I SwebbTV:s senaste avsnitt som släpptes i helgen och Fria Tider uppmärksammar gästar Lennart ”Hoa Hoa” Dahlgren, före detta svensk mästare i tyngdlyftning med mera, programmet. Där berättar han för programledare Mikael Willgert om sin erfarenhet av hur äldre offras för att ge plats åt nyanlända migranter.

För några veckor sen granskade SwebbTV Stockholms stads förfaranden med ett flertal äldreboenden som man lägger ned och skyller på påstådda renoveringsbehov, och då man flyttat på de äldre låter man migranter flytta in.

Dahlgren var själv med om samma sak för några år sen då hans mor fick beskedet att äldreboendet hon bodde i var i så dåligt skick att det inte längre gick att att bo där.

Då han besökte ett möte med kommunens representanter uppgav man att det skulle ta upp till fyra år att få fastigheten i ordning igen. På en direkt fråga om man avsåg placera migranter där svarade kommunen nej.

– Men så fort de hade tömt det så flyttade invandrarna in. När morsan skulle flytta var det nästa så att hon mötte dem i dörren där de stod med resväskor och skulle in, säger Dahlgren i programmet.

Det största problemet menar han är att myndigheterna som tagit beslutet sedan inte kan stå för det.

– De levererar rena lögner och påstådda fakta som är fullständiga falsarier. Och nu får jag höra att de har satt det i system och håller på med det fortfarande. Det gör mig jävligt upprörd, säger Lennart ”Hoa Hoa” Dahlgren.