Sajten Indymedia publicerar detaljerade ”instruktioner för mord på AfD-svin under valkampanjen”. AfD är invandringskritiska Alternative für Deutschland vars politiker utsätts för såväl hot som våld.

Skaffa två vapen i länder med mer liberala vapenregler. Glock 20 10 mm rekommenderas. Sedan digitala Motorola 2200 walkie-talkies med kryptering. Skaffa en van med ombyteskläder och flera fulltankade motorcyklar. Rekognoscera AfD:s event och välj ditt mål. Desto mer välkänd, desto bättre. Högre värderade mordoffer inom partiet namnges. Studera platserna, vägarna och kartor.

Ovanstående är ett utdrag av de instruktioner som den tyska extremvänstern publicerat.

AfD:s ordförande och parlamentsledamot Alice Weidel konstaterar att med detta har terrorismen från vänstern mot AfD nått en ny nivå och att om de uppmanar till mord har alla hämningar släppt.

LÄS MER: Tyska säkerhetstjänstens övervakning av AfD grundas på uppgifter från vänsterextremister

Weidel uppmanar nu den tyska regeringen att klassificera Antifa som en terrororganisation och stänga ned sajten Indymedia samt säkerhetspolisen att koncentrera sina resurser på de reella hoten mot demokratin i Tyskland istället för att samla in mängder med information om den demokratiska oppositionen.

Senast i tisdags satte tre män en AfD-medlems bil i brand i Berlin. En av de arresterade gärningsmännen visade sig vara en ”antifascist-expert” som tidigare arbetat för en vänsterorganisation finansierad av den tyska regeringen och George Soros Open Society Foundation.