Tidaholms kommun ställer in föreläsning med Özz Nûjen

Delningar

Kommunen hänvisar till att man ’inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet’.

På onsdagsmorgonen skrev Samhällsnytt om att man i Tidaholms kommun bjudit in komikern Özz Nûjen för att hålla en föreläsning om ”mångfaldsarbete i arbetslivet”.

Inträdet skulle vara gratis och hållas i regi av ett projekt ämnat till att förbättra integrationen av nyanlända migranter.

På eftermiddagen meddelar kommunen att man ställer in föreläsningen.

De senaste dagarna har kommunen fått motta både positiva och negativa skrivningar om föreläsningen men då vi inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet, ställs föreläsningen in.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

410 KOMMENTARER

 1. Nej! Inträdet skulle inte alls vara gratis. Inträdet skulle betalas av Tidaholms skattebetalare! Att politiker aldrig respekterar att de hanterar medborgarnas pengar.
  I övrigt ett bra beslut. Framför allt att inga skattebetalares pengar hamnar i Özz Nujens fickor.

  • Vet vi att han inte får betalt ändå?Jag antar som du att någon form av betalning skulle skett vid framträdandet.Mvh

   • Självfallet tar Özz Nujen via sin agent ett rejält arvode. Kan handla om upp till 100 000 kronor för ett sånt uppdrag. Att en kommun påstår att inträdet är gratis är ren lögn, för det tas av skattebetalarnas pengar.

    • Skulle vara intressant att veta om kommunens pengar går till Özz trots no show.Antagligen om det var kommunen själva som ställde in.Mvh

     • Nej, drar sig arrangören ur blir det inte fullt arvode som betalas ut. Kanske någon mindre summa som kompensation.

    • Ja, precis. Men detta sänder viktiga signaler till andra kommuner – folk är inte dumma i huvudet.

    • Özz har många svart pengar utbetalda.
     Han lär ut denna goda sidan samtidigt som han beter sig som fan själv.
     Komiker ja inte många skratt om man inte gillar terror.
     Utvisa hela släkten.

 2. Underbart nu kan jag somna gott inatt, hoppas det fortsätter så här….inte en krona ska han ha för sitt trams.

 3. ”Mångfaldsarbete i arbetslivet”? Hur man hyr in muslimska terrorister till svartarbete, och sen försöker slingra sig ur, när journalisterna försöker ställa frågor..?

  Özz Nujen är en pajas. En skojare av stora mått. Ska tala om för oss svenskar vilka fel och brister vi har, och hur vi ska göra för att komma till rätta med dem. Så använder han sig av svart arbetskraft, för att slippa betala skatt. Och sen försöker skylla det på sin svåger. Jojo, det är ju ett föredöme det.

  Nej, bästa är om han tigs ihjäl. Får börja jobba som en vanlig svensson, och skämmas för sina handlingar. Eller ännu bättre, han lämnar Sverige.

  • Det är olagligt att inte betala skatt för en tjänst som en hantverkare
   utför i exempelvis ditt hem. Lagöverträdelsen heter skattebrott och
   återfinns i 2 § Skattebrottslagen (1971:69). Det innebär att man
   medvetet undandrar intäkter som skulle tillfalla staten, eller hjälper
   någon annan att göra det. Om brottet är att betrakta som ringa, det
   kanske t.ex. rör sig om en mindre summa pengar, blir brottet istället
   att betrakta som skatteförseelse 3 § SBL. Straffet vid skattebrott är
   fängelse i högst två år, medan straffet vid skatteförseelse är böter.

   • Det jag reagerar emot är att ingen anmäler honom för brottet! Åklagare finns det gott om och dessa måste ju kunna ställa Nujjen till svars enligt Svea Rikes Lag!

    Om en åklagare medvetet inte åtalar honom för brottet, då är de medbrottslingar!

   • Japp! Så jag ser fram emot när han gör en stor show av att sitta i fängelse…

    Fast det lär ju inte ske. Han är ju ÖZZ NUJEN!!! Sveriges största ”komiker”… Har ju till och med personifierat sig som Sveriges statsminister. Fast, till det krävs ingenting. Se bara på de senaste två skojarna och pajasfigurerna vi har haft. Jag trodde Reinfeldt skulle vara svårslagen, men Löfven vinner lätt. Tyvärr.

    • Ja tyvärr verkar det vara olika rättssystem som gäller i Sverige. Ett, lindrigt för invandrare och ett annat, mycket hårdare för Svenskar.

   • Undra om vårt ruttna rättsväsende kommer försöka att sopa ärendet under mattan. Det kommer i så fall bli mycket svårt med tanke på all uppmärksamhet som fallet fått!!

  • Fick ner en j—l på knä med en spark.
   Han kladdade på min dotter.
   Ett så kallat flyktingbarn.
   30 sek senare kom 12 barn till.
   3 med dragna knivar.
   Vakterna roade ner dom värsta spermierna tills polisen kom.

   • Sådant är otrevligt. Att de är så fega, ska komma så många och med kniv. Men vi får INTE försvara oss mot dem, för det är ”rasism”.

 4. Härligt att han hamnar i frysboxen. Det har han gjort sig förtjänt av genom sin finansiering av terrorbrott och mord. Vilken usling han är!

 5. Inte ett jobb skall denna Pajas ha i framtiden Bättre om han åker tillbaka där han kom från Samt vad säger myndigheterna som granskar han Polisen ,Skatteverket ???

 6. Özz Nûjen har visat vem han egentligen är. Hur kan en fifflare och lögnare bidra med något positivt? Özz Nûjen tror t.o.m. att han vann över Josefsson.

  Det är för övrigt en fråga svenska folket bör ställa sig inför valet. Hur kan fifflare och lögnare bidra med något positivt för Sverige?

  • Ja vad är det dessa sk flyktingar bidrar med igentligen ?
   Fram med era siffror ni massinvandringsivrare

 7. Nu börjar strukturerna rasa samman.
  Hörde häromdagen begreppet som sammanfattar det som sker:
  Samhällsraseriet.
  Gäller både ruinhögen som Eliten lämnar över till begravningsentreprenören, och medborgarnas ilska.

 8. Bra att de styrande vaknade och tog sitt förnuft tillfånga… Men man baxnar ju över hur det ens blev aktuellt att anlita denna terrorist-medhjälpare från första början. Rätt dålig fingertoppskänsla kan man tycka…

  Bjud in Tino, Egor eller Katerina istället, det blir garanterat mer uppskattat 🤙🏻

 9. Kommunen vågade helt enkelt inte släppa fram Özz Nûjen, eftersom människor som bidrar börjar få nog. Polisen har inte resurser att skydda varenda fifflande lokalpolitiker och tjänsteman.

  Goda nyheter att fler hör av sig till sina kommuner, när deras politiker och tjänstemän bär sig illa åt.

  Politiker och tjänstemän som tvingas se sina grannar i ögonen och som handlar i samma affärer som de människor de lurar och mästrar, börjar bli rädda.

 10. Nej, integration via svartarbete, skattefusk och terrorism uppfattar inte vanliga svenskar som något positivt.

 11. papperskortshuset brinner nu, tycker det var synd att de ställde in det, hade varit intressant att höra vad han hade att säga.

 12. När svenskhataren Özz Nûjen skall hålla ett föredrag kan det knappast få positiva reaktioner. Vi bör ha i minne att det är svenska skattebetalare som står för fiolerna,

 13. Detta borde ge alla tänkande människor en påminnelse om att det lönar sig att motarbeta de ”goda” människorna…..vi får aldrig ge oss för sannningen ska fram, bit för bit!

 14. Kanske han drar ner på det stora motbjudande flinet, han borde skämmas att visa sig ute bland folk, som Soran t.ex.

 15. Varför anlita en pajas som Nujen för ” . . ett projekt ämnat till att förbättra integrationen av nyanlända migranter” ?
  Vet han då vad ordet integration innebär såpass att han kan hålla fördrag i ämnet?
  Han hävdar ju klart och tydligt – ”Jag är svensk men av kurdisk börd.”
  När och om svenskarna godtar honom som ”svensk” DÅ först är han svensk – men det gör vi ALDRIG!

  • Och tack till Özz som gjorde hela intervjun tillgänglig!

   Kuriositet i sammanhanget: när Ekeroths film från järnrörsnatten offentliggjorts hånades Ekeroth för att ligga bakom ”årets viktigaste film”. Tveksamt om mediaprofilerna ens kommer uppmärksamma Nûjens Josefsson-intervju. Trots dess hisnande innehåll. Därför får vi göra det.
   För den är viktig och avslöjande. Se till att Nûjens klipp sprids!

 16. De kommer garanterat att betala honom lika mycket i alla fall, även fast föreläsningen blir inställd.

 17. Är det bara jag, eller har han ett otroligt falskt leende? Jag tycker han ser lika falsk ut på varenda bild. Inget ärligt, inget uppriktigt, inget vänligt i det leendet. Han ser bara kall och beräknande ut, bakom sitt falska leende.

  • Kall, hånfull, och rent av elak… det finns ingen värme bakom hans leenden. Spelar ingen roll vilken bild jag ser av mannen, han ser bara (som snällast) hånfull ut, men mestadels så ser han ut som ond! Ungefär som: ”HaHa – ni ska bara veta vad jag ska spy ut om ert lilla fjuttiga skitland nästa gång jag postar en krönika på eran fjanttidning Expressen…”

 18. Folket/fri media gör skillnad. Klokt beslut av kommunen, men hur i h-e resonerade man innan folkstormen. Snacka om att leva i en verklighetsfrånvänd bubbla och gå i otakt med tiden.

 19. Grattis Tidaholm. Äntligen rätt fattat demokratibeslut av en svensk kommun. Sannolikt kommer Özz kräva ersättning av kommunens skattebetalare för avbokad ”föreläsning”.

  Özz lär inte ge sig förrän han har fått sköna slantar i sin ficka för icke utfört arbete.

 20. Helt sanslöst att det krävdes klagomål för att Tidaholms kommun skulle förstå att det är högst olämpligt att använda skattemedel för att indirekt sponsra terrorism.

 21. Özz Nujen är inte integrerad, han har blivit ”positivt särbehandlad” och tror att han kan fiffla som han behagar.

 22. Kommunens kommunikomikers humor handlar om att bara skratta när funktionären håller upp ett plakat inför publiken att göra så.

 23. Risken för fridsstörare är nog uppenbar och förståligt för de flesta. Dags för klarspråk från Özz! Tiden har gått honom förbi, att häckla svenskar är inte mainstream längre.

 24. Bra att kommunen tog sitt förnuft till fånga och lyssnade till folket, men att man inte fattade det innan folk reagerade förklarar en hel jävla del varför saker ser ut som de gör. Bra också att folket reagerade!

  • i mina mörka stunder tror jag att det är en testballong för att utröna hur långt kommunen kan gå innan folket slår bakut

   • Ja du. Jag är inne på helt samma tankebanor som du samt att man gör detta för att man söker en reaktion, man vill provocera och söker en känslomässig reaktion precis som en narcissist skulle göra, för en inbillad känsla av makt och kontroll.

 25. Den här saken kommer inte att vara utagerad förrän Özz kryper till korset, d v s erkänner det som finns att erkänna och talar ur skägget.

  • Jag bedömer chanserna att Özz kommer att ”erkänna” något är lika med noll men Tidaholms kommun agerande förvånar. Följer de inte med Janne Josefsons utmärkta reportage angående Özz och hans klumpiga försvar för sitt agerande. Det enda är att sluta ge honom uppdrag. Jag är ganska trött på alla som skall skriva oss skattebetalande svenskar på näsan hur rasistiska och inskränkta vi är.

   • De kunde nog inte garantera ”säkerheten”, d v s att någon skulle ta upp frågor kring svartjobbet och detta ville man inte utsätta honom för eller skydda honom för.

 26. Det är märkligt att myndigheterna inte är mer intresserade av Özz. Är långt ifrån konspiratorisk men ibland mal kvarnarna långsamt.

  • Ja, precis. Känns som poliserna, media och alla andra inom etablissemanget gäspar sig igenom hela skiten. Jag inbillar mig även att om Katerina Janouch aldrig hade lyft fram det så hade polisen och resten inom etablissemanget tigit ihjäl det mot bättre vetande eftersom en process borde ha inletts redan då det framgick i förhöret att Akilov hade arbetat svart hos bl.a. Nujens.

 27. Nu kommer väl lustigkurden att få vika ut sig i Expressen och skriva osammanhängande om att “rasisterna vann”.

  • Det kommer en dag när ingen längre bryr sig om vad föredettingar i etablissemanget tycker om något!

  • Snarare att de nominerar Özz till ett nytt pris som de precis hittat på. ”Människorättskämpe, feminist och förespråkare för den där ’fredens religion'”.

 28. Om Özz hamnar på samma fängelse som Akilov så kan dom köra stand up shower för de intagna. Finns en del bra material att jobba med.

  • Soran är helt körd. Özz kan klamra sig fast ett tag till men behöver bättre rådgivare och en ny repertoar.

   • Jag tror Özz är på nedgång också.. Jag tror att kommuner kommer att tveka om att ta in hans ”expertis” i mångkulturalitet efter detta haveri. Han tog hagelgeväret och sköt sig själv i båda fötterna när han betedde som han gjorde i UG och för att slänga på rejält med grädde på moset, posta sin egen lilla ”video om hur Josefsson jobbar” (där vi alla kunde se hur illa Özz betedde sig), sånt sprider sig fortare än en gräsbrand i Kalifornien idag tack vare nätet och sociala medier 😀

 29. Den 42-årige fifflaren Özz Nujen bör omedelbart återbördas till Kurdistan. Och definitivt inte tillåtas hålla några föreläsningar i Sverige. Mot eller utan betalning.

 30. Utmärkt! Verkar ha varit fler än jag som skrev några väl valda ord och mailade till Tidaholms kommun.

 31. Vad menar Tidaholms kommun med att föreläsningen inte blir den positiva upplevelsen de hade räknat med. Jag menar en ”artist” som berättar om hur han blir försörjd av skattepengar och sedan köper tjänster utan att betala skatt måste väl vara en positiv upplevelse. För Özz då givetvis. Möjligtvis också för terrorister som blir försörjda och kan stanna i landet så länge någon försörjer dem med pengar.

 32. Har han haft ett vanligt jobb..verkar mest vara en som viftar på svansen för den som betalar mest d.v.s 7k gänget…😂😂😂

  • Eller svågern. Dövstum pantomim som ståuppkomiker. Det kan vinna ett kommunikomiskt kulturpris i form av en staty av näråtervunna plastbestick formade till en staty som replika av en av Karl Marx i museum bevarade bajskorvar.

 33. Özz är kurdisk nationalist av det obehagliga slaget som tar ställning för det kurdiska folkets rätt till land och fortlevnad, men samtidigt arbetar hårt för att avhända det svenska folket samma rätt. En mycket obehaglig person.

  Özz är inte ensam bland kurder att ha denna dubbla, djupt illsinniga agenda.

 34. Bra, slå där det känns mest (plånboken)

  För att låna formuleringen:
  ”men då vi inte kan garantera att invandringen blir den positiva upplevelse som var syftet, ställs invandringen in.

 35. Kan en kommun få kalla fötter? Svar: ja! Men att ställa in ”Özz” det var en positiv händelse….

 36. Från vanligtvis välunderrättade källor har jag erfarit att vår riksskattefuskare även skulle göra ett ”hembesök” på Tidaholmsanstalten när han ändå var i stan för att få en hemkänsla hur det är att bli placerad på anstalten eftersom de även inkvarterar skattefuskare.

  • Vem försöker inte ge skattmasen så lite som möjligt, hur är det själv? Skillnaden är att det som egenföretagare är lättare än som löntagare.

 37. Nya Tider idag:
  ”S vill stoppa flykten till SD
  I land efter land i Europa har tidigare statsbärande socialdemokratiska partier utraderats. Vänsterprofilen Göran Greider spår Socialdemokraternas kollaps i höstens val. Då gör partiet en u-sväng i migrationspolitiken och börjar tala invandringsvolymer, ett tankesätt man tidigare fördömt. Flera förslag i valprogrammet är tagna rakt av från Sverigedemokraterna.”

  • Fooled once, shame on them
   Fooled twice, shame on you,
   Bara valfläsk som de inte tänker genomföra efter valet.

  • Göran Greider hade varit passé i ett normalt land för 20 år sedan. Liksom Jercy, A.Lindberg, P. Oksanen, L. Lindström och hundra till.

    • Om han inte vädjar till nostalgiska väljare och att S ”gått till höger” i invandringsfrågan. Vet inte orkar inte höra på G.G. en raspig grammofonskiva.

  • Cirkeln är sluten. SD tar från gamla socialdemokraterna och sedan tar nya socialdemokraterna från SD.

  • De har inte en susning om vad volym betyder och vilka parametrar man använder. Sossar är oftast mycket lågutbildade som statsministern som inte klarade en introduktionskurs i bågsvetsning. Han var för dum helt enkelt, men kunde tjata om facket så att alla skämdes över hans dumhet.

   • Men han är skarp som en ninja när det gäller FN Agenda 2030…. Löfvén får kram på kram av FN chefen.

 38. Det bryr sig nog inte terroristfinansiären om, han får säkert våra skattepengar som arvode ändå, grattis PK.

 39. Djävla pajasstycke alltihopa.
  Rosengård har haft 40 år på sig att integreras, så har inte skett än.
  Alla skyltar är på arabiska och svensson
  tvingas integrera sig i stället.
  Så hem med dem alla.

  • Jag har aldrig någonsin stött på någon människa som fullt ut vill integreras. Inte hört talas om någon heller. Integration är därför en idiotisk tanke.

   • Svensken behöver inte integrera sig med islam , kan lika bra
    —- konvertera . Och :

    muslimen får inte , enligt koranen , låta sig assimileras med vår
    civilisation . Och :

    eftersom den muslimska infiltrationsArmén är här för att förgöra
    oss , måste vi givetvis kasta ut inkräktarna . Tack

   • Nej, han håller på att ladda upp Stefan Löfven inför valet med lögner, fejkteknik och hur man debatterar utan att förstå vad mot debattanterna säger och hur man ler även om ansiktet lyser av begreppsförvirring, så han har fullt upp.

 40. Jag bara skrattar – Tidaholms kommun är ett gäng av fegisar!! De vågade inte ställa Özz Nujen på podiet pga av alla kommentarer de fick via Facebook (antar jag – för när jag klickade i föregående artikels länk till Tidaholms kommuns postning så var den borta). Vilket betyder – om de ställt Nujen på podiet för att snacka om mångkulturalitet så hade de fått: ”Fråga min Svåger!!!”

  Fast man kan undra, har Özz fått pengar för ett inställt gig som detta? Är pengarna vita eller svarta??

 41. ”…men då vi inte kan garantera att föreläsningen blir den positiva upplevelse som var syftet”

  Ni på Tidaholms kommun menar att ni bjöd in Özz, därefter uppmärksammades att det var Özz ni hade bjudit in?

 42. den vidriga kurden får väl sina pengar ändå ! vore skönt om han blev av med sitt svenska medborgarskap och utvisades,gärna tillsammans med sin kurdiske våldtäktsman…då vinkar jag gärna farväl åt dom 🙂

 43. Vem vill se en föreläsning med Usch Nöjen av Özz Nûjen, välkomna tillbaka till verkligheten Tidaholm

 44. Med kniven på strupen omprövar man sitt beslut, visst är det konstigt att utomstående måste påtala felaktigheterna, att myndigheternas tjänstemän
  inte själva ser va som är lort och pannkaka.

 45. Som jag ser det – så får Özz skylla sig själv. Han kunde ha pudlat stenhårt från start och förklarat att alla kort skulle läggas på bordet. Nu valde han konfrontation – säkerligen därför att han på nåt sätt kände sig skyddad av PK-vinden i ryggen – Jag antar att det var ett misstag som kommer att kosta honom lika dyrt som det kommer att kosta 7-klövern.

  • Muslimer pudlar aldrig utan ljuger och nekar till allt. Så blir det i vårt land framöver om vi inte sätter klackarna i backen NU.

   • Haha, sant! Såg ett reportage för flera år sen där en muslimsk affärsinnehavare blivit dolt filmad då han sålde öl till ungdomar under 18 år.
    När han strax efter blev konfronterad med denna film där han syntes väldigt klart så blånekade han bara att det inte var han, trots att allt syntes på filmen.
    Hans blånekande blev så sjukt att jag behövde en ”skämskudde”.

 46. En finfin smäll på Usch Nojan. Den satt där den skulle. Han får nog svårt framöver att få lättförtjänta pengar. Vi gläder oss för fulla muggar.

 47. En stor eloge till Tidaholms kommun! Hoppas andra kommuner och arrangörer följer deras exempel. Har fanskapet inga jobb så e han slut ut med han ur landet.

  • Jag skulle vara försiktigare med orden om jag var du eftersom det är illa nog att Tidaholm anlitade Özz från första början. Men visst, av två onda ting är detta det minst onda.

 48. Hur kan man ens få ihop ”positiv upplevelse” och ”lyssna på Özz Nujen” i samma mening? Jag skulle villigt betala för att slippa lyssna på honom.

 49. Invandrare skrattar, skojar,leker med Sverige och Svensken.

  Media med sjuklovern hejar pa och betalar for skojarnas uppehalle och forstorelse med Svenska Skattebetalares pengar.

  Snart ar pengarna slut och ocksa svenska skattebetalares talamod. Valdet, Kriget ar snart verklighet. Vaknar Svensken eller blir han tillintetgjord av dessa underutvecklade MENA folk?

  Bara en tidsfraga.

 50. Men vem är Tidaholms kommun?
  Det måste väl finnas en människa som är ansvarig för detta.
  Troligen en kvinna, troligen en asylaktivist.
  Fram med namn och bild på den ansvariga för denna galenskap.

 51. Äntligen börjar man genomskåda rikskurd nr 1.Sen dom SVENSKAR som betalar pengar för att lyssna på denne S:K ”komiker” dom kan man ju inte annat än synd om..

  • Jadu, här var det förmodligen skattebetalarna som skulle pröjsa mannen som skiter på hela Sverige men gillar deras pengar!

 52. OK. Nu saknar vi bara en bekräftelse på att arvodet till Nujen inte betalas ut ändå.

  Men jag gissar att det jag huvudsakligen störde mig på – att skattepengar skulle användas till detta – kvarstår. Att Nujen ändå får pengarna han skulle fått från kommunen.

 53. Alla dessa clowner ska försvinna lika fort de dök upp, kallade ”populära” av pk-sfären. Verkligheten visar alltid den rätta versionen . Pascalidou skulle vara kul att ha i valbevakningen i September dock, vill skratta och ha kul också. Clown.

 54. Troligtvis är kommunen orolig för negativ reklam då kommunen säkert vill att välbärgade familjer också skall få möjlighet att flytta till småskaliga Tidaholm framför storstädernas ghetton

 55. Jag skiter i arvodet, han har säkert så han klarar sig ändå på alla skumraskaffärer han livnär sig på.
  Detta tar honom hårt att få dörren stängd mitt framför kurdnäsan.

 56. ”Man har bjudit in komikern” !
  Har Tidaholm missat något viktigt i debatten om vad den här legitimerade skojaren har haft för sig?
  Någon som har det yttersta ansvaret måste finnas!
  Eller skyller man på varandra som brukligt är ?

 57. Synd bara att Özz nu kan kassa in arvodet utan att behöva göra någonting…
  Men det är nog inga fler som bokar in honom heller..

 58. Man kan inte garantera att det blir en positiv upplevelse säger man men en negativ borde man kunna garantera att det hade blivit om den genomförts då denna gosse bara brukar ha negativt att säga om sina värdar, att folk betalar för att bli hånade och nedvärderade har jag lite svårt att förstå.

  • Helst i Turkiet bland hedersknyfflarna i PKK efter permanent utvisning ur det land där han hånar befolkningen och deras livsstil. Hut -UT!

  • Tja , är skojaren muslim , ska han överhuvudtaget inte husera i Sverige . Tack

  • Det är ingen som ger dig skulden. Inkompetenta tjänstemän och politiker finns i överflöd. Fegheten är värst, så sov gått i natt.

 59. Jag fattar inte varför denna Nujen är en grej.

  Hans komik är ju skitdålig. Han skämt är uppenbara, politisk korrekta och oöverraskande. Det går lätt att se igenom en av hans föreställningar på YouTube utan skratta en enda gång.

  Publiken skrattar i klippen men det verkar som om man gör det bara för att det är politiskt korrekt att flina när en invandrare skämtar, inte för att han är bra.

 60. Bonnier oligark media Expressen har plötsligt blivit intresserade av sk ”utanförskapsområden”.Vissa siffror är intressanta.I grafik tabellen ”Årsinkomst utanförskapsområden” visar att Medianinkomst för kvinnor per år i tex.
  Bergsjön,Göteborg 4850 kr
  Norrby , Borås 5700 kr
  Rosengård söder om
  Amiralsgatan 0 kr
  Vivalla, Örebro 0 kr
  Rinkeby/Tensta 32 200 kr
  Hammarkullen,Göteborg 16 600 kr
  Dessa siffror är alltså per år (!). Rena u-lands nivåer.
  Tex Bergsjön ger 44,5 $ per månad. Eller en medianinkomst på 1,5 $ per dag (!!).
  I nivå med ett U-land .
  Detta är ett resultat av Socialdemokraternas Feministiska politik.

  • Det är försent! Bonniers har orsakat irreparabel skada för Sverige. Att ingen politiker eller journalist vågar granska dem bevisar bara deras symbios med makten.

 61. Jag tror att Özz Nujen har hållits under armarna av LO och sossarna. När Jimmie Åkesson skulle hålla tal innan fōrra valet hade LO lagt in en gratisföreställning med lustigkurden samtidigt. Nu kan man väl inte dölja Nujens brist på heder och moral längre.

  • Nujen är en av vänsters gycklare(hycklare). Det är därför det har gått så bra för honom. Det finns 2 tråkiga kurder i Sverige som har fått otroligt mycket tid i tv och tv-soffor. De har sålt sig till djävulen och tror in i det sista att dom ska vakna upp ur sin mardröm. När kommunisterna inte har någon användning för dom är dom slut.

  • Även kebabhak är beroende av återkommande kunder. Därför har dom nog inte råd att anställa Özz. Dessutom så skulle det kebabhaket förmodligen pga Özz få Säpo span på sig.

 62. Har sossekommunen tagit intryck, det borde de gjort för långt tidigare, fega krakar.
  Kan det vara Steffe som fått de på nya tankar, de tycks ju inte förstå något själv.

  • Dom kan nog ha fått ett samtal från sossarnas högkvarter. Skärp er så inte rasisterna får rätt.

 63. Bert Karlsson har anmält Özz till polisen på Gotland samt varit i kontakt med skattemybdigheten , Bert kommer att gå till botten med detta med hjälp av Polisen och Skattemyndigheten samt Janne Josefsson. Özz har skickat ett 10 tal SMS till Bert Karlsson där han hävdar att han är oskylldig (läs nervös)

  Källa : Berts Värld ( YouTube ) Finns ca 4 klipp som handlar om Özz Nuzzen,

 64. Om Nûjen hade varit ärlig så borde väl föreläsningen ha hetat ”Hur man sponsrar islamistiska terrorister genom svartjobb och samtidigt radikaliserar dem genom att hata svenskarna”. Fortfarande nyfiken på var Akilov fick sina åsikter ifrån och varför hatet blev så starkt att han bland annat mördade en 11-årig flicka på Drottninggatan i Stockholm. Kanske Nûjen skulle kunna svara på det eftersom de har jobbat tillsammans?

 65. Denne Lustigkurd bör omgående repatrieras både för Sveriges bästa och för sin egen skull. Han tycker ju vi svenskar är sååå rasistiska, så det måste ju vara jobbigt för honom i Sverige.
  Vad är det för idioter som betalar för att se och höra honom förnedra och förlöjliga allt som har med Sverige och vår kultur att göra???!!

 66. Går Skattepengarna tillbaka till kommuninnevånarna som de var tänkta för, eller har politikerna något mer idiotprojekt att slösa pengar på – som rap är bra för arbetslösa invandrare, typ? ..

 67. Mångfald är namnet på svenskars undergång!
  Man kan kritisera mångfald men aldrig vilka som förespråkar och främst finansierar den… Alldeles för ”antisemtiskt” you know!

  • Jag håller med. Men till risken för åtal, böter, fängelse, avsked mm, och det för ett brott som inte begåtts (åsiktslagar tycker inte jag är riktiga lagar, alla har rätt att tycka vad de vill om vem de vill, det är en mänsklig rättighet)

   • Ja, jag inte vi ska göra misstaget att för ett ögonblick tro att pk-juntan och deras hantlangare bryr sig om lag och rätt. De försöker komma åt oss på alla sätt de kan.

 68. Han hatar ju svenskarna och vill vara med och omvandla vårt fosterland till något hullerombuller mångkulturellt UTAN att ha frågat OSS. Han är en av frontsoldaterna i utrotandet av vår stolhet och vår kultur.

 69. 2018 kan bli året då svenskarna fick nog av förnedringskomiker och slog tillbaka mot förolämpningar och förminskning av ett folk.

  Det kan bli året som avslöjade skattefuskande komiker och komiker som häcklade vår rädsla för våld och terrorism i det kriminella Sverige.

  Detta moraliska översitteri utövat från deras exklusiva bostadsrätter i Stockholms förnäma innerstadsområden.

  2018 kan bli året när svenskarna bet tillbaka mot mobbarna…

  • Vi hoppas att höstens val ger en välbehövlig vändning. Det kommer inte att gå smärtfritt och det kommer att ta tid men man kommer ändå att få tillbaka livsgnistan om man ser att en regering drar åt rätt håll.

   • Du har helt rätt. De som fått höga positioner släpper dem inte frivilligt. De som inhöstat beröm från etablissemanget för föreställningar där svenskar förolämpas av betalande publik kommer även de att kämpa för statusen de uppnått. Men en ond tid varar inte i evighet…

 70. Märkligt att av alla ”komiker” så var det kurderna som utmärkte sig. Kan det vara kulturellt eller är det bara en slump?

 71. Tänk att normalbegåvade ska behöva påpeka detta för Tidaholms kommun. Dax att politiker m.m. skärper till sig.

 72. Mångfald i åsikter propageras det aldrig för. Är det något det här landet skulle behöva så är det väl just det!

 73. Tack och lov att de ställer in föreläsningen, men kommer kommunen betala Özz? är det jag nu undrar över.

  • Självklart precis som om Du var Bokad på ett Framförande med uppgjort pris, får Du betalt enl Avtal vid inställt av Bokaren, så vida inte force major
   Jordbäv Brand Krig o dyl…!

  • Troligen kommer dom att betala. För dom tar hand om de sina. Sen är det ju medborgarnas pengar. Men ska svenska pensionärer få något då måste man vata försiktig med pengarna.

   • Lär bli en tankeställare för Özz att få betalt för något man inte gjort. Komunen betalade alltså för att han INTE skulle komma dit.

    Svartbetalare med terroristkontakter som blåljuger i TV är tydligen inte välkomna i Tidaholm.

 74. Jag har hört att pk-ljushuvudena på Tidaholms kommun har tänkt om och nu istället försöker engagera Soran Ismail för att på ett fördomsfritt, roligt och annorlunda sätt föreläsa om våldtäkter.

 75. Den enda framstående insatsen jag sett av honom var när han hade roll som livsstilsgangster i en TV-serie.

  Hur det slutade?

  Om jag minns rätt, med att hans rollfigur fick en skarp kula i pannan.

 76. Svart gren för advokatsystern.
  20papp rätt i röven och sen ett komik äckel i tv.
  Här kommer sanningen.

 77. Kommer fler att följa Tidaholms exempel och avboka en ljugande , hycklande svartbetalare med terroristkopplingar ?

  Medborgarna kan ju i alla fall hoppas på det.

 78. Att sitta på höga hästar och mästra pöbeln med sin PK-svada har alltför många så kallade artister och underhållare av olika slag hitills kommit undan med genom åren.

  Nu uppdagas det i rask takt att en efter en av dessa röda gycklare och nyttiga PK-idioter har rikligt med skelett i garderoben som rasslar och gör sig påminda.

  Ju mer ”goda” de vill uppfattas verkar korrelera med hur dåliga de egentligen är.

 79. När Bert Karlsson klarat ut det här med Özz (kan finnas flera terrorister inblandade enligt Berts Värld på youtube) så kommer jobbet som krönikör på Expressen också att ryka..

  Trevlig sommar Herr Özz Nuzzen.

 80. Kan de inte bjuda in en assimilerings-expert som frikostigt tänker högt? Eller en grupp äldre svenskar som ”vädrar” sina åsikter?

 81. Hans person, leverne, bakgrund och attityd är oönskad i både Sverige som Turkiet
  trots våra länders totala motpoler av kultur och en halv världs avstånd emellan.

  Detta faktum väger tungt ifråga om vem denne Özz är.

 82. Om kommunen avbokar med kort varsel kommer man säkert att få betala arvode i alla fall. Men positivt att många tydligen har reagerat och ifrågasatt valet av föreläsare.

  Jag ifrågasätter också ämnet. Stat och kommuner ska inte använda våra skattepengar för att uppfostra medborgarna.

 83. Dessa mångfaldsföreläsare är enbart intresserade av hudfärger, dvs rasbiologi. Jag undrar om PK människor är medvetna om det?

 84. Kommunen får förstås betala i alla fall.
  Gåva från kommunens skattebetalare till kommunen till Özz till Akilov

 85. Det är stor humor när en vuxen man från ett folk som inte ens kunde skapa eller behålla sitt eget land, väljer att mästra Sverige i tid och otid, istället för att verka på hemmaplan.
  Sverige som ändå funnits i c:a 500 år.
  Ännu större humor är att någon överhuvudtaget kom på tanken att betala för hans varmluft.
  På lite sikt kommer han dock att få rätt.
  Vi kan inte utplåna oss själva fort nog som det ser ut där jag sitter

 86. Denne slamkrypare Özz Är ett gissel för en demokrati som blivit mångkulturellt överbelastad, eftersom Özz hela agenda innebär att krascha demokratin!!

 87. Nu börjar det kännas i plånboken Özz. Ungefär som för skattebetalare Özz, när du anställer svartjobbare för att jobba på sommarstugan istället för att betala vitt.

 88. Özz Nujen verkar bestämt inte vara välkommen i Tidaholm.

  Kommer han in på Norra Brunn fortfarande ?

 89. Förhoppningsvis så är detta bara början på slutet för en bluffmakare som fått skrika ut sin avsky över oss länge nog.

  • Hans grej är att komma till ett främande land och dumförklara befolkningen. Och det fungerade.

   Only in Sweden.

 90. Özz måste nog underkasta sig en rejäl belysning av hans verksamheter för att bli betrodd igen. Ring svågern och få fakta på bordet. Varifrån kommer pengarna som man betalade terroristen Akilov.

   • Han gör en grej av sin svarta päls, ser gärna så exponerat rå ut som möjligt – med flirtiga ögon att kroka svenska flicka. Som vad jag sett brukar flabba åt hans antisvenska(r)-skämt. Dumma blondiner.

 91. Mkt bra nyhet. Förövrigt tycker jag Özz Nujen är en mkt obehaglig person.. Sämmre standup komiker får man fan leta efter. Försöker göra ner svenskar så mkt han orkar på scenen..

 92. Nej den där Özz är väl slut nu…

  PK-vågen har börjat tappa kraft och styrka, går inte surfa på den längre.
  De som inte hoppar av i tid döms först.
  Något senare dömer vi de andra, som envisades in i det sista med att agera förrädare för Sverige.
  Ingen ska komma undan dock och straffen skall inte bli nådiga!!

  Ni vet vad ni håller på med, och VI vet vad ni håller på med!

 93. Han gjorde nog bort sig på heltid när han gjorde kommentaren;
  ”Özz Nujen till Janne Josefsson: ”Creepy gubbe”, för alltför många
  gör automatiskt reflektionen,
  ”man känner andra genom sig själv”.

  Han måste ha varit minst sagt livrädd för Janne Josefssons knivskarpa frågor och där för undvek han genom sin taktik, att ens låta de få komma fram.

  • Han fick 45000 för det blev inställt??? Bra timlön… för att inte jobba. Klart som fan han kan betala svarta löner till terrorister då.

 94. Ofta när man läser på AP så blir man arg och frustrerad MEN så en nyhet som lägger sig som balsam i själen. HOPPAS detta är början till slutet för den där vidriga människan. Tänk att Liza Syrén hade det där avskummet som vikarie i ”ring så spelar vi”. Liksom skulle hon det idag? Funderar………………………..

   • Därför behöver vi inte en diktator som torterar sin motståndare med våld. Oavsett om Nujen vinner striden, eller ej, har han gått från ”hyllad” komiker till en skattefifflande pizzabagare utan skrupler.

    Skatteverket hälsar Nujen: ”Nu har du skitit i det blå skåpet”

 95. Kurdapan kompenseras med 45000 kr av Tidaholms kommun för de ställt in föreläsningen enligt Aftonblaskan. Fanskapet kan skratta hela vägen till Bankomaten för vi svenskar är så jävla körda.

 96. Om något år: Özz Nûjen… vem var det? Ingen minns, ingen gråter av saknad. Inget vakuum har uppstått efter honom som behöver fyllas.

  Nästa person som dalar: Jerzy ”snicke-snacke” Sarnecki… T.o.m. Expressen börjar ifrågasätta honom. Visst, ledarskribenten Ann-Charlotte Marteus har försiktigtvis stuckit ut hakan tidigare och finns mot all förmodan kvar på tidningen. Mattson har nog inte riktigt fattat att det rör sig lite även inom hans domäner.
  https://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/ingen-kan-skruva-verkligheten-som-kriminologen-sarnecki/

 97. Den här mannens karriär måste vara helt slut inom en snar framtid. Snubben har bränt alla sina skepp. Han har noll trovärdighet. Inte den mest hjärndöda och hjärntvättade pk människa kan försvara denna rättshaverist. Gullandet och sötebrödsdagarna är över för alltid!

 98. Tidaholms kommun har varit i kontakt med Nûjens bokningsbolag och han kommer ersättas med 45 000 kronor för den uteblivna föreställningen

  • Dom pengarna kan han komma att behöva senare då hans bokningar lär dala rejält för att till sist utebli.

 99. Janne Josefsson och Bert Karlsson är Özz Nujen på spåret.

  Innan hösten ligger samtliga kort på bordet och Özz kommer att åtalas.

LÄMNA ETT SVAR