skulle bli muslimer imorgon, skulle vi tolka islam efter vart vårat samhälle är 2018. Homosexuella skulle få gifta sig, medans vi kanske hade tagit de fina sakerna från koranen. Det var ett exempel för att få dig att växa mentalt.

    • Homosexuella mördas av muslimer,har du missat det?Nej dom skulle inte få gifta sig om sverige blev helt muslimskt,dom skulle mördas precis som vanligt.

 66. Gå klädd i burka????
  Allt för att behaga mannen!!!
  Finns väl ingen kvinna som vill gå klädd i en sopsäck!!!!

 67. Undrar hur länge de (Stadium) är stolta över tilltaget när kassaflödet börjar sina?
  Vad säger aktieägare i detta bolag om?

 68. Att via kläderna hjälpa till att dela upp kvinnor i ”ärbara, rena kvinnor” och ”orena, kristna horor” är inget att vara stolt över.

 69. Hur kan man vara stolt över att sälja ett klädesplagg som är avsett att kontrollera och osynliggöra kvinnor ?

 70. Eftersom det ingår i min värdegrund att inte förtrycka kvinnor så kommer jag aldrig mer att sätta min fot i en Stadiumbutik!
  Skulle behövas en lista på företag som ska bojkottas pga liknande!

 71. Oj va snabbt det kan gå! För ett företag att hamna på SVARTA LISTAN, och som BOJKOTTAS.
  Aldrig mer stadium!!!!! BOJKOTTA stadium!

 72. Jasså’jaha så Stadium är stolta över sitt burkini-sortiment…. själv är jag stolt över att aldrig ha köpt något hos dom och kommer aldrig att så göra…

 73. Stadium vill bara tjäna pengar, inget konstigt med det.
  Problemet är ju att det finns så många muslimer här att det faktiskt kan vara lönsamt att hålla en sån här produkt på lager.
  I mitt Sverige skulle denna produkt aldrig kunna säljas eftersom det inte hade funnits någon efterfrågan.
  I mitt Sverige hade det inte funnits en enda moské.

 74. Om Stadium är lite smarta, så gör de burkinin successivt färggladare och huvan allt mindre ända ned till noll. Så småningom blir klädesplagget så långt ifrån den traditionella burkinin att den tappar signalvärdet helt.
  För övrigt måste islam utrotas i Sverige och västvärlden.
  Det finns 57 länder, som antagit Kairodeklarationen, där kan muslimerna bo

  • Och hur många av dem har ett fungerande samhälle som lever i fred och harmoni? Svaret på detta är lite av facit på islam som företeelse och borde beaktas av världens regimer.

   • Just det, inget av de 57 länderna fungerar bra. Dessutom håller sig samtliga med odemokratisk regimer eller rena diktaturer.

 75. Gör bojkotten synlig. Släpp av anteckningar i sina brevlådor. Låt Stadium veta hur mycket de kommer att förlora på. Låt världen veta det också.

 76. Om inte islam funnits och nån hade velat starta en liknande religion idag då hade den blivit förbjuden och kallats en våldsam fascistisk sekt

 77. De styrande har släppte in islam. De styrande islamiserar Sverige. De styrande har förbjudit kritik av islam. Sverige är på väg att bli ett islamistiskt land eller snarare en islamistisk EU-zon. Vilken mardrömsutveckling! Och feministerna i rosa säger inte ett pip!

  • Allt pekar åt det hållet, det kommer bara och sluta/börja med en katastrof beror hur man ser det men illa ialf. Blir mörkrädd!.

  • Jag hade en lite större beställning till dem, men det drar jag tillbaka jag med.
   Nu behöver inte kedjan svenskarna när de muslimska rika kunderna har kommit.

   …och så finns det de som vägrar se hur islamiseringen av Sverige pågår minut för minut, varje dag.

 78. OT
  Gp har en följetong om hedersmord o könsstympning i några dar.
  Konstig, för några år sen hette det ju att det inte kunde vara kulturellt betingat, att ”svenska män slår också sina kvinnor natten mellan fredag-lördag!”

 79. Bäst vore att införa obligatoriskt nakenbad. Det finns bad där
  man har gemensam bastu för kvinnor och män.
  Det är ett stort snusk med klädsjoken och det kan innebära
  diverse sjukdomar.

 80. Föreställ er att en grupp sverigedemokrater hade skapat en motsvarande ideologi, idag. Att kvinnor anses vara såpass sexualiserade, att de måste skyla sina kroppar med heltäckande tält så att män inte ska gå bananas.

  Hade denna SD-ideologi blivit väl mottagen här i Sverige idag? Hade våra stora sportkedjor sålt SD-plagg, som syftar till moralisk kontroll av småflickor och kvinnor ostraffat? Knappast…

 81. I ett normalt land med sunda åsikter har saluföring av det plagget blivit ett totalt fiasko.
  Stadium kan försöka i Ungern.

 82. J-a dravel om att inte ta inställning. Nu visar Stadium att de är för kvinnoförtryck.
  Nästa gång jag går förbi Stadium skall jag fråga om de säljer och om så är fallet skall jag upplysa dom om att hädanefter handlar jag inte i en affär som är för kvinnoförtryck.

 83. Jag tycker de skulle börja sälja SS-uniformer i stretchmaterial också. Många nazister vill säkert också kunna träna bekvämt utan ge upp sin identitet.

 84. Har precis meddelat Stadium att jag vill säga upp mitt medlemskap hos dem för att de tydligen stöttar islamister. Det enda stället de har känsel i är plånboken så det är där man ska slå.

 85. Just nu TV4 3 TV apparater från det sociala! idioterna fråga vad den ska göra med pengarna, islamisten såg ut som att e ni dumma i roten? klart att det IS som får slantarna.

 86. Skulle inte Samhällsnytt kunna ha en levande lista på företag som vi Nationalister kan ha anledning att bojkotta? Den kan ju mer ha skepnaden av en lista över företag och exempel på värderingar och inte en direkt uppmaning.
  Stadium, Ben & Jerry. Best Western Hotel, McDonalds, Åhléns mm. Det börjar bli svårt att hålla alla i huvudet och man vill ju för allt i världen inte trampa fel.

 87. Och skatteslavarna betalar. En pappa lät inte sina döttrar delta i den obligatoriska simundervisningen om inte skolan försåg dem med burkinis!

 88. Tryckte upp båda händerna i servitrisens underliv: ”Jag ska töja ut
  dig” – slipper utvisning för han ”riskerar fängelse” i Afrika
  http://www.friatider.se/tryckte-upp-b-da-h-nderna-i-servitrisens-underliv-jag-ska-t-ja-ut-dig-slipper-utvisning-f-r-han

  men är man skötsam och har företag och arbetat i mer än 10 år i Sverige och tagit ut för lite lön. Då j-r skall man utvisas. Var kom den personen ifrån? Alla Sverigevänner fattar kopplingen.

  • Dom skötsamma arbetsamma röstar eventuellt inte socialdemokratiskt,
   då föredrar man mer säkert valboskap, även om de är kriminella och kvinnofientliga.

  • Ha..ha…vad väntar du dig i det före detta folkhemmet – numera Globalismens lekstuga? Detta är det nya normala – gillar du det inte? Tråkigt för dig.

   • Undrar vad sandlåddirigenten Andreas Norlén kommer med förslag nu? Det har ju gått några dagar och då skulle han komma med nästa förslag?

  • Samnytt går nog inte att sanktionera ekonomiskt mera än vad man gjort. Samnytt baserar väl sin existens på allmosor idag!

 89. I Iran protesterar kvinnor med risk för sina egna liv, mot förtrycket att bära slöja, niqab, burka etc.
  Men I det ”Feministiska paradiset Sverige” ska vi låtsas att det är kvinnlig frihet och ett val. Sjukt.

 90. ”Stolt över sitt sortiment”

  Stolt i det här fallet betyder att man vägrar lyssna på kritiken och fortsätter att sälja ett plagg som står för kvinnoförtryck och som inte har något med den svenska kulturen att göra, allt för att blidka pk-etablissemanget!

 91. Det är bara en tidsfråga innan Svenska företag inför Sharialagarna för personalen..

  De begriper inte att de leker med elden..

  När sedan vågskålen väger över finns det ingen återvändo med islam..

  Att verka för att normalisera islam är för mig ett oåterkalleligt val och svek mot det sunda samhället..

 92. Självklart ligger det bara kommersiellt intresse bakom det här. Det finns en efterfrågan och den har politikerna skapat.

  • Jag visar mitt misstycke genom att bojkotta företag som underlättar islamiseringen!!!
   Stadium kommer att förlora c:a 2000-3000:- på att jag inte kommer att köpa julklappar och och sport-artiklar till mig själv där!
   Hoppas att fler följer efter!!!

 93. Islam, pedofili & kvinnoförtryck är nu norm i Västvärlden. Globaliseringsrörelsen har tagit oss 200 år tillbaka i tiden… I vissa hänseenden 1200 år tillbaka. Sinnesjukt är det.

 94. Hade dom ändå sålt Burkiniflytvästar hade man ju förstått det eftersom de flesta inte kan simma…

  Men vad gör man inte när den en efter den andra Butiken lägger ner för att Svensken handlar på Nätet..??

  Stadium dags att BYTA namn Till Burikinium el Hiabium för Svensken återvänder inte…!

 95. – Vi tar ingen ställning inom religion eftersom det inte rör sportens värld
  Jag tar ställning till XXL istället.

 96. Jag har efterfrågat Nya Tider på mitt lokala bibliotek, men det finns tydligen inga planer på att ta in tidningen i sortimentet.
  Det anses väl skadligt att läsa annat än DN, Dalademokraten och Göteborgsposten.

 97. Skall inte få förekomma! Förbjud burkini/burka/nikab och liknande utstyrsel! Om vi accepterar burkini eller till och med uppmuntrar att använda det, som Stadium gör, så är det detsamma som att vi accepterar det förtryck mot kvinnor som förekommer i dessa religioner och som dessa plagg är en symbol för!

 98. Ja företagen ser en chans tjäna pengar på detta, utan en tanke på konsekvenserna.
  Pengar och satan styr allt, islam är satan med sitt folk och för sent får svenskarna upp ögonen. Jag väntar bara på pursvenska kvinnor skall ikläda sig denna utstyrsel också!? för att vara solidariska? feminister? etc.
  Bort med sådan shiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttt är islams evil

 99. Varför skall håret döljas? för mäns skull`muslimers etc?
  samtliga tjejer, kvinnor använder make up? vilket jag i så fall anser mera
  triggande än huvudbonad? som skydd?
  De målar läppar, ögon etc ganska starkt? varför? om håret skall döljas,?

  • En uppenbar motsättning och helt inkonsekvent. Skynkena syftar ju till att dölja kvinnan för att hålla karlarna borta. Då ska man ju inte sminka sig.

   De är fast i en gammal anakronistisk tradition (= omodern, förlegad, föråldrad, efter sin tid, ute, passé, gammaldags, inaktuell).

  • Att dölja kvinnans former och utseende är helt enkelt något som uppfunnits av auktoritära religiösa ledare / män i arabvärlden en gång i tiden, för undgå att förlora kvinnan till någon annan man pga av köttets luster! Är baserat på dåligt självförtroende och inget förtroende för sin livspartner!

   Det du inte ser (kvinnliga former, hår, mun) kan du inte ha någon åtrå till.

 100. Förutom att det är ytterst ohygieniskt att bada med kläderna på är dessa tokigheter ett bevis på vilka vindflöjlar det är som styr över marknadskrafterna. Här ser man en ny marknad i alla de muslimer som objudna lever i vårt land.
  Då är inga principer heliga, till exempel vilka klädkoder som gäller sedan länge i vår land och den västerländska civilisationen. Min uppmaning till er alla: BOJKOTTA STADIUM!! vill de ha muslimer till kunder kan de flytta något land i Mellanöstern.

   • Jo vi badar inte med heltäckande kläder. Våra kvinnor går inte omkring med svarta heltäckande kläder som spökplumpar. Eller virar in huvudet med tygskynken av vidskepliga religiösa skäl.

    • Om du vill bada med heltäckande klädsel är det ingen som stoppar dig. Inte heller är det någon som stoppar en kvinna att göra det om hon vill. Det kallas valfrihet och det är något bra.

     Visst kan vi försöka respektera andra människors val, så länge som dessa inte inkräktar på vår frihet?

     • Burkinis, burka och Nicab är en yttring av den Islamska ”kulturen”. Här finns ingen valfrihet eller tolerans mot andra synsätt än den egna.
      Varför skall vi i Sverige då acceptera att de framhärdar med sitt levandssätt såsom att bada med kläder på och dölja sina huvuden med tygskynken även i officiella sammanhang och där klädseln är direkt olämplig. T.ex. inom sjukvården? Man får ta seden dit man kommer!
      Vill man inte acceptera det har man valfriheten att åka tillbaka hem till sin egen kultur. Få skulle sakna dem!!

     • Privat ska man få gå klädd precis som man vill. Jag vill se mer variation i människors klädval. Jag gillar olika.

      Om du kräver att personer som vill gå klädda på vissa sätt ska ”återvända till sin egen kultur” så är dina krav lika intoleranta som dessa kulturers. Du har blivit det du är mot.

 101. (Ååå så trevligt med lite nya klädsel ända som fattas är ett ninja svärd så har vi ninjor på badhusen ) (ironi)

 102. Handeln ställer upp för den rådande värdegrunden. Det finns naturligtvis pengar i det och klapp på huvudet av MSM.

  Nazistuniformerna i Tredje riket levererades av Hugo Boss. Vi får se när Hugo Boss börjar sälja vita nattskjortor och dito virkade kalotter.

 103. Varför inte vara riktigt radikala då man ändå har bestämt sig för att vara islamkramare. Börja även sälja kyskhetsbälten, svärd för halshuggning av otrogna, lyftkranar att hänga homosexuella i och piskor för att straffa olydiga kvinnor och barn.

 104. Men kom ihåg följande: Det förekommer ingen som helst islamisering av Sverige! Att säga det är inte PK och helt förbjudet. Man kan/kommer att bli utkastad från sociala medier, jobb och föreningsliv. Sålunda, stäm in i kören nu: Inga rasister på våra gator! Är du islamofob eller?

 105. Tack för infon. Jag har ändå tröttnat på Stadiums sortiment men det här gör att varken jag eller någon annan i min familj kommer att handla på Stadium igen.

 106. In och skriv på deras Facebook vad ni tycker. Audi avslutade snabbt samarbetet med Kakan när protesterna blev för högljudda. Företag räds negativ publicitet.

  • Hehe ja skulle inte förvåna mig, tror till och med att ultraljudet/bilder på fostret redigeras så ungen förses med en liten söt slöja om det nu skulle visa sig att det är en flicka.

 107. Jäklar också, brukar köpa mina skor på det stället men nu är det slut med det.

  Skulle jag mot förmodan hamna på samma bad som en burkiniförsedd kvinna så skulle jag omedelbart avlägsnat mig ifrån det badet och ALDRIG titta tillbaks.

 108. Är väl egentligen inget chockerande med detta, det följer ju bara planen om Sverige som muslimsk diktatur. Däremot kommer jag aldrig mer handla på stadium.

 109. Det är samma sak som att jag hade bjudit in tusentals hästmyror till min kåk och sen hade sett till att virket i stockarna är fuktiga så att de snabbt kan föröka sig och äta upp hela kåken

 110. Priset är väl i paritet så att sos betalar för alla 6 flickor i varje familj. I mina ögon verkar det dock vara svindyrt.

 111. Antar att Angelica Larsson, press-och informationsansvarig på Stadium bär dessa kvinnoförnedrande plagg dagligen. Hon kan ju sända en tanke till de frihetsälskande kvinnorna i Mena som kämpar MOT dessa religiösa plagg och döms till fängelse eller stening.

  • Älskar man valfrihet i klädsel kämpar man inte mot särskild klädsel – man kämpar för att få välja sin klädsel själv.

   • Men att välja själv betyder just detta och inte att nån patriark i familjeklanen ska peka med hela handen hur det ska vara.

    • Ska jag behöva gå igenom detta igen?

     Islam är formaliserad i Koranen. Det är en skrift nedtecknad för hundratals år sedan av en man någonstans i Mellanöstern. Denna skrift har i sig ingen förmåga att tvinga människor att göra på ett eller annat sätt. Endast människor äger denna agens. Människor som själva väljer sin klädsel.

     Har den tjocka boken som innehåller alla Sveriges lagar lika mycket makt över människor? Nej. Den innehåller nedtecknad information om vad vi som människor kommit överens om vad som är OK och inte OK att göra. Återigen – människor beslutar och böckerna dokumenterar besluten.

     Om man tror att böcker i sig har makt över människor behöver man nog undersöka huvudet. Böcker är enbart böcker.

     • Du kanske kan tala om det för imamerna..

      Följande uppmaningar predikas i alla moskéer,varje dag, av muslimernas Imamer:

      ”Döda de otrogna var du hittar dem.” (Koranen, vers 2:191).

      ”Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” (Koranen,vers 9:123).

      ”När tillfälle ges, döda de otrogna var du fångar dem.” Koranen,vers 09:05…

      ”Någon annan religion än islam är inte acceptabel.” (Koranen,vers 3:85).

      ”Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” (Koranen, vers 9:30).

      ”Stympa och korsfäst de otrogna om de kritiserar islam” (Koranen,vers 05:33).

      ”Straffa de otrogna med kläder av eld, hakade järnrör, kokande vatten, smält deras hud och bukar.” Koranen,vers 22:19).

      ”De otrogna är dumma, uppmana muslimerna att bekämpa dem.”
      (Koranen,vers 8:65).

      ”Muslimer får inte ta de otrogna som vänner.” (Koranen,vers 03:28).

      ”Terrorisera och halshugg dem som tror på skrifter andra än Koranen.” (Koranen,vers 08:12).

      ”Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.”
      Koranen,vers 8:60).

     • Nu tror jag att du just fick 1.800.000.000. muslimer emot dig..”böcker är enbart böcker”..

   • ”..särskild klädsel” kämpar kvinnor för att slippa med risk för sina liv i länder utanför Europa.
    Definition på valfrihet är något annat.

 112. Bingo Stadium. Money talks men varför inte gå ett steg till och börja sälja heltäckande Burka. Bra att ha om det blir sandstorm. Det finns säkert teknik att åstadkomma sandstorm och det vore ju dubbel bingo att tillgodose muslimers önskan att leva i hemmiljö.
  lite OT Holländska järnhandlare sålde taggtråd till tyska förvaltningen som behövde taggtråd till ett Holländskt koncentrationlager Westerbork ! Detta hände under okkupationenen 40-45
  Money talks Stadium. Bah !

 113. Överhuvudtaget köpa kläder, kepsar och skor med sportmärken på och se ut som en gängkriminell är inte min melodi. Vem vill se ut som en rapartist med narkotikaproblem och springa runt och upphäva gutturala läten? Hederskultur och våld är starkt besläktat med sportlogotyper.
  Jag tycker burkini passar bra i den butikskedjan.

  • Många ser ut som vandrande reklampelare, Ibland ser det komiskt ut när de sprätter runt så att alla ska se vilka märken de har på sina sportkläder/skor.

   • Det är pinsamt. Speciellt som de är lite överviktiga och den enda motionen de får är när de går mellan köket, datorn och den lokale langaren.

    • Men det är inget nytt, det började för många år sedan. I yngre dar brukade jag ibland vara ute och springa, och jag föredrog skogen. Andra valde att springa runt i området där de bodde så att grannarna skulle se hur de var klädda.

 114. ”Vi tar ingen ställning inom religion eftersom det inte rör sportens värld. ” Du komma aldrig nånsin vinna en sim tävling ikläd burkini , så du har fel det rör sportens värld väldigt mycket .

 115. De får klä sig precis som de vill privat. Men befinner man sig i det offentliga rummet är vår klädkod att man inte döljer sina ansikten och huvud. Vårt samhälle bygger på att man skall kunna se vem det är man har att göra med. Det är en yttring av demokratin. Men eftersom där inte finns några demokratiska länder i den muslimska världen har de ingen förståelse eller respekt för vårt synsätt. Har man inte det skall man som sagt åka hem. Där kan man bada med kläderna på bäst man vill.

  • jag har slutat gå till badhuset. det är inte trevligt med alla dessa afrikaner/araber i bassängen och omklädningsrummet. araberna duschar med kalsongerna på. inte använder dom badbyxor heller. kalsonger + bermuda-shorts är det som gäller. bakterienivåerna slår nya rekord.

   • Har full förståelse för din inställning. Renlighet och ordning tycks vara okända begrepp för de nämnda.
    Jag tror de flesta helst såg att de badade i sina skitiga kalsonger i något lämpligt hav. Då skulle saltet åtminstone ta kål på en del av bakterierna.

 116. ”Vi tar ingen ställning inom religion eftersom det inte rör sportens värld”, det är väl EXAKT detta man gör genom att börja sälja ett religiöst plagg?!?

  • Tillgång och efterfrågan. Om det inte finns någon tillgång men det finns efterfrågan, varför skulle ett företag då inte ta in det plagget? Ärligt talat vore det att ta ställning om man inte tog in det då…

 117. Varning till alla hysteriska kommentatorer här,Gå inte in på en dykardräkt eller liknande,mängder med badplagg där som täcker hela kroppen 😲

 118. Slöja och Burka betyder. ”jag har bara sex med muslimer” I Sverige idag finns det 140 000 extra män. I Malmö har svenska män inte en chans ens att få dricka en kopp te med en muslimsk kvinna. Däremot kryllar det av muhammedane som får ha sex med kristan svenska kvinnor. – Att bara Burkini är dessutom ett politiskt ställningtagande eftersom Islam inte är sekulär. På gator och torg i Malmö gäller arabverlagen. Inte svensk grundlag. Stadium bara eldar på den politiken och det ställningstagandet. Stadiums ledning är DN-skadade.

  • Det Stadium säljer med sina burkinis är att kvinnor skall minska risken för sexuella trakasserier och våldtäkter i det mångkulturella Sverige när kvinnor vill besöka skattefinansierade simhallar. Inget annat.

 119. Ikano äger 25 % av Stadium. Undrar om Kamprad någonsin skulle gått med på att sälja dessa islamistplagg i Stadium??? Kamprad och hans visioner om det goda samhället dog med Kamprads avslut i jordelivet. (Men tack i alla fall för allt gott du åstadkommit i Sverige och flertalet länder ute i världen)

 120. Hur är det med niqab med remsa för ögonen? Finns de campingavdelningen bland tälten?
  Alltså, Stadium; driv inte detta för långt, vi svenskar är inte bundna till att handla i era butiker.

 121. Hur går det för kvinnor som inte väljer att använda Stadiums burkini på våra skattefinansierade simhallar?

  Kanske Stadium till och med råder kvinnor att bära deras burkini för att undvika trakasserier och våldtäkter av kvinnor på skattebetalarnas simhallar i sin marknadsföring inom kort?
  Det vore ju ingen lögn om Stadium marknadsför sina burkinis som våldtäktsskydd i alla fall.

 122. Smidiga fallskärmar , som maskeras som midjeväskor , vore nog ngt som dessa kvinnor hade större nytta av…eftersom dom ideligen kastar sig ut från balkonger …

 123. Där girigheten och den dåliga smaken övertrumfar alla seriösa kvaliteter och affärsegenskaper, normaliseras ännu ett stycke av det systematiserade och teokratiskt härledda förtryck Stadium nu via sitt bisarra sortiment stoltserar med att tillhandahålla.
  Inte utan att man anar att det ordinära kundsegmentet successivt viker…
  Andreas.

 124. Jag kan förstå det marknadsmässiga beslutet att göra detta. Det är utan tvivel en växande marknad…

  För ett par dagar sedan stod jag och hängde på Nacka Forum. Uppskattar att mot var tredje besökare hade utländskt påbrå. Huruvida de var kristna eller inte är svårt att säga, såg inga täckta ansikten. Men det är tydligt att ”efterfrågan” förändras.

  Skillnaden mot 10 år sedan är slående. Det är också slående vad våra politiker gör mot landet. Kände mig som en sorgsen och övervintrad dinosaurie. Men jag vet att jag inte är ensam. Det värmer.

  • Är man utlandsboende så är det en stor chock varje gång man kommer ”hem”. Var kommer alla dessa människor ifrån.

   • Jaa, var kommer alla dessa människor ifrån?

    Visst är det intressant att vara främling i såväl utlandet där du bor och även här där du borde bo om man ska hårdra vad många på detta forum anser om invandrare.

    Det som majoriteten av svenskarna har missat grovt är att de borde göra skillnad på folk och folk.

    Värderingar och religion i kombination är de faktorer som borde utgöra minsta gemensamma nämnaren.

    Hade den korkade majoriteten av denna befolkning gjort rätt från början så hade landet varit befolkat av folk med ungefär samma beteende och kultur som svensken i allmänhet om man bortser från inmundigandet av halvrutten fisk som kallas surströmming.

    Men hör och häpna, det finns invandrare som t.o.m äter surströmming.

    Vi som bor här året runt undrar också var alla människor som aldrig någonsin blir kompatibla med svenska folket kommer ifrån och varför de överhuvudtaget är här när de borde befinna sig i MENA länderna där de verkligen hör hemma och är kompatibla..

    javisst ja! där finns ju inga hål i väggen med maskiner som spottar ut pengar helt utan motkrav och ej heller finns tillgång till gratis bostäder i privilegierade områden a la Nacka och Saltsjöbaden.

 125. Stadium är nog inte ensamma om att anpassa sig. Det är vad vi kan förvänta oss av ett vinstdrivande företag på en konkurrensutsatt marknad. Det är inte mot dem vi ska rikta vår frustation utan mot de som gör att efterfrågan på burkini finns överhuvudtaget.

  • Lite förenklat kan man säga att staten ska förse oss med det vi behöver och marknaden med det vi vill ha.
   Enligt mig kan det bli fel i båda lägren…

   • Vet inte var du fick detta ifrån. Men, om staten sätter upp korkade spelregler så bör man inte bli förvånad om företag anpassar sig. Staten är alltså inget att luta sig mot. Den är i det här fallet orsaken till problemet.

 126. Vore intressant att återkomma om ett år och se hur många av er som säger att ni ska bojkotta som då verkligen gjort det.

 127. Burkini är inte ett optimalt plagg att bära när man utövar idrott.
  Ska dem börja sälja lusekoftor också?
  Inte ens Petter Northug bär lusekofta i skidspåret, han måste alltså därför vara religiös enligt Stadium?

 128. Nu säljer de inte mer burkinin – ”Det blev någonting fel”, säger press- och informationsansvarig Angelica Larsson,…

  Det lönar sig att påpeka att detta inte var en god idé.

  • Jag också och alla mina bekanta! Vi måste givetvis hjälpas åt att motarbeta smygislamiseringen, som är en våldsideologi!

 129. Precis som Intersport och Nike är Stadium inget annat än fruktansvärda, ignoranta kvinnohatare! Allahs ord, vilja och lag är lika viktig och högaktad för muslimer som Jesus är för kristna? Då straffet för att lämna Islam är döden så är den inte en ideologi du kan välja att tro eller inte tro på hur man vill. Islam är INTE heller någon lokal trosuppfattning där man kan uppleva ett minoritetsförtryck lite här och där. Allahs ord, vilja och lag är samma i Sverige som i Saudiarabien.

  Allah tillåter våldtäkt:

  Koranen 24:33: Tvingen icke edra tjänarinnor till otukt, för att söka förvärva det jordiska livets vinning, om de vilja leva kyskt! Men om någon tvingar dem, så är Gud förvisso överseende och barmhärtig, sedan de tvungits därtill.

  Koranen 2:223: Edra hustrur äro en åker för eder; besöken alltså eder åker efter behag.

  Sunan Ibn Majah 1853: Ingen kvinna kan uppfylla sin plikt mot Allah tills hon uppfyller, (fullbordar) sin plikt mot sin man. Om han ber henne (om intimitet) även om hon är på sin kamelsadel, bör hon inte vägra.

  Jami at-Tirmidhi 1160: När en man kallar sin fru för att uppfylla hans behov, låt henne komma, även om hon är vid ugnen.

  Allah tillåter misshandel:

  Koranen 4:38:Och vad dem beträffar, av vilka I frukten uppstudsighet, så varnen dem, skiljen dem från bädden och agen dem, men om de då lyda eder, så söken ej sak med dem! Gud är förvisso hög och stor.

  Allah halverar en kvinnas värde:

  Koranen 2:282: Tillkallen därvid två av edra män som vittnen, men kunna ej vittnena vara två män, så vittne en man och två kvinnor av dem I godkännen som vittnen, på det att ifall den ena av dem skulle fara vilse, den andra må påminna henne.

  Sahih al-Bukhari 2658: Profeten sade, ”Är inte en kvinnas vittnesmål lika med hälften av en mans?” Kvinnorna sade, ”Ja.” Han sade, ”Detta är på grund av brist, (otillräcklighet) på en kvinnas intellekt, (mentalitet).

  Precis som Intersport och Nike, som valt att sälja burkinis och niqab så representerar ni på Nike den största människoförtryckande, antisemitiska ideologi i världens historia. Hur vågar ni behandla kvinnor på detta sätt?

 130. Angelica Larsson och ägarna Eklöf gör precis de påstår sig inte göra. Ta politisk och religiös ställning. Av en av två orsaker, antingen är de så korkade att de skiter i det eller så tror de att de kan tjäna pengar. I båda fall är jag mer än övertygad om att de har gjort en riktig missräkning.

 131. Enligt säkra källor ska det feministiska företaget stadium även börja sälja kyskhetsbälten!
  I metall eller läder, samt en variant i silke för dom känsliga.

 132. Dessa extremt svartsjuka muslimska män tror på fullt allvar att ändra män vill titta på deras packor… 😂

  Ju mer dom täcker sig destå bättre..

LÄMNA ETT SVAR