Storbråk mellan ”grupperingar” i Örebro – en person intensivvårdas på sjukhus

584 Shares

Vid 15:45-tiden på tisdagen utbröt bråk mellan ett stort antal personer på olika platser i Örebro. Polisen talar om två eller flera ”grupperingar” som hamnat i konflikt med varandra men vill inte precisera sig mer än så.

En person skadades allvarligt och vårdas nu på USÖ-sjukhusets intensivvårdsavdelning. Den händelsen rubriceras som mordförsök. Polisen vill inte uppge vilket vapen som använts i det fallet eller under gatustriderna i övrigt.

Sammandrabbningar ska bland annat ha utspelat sig på Järntorget, i Slottsparken och Oskarsparken. Några av brottsplatserna har spärrats av.

Polisen är förtegen om de inblandade grupperingarnas profil och hur många individer som varit inblandade men uppger att det rör sig om personer i 20-årsåldern. Det finns inga uppgifter om gripanden men polisen uppger att man förhört några personer i anslutning till upploppen.

584 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.