Tonåring planerade terrorattentat mot gayklubb och katolsk kyrka

Delningar

Polis i den tyska delstaten Hessen har arresterat en turkisk tonåring som planerade två terrorattentat i Frankfurt.

17-årige Yusuf Erkocoglu ska ha dubbelt medborgarskap: tyskt och turkiskt.

Enligt The Jerusalem Post ska amerikanska myndigheter ha spelat en roll i att förhindra Erkocoglus planerade attentat.

2011 drabbades Frankfurt av ett islamistiskt terrorattentat då en kosovoalban mördade två amerikanska soldater på Frankfurts flygplats.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

236 KOMMENTARER

 1. Förväntar mig att starkt avståndstagande mot muslimer av HBTQ rörelsen. Men det är väl lika utopiskt som att jultomten kommer på midsommaraftonen.

 2. En kommentar från Gardell vore bra,han som snyftade som en fjolla i media över att SD var emot dom.Stolpskottet kanske borde tänka vilka som egentligen är emot han och hans fjolla.

  • Jonas Gardell har inte det förståndet, att förstå vad som är farligt för homosexuella. Han är för fortsatt massinvandring av medeltida människor till Sverige.

 3. Turkiskt och tyskt medborgarskap… Ge honom fängelse, utvisa honom sen och dra in det tyska medborgarskapet. Så, problem löst.

 4. Erdogans svartmuskiga söner har tydligen inget till övers för vare sig homos eller katoliker. Det är bara att tacka Merkel för hennes svartimport.

 5. Frau Merkel kommer att stoppa eventuell utvisning till Turkiet och uppsägning av tyskt medborgarskap.
  Den kvinnan är inte av denna världen utan vill Tyskland enbart ont.

  • Även mentalt…Dansken är inte en German som tysken och svensken men en latinare…dom som kan rycka på axlarna och säga .”.ja og vadså?”

   • Jag är dansk, blond, blåögd och 204 cm lång. Jag kommer aldrig kalla mig skandinav eller nordbo, men jag är stolt av mina germanska rötter från Danmark och norra Tyskland och jag är stolt av mina släktningar som stred för Tyskland i Waffen SS under kriget, Jag är ingen jävla latinare!!

 6. Det är lika synd om tyskarna som om svenskarna. Just tyskarna och svenskarna förefaller i särskilt hög grad vara utsatta för ett folkmord.

 7. OT. Gunnar Sandelin om valet: varför tog inte SD upp landets demografiska förändring? Enligt Migrationsverkets prognoser har 500 000 fått uppehållstillstånd under kommande mandatperiod.
  Instämmer till fullo! Fram med hårda fakta i debatterna, Åkesson!
  https://youtu.be/W9ZzU2rc3as

  • Håller med, men det är för sent att göra det i valrörelsen. SD borde satsa en ansenlig del av valbudgeten under hela mandatperioden med tematiska informations- och opinionsbildningskampanjer. Dessa kampanjer borde handla om sådant som SD sedan lyfter igen i valrörelsen.

   Det går inte att köra igång med opinionsbildning 3 veckor innan valet. Än dummare är det att inte ens i valrörelsen kommunicera ett budskap – typ valplakat utan text.

   • I varje valdebatt säger Åkesson att 7k har förstört landet genom massinvandring. Visst, men kom med konkreta argument, tex hur invandringen ser ut i jämförelse med våra grannländer, eller våldtäktsstatistiken, eller exempel på hur bidragsnivåerna ser ut, eller som hos Skavlan ikväll: varför inte nämna att SD politiker är mest utsatta för hot?

   • Alldeles korrekt! Om man ger ny information precis innan valet finns det en stor risk att människor blir stressade och faller tillbaka till gammalt beteendemönster som upplevs som tryggt. Man måste arbeta långsiktigt och lära människor långt innan ett val om vad som är på gång i samhället.

   • Håller mef till fullo. En bra tanke är att hålla tal/utfrågningar en gång i veckan i egen regi. Använd den totala överlägsenheten på nätet och för fram fakta och åsikter. Vi vet ju att Jimmie inte får tala i Svt och därför borde vi göra Svt överflödigt. Tänk även på att föra fram fler än bara de fyras gäng.

  • Och ekonomiska underlaget till denna förändring, nämligen att ”eliten” tjänar grova pengar på allt som är kopplat till massinvandring.

 8. Men vilka röstade fram Murklan då?
  Jo majoriteten tyskar tillsammans med kolonisatörerna förstås.
  Så det är väldigt sannolikt anhängare till folkutbytet drabbas av sådant här.

 9. Nu på SVT-text, Razzia i svenska städer efter en bedrägeriliga bestående av syriska medborgare, nu efter valet går det bra att skriva ursprung, ännu tydligare vilken manipulering SVT utförde före valet.

 10. För bara sedan tio år sedan jagade man småtjuvar som gjorde inbrott enligt Modus Operandi. Det vill säga att det vara bara att åka och hämta in buset. Nu med mellanösterns importerade kriminalitet så blir det lite mer komplicerat.

 11. OT.
  För de som betalar TV-licensen.
  Jimmie åter hos Skavlan just nu.
  Hur går det denna gång?
  Varför ställer han upp? Jo han är storsint och smart.

  • Gissar att detta var sista gången JÅ medverkade där, Skavlan framstår som en godhetsknarkande bödel. Inte en intressant fråga från honom.

   • Nej frågorna är värdelösa, konspirerande och sublimt provocerande. Men det trumfade Jimmie med sin ärlighet. Sådant kan nu dessvärre inte PK-patrasket hantera utan de fortsätter hata med sin globala agenda för ögonen. När motparten argumenterar håller de för öronen för de är de goda.

  • Jag tycker inte att han skulle ha accepterat att komma till denna figur. Han vill bara förnedra honom. Ingen objektiv diskussion alls.

  • Visst är Jimmie smart. Den lismande ormen Skavlan tror att han får sympatier med sina gillrade fällor när det är han själv som fastnar i dem hela tiden.
   Eller inbillar han sig på fullt allvar att det är han och inte det fantastiskt fina och trevliga paret Åkesson med sambo som tar hem spelet.
   Då är han dummare än vad t o m jag trodde.

   • Ja det var ganska lyckat. Skavlan malde på och Jimmie med fru svarade kärnfullt och ärligt.
    2 – 0 till gästerna!

  • Nu är det lilla julafton på ”sakliga och objektiva” public service. Efter hatiske Skavlan följde en halvtimmes ”satir” där varje sekund ägnades åt att häckla sd och Åkesson.

   • Och ändå är Rönndals program bland det mest objektiva vi kan se på SVT f n. Han slår åt alla håll och är faktiskt rätt kul. Han går t o m så långt att jag är rädd för att programmet inte blir långlivat. Ikväll sade han att han var den mest objektive på SVT och garvade. Han har ju faktiskt rätt.
    Men nu har ju MP ’vunnit’ (lol) valet så det bjuder de på.

  • Alla vet att ingen drar publik som Åkesson. Därför lades inslaget med honom också sist så att tittarna skulle bli kvar annars hade de lämnat skiten direkt när Åkesson show var över.
   Åkesson fungerar som draglok åt Skavlan i hans säsongspremiär. Jag och många med mig bojkottar naturligtvis riksmobbaren som alltid när inte sd-ledaren är med.

 12. OT. Råkade se ett skitprogram på TV1 som hette Svenska nyheter vilket skulle vara nån sorts humorprogram som dessutom utgav sig för att vara opartiskt. Jimmie har så rätt! Vad som än produceras där är verkligen vänsterliberal smörja. Spyorna stod en upp i halsen när man hörde den pinsamma programledaren vräka ur sig invektiv, huvudsakligen naturligtvis mor SD. Och detta strax efter Skavlans eländiga intervjuförsök. Och allt detta i väntan på att hustrun skulle se fortsättningen på dressyr-VM. Tur man hade en stadig whisky inom räckhåll.

 13. varför läser man aldrig om terrorattentat i Estland eller andra balt / forna östländer?
  bortsett från ryssarnas problem då…tänker på bion och skolan som var mindre smidigt genomförda operationer..
  gisslandrama svaras med attackhelikoptrar och stridsvagnar. onödigt att terrorisera då lixom:)

 14. Detta är vad vi måste lära oss leva med. Snacka om att köra våra länder i botten !
  Riskerna med att bo bland muslimer är alldeles för stora !
  Det skulle räckt med ETT offer då importen till Europa började . Sverige blev tack vare den vansinniga öppna-dörren-politik med en ”spineless” befolkning vilka anpassar sig till islam. Därför är Sverige lite av ”A safe haven” för terrorister.
  Att man har dålig eller ingen koll på ”gästande” imamer vilka sprider hat o värvar extremister för dåd i andra länder .
  Nu har vi ytterligare flera år av massimport, indoktrinering, politikernas alla tusentals årliga oskyldiga offer mm
  Att vara fritänkande och inte få skrika rätt ut vad jag tycker eller tänker, vare sig i tal eller skrift.
  VI vet ju alla hur valet gick till. Rysk media har gjort stor sak och talar om valfusk !
  Och jag är benägen att skriva under på det !
  Men vi ser att terror kan ske var som helst !
  Kulor viner om öronen medan hundratals dödas varje år. Just det perfekta samhället vi önskar våra barn o vänner ?
  Ja, ja. Majoriteten av svenska folket trivs tydligen i denna typ av samhälle.
  Terror lärde jag mig tidigt att leva med (IRA; London) ,men slapp i många år oron tills för terrorister i Europa med SVENSKA medborgarskap . Numera påträffas ”Svenska” terrorister runt klotet eller dödas i strid .
  Hur bringa ordning i detta ?

  Svenskarna med S i spetsen lärde ju tyskar, Hitler, Göring, Mengel mm lösningar .
  Så den svenska lösningen lär komma .

  Se denna dokumentär om svenskarnas socialdemokratiska historia i över 100 år :

  https://youtu.be/W56ZKUVECWs

  Nu säger jag natti – natti och sover lugnt i alla fall .

 15. Terrorattackerna används som ett slags mätinstrument för huruvida mångkultur fungerar – vilket givetvis är fel metod. Vi svenskar utsätts dagligen för statligt sponsrad terror.

 16. Europas absolut främsta fredsbevarande uppgift är att utrota religioner. Europa har en mörk historia av mord i religionens namn. Det är dags att göra avbön och ta lärdom av historien. Det må finnas fredliga religioner men de mest utmärkande och de som skapar krig, lidande och elände, är de onda. Vem som är god eller ond avgörs från tid till annan. Fanns det en gud så fanns det varken krig, elände eller lidande. Det påstås finnas en gud, ändå ser vi prov på krig, elände och lidande varje dag. Därför måste alla religioner avskaffas.

 17. Men varför komma hit som flykting och sen planera attentat. Är det tacken det? Vi måste fråga oss det när vi upplåter länder och möjligheter till dem. Nu har vi dem mitt ibland oss.

 18. OT: tittade när Jimmie gästade Skavlan igår, Jimmie var väldigt layed back, han hade världens chans att sparka Skavlan rejält i skrevet som ”tack för senast” men tog den inte, han sa bara att pk media var fake news, han kunde gett exempel på Fredrik själv. Funderingar bara

 19. Jag skrev ett inlägg angående turken som hade planerat ett terrorattentat mot en kyrka och en gayklubb. Men av någon anledning, har det tagits bort. Turkarna är i särklass det folkslag, som har mest tagit livet av kristna alla tider. I Mindre Asien (dagens Turkiet) har de mest fruktansvärda brotten mot kristna har begåtts av turkar och kurder. Dessa folkslag har så gott som helt förintat de kristna folken i sina egna hemländer, dvs. i dagens Turkiet. Det verkar som att man inte får berätta om turkarnas brott mot icke muslimer!

   • Det är korrekt, men värnar man inte om sitt land ska man inte ha något. Då kan det lika gärna bli absurdistan på riktigt.

    • …och så blir det. För Löfven och hans hundar är så kåta på makten att släpper in ytterligare en halvmiljon räddare om året.
     Arabgetton Rosengård i Malmö är sossarnas starkaste fäste i landet……
     Smaka på det….. Rosengård, nogo zonen är sossarnas starkaste….
     Det säger allt.

     • Möllevångstorget på valu 41% vänstern
      Sjöqvist måste väl få fjäder när han läser om möllevångstorget

 20. Det finns många sätt att tacka för livet.
  För det han var väl en av de många som flydde från kriget, från bombregnet, död och förödelse.
  I Tyskland ska de tacka.
  Sverige – den humanitära stormakt kan inte tillåta att sådana småänglar ska straffas, därför är han välkommen till Malmö.

  • Insikten om att man lever i ett dårhus är väldigt viktig. Man måste hela tiden påminna sig själv om det. Annars blir man en hjärntvättad zombie som agerar åsiktspapegoja åt makteliten.

  • Jag kom i slang med ett gubbgäng i väntan på bussen. De tyckte att sverigedemokrater borde skjutas. ”Det gör de ju själva” sa den ilsknaste. Jag tror att han tänkte på SA och SS för 80 år sedan. En stor del av svenska folket anser att SD är nazister. Det har de hört från alla auktoritativa källor alltifrån statsministern till DN, Aftonbladet och statsmedia.

 21. Inför den nu stundande ekonomiska kollapsen måste svensken börja bearbeta sin syn på vad det så kallade ”välfärds-Sverige” är och innebär – i verkligheten.

  Terror, kolonisering, etniska och kulturella konflikter är väl mer eller mindre accepterat i och med att svensken via valet pekat med hela handen mot ”mer av samma vara tack” – men nu måste svensken även ta till sig att iden om att ”Sverige är ett rikt land” inte längre stämmer, vi går mot omfattande fattigdom, bostadslöshet, slum och epidemisk social misär. Tro mig, det kommer nu och decennier av svårigheter väntar.

  Svenska pensionärer blir i första steget bostadslösa då deras bostäder behövs åt hitresta vildar. Senare står vi inför en bredare utslagning där tiotusentals kommer behöva tälta, bo i baracker osv. Permanent.
  https://www.facebook.com/sturle.costaknudsen/videos/1136955343111196/

  Kollapsen av en välfärdsstat kan gå fort, på bara några år riskerar gemene svensk nu behöva ompröva allt han/hon trott och tror på. Glöm att migranterna lämnar sverige, det gör dom inte, tvärt om, miljoner fler är på väg samtidigt som kreditexpensionen står i begreppp att reverseras. Alla med huvudet på skaft bör säkra upp sin privata ekonomi, betala av eventuella skulder osv.

  https://cornucopia.cornubot.se/2014/10/ny-rapport-sverige-mest-skuldsatta.html

  https://www.zerohedge.com/news/2017-10-05/biggest-housing-bubble-ever

   • Det lär komma som ett knytnävslag, rakt i ansiktet på den hårt skuldtyngde svensken. Jag begriper inte att folk vågar utsätta sig för dom risker det innebär att kliva på karusellen i dag. Min grannes dotter köpte nyligen en lägenhet i Stockholm för NIO MILJONER, helt obegripliga summor men inte speciellt ovanliga, även om det oftare handlar om 5 miljoner för en lägenhet och dryfgt 7 miljoner i snitt för en villa. Att låna kostar nästan inget, räntanm hamnar ofta runt 1 procent netto.

    Nåväl, kreditexpensionen kommer slå halt inom kort och sen börja gå baklänges, det lär bli panik på bostadsmarknaden, stackars alla svenskar som inte begriper bättre utan riskerar resten av sina liv för en bostads skull.

    redan 2013 sa nobelpristagaren så här om
    https://www.youtube.com/watch?v=6BbCedCKPrI

    • Jag kan inte annat än hålla med dig. Kraschen som stundar kommer att innehålla en mkt farlig komponent, en stor andel av befolkningen som inte känner sig som svenskar och med ett helt annat sätt och beteende. Många 82%:are kommer ångra sig bittert!

  • Det är något att se fram emot med glädje. Det ska bli riktigt kul att se pensionärer och barnfamiljer leva i containrar och i jordhålor intill stopstationer och byggarbetsplatser.

   En festlig syn för oss som sa nej, och en gudomlig upplevelse för alla de som valde det med vilja. Låt deras vilja bli verklighet.

  • Folk vågar inte uttrycka sin åsikt längre, För då blir de stämplade som rasister av etablissemanget och de politiskt korrekta. I slutändan, kan man bli av med sitt arbete. Ta exemplet med de så kallade ”ensamkommande barn”. Dessa unga hingstar från Afghanistan, så gott som samtliga är män och undantagslöst muslimer. Nästan ingen av de är barn och definitivt ingen av de kommer hit utan att ha planerat allt i detalj. Dessa vet exakt vilka rättigheter de har, redan innan de kommer hit. De kostar samhället enorma summor och de skulle aldrig hinna betala tillbaka de summor som de kostar samhället även om de skulle börja arbeta inom bara några år.

 22. OT: Jimmie Åkesson fick näst flest person röster i Västerbotten 6214 st. Men det g**liga är att Jonas Sjöstedt fick 6439 st.
  Men det går åt rätt håll i alla fall för SD.

  • Jag har nästan lust att säga att denne präst förtjänade det! Han, precis som många andra präster, hjälpte många muslimer, en av de var just den som skar halsen av prästen!

 23. Att jag tänker på grisar och politiker just nu beror på att vi i dagarna träffade en bekant som har den något udda vanan att klippa ut notiser med ”roliga” dödsfall. En inte helt vanlig hobby, kan man tycka, men så handlar det inte heller om en helt vanlig person.

  Det sista bidraget handlade om vad som skedde när julgrisen skulle slaktas av tre män i den ungerska byn Darvaspuszta och det mesta gick snett.

  Då grisen skulle ges den bedövande elstöten gick det inte bättre än att mannen som höll i verktyget själv fick en stöt och dog.
  Ägaren blev så chockad att han ådrog sig en kraftig hjärtattack och dog även han omedelbart.

  Och då medhjälparen till den förste mannen skulle dra ut kontakten fick också han en elstöt och vårdas nu på sjukhus.

  Grisen överlevde.

  Nu vill jag inte att någon ska känna att jag ser våra folkvalda som grisar, grisar är sociala trevliga djur när man lär känna dem. Tänk på grisaknoen.

  http://anybodys-place.blogspot.com/

 24. Ett helt annat ämne men… Någon som vet hur det gick för våra sverigevänliga debattörer i valet? Tänker på:

  Ann H
  H Bali

 25. I samtliga muslimska länder är det riktigt hårda straff för homosexuella som blir ertappade. i andra är det piskstraff och med upp till 10 år i fängelse, och i andra är det dödsstraff.

  Sverige är ett mycket speciellt land. Islam i Sverige förvandlas till snälla gosige nallebjörnen som gör ej en fluga förnär, och som Sverige bara måste sporra. Ja Sverige kan ju förvandla en barbar till en snäll, ödmjuk och harmonisk pryl. Fantastiskt!

  Afghanistan är till skillnad från andra muslimska länder en märklig pryl. Där köper välbärgade med homosexuella behov unga pojkar till att dansa för dem, och sedan gör tyngre styggelser med dem. Islam blundar mer eller mindre. Politikerna i Afghanistan vet ju om det mycket väl så det beror på dem att islamiska shariatakter inte agerat mot dem tufft. Kan ha att göra med att inte skrämma bort många välbärgade från Afghanistan.

 26. OT: En fråga som säkert många har ställt, har frågan fått svar än? Twitter! Vart tog den lilla tvittrande Twitter vägen? Varför försvann den?

 27. En groda i en saga hade drabbats av maktsjuka. Det var som en feber. Förståndet & värdigheten hade lagts åt sidan. Katten rådde honom att abdikera, vise män bad honom lämna. ”-Sitta kvar…sitta kvar…” mumlade grodan.

 28. Det kommer att visa sig fortare än homosexuella anar. Öppenhet med sexualiteten kanske inte är så förståndigt i framtiden, något som dessa godhetsapostlar inom gay rörelsen borde ta till sig.

 29. Utanförskapsområden där sossar och vänster har upp åt 90% av rösterna säger allt.

  Ena halvan av befolkningen ska åderlåtas på sitt förvärvsarbete så att andra halvan kan fortsätta bidragskarusellen. Vilka väljare sossarna och vänstern värnar om borde inte längre vara någon hemlighet, för tom den mest insnöade medborgaren.

  Om navelsträngen skulle klippas, skulle vi sannolikt snabbt hamna i ett forna “Joguslaviskt tillstånd”, varpå det blir fråga nationens säkerhet. I det läget ingriper såklart statsmaktens långa arm.

  Bakom stängda dörrar utan insyn och officiellt kontrollorgan sker rösträkning av gråsossar och huckleförsedda rösträknare, med Eliasson som kapten. Det känns verkligen rättssäkert…Dessutom kraschar valmyndigheten och länstyrelsens hemsidor, utan att svar ges. Naviteten tycks ha inga gränser. När till och med kontrollanter från våra grannländer och korrupta EU ifrågasätter svenska valet, borde många inse att något inte stämmer.

  Det har nu slumpat sig som så att vi har ett helt perfekt matematiskt röstresultat för att bryta blockpolitiken, där C går över till vänsterblocket. Efter några talmansrundor och hot om nyval kliver Löfven ner och Annie Lööf axlar statsministerrollen. Globalist eliterna chansar inte gärna som bekant.

 30. Jag har uppfattat att gayrörelsen och en viss kyrka i ett visst västerländskt land är en och samma sak. Jag hoppades på ”fake news” men rapporteringen fortsätter…

 31. Konstigt att det planerade terrorattentatet var riktat mot en gayklubb och en katolskt kyrka när homosexuella och den katolska kyrkan har öppnat sitt hjärta för islamister!

  • Offer, de som ”öppnar sina hjärtan”, när tillräckligt många blivit ”berikade”, kanske de förstår/ändrar sig…..är det för sent då, har andra redan reagerat med vapen, är en berättigad fråga….?

 32. Då blir la pappa Erdogay glad! Och för att ställa den stora frågan! Var i helvete är våra muslimska fredsduvor? Varför tar dom inte avstånd från denna kafir eller tycker dom att det var ok det fanskapet gjorde!?

  • Islamister tar inte avstånd. Europa kommer alltid vara en otrygg plats med Islam i dess länder. Polen och Ungern styrs för sina medborgares skull. Vi Svenskar kanske flyr dit inom en snar framtid?

 33. Ja men islamister, muslimer, terrorister sk—– i vilka de tar av daga, det är bara flummarna som tror de klarar sig, är som ole dole doff poff

LÄMNA ETT SVAR