Kvinnor kidnappades från nattklubb – gruppvåldtogs och torterades

1.1K Shares

Två tyska kvinnor, 20 och 22 år gamla, fick droger i sina energidrycker. Sedan gruppvåldtogs dem och blev filmade. Fem män med utländsk bakgrund i åldrarna 25 till 29 åtalas för övergreppen. 

Männen hade träffat de två kvinnorna i februari och mars på en nattklubb i Düsseldorf. Åklagarmyndigheten är säker på att de båda kvinnorna togs till en lägenhet i staden Krefeld – med bara två veckors mellanrum – och våldtogs där. De var inte medvetslösa men kunde inte göra motstånd, rapporterar tyska Bild. Båda kvinnorna hade minnesluckor efteråt.

I det andra fallet sägs våldtäkten ha pågått över fem timmar. Enligt åtalet torterades kvinnan i underlivet med en kvast och en vodkaflaska. Hon var även tvungen att ha en pistol i munnen och tillfredsställa männen på olika sätt.

Förövarna filmade allt med sina mobiltelefoner så dessa filmer kan användas som bevis.

Endast den ena tilltalade, Nidal El-Z som är 29 år gammal, ville kommentera åtalet. Studenten anklagas för att ha deltagit i det andra fallet: ”Jag insåg inte att något hade hänt mot kvinnans vilja. Annars skulle jag ha ingripit.”

Han filmade också tortyren med vodkaflaskan.

– Det var ett misstag. Jag vill be om ursäkt för det, sade han.

1.1K Shares
Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.