➤ Fox News har under senare tid regelbundet rapporterat om konsekvenserna av den höga invandringen från MENA-länder till Sverige. Häromdagen var det dags igen då den mycket populära TV-showen Tucker Carlson Tonight belyste den invandrare muslimska våldsbejakande extremismen i Sverige som nyligen utspelades på Malmös gator i samband med antisemitiska demonstrationer och därefter i attacker mot judiska byggnader.

I reportaget påpekar Carlson att den höga invandringen från MENA-länder med utbredd antisemitism till Sverige har lett till att judar är extremt utsatta för trakasserier och våld och menar att det toleranta Sverige helt har tappat kontrollen över de negativa konsekvenserna av denna invandring. Malmös numera världsbekanta antisemitism framställs som ett stort problem som Sverige inte gör något åt. Även islamiseringen i muslimska områden som Rosengård uppmärksammas.

Carlsons gäst, Mark Steyn, påpekar att etniska svenskar kommer vara i minoritet i Sverige kring 2050. I reportaget understryks även ohederligheten kring den svenska debatten om mångkulturens konsekvenser i Sverige.

Steyn konstaterar att när den muslimska befolkningen når 20 procent i ett land kommer den absolut största utmaningen. Den viktigaste politiska debatten på dagordningen i landet blir då motsättningarna mellan muslimer och icke-muslimer. Sverige närmar sig denna verklighet med stormsteg.

Syftet med reportaget är att varna amerikaner för hög invandring från muslimska länder och Sverige framställs i sammanhanget som västvärldens skräckexempel.