Två skadade när muslimsk terrorist i Frankrike körde rakt in i folksamling

Delningar

”Allah akbar” ropade bilens förare. Sedan trampade han gasen i botten och styrde rakt in i folksamlingen. Flera personer skadades.

Attentatet skedde natten mot fredag utanför en bar i den franska staden Nimes. Efter dådet försökte den muslimske terroristen fly från platsen men stoppades av stadens invånare genom ett civilt gripande.

Innan han överlämnades till polis ska mannen ha fått ett ordentligt kok stryk som en första bestraffning för tilltaget. Han väntar nu åtal för mordförsök.

Två personer fick föras till sjukhus för påkörningsskador. Skadorna uppges dock vara mindre allvarliga.

Attentatsmannen beskrivs som en 32-årig man som när terrordådet begicks ska ha varit ”i psykisk obalans”. Mannen härkomst uppges inte men han ska vara bosatt i staden.

Delningar

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.

268 KOMMENTARER

 1. Nu kommer väl hela asylvänstern att bli upprörd över att terroristen fick sig en omgång. Offren får vi inte höra ett ord om.

 2. ”Psykisk obalans”? Är IS-terroristerna också i psykisk obalans?
  Han är en muslimsk terrorist och gör precis vad som väntas av honom.
  Hur många gånger ska dessa dåd behöva ske innan man säger sanningen?
  Det är dags att börja kalla en spade för en spade.

 3. Stackars, stackars lille terroristen… Han mådde inte bra i sitt lilla huvud, eller för att parafrasera Dan Eliasson ”vad har han varit med om..”. Det är helt [email protected] sjukt vilka ursäkter man kläcker ur sig för dessa mördare. Inte ett enda litet fokus på dem som fått sina liv förstörda i detta illdåd. Terroristen ska låsas in och aldrig släppas ut och ges minimalt med rättigheter.

 4. Vansinnet och attackerna på oss tar aldrig slut förrän vi börjar jaga och attackera muslimer på samma sätt.Sedan ska resten deporteras hem till sina skithålsländer.Att stå glatt med öppen famn och hälsa avskrapet ifrån MENA och muslimska västafrika välkommna hela tiden är sinnessjukt och dysfunktionellt.Sluta vara offer!

 5. Har ni tänkt på att först säger man psykisk obalans sedan missbruk. Grannar och arbetskamrater kommer säga att han absolut inte är en religiös muslim. Ingen hade en aning om att han var jihadist.
  Mönstret är det samma i alla europeiska tidningar. Frågan är då. Har de kommit överens i alla EUländer att skriva samma sak när ett terrordåd inträffar?

  • Det har med Muhammeds islam att göra att alla muslimer idag är muslimer. Muslimernas förfäder kördes barbariskt över av muhammeds islam. De som fick överleva är dagens muslimers förfäder.

  • Japp så är det,läs Barcelona avtalet!!Står klart och tydligt att all media i EU får ej skriva något kritiskt om islam eller muslimer.

 6. Länge inbillade jag mig att omfattande terror skulle få de sjuka sju att gå ut och erkänna hur misslyckat det var att genomföra ”den gränslösa världen”, rikta sig mot det ”pur-svenska” folket och be om ursäkt – i dag vet jag att det aldrig kommer ske.

  Inget kan få de sjuka sju att backa. Inte ens, och detta menar jag, inte ens om en av sjuklövern hithämtad terrorist gick in i en svensk skola och halshögg tusen svenska barn hade man backat ens en millimeter, än mindre erkännt misslyckandet och bett om ursäkt. Nej, istället letar man bland offren efter t.ex muslimer, lyfter fram dessa specifikt, och utbrioster ”vi dör i alla fall tillsammans”. Tyvärr är det så det ser ut, jag ser inget som kan ändra på det.

 7. Facit för islamistisk terrorism 2017. Fredens religion.
  Förra året orsakade de 84.000 människors död, varav runt 22.000 civila. Människorna dödades i 66 olika länder. Totalt inträffade 7.841 attacker, i genomsnitt 21 per dag, under 2017. Värst drabbat ska Syrien varit. Över hälften av de dödade pekas dock själva ut som extremister.

  Verkar vara rätt många som är i psykisk obalans.

 8. Frankrike är idag ett levande exempel på hur destruktivt det är med massinvandring från muslimska länder,terrordåd,undantagslagar och no go-zoner är resultatet,inget av detta finns i länder som Polen,Ungern,Tjeckien,Slovakien.

  • Fransoserna, har alltid varit kända för att, vara onyktra. Antingen de kör bil eller på sin arbetsplats. Säkerligen har de även varit onyktra när valde sin president Macaron. De drack Absint och blev abnorma, vilket vi kan se idag.

 9. ”jag trivs bäst i fred och frihet” sjunger Lundell samtidigt som han hatar SD mer än något annat. Säger ganska mycket om utvecklingen vi ser.

 10. Och tyskarna ska förstärka sin underrättelsetjänst bland annat mot islamistisk
  extremism och terrorism. Något säger mig att det är en märklig tid vi lever i, där det modern samhället ska förhålla sig till en medeltida kultur. Varför bjöd man ens in den om den nu anses så farlig.

 11. Är en hel religion i psykisk obalans?
  Kan det bero på ett sexuellt övergrepp som barn?
  Allah skapade alla fel så de måste korrigera misstagen, oftast väldigt smärtsamt med påföljande trauma som resultat.

 12. Det är ett tragiskt tvångsöde för muslimerna att ha blivit födda in i islam som ger dem ej religionsfrihet och kärleksfrihet. Djupt inom sig önskar många muslimer frihet, i muslimvärlden som i väst, tjejer och grabbar, kvinnor som män. I Sverige som i Frankrike och flera andra europeiska länder så är man väldigt måna om att blunda för förtrycket som råder över muslimerna.

  • Allans Åkeri kanske 🙂 vi kanske har hört fel i 500år…
   Redan de gamla vikingarna var ju muslimer enligt genusvetare 🙂
   Men vad vet jag,, Medelålders vit man…

  • Nej.Det var ju en helt vanlig ”bilolycka”.Inget av allmänintresse resonerar de pro-islamistiska aktivisterna hos mediehusen.

 13. Frankrike skulle ha behållit sina kolonier och sett till att invånarna stannade där. Det kanske alla stater med kolonier ha gjort!

  • Ja speciellt Sverige, kolonien sverige hade i västindien hade kommit bra till pass för dom opassande i Sverige i väntan på utvisning och för asylsökarna.

 14. Slutstriden för Isis i idlib bäddar för en obehaglig höst i EU.
  Själv kommer jag att undvika tunnelbanan, delar av centrala Stockholm fredagseftermiddagar och vara allmänt observant en tid framåt.
  OT: Varför låter intervjuaren i Lördagsintervjun så stressat forcerad, varför stockar sig rösten i halsen? Mår hon inte bra?
  Hon låter som om hon ska falla i gråt…

 15. ”Allahu akbar”, samma fras som inleder böneutropen från moskéer i Sverige! Värt att lägga på minnet. Fem gånger om dagen vill de ha sina böneutrop i Sverige. Vi har bara sett början.

 16. Tycker kineserna har börjat med nåt bra.
  Läste någonstans att dom hade samlat ihop muslimer från någon by och skulle omvända,avprogramera dom, det kallar jag radikalt.
  Det borde fler länder göra!!!

  • Kina har gjort många saker för att få Uighurerna lugnare , jag brukar titta i länken nedan ibland för att få veta saker .

   Rfa är visserligen en vänstersida (?) Som gillar med muslimerna och skriver mycket om vad Kina gör . . MEN . . De skriver mindre om Uighurernas terror mot kineserna !

   https://www.rfa.org/english/news/uyghur

   • Ja jag tycker kineserna är på rätt väg ,ifråga om problemet med muslimernas olika bisarra grenar av religionen.
    Tack för länken.

 17. Så länge folket och politikerna inte kan se något samband med muslimsk terrorism och muslimsk invandring kommer terrorn att fortsätta i all evighet.

 18. Ett kok stryk i all ära men den bästa käftsmällen hade varit att rösta nationalistiskt så han aldrig hade fått befinna sig på fransk mark.

  • Ja absolut , men det är väl ungefär samma i Frankrike som här med att de har väl något motsvarande ”allas lika värde som på riktigt betyder att vanligt folk som oss här hamnar i samma fack som Hitler , Franco , Stalin och andra kända stora mördare och psykfall !?

 19. Och när nästa liknande händelse sker igen här i landet så är vi tack vare den fortsatta ”bakbundna” politiken lika dåligt rustade – igen. När ska majoriteten i detta land börja begripa? Om PK etablissemanget ens andas lite motstånd så kommer de mest radikala typerna fram med det ena vansinnes dådet efter det andra.

  Möjligen kan vetskapen om just det också vara anledningen att man är så feg och mjuk i retorik och egentliga nödvändiga åtgärder. Men nu har man släppt in dom – nu får man också ta hand om det som följer med misstaget. Samtidigt försöka hålla de mänskliga rättighets glorian rak på skallen. Det blir svårt det. Lycka till.

  • Det sägs ju; Att har man tagit FAN i båten så får, man också ro i land han. Jag kan garantera att, det blir en besvärlig rodd för den orkeslöse svenskingen.

  • Tydligast är det när en t.ex kristen läser Koranen och därpå konverterar till islam . . DÅ vet man att det är illa ställt ! !

  • Sant.Svårt att känna någon som helst empati för de destruktiva fransmännen.Men det var dock trevligt att läsa att de gett den MUSLIMSKA asylapan på käften.

 20. Är Fransmännen lika PK som vänsterliberalerna och extremisterna i Sverige så lär åklagaren åtala samtliga för grov misshandel.

 21. Är detta ”folk” som är uppfostrade i rätt anda?
  Nu får det ta mej FAN VA tillräckligt
  med misslyckade idioter som går lösa!

  • Bra så.Att de lyfts upp till ytan.Det som dock är synnerligen märkligt är hur den islamistiska skurkstaten Qatar ständigt och jämnt undgår någon som helst kritik ifrån västligt håll?I Doha huserar Hamas innersta ledning.I Doha tillåts talibanerna ha sitt enda internationella kontor.

 22. 70 % av Moderaterna mer eller mindre konservativa. Vill samarbeta med SD.
  30 % av Moderaterna är liberala.

  Ett parti som kan hämta många väljare under denna mandatperiod om inte Kristersson sköter sig.

  • Valet är redan avslutat så de behöver inte bekymra sig om väljare de närmaste åren. Dessutom, drygt 82% av svenska folket röstade på de vanliga partierna så de har visat att de är nöjda med den katastrofkurs Sverige håller.

   • Fast väljarna i M vill nog inte att en röst på M = en röst på socialistisk regering. M kommer att gå under 10 % i nästa val då ingen vill rösta på ett parti som inte vill ta makten.

    • Det tror du nu ja.Det var ju inget som heller visade sig stämma i detta valet.Trots ett misskött parti och kaospolitik.Svensken är konflikträdd och sjukligt ängslig av sin natur.

  • Eftersom alla ” psykiskt störda” hamnar nu i västeuropa blir ju dessa länder ett enda stort dårhus.. inte många skäl att stanna där om man så säger.

 23. En av de senare liknande händelsen i Sverige, så gick DN, mf ed på att han inte alls skrek ”Allah akbar!” Enligt våra vänsterblivna globalistlakejer till media, så var det i själva verket ”alla backar!” som bankomatturisterna skall ha skrikit! 😀

 24. Utan Samhälls nytt så hade inte denna nyhet kommit till min kännedom. Etablissemanget och gammelmedia har i samförstånd bestämt att muslimers attacker på vårt samhälle och oss invånare skall tonas ned till notiser eller helt förtigas som jag uppfattar denna händelse. De vill normalisera attackerna på oss och få oss att acceptera dessa handlingar som ett uttryck för vilseledda muslimer som ingenting har med islam att göra. Det är en synnerligen avskyvärd inställning och en vidrig syn på medmänsklighet. De vill att vii skall offra våra liv för att ge islam en plats i vårt samhälle. De vänsterliberala makthavarna saknar förmågan att skydda oss och vårt samhälle från onda krafter vilket leder till att samhället kommer att sakta men säkert att upplösas med våld och kaos som följd. Frågan kvarstår om vi har förmågan att då ta tillbaka vårt samhälle eller kommer de muslimska mullorna att ta över vårt samhälle?

  • Om vi patrioter och nationalister enar oss.Så kan vi vända trenden.Men precis alla former av liberalism måste rensas ut.Alla liberala gråtmilda element måste ut.Tal om integration helt försvinna och noll tolerans mot fenomenet muslimer/islam bli permanent.Naturligtvis kan det aldrig ens funderas kring typ ”öppen svenskhet” och dylika dysfunktionella socialliberala dogmer i något lanf.Det är vi mot dom!

  • Sådant får naturligtvis inte störa den enorma white wash som media ägnar sig åt nu efter valet. Skyll inte på Ryssland när vi har fienden till äkta demokrati inom egna väggar. Media sänkte SD till Sjuklöverns förnöjelse. Så striden är på liv och död för partiets överlevnad. Sverige behöver SD. Svenskarna behöver SD. Det skall vi inte få veta!

 25. Förra året dog 84000 personer i världen pga islamiskt våld/terrorbrott. Och inget görs åt skiten, förutom att fler kommer…..
  Ju fler muslimer desto mer våld o sämre välfärd (som tur är så har dom inte förstört allt än, men dom är på god väg)

 26. Hade civila slagit en terrorist i sverige så hade dom fängslats och hängts ut.

  Terroristen hade fått en timme i TV4 as morgonsoffa .

 27. Tack SVT/SR att ni fick de som röstade på Fi att stödrösta på MP i stället. Genom att satsa på lådcyklar slipper vi sådana här olyckor! / MP de gröna

  • Lådcyklar ja , vad har Fridde i lön ?

   Han vill också att det ska bli strafftaxa om man tar med hämtpizzan i pizzakartong. Billigare om man tar med sin tallrik hemmifån och tar med pizzan hem.

   Sagt av Gustav Fridolin i direktsändning radio för nån månad sedan..

   • Men då får man taxera även användningen av diskmedel när man återanvänder den egna tallriken, det blir ju miljöförstöring, alltså får man också sluta att diska, även varmvatten kräver energianvändning så det får man också beskatta.. osv..

 28. Den franska polisen har gått ut med att det handlar om en man som hatar samhället och klassar inte dådet som terrorism.
  Hatar samhället…..jaaaaa – det är väl för fan det terrorister gör……

  • Direktiv ifrån Macron.Att han skrek ”Allahu Akbar” har man nu glömt.Islams nyttiga idioter jobbar ständigt övertid med att flytta fokus ifrån alla MUSLIMSKA illdåd och all terror runt om i väst.

   • Islam har inget med islam att göra.. en ökenreligion har inget med en annan ökenreligion att göra, annars är man islamofob eller ännu värre, antisemit..sen har vi värdegrunden den heliga o allas lika värde.. börjar bli komplicerat??

  • Ja , så klart han gjorde. Han tappade kontrollen på bilen och ropade ” alla backar” då han inte ville att någon skulle bli påkörd..

   Mvh / Dagens Nyheters redaktion.

 29. ”– Det ungerska folket har bestämt att Ungern inte ska vara ett land av
  invandrare. Oavsett vad ni beslutar, så kommer vi inte vika oss för er
  utpressning. Vi kommer skydda våra gränser, stoppa illegal invandring,
  försvara våra rättigheter och om så behövs även stå upp för andra
  länders rättigheter, förklarade premiärministern rakryggat.”

  I ett tal i EU-parlamentet i veckan uttalande från Ungerns premiärminister Viktor Orbán enl. friatider.se.

  • Ja, alltså man KAN inte ta död på ett land genom indragna bidrag och sanktioner.
   Det kan bli fattigt, men folket kommer leva vidare och anpassa sig, dessutom kommer de få närmre band till varandra eftersom de kommer behöva hjälpas åt.
   EU vill såklart minimera möjligheterna för detta så att inget land ska kunna va självförsörjande, utan beroende av unionen, aldrig kunna lämna, och inte kunna protestera för då stryper man tillförsel av alla vitala komponenter.

   Någon annan som ser vart det bär, är orolig och förbannad?!

   • Jaja ! Här är det förtvivlan och oro för utvecklingen hela tiden.

    Men det ger hopp när man talar med Människor och hittar folk som tänker lika. Det blir mer och mer frekvent

  • Orban är en hjälte!!! Den ende politikern i Europa som har nån kurage att stå emot globalisternas försök att utplåna den europeiska kristna kulturen.

 30. Muslimska terrorister i all ära men det är inte de som är problemet.

  Det är alla miljoner muslimer som missbrukar västvärldens öppenhet samtidigt som de spottar på den som är problemet.

  Samtidigt beskyddas muslimer i västvärlden som en minoritet trots att antalet muslimer i världen är betydligt större än antalet västerlänningar, ca 1,7 miljarder muslimer mot ca 1 miljard västerlänningar.

  Allt tal om att muslimer är en minoritet är en lögn som de som vill utplåna västvärlden använder sig av för att förminska den muslimska invasionen och vad den hotar att leda till.

 31. Någon som någon gång hört en imam fördöma dessa oräkneliga terrorhandlingarna?
  Varför ska då den kulturen blandas med övriga när de har totalt oanständiga värderingar?

 32. En ljusglimt i mörkret är i alla fall att fransmännen reagerade med en sund vrede i detta fallet. Det är passiviteten hos de eropeiska folken som möjliggjort för islamister att ta plats i våra länder och växa i styrka. Det är inte ett normalt beteende att sitta passivt och titta på när främlingar hotar det egna folket. Hoppas det börjar vända nu och hoppas han har riktigt ont.

  • Hoppas inte för mycket, tror att västeuropa är rätt så kört.. kolla bara på alla ” motdemonstrationer” i Tyskland när vanligt folk demonstrerar mot det importerade våldet samtigt som kontinenten fylls på med untermensch som förökar sig med rasande fart. Det vill nog till ganska mycket innan folk vaknar och börjar organisera sig! Men hoppet är det sista som lämnar.:)

 33. Ja nu vet de att EU försöker stoppa all demokrati att stoppa dom så varför låtsas. Bered er på Jihad, men de kommer få en överraskning de aldrig trodde skulle hända.

 34. Hade det hänt i Sverige skulle dom som grep honom sitta häktade för misshandel och islamisten släppas efter ett kortare förhör

  • Och ”Förhöret” hade troligen handlat om de ytterst allvarliga frågorna: Föredrar du dina kanelbullar med eller utan pärlsocker? Vill du ha mjölk eller grädde i kaffet eller skulle detta innebära ett allt för kränkande inslag av ”Vithet”?
   För övrigt ber vi redan nu om ursäkt för att vi upptagit en så stor del av din dyrbara fritid och kommer naturligtvis att utbetala en skälig summa för ditt själsliga lidande.😡

 35. Macron får väl åka dit och reda upp situationen.
  Han verkar ju gilla muslimer och äldre kvinnor.
  Lite pervers är han nog. 🙂

  • Jag känner inte Macron men måste säga att det är ganska tufft av honom att stå upp för valet av en äldre livspartner. Det är inte en älskarinna utan de är gifta. Franska presidenter brukar annars hålla sig med yngre älskarinnor. Det är ovanligt att mannen är den (mycket) yngre. Det måste kosta honom.

   Jag håller inte med honom politiskt men i det här fallet visar han tuffhet och det respekterar jag honom för.

 36. Vi Européer blir matade med två saker:

  1.Falska nyheter / propaganda.
  2.Verkligheten

  NÄR tar dosen av verkligheten överhanden över våra beslut?

 37. Bara det som är tillåtet händer i Europa.
  europa har kvar kapaciteten än så länge till att ett radikalt sett ta itu med problemet på 3 månader – men vi vill inte.
  Vi offrar hellre några av oss, håller löjliga demonstrationer och väntar med hukande huvud på nästa terrordåd.

 38. Terrorn drabbar bara vanliga människor – aldrig makten – konstigt? Nej, dom har fått makten precis där dom vill ha den.

 39. Det är olagligt att begå brott så därför kan vi fortsätta massimporten av terrorister. Man får inte prata i mobilen och köra så det kanske även borde vara olagligt att skrika ”allahu akbar” då det lätt kan gå på tok när man gör två saker samtidigt.

 40. Om man gör sådana här saker av religösa motiv är man inte i mental balans – per definition. Man är dock ansvarig eftersom om man vet vilka konsekvenser handlandet har för offren. Och det är just därför han handlar som han gör. För att döda och skada. Alltså, skyldig!

  • Per definition så kan man inte vara religiös och i mental balans. ”Jag tror på osynliga superskurkar, trots fullständig frånvaro av bevis för deras existens, men åtskilliga bevis på motsatsen”…men å andra sidan så tror de flesta människor på denna planet just på osynliga superskurkar, så det säger ju en del om vår art.

   Vidare så anser jag att anledningen till ett brott är mindre intressant än vad det faktiska brottet var. Vissa brott går t.ex. inte att försvara. Det finns dock undantag.

 41. Det sker gång på gång, men ändrar ingen regering eller majoritet i Frankrike och där det händer. Märkligt,
  Talas mycket i media om psykiska problem bland unga. Troligen sådant här det gäller. Skrämmande och oacceptabelt. Men ändrar ingen politik. Märkligt.

  • Planen får inte stoppas.

   Samma sak pågår i alla västländer med understöd av media.

   Que bono?

   Jaja det lär väl åtminstone bli slut på SD2022 när folk inser att invandringen inte går att stoppa pga demografin.

   2018 var sista chansen för svenskarna att samla sig.

 42. OT; Dansk; tv Sverige är icke regerligt, kaos väntas.
  Man är inte speciellt förvånad; Dom tycker svenskar är dumma i huvudet..

  • …och det är vi också. Självplågande feministisk, humanitär stormakt, Europas narr, världens mjölkko som alla 7 miljarder har rätt att komma till och mjölka. Det har Löfven och Fn har bestämt.
   Lägg märke till: inte svenska folket utan den politiska adeln i Stockholm och i New York

  • Konstig inställning, när valresultatet vart helt oförändrat. Om alla partier röstar på samma sätt som de gjort under fyra år, så blir resultatet exakt detsamma. S+MP-regeringen sitter ju lugnt kvar på samma villkor som den redan har suttit i fyra år.

 43. Om fem år, kommer vi ha vant oss, om den fortsatta inställningen är att låta muslimer inta Europa….fler poliser lär knappast hindra de galna muslimerna, styrda av den efterblivna ”religionen” islam…

 44. Islamister, muslimer, jihadister praktisera er tro på hemmaplan! Att vi i Sverige och inom EU har ett gäng naiva och goda s k politiker som inte kan skilja på ont och gott eller dåtid och framtid ska inte Svenska eller Europeiska folken lida ont för! Ge er tillbaka hemåt och praktisera era irrläror på rätt ställe!

  • Jag kan inte minnas att svenska folket blev tillfrågad om omvandlingen från en relativt lyckligt Sverige till en helvetisk multikulti soppa.
   Minns ni? Någon? ( utom Ruinfeldt kanske)

    • Jag önskar mig 6 folkomröstningar om året, med samlade frågor, och INTE med rådgivande verkan – utan på riktig.
     Det är det jag kalla demokrati – allt annat är en mer eller mindre saftig LÖGN.

   • Endast vi inom Sven-Olles valdistrikt fick en demokratisk folkomröstning! Vi var 80% av medborgare som röstade NEJ till flyktingar!! MEN när Sven-Olle blev utesluten ur C så fick Sjöbo ett M-kommunalråd! Han var av den ”goda” sorten och ville prompt ha in all världens ”stackare”!!! Hur vi har det nu? Vad tror du?

   • Nej det har dom inte blivit …men varje riksdagsval tolkar ”omvandlarna” som ett okej att fortsätta destruerandet av Sverige.

  • Står klart och tydligt i Koranen. Och är man då en rättrogen muslim vilket man får befara att dom flesta är.
   Ja då är våra dagar räknade om vi inte sätter oss till motvärn, vilket vi kommer att göra vad tiden lider.

 45. Ständigt detta ursäktande bullshit om psykisk obalans….
  Vänta, jag har hört det förr…. just det , det är i Putins Ryssland där oliktänkande spärras in, med diagnosen psykisk obalans.
  Samma metod, samma mål – befria från ansvaret, fria en kriminell muslim, eller en kriminell stat.

 46. Islam måste var en sjuk religion när alla som försöker vara goda muslimer beskrivs som psykiskt sjuka när de försöker utföra eller utför deras falske profets högsta dröm – mörda otrogna.

  • Muslimer hatar allt vad västerländskt heter och kommer aldrig att ändra sig. Muslimer är här enbart för vinnings skull. Kan dom på något vi bedra oss så tvekar dom inte, det är och förblir ett falst folkslag som kommer att förtära oss sakta men säkert.

 47. Titta, så här talar orädd och rakryggad en sann patriot i EU parlamentet bland dagens bolsjeviker (oavsett vilket parti de råkar tillhöra), dvs kulturmarxister!
  Han heter Viktor Orbán, Ungerns premiärminister.
  Jag lovordar att han står upp och säger vad sunt förnuft kräver i Europa.
  Hoppas, att fler politiker som Viktor Orbán kommer att finnas i främsta ledet i att bestämma EU’s framtid efter valet till EU-parlamentet 2019.
  http://www.friatider.se/orb-n-vi-kommer-aldrig-acceptera-massinvandring

 48. Alla muslimer är i psykisk obalans. Att vara så religiös som de flesta av dem är har många likheter med regelrätt psykos. Psykos behandlar vi, inte sällan med tvång. Islam däremot, det måste respekteras in absurdum, trots att alla vi icke-muslimer förstår att deras vanföreställningar inte har någon som helst förankring i verkligheten. Och trots att det mördas väldigt mycket med dessa vanföreställningar som grund.

 49. Hur många terrordåd ska det behövas innan Europas politiker och folk inser att islam är ett akut hot mot vår civilisation och våra europeiska folk?

  Självklart är inte alla muslimer terrorister, det är bara en lite bråkdel av dem som verkligen begår terrordåd. Men överrisken för att en muslim jämfört med en etnisk europé ska begå terrordåd är enorm.

  Dessutom måste vi inse att för varje muslimsk terrorist så finns det flera potentiella terrorister och väldigt många flera som stödjer terrorism utan att själva vara beredda att genomföra terrordåd. Detta är i skarp kontrast till oss européer, där de fåtal terrorister som finns (t.ex. Breivik) i princip helt saknar stöd från andra, de är ensamma galningar.

  Och förutom dem som direkt stödjer terrorism så finns det massor av muslimer som i olika grad sympatiserar med eller har förståelse för terrorister och terrorism. Visst finns det också många muslimer som helt tar avstånd från terrorism, både officiellt och i sina hjärtan, men till skillnad från hur det är bland oss etniska européer så handlar det tyvärr inte om någon överväldigande majoritet.

  Islam och muslimsk invandring är helt enkelt en fara som inte kan ignoreras. I princip borde Europa vara stängt för muslimer, med undantag för diplomater, affärsmän och enstaka politiska flyktingar som tydligt tagit avstånd från islam.

  • Elefanten i rummet bara växer och växer och växer.
   Du skrapar bara på grundproblemet som är Islams grundpelare att erövra världen och att alla otrogna ska omvändas eller utrotas skitsamma samma vilket.
   Utrotas går ju snabbare och smidigare så är att föredra.
   Nej det går per definition inte att vara muslim utan ovanstående mål.
   Ingen mening att inte säga som det är och rakt fullt ut direkt till muslimer och muslimska länder de har själva valt att stå utanför världsgemenskapen så vi borde helt enkelt inte ha ett dugg med dom att göra. Sluta handla vi klarar av att vara utan deras olja precis lika mycket som vi klarar oss utan Nordkorea.
   Vill de sedan kriga och visa sina rätta ansikten så okej då får de stå sina kast svårare än så är det inte.
   Islam är och förblir själva motsatsen till ett sekulära folkstyre demokratiskt som det också heter samhälle.
   Inte vårt fel att dessa folk är totalt hjärntvättade.

 50. Hur många missnöjda svenskar kör på människor med bilen?
  Och ändå är vi förbaskat många, självkontroll kallas det.
  Sarnecki kan skylla på sociala skillnader hela dagen men fakta kvarstår.
  Du kan ta en människa från sin kultur, men du kan inte ta kulturen ur människan.

 51. Tänk om det hänt i Sverige. Rasister misshandlade arab. Lill Morgan hade beordrat Polisen att frigöra stora resurser för att jaga ifatt och lagföra förrövrarna.

  • Kompletterat med den femtielfte nationella kampanjen mot rasism och främlingsfientlighet. Ökade anslag till Forum för Levande historia och en föreläsningsserie i EXPO:s regi i Sveriges skolor. Samt ökade anslag till alla invandrarorganisationer och godhetsposering av kändisar och ”debattörer” i systemmedia.

 52. OT:
  En trafikvakt som befann sig i tjänst på sin moped i Birmingham i Storbritannien blev utsatt för ett oprovocerat och pötsligt våldsöverfall av en stor grupp gärningsmän igår.

  Trafikvakten satt på sin moped när han blev utsatt för en kanonad av våld. Han slogs, sparkades och slets till marken. Gärningsmännen försökte upprepade gånger slita av honom hans hjälm så att de lättare skulle kunna krossa struphuvdet eller nackkotorna på trafikvakten. De misslyckades dock med detta.

  Trafikvakten undkom mirakulöst utan alltför allvarliga eller permanenta skador.

  Förövarna är på fri fot. Brittiska Daily Mail har publicerat bilder på förövarna. Alla identifierade förövare i den stora våldsöverfallsgruppen ser ut att vara icke-britter som tagit siig in i Storbritannien för att anfalla den inhemska befolkningen.

  ”Traffic warden was brutally attacked by masked thugs in Birmingham yesterday. Youths pounced on punched and kicked him in the head and stole his moped.”

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6172385/Moped-monsters-traffic-warden-attacked-brazen-thugs-stole-scooter.html
  https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/live-traffic-warden-alum-rock-15155248

  Video hos YouTube som visar mordförsöket:
  https://www.youtube.com/watch?v=k-FV7X9Qr0o

  • Om man som brittisk medborgare kritiserar förövarna som visas på bilderna så är risken stor att man får se sig hämtad av brittisk polis för att bli åtalad för åsiktsbrott.

 53. Snälla karma tack. Första helvetet på jorden. Kör sedan ett korsfarars svärd rakt genom hjärtat. Mata resterna till grisarna.

 54. Stryk på gatan , stryk i polisbilen , stryk på stationen , stryk på häktet , stryk på kåken..

  Ursäkta mig , jag råkade drömma lite bara ..

LÄMNA ETT SVAR