Tonåring dömd till döden för att ha knivhuggit man som våldtog henne

Delningar

I Sudan är giftermål tillåtet från tio års ålder och våldtäkt inom äktenskapet betraktas inte som ett brott. Flickan döms till hängning.

19-åriga Noura Hussein dömdes till döden för att ha knivhuggit mannen som våldtagit henne och hon tvingats gifta sig med, rapporterar Daily Mail.

Gärningsmannen Abdulrahman Hammads kusiner ska ha deltagit i överfallet genom att hålla fast flickan.

Domen avkunnades efter att Hammads familj vägrat acceptera finansiell kompensation.

Gift vid 16

Hussein var bara 16 år gammal då hon hon tvingades gifta sig och flytta ihop med Hammad efter att hon avslutat gymnasiet i april i fjol.

Flickan ska ha rymt från deras gemensamma hem månaden därpå vilket ska ha gjort Hammad upprörd.

Han ska sedan ha våldtagit henne, något han försökte med ytterligare en gång dagen därpå men då lyckades Hussein få tag på en kniv som hon högg ihjäl Hammad med.

Hammad ska tidigare ha använt samma kniv för att hota flickan med.

Dömd till hängning i shariadomstol

Under sharialag kan mannens familj välja antingen finansiell kompensation eller döden.

Under rättegången ska Husseins familj ha övergett flickan och hon deltog ensam.

Shariadomstolen dömde Hussein för mord till hängning.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

346 KOMMENTARER

 1. Ja, det är väl ungefär så våra svenska politiker vill ha det i vårt land, de jobbar iaf. stenhårt för att åstadkomma det, ignoranterna, de obildade.

   • En sak är klar, politiker ger blanka tusan i det, dom lever mycket väl på skattemedel, så var det inte förr. Svenskarna måste engagera sig och ta makten tillbaka, som gradvis släppts till en yrkeskategori lägre bildade, politiker, som sätter egna agendor, utan att lyssna på väljarna. Ett skådespel, där deras ”vinst” är att sitta kvar i Riksdagen, inte försöka följa folkets vilja.

    Detta är nu uppenbart, och fler kommer att proteströsta, rösta SD.

 2. Djupt tragiskt öde för flickan, och mitt hjärta blöder för henne…

  Samtidigt kan jag inte känna något annat än ett djupt förakt för de journalister, präster, politiker med flera, som så glatt stödjer islam. DETTA ÄR ISLAM!!! Detta är vad ni, indirekt stödjer. Ni har, indirekt, hennes blod på era händer.

  Ni poliser i Växjö som godkände att de har utrop om fredagsbön, detta är vad ni stödjer. Du, Fredrik Modéus, biskop i Växjö och var så glad över att moskén får ha sina böneutop, du är, indirekt, delaktig i detta mord. Och så alla ni politiker som pratar er så varma om ”mångkultur”, vilket i verkligheten handlar om islam, detta är vad ni dömer Sverige till. Frågan är när vi återinför dödsstraffet i Sverige igen, och då under shariadomstol. Och alla ni journalister, ni som kallar oss som protesterar emot islams ständigt ökande inflytande över Sverige för ”rasister”, är ni stolta nu, när hon ska hängas?

  Mina känslor är verkligen på högvarv nu. Denna barbariska kultur, för denna kultur är i sanning barbarisk när man ser kvinnor som lågt stående varelser, varelser som man får våldta som det passar en, och hänger kvinnor för att de försökt försvara sin dygd, då är det i sanning barbarism. Samma barbarism som Fredrik Reinfeldt anklagade oss för… Och som Mona Sahlin påstod att vi var avundsjuka på.

  Dock, en hängning är dock lindrig, i jämförelse med den stening hon hade riskerat att råka ut för. Man får försöka finna något gott i detta, även om det är svårt.

  • tänk om svenska kvinnor kunde visa liknande hjältemod i liknande situation hon gjorde det enda vettiga men det får hon tydligen sota för nu

   • Nej, för straffet hade blivit det samma. Glöm inte att vi har muslimska centerpartister i våra domstolar…

  • I Sverige kontrar det ”fina” folket med den larviga ”metoo”-rörelsen som bara engagerar en liten elit som förgäves vill visa att vita män är de värsta våldtäktsbusarna.
   Har du inte hört talas om ”metoo”? undrade Stefan Löfven ungefär som att vanligt folk bryr sig om ”metoo”. Patetiskt. ”Metoo” kan fara åt helvete.

 3. Detta är startskottet för vår Margot Mardröm att åka ner till Sudan och hylla islam.
  Vi bara väntar på resultat !!!
  Löfven håller med att Annie Lööv åker med
  och kastar skor.

 4. Islam, Islam, Islam. Den största hjärnsjukdomen på jorden.
  Finns inget vaccin mot detta.
  Vi ska tvingas ta emot denna ideologi av våra dårar till politiker.

 5. Flickan ska hedras och få ersättning, inte hängas. Sharialag förekommer även i Sverige något som ansvariga 7-klövern inte vill kännas vid. 7-klöverns idiotiska inställning är att mångkultur berikar.

 6. Vi har i princip detta redan, samma följder. Barnäktenskap existerar och våldtäkter inom äktenskap, även hedersmord och ploygami (300 registrerade på skatteverket.) Rättsystemet och polis når ej fram bara, bara om någon nekats jobb på grund av av slöja eller dylikt.

 7. Stenåldern visar sitt fula tryne igen,fy fan vilka vidriga människor det finns,
  det värsta av allt de finns här med ,lever och frodas och mår gott

 8. Islam fungerar så där vare sig man vill eller inte. Kanske dags för ett totalförbud av den totalitära ideologin i Sverige.

  • Vad då total förbud! Efterblivna politiker tillåter fredagsbön upprop från muské nu. Landsförrädarpolitiker har hitta verktyg för förtryck av
   Europas befolkning..

   • Tror inte på ett totalförbud inom snar framtid men det skulle vara önskvärt och gagna den svenska samhällsutvecklingen.

 9. Säga vad man vill om islam, de skulle i alla fall inte tillåta en feministisk regering att förstöra hela samhället

 10. Om Löfven skulle mot förmodan sitta kvar vid ratten, så ger jag mig tusan på att han öppnar statliga bordeller…
  Motiveringen kan ju tänkas låta så här:
  Ja…HM..hmm..våra flyktingossar har ju självklart sexuella behov, nu när mansöverskottet av någon obegriplig anledning blivit stort i Sveriges population, så vill jag som er statsminister hmm, hmm, lösa situationen med våldtäkter och hmm, hmm, gossarna sexuella , förståeliga behov, genom att införa statliga bordeller, hmm, hmm. Gossarna får självklart statliga gratiskort till dessa anläggningar, tja hmm, hmm de som jobbar där skall självklart vara anslutna till en speciell fackförening….

 11. Sudan, ett av de fina länders innevånare som kommer till oss. Tackar för att ni väljer oss. Förresten, ovanligt tyst från Ruinfeldt. Munkavle innan valet?

  • Inte mer än rätt om man är så satans dum att man frivilligt ger bort sitt land till islam. Synd om de som röstar på alternativet till islam, SD.

  • Är du en bluff? Ja har bett till dig i flera år men där händer inget med mina problem och ja har inte vunnit miljoner på lotto än

  • Då är jag borta, tack och lov, men mina barn och barnbarm måste leva i skiten.
   Hade jag vetat då vad som skulle hända hade jag aldrig skaffat barn.

  • Det kan bara ske om svenskarna är beredda att hålla dom med mat och husrum även framledes.
   Till slut blir försörjningsbördan för stor, och en konfrontation med gökungen blir då oundviklig.

 12. Oj tur att det är ett muslimskt land ja skulle inte våga tänka på vad straffet hade blivit om de varit ett kristet land, islam visar åter igen sin fredliga och humana framtoning.

 13. Här finns det stor potential, feminister.
  Skicka ner en delegation och marknadsför så att sudaneserna blir medvetna om svenska generositeten och alla villiga feminister.

 14. Artikeln verkar översatt av google translator, hoppas inte samhällsnytt använder sig av botar som vänstern

 15. Frågar den svenska ärkebiskopen; Är det detta som är kärleken i kärlekens religion ISLAM som du påstår om giftorms religionen.

 16. Mer Islam i Sverige..

  Mer sharia i Sverige..

  Mer moskeer i Sverige..

  Man kan inte för för mycket av det goda..

 17. T.O.M i deras egna länder har dom det bättre…
  DÄR får dom

  I.A.F en rättegång….
  HÄR slängs dom ut från balkongen DIREKT !!

 18. Inställsamma bugningar från ärkebiskopen och Svenska Kyrkan samt sossarnas Tro och Solidaritet. Här är vår framtid, menar de, och då gäller det att anpassa sig i god tid.

 19. Långt ifrån någon nyhet att muslimer beter sig på detta sätt. Därför är det ofattbart att Européerna obehindrat låter dem välla in i den civiliserade världen.

 20. Och i Sverige har man inga som helst planer på att..

  Ta sig en funderare på vad islam kan ha för inverkan på landet..

  • Kommunister brukad alltid hävda,att man skulle ha en annan kommunism än den i Sovjet! Dock avslöjade de aldrig, hur den skulle se ut!

 21. Jadu Annie Lööf, 30 miljoner likadana vill Du och ditt parti ta hit till Sverige.

  I rest my case.

   • Ta hand om, är väl för mycket begärt. Hon kan bara snacka en massa rapakalja utan att begripa vad hon hasplar ur sig. Hon är precis värdelös i allt.

    • Om hon ändå vore den sämsta utposten i partiet. Man undrar hur det ser ut i bottenskiktet i det partiet.

 22. Det måste till slut växa fram en vrede mot dom, som har släppt in den sortens människor här i sverige.
  Är det kanske den vreden de fruktar, som försöker censurera internet.

 23. Hon hade givetvis blivit hårt straffad i ett demokratiskt land också. Nödvärnsrätten ger dig inte rätt att bruka mer våld än nöden kräver.

  • Jag misstänker att det var precis det våldet som krävdes för att klara livhanken på henna själv.

   • Det kan vi inte veta. Knivhögg hon honom under ett pågående övergrepp eller var det efteråt? Hur många gånger knivhögg hon honom? Hur agerade hon efteråt? Frågor som är högst relevanta vid en bedömning av straffansvar och ev påföljd.

 24. Varför hör vi inga protester från svenska batikhäxor och feministfascister? Ja, juste, det handlar om muslimer och då är deras ”kultur”. Förb…nade fega kräk!

 25. Islams budord: PÅBJUD DET RÄTTA, FÖRBJUD DET ORÄTTA!
  Det är väl lätt att leva efter??????????????????

 26. De här etniciteterna och folkslagen ligger 500-1000 år efter i utvecklingen , och kommer nog alltid att göra. Att ta hit dem är att förstöra Sverige.

  • Muslimerna, i sina hjärnor, är minst 500 år efter i utvecklingen. Deras primitiva tänkande passar helt enkelt inte i ett utvecklat land som vårt.

 27. Något för svenska FN- förbundet att bita i, undrar om Sudan står bakom kritiken mot Sverige i den rapport som nyligen lagts fram av FN. Såhär är det, FN förbundet som styrs av S och finansieras via Sida har fått en beställning av S att ta fram en rapport att slå i huvet på SD. Sverige är stor bidragsgivare till FN och kan nog beställa en förtryckt rapport med vilket innehåll som helst.

 28. ”I Sudan är giftermål tillåtet från tio års ålder och våldtäkt inom äktenskapet betraktas inte som ett brott. Flickan döms till hängning.
  19-åriga Noura Hussein dömdes till döden för att ha knivhuggit mannen som våldtagit henne och hon tvingats gifta sig med, rapporterar Daily Mail.”

  ”Det är samma strukturer här som där”
  Gudrun Schyman förklarar att kvinnoförtrycket i Sverige och Sudan i princip är likadant….

 29. En dom snart nära dig och mig! Sverige har redan accepterat månggifte, barnäktenskap, böneutrop och minst en shariadom har slunkit igenom rättsväsendet. More to come!

 30. Trots att kvinnorna måste bära slöja och är alltid underordnade mannen under sharialagar skänkte Sveriges SIDA 218 miljonerkronor ifjol just till Sudan utan motprestation.

  • S J U K T !!! Varför hör vi inte i valrörelsen vilka våra bistånd ska gå till???
   30 Miljoner till Nordkorea (Som dessutom har skuld till Volvo och andra)
   1,5 Miljarder till Palestina (Terrororganisation)
   Pengabistånd till massa stater som bara gör regenterna glada, men folken förbli lika fattiga. Bistånd ska vara, bygga vägar, bevattningssystem, hälså och sjukvård. Ser sida som en fiskdamm, dra upp något, så är det ditt, resten svälter ihjäl

 31. Feminazis tiga still, det är märkligt tyst från vänsterfeministerna, de är antagligen upptagna med att samla in bidrag från det vita patriarkatet

 32. Tänk dig hur sjuk i huvudet en människa måste vara för att låta sina kusiner hålla fast en tjej för att sedan våldta henne och dessutom tycka att det är helt rätt och normalt, det är hans rätt att få göra detta och det är tjejens skyldighet att låta honom göra det.

  Tänk sen att i Sverige har det kommit långt över en miljon människor hit som är på det viset.

  Tänk sen att det finns partier i riksdagen och regeringen som tycker vi ska ha hit ännu fler av den typen av människor…

  Tänk.. ja det är just det som är det svåra för t.ex miljöpartiet.

 33. Vilken underbar framtid alla vilka är för invandringen önskar sina efterlevande.
  Snart står den vita rasen av Homo Sapiens överst på CITES Röda lista över utrotningshotade arter!
  Och Sudan ? Tja, vad ska man säga annat än så jävla typiskt för musseländer och deras i MINA ögon absolut sjuka och vidriga kvinnosyn.
  Inte vad jag kallar kärlek vid första ögonkastet .
  Sverige inom 20 år ?
  Allt medan feminister med andra Ruffhäxor bara tiger eller tar upp Indien o Kongo.
  SOPA RENT FRAMFÖR EGEN DÖRR FÖRST !
  Öppna era annars gapiga käftar och stå för vad ni säger !
  Typiskt exempel på skillnaden mellan MÄN o KVINNOR .

 34. Nu firar hela sharia Centern med Skumpa och hallal slaktakt får…. Främst står Annie och skriker MÖRDA MÖRDA MÖRDA….

 35. Islam, som är en förtryckar- och våldsideologi, gömmer sig bakom religionsfriheten i Sverige. Islam borde förstås vara totalförbjudet i Sverige! Sharia-lagar kan dom införa i sina primitiva länder – inte i Sverige!

 36. Må hon vila i frid.

  Ett klockrent exempel på kultur som vi inte vill ha här. MP, att åka t-bana räcker inte för att bli ”svensk”. Det måste till och med världens första feministiska regering begripa.

  • Riksdagen har röstat för mångkulturen så det är nog våran samtyckeslag som måste moderniseras efter de nya förutsättningarna.

 37. Eftersom Sudan tillåter giftermål från tio års ålder och våldtäkt inom äktenskapet får man väl utgå från att de finner stöd i Koranen för detta. Då kan givetvis alla andra muslimer finna stöd i koranen för att bete sig likadant. Majoriteten gör det nog inte men hur påverkas man av att växa upp med en lagstiftning med en så totalt nedvärderande syn på kvinnan?
  I Sverige anser dock ”antirasistister”, liberaler, socialister och liknande fårskallar att miljontals muslimer (i fr.a. Sudan, Saudiarabien, Afghanistan) har tolkat koranen fel utan att en enda av dessa förstå-sig-påare ens har läst en enda vers i koranen.
  Det är bekvämt att tycka en massa saker (det gör även riktigt efterblivna) men att veta om man grundar sin åsikter på fakta och verklighet eller önsketänkande är lite svårare.

  • Vi kan vara trygga här då vi ju har knivlagen. Den lagen är mycket hård och en äldre man visade en polis en pennkniv han ärvt av sin far och fick böta 10 000 kronor. Här är vi hårda mot alla Svenskar, för de skall veta hut.

 38. 2010 överskott av kvinnor i Sverige med 35082
  2015 överskott av män 10915
  Och då är inte invadering av unga muslimska män 2016 och 2017 in räknat
  Den som kan sin matte vet att detta kommer skapa enorma problem.
  I Kina är det 110 män på 100 kvinnor och de anser att det är ett stort samhällsproblem.

  I Sverige ser vi det som en utmaning. Lite våldtäkter får man räkna med i början. En och annan svensk tös få offra snippan för att våra politiker ska framstå som goda världsmedborgare.

 39. En röst på Annie Lööf och C är en röst som påskyndar islamiseringen och införandet av sharialagar. Bara dumskallar och fanatiska muslimer röstar på C. Riktiga män o kvinnor röstar på SD.
  /CC

 40. Vi lever i år 2018, andra länder hänger inte med!
  Låt inte vänsterflummet sabba Sverige = Welcome Refugee!

 41. Tragiskt, än en gång får vi en fingervisning på varför de här människorna inte under några omständigheter ska bo i Sverige eller andra europeiska länder.

 42. Detta tankesätt har våra politiker importerat till Sverige och sedan står dom häpna när integrationen misslyckas.

 43. Värdegrunden pratas det mycket om inom svenskt etablissemang.

  Hur står det till med värdegrunden hos våra nyanlända ? Eller det kanske vi ska blunda för……

 44. Islam är pestens religion! Den här religion måste få ett slut….
  Hur länge ska folket sova??
  Det här kommer inte sluta bra …

 45. Citat ”wikipedia.org” under rubriken ”Våldtäkt” .”Enligt 22 kap 1 § i Missgärningsbalken i 1734 års lag bestraffades förövaren av en våldtäkt i allmänhet med döden. Tager man qwinno med wåld, och emot hennes vilja främjar sin onda lusta, och warder lagliga thertil wunnen; miste lifwet, och qwinnan ware saklös.

  Dödsstraffet tycks dock ha avskaffats 1779 och ersatts med två år på ”kronans fästning” och vidare ”Fram till 1978 ansågs brottet ha ett lägre straffvärde om det utfördes av en person som offret hade ett aktivt sexuellt förhållande med.” .
  Dvs inom äktenskapet var straffet lägre. År 1965 kriminaliserades våldtäkt inom äktenskapet. Summasumarum så är det inte så otroligt längesen rättsapparaten i Sverige hade en annan syn på våldtäkt än idag 2018.

 46. Tycker Sverige kan erbjuda sig att ta hit flickan.
  I retur kan Sudan få tio pensionsräddare av oss.

 47. Det här är den kulture som Steffe o Fredde har importerat till Sverige.

  Tack för mångkulturen.

 48. Arma tjej. Jag lider med henne. Jag ska inte säga vad jag skulle vilja göra med hennes påtvingade man och dennes familj.

 49. Denna typ av rättegångar och straff predikar imamer i moskéer runtom i Sverige. De vill mer än något annat att denna lagstiftning ska införas i Sverige. Moskéer som av svenska myndigheter tillåts ha böneutrop proklamerar att islam råder över den svenska staden.
  Hallå alla sovande svenskar, dags att vakna nu!! Tro inte att M kommer klara att bekämpa islam, de enda som klarar det är SD.
  Rösta SD i september!!

 50. Globalisterna är mer än nöjda nu blandas det utan pardon gärna svart man med vitare kvinna, allt går enligt deras plan
  För blandas skall det allt för att ”eliten” skall få ännu mer makt !

 51. Detta är ett exempel på den kultur som nu Sverige nu importerar 100-tusentals representanter för.
  Gissa hur Sverige kommer att vara om 10 år. Ingen svår gissning.
  Jag är så glad att jag för länge sedan lämnade den sjunkande skutan.
  Västliga feminister/vänstern/liberaler hatar Trump för att han har pratat macho om kvinnor. medan de stillatigande ignorerar sånt här. Det är motbjudande individer som nu har kontrollen över Väst.

 52. Vad kostade hon? 4 får och en banan, ungefär vad Annie Lööf skulle inbringa i somalia, så låt oss skicka henne medans hon ger nåt

 53. Det måste vara för jävligt att stå där med repet runt halsen, efter man bara har fredat sig. Fy fan vilken grotesk skit religion.. Å de ska vi leva med här.

  • Kanske att det är synd att vi inte är unga, då………………….hade vi varit ute på gator och torg och berättat hur och vad det ser ut där skitfolket bestämmer.

   Nu kan vi med gott samvete överlåta denna skit till våra efterkommande ?

 54. Ja om vi nu har lite tur så hittar våra fina feministpolitiker ett klädesplagg som de kan knyta en gullig knut på i sympati för detta flickebarn.
  Men jag skulle inte bli förvånad om de kan hitta på någonting mer patetiskt än det så att man spyr på riktigt.

 55. När behagar Annie,Gudrun, Mona ,Åsa och allt vad dessa kvinnosakskämpar heter krypa fram från sina stenar och yttra sig?

 56. Så ser det ut, så går det också till där ett sekunda avskrap av mänskligheten har tagit till sig det djävligaste som finns på vår jord, ISLAM , dett förbannade mänskliga gissel som ska bekämpaqs med alla till buds stående medel, precis som dom djävlarna bekämpar oss. PK.patrasket gör som vanligt, d.v.s. håller käft och gör ingenting.
  Att överhuvudtaget släppa in denna helvetiska Islam i vårt land borde rendera straff i klass med landsföräderi. Visa aldrig pardon eller välvilja mot detta mänskliga gissel som Islam är. Sattyget ska ut från vårt Sverige, och passar det inte dom importerade lyckosökarna att ta avstånd från detta sattyg, så hoppa då iväg till den sandhåla ni kom ifrån, besudla bara inte svensk mark med detta sattyg.

 57. Då vi tyvärr har lagstadgad religionsfrihet i landet så finns även ”hedersmord”, ”balkongflickor” och andra vidriga avarter på syn av hur man ska (eller inte) leva livet.

  Innan 1975 var Sverige fortfarande Svenskt och mycket framgångsrikt.

  Det var tryggt, rent och vitt!

  • Jo. Rent har ju vissa konnotationer. Rent som i inte nedbajsade lekplatser står jag bakom. Men inte i etnisk mening.

 58. Varifrån kommer uppgiften om ”gymnasiet?” Känns kanske som en petitesse i sammanhanget men…..

 59. ”Varhelst man ser en kvinna i nöd, skall man skynda till hennes undsättning”, läste jag i en gammal svensk bok (från början av förra seklet) om Etikett och Umgängeskonst.

 60. Förbjud alla muslimschamaner i landet.
  Dra in alla bidrag .

  Kan de ej försörja sig själva så åk hemmåt
  Varför finns det ej elevboende i Sveriges 10 största städer?.
  Brunpumpet går först liksom lönerna i Rosenbad.tjära och folkets ilska kanske botar girigheten till slut.

 61. Men var är alla kvinnosakskvinnor och feminister nu då? Varför så tysta? Törs ni inte kritisera den våldsbejakande ideologin islam?

 62. Många kvinnor lever så här i världen, och många dör utan att ens någon vet eller bryr sig om att de har levt. Det är misshandel. Rent utav ett könsmord, för att likna vid folkmord. Men att säga det är rasism i Sverige.

  Här hyllar kommunister de som könsstympar.

 63. Vad ska Sveriges feministiska regering göra? Lägga in en protest i FN mot Sudan? Sure, det hjälper säkert jättemycket.

 64. Afghaner gör fina avtryck i samhället Mao.
  Papperslös,ensamkommande,bidragstagande.
  JAA GIVETVIS HELTIDSANSTÄLLD INOM BRUN OCH SVARTRÖKAT.

 65. Finns det fortfarande någon med vettet i behåll som hävdar att muhammedanismen för med sig något gott här på jorden?

  • 7-Röven Jublar…… Så här ska det gå till…. Ordning och reda….. Kvinnan ska hålla sig mellan spisen och sängen… PUNKT ….

 66. Hur mycket bistånd åtnjuter detta ”islamiska, människoföraktande” land från ”godhetsverket SIDA”,
  Du ”Steffe”?

 67. Det här bör läsas av de ”feminister” som vurmar så för massinvandring från islamistiska kulturer. Tyvärr begriper de nog ändå ingenting.

 68. Dessa metoder, seder och bruk håller Lövén, Lövin och rödtoppen Löv på att fastställa som gällande lag och ordning i Svea rike. Tål vi det här?

 69. – Expressen.
  Knivattack i Paris – minst fyra skadade (2 döda och minst 8 skadade)

  En person med kniv ska ha attackerat förbipasserande i Paris, skriver BFMTV.
  Minst fyra personer ska vara skadade, varav två allvarligt.
  Gärningsmannen uppges ha skjutits ihjäl av polis, skriver BBC som hänvisar till franska medier. Enligt poliskällor till Le Parisien är två personer döda, varav en är gärningsmannen, och ytterligare åtta skadade.

 70. Aha, det kanske är därför de våldtar. I hemlandet kan de få en fru på köpet. Vi har lite andra värderingar. Men enligt politikerna och media ska vi ha mångkultur. Som betyder just att hålla fast vid sina egna värderingar och inte bli svensk.
  Kan det vara därför vi har lite problem i samhället? Stackars flicka. Reagerar ens FI på sådnat här. Var är alla svenska feminister?

 71. Vidriga religioner, vidriga människor.
  Snart finns en offentlig snara i kvarteret där du bor….

 72. I morron står Sharia Annie på muren och vrålar… MÖRDA MÖRDA MÖRDA alla kvinnor som blir våldtagna…. Dom är otrogna……

 73. Låt Sudan ha sina egna lagar, hur sjuka och orättvisa de än må vara, så länge de stannar där. Hur är det vårt problem? Alla som inte befinner sig i koma är vid det här laget medvetna om det Islamska hotet i västvärlden. Vårt problem är att så många afrikaner kommer hit, och det spelar ingen som helst roll om de hänger ett kors runt halsen och börjar be till Jesus istället för Mohammed. De hör fortfarande inte hemma här!

  Under tiden som detta pågår i Sudan så stänger svenska banker ned konton för privatpersoner vars politik de inte gillar. Detta är däremot ett enormt hot mot alla som har åsikter som av globalisterna kan betraktas som rasistiska eller odemokratiska eller vad nu deras modeord för dagen är för politiska dissidenter!

  • Jag skulle gärna se att Sverige hjälper de utsatta kvinnorna i de länderna.
   Men inte ett öre till männen.

   • Jag skulle också gärna se att Sverige hjälper utsatta människor på hemmaplan, inte här, fast först måste vi fixa vårt eget land! Det finns just nu 7,6 milljarder människor, och det är inte vårt anvar att hålla reda på dem allihop. Ganska kul länk som ger perspektiv på tillvaron 🙂
    http://www.worldometers.info/world-population/

  • Sverige borde direkt på måndag morgon dra in alla bidrag till Sudan samt till alla andra odemokratiska, kvinnohatande shithole-countries.

   • Håller med att bidragen borde dras in till dessa shithole-countries.
    Vad du inte kan skilja på är hat och att tycka man äger sin kvinna.
    Dessa människor har ungefär samma inställning som en svensk har till sin hund. Den kan vara mycket omtyckt så länge hunden gör som husse eller matte säger. Skulle jycken däremot gå till angrepp mot sina ägare väljer dessa oftast att avliva den. Min syn på det hela.

 74. Varför vänta till 10 år? Profeten Muhammed gifte sig med Aisha när hon var sex och fullbordade samlag med henne när hon var nio…

 75. Noura Hussein borde få fredspriset och alla hedersbetygelser hon någonsin kan få. Aset som våldtog henne…tja, hans grav pissar vi på. Jag ska personligen klättra ner från min trädkrona och skita på den.

  Våldtäktsmannens kusiner borde vara dem som får dödsstraff. Även Noura Husseins familj som svek henne. Om man nu ska tillämpa en så vidrig ap-kultur som dödsstraff.

  Och glöm aldrig att det är bland annat sådana som våldtäktsmannen och hans kusiner, och sådana som offrets familj vi importerat 1000-tals och åter 1000-tals av…..Nu ska jag spy!!!

 76. Black Lives Matter-rörelsen. Var är ni nu…?!!

  Här har ni ett exempel på de vanligaste och värsta problemen angående våld och förtryck emot svarta. Passa på och manifestera och skrik nu, och jag ska stödja er. För det är HÄR detta förtryck existerar. INTE i Europa eller nutidens USA.

 77. Alla andra kan samsas. Iran och atombomben är nog det svåraste. De vill så gärna ha den. Innan de skaffat den utnyttjar de tiden till att ta över grannländerna. Trump gör helt rätt. Om de bränner amerikanska flaggor i iranska parlamentet visar det att Trump gjort nåt rätt.

 78. Förstå att allt prat om ”allas lika värde” etc. bara är lögn. Bakom kulisserna är eliten i alla länder vänner.

 79. Är det nån som funderar varför inte alla finns med i Eurovision festival? Europa, Australien, Israel är med. USA kollar. Kina kollar tydligen. Det fattas några eller hur?

  • Själva namnet säger ju vilka länder det handlar om och några andra borde inte få vara med , de har ju egna musikfestivaler. Eurovisionfestivalen i sig är ju ganska ointressant, eller t o m helt ointressant.

 80. Nord Korea ägt av deepstate (skuggregeringen)i USA är nu fria pga Trump.Är Iran nästa land?Trumps koppling till Israel känns inte bra,går han deras ärende.Känns som Israel gör sig redo för nästa steg att ta mark i Syrien och förbereda Greater Israel

  Det finns planer att utöka landet sen länge.

 81. Exakt denna typ av rättsväsende som feminazisterna kämpar för att få i Sverige . . Helt fantastiskt va ?

   • Ja , i 12 år tror jag det höll men nu blev det lite avbrott ett tag . . . Kommer nog tillbaka ! ?

    • När valstugorna kommer upp ska jag ställa centerfolket några riktigt jobbiga frågor. Samt till M och S förstås. Ska bli mig ett nöje faktiskt!

 82. Sharialagar är lika med pederastlagar totalt efterblivet system i en ideologi som dom kallar islam!

 83. Det här fallet upprör mig så, lider så med flickan. Hennes familj har vänt henne ryggen och nu ska hon hängas. Varför skriver inte Expressen och Aftonbladet om detta, vill de inte berätta vad islam betyder för sina läsare? Istället skriver de om kvinnan som inte får jobba som väktare om hon bär slöja och hur rasistiskt det är.

 84. Tänk så många underåriga flickor som måste utstå något sådant här. Först tvingas att gifta sig med någon som man inte har några känslor för och sedan tvingas till sexuellt umgänge. Trodde att vi lämnat grottstadiet bakom oss. Människor är inga handelsvaror och i ett civiliserat land bestämmer kvinnor vem man gifter sig med och vem man har sex med.

 85. Hon försökte mörda en man. Sudan tar brott på allvar och dömer män och kvinnor lika till skillnad från Sverige som låter kvinnor bryta mot varenda lag i boken utan att straffas.

  • Ja , så är det !
   I Sverige straffas Inga kvinnor som våldtagits då det är mannen/männen som tagit det aktiva beslutet att våldta !

   Fick kvinnan bestämma så skulle de hellre springa därifrån !

   • Japp, och att skylla i från sig på män är ett gammalt trick kvinnor alltid använt för att undkomma straff, lyckligtvis så föll inte domaren för våldtäktspåståendet. Hon försökte mörda en man och hon blev dömd för det.

 86. Det är vad de aktiva kvinnorna i Sverige ser som sin framtid att vara underdånig männens rättigheter, att ta för sig.
  Det är dagens ord när man skärskådar mainströmms medias rubriker, svenska män är ena jävla typer tacka vet jag de utländska män som tar för sig är dessa kvinnors ord.

 87. Svensk media höll tyst om folkmordet i Darfur i Sudan, före valet 2006. Journalister och politiker är sannerligen inga goda människor. De är snarare kallt beräknande.

  The genocide, which is being carried out against the Fur, Masalit and Zaghawa ethnic groups has led the International Criminal Court (ICC) to indict several people for crimes against humanity, rape, forced transfer and torture. According to Eric Reeves more than one million children have been ”killed, raped, wounded, displaced, traumatized, or endured the loss of parents and families”.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Darfur_genocide

  Omvärlden håller på att genomskåda den svenska ”godheten”.

 88. OT! På loppis träffade jag i går en man som berättade hårresande teorier om Palmemordet! Det var inte han som sköts! Och att han egentligen drabbats av AIDS! Han var också BS! Vederbörande hade skrivit en bok om alla dessa händelser och andra! Så hade t ex en städerska ”kommit på” Erlander och Palme i en pinsam situation! Jag häpnade! Så Palme sköts inte!. Sköterskan som kom fram har tvingats till tystnad!. Någon som hört något om allt detta?

  • Skulle inte överaska mig alls. Olof som person var inte så övertygande manlig. Jag var en jounalist medan detta hände och första frågan var motivet., men undersökningen rikatades bort ifrån det elemäntara från första början.

  • Lisbet såg Christer ? Var det han eller en Mask ? Har funderat mycket på detta. Hollywood gör masker. Så då kan naturligtvis Säkerhetstjänster göra det också.
   Det är en extremt jobbig trapp att springa uppför där han flydde, Mördaren. Och Christers ansikte var ju som en karikatyr, och känd ”buse”. Så vilken Säkerhets-tjänst ville ”fimpa” Olof ? Flummigt ? Ja, men mordet är ju inte löst.

  • Palme gick till prostituerade, de kom ju fram efter 30 år(!) och berättade. Lisbeth vägrade att låta sig förhöras, vilket accepterades (!), hon genomsöktes varken på brottsplatsen eller senare – hon kan vara mördaren eller den som beställt mordet. Klart sånt måste sopas under mattan för att skydda det heliga partiets heder…

 89. Mycket trevliga kulturer vi importerar dagligen i det gamla Sverige. Fy f-n.

  Löfven bygger sitt nya land!

   • Finns redan. Finns INGEN förort som inte har klandomstolar. ”Svenska” domar respekteras inte. Och för att dessa inte ska påverka för mycket i det dagliga, muslimska subsamhället förser de etablerade partierna tingsrätterna med muslimska nämndemän som korrigerar & anpassar domar efter Koranen. Sverige är fantastiskt.

 90. Frågan ÄR Hur många FANS till ovan
  finns i SVÄRIGÄ och tvår sina händer.

  Jag kommer ALDRIG någonsin att fatta eller förlåta att VI har/har haft Outbildade Politiker som tagit IN i SVÄRIGÄ en Svans av MÄN med dessa Hedersrelaterade Kulturer och placerat dem mitt i bland OSS…

  OFÖRLÅTLIGT

 91. Islam är en modern & civiliserad ideologi. Det anser etablissemanget & åsiktpolisen i Sverige. Muslimska böneutrop skall ljuda på offentliga platser för att skrämma folk till moskén. Alla ska åtnjuta friheten av Allahs fromma lära.

 92. Så här behandlas kvinnor i muslimska länder. Fi är ett förryckt parti som stöder muslimsk massinvandring till Sverige. Fi är ett parti som är de svenska kvinnornas fiende. Lämpligt nog är Fi en militär förkortning av fiende.

  ”The Stoning Of Soraya
  Irfan Ali”:
  https://m.youtube.com/watch?v=aXCns3xCUYQ

 93. Det enda som kan vara tröstande är att de båda inte hamnar på samma ställe, så att hon kommer inte att bli våldtagen i himmelen, vila i frid & mannen kommer att få fortsätta sina aktiviteter, där han hör hemma, i helvetet.

 94. Är det någon som tror att muslimerna i Sverige är av någon annan sort än dessa vidriga typer?

 95. Ingen behöver längre tvivla över varifrån fenomenet gruppvåldtäkt har sitt ursprung trots att det fortfarande finns förnekare.

 96. Här är ett praktexempel på Mänsklig Dumhet och Sinnessjukdom.
  Och dessa inhumana varelser som kallar sig människor importeras i Miljontals av Regeringen.
  Islam är en Sekt, ingen religion. Vars mål är att ta över Världen.

 97. På bilden ser hennes underläpp misstänkt svullen ut, hon har väl åkt på stryk redan innan bröllopsfotot togs.

  • Hon ville kanske inte gifta sej med den här karln så då fick väl hennes pappa övertala henne.

 98. Här har FN sin chans att visa vad dom går för..

  Skicka dit Fritagningspersonal som INTE våldtar och VISA Er Styrka.

  Bidragsländerna står givetvis bakom och KRÄVER ett sånt Ingrepp på det Landet som naturligtvis Mottagit massor av Bidrag för att INTE denna Tradition skall Drabba BARN som inte vill ha BARN med gamla GUBBAR..!

 99. Henging er bedre enn et liv under islam. Og hun blir heller ikke å produsere flere islamister. Så sharia er her vår venn.

 100. ”Stora” reportage om detta i DN, SvD och Aftonbladet. Full fart på ”metoo” och Fi.
  (Förlåt att jag skojar om sådana här tragiska ting.)

 101. Det har absolut inget med religion och islam att göra! Standard fras när det hänt dåraktiga saker med muslimer inblandade!

  • Gudrun påpekar att det faktiskt är män som dömt kvinnan till döden.

   Nu måste alla svenska män diskutera mansnormen om det skall bli ett slut på sånt här.

 102. Fruktansvärt!!! MEN är Sverige moget för att importera alla dessa fall hit?? Detta är kultur/relugion-skillnader som MÅSTE lösas på hemmaplan!!!

  • Svårt att utplåna, de förökar sig som ……….. ,!
   Men vi kan FÖRBJUDA – – islam . Och få tillbaka vårt land . Tack

 103. Ja kära FI och Gudrun Schyman och kanske även C och Annie Lööf, är det detta ni innerst inne vill skall gälla i Sverige.

  Ert motstånd mot just Sharian är minimalt och ni utpekar alla som påpekar dess medeltida och barbariska innehåll som ”rasister”.

  Dvs den som inte vill hänga 19-åriga flickor är ”rasist”.

  Slutligen, kära Fridolin, följ din övertygelse och stå för ”Sharia i Sverige” under dina valtal.
  Hyggligt rekorderligt folk röstar SD.

 104. En sak får man ändå tillstå är riktigt bra med den islamska kulturen, att den är tydlig med kvinnans plats i samhället. Inget trams om jämlikhet som vi ändå alla vet är skadligt. Om vi bara lyfter blicken lite, så förstår vi att den här vidriga mörderskan kommer allt för lindrigt undan. Hon borde faktiskt torteras innan hon avrättas eftersom hon dessutom hindrat sin man att utöva sina lagfästa äktenskapliga rättigheter, vilket pricipiellt är ännu allvarligare än själva mordet. Att inte tydligt markera mot detta skadliga beteende skulle rent av kunna leda till samhällets förfall. Jalla, jalla, sharia åt alla!

 105. Är det konstigt att detta kan hända år 2018? I en värld som vi tror på som en modern värld? Inte alls. Enligt sharialagen, är det tillåtet att gifta sig med en tioårig tjej, och även våldta henne. Är ni naiva svenskar okunniga om detta? Muhammed gifte sig med Aisha när hon var 910 år. När skall svenska r vakna upp till vad som händer med vårt land?

  • Stämmer inte riktigt. Aisha var 6 år när Mo ”got the hots” för henne och gifte sig med henne. Som pedofilerna säger: ”the younger the better”.

 106. How do young virgin girls ”consent” according to islam, the Prophet and hadith ? … well lets have a look …
  ”It was asked, ”O Allah’s Apostle! How will she (the virgin) express her consent?” He said, ”By keeping silent.”

  and… according to the same hadith : https://sunnah.com/bukhari/90/15

  ” Some people said that if a virgin is not asked for her consent and she is not married, and then a man, by playing a trick presents two false witnesses that he has married her with her consent and the judge confirms his marriage as a true one, and the husband knows that the witnesses were false ones, then there is no harm for him to consummate his marriage with her and the marriage is regarded as valid.”

  … and remember that this verse is about young muslim girls and is not about non-muslim girls who have even less rights … rape is not really rape but perfectly ok according to the hadith and the Prophet … you just need the girl to keep quiet or do a trick on her, then it’s all ok according to the Prophet and islam … how nice …

LÄMNA ETT SVAR