Stort globalt motstånd mot migration enligt ny studie – bara 14% för en ökning

Delningar

De nya siffrorna från Pew Research Center visar att en klar majoritet i de 27 länderna som omfattas av studien är mot dagens situation.

Generellt uppger 45 procent att färre eller inga migranter borde få flytta till deras land. 36 procent anser att dagens nivå är lagom. Bara 14 procent vill att deras land ska ta emot fler.

I Europa finns störst motstånd i Grekland där 82 procent vill ha färre eller inga fler migranter. På andra plats kommer Ungern med 72 procent följt av Italien med 71. Sverige kommer på en femteplats med 52 procent efter Tyskland med 58.

Utanför Europa är det i Israel man är mest negativt inställda till migranter – där vill 73 procent ha färre eller inga fler.

2017 levde 258 miljoner människor utanför deras födelseland, vilket är rekord och en kraftig ökning från 153 miljoner 1990.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

200 KOMMENTARER

 1. 14%, det är 14% som ännu inte drabbats av ”mångkultur”, eller sett det i verkligheten. Det är 14% som fortfarande lever i villfarelsen att detta är något ”gott” och något ”vi har råd med”.

  Men även de lär drabbas, förr eller senare, och då kommer även de att inse. Största problemet är att få folk att koppla samman SD och MINSKAD INVANDRING. Sen är det steg två som gäller, att börja skicka hem alla de som inte har här att göra.

  Och med det då menar jag inte skötsamma asiater som jobbar, betalar skatt och bidrar till vårt samhälle, utan alla de kriminella parasiter som lever på brott och ser Sverige som ett paradis för deras kriminella verksamhet.

 2. Hur kan någon människa med mer än 90 i IQ vilja ha mer invandrare från tredje världen? Nä det finns inte. De gapskrikande vänsterextremisterna som vill ha mer islam och mer tredje världen når ju som bekant inte upp till den nivån. De ligger under 80 i IQ och som alla vet är de mentalt förståndshandikappade.

 3. En demonstration i Ottawa, Kanada i helgen mot ”Global pact”.
  De sista minuterna före slutet tas Sverige upp flera gånger som ett avskräckande exempel på en okontrollerad migration. Också alla no go-zonerna tas upp.
  Sverige kallas för ”A SHITHOLE” !!
  https://www.youtube.com/watch?v=Rbvc-tuOShY
  Så ser världen på oss idag tack vare att de sista f*rrädarregeringarna har gett sig f-n på att förinta Sverige!

  • Löfven får det svårt nu med sina miljöpartister och kommunister. Hoppas att man slipper se den där vidriga,vämjeliga, vedervärdiga kärringen Isabollan Lövhög mer. Hennes miner och kroppsspråk när Jimmie Åkesson debatterar är så stötande och provocerande att man nästan får blodstörtning. Väck med den karringen, jag tål inte se fanskapet.

   • Inte jag heller. Tycker nog samma sak. Så fort man hör henne öppna sin förvirrade käft får så får man ju ångestpanik direkt. Måste ha en Whiskey direkt.

   • Nyval och MP åker, sedan kan Sverige köra socialismen på soptippen. Dom fick fyra år och se vad de gjort med moder Svea dessa oanständiga.

    • Vid valet i år var jag helt övertygad att de skulle åka ut och skålade för det, men tyvärr fick de stödröster . Av vem kan man undra ? Troligen sossar. Nu ber jag att få slippa se dessa idioter som Gurran Frigolit och Hizbollan Lövhög. Tvi vale.

  • Ja det där måste Morgan stoppa. Vilken tuva han nu gömt sig under. Någon som sett honom de senaste tre månaderna. Lön ska han ha i alla fall.

 4. De som bor närmast Arabstaerna och Afrika vet vad de får in för personer och om de vill underordna sig deras system samt väldigt lite eller inga bidrag alls. Eftersom de vet det så är inte intresset så stort att stanna här och värdarna vill inte stå med mössan i näven och betala. Så de blir världshus förbi i riktning mot Sverige.

 5. Jag tillhör de 14% och jag är min skäl en stolt global världsmedborgare som tycker att det ska bli ytterst skönt att bli avlöst! Nu är det våra framtida ”gästers” tur att berika våra kvinnor.

 6. Överstatliga beslut har alltid försteg i nutid.Enskilda stater och deras invånare lyssnar ingen på.Dessa siffror visar med all tydlighet vilken fråga som är ledande när nya kritiska partier vuxit sig starka.men överstatliga organisationer bryr sig inte. Än. Annars vore det en uppgift värdig FN att på skarpen ta itu med alla dysfunktionella stater som gör livet till ett helvete för sina medborgare.
  Det gick ju att kraftsamla på femtiotalet och verksamt bidra mot kommunismen i Koreakriget.

 7. 14%! Inte så farligt! Var rädd att det var fler!
  Då är bara frågan vad man ska göra åt de drabbade!
  Det är ju trots allt, som en/en dödlig sjukdom som i första hand dödar i de drabbades omgivning!

 8. Konsekvens som en funktion i hjärnan är färdigutvecklad i 20 års åldern, fast för en del kan det ta ännu längre tid.
  Därför skall man inte ta för givet att ”unga” har svaret på komplexa frågor. Oftast kan dom inte ta hand om eller försörja sig själva, ännu mindre ta hand om andra.
  En del har just lämnat hästen i stallet och har massor med känslor i kroppen som måste omsättas på något nytt.
  Det här vet V, MP och PK media, men använder deras irrationella tänkande för egna syften. Dessa partier vill även sänka röståldern och SR/SVT bidrar med att fylla kanalerna med naiva, barnsliga tramsprogram för vuxna där vuxna gestaltas som om dom hade en diagnos.

 9. Står för ökad invandring! Vi behöver ju en höjning av IQ-snittet!
  Vi behöver ökad längd, 14 cm i snitt är för dåligt för våra kvinnor.
  Inte undra på att kvinnor och hen står och välkomnar med skyltar.

  • Trams ! Alla vet att Menafolken har lägst IQ i hela världen och gubbarna är omskurna och vidriga och ändå drömmer du om dessa misslyckade typer som bara vill slåss och skjuta ner varandra. Jak vara micket besviket på dik.

 10. Malena Ernmans dotter Greta listas nu som en av årets mest inflytelserika tonåringar.
  https://www.expressen.se/nyheter/klimat/greta-15-listas-som-en-av-varldens-maktigaste/

  Därmed kan man väl säga att hon degraderats – för någon vecka sedan utsågs hon som Jesus efterträdare . . hahaha!

  Fast . . kan hon ge mig ett trovärdigt svar på min fråga, så kanske jag överväger att gradera upp henne ett par pinnar:
  – Greta, hur många bilar och rykande fabriksskorstenar fanns det när inlandsisen smälte bort?
  ; )

 11. Kuwait och alla andra gulfstater vill heller inte ta emot några migranter. Gulfstaterna anser sig vara för värdefulla och det blir för dyrt för migranterna att bosätta sig där samt att det inte är rätt att ta emot människor som inte är som dem.

 12. OT
  Våran pajaskung gör sin årliga arbetsinsats idag.
  Nä bort med skräpet och inför en republik med en stark president!

 13. De tre tjejer som håller skylten skulle jag ge speciell behandling genom att konfiskera allt som har och äger inklusive trosorna de har på sig och göra upp på en betalningsplan på 30 år då allt utöver existensminimum går till svenska folket.
  Som en sorts kompensation, eller bot för uppvisad idioti och aningslöshet.

 14. Kåta fjortisar gör sej icke besvär.
  Deras barn kommer att hamna mitt i ww3.
  Jag skall inte dra några detaljer om det.
  Men ingen kommer att överleva.

 15. Jag har jävligt svårt att tro att man vill fylla sitt land med folk långt ifrån ens genetik och stora kulturella skillnader, om man inte är batikhäxa. Godhetsknarkarna vet man ju redan pratar strunt. Det är ju redan bevisat att folk flyttar så fort ett område har blivit invandrartät.

 16. 3 naiva tjejer som är förda helt och hållet bakom ljuset av MSM.

  Det är människor som dessa som läser kvällspressen och tror dom är upplysta.

 17. Det spelar ingen roll vad folkmajoriteten vill, de fortsätter att rösta på politikerna som ger blanka fasen i folkets öde. Politikerna har aldrig röstat på folkviljan; åtminstone inte sedan dårarna Friggebo och Westerberg härjade som värst. Inte för att politikerna var speciellt lyhörda tidigare heller, men då fanns det åtminstone en strimma förnuft och konsekvenstänkande för vad som var Sveriges och svenskarnas väl och ve.

 18. Som ekonom är det svårt att förstå hur en massiv import av outbildade, ID , ursprung och ålderslösa, bidragsberoende personer (95% män) som anser att det viktigaste i livet är att man ber 5 gånger per dag kan tillföra ett hög utvecklat land som Sverige något som helst positivt.
  Asylinvandring ska enbart skötas av FN via kvotflyktingar av i flyktingläger först ID konfirmerade riktiga flyktingar med prioritet på kvinnor och barn. Temporära uppehållstillstånd endast och man åker hem om/när dennes lands konflikt är under kontroll. Undantag från hemresa kan göras endast om flyktingen har specialistkunskaper som efterfrågas av det svenska näringslivet.

  • Industriländer behöver ännu mer invandring för att välfärden ska överleva. Det förklarade FN:s generalsekreterare António Guterres under sitt inledningstal i Marrakesh i Marocko på måndagen, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.
   http://www.friatider.se/fn-v-stv-rlden-beh-ver-mer-invandring-f-r-att-verleva
   allt börjar bli bakvänt, gamla floskler tas fram igen att vi behöver invandring..
   rätt säker på att om vi tar bort alla främlingar som är samhället till last så hade vi haft det ganska bra, vårdplatser hade räckt till vår egen befolkning osv lågbetalda yrken idag hade haft en bättre löneutveckling och därmed varit mer attraktiva osv fördelningen av ekonomiska resurser hade varit en annan..
   välfärden hade räckt till helt enkelt om inte så mycket resurser gått till främlingar dvs hittills har de endast inneburit kostnader, som grupp är de inte självförsörjande.
   ekvationen går inte ihop, vet inte om man skall skratta eller gråta folk är dumma i huvudet om de förespråkar mer invandring..

 19. Migrationen är en sak, men invasion av länder som tillandahåller livslång försörjning plus alla andra faciliteter är en annan sak. De är väl ingen som migrerar till Kongo, Etiopien eller Kurdistan…..

 20. Ska bli intressant att se hur många som är för invandring om ett år from idag 10 dec när Global compact har satt sig i dumgökarnas hjärnor.

 21. Kan läsa på Svt Text en ökad antisemitism i Europa. Jag ser bara en orsak.
  Kan också läsa på friatider att FNs generalsekreterare säger att västvärlden behöver mer invandring för att överleva annars kan välfärden i utvecklade länder kollapsa.

 22. Undrar bara om någon av tjejerna på bilden skaffat sig en kebabkafir och skaffat ungar med för i så fall så är det befogat med banderollen dom håller i!

 23. Tänk vad bra de har dom 30-åriga ensamkommande barnen. Lämnar fru och barn sätter sig på ett plan eller tåg välkomnas av ett gäng söta tjejer med inbjudande skyltar. Har roligt med svenska tjejer några år och får det mesta av stat och kommun. Efter några år kommer fru och barn samt övrig släkt till Sverige.

 24. Mindre importer!!? Det tåget har gått!!!! Försök att rädda det som räddas kan. 82% valde, utan tvång att detta skulle vara livet på en pinne!! IDIOTER!!!!!

 25. Om 5 år kommer landets befolkning ökat till över 12 miljoner och samtidigt är vi inne i den ”lilla istiden” med flera år utan sommar. Hoppas alla vindkraftverk och solpaneler är effektiva då.

 26. Många europeiska politiker tycks ha glömt vad som hände Ceauscescu när det rumänska folket tröttnade på att bli nonchalerade.

 27. För att göra en dylik undersökning relevant bör man skilja på asylmottagande och reguljär migration såsom arbetskraft och studenter samt dessas anhöriga. En migrant är även en svensks make/maka från ett annat land.

   • Nej, det kan lika gärna vara en SD anhängare och en thailändska.

    Trångsynt?

    Du vet vi reser mer och mer både privat och i jobbet. Min fru exempelvis är från USA, således en migrant. Även mitt förstfödda barn räknas som invandrad då födseln skedde i USA.

    Vad jag menar är att det är skillnad på migranter och asylsökande. Min fru började jobba från dag ett och således har hon bidragit mer än de flesta eftersom hon är nettobetalare till välfärden.

     • Uppenbarligen inte med tanke på din kommentar. Faktum är att hela debatten ofta är fördummad från både höger och vänsterhåll.

      Att diskutera migration och migranter som en homogen grupp leder inte till något konstruktivt. Man måste skilja på äpplen och päron.

     • jaja islam skall inte diskuteras med termen muslim utan vi måste även skilja på muslim vs muslim..

      gissar din fru inte fick några förmåner alls de första två åren utan det var du som fick stå som garant för uppehälle !
      inga förmåner som svenska kurser eller annat erbjöds av staten och först efter två år var hon välkommen in i värmen av svensk välfärd till skillnad mot de troglyter som får välfärd från dag ett..

     • Hon blev ju erbjuden SFI, men hon jobbade istället och pluggade svenska kvällstid pä distans.

      Och ja, jag fick garantera kost och logi vid intervjun på konsulatet.

     • Nej, jag delar inte deras och SDs extremt marknadsliberala/nyliberala politik. Bortser man från asylfrågan så är C och SD de 2 partierna som står varandra närmast politiskt i en rad frågor.

     • SD marknadsliberala?? SD likt de andra partierna har ekonomiska talesmän som samtliga är skolade i Keynes irrläror och de begriper inte ett dugg vad som sker nu med reset, skuldavskrivningar återgång till guld och nermontering av centralbankssysystemet. De saknar helt utbildning likt de flesta av dagens universitetstutbildade som är inskolade i ett system och inte utbildade och det systemet har bara några månader kvar.

 28. Bara kommunisterna på spexpo som vill fylla landet med mussar
  För att kunna orera om sina påhittade högerspöken och mjölka staten på penningar!!!

 29. Man kan inte påstå att FN lyssnar på folkviljan med sitt ”The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” (GCM). Tvärtom.

 30. Vill man ha ett tryggt land och behålla den välfärd man betalat till, ja då måste man stoppa migrationen från MENA-länder, då detta inte går att förena!!!

 31. 82 % av Sveriges befolkning vet inte sitt eget och sina barns bästa. De spelar roulette med sina barns och barnbarns liv.

 32. En majoritet av svenskarna vill alltså inte ha fler invandrare. Ändå fortsätter man att rösta på partierna som vill släppa in fler.
  Då måste man ju anse att 7k-röstarna är korkade (milt uttryckt)

 33. OT:
  SVT:s granatvarning hånas: ”Förr visade man kvarglömda adventsljus

  Idag informerar SVT sina läsare om vilka skador som handgranater kan orsaka en familj som äter middag i sitt kök. I sociala medier driver man med artikeln, eftersom juletider brukar innebära varningar om kvarglömda adventsljus.

  http://www.friatider.se/svts-granatvarning-h-nas-f-rr-visade-man-kvargl-mda-adventsljus

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-stor-skada-kan-en-handgranat-gora

 34. Jaha, så tänker EU . . Demokrati? NEJ!
  ”EU kommer att skriva under avtalet den 19 december. Detta tänker EU göra trots att flera medlemsländer (Österrike, Italien, Ungern och Polen bland andra) motsätter sig det. Dimitris Avramopoulos förklarade då att han överhuvdtaget inte bryr sig om det och sa, ordagrant:
  ”Jag bryr mig inte ett dugg om vad några medlemsländer skriver i sina uttalanden.””

  https://svegot.se/2018/12/10/eu-parlamentariker-gripen-i-marocko-protesterade-mot-migrationsavtalet/

 35. Vad är det för idioter som vill ha invaderande parasiterande IQ-befriad sörja, som dessutom har med sig den stora obehagliga pissreligionen Islam med dess kvinnofientliga kultur i bagaget. Våra svenska kvinnor bävar när denna sunkiga andrasortering av obehagliga varelser av hankön sätter igång sina gruppvåldtäkter i parti och minut, och våra myndigheter ser ut som fågelholkar och tar mer eller mindre detta avskrap i försvar och skyller det mesta på socialt utanförskap eller något annat dravel. Nej sanningen är att detta skit som kommit hit ifrån Mena-regionen och Afghanistans bergs och sandhålor är för det mesta varelser som ej går att betrakta som människor, fråga våra gruppvåldtagna svenska kvinnor. Resurser till denna fridstörande obehagliga sörja verkar det finnas hur mycket som helst av, alltmedan våra gamla och sjuka får ligga i sina nerpissade blöjor och hålla till godo med microvärmd ”kråkmat” då resurser saknas. Vad är det som hänt med oss svenskar som inte reagerar med att sparka ut det styrande PK-patrasket tillsammans med dessaa obehagliga importerade skitmänniskor ?
  SPARKA UT DET PARASITERANDE SKITFOLKET OCH PK-PATRASKET TILL DOM SKETNA SANDHÅLOR DOM HÖR HEMMA I ?

 36. 82 % av den Svenska hjärntvättade idiotbefolkningen vill tvärtom ha mer av rån, knark,knivdåd,skottlosning,bilbränder,granatkastande,pedofili,våldtäkter,mord och åldringsrån eftersom de röstade för vidöppna gränser och fortsatt illegal massinvällning av bidragstörstande kriminella MENA-varelser.

 37. Såg dokumentären om det socialistiska experimentet i Jonestown där en maktgalen sektledare ledde hundratals hänförda medlemmar till självmord. Han pratade i högtalare om nätterna och alla var tvungna att visa sin lojalitet mot honom oavbrutet. Barn angav sina föräldrar ifall de hörde något som inte var ”politiskt korrekt”. Etc.

  Hårstråna i nacken reste sig eftersom det fanns så många likheter med situationen i Sverige idag.

 38. Jag vill att alla invandrare ska åka hem till sina egna nationer och sen inte ta in några fler för all framtid eller hundratusen miljarder år. Dvs negativt X (där X = invandrare och icke etnisk Svensk).

 39. Härliga siffror!
  Annie Lööf har dock anledning till tårar. Mätningen riskerar att sänka center rejält. Hur George Sorros regerar för det här finns ingen anledning att fundera över. Han har aldrig gjort något gott som jag kommer på.

 40. Så det är alltså hela 48% som vill ha in fler asylfuskande vuxna män ifrån MENA länderna ?

  Är det värdegrunden som spökar igen ?

 41. Grattis. Detta är precis vad vänstern ville uppnå med islamiseringen – att få folket kritiska mot ALLA utlänningar. Trots att det bara är två specifika grupper som inte klarar samexistera konstruktivt med övriga. Nu har de till slut skapat RIKTIG främlingsfientlighet så att de har en verklig fiende istället för som tidigare bara ett spöke.
  Till mina högervänner vill jag påminna om att inte låta er luras. Rikta er eventuella kritik mot islam och mot följderna av romers utanförskapskultur, men bli inte inskränkta hillbillys för då blir det lätt för vänstern att avfärda oss!

  • Inte riktigt, det jag observerat under den tid jag läst & skrivit på Samhällsnytt är att påfallande många här har lång erfarenhet av andra folk och andra länder. Många är beresta, har bostäder utomlands, utlänsk fru, vänner eller jobbat runt om på klotet.
   Tror det finns långt mer ”knowhow” om andra kulturer här än på vänsterforum.

   • Ja, min fru är Slovakiska, jag har bott i tre olika länder, men aldrig upplevt så idiotiska svinaktiga korrumperade politiker som Sverige har nu. Det är min know-how, som dock inte är till någon nytta i det svenska helvetet.

 42. SVT Kör illustrerad klimatångest all sändningstid 7 dagar i veckan för att människor skall fundera över väder
  och vind när samhällsfunktionerna
  faller ihop och brottsligheten eskalerar.

  • Allt för att ta bort diskussionen om FN avtalets konsekvenser.

   Snart visa dom kossor på bete under bästa sändningstid..

  • Det är fan i mig en total intellektuell kollaps. Klimat är medelvärdet av allt väder under 30 års tid. Kan någon här finna något medelvärde på vårt klimat som orsakar några problem som ens är värda att prata.

   Ni som är 30 år gamla, kan ni finna något i ert liv där vädret har orsakat problem för er som gör att ni har svårare att leva idag än för 10 år sedan eller 20 år sedan?

   Det fanns mer problem på jorden för 50 år sedan, för 60 år sedan, för 70 år sedan än det finns idag i precis alla avseenden.

 43. Östra Europa blir oasen för alla oss som vill ha ett normalt liv i ett samhälle där man kan andas och inte behöver se sig om över axeln hela tiden.
  Låga skatter, bra fungerande sjukvård, bra skolor med ordning och reda, kyrkan viktig, låg brottslighet, ingen oro bland kvinnor att gå ut på kvällar och nätter, skjutningar och handgranatsattacker icke existerande, inga moskéer eller böneutrop, lägst arbetslöshet och alla länder ligger i topp när man mäter högst BNP per capita och högst BNP tillväxt i EU.
  Den västra migranttäta delen av EU tappar stadigt på alla positiva områden och toppar de dåliga, skjutningar, bidrag, narkotikaflöden , mord, våldtäkter som alla växer kraftigt och snabbt. Sverige är värst i klassen.

  • Om man är väldigt ung, bor helvitt och aldrig är inne på alternativa sajter så är man nog rätt ovetande om hur det ser ut(?). Pappas DN att läsa till morgongröten och så läser man rubrikerna och serierna(?)

 44. Att 14% vill öka invandringen och att 36% tycker att det är ok nu är egentligen ganska komplicerat. Förutom att invandrarna själva tycker vad man kan utläsa så är det kvinnor som i första hand står för dessa resultat. Detta beror på att de flesta har en inbyggd spärr mot inavel. Denna spärr är oerhört stark och ger således en sjuk sexdrift som anammar dessa element som importeras. Man är beredd att se mellan fingrarna på det mesta för denna känsla. Att kvinnor också föredrar starka män (som man uppfattar dessa) är heller ingen hemlighet. Det har nog många manliga feministiska vänsterclowner fått erfara när de aldrig eller sällan blir av med svennen.

 45. De spanska siffrorna ser skrämmande ut. Allrahelst som Spanien är ett land vid EUs yttre gräns.
  Hur tänker den växande andel ’svenskar’ som själva massinvandrat? Det är en mycket intressant fråga!
  Är de glada för att vara de som han med på tåget? Eller vill de ha hit hela hembyn?

 46. AI har en akilleshäl, det går inte att fly bort för länge i den virtuella världen
  Om du är människa måste du ha mat i magen.
  Så jävligt är det.

 47. Bullens pilsnerkorv, burkarna har ett stort fel de går inte
  att öppna i botten med vackra klara konservöppnare
  Det finns ingen fals där.
  Fråga hur öppnar du en konservbuerk av Bullens typ i sandöknen
  utan konsevöppnare.

 48. Nu är jag inte helt klar över var Kalifatet ligger men muslimer som
  flyr från illdåden de gjort kan fly dit.

  • Kalifatet låg i Syrien/Irak men det området har dom nu förlorat. USA har ombesörjt att sända upp delar av gamla IS till bland annat Tajikistan och Xinjiang med uppgiften att hugga Ryssland och Kina i ”ryggen”. Det är dessa som Kina nu har börjat sätta i ”omskolningsläger” för att avradikalisera dom. https://falsknyhet.wordpress.com/2018/11/25/fantasifulla-hat-bloggar-av-statliga-sr/ Där har ”IS fighters vow[ed] blood will ‘flow in rivers’ in China”. USA, med flera, bombade Syrien till grus för att bli av med IS, och skapade otrolig död och lidande för civilbefolkningen. Kina använder avradikalisering istället. SVT och svenska MSM ljuger grovt och kallar det för brott mot mänskliga rättigheter och förtryck.

   • Bingo USA land of the free knappast va? Det var bara att staka ut kvadratkilometer på kvadratkilometer no problemas och då är det ju bra med vapenlagar här kommer ingen in då skjuter jag de är äckliga.och nästan lika ute och cyklar som islamister

    • Så tycker jag du skall ta reda på vad Radio Free Asia är för en slags kanal. Wikipedia beskriver den ganska bra. https://en.wikipedia.org/wiki/Radio_Free_Asia ”advancing the goals of U.S. foreign policy.” ”Founded in the 1950s as an anti-communist propaganda operation”. ”funded by—the U.S. government”. Det är alltså en av USA’s propagandakanaler. ”Uyghur Scholar Arrested Over Politically Sensitive Book”, i klartext, Uyghur Scholar arresterad för högföräderi och uppvigling till våld och väpnat upplopp, ”Xinjiang Authorities Holding Hundreds From Kyrgyz Village in ‘Political’ Re-education” I klartext, ett hundratal uttalade terrorister är omhändertagna för att avradikaliseras. I Sverige går enligt SÄPO ett par tusen terrorister omkring fria och planerar terrorism. Kina plockar in dom för avradikalisering innan dom kör ihjäl folk med en lastbil. Det är skillnaden. Jag tror jag känner mig säkrare med det kinesiska systemet än det svenska. Ungefär hälften av befolkningen är muslimer. Några tusen är radikala.

     • Oj hoppsan , du har visst rätt .
      Även större media kan vara skapade för fejknyheter . . . Påminner om Sverige Mao 😣

     • Det är just problemet, USA har tusentals, kanske tiotusentals, propagandakanaler och det är svårt, ofta nära omöjligt, att se de falska nyheterna. Alla tycks legitima må det var Amnesty, New York Times, eller DN/Bonniers i Sverige, eller troll på Samnytt. USA har bokstavligen miljoner personer i arbete med detta. Världens någonsin största och mest effektiva propagandamaskin. Systemet uppfanns av nazisterna. Om nynazister marscherade längs Drottninggatan med hakkorsflaggor, då skulle polisen ingripa. Samma sak i Kina, men i Sverige heter det ordning och i Kina heter det censur. När USA bombar IS i Syrien bekämpar dom en terrorsekt, när Kina bekämpar IS i Xinjiang med information, då förtrycker dom och bryter mot mänskliga rättigheter. I Sverige sitter folk häktade, i Kina kallar svenska media det fängslad utan rättegång. Den som påpekat det blir omedelbart attackerad, uthängd, förföljd och trakasserad av journalister, typ Benny Fredriksson, som dom drev till självmord. Bra sätt att tysta.

 49. Det skrämmande är att vissa vill ha fler eller som nu var är de i huvudet?
  Kan någon utom kravmaskinerna tro att det här håller?
  Baksmälla jajamen som ett brev på posten och jag vet innan ni skriver mig på näsan postnord är bara ytterligare ett bevis hur illa det är..

  • 14% .. sverige har väl en 30% helutlänningar.om inte mer. Många röstar nog för mer då de vill ha över familj och vänner.

 50. De länder som har överproduktion av människor måste inse att de i första hand måste begränsa nativiteten innan de exporterar. All export från hydda till betonghus försämrar miljön. All export från varm till kall miljö kräver uppvärmning försämrar klimatet. Varje individ som föds blir en usläppare av co2. Världen växer med ett Sverige på 5 veckor i folkantal. Vad hjälper det då med solpaneler o elcycklar.

 51. Dom som nu värnar om detta gigantiska bedrägeri kan ju själva emigrera till bedragarnas länder o gulligulla där så lär dom nog se att det som sker där idag sker i sverige i morgon. Låt oss andra slippa importvåldet o få leva ifred.

 52. Troligen blev de utfrågade inte upplysta om hur stor den verkliga migrationen till Sverige är ( officiella siffrorna plus dom som tar sej över gränsen onoterade). De svarande som baserat svaret på lögnen att Sverige tar emot enligt mininivån i Europa snedvrider nog resultatet ordentligt.
  Siffra 52 % skulle nog stiga dramatisk med rätt info om storleken på migrantströmmen.

 53. Och Löven lovade C, L & MP i förhandlingarna, att familjeåterföreningen skall genomföras. Undrar hur många tusental det motsvarar. Politikerna gör vad som helst för att få frossa vidare ur köttgrytan, svennen betalar deras löften.

 54. Återinvandring och utvisning är det enda alternativet om Europa inte ska bli totalkaos.De 3 töserna på bilden kan ju ta hand om några ensamma 13-åringar så får vi se hur länge dom pallar.

  • Återvandring ”flämt”! Icke pk och för extremt enligt många SD. Man ska minska invandringen marginellt heter det.

 55. Folket vill en sak men när de ska rösta så hamnar rösten på invandringspartier trots allt. Det är en märklig situation vi har.

 56. Min E-post domän är utsatt för spam heter det och det beror på de kommentarer jag får ifrån Samhällsnytt förträffliga skrivare?
  Så nog har man nu försökt släcka ner mig ifrån Samhällsnytt, men jag lät mitt antivirusprogram göra sitt och det fann inte ens någon skräppost!

 57. Folkomröstning om invandring
  Skulle visa att en majoritet av svenskarna vill minska invandringen.Men i det här landet frågar man aldrig det svenska folket vad de vill! Orsaken är -Sveriges vänstervridna journalistkår som uppfostrats i sann socialistisk anda på våra sk Journalisthögskolor!Jag räknade förevalet 2009 antalet inlägg på Text TV ang SD. Av 200 inlägg var samtliga negativa!!Jag har slutat att följa Text TV !
  Dags för en folkomröstning!

 58. ”Utanför Europa är det i Israel man är mest negativt inställda till migranter – där vill 73 procent ha färre eller inga fler.” Nä för dem vill de att vi tar emot istället.

  • Om du sätter ordet i samband med en grupp, eller olika grupper från en viss del av världen som migrerar till Sverige är det nedsättande och tas bort. Oavsett om ditt omdöme stämmer in på någon eller flera.

   Tänk främst på Samnytts rykte och de nya läsare som tittar in här för att se vad Samnytt är för något…

   • Nedsättande är ju hur man vill uttrycka sig om dem!? För det är åsikten som man vill framföra. Vi får hit 80 % oönskat som vi alla vet och som SN skriver om dagligen.

    • ”A(f)skäde” är sånt man kastar på sophögen och en nedsättande beskrivning av människor.

     Att migrationen är mycket för stor och också för hit kriminella är vi helt ense om…

 59. För Sverige betyder det att inget har hänt i opinionen, vad gäller invandringen, på 40 år. Det återstår bara att konstatera vad äganderätt till privat-Media och agenter i statliga Media betyder, samt att vi invandringsmotståndare misslyckats hittills.

  Uppenbarligen räcker det inte med att skriva på Internet, som dessutom nu utsätts för tilltagande censur. Det är dags för utomparlamentariska aktioner, något som vänstern hållit på med i åtskilliga decennier. Jag läser nu en bok, ”Identitär” av Martin Sellner, som är en ren lärobok i sådana aktioner. Det är bara att hoppas att invandringskritiska ungdomar läser den och börjar agera.

 60. Ngn nämnde folkomröstning. Kommer aldrig att hända. Förutom invandringen, som är en av de mest populära ämnen inom detta forum, plågas detta land av en massa andra bekymmer där det är solklart att officiella ställningen skiljer GROVT från massopinionen. Delvis är det för att nationen är lagd så – räcker om jag berättar om mitt missnöje till frugan när ingen hör och skriver några anonyma inlägg på nätet… men mest för att ingen av de utvalda som fått leda detta land, oavsett om de varit blåa eller röda, vågat låta folk säga vad de egentligen tycker via en anonym omröstning. Tror inte att NÅN regering under senaste 20 åren hade fått stanna kvar vid makten om alla missnöjda sagt nej i en omröstning. Men… eftersom vi bor i ett så fantastiskt land där det ständigt råder ”silence of the lambs”… varför blir jag inte förvånad.

 61. Undrar hur stor del av de 14% som vill ha mer invandring själva är invandrare som vill ha hit sina släktingar och klanfränder…

LÄMNA ETT SVAR