Demonstrationen. Foto: Tommy Robinsons Facebook

Tusentals demonstrerade i London för att Tommy Robinson ska frias

Delningar

Igår hölls en stor demonstration nära Downing street för att protestera mot Robinsons fängelsedom och krävde att han skulle frias. Geert Wilders, partiledaren för det invandringskritiska PVV, deltog även på demonstrationen där han talade.

Enligt the Daily Mail ska det ha varit 1000 demonstranter men på Robinsons officiella Facebook-sida menar de att det var långt fler, runt 20 000. Bilder från demonstrationen indikerar att det verkar stämma.

Demonstrationen. Foto: Tommy Robinsos Facebook

Läs mer: Livesände utanför rättegång – döms till drygt ett års fängelse efter rekordsnabb process

Det var den 25 maj som medborgarjournalisten och tidigare EDL-ordföranden Tommy Robinson greps utanför en domstol i Leeds där han live-rapporterade om en rättegång mot ett muslimskt grooming-gäng som åtalats för grova brott. Han dömdes till 13 månaders fängelse i en rekordsnabb rättsprocess någon timme efter gripandet. Det befaras nu att han kommer att mördas av sina fiender i fängelset.

Enligt the Daily Mail befanns sig massor av poliser på plats som blockerade gatan som leder till Buckingham Palace. Fem personer blev arresterade och fem poliser ska ha skadats.

Geert Wilders deltog och talade på demonstrationen.

Geert Wilders talar. Foto: Tommy Robinsos Facebook

På hans facebook-sida finns även en video från demonstrationen.

Över 600 000 har skrivit under uppropet för att fria Tommy.

Nästa demonstration väntas hållas den 14 juli.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

410 KOMMENTARER

  • Det är vad jag förstår olagligt att rapportera om det, enligt engelskt domslut. Och svensk nyhetsmedia brukar ju bara slarvigt översätta engelska kvällstidningsnotiser dan efter. Dömd ”för att inte påverka juryn”. Så idiotiskt! Kräv av juryn att den inte låter sig påverkas. Eller använd professionella domare istället. Kan för faen inte låsa in folk bara för nån noja om att en jury kanske kan påverkas av nyhetsrapportering. Det här är inget annat än regimterror för att skrämma oliktänkande till slutgiltig underkastelse under stenåldersislamismens eviga slaveri.

 1. TA DETTA PÅ ALLVAR!!!
  Prognoser inför valet i all ära. De är bra att de görs. Men vi har ett stort hot som vi måste ta på fullaste allvar och det är fusk vid räknandet av röster. Det finns en mängd anledningar att personer som räknar röster i diverse valstugor i Sverige under valdagen gömmer undan röster som läggs på SD. En mängd rösträknare har inte sin politiska förankring hos SD och de kan mycket väl strunta i att räkna röster som läggs på SD eller gömma undan röster. Det här är ett riktigt allvarligt hot och vi måste göra något åt detta. Annars kommer vi sitta med en socialdemokratisk regering när rösterna är räknade.

  • Nej, det förekommer inget röstfusk i vallokalerna. Dels vore det helt verkningslöst eftersom det finns över 2000 vallokaler så det skulle krävas flera tusen personer, samtliga röstmottagare i hundratals vallokaler, för att påverka ett riksdagsval. MP har t.ex. knappt så många medlemmar ens. Och även då är fusket statistiskt helt uppenbart i efterhand. Tekniskt går det inte att bara gömma valsedlar, eftersom alla röstande har prickats av i röstlängden, vilket varje väljare själv kan konstatera. och du får närvara i valfri vallokal när den stänger, urnan töms och rösterna räknas. Du får efter sluträkningen själv inspektera precis varenda valsedel, de sparas i det syftet. Du skulle t.ex. kunna göra ett litet litet märke på valsedeln, t.ex. genom att kryssa för personen längst ned (som knappast får några personröster) med ett kors i din handstil, och sen konstatera att den verkligen har blivit räknad.

   • Vi borde mobilisera i SD och uppsöka alla vallokaler i landet, för att stämma i bäcken, lugnt och resolut.

    • I så fall bara i områden där samtliga röstmottagare skulle kunna vara i maskopi för fusk. Som där ett parti eller en folkgrupp dominerar stort. Och fusk-PKs högkvarter på ställen som Södermalm och Möllevången.

     I kommunval är det mycket enklare att påverka valet, om man lyckas befolka några vallokaler med fuskräknare. De flesta röstmottagare är kommunanställda, så de kan ha motiv att gynna ett visst parti lokalt. Om frugan är politiker och tjatar…

   • Det kommer att vara röstfusk. Väster extremister gillar att engagera sig i sådana här saker, och de tycker att de har moralisk rätt att fuska. De kommer att fuska.

    • Fullmaktsröster från äldreboenden är suspekta, så klart. Men inte så många att de påverkar ett riksdagsval med någon sannolikhet. Det går 18 000 röster per riksdagsmandat. Fullmaktsfusket sker ju utanför vallokalen. Från att äldre påverkas att rösta på ett visst sätt, till att deras röster kastas bort, till att fullmaktsröster bara hittas på i namn av dem man vet inte röstar i vallokalen själva.

  • Det märks att du har precia lika lite förtroende för vänster/socialist/liberaler/ miljömuppar/feminister som jag. De har mpnga gånger visat sig vara emot demokrati och rättssamhälle

  • Även om vänsterfolk skulle tycka att det är en demokratisk rättighet att slänga SD-röster, är detta svårt att genomföra i praktiken.

   Däremot har valsedlar försvunnit vid tidigare val.

     • Trist att det måste bli så här då och då. Vissa har för lite att göra och måste lösa det genom att hoppa på just mig. Jag undrar varför.. det är förmodligen fråga om personer som är sura därför att de inte kan kommentera på Exponerat längre!

     • Du är den moderator som varit här längst. Moderator-trots går arv. De moderatorer de borde akta sig för att reta upp är undertecknad och vår kvinnliga kollega. Vi är elakast. Du är den snälla som gärna talar överträdarna till rätta. Konstigt nog är du också den som får skulden för raderingar vi andra gjort. Kanske är de som döljer sig bakom manliga profilbilder i verkligheten militanta feminister…

     • Vad är det du vill ha förklarat? Jag har frågat tidigare men inte fått något svar.

     • Det kallas formellt ”moderatortrots” när du gör upprepade påhopp, falska anklagelser, käftar emot, inte hörsammar tillsägelser etc.

     • men du initierade ju det hela genom att granska kommentarer som helt klart ligger under ribban för vad som är tillåtet…. väx upp och skaffa lite skinn…. tål du inte kritik människa?

     • Du gör bort dig igen med dina felaktiga slutsatser. Hade du i stället frågat vänligt ”Varför släpps inte min kommentar fram” hade du fått veta vad det beror på. Och det har ingenting med oss att göra utan är en automatisk funktion i Disqus. Nu vill jag inte höra ett enda gnäll till från dig, då åker du ut.

     • Så nu vet jag varför, tack för det, men hur du uppfattar huruvida jag ber vänligt eller inte är högst subjektivt.. såja… ägna inte mer tid åt detta, ni har ju resursbrist så använd tiden bättre och framför allt effektivare framledes!

     • ”far åt helvete #mittlandet”, ”Är det den trojanska hästen mittlandet som är moderator igen?” ska alltså uppfattas som vänligt…

     • Bara den enda kommentaren gick ordentligt över gränsen. Fy sjutton vilket otrevligt samtalsklimat denne bidrar till…

     • Ja, inte den minsta tacksamhet över den numera sällsynta möjligheten att få skriva kommentarer, eller att ha moderatorer som ständigt finns redo att betjäna vid behov.

     • Jo du, nu tolkar du fel igen… jag är enormt tacksam och inser vikten av att ni finns, därför bidrar jag så smått med pengar emellanåt, och särskilt när ni ber om hjälp..

     • Vi tillhör inte redaktionen. Moderatorerna gör detta ideellt. Pengarna går fortlöpande till redaktionellt arbete samt lön till journalister. Redaktionen har skrivit de regler vi moderatorer jobbar för.

     • far åt helvete var inte riktat mot dig, det var en reaktion som, nämen va faan… resten var en fråga… inget var avset att varken vara vänligt eller ovänligt.. Tack för att jag fick förklara det för dig..

     • Jag modererar efter samma regler som Mittlandet. Vad är det som är förvånande med det? DU har samma regler att hålla dig till som alla andra här. Är det uppfattat? Trotsar du regler och tillsägelser blir du avstängd. Oavsett du donerar eller inte. Öva inte utpressning!

     • I en demokrati finns alltid regler och lagar. Det upprätthåller demokratin. Bryter man mot lagarna i en demokrati kan man hamna i fängelse. Visste du inte det. Nu sköter du dig!

  • Fusket börjar redan när valsedlar läggs ut – och försvinner. Har sett det själv och ställt svåra frågor till personalen. Som erkänt att det måste vara någon bland dem som sett till att buntar med SD-valsedlar försvunnit. Jag uppmanar alla att bli valobservatörer och anmäla brott mot vallagen…

  • Men så anmäl dig som valförättare då! Om du nu tror att valen spelar roll. SD har redan blivit en del av åttklövern, partier korrumperas snabbare än de kan få stöd.

  • Skojar du. Man tycker det är underligt att det fortfarande är flest människor som tror att media är konkurrenter till varandra och oberoende från myndigheter och politiker. Att dom säger sanningen när det egentligen är propaganda dom sysslat med i decennier.

 2. Det är verkligen skrämmande hur de europeiska demokratierna – där särskilt England varit känt för personlig frihet – allt mer degraderas till halvdiktaturer styrda av en namnlös nomenklatur som delar ett antal vänsterradikala idéer och hatar alla som ha annan uppfattning. Gramscis draksådd, den långa marschen genom institutionerna, bär sin förfärliga frukt.

  • Och den islamiska staten Storbritannien har kärnvapen! Israelerna kommer sänka UK:s Trident-ubåtar i förebyggande syfte.

  • Kampen för frihet börjar med att bekämpa vänstern, som systematiskt infiltrerat offentlig sektor och välgörenhetsorganisationer och som bereder en väg för islamisterna.

   Att bekämpa de islamister som vänstern importerar, ger bara vänstern en chans att använda våld mot medborgarna, genom att hävda att de bekämpar rasism.

 3. Hoppas han har bra livvakter på kåken, för som sägs så kommer han att bli mördad utan tvekan.
  Även SD och JImmie borde försvara Tommy och demokratin.

  • De har inte tagit ställning för Tommy, vad jag vet. Sd är usla på att försvara sina egna, sina kollegor och sina allierade – de vill inte gunga båten.

    • Jag vet inte ens vem det är. Heder åt honom i så fall. Jag tycker att det anstår ett parti att lämna officiella uttalanden som stöttar Tommys arbete mot våldtäktsvågen av flickor och pojkar i GB samt förkastar domen och markerar att den förstör relationerna länderna emellan. Det är århundradets skandal som har mörklagts i GB och media låtsas som ingenting.

     • Blev fel förnamn Mattias heter väl vice ordförande.

      Men du har helt rätt i sak msm och public service har inte nämnt frågan med en stavelse. Skandal är bara förnamnet.

   • Ja, tyvärr verkar Jimmie och övriga elit SD (Martin Karlsson) ha en agenda som inte talas om. Det gör att jag tvekar om jag ska rösta på SD eller AfS i valet.

   • AfS kommer garanterat att stå upp för demokratin, hoppas dom kommer över 4% spärren…..då kanske dom får min röst 2022…Jag är lite feg här..:-)

    • Tveka inte följa ditt hjärta. Kolla på när Jeff Ahl skäller ut Magdalena så hon bara vågar titta ner i marken. Underbart! Någon måste säga sanningen utan att vara rädd för vad dom andra tycker. Jimmie slingrade sig som en orm när SR hade intervju.

    • Jag skall rösta på Jimmie, inte SD. Moderater ger mig kväljningar annars. Det är dumt att få SD att förlora någon procent genom att rösta på AfS, i alla fall i detta val. Det kan vara den procenten som avgör vinst eller fiasko. För fiasko blir det om SD inte blir största parti, då kartellens politik bara gör en ny decembersoppa av det hela annars. Men vinner SD och drar en jävla Reinfeldt på allt, så väljer jag AfS i valet efter detta.

  • Åkesson har anledning att ignorera Tommy. Det är inget som vinner marginalväljare för SD. En partiledare måste tänka på vem man representerar i kommentarer om andra länder. Om det är engelsk lag så är det engelsk lag, Åkesson är svensk lagstiftare. och alla som hör den här storyn tar ju ett steg närmare SD ändå.

   AfS har nyligen varit på möte i Ryssland med en rad européiska partier. De kanske har en slags gemensam plan för Tommys fall.

   • Finns många på vänsterkanten som är oerhört frustrerade just över att Åkesson inte kommenterar detta, och just genom tystnad slussar över fler S, KD och M-väljare än han hade om han öppnat munnen.
    Konflikträdda behöver tid, då är det bara att ge dem det!

  • Så här nära inpå valet skall Jimmie göra det han gör just nu. Sitta stilla i båten medan hela havet stormar runt honom.

   • Håller inte med dig, med feghet kommer man ingenstans därför är AfS ett alternativ för mig.
    Har du tittat på Kents sista framträdande i riksdagen…så ska en slipsten dras.

    • Skulle gissa…
     AfS har i detta skede, som nytt parti på marginalen inget att förlora på att låta högt och gå ut med sånt som vänstern anser kontroversiellt. Allt som syns och hörs, oavsett om det är bra eller dåligt, främjar AfS i detta läge.
     Medans SD är en mycket större måltavla för ”7Röven” att skjuta på.

     Stategiskt…

     AfS gör rätt.
     SD gör rätt.

    • Håller helt med. Vi behöver politiker som talar klarspråk. Dessutom vill AfS lämna EU, något som jag anser vara nödvändigt för att vi ska kunna få makt att föra en politik som gynnar Sverige och svenskarna.

 4. Demokraturen, som lever på plikttrogna skattebetalade, arbetande majoriteter i befolkningen, uppvisar diktatoriska drag.

  9000 afganer, mot ett pressat ”lagråd”, Robinson med summarisk rättegång, folket kommer att resa sig, genom i först hand demokratiska metoder. Om inte det har verkan, att slå hål på det demokraturiska nätverket, vet jag inte vad nästa steg blir……

 5. Om han nu skulle mördas i fängelset (vilket gud förbjude) så kan nog den engelska regeringen vänta sig upplopp av aldrig skådat slag…även i jämförelse med allt skit som MENA-folk ställt till med över tid.

  • Ja vi fördömer ju Romarriket som på Colisseum släppte folk bland lejon som fick slita dom i stycken. Här är lejonen bara utbytta mot kriminella muslimer

 6. Då är det med andra ord OK att döma någon till utvisning, även om denna riskerar att dödas i sitt hemland?! För Robinson kan på samma sätt råka illa ut i fängelset.

  Fast man ska dock aldrig förvänta sig konsekvent agerande från vänstern…

 7. Så fint av alla som demonstrerade för att Tommy Robinson ska frias! Bra också av Geert Wilders att stödja honom! Hoppas verkligen att han kommer ut ur fängelset med livet i behåll! Det måste bli ett slut på de superrika globalisternas makt och mardrömsförvandling av de europeiska länderna till totalitära, fascistiska lydstater! Har makteliten månntro varit inblandad i de unga flickornas sexslaveri i Storbritannien?

  ”Avicii – For A Better Day”:
  https://m.youtube.com/watch?v=Xq-knHXSKYY

  • När det gäller pedofiler och våldtäktsmän är jag övertygad om att det finns en hel del med makt. Just för att de har så mkt makt, behöver de än mer och kontrollerar minderåriga. Skulle polisen gräva mera, är jag övertygad om att de skulle hittar affärsmän och politiker som uttnjutjat flickorna. Så att alla håller tyst.
   För världen är bra mkt mer äcklig än vi kan föreställa oss. Många människor har inte lämna djurstadiet. En del sardister blivit allvarligt genetiskt skadat. Sorry, men not sorry. Dessa personer är inte människor.

   • Det finns många muslimska affärsmän och politiker i Storbritannien, och i deras shariavärld är det ju helt ok att vara pedofil. Muhammed var ju sån

   • Pedofilringarna är enormt mycket större än vad folk kan föreställa sig det är en sak som är säker.Varför tror ni locket är på så stenhårt i alla länder? Det borde vara krigsrubriker på varenda löpsedel och en följetong i SVT news. Men icke – inte ett pip? Varför då tro?….mmm…. just det…

  • Skulle han, Gud förbjude, inte komma ut med livet i behåll tror jag det kan bli ett uppror bland hela Englands befolkning som kan leda till ett massivt blodbad.

 8. ”The only thing neccesary for the triumph of evil is for good men to do nothing”
  Edmund Burke
  Finns tydligen folk som inte stämmer in på citatet ovan Tack och lov

 9. Någon rättegång fick inte denne journalist utan lynchmobben utdömde ett straff. Blir det inte världskrig/naturkatastrof snart som rensar ut dårskapen hamnar vi en diktatur universum aldrig skådat. Sverige då? ja vi har ju de 9000 åldersbedragarna som får stanna för att sverigefientliga partier lyckade skapa en snabblag som uppmuntrar till bedrägeri.

 10. Några intressanta kommentarer till demonstrationen igår, och till hela skeendet i allmänhet:

  ”TRAFALGAR SQUARE BATTLE – A NEW BASTILLE”
  ”Saturday’s violence in and around London’s Trafalgar Square was far more than a riot by hooligans. We should see it as a symptom, and a foretaste of more to come.”
  Detta är skrivet av en liberal tyckare, men även bland sådana individer börjar verkligheten bli just det.
  https://hat4uk.wordpress.com/2018/06/09/the-battle-of-trafalgar-square-where-does-the-responsibility-really-lie/

  ”I was there yesterday and quite clearly, the natives are getting restless. The anger voiced at #freetommy demo is a symptom of the underlying cause. People are frustrated/disgusted in equal measure with how our concerns continue to be ignored by TPTB. It doesn’t bode well.”
  https://twitter.com/GRA1NGER/status/1005749265426190336

 11. Över hela Europa går nu frihetsrörelser emot vänsterliberalismen! Tommy Robinsson blev en symbol för den fängslade Europeiska människan inlåst för sina åsikter. Brittiska regeringen är under tryck..

  • Gripandet av Tommy Robinson kan mycket väl bli den utlösande faktor som får hela Europa att ”brinna”.

   • Man vet ju inte längre om man skall hoppas på det, eller bara hoppas på att man kan rädda det som går, eller finns kvar att rädda.

    Europa kanske måste brinna för att man skall kunna odla pånytt, så att det blomstrar igen.
    Detta gäller i synnerhet som metafor för västvärldens vänsterliberala värderingar som behöver utrotas om vi skall hitta tillbaka till det ”meningsfulla” igen.
    Tillochmed jag som varken är kristen eller ”höger” ser sanningen i detta.

   • Det kan det bli. Men jag hoppas att den heta lågan stannar vid idéer om hur vi fredligt ska förändra Europa – och vårt Sverige…

    • Det har gått för långt. Människor är innerligt trötta på allt våld och lögner. Så nej, fredlig väg tror jag inte det blir.

     • Då ställs frihetsrörelser mot länders beväpnade militär. Det hoppas jag vi slipper uppleva…

 12. Ett OT: Hörde på nyheterna att Växjö kommun testar högtalare för att skrämma fåglar… Tror de inte att böneutroparen på fredagar räcker att skrämma fåglarna en vecka i taget???? Härligt att Robinson får så stark stöd!!!

 13. När borgmästaren i London som är muslimsk säger att terrordåd får man räkna med i en huvudstad ”get used to it” säger det allt om förfallet av England.

  • Han har kommandert 900 politifolk i London til å jobbe med hatprat på internet samtidig som volden bare øker i London . Han er rett og slett en udugelig borgermester .

   • I London är verkligen väldigt många muslimer, men jag har ingen statistik på hur många de är.
    Man kan se det, när man är numera tvungen att åka till London.
    Och glöm inte Ken Livingstone var också medborgare i London en gång. Och han ville ha där fler och fler muslimer.

  • Han verkar vara mer muslim än borgmästare, vilket numera tycks vanligt. Muslimer fokuserar på sin religion i sina ämbeten.

   Englands islamisering har en annan bakgrund än den svenska, som i sin helhet är politikerimporterad. England har inte förstått Muslimska Brödraskapets inflytande och kunskapen om organisationen hålls hemlig. England behöver ett parti som protesterar mot Muslimska Brödraskapet och deras islamiseringskampanj. Partierna med yrkespolitiker tycks lika värdelösa som i Sverige.

  • På ett sätt så har ju Sadiq Khan rätt… som muslim så vet han ju vad Islam och muslimer innebär. Totalt kaos. Vartän muslimer befinner sig.

   När det gäller muslimer så måste politiker och människor i allmänhet börja lyssna noga på vad de ”inte säger”. Där i tystnaden finns uppgivenhet, vilsenhet, förakt, okunnighet, hat och underkastelse.

   Inget man vill ha i ett välordnat samhälle…

  • En sån borgmästare borde inför Krigsrätt omedelbart…..Men det är ju det här våra myndigheter vill…Normalisera Islam och Terrorism. Psyksjukan och rötan vet inga gränser – och därför måste träsket dräneras.

  • Och även inrikesminister Sajid Javid( kan vara också annan stavning SYed Javid) som är just ansvarig för bl a kriminaliteten

 14. Som jag ser det, demokratin är kraftigt ansatt i vår värld. Just för att islam har slagit sina klor i väst.

  Man kan säkert säga en massa om Tommy Robinson, och nej, han är säkerligen inte guds bästa barn. Men han är en sann patriot och Englandvän. Han, till skillnad från många andra, står upp för sitt land, och älskar det.

  Vad han nu gjorde, var att sända live från en rättegång. Vari det olagliga i det är, det är bortom min kunskap. En rättegång som handlade om en grupp pedofila män från Mellanöstern, som sexuellt utnyttjat barn. Skulle brittisk rätt vara som svensk rätt, och antingen försöka frige dessa män, eller döma dem till förvånansvärt låga straff? Jag vet inte. Men jag vet är att brittiska myndigheter valde att arrestera och döma Tommy på en rekordtid.

  Och, 13 månader i ett fängelse med ett stort antal muslimska män som hatar honom och vad han står för, det är i praktiken ett dödsstraff. Så hela denna rättegång känns som ett beställningsjobb, för att bli av med en besvärlig röst. Med Tommy ur vägen, kan islamifieringen av Storbritannien fortgå.

  Och jag undrar när vi får läsa om något liknande i Sverige… Klart, HAR vi någon, lika modig som Tommy Robinson, som vågar stå upp på samma sätt mot islamifieringen i vårt land? Och, skulle svenska folket våga stå upp på samma sätt? Jag vet inte.

  Men jag vet en sak. Islamifieringen är på riktigt, och den är ett stort hot mot demokratin och det samhälle vi har växt upp i. Islam vill inte verka i en ”mångkultur”, islam vill härska. Islam varken respekterar eller accepterar några andra kulturer. Islam vill byta ut vårt lagsystem mot sharia, och då skulle det vara något helt naturligt, denna pedofilism, och dessa män skulle aldrig dömas för detta brott.

  DET är vad vi har att förvänta oss i Sverige, om vi inte står upp mot islamifieringen, så som Tommy Robinson står upp mot det i England.

  • problemet är följande: han var den förste som uppmärksammade grooming-skandalerna i england. Detta slog han larm om redan 2009 och ville att allmänheten skulle uppmärksammas om detta, men media och polisen har försökt tysta ner detta och förneka detta under många år.

   Där av hans engagemang i att allt skal komma fram till allmänheten.

   Det tog väldigt lång tid att slå till mot dessa grooming-gäng …. men man var väldigt snabba med att försöka får tyst på Robinson … då tog det inte lång tid alls !!!

   • Det är lite dithän jag ville peka. Det är åtskilliga groominggrupper som avslöjats. Men de politisk… Förlåt de JURIDISKA kvarnarna malt otroligt långsamt när det gäller dessa män. Men de gick på med turbofart när de dömde Robinson.

  • Och precis alla de som i valet kommer att lägga sin röst på något av 7-klöverpartierna har på inget sätt förstått det verkligt hemska allvaret i islam och dess anhängare !

   • Som jag ser det, det är vår demokratiska rättighet att rösta på vilket parti vi vill.

    Men ingen, Ingen, INGEN ska kunna komma efteråt och säga ”oj, det visste jag inte.”, eller ”det trodde jag inte om dem”, eller ”det hade jag ingen ANING om”. De ska veta vad de röstar på. Så att de sen, när något händer dem, inte ska kunna skylla på någon annan än sig själva.

    Jag har sett många fall av totalt hjärntvättade människor som röstar för ”mångkultur” och invandring, med motiveringar ”det är så synd om dem”. Och sen har deras barn fått betala det yttersta priset. I vissa fall hade de faktiskt ingen aning om verkligheten, som drabbade dem hårt och brutalt.

    I andra fall så visste de om det, men valde att blunda. Då är det deras skam och deras skuld. Det är de som ska se sina barn i ögonen.

    Och de fåtal som trots att deras barn råkat illa ut på grund av mångkulturen men ändå håller sig fast vid sin åsikt, dem måste jag ändå respektera. För trots sina motgångar och det som drabbar dem och deras familj, vägrar de se sanningen. Och det är en slags styrka det med, även om det är av fel anledning.

   • Vill minnas att jag läst att han från början är/var fotbollshuligan. Så då har han inte varit guds bästa barn.

    Sen vill jag hävda att även om han inte har varit guds bästa barn, ska han ha samma rättigheter som vem som helst annars. Hela denna affären stinker politisk korrekthet och flathet inför islam.

    • Ja, att han var KANSKE som ung fotbollshuligan påstod PK media mycket senare. Och hur många andra unga killar var inte det. I miljöpartiet sitter en som misshandlade domare nästan till döds, men det talar man inte om. Personen är kompis till Fridolin
     Att Tommy lånade pengar och betalade tillbaka var inte heller något kriminellt.
     Men han är en tapper man som kämpar för England, kanske därför tog han namnet Tommy för så kallade man i Europa under kriget engelska soldater som kämpade för Europas frihet.

     • Alltså, IFALL någon tror att jag anklagar honom för något, så är saken inte sådan. Tvärtom, skulle jag vilja säga. Jag säger att han inte förtjänar den behandling han har fått.

   • Ja,och vad har det någon som helst betydelse i så fall? Alla måste väl inte vara vattenkammade och bära kostym för att räknas som goda?

  • Brexit men vill fortsätta med islamiseringen, vilken jävla paradox. Etablissemanget ska väl med alla medel vara kvar i eu.

   • Två vitt skilda frågor. Men jag tror att detta kan bli ett startskott för Storbritannien i allmänhet och England i synnerhet att börja mota islam på porten.

    Som jag ser det, hela väst borde göra det. Tydligt tala om för islam att vi har fått nog av deras arrogans, vi är trötta på deras krav, vi blir förbannade av deras hot.

 15. Hur många rader om detta har skrivits eller sagts i media ???

  En idiot på facebook sa att varför skulle svensk media bry sig om en obetydlig person i ett annat land …..

  Men varför skrev man då om en obetydlig person som oxå var en journalist i ukraina som man trodde hade blivit dödad … men som inte var död utan bara fejkade sin egen död ?

  Ytterligare ett bevis på sbvensk media agenda om vilka nyheter som får synas för det svenska folket.

  • ”Hur många rader om detta har skrivits eller sagts i media ???”

   Får exakt lika mycket uppmärksamhet som SVT gav riksdagsbeslutet om afghanamnestin. Dvs ingen alls…

   Totalt mörkande ifrån DDR2.0-regimerna, både i Sverige och i England.

 16. Jeg tror britiske myndigheter er redd for at samfunnet er i ferd med å komme ut av kontroll ? Høyresiden har en kampsak så lenge Robison sitter inne .

   • Men svensker er generelt tilbaketrukket . Dere har ingen erfaring med å konfrontere en ytre trussel slik de fleste europeiske land måtte under krigen. De eneste som viser mostand er den nordiske mostandsrørelsen , men de er ekte nazister og like ille som Islam . Kanskje Sverige kommer til å akseptere Islam enkelt og greit. Det samme skjer i Norge enda vi har enda færre etniske innbyggere.

 17. Vad tycker syltryggstrion i SD. Varför vet jag inte vad de anser i frågan? Borde vi inte hört återkommande utspel för Tommys sak? Har jag missat något?

 18. Stalin höll skenrättegångar på 30 talet för att rensa ut oliktänkande. UK gör likadant 2018 och kommer undan med det. Bedrövligt

 19. Vare sig msm vill det eller inte, så blir protesterna mot islam allt högre.
  Lögnarna på SVT och övriga msm har det nog rätt svettigt, men de kommer förr eller senare att tvingas inse att verkligheten misstämmer med deras nyhetsrapportering.

 20. Jag är rädd att denna händelse bara är början på vad som komma skall för att slutligen ta bort det fria ordet och yttrandefriheten. Det kommer att spridas över hela Europa & Nordamerika, för att få kontroll över den förslavade männskligheten!

  • Tyvärr är din rädsla befogad !
   Kommer att leda till ett fullskaligt krig i Europa
   Vänsterpacksliberalerna mot patrioter

   • Hmmmm, i detta sammanhanget betyder ordet rädd inte rädsla utan snarare en mycket stark oro. Jag vet inte längre hur det känns att vara rädd. Bara stark oro till adrenalinet sparkar igång din överlevnadsinstinkt & du bara agerar efter instinkt. Men du har rätt det kommer att bli otrevligt, MYCKET otrevligt. För att använda mjuka ord.

 21. Trollfabriken Daily Mails vänsterpolitiska aktivister sprider fake news i vanlig ordning och hoppas att muslimerna ska mörda Robinson. 1000 stycken demonstranter? Jo,tjena!

 22. Har kollat lite på filmen. Om man får antalet demonstranter till endast 1000 så har man ett allvarligt fel i den del av hjärnan som styr ens spatiala uppfattningsförmåga.

 23. En väldigt intressant herre att lysssa på angående ”UK Rape Grooming Gang”.
  Han går in ganska detaljerat in på dessa händelser och förklarar en hel del runt detta.
  Han tar upp hela omfattningen av detta och hur otroligt många som kan varit utsatta rent teoretiskt under alla åren … kanske upp mot 1 milljon kan blivit utsatta !!!

  Michael Black (längd – 47 minuter)
  The Real Reason For UK Rape Grooming Gang Crisis with Author of Easy Meat: ist Child Rape Gangs | Rotherham, Rochdale, Kent & Huddersfield.

  https://www.youtube.com/watch?v=BPUPG-xVD6Q&list=PLjpsHqAPXwvTCdUXfpeHHrMn_L2WdLBi3

 24. Det är bara folket som kan ändra på den utsatheten som makten har utövat på folket, folk med integritet och mod det vill säga, ”Dumsvensken” har skapat den här situationen, där vanligt folk stigmatiseras som ”rasister” och inte säger ifrån, bara för att säga sin mening efter observationer på verkligheten. Kom igen nu, kämpa! Gör det för våra barn och barnbarn.

 25. Dessa 1000 ser iaf ut att vara 10ggr fler, än de 2000 som fake-SVT påstod demonstrerade på medborgarplatsen för en tid sedan.

 26. Dette er nok fremtiden. Makten benytter politiet til å stoppe og undertrykke det frie ordet. Fakemedia er også maktens redskap. Personlig håper jeg på oppvåkning og demokratiske løsninger men jeg er redd pk brigaden klamrer seg til makten så lenge de kan med hjelp av MSM og politiet at det ender i regelrett voldsomme opptøyer. Før eller siden må den politiske og mediale makten ta selvkritikk på hva de har iverksatt og promotert ellers ender ikke dette bra.

 27. Tondövheten hos politiker går som en våg över västvärlden. Rättvisans kvarnar mal långsamt heter det. Men här gick det väldigt snabbt. Frige Tommy Robinson!

 28. Jag skulle följa detta live på YouTube men många konstigheter uppstod. Jag misstänker att man använde militär störningsteknik för att nästan till fullo slå ut alla mobil-live bloggare, de hade alla samma störningar som gjorde det omöjligt att följa sammanhanget bra. Däremot var det en bloggare, Redpillphil, som drev kring utanför centrala punkten och denne hade inga direkta problem. Nyhetskanalen Ruptly har den fungerande upptagningen från eventet.

  • Det kunde visserligen bero på att det var så många mobiltelefoner på samma ställe att masterna inte klarade av det. Behöver inte varit något skumt.

   • Vem vet, skumt var det dock. Livesändningar är inte så dåliga annars. De som valde att spela in normalt lägger förhoppningsvis upp det sedan.

 29. I takt med att motståndet mot globaliseringen växer, kommer rapporteringen från vänster media att ta sig allt mer bisarra uttryck.

 30. Nu har jag tittat på flera filmer från demonstrationen och kunde inte se EN ENDA kamelfösare bland de tusentals demonstranterna. Undrar varför!!!!

 31. STORA PROTESTER I ENGLAND MOT ATT TOMMY ROBINSON DÖMTS TILL FÄNGELSE
  https://youtu.be/7yTemO-LLkY

  Gert Wilders protesttal måste ses, en strong man, ett strongt tal för en de av våra som står på barrikaderna och inte viker ner sig.
  Man blir tårögd.

 32. På vissa äldreboenden lär det bara ha funnits sossarnas valsedlar. Vi måste få EN valsedel med alla partier så man kan kryssa för. Sossarna slåss med näbbar och klor för att få behålla det gamla systemet, som gör det möjligt att valfuska.

 33. Det här är en fråga som Svenska medier konsekvent undviker att rapportera om.
  En annan är attackerna, morden på vita farmare i Sydafrika.
  Ytterligare en annan är de 5000 kvotflyktingar som flygs in i Sverige i specialchartrade plan.

  • Frilansjournalisten Lauren Southern gjorde en granskning av Sydafrikanska mord på vita. Det visar sig att detta är en statlig agenda då det har hänt att mördarna glömt väldigt dyr militärutrustning på mordplatsen i stridens hetta. Det är när odlingsägare måste avskeda många och inte bli en vinstfaktor i skatteintäkter för staten som dessa mystiska mord inträffar. När sedan svarta tar över jorden så har de inte jordkunskaper utan marken dör ut till oanvändbar. Sydafrika blir en apjungel precis som Sverige riskerar att bli.

  • Det är av precis samma anledning som att det är förbjudet att rapportera om det i England. All media är styrd av de som styr politikerna och som driver oss mot detta invandringsvansinne. Dom är dödligt rädda för att förmågan att bestämma vad som är ”sanning” ska glida dom ur händerna och att alla människor ska inse vad dom gjort.

 34. Lita inte på MSM! Lägg ner SVT och SR nu! Befria Tommy Robinson oavsätt politik! Idag söndag ska de ut och protestera för Tommy Robinson!

 35. OT. För att få en bild av hur extremt detta land har blivit, räcker det med att konstatera att sekten Fi fick en ”egen” dag under Järvaveckan. Fi har aldrig suttit i Riksdagen, inte heller Afs eller Med, men jag utgår ifrån att nämnda partier inte är inbjudna.

 36. Jag är helt för yttrandefrihet, speciellt när det är ’jobbigt’ att vad man pratar om kommer ut. All heder åt folk som lägger ut material när de vet att det kommer leda till problem för sig själva.

  Men i det här fallet bröt han väl ändå mot lagen? Dvs han begick medvetet ett brott.

  • Ja, någon paragraf har de väl hittat att stödja sig på. Saken är bara den att polisen skulle hitta gott om liknande förseelser hos dem som Robinson kritiserar. Det är bara att de inte alls tittar åt det håller, utan ägnar all sin energi åt att granska Robinson under lupp. Det råder ingen likhet inför lagen.

  • Ett annat exempel från England:En äldre dam frågar polisen i Hyde Park varför muslimer får lov att sitta och be när det är absolut förbjudet att göra detta!!4 veckor senare kommer polisen hem till denna dam och arresterar henne för hon hade ifrågasatt detta!!!Så nej tror inte han bröt mot någon lag,men kanske en påhittad lag så dom kunde sätta fast honom tillslut…

 37. Förutom att det ser ut att var stor uppslutning av demonstranter på bilden, ser man också något annat som är talande. Mannen med ryggen mot kameran är Geert Wilders – kalufsen är omisskännlig. Titta på Wilders ryggtavla. Där syns skyddsvästen som han tvingas ha på sig så fort han vistas i det offentliga. De som hotar honom till livet går fria – när han protesterar mot den utvecklingen ställs (också han) inför domstol.

 38. Det här rapporterar inte fegisarna på public service om. Inte undra på att man är trött på dem när de aldrig levererar något intressant.

 39. För att inse hur Sverige har kunnat bli så här förfallet måste man förstå vår historia.
  Den absolut största orsaken till Sveriges förfall stavas SVT.
  Sverige har sedan 60-talet en vänsterextremistisk politisk statstelevision, de har fört samhällsskadlig propaganda sedan dess, och inte bara till vuxna utan ännu mer skrämmande även till barn genom deras barnprogram.
  Det är svårt att beskylla folket för hur de röstar om man är medveten om att den enda information de fick förut var genom SVT, fortfarande är där en stor andel svenskar som endast får sin information genom SVT.
  På grund av att vi har en vänsterextremistisk statlig propagandatelevision ser Sverige ut enligt följande: våldtäkter på svenska småflickor, religiöst förtryck, dödligt brukande av eldvapen, hundratusentals svältande fattiga pensionärer där många väljer att begå självmord, en skola utan lärare och utan lärande, sjukvårdsköer skapar dödsfall bland patienter, handikappade barn och vuxna lämnas utan hjälp, på grund av extrem befolkningsökning en resurs och miljöförstöring utan dess like, mm.
  Om vi hade haft en statlig television som endast beskriver sanningen hade Sverige sett ut enligt följande: flickor som levt i trygghet och utan förtryck, några fåtal knytnävsslagsmål, lyckliga pensionärer med livskvalitet, en skola med stolta utbildade lärare, en sjukvård för allt och alla alltid, en välfärd för våra sjuka och handikappade, en ren miljö, men framförallt hade Sverige kunnat hjälpa miljontals människor vid krigszoner och miljontals barn i u-länder med skola, mm.

 40. Troligen den mest balanserade kommentaren över detta som jag sett. På engelska.

  https://www.youtube.com/watch?v=gSBKLog7_y4

  Sammanfattning är att Robinson har gjort fel och hans straff är korrekt men där finns problem med att lagen i UK är selektiv och ojämn beroende på vem som gjort brottet.
  Detta är inget nytt då vi kan observera samma sak i Sverige.

   • jag har hört att han hört sig för först innan han ställde sig ute på gatan och rapporterade …. och då skall han fått godkänt av någon/nogra poliser.

   • Det stämmer och det var därför som det gick så snabbt med hans process.
    Hade Robinson förnekat kriminell aktivitet då hade hela rättsväsendet kopplats in som brukligt med förundersökning, rättegång med åklagare och försvarare.

    UK har fallit lång när det kommer till rättssäkerhet och deras hat-lagar är drakoniska och helt absurda men fullt så lång har de inte fallit att de börjat fänglsa disidenter utan rättegång och försvarare.

 41. Utmärkt. Inte bara för Tommys skull men att det belyser orättvisan och dom diktatoriska tendenserna hos myndigheter. Vilket i sin tur beror på det missbruk och bedrägeri dom hållit på med i decennier som dom nu är rädda att alla ska inse.

 42. För några månader skrev jag om att jag tyckte det var bra att Johan Persson och Martin Schibbye vågade försöka bevittna dom grymheter som sker i Ogaden.

  Då tror jag 100% på Samnytt ansåg att journalister skall följa lagen och gör man inte det bör man fängslas.

  Nu när Robinson begår brott står typ 100% bakom honom. Många på Samnytt påminner mycket om vänsteraktivister. Båda grupperna tycker man får begå mindre brott så länge det helgar dom egna åsikterna.

 43. Wow, vilket engagemang av engelsmännen! Bravo! Tänk att sånt här inte är tänkbart i Sverige bland svenskarna. Nä, en SVENSK TIGER, som sagt…

 44. polacken som kastade bacon på moske blev dömd till flerårig fängelse straff.. vart fans dom stolta engelsmän då”`? bara show.. bara show..
  tyvär så blev polacken mördad av mussar efter några dagar på fängelset…

  om du skulle kasta bacon på en kyrka då skulle prästen titta bara lite undrande på dig .. där har vi skillnaden i tänk

 45. Under tiden händer detta i Malmö:

  ””Prideparaden genom Malmö – avslutar fyra dagars festival. Vi fyller Malmös gator med färg och fest, men även med viktiga budskap om stolthet och lika värde för alla.” Så lyder programförklaringen för paraden som traditionsenligt avslutar festivalen Malmö Pride.”

  Det är ju de enda demonstration av svenskar som man kan se på Sveriges gator nuförtiden. Den RYGGRADLÖSA nationen.. suck!

   • Regimkritiker har säkert fängslats både här och där, men då ofta för åsiktsbrott. Tommy har inte gjort något olagligt, ändå slängde dom in honom i fängelse efter en skenrättegång på några minuter. Det är unikt menar jag.

    • Blir ju lite vilseledande när du menar något annat än det du skriver.
     Sen så bröt han ju faktiskt mot lagen, han har t.om erkänt brott.
     Sen kan man ju vara skeptisk mot just denna lag.

     • Den brittiska regimen gav journalisten Tommy Robinson yrkesförbud. Polisen grep sedan honom under sin yrkesutövning. Vilka andra journalister har behandlats så i Västvärlden? Svar, ingen….

     • Bara här i sverige har ju både Martin Saxlind och Fredrik Vejdeland suttit i fängelse för sin roll som ansvarig utgivare.
      Men det kanske är sådant som den sionistiska ekokammaren är ljudisolerat emot?

     • Visst har du rätt…

      Det började med nazisterna, sedan islamkritikerna och sedan alla andra regimkritiska grupper. Det är så det fungerar.

     • Hur många ”erkänner brott” för att få mildare straff, eller i Tommys fall, undvika att de går på hans fru och barn?

      Ja, Tommy är en politisk fånge.

  • Å andra sidan har han erkänt ”contempt of court”. Han har blivit varnad tidigare om att han kan få fängelse om han gör det igen. Tommy gjorde det igen och hamnade därmed i finkan.

   • Detta äventyrar även domen mot våldtäktsmännen då deras advokat kan mena att rättssäkerheten äventyras. Bra jobbat Tommy eller vad han nu heter.

 46. När Engelsmännen röstade för Brexit så var det många som surnade till! Det sitter vänsteraktivister i domstolarna där som här och man har bestämt sig för att statuera exempel på hur illa det kan gå när man går dem emot. Vi gör detta för att vi kan och nu ska ni få se på utveckling mot totalitär stat. Man tycker att Sverige har blivit hemskt, men England är värre, på många sätt. Det börjar bli ett riktigt otäckt litet land och personligen sätter jag inte min fot där längre. Förr åkte jag ett par ggr/år men efter att London har totalislamiserats med 51% muslimer och en muslimsk borgmästare så är det inte varken kul eller njutbart längre. Stackars ”Good old England”!

  • Det är samhället tillämpning av Jantelagen (du ska inte tro att du är värd något) mot svenska folket. De vill se hur långt de kan gå innan det tar hus i helvete, och dessvärre kan de gå gå hur långt som helst.
   Med världens högsta skatter som ligger över 76% så ger de sig inte förrän vi är uppe i 100% som används för att förinta oss själva.
   Planetens byfåne i ett nötskal.

 47. Tommy visste redan innan han började att filma att han kunde komma att fängslas.

  Robinson was jailed for 13 months for contempt of court on May 25, 2018 – but the world only learnt about it several days later.

  He was first arrested on suspicion of breaching the peace by streaming a video outside Leeds Crown Court.

  Robinson admitted committing contempt of court by publishing information that could prejudice an ongoing trial.

  He was already on a suspended sentence for a previous contempt offence in Canterbury last year – and been told that another offence could land him in jail.

  https://www.thesun.co.uk/news/6409887/what-has-tommy-robinson-done-arrests-edl-petition/

  • Jimmy Åkesson kanske inte vill förknippas med en som suttit fängelse för ”mortgage fraud”. Han har även suttit i fängelse för att illegalt tagit sig in i Usa med en annan persons pass. Tommy har blivit filmad när han slår en annan.

   • Som Gustav Kasselstrand skriver i sitt Twitterinlägg så stödjer de flesta partiledarna för invandringskritiska partier offentligt Tommy Robinson, men inte Jimmie Åkesson och SD.

    • Men å andra sidan nämner i stort sett inga invandringskritiska tidningar(inklusive Samnytt) inget om Tommys långa brottsregister.

     Tommy är långt ifrån en hederlig medborgare. Vissa kanske stödjer honom i detta fall men få kan tycka att han är en bra medborgare.

    • Du har helt fel!

     Detta skrev Mattias Hans Karlsson på sin Facebook sida igår:

     Igår kl. 14:27 ·

     Som
     nationalist vill jag så långt som möjligt undvika att blanda mig i
     andra länders angelägenheter. Brittisk lagstiftning är ytterst en fråga
     för det brittiska folket. Vid sidan av att vara nationalist så är jag
     dock också en brinnande demokrat och ur det perspektivet är jag upprörd
     över fängslandet av Tommy Robinson. Jag kan inte se hur man principiellt
     och moraliskt kan försvara att skicka en flerbarnsfar i fängelse i över
     ett år för att han har stått på allmän plats utanför
     en domstol och fredligt rapporterat om rättegångar som berör väldigt
     många människor, men som andra medier struntat i. I synnerhet inte när
     statliga rapporter redan slagit fast att det var just tystnaden och
     rädslan för att bli rasiststämplad som gjorde att tusentals brittiska
     flickor ifrån arbetarklassen i åratal kunde bli våldtagna, sålda,
     förnedrade och torterade av muslimska grooming-gäng i Rotherham och på
     andra platser.

     Jag kan inte
     heller se hur man ur ett demokratiskt, moraliskt perspektiv kan
     rättfärdiga en lag som gör det olagligt för alla medier i ett land att
     rapportera om gripandet och fängslandet av en politisk aktivist.

     Det är svårt att undgå slutsatsen att Tommy Robinson, åtminstone ur ett
     principiellt perspektiv, är en politisk fånge och sådana bör det inte
     finnas i Europa, eller någonstans i världen för den delen.

     Samma
     drag av totalitär politisk korrekthet och oikofobi som skapat fenomenet
     Tommy Robinson och nu satt honom bakom galler, åtskild från sin familj,
     finns också i Sverige. Tommy Robinson är ingen ängel eller någon
     perfekt förebild och har heller aldrig låtsats vara det. Jag håller inte
     med honom om allt han säger och gör, men det spelar faktiskt ingen roll
     i just denna situationen. Om vi inte står upp för honom och
     yttrandefriheten nu, så finns det en risk att ingen heller står upp för
     oss om vi en dag i framtiden hamnar i hans situation.

     Inom någon timme hålls en stor demonstration i London till stöd för Tommy. Jag hoppas den blir fredlig, värdig och kraftfull.

     Set him free!

   • Det är få utrikeshändelser som SD lägger sig i, så det är snarare för att det är en utrikespolitisk fråga. SD fokuserar mest på inrikesfrågor.

  • Nej, men PK.skadade vänstermuppar, precis som i Sverige. Man vill inte att folk ska veta sanningen utan kör med barnslig ”damage kontroll”. I princip övertygade om sin förträfflighet att dom inte fattar att vi lever i dataåldern, där man med ett par musklick kan ta reda på vad som är sant eller falsk.

 48. En del påstår att inte SD står upp för Tommy Robinson. FEL! FEL! FEL!

  Det här inlägget skrev Mattias Hans Karlsson på sin Facebook sida i går!

  Igår kl. 14:27 ·

  Som
  nationalist vill jag så långt som möjligt undvika att blanda mig i
  andra länders angelägenheter. Brittisk lagstiftning är ytterst en fråga
  för det brittiska folket. Vid sidan av att vara nationalist så är jag
  dock också en brinnande demokrat och ur det perspektivet är jag upprörd
  över fängslandet av Tommy Robinson. Jag kan inte se hur man principiellt
  och moraliskt kan försvara att skicka en flerbarnsfar i fängelse i över
  ett år för att han har stått på allmän plats utanför
  en domstol och fredligt rapporterat om rättegångar som berör väldigt
  många människor, men som andra medier struntat i. I synnerhet inte när
  statliga rapporter redan slagit fast att det var just tystnaden och
  rädslan för att bli rasiststämplad som gjorde att tusentals brittiska
  flickor ifrån arbetarklassen i åratal kunde bli våldtagna, sålda,
  förnedrade och torterade av muslimska grooming-gäng i Rotherham och på
  andra platser.

  Jag kan inte
  heller se hur man ur ett demokratiskt, moraliskt perspektiv kan
  rättfärdiga en lag som gör det olagligt för alla medier i ett land att
  rapportera om gripandet och fängslandet av en politisk aktivist.

  Det är svårt att undgå slutsatsen att Tommy Robinson, åtminstone ur ett
  principiellt perspektiv, är en politisk fånge och sådana bör det inte
  finnas i Europa, eller någonstans i världen för den delen.

  Samma
  drag av totalitär politisk korrekthet och oikofobi som skapat fenomenet
  Tommy Robinson och nu satt honom bakom galler, åtskild från sin familj,
  finns också i Sverige. Tommy Robinson är ingen ängel eller någon
  perfekt förebild och har heller aldrig låtsats vara det. Jag håller inte
  med honom om allt han säger och gör, men det spelar faktiskt ingen roll
  i just denna situationen. Om vi inte står upp för honom och
  yttrandefriheten nu, så finns det en risk att ingen heller står upp för
  oss om vi en dag i framtiden hamnar i hans situation.

  Inom någon timme hålls en stor demonstration i London till stöd för Tommy. Jag hoppas den blir fredlig, värdig och kraftfull.

  Set him free!

  • Du har fel dessvärre. Som du själv skrev uttalade sig sd igår, typ lite sent kanske.

   Det som hände var att TR blev blixtsnabbt dömd för var att han livestreamade UTANFÖR domstolen. Samtidigt har grooming-gängen i åratal våldtagit och misshandlat underåriga småflickor medan ”polisen” valt att titta bort och pyssla med annat. De som inte direkt stod upp för TR ska ha kraftig kritik. Icke godkänt av sd.

 49. Apropå antal deltagare, ca 20.000, så verkar det vara fler deltagare på Malmö Pride idag! Vad är det för idioter som tar med små barn och bebisar till detta skränande jippo!?

   • Hur många har protesterat mot det lagvidriga uppehållstillståndet för 9000 afghaner? Samtidigt skulle jag som svensk medborgare sedan födseln och med utomeuropeisk fru och gemensamt barn inte ens vara välkommen tillbaka till sverige om jag ville. Och det trots att jag har kapital att försörja oss livet ut.

    • Gör dig själv rättvisa och Ge upp nostalgin, sök dig om möjligt till ett fritt antikommunistiskt scandinaviskt land.

 50. Många tycks fortfarande diskutera huruvida Tommy är skyldig och om han har sig själv att skylla. Det är rent nonsens och oväsentligt om han fälldes för någon form av domstolstrotts genom att vistas utanför domstolen. Han skulle aldrig vara dömd för detta från första början. Det finns ingen anledning att förhindra insyn för allmänheten i groomingrättegången som han rapporterar om. DÄR börjar missförhållandena. Andra gången gjorde han just inget mer än att stilla rapportera utanför domstolen och blev då omedelbart gripen. Bägge gångerna för att nyttja de demokratiska friheterna och informera allmänheten där vare sig traditionella media, polis eller domstolar är transparenta. För mig är Tommy tveklöst en hjälte och en politisk fånge. Vår egen frihet står lika mycket på spel som hanns.

 51. Pk-media ljuger till och med angående antalet demonstranter (om de ens nämner demonstrationen). Man tar sig för pannan.

  Verkar som MSM ljuger på autopilot. Om det nu skulle vara 30′ borde det inte vara någon katastrof för vänstern (dvs May et al). I Storbritannien bor det drygt 65” människor (ungefär 10” i Stor-London).

 52. Det finns en annan stor nyhet i sammanhanget som borde lyftas fram mer och det är den beordrade mediablockouten.

  Detta är en mycket oroande utveckling och man kan undra om det är första steget till att börja implementera denna lag eller liknande på regelbunden basis.

  Det kanske mest bisarra med hela situationen är hur förbannat lydiga media var och tyst gick med på att mörka vad som hände. Det här hade annars varit ett utmärkt tillfälle för dem att utöva en kollektiv gemensam civil olydnad. Det hade ju knappast gått att skicka ut tiotusentals bobbys att arrestera tusentals journalister. Nu sumpade de detta tillfälle. Frågan är hur brittiska medier kommer agera nästa gång regimens lakejer säger åt dem att hålla käft.

  • Media och politiker går numera hand i hand i västvärlden. Media har förlorat sin granskande roll. Genemsamt för media och politiker är att de är styrda av globalisterna och deras kapital. Nej jag är inte en socialist, men kapitalismen has fått en oroande socialistisk eller kommunistisk prägel. Verkar som om hela etablissemanget är emot nationalstaten och demokrati. Man ska inte få ha nationella känslor annat än vid fotbolls VM.

   • Den gamla välkända höger/vänsterskalan är inte längre applicerbar på dagens samhälle. Det har blivit en situation där numera nationalister ställs mot globalister. Precis som du skriver så uppmuntras fotboll och annan meningslös idrott. Detta är ett sätt för eliten att rikta energin av unga män till meningslösa harmlösa aktiviteter så att de inte vänder sin vrede åt deras håll.

    • Håller med fullständigt.Dessutom vill eliten ha ett ”lydigt folk utan valfrihet”, ett sätt att uppnå det är genom högt skattetryck, helt enkelt stjäla folks pengar och därmed ta bort valfrihet.

  • Som historien förtäljer, gör motstånd och sitt av ditt straff, skriv en bok och sen är det bara att ta över.

 53. I samband med sexbrottsrättegången utfärdade domstolen ett rapporteringsförbud för media om rättegången medan den pågår i enlighet med en sedan lång tid gällande lagstiftning. Syftet är att förhindra att rättegången påverkas och störs av en upphetsad opinionsbildning och hindra ”the administration of justice”. Robinson rapporterade ändå om rättegången trots förbudet och han dömdes därför för ”Contempt of Court” i enlighet med en lag från 1981 som reglerar den här typen av brott.

  Självklart upprörs många av dessa sexförbrytelser. Men reglerna om publiceringsförbud tills rättegången är över betyder inte att rättssystemet har spårat ur.

  Möjligen kan man tycka att det var en dålig idé att ingripa mot Robinsons rapportering när ingripandet blev kontraproduktivt i förhållande till reglernas syfte. Primärt tar ju reglerna sikte på de stora drakarna och deras sensationslystnad. Till saken hör dock att Robinson är dömd en gång tidigare för samma typ av brott.

   • Det skadar aldrig att veta vad det handlar om.

    Att sedan många sympatiserar med Tommy Robinsons kamp mot massinvandringen, multikulturalismen och islamiseringen är en annan sak. Men att tala om rättsskandal p.g.a. domen är fel En ostrategisk dom kanske, när man ser vad den resulterade i, men inte någon skandal.

    • Den risken finns alltid på nätet , man får ta sig tid att göra egna sökningar när det går ! !

  • 30 år av gruppvåldtäkter av pakistanska och bangi invandrare på sihker och engelska småflickor, ett totalt rättshaveri.

   • Ja visst. Att dessa sexförbrytelser i åratal negligerades av polisen och av rättssystemet är ett stort haveri. Men det är ju inte den frågan som jag kommenterat utan domen mot Robinson.

    • Det förstår jag med, men försök inte förringa att Tommy Robinson sätter fingret på problemet, allt annat är PK
     Och Dan Eliasson osv.

     • Ja Robinson har ju fått ett enormt stort stöd för sin kamp mot massinvandringen, multikulturalismen och islamiseringen.

      Mitt syfte var att balansera alla felaktigheter om vad det handlar om och påståenden om att domen innebär att det brittiska rättssystemet har havererat.

      Mörkandet och underlåtenheten i åratal att ingripa mot de pakistanska sexförbrytarna är däremot en stor rättsskandal.

     • Tack, då e vi kontanta.
      Tommy Robinson e vår luton born
      Frihetskämpe, support honom på hans hemsida.
      Taimur va en snuskig Pakistan som försökte döda svenskar på Drottninggatan.
      Förlåt aldrig och glöm aldrig dessa illdåd från Pakistan och Uzbekistan mot våra vikinga barn och deras släktingar av dom är imot vår svenska befolkning.
      Tack för att ni läste.

     • Det är nästan omöjligt att balansera iom att skevheten här är helt enorm. Decennier av systematiska våldtäkter på tusentals (tiotusentals?) småflickor där mediatystnaden varit nästan total och förövarna av en viss religion t.o.m. skyddats av rättssystemet. När sedan Tommy Robinson som en av få röster protesterar mot våldtäkterna så fungerar plötsligt rättssystemet och slår till med full kraft och dömer till 13 månaders fängelse vilket verkställs på 3 timmar. I sak har du till del rätt, men det framstår som en teknikalitet på marginalen i en rättsskandal av enorma mått.

  • Jo, men det rör sig ju egentligen om två skillda saker här. Å ena sidan Robinson som tydligen hade fått sig ålagt ett förbud att rapportera utifrån domstolsbyggnader då han redan hade en villkorlig dom mot sig från ett tidigare liknande fall ifall jag förstått saken rätt.

   Å andra sidan blev hela brittiska media FÖRBJUDNA att rapportera om fängslandet. Det är faktiskt riktigt skrämmande att staten kan slänga en journalist i fängelse i ett år och sedan hota att fängsla de som rapporterar det.

   • Nej, domstolens beslut om publiceringsförbud innebar att all mediarapportering om rättegången var förbjuden tills den avslutats, inklusive självfallet då också medborgarjournalisten Tommy Robinson. Brittiska media följde domstolens beslut och rapporterade inget om rättegången. Däremot rapporterade några om domen mot Robinson

     • Intresserad av juridik. Inte sosse. Många emotionella kommentarer är väldigt ojuridiska och fulla av missförstånd.

      Tänk om man skulle frångå svensk lag och domstolars domar och ge afgahnska asylbedragare amnesti för att man älskar afghaner. Hur skulle det se ut?

     • Vet inte riktigt vad du menar men det du skriver i sista stycket är exakt det som händer i sverige- Vi älskar Afgahner och därför får dom stanna. Fråga Annie.

     • En del kvinnliga nämndemän röstar,oberoende av bevisning, att den åtalade är oskyldig för att han ser så rar ut.

    • Håller inte med om att rapportera om fängslandet av Robinson är detsamma som att rapportera om rättegången i sig. Det är två helt skillda saker. När regimen kan tvinga hela den nationella media att hålla tyst om fängslandet av politiska dissidenter börjar situationen bli riktigt riktigt farlig. DETTA skulle ha fokuserats på i första hand. Nej, ingen engelsk media skrev om detta när det först hände, inte ens den fega alt-media. Det var först när någon dag förflutit som de pliktskyldigast började nämna det så smått.

     • Du argumenterar mot något jag inte har sagt (att rapportering om fängslandet av Robinson är detsamma som rapportering om rättegången).

    • TR frågade en polis på plats om det var ok att livestreama från den position han stod. Polisen sa att det var ok. Ändå greps TR direkt och slängdes i fängelse. Det är oklart om TR hade någon advokat och hur processen mot honom egentligen gick till.

     • Ja där var en konstighet. Konstaplarna sa till honom att han arresterades för brott mot ordningslagen (”disturbing the peace”) medan domen sedan avsåg ”Contempt of Court” för brott mot publiceringsförbudet. Som sagt, konstigt.

  • Men man har fanimej rätt till advokat,vilket han inte fick.Inte ens en jury.Så detta va sanktionerat från högre ort d.vs Inrikesministeriet.Å vem är högsta hönset där,jo en muslim som blev tillsatt 31/4 2018.Om detta inte ett pip i svensk ddr-media.När Trump tillsätter nån då är det ett jävla kacklande på både svt å tv4.

 54. Grabbar som Tommy är ju såklart vår framtid ut ur EU och bort från islam.
  Vakna nu som mig knegare som vägrar EU och bli utsugen av vårt blod som värddjur som svenskar.
  Sverige ut ur EU nu!!

  • Jag visste att min kommentar om domen mot Robinson skulle missförstås som ett angrepp på honom men syftet var enbart att klargöra vad domen handlar om. Det kändes viktigt när man läser alla tokiga kommentarer.

   Min inställning är att all diskussion vinner på att man utgår från fakta och inte en massa missförstånd. Det var bara det.

 55. Tommy Robinson är fantastisk, han är ärlig och modig och står upp för västerlandet när ytterst få vågar.

 56. De behöver slänga ut den korrupta eliten med huvudet före. Drottning Elizabeth och hela kungahuset bör vara de första som åker.

 57. SVT har inte nämnt att tiotusentals demonstrerat mot fängslandet av Tommy Robinson. Däremot ger man gott om utrymme för nåt slags Pride med en tiondel antal deltagare, som vill ”införa ett tredje kön”.

 58. TA DETTA PÅ ALLVAR!!!
  Prognoser inför valet i all ära. De är bra att de görs. Men vi har ett stort hot som vi måste ta på fullaste allvar och det är fusk vid räknandet av röster. Det finns en mängd anledningar att personer som räknar röster i diverse valstugor i Sverige under valdagen gömmer undan röster som läggs på SD. En mängd rösträknare har inte sin politiska förankring hos SD och de kan mycket väl strunta i att räkna röster som läggs på SD eller gömma undan röster. Det här är ett riktigt allvarligt hot och vi måste göra något åt detta. Annars kommer vi sitta med en socialdemokratisk regering när rösterna är räknade.

 59. Skulle Tommy Robinson varit Sverigedemokrat skulle han varit utesluten för länge sedan då han varit inblandad i slagsmål.

 60. Det enda som kan befria Tommy Robinson är om politikerna känner att dom riskerar att förlora sin makt.

  • Kunde man ju aldrig tro! :O Detta mångkulturella paradis, denna smältdegel av främmande kulturer, denna oas med kebab, falaffel, oliver, magdansöser och vattenpipor!? Nåja de hade ju aldrig bytt ut njurpajen mot kebab annars de där engelsmännen så grattis på er då för faen!

 61. Domstolar i England kan förbjuda media att rapportera om känsliga fall innan rättegången för att inte juryn ska påverkas. Robinson hade brutit mot det tidigare. Så fungerar det inte i Sverige.

  • Här handlar det dock inte om att domaren förbjöd media att rapportera INNAN rättegången. Rättegången hölls per omgående och Robinson dömdes utan att ha gjort sig skyldig till något brottsligt. I samband med den omedelbara domen utfärdade domaren ett förbud för media att rapportera om det hela.

   • 1. Rättegång mot sexförbrytare
    2. Beslut om rapporteringsförbud om rättegången
    3. Robinson bryter mot förbudet
    4. Robinson döms (Contempt of Court)

  • När folk med fel åsikt ställs inför rätta så är alltid media närvarande…
   när groomare, islamister ställs inför rätta håller sig media undan!
   Vänsterfeministerna är vidriga som inte fördömer och jagar de som våldför sig och våldtar kvinnor och flickor…

 62. En sak kan vi nog vara säkra på och det är att Tommy Robinson inte kommer att mördas av sina fiender i fängelset. Makten kommer göra allt för att han inte kommer att utsättas för några former av våld, för det sista man vill ha på halsen är en martyr som Tommy Robinson

   • De återrapporterade Daily Mails uppgifter om bara 1000 deltagare. På ett okritiskt sätt. Jag blev själv lurad av brittisk press, innan jag kollade upp videos från demonstrationen.

 63. Titta på dessa viktiga länkar! Storbritannien är nu en totalitär stat. Nästa steg är att Storbritannien blir en islamisk stat. Sverige går samma öde till mötes. Britterna och svenskarna, ja, alla européer måste agera mot den fasansfulla utvecklingen! För Sveriges del är det viktigt att rösta på SD den 9/9 2018 så att detta parti får egen majoritet.

  ”EXCLUSIVE: Tommy Robinson’s First Message From Prison As England Awakens
  The Alex Jones Channel”:
  https://m.youtube.com/watch?v=QtilwMzitPw

  ”Tommy Robinson Sent to Prison
  Lauren Southern”:
  https://m.youtube.com/watch?v=tRt-iFANWKg

  ”Paul Weston – The Orwellian Jailing of Tommy Robinson
  Paul Weston”:
  https://m.youtube.com/watch?v=_8CPF1mK9Fo

 64. Det gäller för personalen att hålla Robinson vid liv i fängelset. Annars får de en martyr på halsen som inte är att nonchalera.

  • Å Nigel Farage,UKIP kommer att se till att den nytillsatte muslimske Inrikesministern får stå till svars.För det är han som sanktionerat skenrättegången mot Tommy.R

 65. Kära Sverigevänner. Glöm inte att det i Sverige har dömts ett antal svenskar (oftast äldre) för HMF. Äldre svenskar som bara har kritiserat 7-klöverns asylpolitik genom att skriva sanningen och berättat fakta. Och ibland som fallet med tandhygienisten Bernt Herlitz som bara berättade fakta om asylsökandes åldrar… han avskedades. Så det finns många paralleller i Sverige till Tommy Robinson i England. Globalisterna gör nu allt dom kan för att avveckla yttrandefriheten och montera ner demokratin. Därför måste vi som har hjärnan i behåll fortsätta att berätta sanningen och stå upp för SD och försöka övertyga andra att gå och rösta på SD: Jag menar att valet 2018 är vår sista chans att rädda oss själva, vår välfärd och vårt lands framtid. Vinner inte SD då mycket mer makt så är det helt kört för oss, vår välfärd och vårt land. Ställ upp för allt som våra förfäder har kämpat för. Ställ upp för yttrandefriheten och för demokratin. Rösta bort 7-klövens galna politiker och rösta fram SD. Det är nu eller aldrig som gäller. Det är kanske vår enda chans att ändra på våra lagar och regler. Vår sista chans att stoppa möjligheten för kreti och pleti från världens alla hörn att komma hit, ljuga och söka asyl. Det är nog nu. Vi har inte pengar så att det räcker att ge våra äldre bra pensioner. Vi har inte pengar så att det räcker att operera och bota cancer-sjuka svenskar. Och då ska vi inte ta hit ljugande utlänningar. Ta t.ex. dessa 9 000 bluffande vuxna afghaner som fått tillstånd att stanna här och gå i skola med svenska barn… hur [email protected] tänker politikerna som röstade igenom förslaget. Är dom helt ruttna i sina hjärnor? Hemska idioter det finns inom 7-klöverns partier.
  /CC

 66. Fortfarande är många svenskar skrämmande okunniga om massinvandringens konsekvenser. Det är många som nöjer sig med statsmedia och DN/AB och får på så vis en tillrättalagd eller t.o.m. glättad bild.

  Tommy Robinson är en stridbar kämpe mot massinvandring, multikulturalism och islamisering. I den mån traditionella media överhuvud taget nämner honom är det som extremist. De som bara följer etablerade media får bilden av en huligan från gatans parlament som slåss med polisen. Bilden av en skinhead i bombarjacka och med militärkängor tonar fram. Usch tänker de goda, fina utan att reflektera över vad han protesterar emot. – Ja, han är tydligen en sådan där främlingsfientlig bråkstake.

  För många är det inte fint att diskutera främlingsfientliga bråkstakar. Det är inte ”trevligt” att prata om sådant. – Och förresten så är väl inte vi här på Östermalm/i Täby/Danderyd/Bromma/Saltsjöbaden inte berörda av sådant här.

  Istället för att räkna upp allt elände som följer av massinvandringen kan man istället fråga: Är det någon som kan säga några fördelar med massinvandringen och den s.k. multikulturalismen? Inte? Nej, jag tänkt väl det.

  I fallet Robinson finns det två saker som ofta blandas ihop, nämligen å ena sidan hans vällovliga politiska aktivism för att väcka opinionen och där han ju har helt rätt och å andra sidan rättegången och domen mot honom.

  Min uppfattning är att domen mot Robinson är helt i enlighet med gällande rätt där syftat är att förhindra att rättegången mot sexförbrytarna saboteras. Media har som bekant en enorm makt att påverka opinionen och skapa en upphetsad stämning (jfr #metoo) och det kan givetvis också påverka juryn. Reglerna om publiceringsförbud syftar till att säkra att de åtalade får en ”fair trial”. Det har de nämligen rätt till hur avskyvärda de än kan tänkas vara.

 67. Veckans morgonandakter under Ramadan i Sveriges radio går i islams tecken. Vi fick bl.a. lära oss om islams fridsamma ansikte. Om någon vill gräla ska man som god muslim ropa ”Jag fastar”, ”Jag fastar”. Undrar om det hjälper mot skjutningar också?

 68. Sorry för använt media, men Robinson har det kanske lugnare i fängelset…de dåraktiga som bestämmer i London får syna mångkulturens följder: https://www.aftonbladet.se/tv/a/255776
  Se övervakningsbilderna – stormar butiken med knivar

  En våldsvåg har drabbat London och antalet mord ligger på över 70 i år. På dom här bilderna syns hur ett mopedgäng stormar en juvelbutik beväpnade med knivar.

  • Det har han nog INTE,dom styrande(nya Inrikesministern som blev tillsatt 31/4 2018)är muslim önskar nog att han kommer ut i en träfrack.För han har ett finger med i skenrättegången mot Tommy.

 69. Vakna upp för vår frihet att tänka och uttrycka dessa friheter är för sent. Snart rusar vi rakt in i det digitala paradiset där ingen har tid att lyssna på oss.

LÄMNA ETT SVAR