tunnel kvinna
Utrikes

Kvinnor kidnappades från nattklubb – gruppvåldtogs och torterades

Publicerad 11/20/2019
Annons

Två tyska kvinnor, 20 och 22 år gamla, fick droger i sina energidrycker. Sedan gruppvåldtogs dem och blev filmade. Fem män med utländsk bakgrund i åldrarna 25 till 29 åtalas för övergreppen. 

Männen hade träffat de två kvinnorna i februari och mars på en nattklubb i Düsseldorf. Åklagarmyndigheten är säker på att de båda kvinnorna togs till en lägenhet i staden Krefeld – med bara två veckors mellanrum – och våldtogs där. De var inte medvetslösa men kunde inte göra motstånd, rapporterar tyska Bild. Båda kvinnorna hade minnesluckor efteråt.

I det andra fallet sägs våldtäkten ha pågått över fem timmar. Enligt åtalet torterades kvinnan i underlivet med en kvast och en vodkaflaska. Hon var även tvungen att ha en pistol i munnen och tillfredsställa männen på olika sätt.

Förövarna filmade allt med sina mobiltelefoner så dessa filmer kan användas som bevis.

Endast den ena tilltalade, Nidal El-Z som är 29 år gammal, ville kommentera åtalet. Studenten anklagas för att ha deltagit i det andra fallet: ”Jag insåg inte att något hade hänt mot kvinnans vilja. Annars skulle jag ha ingripit.”

Han filmade också tortyren med vodkaflaskan.

– Det var ett misstag. Jag vill be om ursäkt för det, sade han.

Mira Aksoy
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
779Polismästarens uppmaning till svenskarna: Bilda medborgargarden
Annons