Vid 22-tiden på lördagskvällen utbröt storbråk i Mölndal utanför Göteborg. Uppemot ett 30-tal personer var inblandade i ett jättelikt knivslagsmål där flera personer skadades.

När polisen anlände till platsen började antagonisterna skingras och lämna platsen i bilar. Polisen stoppade några fordon, i vilka flera knivskurna personer påträffades. Ingen av dem ville samarbeta med polisen, som emellertid själva upprättat en anmälan om misshandel.

Något senare dök en eller flera knivskadade från storbråket upp på Sahlgrenska sjukhuset för att söka vård. Ingen av de inblandade i bråket greps.

Polisen uppger att man har identiteter på flera av de inblandade och en uppfattning om vilken konflikt som legat bakom det stora knivbråket. Man vill dock inte lämna ut några uppgifter till media eller allmänhet.

– Vi har ju identiteten på flera av de som befann sig i bilarna och vi har väl en del teorier om vad det här kan ha för bakgrund. Men det är ingenting som vi vill uttala oss om nu, förklarade polisens presstalesperson i Region Väst, Stefan Gustafsson, för Expressen/GT.