bromolla-mord-montage
Inrikes

Ung kvinna hittad mördad utomhus i Bromölla – 18 årig man anhållen

Publicerad 10/1/2018
Annons

Tidigt på söndagen hittades en ung kvinna mördad i centrala Bromölla. En 18-årig man har anhållits på sannolika skäl misstänkt för mordet.

Den unga kvinnan påträffades i ett skogsområde intill vattentornet vid Hagagatan. Polisens kriminaltekniker kunde snabbt konstatera att kvinnan bragts om livet med grovt våld.

Polisen är förtegna med uppgifter kring mordet. Man uppger endast att offret är en kvinna född någon gång på 90-talet och att en 18-årig man gripits och anhållits som den sannolika gärningsmannen.

Det framgår inte av polisens rapportering om det varit fråga om ett överfallsbrott eller om offret och den misstänkte mördaren haft någon form av relation till varandra. Vilket motiv som kan ligga bakom brottet är också oklart.

Dörrknackning har företagits i området för att utröna om någon boende sett eller hört något som kan relateras till mordet. Polisen vädjar också till allmänheten att höra av sig på telefon 114 14 om man har gjort några iakttagelser i anslutning till händelsen.

En man bosatt i området skriver om mordet på Twitter och uppger att den mördade är dotter till en bekant och heter Helena. Han publicerar även en bild på den unga kvinna som uppges vara mordoffret.

Mats Dagerlind
Annons
Senaste nytt
Populärt just nu
1044Forskare: Smarta människor vaccinerade sig tidigare än andra
Annons